VeChain árjóslás (VET) 2021-re, 2023-ra és 2025-re.

Bár sok lelkes fejlesztő és rajongó van, aki térdig érve dolgozik azon, hogy miért, hogyan és hol lehetne beépíteni a blokkláncot a mindennapi életükbe, a nagyvállalkozásoknak még nem kell felmelegedniük.

De ez mind változhat a VeChainnél, mivel VET-alapú blokkláncának célja az örökbefogadás kérdésének megoldása egy olyan iparágban, ahol a hatékonyság, robusztusság, biztonság és stabilitás komoly aggodalomra ad okot. A VeChain azon megoldásaival, hogy a blokklánc-átalakítást közvetlenül a vállalkozások küszöbére hozzák a digitalizációs vonaton, a VeChain azon megoldásai, amelyek kedvező kilátásokat jósolnak a VeChain számára.

VeChain árjóslás

Már most erős benyomást kelt, mivel a VeChain-t a német TÜV nemrégiben a világ első 5 csillagos blockchain szolgáltatójának nevezte. A VeChain egy olyan platform, amely minden formájú és méretű vállalkozás számára biztosítja az erőforrásokat azzal a végső céllal, hogy elosztott főkönyve révén decentralizálja, biztonságossá tegye és tovább javítsa a vállalkozások számára az adatáramlás hatékonyságát és értékét..

A VET a VeChainThor natív pénzneme, a VeChain erőteljesen sokoldalú blokklánca, amely az alacsony költségű, gyors, egyszerű és értékes blokklánccal való integráció építőköveinek beállítására összpontosít, legyen szó multinacionális vállalatokról, családi tulajdonban lévő vállalkozásokról vagy garázsok által indított startupokról..

VeChain történeti árelemzés


Érdemes megjegyezni, hogy a VeChain két token megoldást alkalmaz a VeChainThor blokkláncban; egy lény ÁLLATORVOS, a másik pedig az VTHO. Az alábbiakban többet olvashat a különbségekről, de a VeChain mai árjóslata az „intelligens pénz” VET tokenre összpontosít, amelyet úgy terveztek, hogy értéket adjon át a hálózatán.

Történelmileg az ára meglehetősen stabil volt, fokozatos emelkedő növekedést látva. Adatai szerint Messari, A VeChain eredetileg az Ethereum tetejére épült, kiadta az ERC-20 szabványú VEN tokenjeit. De miután a VeChain kiadta saját blokkláncát, az összes VEN tokent felcserélték az újabb szakképzéssel 1: 100 arányban.

A VeChain 2017 augusztusában tartott ICO-t a korábbi VEN-tokenek számára. 410 millió VEN-t adott el, de később a kínai kormány arra kérte, hogy térítsen vissza mintegy 133 millió VEN-t az eladásban részt vett kínai állampolgároknak. Ezeket a tokeneket később elégették, bár a fennmaradó 277 millió VEN 20 millió dollárt gyűjtött a VeChain további fejlesztésére.

A történelmi kereskedési adatok nyomán a VET minden idők legalacsonyabb szintjére, 0,001678 dollárra csökkent 2020. március 13-án, ami egybeesett az akkori szélesebb kriptovaluta-piaci összeomlással. De azóta erőteljes lendületet vett és 2021. január 6-án minden idők legmagasabb szintjére, 0,032240 dollárra emelkedett..

Jelenlegi ára, piaci cap, & Ellátás részletei.

Jelenleg a szakképzés kereskedelmi és technikai mutatói alapján továbbra is erős alapokon áll. Az írás idején (2021. január 18.) a VeChain VET tokenjeinek árát 0,027514 dollárra becsülik, ami 6,66% -os növekedést jelent a 24 órás kereskedésben. Összehasonlításképpen: ez csak 14,67% -os csökkenés a 2021 eleji, minden idők legmagasabb árához képest, és óriási 1540% -os nyereség a 2020 márciusi mélypontból.

Az 1: 100 arányú elosztási arányt követően az eredetileg kiadott 1 milliárd VEN tokent később 100 milliárd VET-vé alakították át, mint teljes ellátási korlátot. A VEN teljes ellátásának 13,3% -ának elégetése után (kb. 133 millió VEN = 13,3 milliárd VET) a VET jelenlegi teljes ellátása 100 000 000 000 VET-ről 86 712 634 466 VET-re csökkent. 64 315 576 989 szakképzés keringő kínálatával ez 1 769 557 211 USD piaci kapitalizációs értéket adott neki, ezzel a 25. legnagyobb kriptovaluta lett..

vechainVeChain (VET)

Rang: 25$ 0.055639Ár (BTC) .000.00000100Marketcap$ 3,61 BVtérfogat$ 811,68 M24h változás 7,13% Teljes ellátás86,71 B szakképzés

VeChain (VET) jövőbeni előrejelzési előrejelzései.

VeChainAz innovatív és egyedi megoldások a nagy, sokmilliárd dolláros vállalatok, az ügyes és rugalmas kkv-k sokszínű csoportját szolgálják, és az ambiciózus startupok egy felkapott projektnek tekintik, és potenciálisan befektethetnek.

A VeChain blokklánc-technológiáját előfizetésként kínálja a vállalkozások számára is, a blockchain-as-a-service (BaaS) áttörést jelent a nagyobb tömeges elfogadás felé. A folyamatos on-chain irányítás, az egyszerű szabályozási megfelelés, az alacsony tranzakciós díjak és a nem blokkláncos hálózatokkal való interoperabilitás optimalizálásának ígéretével a VeChain árelőrejelzésünk nagyon bullish hangulatot generál előre.

Rövid távú előrejelzés.

AfterPriceChange
1 nap 0,028 $ 4,31%
1 hét 0,030 $ 12,12%
1 hónap 0,026 $ -2,96%
6 hónap 0,037 $ 35,57%
1 év 0,040 $ 46,47%

Hosszú távú előrejelzés.

AfterPriceChange
2022 0,040 USD 46,47%
2023 0,053 USD 94,45%
2024 0,066 USD 142,06%
2025 0,079 USD 189,31%

VeChain árjóslás 2021.

Az általunk összefoglalt algoritmikus modellek azt jósolták, hogy hamarosan elkezdhetjük tesztelni a szakképzés minden idők legmagasabb szintjét, azzal a nagy lehetőséggel, hogy egyedül 2021-ben túllépjünk rajta. 2021-ben hatalmas intézményi befektetők halmoztak pénzt kriptovalutákba, és ennek hatalmas hullámzási hatása lehet, ha reflektorfénybe helyezi a blokklánc elfogadását, különösen azoknak a vállalkozásoknak, akik érdekeltek az adatkezelésük optimalizálásában, például a termék életciklusának ellátási láncaiban, blokklánc technológiával.

VeChain árjóslás 2023.

A VeChain már most is biztosítja a különböző iparágak és szakmák nagyvállalkozásainak építőköveit, hogy digitális infrastruktúrájukat a blokklánc tetején hozzák létre..

Jelenleg a VeChain több mint 30 nagyvállalati partnerrel rendelkezik. Ez a névsor 2023-ig biztosan még nagyobb lesz, mivel több olyan vállalkozást látunk, mind nagyokat, mind kicsieket, akik olyan digitális átalakulásra vágynak, amely jobban meghozza az értéket, az átláthatóságot és az innovációt mind a vállalkozások, mind a fogyasztók számára. Következésképpen azt kellene látnunk, hogy az ezt működtető VET-tokenek szervesen növekednek.

VeChain árjóslás 2025.

2025-re várhatóan a legtöbb nagyvállalkozás blokklánc-integrációval rendelkezik ökoszisztémáján belül, legyen szó alkalmazottaik irányításáról, hasznos visszajelzések készítéséről az ügyfelektől vagy áruk és szolgáltatások áramlásának optimalizálásáról. A VeChain azt tervezi, hogy az elkövetkező jövőben növeli blokkláncának sokoldalúságát, lehetővé téve a vállalkozások és a fejlesztők számára a nagyobb összekapcsolhatóságot és hatalmat az amúgy is kiterjedt tárgyak internete (IoT) megoldásai felett..

Azt is tervezik, hogy hálózati résztvevőket vesznek fel a VeChain-ra, hogy saját IPO-kat indítsanak, vagy kiterjedt decentralizált alkalmazásokat építsenek.

VeChain árjóslás

A VeChain jó befektetés?

A blockchain elfogadása gyorsan előrehalad számos fogyasztó és fejlesztő életében, beleértve azokat a fiatal vállalkozásokat is, amelyek születésüktől fogva a decentralizáció gondolatának tetejére épültek. A ma létező örökölt vállalkozások többségének, és néhánynak, amely már évszázadok óta létezik, nincsenek erőforrásai, know-how-ja, bizalma vagy indoklása ahhoz, hogy széles körben alkalmazzák a blokkláncot. A VeChain által kínált innováció célja azonban ennek megváltoztatása, hogy lehetővé tegye az új digitális kor gyors, könnyű és fájdalommentes átmenetét.

Mint ilyen, a VeChain árjóslatunk nagyon optimista előrejelzéssel rendelkezik, ha portfóliójának részeként a szakképzésbe kíván befektetni, bár lehet, hogy a szokásos fogyasztó szempontjából nem annyira használható. Az egyik legkorábbi vállalat, amely nagyszabású és skálázható vállalati szintű blokkláncot kínál, a VeChain képes volt tapasztalatait és kitettségét kiaknázni, hogy ezen a téren előrevezesse az utat.

Jelenleg olyan ismert márkákkal és nagy iparági szereplőkkel állnak kapcsolatban, mint a PricewaterhouseCoopers (PWC), a BMW, a Groupe Renault, a BYD, az LVMH, a Haier, a DB Schenker és még sok más.

A VeChain nem csak a blokkláncát biztosítja használatra, hanem egy széles üzletet is, amely konzultációkat kínál világszerte szakértőktől és testreszabott hardvereket az üzleti igényekhez.

Megoldásait valós időben alkalmazták az adatok gyors és biztonságos továbbítására és tárolására – nem csak a koncepció bizonyításának vagy a próbáknak – számos ágazatban; beleértve a kibocsátás-indexelést és a szén-dioxid-mentesítést, a fogyasztói értékeléseket és támogatást, az autóipart, a kiskereskedelmet, a logisztikát és a nagy ellátási láncokat, a cseppfolyósított természetes gázokat, a digitális tartalom megosztását, az elektronikus dokumentációt és a mezőgazdaságot.

Az egyik legújabb és legnépszerűbb szolgáltatás ToolChain, egy blockchain-as-a-service előfizetés, amelyet azoknak a vállalkozásoknak és fejlesztőknek ajánlanak fel, akik szívesen integrálják a VeChain hálózatát sajátjaikkal, vagy tömegesen telepítik azt egy egész vállalati birodalomban. Magában foglalja az olyan nagy mennyiségű információk feldolgozását, mint a termék életciklus-kezelése, az ellátási lánc folyamatirányítása, az adattárolás, az adatok tanúsítása és a folyamat tanúsítása.

Ez nem csak növeli az üzleti márka megítélését a hozzáértő és tudatos fogyasztók körében, hanem lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a VeChainThor blokklánc által működtetett és biztosított változatlan adatokkal rendelkező új üzleti modellekbe terjeszkedjenek..

A ToolChain gyorsan skálázható, könnyen integrálható, és alig vagy alig kell kódolni. Költséghatékony a felosztó-kirovó árazási modellel, és további eszközöket kínál az alternatív adatfolyamok kiaknázásához – beleértve a nem blokkláncos adatokat is – a VeChain erős API -ival és SDK készleteivel.

A ToolChain nemcsak a szoftverrel, hanem a hardveres megoldásokkal is összeköti a VeChain blokkláncát egy vállalati csomagban. Asztali és mobilalkalmazásai kapcsolódhatnak az IoT chipekhez és érzékelőkhöz – NFC, RFID és QR kódok -, majd továbbíthatják az információkat, például a vállalati hálózaton keresztül szállított áruk nyomon követését az anyagbeszerzéstől, a gyártástól és a feldolgozástól, a logisztikától, a raktározásig. , tárolás, terjesztés a végső fogyasztók számára, majd annak teljes élettartama alatt.

Hogyan vásárolhat VeChain?

Mivel a VET-et vállalkozásbarátabb kriptovalutának tervezték, nem olyan széles körben elérhető a tőzsdéken, mint néhány más nagy tőkés tokennel, amely inkább a fogyasztók számára irányul. Azonban könnyen megtalálhatja őket olyan piactereken, mint a Binance, az OceanEx, a HitBTC, a Bitcoin.com, a KuCoin, az Upbit, a Huobi, a Crypto.com, az MXC és így tovább. Mindig használhat olyan webhelyeket, mint CoinMarketCap, vagy CoinGecko átfogóbb listát találni.

További információ a VeChainról

A VeChain a szolgáltatások szélesebb körű ökoszisztémája, amely biztosítja a VeChainThor által működtetett blockchain technológiát a vállalati ügyfelek számára. A blokklánc a hatósági igazolás konszenzusos algoritmusán fut a Authority Masternode Operátorokon keresztül, amelyeket a VeChain Alapítvány igazolt és ellenőrzött, összhangban a hálózat céljaival..

Ez jobban megfelel egy nagyobb szervezetnek, amely nagyobb hatékonyságot szeretne, mivel a VeChain PoF-jének csak alacsony számítási teljesítményre van szüksége a blokklánc biztosításához. Ezeknek a nagy szervezeteknek és vállalkozásoknak nem kell aggódniuk a munkafolyamatot megzavaró hardforks vagy lánc támadások instabilitása miatt..

Például egy autóipari vállalat a VeChainThor segítségével nyomon követheti autóinak gyártási folyamatát, értékesítését, telepítését és életciklus-kezelését. A csupasz anyagokat a gyárban formába öntik, és gyártási soraiban különféle alkatrészeket állítanak össze.

A teljes összeszerelés és a minőségellenőrzés ellenőrzését követően az autó értékesítésre hagyja a kereskedést. Az autó megvásárlása és vezetése után az autógyártó cég névtelenül hozzáférhet és elemezheti az autó blackboxjában biztonságosan tárolt adatokat, amelyeket mind különböző IoT érzékelők gyűjtöttek össze.

Autótulajdonosként könnyen ellenőrizheti az információkat, például azt, hogy az autó gyártási folyamata környezeti szempontból fenntartható-e, vagy felelősséggel megszerzett anyagokat tartalmaz-e. Eközben a vállalat jobban felhasználhatja az adatokat üzleti tevékenységének optimalizálására és az ügyfelek elégedettségének biztosítására, például gyorsan tájékoztathatja a tulajdonosokat a visszahívásról, jobban meghatározhatja a szerviz intervallumokat, előzetesen tudhatja, hogy mely alkatrészek szükségesek a szervizeléshez, és megtervezi, hogy jövőbeli autóik hogyan fejlődhetnek..

A VeChain használatának további példái közé tartozik az IoT számításának és a VeChainThor hálózatnak az összekapcsolása, hogy jobban tájékoztassa Önt a borában használt szőlő minőségéről, függetlenül attól, hogy egy üveg gyógyszert megfelelően tároltak-e, vagy a Covid-19 (Coronavirus) oltások nyomon követésével..

Annak érdekében, hogy a vállalkozások és a hálózati résztvevők hatékonyabban tudják adaptálni a VeChainThor-t a rendszereikbe, a VeChain egyedülálló két token megoldást fogadott el a blokklánc futtatásához és a nagyobb kivonatértékhez a tipikus bizonytalanság kialakulóban lévő technológiája nélkül..

Ez két token létrehozásához vezetett; VeChain (VET) és VeChainThor Energy (VTHO). A VET a VeChain hálózaton belüli értékcsere fő jelzője, ideértve az intelligens szerződések vagy más, a VeChain által működtetett decentralizált alkalmazáson (dAPP) belüli tranzakciók áramellátását..

Eközben a VTHO-t gázfizetésekre használják, a tranzakciók áramellátására és kifizetésére magán a blokkláncon. Ez azért történik, hogy elkülönítsék a VeChainThor blokklánc futtatásának költségeit az áringadozástól és a piaci spekulációtól, ami megnövelheti a tranzakciók egyszerű ellenőrzésének költségeit..

Ez alacsony költségű infrastruktúrát biztosít, ellentétben az Ethereum hálózaton az éter éghajlati költségei (ETH) miatt felmerülő ingadozó gázdíjakkal. A VTHO költségei kiszámíthatóbbak, mivel a VeChain egy stablecoin-szerű algoritmust fogadott el a VTHO árának figyelemmel kísérésére és kezelésére kínálata és kínálata révén, biztosítva, hogy az ár vad ingadozások nélkül maradjon..

Következtetés

A jövő fényes ennek a fiatal projektnek, amint azt a VeChain árjóslatunk is megmutatta. Habár a hasznosságát leginkább azok a nagyvállalatok és szervezetek nyerik ki, amelyek aktívan támaszkodnak a VeChain VeChainThor blokkláncára a hatalmas adatforgalom terén, ez is jó befektetési ajánlat, ha egy újabb tokent kíván felvenni portfóliójába. Mivel a blokklánc elfogadása továbbra is az élet több aspektusába süllyed, kulcsfontosságú, hogy a régi vállalkozások minden eddiginél jobban alkalmazkodjanak egy digitalizáltabb környezethez.

Mi a jobb módja a kezdésnek, mint egy elosztott főkönyv használata nagy mennyiségű információ biztonságos tárolására és továbbítására egy vállalkozás és a fogyasztó között, jobb élményt nyújtva mindkettőnek? A VeChain előtt álló legfőbb kockázat az erős verseny. Az IBM saját blokklánc-technológiájával bővíti jól megalapozott tapasztalatait és ügyfeleit, és az olyan vállalatok, mint az IOTA, növelik és fejlesztik IoT-központú blokkláncukat.

Mindazonáltal a VeChain USP elkötelezettsége, hogy jobban felkészítse a nagyvállalkozásokat egy gyors, egyszerű, fájdalommentes blokklánc-integrációval, és bőséges haszonnal jár a hosszú távú értékteremtés során. Mint ilyen, a VeChain és az erőteljes blokkláncát tápláló szakképzés meglehetősen érdekes projekt lesz.

Lásd még: Vechain VS Walton

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector