Tezos árjóslás 2021-2025 | Az XTZ elérheti a 100 dollárt?

Ha a 2021-2025 közötti Tezos-előrejelzések vadászatában áll, és választ szeretne kapni a fenti kérdésekre, akkor jó helyen jár. Megosztjuk veletek a 2021-re vonatkozó, a Tezos által kínált legjobb előrejelzéseket felül és túl. Elemezzük a Tezos (XTZ) és megtudja, mit mondanak a szakértők a jövőbeli teljesítményéről. Kezdjük!

A Tezos (XTZ) eredete és áttekintése:

2017-ben, Tezos kezdetben a Kezdő érmeajánlat (ICO). Az indulás nagyon jól sikerült, és megdöntötte a hihetetlen rekordot a kezdeti beruházása mintegy 232 millió dollár volt. Azóta sok befektető és kereskedő lemond a befektetésekről a közelmúlt teljesítménye miatt. Egyelőre úgy tűnik, hogy az asztalok megfordulnak, mivel a Tezos növekedni kezdett. Ez a növekedés miatt a kriptográfiai elemzők meghatározhatják, hogy ezek a digitális eszközök milyen befektetési kilátásokhoz vezethetnek.

Az XTZ on-chain irányítási modellt használ. Mivel ez egy intelligens szerződéses platform, ez megkülönbözteti az XTZ-t a többi Cryptostól. A Tezos a harmadik generációs kriptográfia, és fejlesztői rohadtul megpróbálták elkerülni az olyan régebbi kriptovaluták buktatóit, mint például a Bitcoin és az Ethereum. A Tezos natív tokenje az XTZ, és az XTZ bányászati ​​folyamatát „sütésnek” hívják.


Tezos (XTZ) Korábbi árelemzés:

Mielőtt belevetnénk magunkat a jövőbeni előrejelzésekbe, amelyek szerint az érme hogyan fog viselkedni a következő öt évben, vegyünk egy hullámvasutat, hogy megvizsgáljuk az XTZ ára elindítása után. Az érmét az ICO-ban történő sikeres bevezetése után kellett volna forgalomba hozni. De az Egyesült Államokban volt valami jogbiztonsági kérdés, amely akadályozta az indítást. Időbe telt a kérdések rendezése. Az alapítvány a PwC egyik legjobb könyvvizsgálóját vette fel az összes jogi kérdés megoldására.

Valahogy az XTZ 2018 végén indult, és kiadta mainnet-jét. A jelképes ár az ICO idején 0,47 USD körül volt. A téten elhelyezett betét kezdetben csökkent, és a gáz korlátozottan nőtt. Szerencsére a Tezos árai ígéretesnek tűntek, és valahogy az érmének sikerült 0,4 dollárról 1,08 dollárra visszavenni pozícióját. Volt idő, amikor az XTZ legmagasabb ára 12,19 dollár körül mozgott. Ekkor emelkedett az összes kriptovaluta a kriptopénz történelmének legnagyobb bikafutásában.

  1. Csillagos árjóslás 2021-2025 XLM 5 USD lehetséges?
  2. Dogecoin árjóslás 2021-2025 | A DOGE valaha elérheti az 1 dollárt?
  3. Litecoin árjóslás 2021-2025

Jövőbeli Tezos árjóslatok

Nincsenek bolondbiztos módszerek a jövő meglátására, és a kristálygömbök sem működnek. De az elemzők és a kereskedők a matematikai algoritmust használják a kriptovaluták jövőbeni előrejelzésének előrejelzésére mind rövid, mind hosszú távú befektetések esetében. Ezekkel az algoritmusokkal eldönthetjük, hogy egy adott token, például a Tezos ígéretes befektetésnek tűnik a jövőben, vagy sem. Ha a rövid távú befektetést nézzük, akkor az árak magasak lesznek.

A Tezos várhatóan az év vége után teljes változási szakaszba kerül. Az áraknak február végéig fel kell emelkedniük, és 2021-re 4,82 dollár körül kell befejezniük, amint az a diagram fent látható. Ami a hosszú távú befektetések miatt aggódik, annak meg kell haladnia a mindenkori csúcsot.

Ha kissé optimista akarunk lenni, akkor arra számítunk, hogy az ár eléri a 10,0 dollárt. De minden a piactól és a Bull Run-tól függ, ha a következő két-három évben történt.

Tezos árjóslás 2021

A Tezos alacsony esési szakaszon ment keresztül szeptember és október folyamán. A kumulatív csökkenési százalék 16% körüli volt. Az 1 Tezos (XTZ) jelenlegi ára 2,4040 dollár. Várhatóan 2021 elején visszanyerik az árat. Ez azt jelentené, hogy az ár 3,025 dollár körül mozoghat, ami 30-80% -os növekedést jelent a jelenlegi árfolyamhoz képest..

Tezos árjóslás 2022

A Tezos árbecslése szerint az érme 2021 közepére meghaladhatja rekordját. Év végére pedig az XTZ hozzávetőlegesen 6,10 USD értéket érhet el, ami 134% -os javulást jelent a jelenlegi összegénél..

Tezos árjóslás 2025

Az öt évre vonatkozó előrejelzés egyelőre durván tűnik, mivel a kriptók ingatagak, és a következő percekben meghozhatunk bizonyos akarati döntést. De az XTZ-nek 2025 végére kellett volna felszállnia. Az ár nagyjából 24,06 USD lesz. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi ár több mint 825 százalékkal emelkedett.

Tezos Ár-előrejelzés 2021-re és 2023-ra a TradingBeaststől

A Tezos várható legkisebb ára kereskedő állatok 2021 végéig majdnem 1.5178 dolláron áll. Az XTZ erős, hosszú távú befektetés a kriptopénzekbe. A Tezos várható ára 2020 és 2021 között 1,58 dollár lesz. A forrás úgy véli, hogy várhatóan nem következik be áresés. Az ár 2023-ban 9,01 dollár lesz.

DigitalCoinPrice Tezos (XTZ) Árjóslás 2024-re és 2025-re

A Tezos ráta minden bizonnyal emelkedni fog DigitalCoinPrice. Nyereséges befektetni a Tezosba. Az érmék árfolyama 2024-ig 4,01 dollár lesz. A jövőben az XTZ árán nem lesz nagy javulás. Az eszköz értéke 2025-ben 5,28 dollár lesz.

Megvenné a Tezos (XTZ) vásárlását?

Itt van néhány kulcsfontosságú pont, amely méltó arra, ha befektetni fog a Tezosba.

  • A TradingBeast nem gondolja, hogy a Tezos (XTZ) piaci ára 3 dollár közelébe kerül.
  • 2020-ban az ideiglenes bitcoin elemzői úgy gondolják, hogy a Tezos záró ára 11,657 dollár körül lesz, jóval magasabb, mint amit fentebb megjósoltunk.
  • Másrészt a Cryptocoinsociety.com nemhogy azt gondolná, hogy a Tezos (XTZ) 2025 dollárt zár majd 2025-ben..
  • Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a Tezos a 19. helyen áll a piaci kapitalizációval kapcsolatban.

Hogyan vásárolhat Tezos (XTZ)

Számos csere megbízható. Regisztráljon számlát az egyik tőzsdén. Engedélyezze a 2FAC hitelesítést, és válassza ki a befizetési módot. A fizetés megkezdéséhez igazolnia kell személyazonosságát. Előfordul, hogy időnként kevesebb, mint 2 percbe telik a fiók jóváhagyása. A jóváhagyást követően válassza ki a vásárolni kívánt titkosítást, és erősítse meg a vásárlást. Ellenőrizze még egyszer a tranzakció részleteit, mivel nem akarja elveszíteni az összegét.

Tezos árjóslás GYIK

Érdemes-e megvásárolni a Tezost??

Erre a kérdésre nincs pontos válasz. A Tezosba történő befektetés hosszú távú stratégiája ígéretesnek tűnik. Az áralakulás és az előrejelzések azt mondják, hogy a grafikonok időről időre magasak lesznek. De ahogy fentebb mondtuk, a kriptók ingatagak. Tehát minden jóslat nem túl biztos.

A Tezos elérheti a 100 dollárt?

A következő öt évben a Tezos nem valószínű, hogy 100 dollárt fog elérni. Nem lehet nehéz 100 dollárt elérni 2030-ig, de a 25 dollár enyhén optimista törekvés öt év alatt.

Jobb a Tezos, mint az Ethereum?

A Blockchain mindkét izgalmas intelligens szerződéses platformot kínál. Az Ethereum ennek a projektnek a gyermeke, míg a Tezos folyamatosan fejlődik, hogy idővel önmagában is változtatásokat hajtson végre. Örömmel látnánk, hogyan alakulnak a jövőben.

Végső ítélet: Vélemények és értékelések

Szóval, mi a Tezos potenciális ereje? Ez a Blockchain több fejlesztőt vonz majd fantasztikus decentralizált alkalmazás létrehozására? Az előrejelzési algoritmusok arra utalnak, hogy az értékelés hosszú távon emelkedne. Tehát, ha van egy extra bakija körülötted, és hajlandó befektetni őket a következő öt évre, akkor a Tezos olyan dolog, amit megnézhet.

Mint mindig, ez a fentiekben tárgyalt egész Tezos árjóslat az újságírók és az elemzők véleménye. Javasoljuk, hogy a befektetési döntések meghozatala előtt legyen független a kutatásban, végezze el a kutatását, és konzultáljon más emberekkel. Hagyjon egy értékelést alább, és mondja el nekünk tapasztalatait. Mondja el, hogy a Tezos hosszú távú befektetés-e vagy sem? Mit gondolsz?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector