VeChain VS Walton: A VET és WTC összehasonlító útmutatója 2021

A Blockchain egy elosztott szoftverhálózat, amely digitális főkönyvként is működik, és olyan eszköz, amely lehetővé teszi az eszközök biztonságos közvetítését közvetítő nélkül. A pénznemektől kezdve a földrajzi címeken át a szavazatokig bármi tokenizálható, tárolható és kicserélhető egy blockchain hálózaton.

A VeChain és a Walton egyaránt blokklánc. A VeChain egy blokklánc platform, amelyet az ellátási lánc menedzsment és az üzleti folyamatok fejlesztésére fejlesztettek ki. Célja e folyamatok és az összetett ellátási láncok információáramának egyszerűsítése az elosztott főkönyvi technológián (DLT) keresztül.

Másrészt a Waltonchain egy blokklánc, amely az egész ellátási láncban követi a rádiófrekvenciás azonosítás (RFID) adatait. A Waltoncoin (WTC) a mainchain natív kriptovaluta tokenje, és a felhasználók létrehozhatják saját tokeneiket az alláncokon.

Ebben VeChain vs Walton cikkben megmutatjuk a különbséget e két blokklánc között, mik azok, azok felhasználása, valamint előnyeik és hátrányaik.

VeChain VS Walton összehasonlítás

JaxxExodus
Vechain Waltonchain
Technológia: Az NFC és az RFID a POS-on dolgozik (Proof of Stack) Technológia: Az RFID-munka a POST-on (Proof of Stack and trust) egy kicsit fejlettebb POS
Tranzakció sebessége / blokkolási idő: 220 Tranzakció sebessége / blokkolási idő: 100
Típus: Érme Típus: Jelképes
Jelenlegi ára (USD): vechain

VeChain (VET)


$ 0,056101

Jelenlegi ára (USD):waltonchain

Waltonchain (WTC)

$ 1.06

Mi a VeChain?

Vechain vs Walton

VeChain egy blokklánc, amely az ellátási lánc menedzsment egyszerűbbé tételét szolgálja. Eredetileg annak meghatározására készültek, hogy egy valós termék hamis-e vagy sem – megakadályozva a csalásokat és a leütéseket. Azóta a nagyvállalatok arra használják, hogy a bortermeléstől az autógyártásig mindent nyomon kövessenek.

Így egyszerű: adjon minden terméknek egyedi azonosítót, majd szenzorokkal kövesse nyomon, mi történik az ellátási lánc egyes szakaszaiban. Így a vállalatok biztosak lehetnek abban, hogy a termékeket megfelelően kezelik, és a fogyasztók ellenőrizhetik, hogy vásárlásuk jogszerű-e.

A Vechain főbb jellemzői

Ez egy nyilvános blokklánc, ahol bárki olvashat, írhat és telepíthet decentralizált alkalmazásokat és intelligens szerződéseket a VeChainThor blokkláncra.

Belső IOT és ellátási lánc menedzsment technológiával rendelkezik, egy bevált blokklánc-megvalósítással, amelyet olyan iparágakban használnak, mint a luxuscikkek, a szeszes italok és a mezőgazdaság.

A Vechain támogatja a natív díj-átruházás megvalósítását is, ami azt jelenti, hogy a dApp-felhasználóknak nem kell VET-et vagy VTHO-t birtokolniuk tranzakciók írásához, ha a támogatandó fejlesztők meghatározzák a kapcsolódó gázköltségeket.

Hogyan vásároljon VeChain (VET)?

A VeChain-t különféle kriptotőzsdéken kereskedik. A tőzsdék mellett a Vechain mindkettő lehet, és brókerszolgáltatáson keresztül is eladható, célja a nem szakértők vásárlási folyamatának megkönnyítése. Ezek a brókerek lehetővé teszik a VeChain megvásárlását fix áron, és gyakran több fizetési megoldást kínálnak, és kezdők számára könnyebben használhatók.

Íme néhány szempont, mielőtt piacot választana a VeChain vásárlásához:

Díjak: A tőzsdék általában viszonylag alacsony, 0,1 és 0,3 százalék közötti kereskedési díjat számítanak fel minden kereskedésnél, míg a közvetítői szolgáltatások általában magasabb, akár 10 százalékos vételi díjat számítanak fel. A kereskedési díjak mellett gyakran felszámításra kerülnek a betétek és a felvételek.

Igazolás: A legtöbb tőzsdei és közvetítői szolgáltatás megköveteli, hogy igazolja személyazonosságát, mielőtt megkezdené a fiat valuták, például a dollár vagy az euró betétjét. Az ellenőrzési módszerek a különböző szolgáltatók szerint eltérőek, de általában meg kell töltenie útlevelének (vagy más személyazonosító okmányának) másolatát és érvényes tartózkodási igazolását (pl. Közüzemi számla).

Az ellenőrzési folyamat 10 percet vehet igénybe (videokonferencia-eszközök használatával) és több hetet is igénybe vehet.

Fizetési módok: Bitcoin, Ethereum vagy más pénznemek vásárlásához pénzt kell befizetnie egy piacra. A legtöbb tőzsdénél csak átutalással lehet pénzt befizetni, amely akár 5 napot is igénybe vehet.

Az alkuszszolgáltatások azonban gyakran további fizetési módokat kínálnak, például VISA vagy MasterCard külön fizetési díj ellenében.

Biztonság: A biztonság a kriptopénzek kereskedésénél is nagy szerepet játszik – A kriptopénz-piacok már többször feltörték.

A Cryptoradar olyan biztonsági funkciók felajánlásával segíti a szolgáltatókat, hogy olyan biztonsági szolgáltatásokat kínál, mint a 2FA, a hűtőtároló vagy a multi-sig pénztárcák. Azt is javasoljuk, hogy ne tartson jelentős mennyiségű fiat vagy digitális valutát a tőzsdéken, mivel ezek hackelés esetén érintettek lehetnek.

VeChain partnerségek

DNV GL

A DNV GL-t 1864-ben alapították, és 300 irodája van világszerte. Minőségbiztosítási szolgáltatásokat nyújtanak a tengerészeti, olaj- és gázipari, valamint az energia- és megújuló energiaforrásokkal foglalkozó vállalatok számára.

A DNV GL az ellenőrzési és tanúsítási folyamat végén kiadja a menedzsment rendszer tanúsítványait. Ez azt bizonyítja, hogy a vállalat folyamatai és termékei megfelelnek a nemzetközi előírásoknak.

A DNV GL a VeChain partnere és részvényese. Mindkét vállalat osztja azt a meggyőződést, hogy a bizonyosság jövője a VeChain Summit 2019 blokklánc-technológiában rejlik, a DNVGL bejelentette, hogy teljesen átköltöztette saját blokkláncát a VechainThor-ba.

A partnerségi bejelentés óta a DNV GL több terméket közösen fejlesztett ki, köztük az alacsony szén-dioxid-kibocsátású ökoszisztémát és a MyStory nyomonkövethetőségi és marketing megoldást. A DNV GL megerősítette elkötelezettségét a VeChain ökoszisztéma iránt, azáltal, hogy magán blokkláncát a VeChainThor nyilvános blokkláncra helyezte át ügyfelei számára.

A DNV GL minden ügyfelének egy digitális Non-Fungible Token (NFT) pénztárcát is adott, hogy minden ügyfél digitális identitással rendelkezzen, és hozzáférhessen a DNV GL ökoszisztémájához, és kölcsönhatásba léphessen vele. Ezzel a DNV GL több mint 900 000 pénztárcát bocsátott ki, szemben az Ethereummal, amelynek csak 400 000 pénztárca van.

BMW

2018 márciusában a BMW megerősítette a VeChain részvételét a BMW Startup Garage Programban, egy partnerségi programban, amelynek keretében a BMW a résztvevővel együttműködve fejleszti technológiáját és megvásárolja azt a BMW használatára..

A VeChain 2019-es csúcstalálkozó során megerősítést nyert, hogy a VeChain és a BMW közösen fejlesztik ki a VerifyCar nevű DApp-ot a BMW autók számára.

A VerifyCar rögzíti a jármű adatait a VeChainThor blokkláncra. Példák a rögzítendő információkra: jármű futásteljesítménye, biztosítási és szerviznyilvántartása.

Előnyök & A VeChain hátrányai

Vechain Pro

 • A VeChain platformján számos működő dApps található, amelyek az engedélyezett Blockchain-on működnek.
 • A VeChain márka számos neves partnerséget kötött a világ egyik vezető márkájával.
 • A THOR mainnet elindításakor a VeChain összes partnere áttér a THOR kettős érme rendszerre.
 • A vállalatot egy erős csapat vezeti, amely több éves tapasztalattal rendelkezik a kriptográfia területén.

Vechain Cons

 • Más kriptovalutákkal ellentétben a VeChain nincs teljesen decentralizálva, mivel félközpontosított megközelítést alkalmaz.
 • Az új fejlesztések és kezdeményezések megvalósítása több időt vesz igénybe a fejlesztői csapat nagy mérete miatt.
 • Az ellátási lánc menedzsment és a dApps kategória két olyan ágazat, ahol a VeChain intenzív versennyel néz szembe a már kialakult kriptovalutákkal..

Látogasson el a weboldalra

Mi az a Waltonchain?

Waltonchain egy blokklánc, amely a rádiófrekvenciás azonosítás (RFID) adatait követi az egész ellátási láncban. A Walton érme (WTC) a mainchain natív kriptovaluta tokenje, és a felhasználók létrehozhatják saját tokeneiket az alláncokon.

Az ellátási lánc menedzsment a blockchain technológia egyik legkiemelkedőbb és legkézenfekvõbb alkalmazása. A FedEx-től a Walmart-ig mindenki blokklánc-megoldásokon dolgozik, hogy növelje a hatékonyságot a költségek és a súrlódás csökkentésével.

Az olyan projektek, mint a VeChain Thor, szintén mélyen a problémára koncentrálnak, beleértve az NFC és QR kódokat, valamint kiterjesztik a vállalati egyéb működési kérdésekre.

A Waltonchain csapata azonban jól felszerelt a csatára – Do Sanghyuk és Xu Fangcheng társalapítók a Koreai Standard Products Association, illetve a Septwolves Group Ltd. igazgatójaként származnak. Kim Sukku, a Samsung korábbi alelnöke pedig tudományos főtanácsadó.

A Waltonchain Charlie Walton nevéhez fűződik, aki feltalálta az RFID technológiát. Ez a Wisdom Alters Label, a Trade Organization és a Network rövidítése is. Ez nem kapcsolódik a Walmarthoz vagy a Walton családhoz, akik az adott kiskereskedést birtokolják.

Azáltal, hogy az ellátási lánc egyik leggyakrabban használt technológiájára összpontosít, a Waltonchain fenntartható üzletet építhet.

A projekt kutatását egy mély merüléssel kezdjük a Walton érmében (WTC), a Waltonchain blokklánc saját kriptovaluta érméjében..

Waltonchain CSAPAT

Új üzleti ökoszisztéma kiépítése A blokklánc integrálása az IoT-be. Csapatunk úttörőkből álló csoport, amely a blokklánc, a tárgyak internete és az RFID technológia integrálására szakosodott. Ez magában foglalja a kínai és koreai üzleti, tudományos és befektetési tehetségeket. Kibővítjük a blokklánc technológiát a tárgyak internetére, mivel ez a kombináció a következő technológiai forradalomhoz vezet.

Projektünk erőteljes támogatását élvezi a magas rangú blokklánc-fejlesztők, elismert befektetési intézmények, rangos ügyvédek, pénzügyi szakértők, világszínvonalú chiptervezési szakértők és a kínai vezető technológiai és ruházati üzletág vezetői.

A Waltonchain professzionális, hatalmas és sokrétű csapattal rendelkezik, mint például mérnöki, üzletfejlesztési, kiskereskedelmi tevékenység.

A Waltonchain vezetése:

Do Sanghyuk: A projekt kezdeményezője Koreában. Jelenleg a Kína – Korea kulturális fejlesztési bizottság elnöke és a Koreai Gyártási Szabványügyi Szövetség igazgatója.

Xu Fangcheng: A projekt kezdeményezője Kínában. A Septowves Group korábbi ellátási lánc menedzsere. Jelenleg a Shenzhen Silicon igazgatói posztját tölti be, és jelenleg a Quanzhou Silicon Board elnöke.

Előnyök & A WaltonChain hátrányai

Waltonchain profik

 • Tapasztalt csapat
 • Kutatási / képzési platform, amely számos híres kínai és koreai egyetemmel áll kapcsolatban
 • A fizikai termékek segítenek az eredmények ellenőrzésében
 • Ipari kapcsolat, különösen a ruházati technológia Kínában (a korábbi munkatapasztalatnak köszönhetően)
 • Jó interoperabilitás

Waltoncain Cons

 • A projekttel kapcsolatos információk hiányosak és nem világosak
 • A Blockchain nincs tesztelve, jelenleg fejlesztés alatt áll
 • Helyesírási webhely (fix).

Látogasson el a weboldalra

VeChain VS Walton: Következtetés

A VeChain és a Walton Chain összehasonlításakor egyértelmű, hogy két nagyon különböző megközelítéssel rendelkeznek ugyanarra a problémára. Míg a mögöttes technikai megoldások hasonlóak, megvalósításuk a spektrum ellentétes végein található.

A VeChain egy blokklánc alapú platform, amely rögzíti az ellátási lánc minden szakaszában történtek igazságát. Kombinálja a fizikai nyomon követést a blockchain nyilvántartásokkal, hogy a valós termékeket a gyártástól a kézbesítésig, a csalások megelőzését és az átláthatóság növelését szolgálja. Míg a Waltonchain egy szilárd projekt, több mint 20 tapasztalt tagból álló csapattal. A társaság jelentős partnerségeket ápolt kormányzati szervezetekkel és magánszektorbeli vállalatokkal.

Nem csak egy ellátási lánc platform, a Waltonchain biztosítja a technológiai vállalkozások számára saját részláncaik létrehozását és a Walton anyalánc előnyeinek kihasználását.

Bár jelenleg nem értékelik versenytársként, úgy tűnik, hogy a Waltonchain készen áll arra, hogy az elkövetkező években áttörést érjen el ambiciózus partnerségeivel és fejlesztési ütemtervével.

Bár mind a VeChain, mind a Walton Chain megvannak a maga erősségei és gyengeségei, végső soron a VeChain a jobb blokklánc ezeket a mutatókat használva. Ez a jövőben megváltozhat, de a Walton Chainnek nagyon sok felzárkózási lehetősége van, mivel a VeChain értékét 12-szeresére becsülik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector