22 legjobb módszer a Bitcoin vásárlására a SEPA Transfer 2021 segítségével

1. Coinbase 2. BitPanda 3. BitSquare
érme alap bitpanda bitsquare logó
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

Először is, értsük meg a SEPA jelentését. A SEPA vagy az „Egységes eurófizetési térség” az Európában található bankok felé történő átutalás módszere. Ha a felhasználók nem találják meg az országukat a SWIFT-átvitel során, a SEPA egy alternatív módszer, amely az EU régiójára összpontosít.

Contents

A SEPA kényelmét elfogadja a tőzsdék

A SEPA átutalást leginkább az európai országok lakói preferálják, és 2015 júliusától az Európai Unió 28 tagállamából áll.

A testület célja a határokon átnyúló fizetések hatékonyságának megváltoztatása, és az eurofizetések széttöredezett piacainak integrációja a hazai piacra. Az ügyfelek a SEPA segítségével fizethetnek és fizetéseket kaphatnak, amennyiben bankszámlájuk van az eurózónában. Készpénz nélküli fizetéseket az eurózóna régiójában egyetlen fizetési eszközkészleten keresztül lehet teljesíteni. Az európai régióban a tőkealapok mozgatásának költségeinek csökkentése érdekében, amely a teljes GDP közel 2% -a, a SEPA hatékony szabványokat, pénzügyi struktúrákat és eszközöket vezetett be az eladási gazdaságok lehetővé tétele érdekében..

A SEPA számos átutalási sémáját említjük:

SEPA átutalás: Lehetővé teszi pénzeszközök átutalását az egyik bankszámláról a másikra az EU régiójában. A befizetést a címzett számláján jóváírják a befizetéstől számított egy napon belül, mindaddig, amíg az ügyfél az említett határidőn belül teljesíti a kifizetéseket.


SEPA azonnali átutalás: Néhány másodpercen belül biztosítja a kedvezményezettek szupergyors és azonnali jóváírását.

SEPA csoportos beszedési megbízás: A csoportos beszedési megbízás két külön sémát kínál, nevezetesen a Core SDD-t és a B2B SDD-t. Az alapvető SDD az ügyfeleket célozza meg, és az összes SEPA átutalást kínáló bank szükséges ezek megvalósításához. A B2B SDD elsősorban az üzleti felhasználókat célozza meg, és előírja, hogy a dokumentumokat a hitelezőnek és az adósnak is be kell nyújtania a banknak. A programban való részvétel nem kötelező.

Mit kell tudni a SEPA-átutalásról

A banki azonosító kódokat (BIC) és a nemzetközi bankszámlaszámokat (IBAN) az egész SEPA zónában bevezetik.

A fent említett kódokra akkor lesz szükség, amikor pénzt kell küldeni vagy fogadni a SEPA-n keresztül. Az IBAN és BIC kódokat megkeresheti a helyi banknál, vagy ellenőrizheti a bankszámlakivonatot.

Hogyan lehet SEPA pénzátutalást végrehajtani a Bitcoin segítségével

Szerezzen be egy Bitcoin pénztárcát: A pénz bankszámlákra történő átutalásához létre kell hozni egy Bitcoin pénztárcát. Különféle lehetőségek állnak rendelkezésre, mint például a Bitcoin Core, a micélium stb.

Bitcoin vásárlása: Minden nyilvánvaló okból meg kell vásárolnia a Bitcoint az átutalásokhoz. Bitcoinot vásárolhat a helyi pénznemekkel, a BTC teljesen digitális és felhasználóbarát.

Adja meg az átutalás adatait: Adja meg a szükséges számlaadatokat és az átutalandó összeget, mint bármely más online banki fizetést.

Fizetés: A Bitcoin egyenértékét kis szolgáltatási díjjal kell megfizetni.

Átutalt pénz: Az összeg beérkezésekor egy munkanapon belül SEPA banki átutalást hajt végre. Sikeres átutalás után megerősítő e-mailt küldünk az értesítésre.

22 legjobb módszer a Bitcoin vásárlására a SEPA 2021 segítségével

1. Coinbase

érme alapA Bitcoin-tőzsde, a Coinbase lehetővé teszi az embereknek, hogy fiat pénzzel vásárolják és adják el a Bitcoin-t. Bitcoin csere- és pénztárca-szolgáltatóként is működik. Brian Armstrong és Fred Ersham által 2012-ben alapított Coinbase székhelye a kaliforniai San Franciscóban található, és több mint 33 különböző országban nyújt szolgáltatásokat ügyfeleinek. Ez a becslés a világ legnagyobb Bitcoin brókerévé teszi őket.

A Global Digital Asset Exchange (GDAX) a Coinbase testvércseréje, és ugyanúgy működik, mint a Coinbase, nemcsak a Bitcoin kereskedelem, hanem más kriptovaluták, például a Litecoin és az Ethereum minden tranzakcióját rögzíti. A GDAX előnye, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több ügyletet folytassanak anélkül, hogy minden egyes üzlethez banki átutalást kellene végrehajtaniuk, ami időigényes és késleltetést jelent. A pénzátutalási lehetőségek közé tartozik a hitel-, betéti kártya és a SEPA átutalás.

Hogyan lehet pénzt befizetni a Coinbase-be

A Coinbase megköveteli, hogy bankszámlát vagy hitel- vagy betéti kártya adatait vegyen fel a Coinbase pénztárcájába a magasabb limitekkel történő tranzakciók engedélyezéséhez. A Bitcoin értékesítése közben 2-4 napig tart, amíg a pénzt befizetik az Ön számlájára. Magasabb limit vásárlások esetén, például 100 USD / tranzakció, 2500 USD / hét, a webhely közel 4 napot vesz igénybe a tranzakciók ellenőrzéséhez, ezért ne essen pánikba, ha nem lát azonnal pénzt a pénztárcájában. Alsó limit tranzakciók esetén azonban a Bitcoin azonnal megjelenik a pénztárcájában.

Biztonság

A közelmúltban bekerült funkció a Coinbase Vault, amely lehetővé teszi, hogy fiókot osszon meg 2-3 felhasználóval. Valamennyi tranzakciót minden felhasználónak jóvá kell hagynia, és 48 órás késéssel járnak további védelemként a soha nem látott csalások leküzdése érdekében. A teljes irányítás érdekében elérhető egy multisig pénztárca is, amelynek három kulcsa van megosztva a felhasználó és a Coinbase között, köztük 1 a felhasználó számára, 1 a Coinbase számára és a harmadik megosztott kulcs. Tehát akkor is, ha a webhely nem működik, a felhasználónak lehetősége van a 3 kulcsból 2-re visszavonni a pénzét.

Előnyök

 • Könnyen kezelhető
 • Nagyszerű kezdőknek
 • Több fizetési mód

Hátrányok

 • Magánszféra hiánya
 • A magas limit vásárlások sok időt igényelnek
 • A Bitcoin végső ellenőrzésének hiánya

KEZDJE A COINBASE-T

(Használja a linkünket, és vásároljon legalább 100 dollár értékű bitcoinot, és 10 dollár értékű bitcoinot kapjon ingyen!)

2. BitPanda

bitpandaAz Egyesült Királyság és az EU régióinak lakói számára a BitPanda kiváló szolgáltatásokat kínál a Bitcoin cseréjéhez. A BitPanda különféle fizetési lehetőségeket kínál, például:

 1. SEPA
 2. Az utalvány beváltása
 3. NETELLER
 4. Hitel- / betéti kártyák

A hitel- / betéti kártyák a leggyakoribb fizetési módok. Minden tranzakció euróban történik, és több tranzakciós díj is jár hozzá, ami a hitelkártyáknál valamivel magasabb, mint bármely más fizetési mód esetében. Hiányzik az átláthatóság, mert a szolgáltatás nem mutatja meg a teljesítendő díjak pontos százalékát, és az ügyfelek számíthatnak tranzakciónként körülbelül 5% -os díjak megfizetésére. A Bitcoin vásárlása egyszerű folyamat, ahol a felhasználó kiválaszthatja a Bitcoint és három másik kriptovalutát, nevezetesen az Ethereumot, a Dash-ot és a Litecoin-t. A Bitpanda a 2FA-t használja a fiók biztonságához. A BitPanda alapítói csak az EU-n belül korlátozták hozzáférhetőségét, és a szolgáltatás nem érhető el az Egyesült Államokban, elsősorban azért, mert rájöttek, hogy az európai lakosok számára nincsenek csereprogramok.

Előnyök

 • Jó választási lehetőség
 • Kezdő barátságos
 • Hozzáférhető az összes EU-államban
 • Alacsony díjak a hitelkártya-tranzakciókért

Hátrányok

 • Nem elérhető világszerte
 • Az átláthatóság hiánya

KEZDJE A BITPANDÁT

3. BitSquare

bitsquare logóA BitSquare egy decentralizált tőzsde, amely a hagyományos peer-to-peer átviteli módszert kínálja, ahol a felhasználók biztonságosan eladhatják a Bitcoint kriptovalutákért és más pénznemekért, közvetítő bevonása nélkül. A szoftver nem áteresztő a DOS-támadásoknak, ezáltal biztonságos platformot kínál a felhasználók számára a pénzcserére a csalások és más ilyen fenyegetések félelme nélkül. Mivel decentralizált, sokkal privátabb, és a BitSquare csak azt követeli meg, hogy tárja fel a kereskedő előtt az információkat, amelyek szintén teljesen nyomon követhetetlenek. Ezenkívül a hálózaton keresztül küldött összes adat titkosítva van.

Hogyan működik?

A BitSquare nem tárolja el az Ön pénzét, hanem egy digitális pénztárcát biztosít Önnek, amelyet helyben tárol a számítógépén. A Bitcoin eladásához az eladó beadja az eladandó Bitcoin mennyiségét a BitSquare pénztárcájába, és nyilvánosságra hozza ajánlatát. Csalás esetén mindkét félnek 0,1 BTC méretű kis fedezetre van szüksége. A BitSquare 2-ből 3 több aláírással ellátott pénztárcát használ, beleértve a vevőt, az eladót és egy harmadik felet. A vevő befizetheti rendes számlán vagy SEPA átutalással. Ha az eladó megkapta a fizetést, a csere automatikusan megerősíti a tranzakciót a vevő számára.

Ha az eladó nem kapja meg a fizetést, vagy csalásról számol be, akkor a választottbíró vagy a közvetítő mindkét féltől bizonyítékot vesz fel, és alapos vizsgálat után aláírja a tranzakciót annak a személynek, akinek a nyilatkozata a leghitelesebb. A közvetítő nem a webhely munkatársa, inkább gyakori vásárló, és véletlenszerűen választják ki ilyen esetekre. Maguknak nagy letétet kell befizetniük, hogy ösztönözzék az etikus munkát, és fel vannak kötve a vevő és az eladó között felmerülő problémák megoldására..

Előnyök:

 • Biztonságos kereskedési lehetőségek és kiváló biztonság
 • Teljesen decentralizált rendszer
 • 2 az 3-ból multisig funkció

Hátrányok:

 • A tudatosság hiánya és a rossz elérés
 • Elégtelen marketing
 • Inaktív fejlesztés

KEZDJE A BITSQUARE-t

4. BitStamp

Bitstamp2011-es megalakulása óta a BitStamp a világ legrégebbi és legelismertebb Bitcoin-csereplatformja. Legjobb a kriptovaluta-cserével kapcsolatos tapasztalatokkal rendelkező személyek számára, akik költséghatékony módszert ígérnek a digitális pénz kereskedelmére nagy összegekért. A Luxemburgban létrehozott Bitstamp ezért Európában különösen népszerű a jó hírű és megbízható szolgáltatásuk miatt. Erős európai bázis és a blockchain hatékony integrációja erővé tette őket, amellyel számolni kell a kriptopénziparban.

Annak ellenére, hogy korán elindultak a pályán, weboldaluk nagyon technikai jellegű, és kissé kifinomult lehet a kezdők számára.

Díjak és befizetések

A betétek átutalással, SEPA-val, hitelkártyával és akár nemzetközi pénzátutalással is történhetnek. A BitStamp névleges díjat számít fel minden átutalásért, kereskedésért vagy visszavonásért, és meglehetősen olcsó és megfizethető más ügynökségekhez képest. A 0,05% -os betéti díj hihetetlenül olcsónak tűnik, összehasonlítva más tőzsdékkel, amelyek tőzsdénként legfeljebb 4% -ot számítanak fel a felhasználók számára. A kereskedési díjak kizárólag attól függenek, hogy mekkora összeg áll rendelkezésre a kereskedelemhez. A legmagasabb kereskedési díjak 0,25% és gyakorlatilag elhanyagolható összeg.

Biztonság

A BitStamp az alapok többségét hűtőtárolóban tartja, ami azt jelenti, hogy nem lehet feltörni őket, mivel offline tárolásra kerül.

Általános vélemény

Ha valaki megpróbál egy gyors Google-keresést a BitStamp-on, előfordulhat, hogy néhány címsor olvasható „Átverés vagy sem”  ami nagy valószínűséggel a legtöbb versenyképes és vezető szervezet esetében van, mivel az emberek mindig szkeptikusak a kriptovaluta-cserével kapcsolatban. De további áttekintéskor a teljes elképzelést gyorsan elvetjük, mivel a BitStampot nagyra tartják az ügyfelek az egész világon, és hatalmas követői bázissal rendelkezik.

Előnyök

 • Jó hírnév
 • Tisztességes elterjedés az iparban, ami növeli annak legitimitását
 • Könnyen használható és gyors

Hátrányok

 • Nehéz felfogni az első használók számára
 • Ha alacsonyabb forgalommal kereskedik, 8% -os díjat számítanak fel
 • Csak a BTC / FIAT kereskedelmet támogatja.

Kezdje el a BITSTAMP-ot

5. Bitcoin.de

bitcoin.de logóA The.de kiterjesztés azt sugallja, hogy ez a szolgáltatás Németországban található, és nem egy olyan hagyományos tőzsde, mint a Bitstamp és a Bitfinex, hanem az eBay-hez hasonló nyílt platformon köti össze a vevőket és az eladókat. A Bitcoin.de segítségével a felhasználók kereskedhetnek Bitcoin-nal (BTC), Bitcoin készpénzzel (BCH) és Ethereum-szal (ETH). Ezek egész Európában elérhetőek, és az egyetlen támogatott pénznem az euró. A betétek SEPA átutalással történhetnek, amelyet 1% -os kereskedési díj kísér, míg az expressz kereskedési rendszer 0,8% -os kereskedési díjat számít fel. A Bitcoin.de nagy népszerűségnek és hitelességnek örvendett a Fidor Bankkal való partnerségüknek köszönhetően, és szigorúan fenntartja az összes német előírást.

Előnyök

 • Könnyen használható felület
 • A letéti szolgáltatás használata biztonságos választássá teszi
 • Kezdő barátságos

Hátrányok

 • A betéti fizetési módok hiánya

KEZDJE A BITCOIN.DE fájlt

6. Kraken

kraken logóA 2011-ben alapított és San Franciscóból származó Kraken a világ egyik legnagyobb érme tőzsdéjének számít az amerikai és kanadai dollár, valamint a brit font és a japán jen átlagos kereskedési volumene alapján. A befizetési és kifizetési módszerek közé tartozik a banki átutalás és a kriptovaluta. Kraken a FIAT és a kriptovaluta széles skálájával rendelkezik, amelyet a legtöbb ember közvetlenül USD vagy EUR segítségével vásárolhat meg. Ezzel elkerülhető az a gond, hogy először BTC-t vásároljon, majd másodlagos cserét használjon más érmékké konvertálásra. A kivonások meglehetősen egyszerű folyamat, névleges díja 0,19%.

A legtöbb más cseréhez hasonlóan a Kraken is használ 2 faktoros hitelesítést (2-FA).

A Kraken különböző szintekre osztja felhasználóit, amelyek meghatározzák a felhasználó által végrehajtott minden egyes betét és tranzakció részleteit. A Kraken felhasználóbarát kezelőfelülete miatt erősen ajánlott, hivatalos iOS alkalmazással. Android-alkalmazás létezik, de nem hivatalos.

Előnyök

 • Alacsony díjak
 • Jó likviditás az EUR piacokon
 • Magas védelem
 • Nagyon alacsony gyártói díjak

Hátrányok

 • Gyenge támogatás az Android platformhoz
 • Hosszú ellenőrzési folyamat.

Kezdje el Krakkennel

7. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logoA LocalBitcoins a kereskedők számára a legalkalmasabb találkozni, valamint Bitcoins-t cserélni. Rendkívül keresett szolgáltatás a rendelkezésre álló számos fizetési lehetőség, mint például utánvéttel, Paypal-nal, banki átállítással, Western Union-nal és így tovább. A LocalBitcoins csak 1% jutalékot számít fel az eladóktól.

A biztonságos kereskedelem biztosítása érdekében a LocalBitcoins számos módszert alkalmazott, például:

Letéti szolgáltatás – Amikor az eladó megerősíti a sikeres cserét, a helyi Bitcoin letéti szolgáltatás adminisztrációja alatt tartott készpénz felszabadul.

2-FA – Kétfaktoros hitelesítés, amely minden bejelentkezés során extra PIN kódot küld a felhasználóknak, hogy megakadályozzák a fiók feltörését.

Biztonságos bejelentkezés – Ha a felhasználó egy másik webböngészőből jelentkezik be, akkor e-mail hitelesítésre van szükség.

Előnyök

 • A vásárlások készpénzbefizetéssel gyorsan elvégezhetők
 • Különféle fizetési módok

Hátrányok

 • Gyenge felhasználói élmény
 • Mentett támogatás

KEZDJE A LOCALBITCOINOKAT

8. Érme padló

Coinfloor-LogoAz Egyesült Királyság kereskedői közvetlenül kereskedhetnek a Coinfloor tőzsdei platform segítségével, nagyon megfizethető kereskedési díjakkal, és élvezhetik a Coinfloors bróker piacot, aki a nevükben közvetíti a kereskedést a vágyakozó ügyfeleknek brókerdíj alatt. Bár ez megtakarítja a felhasználókat a külföldi pénzfizetések és a nemzetközi elektronikus átutalások problémáján, a bróker díját 6% -ra becsülik, ami tetemes összeg.

Coinfloor Vault nevű biztonságos Bitcoin tárhelyet használnak.

Előnyök

 • Bróker szolgáltatás
 • Legmagasabb prioritású GBP csak a tőzsdén

Hátrányok

 • Magas minimális csereösszeg
 • Csak GBP átutalást fogad el

Kezdje el az érmepadlóval

9. LakeBTC

lakebtc.com logóA 2013-ban alapított LakeBTC több mint 162 országban szolgált, 10 millió fiók felhasználói hitelesítő adataival az elmúlt 5 évben. Számos fizetési módot fogadnak el, például Neteller, banki átutalás, Paypal stb. Ázsia, Európa, Ausztrália rendelkezik a felhasználók többségével. A LakeBTC egy 2FA ellenőrzési folyamatot használ, és tartalmaz egy szöveges üzenet ellenőrzési funkciót is.

Előnyök

 • Sok országban elérhető
 • Számos fizetési lehetőséget kínál

Hátrányok

 • Kétértelmű díjszabás
 • Rossz felhasználói támogatás

Kezdje el a LAKEBTC-vel

10. Paymium

paymium logóA Bitcoin tőzsdékhez hasonlóan a Paymium is felajánlja a felhasználóknak a Bitcoin adásvételét, miközben biztonságos pénztárca lehetőséget is kínál. A 2011-ben alapított és a franciaországi Párizsban található Paymium kizárólag az európai piacra való belépést célozta meg. Csak a megbízás összegének 0,59% -ának megfelelő kereskedési díjjal kereskednek a Bitcoin-nal. Biztonsági intézkedésként 2FA hitelesítést, hűtőtárolást és az adatok titkosítását szolgáló SSL tanúsítványt használnak.

Előnyök

 • Hitelkártyákat fogad el
 • Jó kereskedési lehetőségek

Hátrányok

 • Csak Bitcoin-nal kereskedik
 • Szabályozatlan cserék

KEZDJE A PAYMIUM-ot

11. Szafello

szafello logóEgy másik brit székhelyű pénzváltási szolgáltatás, a Safello szintén pénzintézet. Számos fizetési módot alkalmaznak, például – SEPA, Swish, iDEAL, SWISH, elsősorban az európai lakosok számára.

Előnyök

 • Felhasználóbarát felület
 • 32 országban érhető el
 • Számos fizetési mód

Hátrányok

 • Személyazonosító igazolás szükséges – a magánélet hiánya
 • Csak a SWISH kifizetéseket ellenőrizzük gyorsan

Kezdje el a SAFELLO-val

12. Gatecoin

gatecoin logóHongkongi központúak, és elsősorban délkelet-ázsiai lakosokat szolgálnak ki. Nagyon nominális kriptovaluta-kereskedési díjuk max. 0,35%, míg a FIAT kereskedési díja 20% -ra emelkedik. Biztonsági intézkedésként 2FA, online és offline tárhelyet, e-mail ellenőrzést is használnak. A banki átutalások HKD, EUR és USD pénznemben érhetők el.

Előnyök

 • Pénzszolgáltatóként vannak bejegyezve, ami extra biztonságot jelent az elveszített pénzekkel szemben
 • Multi-sig funkciókat használnak
 • A felhasználók kereskedhetnek Bitcoin-nal és Ethereum-mal

Hátrányok

 • A felhasználóknak nem ajánlott pénzeszközöket a tőzsdén tárolni

Kezdje el a GATECOIN-nal

13. Coinfinity

coinfinityAusztriai székhelyű tőzsde, a felhasználók SOFORT és SEPA transzfereken keresztül vásárolhatnak Bitcoint az osztrák kereskedők számára. Az azonosító igazolása és a cím igazolása szükséges a fiók létrehozásához. ATM-gépeket és online banki lehetőségeket kínálnak vásárláshoz.

Előnyök

 • Nagy korlátozások vannak érvényben
 • Gyors transzfer a BTC számára

Hátrányok

 • Csak Ausztriában érhető el
 • Cseréhez igazolvány-igazolás szükséges

KEZDJE A COINFINITY-T

14. Anycoin Direct

anycoin közvetlen logóAz Anycoin Direct egy másik európai tőzsde, amely különféle vásárlási módszerekkel, például SEPA transzferrel folytatja a Bitcoin kereskedelmet EUR tranzakciókhoz. A Bitcoin vásárlásához igazolás szükséges. Bizonyos korlátozások a regisztrált napokon alapulnak, amelyek növekednek a számla tartósságával.

Előnyök

 • Számos altcoin támogatott
 • Korlátozások a számla aktiválásától számított napok alapján

Hátrányok

 • A díjak átláthatóságának hiánya
 • Széles körű ellenőrzés szükséges

KEZDDE AZ ANYCOIN KÖZVETLENET

15. Bity

bity logóSvájcból kiindulva online kereskedést kínálnak Bitcoin ATM gépi szolgáltatásként. Míg a SEPA átutalásokhoz igazolvány-igazolás szükséges, az adatvédelem érdekében a BTC-t ATM-en keresztül kell megvásárolni. Szolgáltatásuk banki átutalást, valamint SOFORT-ot fogad el. Az ellenőrzés napi 1000 EUR limitet biztosít.

Előnyök

 • Privát ATM vásárlást kínál
 • Könnyű megvásárolni a bitcoinokat mobiltelefon-ellenőrzés után

Hátrányok

 • A díjak a BTC-ben vannak elrejtve
 • Ellenőrzés szükséges a legtöbb átutaláshoz

KEZDJE A VÁROST

16. Kölyök – Gateway to Bitcoin

könyök emblémaEgy brit bróker szakosodott, amely a Bitcoin kereskedelmére szakosodott, sokféle elfogadott valutával. A SEPA-n keresztüli tranzakciók többnyire ingyenesek, kivéve a kereskedőre kivetett nominális 0,9% -os kereskedési díjat. A vásárlás korlátozásai a kereskedő tartózkodási helyétől és az e-mail, telefon és azonosító használatával történő igazolási folyamattól függenek.

Előnyök

 • Alacsony kereskedési díjak
 • A fizetési lehetőségek széles skálája
 • Több pénznem is elfogadott

Hátrányok

 • Nem érhető el az amerikai állampolgárok számára

Kezdje el a kockákkal

17. itBit BTC Exchange

itbit áttekintésAz amerikai székhelyű csereplatform nemrégiben SEPA átviteli módszereket adott hozzá az Egyesült Államokon kívüli ügyfélkör számára. Korlátozott vásárlási módszerekkel a banki átutalás nem számít fel díjat, és várhatóan 0,2% -os nominális tranzakciós díj várható. Az európai ügyfeleknek jogszerű igazolványra van szükségük.

Előnyök

 • Alacsony, csak 2% -os tranzakciós díjak
 • Hatalmas mennyiségű BTC áll rendelkezésre

Hátrányok

 • A weboldalon nincs felhasználóbarát felület

Kezdje el az ITBIT-tel

18. ANXPRO Bitcoin csere

ANXPRO logóEgy másik, Hongkongból származó Bitcoin-tőzsde, az ANXPRO több országban működik, beleértve Európát is. A SEPA átutalását 0,5% -os díj ellenében kérik. A kereskedőnek igazolást kell benyújtania ahhoz, hogy Bitcoinot vásároljon a brókertől.

Előnyök

 • A BTC magas likviditása USD-ben és EUR-ban
 • Alacsony tranzakciós díj

Hátrányok

 • További 0,3–0,6% -os készítői és felvevői díjat számítunk fel

Kezdje el az ANXPRO-t

19. Boldog érmék

happycoins logóA HappyCoins az európai lakosok számára gondoskodik a SEPA átutalás 8,5% -os díj ellenében. A kereskedőknek jó korlátai lehetnek a BTC vásárlására, a megadott igazolástól függően. Számos azonnali fizetési módot kínálnak, mint például: SOFORT, iDEAL, Interac és myBank.

Előnyök

 • Az alkalmi „happy hour” 0% díjat tartalmaz
 • Nagyon könnyen használható felület
 • Megbízható és magáncsere

Hátrányok

 • A díjak kétértelműsége
 • A SEPA átutalások akár 3 munkanapot is igénybe vehetnek

KEZDJE A HAPPYCOINOKAT

20. GDAX

gdax-platformA GDAX az Egyesült Államok egyik legnagyobb tőzsdei ügynöksége. A Coinbase-hez kapcsolódva különféle fizetési módokat kínálnak mind európai, mind amerikai ügyfelek számára. A SEPA átutalás nagyon alacsony, 0,25% -os díjjal érhető el, amely a kereskedési volumen függvényében tovább csökkenhet 0,1% -ra.

Előnyök

 • Alacsony díjak több más tőzsdéhez képest
 • A Coinbase-hez való csatlakozás további biztonsághoz vezet

Hátrányok

 • Nehéz felhasználói felület

Kezdje el a GDAX-szal

21. CoinCorner

egybeeső logóEgy másik brit központú CoinCorner számos fizetési módot kínál, mint például a SEPA, a hitel- / betéti kártya és a Neteller is. A tranzakciós díjak 1% -on vannak, és a SEPA átutalások teljes ellenőrzése szükséges.

Előnyök

 • Népszerű és megbízható csere
 • Jó ügyfélszolgálat
 • Számos vásárlási módszert alkalmaznak

Hátrányok

 • A hitelkártyával történő vásárlás díja 5%
 • ID igazolást igényel
 • Mobil pénztárcájuk nem ideális a Bitcoin tárolásához

KEZDJE A COINCORNER-T

22. CEX.IO

cex io áttekintésA CEX.IO 2014-ben adta hozzá a SEPA-átutalást amerikai székhelyű ügyfeleik számára. A teljes ellenőrzési folyamat befejezéséhez magas korlátozások vannak érvényben. A BTC megvásárlásakor 0,2% -os díj és 0,5 EUR a BTC visszavonása. Minimális vásárlás 200 EUR.

Előnyök

 • Alacsony kereskedési költségek
 • A BTC elérhetősége és támogatása a SEPA összes országában

Hátrányok

 • Széles körű ellenőrzés szükséges

Kezdje el a CEX.IO-val

Következtetés

És megvan, a 22 legjobb módszer a bitcoin vásárlására SEPA átutalással. Nagyon reméljük, hogy ez az útmutató rávilágított a témára, és úgy érzi, hogy most művelt döntést hozhat. Sok szerencsét!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector