12 legjobb módszer a Bitcoin vásárlására bankszámlával / átutalással

1. Coinbase 2. BitPanda 3. GDAX
érme alap bitpanda gdax
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

Örülünk, hogy itt vagy. A Bitcoin bankszámlával történő megvásárlása messze a legolcsóbb megoldás a díjak szempontjából, és ezért a legjobb megoldás, ha maximalizálni szeretné nyereségét. A bankszámlájának a Bitcoin vásárlásához történő felhasználásának másik jó szempontja, hogy kiválaszthatja, melyik tőzsdéhez szeretne szabadabban menni – mivel a legtöbb tőzsde banki átutalást kínál fizetési módként.

A bankszámla használatának további előnye, hogy a korlátok jóval magasabbak, mint például a hitelkártya vagy a PayPal.

A cserék nagy választékával azonban nehezebb a döntés meghozatala, mint például 2-3 cserének, amelyek közül választhatunk. Ne aggódjon, ebben a bemutatóban bemutatjuk azokat az eredményeket, amelyeket a kutatás során összegyűjtöttük, hogy megtaláljuk a legjobb módszert a bankszámlával történő bitcoin vásárlására..

Ugorjunk egyenesen arra, amit figyelembe kell venni, ha cserét válogatunk!

Mit kell figyelembe venni a tőzsde kiválasztásakor

Díjak

Elsősorban a díjakat kaptuk meg. A díjak a különböző tőzsdék között változnak, és mivel valószínűleg a Bitcoinba fektet be, hogy pénzt keressen, a díjak csökkentése rengeteg pénzt takaríthat meg (attól függően, hogy mennyit érdekel a vásárlás).


Egyszerű használat

A Bitcoin csere használatának könnyűnek kell lennie, még egy kezdő számára is. Noha a legtöbb csereprogram élvonalbeli felhasználói tapasztalattal rendelkezik, és egyszerűen használható, vannak olyanok, amelyek úgy érzik, hogy a 90-es évekbe tartoznak. Úgy gondoljuk, hogy az alacsony díjak és a magas korlátok nem felhasználóbarát platformot jelenthetnek, mivel végül megszokja a platformot. Megbeszéljük az egyes tőzsdék felhasználói felületét, hogy tiszta képet kapjon arról, hogy mennyire egyszerű használni.

Támogatás

Véleményünk szerint a támogatás is nagy. Ha egy szolgáltatást vesz igénybe, vagy megpróbálja igazolni magát, akkor mindig lesznek hibák vagy problémák, függetlenül attól, hogy melyik cserét választja. A fontos rész itt az, hogy mennyire segítenek átvészelni a problémát, és milyen gyorsan reagálnak. Megnéztük, hogy mások mit mondanak róluk a fórumokon, és hogy érzik magukat abban, hogy az egyes cserék megoldják a problémákat / hibákat, hogy Ön úgy érezze, hogy a választott cserének háttal van egy probléma esetén.

Határértékek

Ez egy választható tényező, amelyet figyelembe kell venni, de egyesek számára a csere korlátai fontosak. Míg a legtöbb banki átutalást elfogadó tőzsdén általában magas korlátok vannak a Bitcoin banki átutalással történő megvásárlásakor, fontos, hogy vegye figyelembe a korlátokat (ez általában azoknak szól, akik hetente meghaladják a 10 000 USD-t).

Most, hogy megvizsgáltuk a legfontosabb tényezőket, amelyek figyelembe veszik a legjobb csere kiválasztásakor, itt az ideje a legjobb banki átutalást elfogadó tőzsdéken keresztülmenni. Ugorjunk bele közvetlenül!

A Top 12 legjobb módja a Bitcoin vásárlásának banki átutalással 2021-ben

1. Coinbase

érme alapAz első helyen a piacvezető Coinbase áll. 13 millió felhasználóval, jóval több, mint a legnagyobb tőzsdei közvetítés, ez egy erőmű. Miért szeretik a tömegek a Coinbase-t, csodálkozhatunk, nos, ez egy kezdőbarát platform, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy elkezdje a Bitcoin használatát, és így rengeteg piaci részesedést nyert el, mivel könnyen el lehet kezdeni.

A Coinbase segítségével, ha amerikai lakos, akkor banki átutalást hajthat végre összekapcsolt bankszámlával ACH átutalással. Ha Európában tartózkodik, akkor a SEPA segítségével pénzt utalhat át nekik, miután átutalta a pénzt, egyszerűen kicseréli az EUR / USD-t Bitcoinra közvetlenül a platformon, a jelenlegi piaci áron. Az ACH átutalása akár 5 napot is igénybe vehet, amíg az összeg rendelkezésre áll a számláján, míg a SEPA esetében hozzávetőlegesen 2 napot vesz igénybe.

A Coinbase 1,49% átalánydíjat kínál minden platformon lebonyolított tranzakcióhoz, ami valóban alacsonynak számít. Az Egyesült Államok lakosai a gyorsabb (de drágább) betétek érdekében a betéti / hitelkártyájukat is összekapcsolhatják a Coinbase-szel.

A platform rendkívül egyszerűen használható, és szó szerint bárki használhatja (igen, még te is nagymama!). A platformra vonatkozó korlátokat külön számolják, ami azt jelenti, hogy különbözik azok között, akik hitelkártyájukat használják, vagy csatlakozott bankszámlájuk van (ACH / SEPA-n keresztül). A Coinbase nem akar nyilvánosan beszélni a limitekről – de mindannyian rendelkezünk 10 000 USD / hét korlátozással az öregedett és ellenőrzött számláinkon, kezdeti limitje 1000 USD / hét.

A Bitcoin érdeklődésének csúcspontjain az ügyfélszolgálat meglehetősen lassú lehet, ez érthető, mivel a Coinbase néha naponta 100 000 új felhasználót kap. Lassú támogatásra számíthat a legtöbb csereprogram. Az ügyfélszolgálat komolyan beszívott néhány cserét, és bár a Coinbase támogatás néhány napot igénybe vehet, a válaszadás messze az egyik legbarátságosabb és leghasznosabb támogatási csapat, akivel beszélgettünk.

Nagyon ajánljuk a Coinbase-t mindenkinek, aki még csak most kezdi a Bitcoin vásárlását / eladását / használatát, mivel nagyon könnyű elindulni. Bitcoin pénztárcaként is működnek, így nem szükséges a Bitcoinokat mozgatniuk kereskedésük vagy tárolásuk céljából, mindez egy platformon elvégezhető!

KEZDJE A COINBASE-T

(Használja a linkünket, és vásároljon legalább 100 dollár értékű bitcoinot, és 10 dollár értékű bitcoinot kapjon ingyen!)

2. BitPanda

bitpandaA sorban a következő a BitPanda. A BitPanda egy nagyszerű csere, amely sokféle fizetési módot kínál, például Skrill, NETELLER és természetesen banki átutalást. A BitPanda egyelőre csak Európában érhető el, ezért az Egyesült Államok lakói számára görgessen lefelé a következő lehetőség megtekintéséhez. A BitPanda banki átutalást kínál SOFORT, SEPA és online banki átutalás útján.

A platform könnyen használható, és modern megjelenést kapott (ha ez számít Önnek). A legfeljebb 3 napos feldolgozási idő, a magas korlátok és az alacsony díjak együttvéve a BitPanda nagyszerű lehetőséget kínál európai olvasóink számára. A díjakat nem mutatják be nyilvánosan, hanem inkább az ár tartalmazzák a Bitcoin vásárlásakor, ami megnehezíti annak kiszámítását, hogy a díjak pontosan hány százalékosak.

A támogatás nagyszerű és valóban hasznos. Még meg is kapták saját támogató szálukat a BitcoinTalk.org oldalon, ahol megválaszolják a titkos információnak nem minősülő kérdését (személyes adatok, adatok, banki adatok). A szál segítségével megtudhatja a választ a nem személyesnek tekintett kérdéseire. E-mailt is küldhet nekik, ha privát beszélgetést szeretne folytatni.

A BitPanda-on nemcsak Bitcoint vásárolhat, másrészt Bitcoin-ot cserélhet más kriptovalutákra, például Litecoin, Dash és Ethereum. A BitPanda valószínűleg keményebb küzdelmet folytatna a Coinbase ellen, mint az első helyen, ha megengednék az amerikai lakosoknak, hogy használják cseréjüket. De az európai ügyfelek számára a BitPanda gyors és olcsó választás.

KEZDJE A BITPANDÁT

3. GDAX

gdaxA GDAX, más néven Global Digital Asset Exchange, a Coinbase testvér webhelye. Ez a digitális eszközcseréjük, ahol a Litecoin, az Ethereum és a Bitcoin kereskedelmét USD / EUR-ért, vagy fordítva. Az amerikai ügyfelek banki átutalással utalhatnak át pénzeket a számlára ACH átutalással, míg az európai ügyfelek a SEPA-n keresztül.

A GDAX használatával valójában 0% -os díj ellenében lehet bitcoinokat vásárolni, ACH átutalással ingyenes a kriptovaluták befizetése és visszavonása. A SEPA esetében csupán 0,15 euró díj a kriptovaluták befizetése és visszavétele. Ez teszi a GDAX-ot a legolcsóbb banki átutaláshoz. Szóval, miért kerül a harmadik helyre?

Kezelői felületüket eleinte nehéz megérteni, ami kevésbé izgatóvá teszi az alacsony díj ösztönzését. Nem értjük, hogy a Coinbase miért nehezítené meg testvérplatformjukat ennyire, de feltételezésünk szerint a GDAX-et inkább tapasztaltabb felhasználók számára kell használni. A támogatás olyan, mint a többi fenti, nagyon jó és barátságos, ezért ne habozzon, ha elakadna a Bitcoin vásárlásában vagy személyazonosságának igazolásában.

Úgy gondoljuk, hogy a GDAX nagyszerű választás tapasztaltabb felhasználók / kereskedők számára. De természetesen egy kezdő alkalmazkodni fog hozzá, ha már egy ideje használják, így véleményünk szerint még a kezdők is adhatnak egy lövést. Nincs olyan tőzsde, amely alacsonyabb díjat tudna kínálni, mint a GDAX, ami igazán érdekes lehetőség.

Kezdje el a GDAX-szal

4. Ikrek

Ikrek logóA Gemini nagyszerű lehetőség azoknak az amerikai ügyfeleknek, akik banki átutalást hajthatnak végre az ACH-val. Ennek, mint minden más cserének, akár 5 nap is eltelik, de ez várható, és a csere nem tehet semmit. Kanadában és az USA-ban is a legalacsonyabb díjakat kínálják, ami összességében remek választás.

Platformjuk nem olyan egyszerűen használható, mint a Coinbase vagy a BitPanda, de mint a GDAX esetében, megszokja. A csere másik hátránya, hogy sajnos még nem állnak rendelkezésre az összes amerikai államban.

E két hátrányon kívül ez egy nagyszerű csere és olcsó lehetőség (bár nem olyan olcsó, mint a GDAX) azok számára, akik érdeklődnek a Bitcoin bankszámlával történő vásárlása iránt.

KEZDJE A GEMINIKET

5. Bittylicious

bittylicious logóA Bittylicious kissé ostoba nevet kapott, de nagyszerű lehetőség az Egyesült Királyságbeli ügyfelek számára, mivel 15 perces feldolgozási időt kínálnak az online banki átutalásokhoz. Az biztos, hogy a leggyorsabb módja a Bitcoin vásárlásának az Egyesült Királyságban. Emellett garantálják a visszatérítést késedelmes szállítás esetén.

A SEPA átutalás nem érhető el a Bittylicious szolgáltatással, és platformjuk meglehetősen olcsónak tűnik. Ezek azonban megbízható cserét jelentenek.

A BITTYLICIOUS-szal kezdje

6. Érmepadló

Coinfloor-LogoA Coinfloor segítségével az uniós lakosok a SEPA segítségével finanszírozhatják Coinfloor számláikat, míg az Egyesült Királyság ügyfelei két lehetőséget kaptak; SEPA és online banki átutalás. A Coinfloor betéti minimuma 1000 pénzegység (1000 EUR vagy 1000 font), ez kizárja azt az átlagos Joe-t, aki kisebb összeget szeretne befektetni, ugyanakkor a befektetők számára egy kicsit több pénzt fókuszál és gyorsabban tud ajánlani támogatás nem annyira sok felhasználó miatt.

A Coinfloor csak GBP banki átutalásokat engedélyez, ezért a fiatot GBP-re kell cserélnie, ha ez nem az eredeti pénzneme.

Ha érdekel legalább 1000 EUR befektetés, vagy a Font Coinfloor tökéletes az Ön számára. Bitcoin tárolási szolgáltatást is kínálnak; Coinfloor Vaults, amely egy Bitcoin pénztárca, amely biztonságban tartja az alapjait, ugyanakkor könnyen hozzáférhető, ha használni / kereskedni akarja.

KEZDJE A PADLÓT

7. Coinfinity

coinfinityA Coinfinity csak ausztriai lakosok számára kínál banki átutalásokat a SOFORT használatával. Ez egy megbízható és bevált tőzsde, amely magas limiteket és gyors betéteket kínál. De ha nem Ausztriából származik, javasoljuk, hogy keressen másutt.

KEZDJE A COINFINITY-T

8. Paymium

paymium logóA francia székhelyű Paymium banki átutalást kínál a Franciaországban élők számára. Remek mobilalkalmazásuk van, amellyel útközben vagy utazás közben kereskedhet és eladhatja Bitcoins-jait. Ha 2500 eurónál nagyobb összeget tervez befektetni, akkor meg kell adnia egy személyi igazolványt, amely az „Ismerd meg az ügyfeledet” (KYC) miatti cserék között bevett gyakorlat..

Ha Franciaországban tartózkodik (bonjour!), Akkor ez a lehetőség nagyszerű, mivel az alkalmazásuk segítségével gyorsan kereskedhet a Bitcoins-jaival.

KEZDJE A PAYMIUM-ot

9. Bity

bity logóA Bity lehetővé teszi minden európa számára, hogy SEPA transzferekkel vásároljon bitcoinokat. Évente 100 000 eurós korláttal, átfogó ellenőrzés után, de ha csak 4000 eurós alsó határt szeretne, akkor a telefonjával ellenőrizheti.

KEZDJE A VÁROST

10. Szafello

szafello logóA Safello 32 országban érhető el, és sokféle fizetési módot kínál; banki átutalással együtt. A kisegítő személyzet hétköznapokon reggel 8 és 1 óra között áll rendelkezésre, ami nagy plusz. Ha svéd vagy és van Swish Payments, akkor a hét minden napján befizethet pénzt, ellenkező esetben a pénzt a hétvégén nem helyezzük el.

A Safello tartalmazza a díjakat a vételárban, ami megnehezíti a díj megfelelő kiszámítását.

A Safello összességében nagyszerű lehetőség, nagy támogatással és felhasználóbarát platformmal. Teljesen ajánljuk!

Kezdje el a SAFELLO-val

11. CoinCorner

egybeeső logóA CoinCorner sokféle fizetési módot kínál, mint például a Skrill, a NETELLER és a banki átutalás (hogy csak néhányat említsünk). A CoinCorner küldetése kezdettől fogva az volt, hogy megkönnyítse a Bitcoin vásárlását, amit el is értek. A CoinCorner segítségével hozzáférhet saját mobiltárcájához (elérhető Apple, Windows és Android telefonokon).

A CoinCorner azonnali betéteket kínál hitel- vagy betéti kártyával, azonban ehhez 5% -os díjat kell fizetnie egy magasnak tartott hitelkártyával. 1% -os kereskedési díjuk is van, amelyet az európai szabványok szerint magasnak tartanak.

Az Európában és az Egyesült Királyságban élőknek ajánljuk a CoinCornert, hogy SEPA és GBP banki átutalással vásároljon Bitcoin-t.

KEZDJE A COINCORNER-T

12. Kölyök

könyök emblémaA kölykök megengedik a SWIFT és a helyi banki átutalásokat, például a SOFORT és az online banki átutalást. 0,9% -os kereskedési díjjal, különféle fizetési módokkal, 20 fiat pénznem támogatásával és egyszerű vásárlási folyamattal ez nagyszerű lehetőség egy kezdő számára, aki egyenes irányú tőzsdét akar, hogy kriptovalutákat vásároljon és kereskedjen velük..

A CoinCornerhez hasonlóan egy pénztárcát is kínálnak. Ez jó kis mennyiségű Bitcoins számára, de ha nagy mennyiségű Bitcoins van, javasoljuk, hogy szerezzen be egy hardvertárcát.

A Cubits nagyszerű lehetőség azoknak az európaiaknak, akik könnyen meg akarják vásárolni a Bitcoint egy könnyen használható platform segítségével.

Kezdje el a kockákkal

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector