XRP árjóslás: A Ripple 10 dollárt ér el 2021 végére?

A tavalyi év végi zárás után a világ kriptovalutái elérték a legmagasabb pontot. A Bitcoin majdnem 19 000 dollár volt, és értéke az altcoinokban is megugrott. Az egyik kriptovaluta, amely ebben az időben a legmagasabbra sikeredett, és most küzd, a Ripple (ticker: XRP), amely minden idők legmagasabb szintjét, 3,65 dollárt érte el idén januárban.

Az év végével az elemzők azt jósolták, hogy a bitcoin ára eléri a 25 000 dollárt, ha nem is magasabb. Ez sokakban arra késztette a kérdést, hogy a Ripple ára magasabb lesz-e, mint tavaly volt.

Ha a bitcoin árára vonatkozó jóslat igaz, akkor könnyen megjósolható, hogy a Ripple 2018 végén is elérheti a 10 dollárt is. Ha a trend folytatódik, akkor az ár 2022-re is meghaladhatja a 20 dollárt. megegyezik Thomas Lee, a Fundstrat Global Advisors ügyvezető partnerének és kutatásvezetőjének jóslatával. Lee a kriptovaluta egyik legelismertebb elemzője.

A piacon jelenleg tapasztalható folyamatok mellett azonban úgy tűnik, hogy a bitcoin árfolyama küzd a 6500 dolláros korlát letöréséért. Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni, hogy a BTC ára nem feltétlenül fogja befolyásolni az XRP árát. Ennek oka, hogy a Ripple platform még mindig számos problémával és kihívással néz szembe.

Kezdetként az érme nemrég az USA Biztonsági és Tőzsdei Bizottságának felügyelete alá került, amely arra a következtetésre jutott, hogy az érme az értékpapírok kategóriájába tartozik. Ez lehetővé tette számukra, hogy szigorítsák az érme körüli szabályozásokat. Egy másik dolog, amelyet az emberek már régóta kifogásoltak, az az érme centralizált jellege, szemben a jelenleg piacon elérhető decentralizált pénznemekkel.

XRP árjóslás 2021: Meg tudja-e érni az XRP ezeket a szinteket?


Noha az XRP-vel kapcsolatban néhány probléma merült fel, amint azt fentebb említettük, 2018-ig és 2020 elején is meglehetősen részesedett a pozitív fejleményekből. Ez azt jelzi, hogy az XRP-t olyan potenciális technológiának tekintik, amely különösen a pénzügyi szektort alakíthatja az egyszerűsítés során kifizetések.

Lehetséges partnerség a JP Morgan céggel

Noha a partnerségek folyamatosan növekednek, spekulációk történtek a J.P Morgan és a Ripple közötti partnerségről, erre még spekulálni kell, mivel egyik cég sem adott hivatalos nyilatkozatot. A pletykák azonban napvilágra kerültek, mivel frissítés történt a J.P Morgon kincstári oldalán. A frissítés szerint J.P Morgans egy új, valós idejű fizetési rendszeren dolgozik a gyorsabb tranzakciók biztosítása érdekében.

Épp ellenkezőleg, J.P Morgon elindította saját, „Quorum” nevű blokkláncát is. Bár ez felhasználható házon belüli megoldásaikhoz, úgy gondolják, hogy a határokon átnyúló és bankközi fizetési megoldásokhoz mégis szükség lehet a Ripple partnerére.

Az Xrapid elindítása

Ez hamarosan az Xrapid Ripple által történő bevezetése után következik be. A Ripple ezt egy végső banki megoldásnak tekinti, amely csökkentheti a likviditás, az idő és a díjak kérdését, amikor a határokon átnyúló fizetésekről van szó..

A határokon átnyúló fizetések a bankok többségének fő problémáját jelentették, és ha az Xrapid képes megoldani ezt a problémát, nincs ok arra, hogy ezt a legtöbb bank elfogadhassa. Meg kell jegyezni, hogy a Ripple által kínált legtöbb termék / technológia nem írja elő az XRP használatát. Ezek a termékek a tokentől függetlenül használhatók, ez megváltozik az Xrapid használatával.

Az Xrapid használatával a Ripple-t közvetítőként használják a két pénzváltó között. A bankok legfőbb problémája az, hogy a határokon átnyúló ügyletek megkönnyítése érdekében pénzalapra van szükségük. Ez késést okozott a tranzakciók feldolgozásában, és további költségeket is okozott a banknak, amelyeket végül a fogyasztókra hárítottak. Az Xrapid megoldást kínál erre a problémára, mivel az XRP közvetítőként használható a tranzakció feldolgozásához, és késedelem nélkül átváltható a helyi pénznemekre.

Ennek nagy jelentősége lehet az XRP számára, mert ez az első alkalom, hogy az XRP a szolgáltatás működésének létfontosságú részévé válik. Mivel az Xrapid használatának növekedését tapasztaljuk, nagy az esély arra, hogy ez pozitívan befolyásolhatja az XRPid árát. Ez az egyik oka annak, hogy sokan úgy vélik, hogy a 10 dolláros XRP-előrejelzés 2020-ban elérhető.

XRP: A bankok barátja

Míg mindenki üdvözli a blokklánc-technológia innovációját, sok ország és intézmény sok okból kifolyólag ellenzi a kriptovaluták ötletét. Tény, hogy a legtöbb kormány nem fogadná el a decentralizáció gondolatát. Míg beszélgetés közben azt mondhatják, hogy valamennyien az intézmények decentralizációját támogatják, elvben ellenzik az elképzelést. Az okok egyszerűek – a kormányok elveszítik az eszközök nagy részét, és lassan lényegtelenné válhatnak.

Itt tűnik ki a Ripple a többi kriptovaluta között, a bankok nem tekintik fenyegetésnek. valójában több száz pénzintézet lépett kapcsolatba a Ripple-vel a pénzügyi tranzakciók megkönnyítése érdekében. A Ripple egyértelműen kijelentette, hogy nem akarja felváltani a bankok gondolatát, amelynek egyetlen célja a könnyebb, gyorsabb és robusztusabb tranzakciók megkönnyítése.

Korábbi jóslatok az XRP-ről

Míg hozzáférünk a jelenlegi fejleményekhez, hogy megjósoljuk a jövőbeni árat, nagyon fontos ellenőrizni az XRP árra vonatkozó korábbi előrejelzések egy részét. 2018-ban sok jóslat hangzott el az XRP árával kapcsolatban, egyik sem vált valóra. Meg kell jegyezni, hogy 2018 egyik kriptovaluta esetében sem volt nagyszerű.

Világszerte szabályozási akadályokkal szembesültek, néhány ország, például India, a kriptovaluták betiltásának mértékéig terjedt. Számos olyan eset is előfordult, amikor jelentős tőzsdéket feltörtek vagy megsértettek, ami jelentős pénzvesztéshez vezetett. Mindez negatív hangulathoz vezetett a kriptovaluták körül, és ezért az árak folyamatosan csökkentek.

A SEC-ügy

A SEC által a Ripple-vel kapcsolatos közelmúltbeli eset lökésként érte a céget. Ripple jövője teljesen az eset kimenetelétől függ. Ezért a token árazás is ettől függ. Akár bikafutásra is sor kerülhet, ha a díjakat rendezik, vagy az érték a jövőben leértékelődhet az eset menetétől függően.

Hol lehet megvásárolni a Ripple-t

Megvásárolhatja a Ripple-t a legfontosabb kriptográfiai kereskedési platformok többségén, mint például a Coinbase és a Binance.

CEX.IO_buy hullámAz XRP biztonságos megvásárlásakor a CEX.io választja meg. Megalapozott ellenőrzési rendszerük van, és a csereplatform felhasználóbarát. Az XRP megvásárlásának több lehetősége megkönnyíti az új felhasználók számára, miután igazolták őket. Ez a tőzsde nagy likviditással rendelkezik, és tapasztalt csapat támogatja.

Az alkalmazásuk segítségével bárki könnyedén el tudja kezdeni a platformot, és ez egyben a tokenek biztonságos tárolását is jelenti. Ha azonban az XRP-t hosszú távra tervezi tartani, javasoljuk, hogy tárolja azt egy hardveres pénztárcában Főkönyv.

Ide kattintva XRP-t vásárolhat a CEX.IO-n!

  • Binance

A Binance egy másik jelentős kriptográf kereskedési platform a Coinbase mellett. Számos valutával kereskedhet, mint például bitcoin, Ethereum, Chainlink, 1 hüvelyk, Ripple stb. A Bitcoin felhasználói több millióan megbízhatóak és biztonságosnak tekinthetők.

A Binance rendelkezik mind Android, mind IOS alkalmazással mobilokhoz, valamint Windows és Mac verziókkal asztali számítógépekhez. Használhatja a Binance API-t is annak integrálásához a webhelyével. Ha csak belép a kriptokereskedelem világába, a Binance Blogok mindig kiváló hely a kezdéshez.

KATTINTSON IDE, HOGY VÁSÁRLHATÓ A BINANCE RIPPLE!

  • Coinbase [jelenleg felfüggesztett XRP]

A Coinbase a világ legnagyobb kriptográfiai kereskedési platformja, amely a legtöbb napi aktív felhasználót számlálja. A Coinbase-en számos más kriptovalutával együtt vásárolhat és adhat el Ripple-t. Ezen a platformon más kriptovalutákat is kicserélhet Ripple-re.

Ha az ár és számos egyéb tényező alapján szeretnél több kriptovalutába fektetni, a Coinbase lenne az ideális platform az Ön számára. A befektetést mindig ki tudja fizetni, és újra befektethet más kriptovalutákba, még akkor is, ha egyikük nem jár jól.

Ide kattintva vásárolhat RIPPLE-t a COINBASE-n!

Tárolja biztonságosan a Ripple-t

A Ripple megvásárlása egy dolog, de a lehető legbiztonságosabb helyen kell tárolnia őket. Mivel a kriptovaluták nem ismerik fel a tulajdonosát, bárki, aki rendelkezik hozzáférési kódjaival, használhatja a Ripple-t. Ennek elkerülése érdekében biztonságos tárolóban kell tárolnia őket.

  • Főkönyv

A Ledger egy fantasztikus biztonsági tároló az összes kriptovaluta tárolására. Hardveres és élő pénztárcája is van. A hardvertárca biztonságosabb, mivel csak a fizikai hozzáféréssel rendelkező emberek tudják megszerezni az információkat.

A főkönyvi hardvertárcák különféle méretűek, és rengeteg funkcióval rendelkeznek. Kezelheti a Bitcoin, az Ethereum, a Ripple és még sok más kriptovalutát a Ledger pénztárcával.

A RIPPLE TÁROLÁSA A LEDEN!

  • Trezor

A Trezor egy másik nagy név a hardver pénztárca iparban. A Trevor pénztárca előnye, hogy csak fizikailag kell megvédenie. Nem használható csomópontként az internet eléréséhez, és immunis az ismert ransomware-támadások többségével szemben.

A Trezor számos kriptovalutát támogat, beleértve a Ripple-t, a bitcoinot és az Ethereumot. A Ledgerrel ellentétben a Trezor csak két modellben kapható. Mindkét modell azonban egyformán kompetens és az iparág egyik legjobb hardvertárcája.

A RIPPLE TÁROLÁSA A TREZOR-on!

Vajon valóra válik-e az XRP jóslata 2021-re??

Ha az árjóslatokról van szó, két tényező válik nagyon fontossá. Az egyik a vállalat teljesítménye, ebben az esetben a Ripple, a második pedig az általános piaci hangulat. Míg a Ripple minden megfelelő jegyzetet készít, amint azt a fentiekben kifejtettük, úgy tűnik, hogy az általános kriptográfiai piac mégsem lendül fel. A Ripple vezérigazgatója, a Garlinghouse azonban 2021-et jó évnek jósolja a kriptopénz és a blokklánc számára.

Nem adott árjóslatot a bitcoinra vonatkozóan, kijelentve, hogy ezt nagyon nehéz lesz megtenni. Úgy érzi azonban, hogy a kriptográfiával kapcsolatos projektek átláthatóságának növekedésével és számos ország szabályozásának kialakításával a kriptopénzek tömeges adaptációja érdekében 2021 jó év lesz az összes főbb kriptovaluta számára, beleértve az XRP-t is. Azonban a SEC hirtelen esete a Ripple-nél az összes hullámos előrejelzést megbízhatatlanná teszi.

Mi a Bitcongress-nél tartózkodnánk az XRP pontos árának megjósolásától. Az alapok mentén azonban úgy tűnik, hogy az XRP jó helyen van. A számos partnerség és a bankok általi elfogadása révén az évek során nagy előrelépéseket tett. A Ripple nem hagyta abba az innovációt, és folyamatosan új termékeket fejleszt, ami ismét nagy jel. Ezeket a tényezőket figyelembe véve az XRP jó befektetésnek tűnik, ha a SEC eset pozitív megjegyzéssel zárul.

Bár szeretnénk, ha az XRP 2021 végére elérné az 1 dollárt, nézzük meg, sikerül-e felmásznia arra a meredek hegyre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector