WAX Review (WAXP) – Fényes jövő előtt

Bár a közelmúlt eseményei segíthették, amikor az emberek arra törekednek, hogy szórakoztassák magukat, miközben zárt térben tartózkodnak, nem tagadható, hogy a videojáték-ipar a növekedés hatalmas robbanását tapasztalta az elmúlt évtizedben. Mivel a virtuális világban az áruk éves értékesítése óriási 100 milliárd dollárra torkollott a játékiparban, ez felvet minket a kérdéssel – mi a következő lépés? Bejön a WAX áttekintésünk, hogy mélyebben megvizsgáljuk az ún a „NFT-k királya.”

A WAX célja, hogy átírja a digitalizált termékekről szóló könyveket, mik azok, hol tudjuk kereskedni velük, és hogyan hozhatnánk ki az értéket annak, ami egyébként csillogó ruhákba öltözött 1-es és 0-as gyűjtemény, és a való világba? Van, amelyik továbbra is lírai (szójáték-célú) gyantázást mutat ezeknek a tokenizált áruknak az értékéről, és ha elolvassa a WAX áttekintésünket, akkor felfedezheti, hogy van egy egészen új világ, amelyet még nem kellett feltárnunk.

NFT-k, vagy nem helyettesíthető tokenek gyorsan váltak az internetes cikkek kereskedelmének új módjává, jelképessé téve őket egy speciális blokklánc-hálózaton, amelyet robusztus és biztonságos kriptovaluták támogatnak. Azt népszerűsítették, hogy előremutató módon bármit létrehozhatunk, vásárolhatunk, eladhatunk és kereskedhetünk az interneten, így számukra jelentős hitelesség és érték állhat fenn. Val vel A WAX kiterjedt decentralizált ökoszisztémája, tokenizálhat mindent a videojátékoktól, filmektől, zenéktől, könyvektől, műalkotásoktól, a köztük lévő apróbb dolgokkal együtt. Olvassuk tovább, hogy felfedezzék, mi vár a jövőre.

WAX Review


Mi az a viasz?

A WAX a Worldwide Asset eXchange rövidítése. Ez egy decentralizált blokklánc platform, amelyet nyílt, átlátható, tisztességes, változhatatlan, megbízható és széles körben hozzáférhető piactér virtuális javak cseréjére, NFT-ként tokenezve. Ezek az elemek a videojátékokban használt tárgyaktól, az összegyűjthető emléktárgyaktól vagy a ritka kereskedőkártyákig terjednek. A hagyományos piacok gyakran egy zárt ökoszisztémában vannak központosítva. Például egy videojátékon belüli üzlethelyiség csak abban a játékban érhető el, amelyet harmadik fél irányít.

Ez megnehezíti a bejutást és a cserélhetőség korlátozását, ugyanakkor hajlamos a hamisításra és a csalásokra, vagy a manipulatív és felfújt árak megfizetésére. Ráadásul a hagyományos értelemben létrehozott digitális javaknak nincs valós értékük. Itt jön be az NFT-k ereje, valamint a WAX által üzemeltetett piacok. A WAX kiterjedt decentralizált hálózatán a digitális árukat a blokklánca segítségével hitelesítik és hitelesítik, és sokféle árucikket lehet zökkenőmentesen lebonyolítani..

Az egyik legnépszerűbb NFT tőzsde, a WAX folyamatosan proaktívan lépett fel az új piacok és az ügyfelek felé, hogy együttműködjenek egyedi NFT-k rendszerbe juttatásában. Láttuk, hogy egész kollekciók percek alatt elkeltek a WAX-on, és több százezer egyedi terméket osztottak szét a natív WAXP kriptovalutával. Még a másodlagos piacain – más szóval a használt cikkek piacán – láthattuk, hogy a gyűjtők és lelkes rajongók hogyan kereskedtek NFT-cikkekkel, dollár ezer dollár értékben.

Mit tehet a WAX-szal?

A WAX blokkláncának működtetésével könnyen létrehozhatja sajátjait, vásárolhat, eladhat és kereskedhet a tokenizált digitális eszközök vagy NFT-k különféle formáival. A WAX-ot eredetileg a videojátékokban keresett vagy gyűjthető tárgyak kereskedelmére tervezték, például fegyvereket, páncélokat, járműveket, tulajdonságokat, karakterbőröket, ruházatot, power-upokat, jutalmakat, eredményeket és bármi mást, ami felhasználható vagy kincset érhetett. Azóta azonban a növekvő játékiparon túlléptek kereskedés és kártyázás, különleges árucikkek, gyűjthető műalkotások és plakátok és még sok más révén..

A WAX hihetetlen növekedést tapasztalt az utóbbi időben, mivel a blockchain platformja továbbra is vonzza a piacra lépő főbb márkákat és személyiségeket, lehetővé téve egy másik közeg számára, hogy kölcsönhatásba lépjen a közönségével. Íme néhány a legutóbbi partnerségükből:

 • William Shatner – Egy szeretett és legendás hollywoodi személyiség, amely több mint 60 év sztárságát öleli fel, a legemlékezetesebb, mint a Star Trek kapitánya, Kirk. Személyes emlékeit az NFT kereskedési kártyák nagy gyűjteményeként jelölték meg, amelynek 10 000 csomagot sikerült eladni 125 000 fényképpel, amelyek életének sarkalatos és emlékezetes pillanatait jelölték meg, és mindössze 9 perc alatt elfogyott.!
 • Topps – Ők az egyik legismertebb kereskedőkártya-gyártók a világon, és az NFT-kkel elért eredményeik ugyanolyan tiszteletre méltóak. Az első NFT-k eladása a WAX blokkláncán a Garbage Pail Kids (GPK) franchise-tól mindössze 28 óra alatt fogyott el. És még ennél is figyelemre méltóbb, hogy a GPK Goes Exotic sorozat legutóbbi értékesítése során 20 000 csomag 240 000 egyedi kártyát tartalmazott mindössze 67 perc alatt – 204 800 dollár értékben..
 • Deadmau5 – A WAX új együttműködésével a híres deadmau5 kiadja új RAREZ márkáját. Becslések szerint 100 000 dollár értékű, több mint 6000 egyedi NFT-csomagért a WAX-on gyűjthető áruk sorozata kerül felsorolásra, és ez egy újabb lépés a zeneipar blokklánc-elfogadásához..
 • Atari – Az Atari, aki valaha a videojátékok ikonikus és legendás gyártója volt, együttműködést indít a digitális popkultúra műalkotások WAX-on történő értékesítésére, amelyet a 40 évvel ezelőtti klasszikus videojátékok aranykorát felölelő ikonikus box artok ihlettek. Megélheti ezt az emléket olyan borítóképpel, amelyet 3D grafikákkal és animált megjelenítésekkel keltett életre lenyűgöző és művészi formában.
 • utcai harcos – Közelgő együttműködés, miután a WAX új partnerséget kötött a Capcom-szal, a WAX meglátja az ikonikus Street Fighter univerzumot, és emlékezetes szereplői a blokklánc felé vezetnek. Ritka gyűjtőeszközöket kínálnak kereskedési kártyák formájában és egy egyedülálló új kézműves szerelővel, amely lehetővé teszi hasonló kártyák kombinálását, majd egy erősebb és egyedi kártya létrehozását..

Bár a WAX számos partnerséget és együttműködést indított NFT-piacainak kiterjesztésére és több közönség számára történő csábítására, a WAX-on függetlenül új projektek is sorakoztak, tekintve annak könnyű használatát és széles felhasználói bázisát hatalmasnak vonzerő. Itt van egy másik lista, amelyet a WAX áttekintéshez találtunk:

 • Bitcoin Origins – A ritka és gyűjthető műalkotások folyamatos gyűjteményét világszerte művészek széles körű együttműködése hozta létre, hogy megünnepeljék a Bitcoin történelmét és számos, a WAX-on felsorolt ​​eredményét. Különleges kártyákkal birtokolhat egy darab történelmet, hogy jelezze a Bitcoin folyamatos növekedését és gyarapodását, beleértve a nyomokat, hogy beléphessen egy Bitcoin kincsvadászatába.
 • Felemelő művészet – Humanitárius alapú kezdeményezésként az Uplift Art új szórakoztató kártyagyűjteményt adott ki, amelyek egyedi műalkotásokat és zenét jelenítenek meg a WAX-on. Végső céljuk, hogy segítsenek pénzt gyűjteni jótékonysági rendezvényekre, és nemrégiben több mint 20 000 dollárt gyűjtöttek 486 664 zsetonon keresztül Haiti iskolájának felépítéséhez.
 • Kogs – Egy 90-es évek stílusú POGs típusú játékról van szó, amely WAX által megvert tokeneket játszik le játékként. Vásárolhat, eladhat, kereskedhet és gyűjthet KOG-tokent, vagy felhasználhatja őket arra, hogy online versenyeken más KOG-alapú játékokon harcoljanak. Használhatja az NFT-jeit a virtuális ökoszisztémájában található egyéb RFOX-alapú játékok speciális funkcióinak és funkcióinak kinyitására is.
 • Blockchain Heroes – Összegyűjthető kereskedőkártya-csomag, amely 40 eredeti karaktert tartalmaz, a blokklánc-ipar fontos alakjai által ihletve, 9 egyedi ritkaságon. Ide tartoznak a teljesen animált karakterek, a 3D-s grafika, az összegyűjthető tárgyak és egyebek a blokklánc megünneplésére, amelyek kizárólag a WAX-on elérhetők.

A WAX története.

A WAX-ot 2017-ben alapította William E. Quigley, Jonathan Yantis és Jr. John Brechisci. Ők is ismertek a hírhedt OPSkins alkotóiként, amely a világ legnagyobb online piaca volt a játékon belüli áruk cseréjére. Valaha olyan főbb címeket támogatott, mint például a Counter-Strike Global Offensive (CSGO), a Player Unknown Battlegrounds (PUBG), a King of the Kill (KotK). A WAX története azonban ennél jóval messzebbre nyúlik vissza, mivel közvetetten 20 éves tapasztalatot gyűjtött alapítóitól az e-kereskedelem és más online piacterek úttörőjeként..

A WAX két token értékesítést tartott a natív WAXP kriptovalutánál. 2017 októberében az első összesen 520 millió WAXP tokent adott el két szakaszban mind az intézményi befektetőknek, mind a kiválasztott nyilvános résztvevőknek, elősegítve ezzel 45,5 millió dollár összegyűjtését. Később, 2017 novemberében nyilvános ICO-t tartottak, amely 136,9 millió WAXP tokent adott el a nyilvánosság számára, és további 9,6 millió dollárt gyűjtött a WAX blokklánc folyamatos fejlesztéséhez..

Van WAX változása vagy frissítése?

Eredetileg a WAX-ot az Ethereum blokkláncon hozták létre, de később az EOS módosított verziójára vándorolt. Mint ilyen, az eredeti ERC-20 WAXP tokeneket új standardra cserélték, miután a főhálózat elindult. A WAX azonban folyamatosan több „híd” építése a láncok közötti kompatibilitás és interoperabilitás jobb támogatása érdekében az Ethereum blokklánccal, biztosítva, hogy a fejlesztők könnyen áttérhessenek a WAX-ra, miközben zökkenőmentes hozzáférést biztosítanak mindkét lánc ökoszisztémája között, például képesek együttműködni az ERC-721 és az ERC-1155 NFT-kel..

A WAX áttekintés megírásakor, ez a legnagyobb hálózati frissítés, amely a WAX blokkláncból származik; egy új, a DeFi által inspirált „tokenomikus” modell egy hibrid interblokk-lánc létrehozására, amely összekapcsolja a WAX NFT tokenizálási funkcionalitását és sokoldalú piactéreket, valamint az Ethereum kiemelkedő monetáris képességeivel és skálájával kombinálva. A cél az, hogy a WAX-on működő hálózati résztvevők profitálhassanak alaptevékenységeik jobb kihasználásából és optimalizálásából mind a WAX, mind az Ethereum számára.

Más szavakkal, a fogyasztói szintű piacot a WAX fogja működtetni, és az Ethereum mellette ülve kezeli a WAX blokklánc futtatásának összetettebb gazdasági szempontjait. Ez megsokszorozta az előnyöket mindkét lánc felhasználói számára. Ez a „híd” lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összegyűjtsék az Ethereum-alapú NFT-ket – például az ERC-721 és az ERC-1155 segédprogramú kriptovalutákkal kódoltakat -, és a WAX-on kereskedhessenek anélkül, hogy gázdíjat kellene fizetniük. Eközben a hálózati díjakat újra elosztják a WAX közösség számára.

Ez a törekvés azt reméli, hogy a WAX az első nyilvános blokkláncok közé kerül, amelyek egy 4. generációs gazdasági modellbe lendülnek, ahol egy token értéke közvetlenül kapcsolódik a több egymással összekapcsolódó blokklánc gazdasági tevékenységéhez, mindegyiket optimális teljesítményük és használhatóságuk szempontjából választják ki. Itt van egy átfogó áttekintés az új, blokkok közötti láncolatú tokenomikus modell új komponenseiről a WAX áttekintésünkhöz:

 • WAXP – Ethereum Bridge – Ez az új „híd” lehetővé teszi a WAXP-tulajdonosok számára, hogy WAXP-tokenek elégetésével WAXE-vé alakítsák át állományaikat.
 • WAXE – Új ERC-20 segédjelző a tulajdonosoknak, hogy részt vegyenek az új WAX tokenomikában, majd a WAXE-t és az ETH-t is befizetik egy WAXE-ETH likviditási készletbe.
 • WAXE-ETH Likviditási pool – A WAXE-ETH kereskedési pár likviditási poolja, amelyet az árképzési algoritmusai alapján értékeltek, ahol a betétesek WAXE-ETH Likviditási pool jelzőket is kereshetnek.
 • WAXE-ETH likviditási készlet-token – Egy ERC-20-token felhasználható a WAX-os gazdasági tevékenységi készletben való részvételre, hogy megszerezhesse a WAXG-t és az ETH-t..
 • WAXG – Új ER-20 irányítási token, ahol vagy megégetheti a WAXG-t, hogy több ETH-t kapjon a Piggybank Pooltól, vagy a WAXG segítségével szavazhat a hálózatirányításról.

A WAX Economic Activity Pool egy intelligens szerződés az Ethereumon, amely két külön poolt irányít:

 • Distribution Pool – A WAX blokkláncból származó érték felhalmozására tervezték. A WAX blokkláncon generált díjakat az ETH-ra konvertáljuk, és elosztjuk a WAXE-ETH tulajdonosok számára, akik ezt követően beletehetik a WAX Gazdasági Tevékenységi Poolba.
 • Piggybank Pool – A WAX blokkláncból származó érték örökös felhalmozására tervezték. Azok a WAXG-token-tulajdonosok, akik úgy döntöttek, hogy a WAX Gazdasági Tevékenységi Poolban égetik el a tokeneiket, megkapják a Piggybank Poolban tárolt ETH-alapú értékük kiosztott százalékát.

Ki a WAX?

A WAX mindenki számára készült, aki vagy virtuális javakat akar fogyasztani és gyűjteni, vagy olyan alkotók számára, akik valami olyasmit szeretnének létrehozni, amely kézzelfogható értéket képviselhet. A WAX nem csak egy széles platformot kínál piacokkal az eszközök egyszerű cseréjéhez, hanem a decentralizált alkalmazásokat (dAPP) is, amelyek elég hatékonyak ahhoz, hogy saját NFT-ket készítsen.

A WAX blokklánca biztosítja, hogy széles körben hozzáférhető, átláthatóan elkészített, tanúsított hitelességet megőrző helyeken és a világszerte elterjedt decentralizált hálózaton tudja kicserélni őket – nemcsak a boltok korlátozásának szokásos határai az egyik vagy másik környezetben..

E WAX áttekintő cikk írásakor világszerte több mint 320 000 aktív felhasználó napi átlagban több mint 300 000 tranzakciót használ fel. Közöttük több mint 100 millió egyedi NFT-tételt kereskedtek, amelyek közül több mint 50 milliót vadonatújként hoztak létre magában a WAX-ban – összesen több mint 50 millió dollár értékben. Ez tehát megmutatja a WAX növekedési potenciálját és az NFT-k folyamatosan fejlődő piacát, valamint széles körű használhatóságát.

A játékosok cserélhettek tárgyakat egymással, tovább növelve játék közbeni tapasztalataikat, a lövöldözőkben használt ritka és erős fegyverekből, a középkori szerepjáték speciális páncélzatából vagy a versenyautó nagyobb turbóiból. Lehet vásárolni és eladni kereskedési kártyákat, összegyűjtve egy teljes gyűjteményt, hogy harcot folytasson barátaival, vagy dicsekvő jogokkal.

A rajongók emlékezetes árukat, például matricákat és posztereket gyűjthettek kedvenc együtteseiktől az alkalom jegyében. Készíthet saját ritka remekműveket az ínyencek számára gyűjtésre, akárcsak egy Picasso vagy Da Vinci festmény, de a digitalizálás további előnyeivel, például animációs vagy 3D művészettel.

A WAX jellemzőinek áttekintése.

A felhasználó szempontjából a WAX használatának fő felülete a WAX Cloud Wallet vagy WCW. Itt megtekintheti a készletében lévő összes NFT-t. A WCW rendelkezik egy olyan funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jutalmakat vagy különleges cseppeket keressenek az NFT alkotóitól. A WCW alkalmazáson keresztül böngészhet a WAX-ra épített számos decentralizált alkalmazásban (dAPP), amelyek hatalmas piacterek hálózatát működtetik – akár elsődleges, akár másodlagos áruk piacain keresztül.

A WAX egyik legjobb tulajdonsága a WCW-vel történő egyszerű beszállási folyamat. Lehetősége van egy „két kattintással” regisztrálni egy új fiókot, vagy használja a bejelentkezéshez rendelkezésre álló számos bejelentkezési lehetőség egyikét, például a Facebook, Google, Steam, Twitter, Discord, Reddit fiókjait. , Twitch, Line és még sokan mások. Ez az integrációs funkció azt jelenti, hogy a WAX-hoz való hozzáférés sokkal könnyebbé válik, mint a hasonló decentralizált blokklánc-platformoké, beleértve a fiók-helyreállítás egyszerű módjait.

Ez már régóta a blokklánc-szolgáltatások általános elfogadásának legfőbb akadálya, mivel általában olyan bonyolult és kockázatos beállítási eljárásokat tartalmaz, mint például a csatlakozás harmadik fél pénztárcájához, és a hosszú kezdőmondatokkal való cselekmény, valamint a kulcsok megtartásának biztosítása biztonságos. Ha elveszítené ezeket a kulcsokat vagy kifejezést, az azt jelentené, hogy a legtöbb esetben már nem férhet hozzá a fiókjához. A WAX kiküszöböli ezeket a kellemetlenségeket, bár a tapasztaltabb felhasználók biztonságosabb módokat választhatnak a fiók zárolására a WCW pénztárca opcióként.

A WAX is rendelkezik egy dedikált fejlesztői portál valamint támogatást és kezdeményezéseket kínál kínálatuk folyamatos bővítéséhez. Ez a befogadó megközelítés megkönnyíti a fejlesztők számára a fedélzetre való ugrást saját platformokat építenek, amelyeket a WAX hajt, val vel zökkenőmentes integráció a WCW pénztárcába, erős API-khoz csatlakozik, hogy széles adatfolyamba férhessen be, és biztonságos, gyors, hatékony, költséghatékony és robusztus blokklánccal. A WAX blokklánca már több mint 54 millió blokkot készített gyors, 500 milliszekundumos blokkidő alatt és 5000 TPS nagy átbocsátási sebességgel virtuális gazdaságának támogatása érdekében.

A WAX visszafelé kompatibilis az EOS-szal is. Ez azt jelenti, hogy azok a fejlesztők, akik dAPP-kat hoztak létre az EOS-on, könnyen áttelepíthetik vagy másolhatják ezeket az alkalmazásokat, hogy a WAX-on fussanak. A WAX is saját decentralizált véletlenszám-generátort (dRNG) épített a fejlesztők számára, hogy integrálódjanak alkalmazásaikba, bizonyíthatóan korrekt, manipulációbiztos és átlátható mechanizmust hozva létre. Könnyen telepíthető a videojátékokba, de kiterjeszthető más alkalmazásokra is, mint például a sorsolásra vagy az ajándékozásra.

A viasz alternatívái.

A WAX messze nem az egyetlen platform, amely NFT piacot kínál, mivel ez az adott iparág gyorsan növekszik. Íme néhány más alternatíva és leendő versenytárs a WAX számára:

 • Nyílt tenger – Ez a legnagyobb NFT piac, és a WAX fő versenytársának számít, mivel számos különböző szolgáltatás és platform összekapcsolódó piactereit is egy helyen kínálja. Itt megtalálhatóak a cserélhető grafikák, kereskedési kártyák, gyűjthető emléktárgyak, sportkártyák, használati tokenek és jutalmak, vagy teljes domain név.
 • Enjin – Összekapcsolt piactér az összes Enjin által felépített decentralizált játékhoz, amelyet Enjin blokklánca működtet. Itt a felhasználók különböző árukat, például fegyvereket, páncélokat, jutalmakat, bekapcsolókat, ruházatot stb. Cserélhetnek – akár a különböző játékok között. Enjin már a kezdetektől fogva hatalmas növekedést tapasztalt, és nemrégiben az lett az első játékközpontú kriptovaluta, amelyet Japánban hagytak jóvá.
 • Decentraland – Egy másik játékalapú platform, a Decentraland egy nagy online virtuális játék, amely a The Sims blockchain változata. Növekvő NFT-piacán a felhasználók ruházattal és egyéb viselhető cikkekkel, online neved különleges nevével vagy ingatlanokkal és egész világokkal kereskedhettek a Decentraland területén..
 • Ritka – A Rarible az egyik alkotó számára a legnépszerűbb NFT piacterek között található. Az A-szintű együttműködések révén nem rendelkezik a WAX vállalati vagy ipari elérhetőségével, de egészséges gazdasága van, ahol művészeti alkotásokat és más szórakoztatással kapcsolatos termékeket lehet létrehozni és cserélni..

WAX áttekintés, következtetés

A WAX felülvizsgálatunk zárásakor azon gondolkodunk, hogy vajon mennyivel nagyobb lehet az NFT szektor növekedése. Amint azt bevezetőnkben kiemeltük, sokféle elemet lehet kódolni egy NFT-be, hogy értéket teremtsen magának a virtuális ökoszisztémán belül, és visszahozza a fizikai világba. Lehetővé teszi mind a fogyasztók, mind az alkotók számára, hogy egy teljesen új világot fedezzenek fel, és új közönség széles skálájába nyúljanak be. Nem csak a fiatalok, a hozzáértők és a lelkesek szállnak fel a fedélzetre, hiszen hallottuk, hogy egy 70 évvel idősebb nő Floridában gyűjti William Shatner kereskedési kártyáit.

A WAX még biztosan nem látta végét növekedésének, tekintettel az új felhasználók és fejlesztők vonzására irányuló proaktív megközelítésre, valamint szoros kapcsolatára az ipari főbb szereplőkkel a WAX Tanácsadó Testület. Tagjai között vannak a Google, a Microsoft, a Marvel, az Atari, a Magic Leap, az Exploding Cicák, az Unity, a Topps vezetői és személyiségei, hogy segítsenek a blokklánc-ipar erejének a mainstream elfogadásában. Kétségtelenül olyan kihívások állnak előttünk, mint a túlzott online költekezéssel és az életkorral kapcsolatos korlátozásokkal kapcsolatos szabályozási aggályok, de összességében sokat várhat a WAX.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector