27 legjobb Bitcoin pénztárca 2021 – A végső útmutató

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. KeepKey
főkönyv nano trezor KeepKey-Bitcoin-Wallet-Review
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

A hírek szerint a Bitcoin a jövő pénzneme, de valami kézzelfogható? Valami, amit megérinthet?

Akár megvásárolta a Bitcoint, akár nem, ez az útmutató segít abban, hogy eldöntse, melyik Bitcoin pénztárca a legjobb azok számára, akik hosszú ideig biztonságban akarják tartani Bitcoin-jukat. Figyelembe véve napjaink összes hírét az ellopott vagy elveszett Bitcoinról, fontos, hogy a megfelelő pénztárcát válassza.

Contents

Mi is valójában egy Bitcoin pénztárca?

Csakúgy, mint ahogyan készpénzt tartana a pénztárcájában, a Bitcoin pénztárca is valami (vagy valahol), amelyben az érméit tartja. Bár ezek az érmék nem kézzelfoghatóak, mégis online tárcában, hardveres pénztárcában vagy forró pénztárcában tárolhatók.

Milyen típusúak a Bitcoin pénztárcák?

A rendelkezésre álló pénztárcák típusainak, előnyeinek és hátrányainak ismerete segít kiválasztani, melyik a legalkalmasabb az Ön számára.


  • Hardver pénztárca – Ezek a pénztárcák messze a legjobb típusú pénztárcák. Ennek oka, hogy magánkulcs és a fizikai pénztárca nélkül senki sem férhet hozzá a pénztárcájához. A hardvertárcák olyan fizikai eszközök, amelyeket USB-meghajtón keresztül csatlakoztat a számítógépéhez, hogy lehetővé tegye a bitcoinok tárolását / elérését. Különböző formájúak és méretűek, a népszerűek USB meghajtók formájúak.
  • Szoftver / Alkalmazástárca – Ezek a pénztárcák különböznek a biztonság és a funkciók tekintetében, de ezek a legnépszerűbb pénztárcák. Ennek oka, hogy rengeteg ingyenes opció áll rendelkezésre, és a szoftver / alkalmazás pénztárcákat gyakran könnyebb használni. Bár ezek a pénztárcák biztonságosak, mégis van esélyük feltörésre, ezért vigyázzon a használatukra, ha hosszú ideig szeretné tartani a Bitcoins-t.
  • Online pénztárca – Ezek a pénztárcák olyanok, amelyek lehetővé teszik a Bitcoins tárolását egy online pénztárcában, amelyhez bárhol hozzáférhet egyszerű felhasználónévvel és jelszóval. Ezeket messze a legkönnyebben feltörik (gyakrabban fordulnak elő, mint amilyennek tetszenek), és ez az utolsó lehetőség, amelyet ajánlunk. Bár könnyen használhatóak és vonzó webhelyekkel rendelkeznek, a hackerek a többi lehetőséghez képest sokkal könnyebben bejuthatnak a pénztárcájába.

Hogyan hozhat létre egy Bitcoin pénztárcát?

Bitcoin pénztárca létrehozásához először ki kell választania, hogy milyen típusú pénztárcát szeretne. Ha az ajánlott hardveres pénztárca opciót szeretné használni, akkor a pénztárca beállításához kövesse a hardver pénztárcával együtt kapott utasításokat. Ez általában azt jelenti, hogy tárolnia kell egy magánkulcsot, amely a pénztárcához tartozik, és be kell állítania a Bitcoin címét. Ez a helyzet a szoftver / alkalmazás / online pénztárcákkal is. Mivel minden pénztárcának más és más utasításai vannak a Bitcoin pénztárca beállításához, javasoljuk, hogy kövesse az Ön által választott pénztárcához mellékelt utasításokat. Véleményünk szerint a pénztárca beállítása az online pénztárcákkal messze a legegyszerűbb, és a hardveres pénztárca beállítása a legnehezebb.

Mi a legjobb és legbiztonságosabb Bitcoin pénztárca?

Az alábbiakban a legjobb Bitcoin pénztárcákat ajánljuk, amelyeket jelenleg használhat. Az alábbi lista hardver / szoftver / alkalmazás / online pénztárcák keverékét tartalmazza, így számos lehetőség közül választhat. Olvassa el előnyeinket és hátrányainkat, és nézze meg, melyik pénztárca illik hozzád a legjobban.

2021 legjobb 27 legjobb Bitcoin pénztárca

1. Ledger Nano S

főkönyv nanoEz az első számú Bitcoin pénztárca, amelyet ajánlunk, mert biztonságos, könnyen használható és megfizethető.

Előnyök

Ez a hardvertárca megfizethető a mai piacon lévő hasonló pénztárcákhoz képest. A rendelkezésre álló olcsóbb pénztárcákhoz képest ez a pénztárca jellemzői és biztonsága szempontjából uralja ezeket. Hasonlóképpen, összehasonlítva a rendelkezésre álló magas szintű pénztárcákkal, ez a pénztárca hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy megfizethető ár fenntartása mellett.

A pénztárca oldalán található fizikai gombok jobb biztonságot nyújtanak. A Bitcoin sikeres átviteléhez egyszerre kell megnyomnia a pénztárca oldalán lévő mindkét gombot. Mivel a tranzakciókat nem lehet megerősíteni, ha nem nyomja meg egyszerre mindkét gombot, ez biztosítja, hogy egyetlen hacker sem férhet hozzá a Bitcoinshoz.

Hátrányok

Ez az eszköz nem rendelkezik jelszó támogatással. A jelszó támogatás egy olyan egyedi szöveg, amelyet ismernie kell a helyreállítási kifejezés mellett. Bár az emberek gondoskodnak arról, hogy helyreállítási mondatukat biztonságos helyen tartsák, akkor is ellopható, de a jelszavak gyakran megjegyzendő kifejezések. Ez biztosítja, hogy egy hacker nem férhet hozzá a Bitcoinhoz azzal, hogy a pénztárca a helyreállítási kifejezés mellett van.

Kezdje el a LED-et NANO S

2. TREZOR

trezorHa olyan kis eszközt szeretne, amelyet akár kulcsoknak is tévesztenek (kis mérete miatt), az állam titkosításának tetejével, akkor érdemes lehet megnézni a TREZOR-t.

Előnyök

Ehhez a pénztárcához tartozik egy kijelző, amely lehetővé teszi minden tranzakció ellenőrzését, és többet tudhat meg arról, hogy mi zajlik a hardver pénztárcájában.

A képernyőt kínáló pénztárcák közül ez a pénztárca megfizethető. Bár van néhány olyan márka, amely olcsóbb képernyős pénztárcákat kínál, ez más előnyökkel jár, mint például a minimalista kialakítás és az erőteljes kriptográfia.

Hátrányok

Ha pénztárcabarát pénztárcát keres, akkor nem itt találja. Mivel ez egy 99 dolláros hardver pénztárca, nem olyan pénztárca, amelyet sokan könnyedén megengedhetnek magának. Az árcédulán kívül véleményünk szerint nincs más hátránya ezzel a hardvertárcával kapcsolatban.

Kezdje el a TREZOR-szal

3. KeepKey

KeepKey-Bitcoin-Wallet-ReviewHa kompakt hardveres pénztárcát keres digitális kijelzővel, ez remek választás.

Előnyök

A rendelkezésre álló terjedelmes, húsos hardveres pénztárcákhoz képest ez az egyik legkompaktabb lehetőség. Ha pénztárcájával utazik, akkor egy ilyen kompakt nagyszerű választás.

Ez a pénztárca egyike azon kevéseknek, amelyekhez digitális képernyő tartozik. Ez a képernyő lehetővé teszi a pénztárcával kapcsolatos különféle információk megtekintését, például: egyenleg, tranzakciók, PIN-kód stb.

Hátrányok

Néhány pénztárcához képest, mint a fenti, ez a pénztárca egy kicsit drágább. 99 dolláros áron egyesek számára túl drága lehet, mivel olcsóbb lehetőségek állnak rendelkezésre.

Kezdje el a kulcsokkal

4. ARCHOS Safe-T

Új hardver pénztárca van a városban. És nagyszerű.

Előnyök

archos-TAz ARCHOS Safe-T mini az első hardvertárca, amely egy tőzsdén jegyzett társaságtól származik. A Trezor nyílt forráskódból indultak ki, és a biztonság és a gyártás terén szerzett erős hátterükből adódóan új terméket terveztek a CryptoMemory, a biztonságnak szentelt chip köré, amelyet kriptográfiai kulcsok tárolására és a PIN-kód védelmére használnak. Franciaországban és csak 49,99 € -ért kapható.

A beágyazott képernyő elég nagy ahhoz, hogy megjelenítse a teljes tranzakciós információt, és hagyja, hogy a tulajdonos ellenőrizze a tranzakció részleteit, mielőtt a gombokkal fizikailag megerősítené.

A szoftver oldalon, amely nyílt forráskódú és elérhető lesz a GitHubon, a Safe-T Mini lehetővé teszi tartalmának helyreállítását egy új eszközbe, ha elveszett vagy ellopták, a Safe-T Mini futtatásakor létrehozott 24 szavas helyreállítási mag segítségével. első alkalommal. Jelszóval is megakadályozhatja az 5 dolláros csavarkulcs-támadásokat.

Hátrányok

Ez az eszköz egyelőre csak a fő kriptovalutákat támogatja. Támogatja a Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dash, Ethereum, Ethereum Classic és ERC20 tokeneket. De valójában a teljes kriptovaluta piacképességének 75% -a.

Az ARCHOS csapata állítólag azon dolgozik, hogy új kriptopénzek kompatibilitását hozza létre.

Kezdje el az ARCHOS SAFE-T-t

5. GreenAddress

logó-zöld címMivel a GreenAddress a rendelkezésre álló egyik legbiztonságosabb online pénztárca, nagyon ajánljuk azoknak, akik szeretnének online pénztárcát használni, de aggódnak az online pénztárcák melletti biztonsági hibák miatt.

Előnyök

Mivel ez az online pénztárca egy „több aláírással ellátott” pénztárca, sokkal biztonságosabb ezt a pénztárcát használni másokhoz képest. Ez azért van, mert te vezérelsz egy kulcsot, míg a GreenAddress a másikat, megtagadva a hackerek hozzáférését a Bitcoinhoz, hacsak nincs meg a kulcsod és a GreenAddress kulcsod.

A GreenAddress mobilon érhető el, így sokkal nagyobb rugalmasságot biztosít a hozzáférés módjában.

Hátrányok

A megnövekedett biztonság miatt inkább gondot okozhat a pénztárca elérése. Ha kisebb mennyiséget tart Bitcoinban, akkor nem biztos, hogy megéri a pénztárca használatát, és ehelyett használjon kevésbé biztonságosat a jobb hozzáférhetőség érdekében.

KEZDJE A ZÖLD CÍMET

6. micélium

micéliumHa androidos eszközöd van, akkor a micélium a helyes út. Ahogyan az Amazon is jól megfontolt az online szállítási ágazatban, a Mycelium is megfontolt az Android Bitcoin pénztárca iparban.

Előnyök

Ez a pénztárca rendelkezik a legmagasabb besorolással az összes többi rendelkezésre álló Bitcoin pénztárca közül, így jól elismert és megbízható pénztárca.

Sokféle funkció használható, mint például a hardveres (offline) fiókok, a GLIDERA a Bitcoins vásárlásához / értékesítéséhez, sőt egy olyan piactér is, ahol helyben, közvetlenül az alkalmazásból cserélheti a Bitcoins-t..

Hátrányok

Nem olyan biztonságos, mint a hardveres pénztárcák, mintha valaki ellopná a telefonját és hozzáférne hozzá, az illető könnyen kiviheti a Bitcoins-t a pénztárcából a sajátjába.

Az okostelefonokat sokkal könnyebben lehet feltörni, mint a hardveres pénztárcákat, így az érméi sokkal sérülékenyebbek, és könnyebben ellophatók a hackerek számára.

Kezdje el a myceliummal

7. KeepKey – Gold Edition

KeepKey Hardver Pénztárca Arany KiadásBár ennek a hardver pénztárcának az ára eltörpül a listán, ez az egyik legjobb, amelyet megvásárolhat, ha biztonságos, minőségi pénztárcát szeretne, amely biztonságban tartja a Bitcoins-t.

Előnyök

Mivel ezt a pénztárcát nem telepítik egyetlen operációs rendszerrel sem, nem áll fenn a biztonsági rés kockázata, mint más operációs rendszerrel ellátott pénztárcák esetében, mivel a vírusok az operációs rendszeren belül célozzák meg az információkat. Ez lehetővé teszi, hogy ez a pénztárca biztonságban legyen minden vírus vagy rosszindulatú program ellen, amely megpróbálhatja ellopni a Bitcoins-t.

Ez a pénztárca nem csak a Bitcoins-t támogatja. Támogathat más népszerű érméket is, mint például a Dogecoin, a Dash, az Ethereum és a Litecoin.

Hátrányok

Egy határozott hátránya ennek a pénztárcának az ára. Más minőségi pénztárcák többszöröse alkalmas a Bitcoins biztonságos és biztonságos tárolására. Ha pénzt szeretne megtakarítani, akkor ez a pénztárca nem az Ön számára.

KEZDJE MEG A KEEP KEY GOLD EDITION-t

8. Ledger Wallet Nano – Duo Edition

Ledger Wallet Nano Duo Bitcoin WalletHa megfizethető, vékony lehetőséget keres, akkor ez a hardver pénztárca nagyszerű alternatíva. Két pénztárcával rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy soha nem veszíti el a teljes pénztárcáját.

Előnyök

Ez a pénztárca nagyon biztonságos. Ennek oka, hogy a védelemnek két szintje van – a rosszindulatú programok elleni védelem és a korszerű biztonság. Ez a két szolgáltatás lehetővé teszi, hogy megvédje pénztárcáját a számítógépéről és más forrásokból származó rosszindulatú programok ellen.

Két azonos címmel rendelkező pénztárca lehetővé teszi, hogy mindkét irányból használja. Még ha elveszít is egyet, hozzáférhet egy másikhoz, és ha kettővel rendelkezik, akkor két különböző helyre helyezheti el, hogy kényelmesen használhassa.

Hátrányok

Mivel ezek karcsúbbak és kompaktabbak, kissé könnyebb megtörni. Tehát sokkal óvatosabbnak kell lenned ezzel a pénztárcával szemben a nagyobb, minőségibbekkel, amelyek ellenállnak a cseppeknek.

Kezdje el a LED-es WALLET NANO-val

9. Bitcoin csomók

Bitcoin Knots logóHivatalosan ajánlott a Bitcoin.org oldalon, ez az offline pénztárca biztosítja a biztonságos, átlátható tranzakciókhoz szükséges irányítást.

Előnyök

Mivel ezt a pénztárcát hivatalos források ajánlják, és ez az egyik legrégebbi pénztárca odakinn, sok hitelességgel rendelkezik, és a Bitcoin közösségben van megalapozva.

Ezzel a pénztárcával szabályozhatja, hogy mennyit szeretne költeni tranzakciónként a bányászdíjakért. Különösen a manapság megnövekedett ráta miatt, ezt a funkciót érdemes megvizsgálni, mivel sok online csereoldal olyan díjakat számíthat fel, amelyekről Ön talán nem is tud.

Hátrányok

A pénztárcát tároló webhely nagyon elavult, és zavarónak tűnhet, és nem tekinthető megbízhatónak. Azonban már egy ideje létezik, ezért továbbra is javasoljuk, hogy nézze meg.

A hackerek képesek lehetnek bejutni a pénztárcájába, ha számítógépén vírusok vannak, ezért ne feledje, hogy a biztonsági rés közvetlenül a merevlemezen vagy az interneten van telepítve..

Kezdje el a bitcoin csomókkal

10. Kivonulás

exodus pénztárca logóHa olyan asztali pénztárcát keres, amely teljes csomópontokat és magas névtelenséget kínál, akkor érdemes megnézni az Exodust.

Előnyök

A letisztult műszerfal-kialakítással, amely lehetővé teszi a portfólió áttekintését, mindig képes lesz lépést tartani eszközeivel és minden támogatott érme mennyivel rendelkezik.

Csak azokhoz a pénztárcákhoz képest, amelyek csak a legnépszerűbb három érme támogatását kínálják, ez a pénztárca lehetővé teszi, hogy sokkal többet tároljon, beleértve a Dash-et, a Litecoin-ot és egyebeket..

Hátrányok

Ezzel a pénztárcával nem fogja tudni használni a 2FA-t (2-faktoros hitelesítés) a pénztárca rögzítéséhez. Mivel ez a funkció létfontosságú a titkosítás lehető legbiztonságosabb megőrzésében, ez az egyik biztonsági kérdés, amellyel ez a pénztárca rendelkezik.

Kezdje el az exodussal

11. Jaxx

jaxx mobilalkalmazásHa az érmék sokféle érméjét szeretné kezelni, akkor a Jaxx egy kriptotárca, amelyet meg kell vizsgálnia.

Előnyök

Mivel a Jaxx többplatformos, hozzáférhet pénztárcájához ugyanazzal a pénztárcával, sok különböző eszközön. Még akkor is, ha telefonja van, képes lesz arra, hogy a telefonjával érméket vigyen át pénztárcájából másokra, annak ellenére, hogy főként a Jaxx-ot használja a számítógépén.

Mivel a Jaxx által a pénztárca első megnyitásakor biztosított magánkulcsok magán az eszközön vannak tárolva, nem kell attól tartania, hogy a hackerek bekerülnek a Jaxx-ba és ellopják az érméit, mivel azok a fizikai eszközön lesznek tárolva..

Hátrányok

A tranzakciók megjelenése egy ideig eltarthat más pénztárcákhoz képest, és maga az alkalmazás indítása eltart egy ideig. Tehát, ha Ön kedveli a gyors, gyors pénztárcákat, akkor a Jaxx nem biztos, hogy a legjobb pénztárca az Ön számára.

Kezdje el a JAXX-szel

12. Atomtáska

Atomic Wallet egy több pénznemben letétkezelés nélküli alkalmazás a Bitcoin, ETH, XLM, XRP, LTC és több mint 500 egyéb érme és zseton biztonságos tárolásához és kezeléséhez. Az összes kriptográfiai elem és szolgáltatás rendszeresen frissül. Privát kulcsait biztonságosan titkosítják az eszközén, így csak Önnek van teljes ellenőrzése a pénzeszközök felett.

Az asztali alkalmazás elérhető a legtöbb operációs rendszer számára, például a Windows, a macOS, az Ubuntu, a Debian és a Fedora számára. A mobil verzió elérhető Androidra; bár az IOS alkalmazást 2021 végén fogják kiadni. Az Atomic Wallet az egyik legbiztonságosabb, egyben, nem őrizetben lévő kriptotároló, sima és alapos felülettel. 

A pénztárca támogatja az Atomic Swaps rendszert, amely a felhasználók jelentősen megtakaríthatják a díjakat. Az Atomic pénztárca lehetővé teszi, hogy kriptot vásároljon USD-vel, EUR-val vagy bármely más helyi valutával, és a legjobb áron váltson eszközt a megbízható partnereken keresztül: Changelly, Shapeshift és ChangeNOW.

Előnyök

Praktikus felület, optimális adatvédelem & biztonság, decentralizált, több pénznem, letétkezelés nélküli, beépített csere, tagsági program, kriptográfia vásárlása bankkártyával, azonnali 24/7 támogatás.

Hátrányok

Még nem minden érme támogatja az Atomic csereügyleteket

Kezdje el az ATOM-pénztárcával

13. FIDO U2F biztonsági kulcs

FIDO U2F biztonsági kulcsBár ez a termék nem éppen pénztárca, biztonsági funkcióként működhet, hogy nagyobb biztonságot nyújtson Önnek a kétfaktoros hitelesítést igénylő alkalmazásokkal..

Előnyök

Most nem kell kihúznia a telefonját, és be kell kapcsolnia a Google Hitelesítőt a fiókjához való hozzáféréshez. Csak annyit kell tennie, hogy ezt az USB-eszközt hitelesítés után csatlakoztatja a számítógépéhez, hogy hozzáférjen a fiókhoz, amelybe be szeretne lépni.

Ez a biztonsági kulcs a legnépszerűbb alkalmazásokkal működik, de esetünkben kriptopénzek esetén a dobozból Dashlane-nel működik. Így biztonságosabb módon védheti meg érmeit, és gyorsabban hozzájuthat hozzájuk.

Hátrányok

Ne feledje azonban, hogy ez a termék nem helyettesíti a pénztárcát, mivel maga sem képes kriptovalutát tárolni. Meg kell találnia egy másik alternatívát a 2FA-t kínáló pénztárca számára, ha ezt a terméket szeretné használni fiókja biztonságához.

Az ár sokak számára kissé meredek lehet, tekintve, hogy alapvetően csak a 2FA egyik formája, de sokkal biztonságosabb és gyorsabban használható.

Kezdje el a FIDO U2F-et

14. Opendime Bitcoin USB Stick 3-Pack

Opendime Bitcoin USB Stick 3-PackHa olcsóbb alternatívát keres a Bitcoins átutalására, vagy fizikailag értékesíti a Bitcoins-t anélkül, hogy aggódna a bányászdíjak miatt, akkor ez egy módszer, amin gondolkodnia kell.

Előnyök

Mivel minden egyes USB-memória tisztességesen olcsó, érmék hozzáadása a meghajtóhoz és fizikailag való odaadás másoknak olcsóbbá válik, mint a Bitcoin-hálózat. Mivel minden meghajtó titkos kulcsa a meghajtón belül van tárolva, csak akkor érheti el, ha rendelkezik fizikai meghajtóval. Ez megkönnyíti a kéz-kéz tranzakciók létrejöttét.

Az USB-n lévő pénztárca átviteléhez és eléréséhez szükséges összes információt külön fájlként tárolja az USB-n belül, így ha bármilyen érmét ki szeretne venni a pénztárcából, megteheti.

Hátrányok

Az USB kicsi, ezért ha valaki elveszíti a kulcsait, előfordulhat, hogy ez a pénztárca nem a legjobb az Ön számára. Ha azonban széfben vagy valahol felismerhető helyen tarthatja magát, akkor ebben a körülményben lehet navigálni.

KEZDJE A NYITVA IDŐT

15. Coinbase

Coinbase-áttekintésAmint azt korábban kifejtettük, az online pénztárcák szörnyű ötlet, ha sok kriptográfia hosszú távú megőrzését tervezi. A Coinbase azonban a világ egyik legnagyobb tőzsdéje, és számos olyan funkciót kínál, amelyek érdekelhetik Önt.

Előnyök

Mivel a Coinbase az egyik legnagyobb tőzsde, profitja van arra, hogy nagymértékben befektessen a webhely biztonságába. Mivel a többi online pénztárcát feltörték, a Coinbase növelte biztonságát, hogy megvédje felhasználói érmeit.

Bármely érmét normál áron eladhatja magának a Coinbase-nek, és felveheti a pénzt bármelyik fizetési módra, ahelyett, hogy az érmék USD-re történő cseréjével járna..

Hátrányok

A Coinbase magas díjakkal jár, ha sokat kereskedik. Különösen, ha vásárlás után vissza akarja adni a Coinbase-nek, akkor csökkenő nyereséget tapasztalhat, ha a megvásárolt érme ára nem sokat emelkedett.

Az online pénztárcáknak mindig nagyobb esélyük van a feltörésre a hardveres pénztárcákhoz viszonyított nagyobb sebezhetőség miatt, ezért ne feledje ezt, amikor eldönti, hogy a Coinbase-t kényelmesen használja-e, vagy nem éri meg a kényelem.

KEZDJE A COINBASE-T

16. Electrum

Electrum pénztárca logóAz Electrum egy biztonságos, szoftveres pénztárca, amely letölthető a számítógépére, és az egyik legmegbízhatóbb asztali pénztárca, amelyet használhat.

Előnyök

Maga a szoftver nagyon egyszerű navigálni és használni. Mindössze annyit kell tennie, hogy telepíti, beállítja és tárolja a magánkulcsokat, és elküld néhány érmét az újonnan létrehozott Electrum pénztárcába.

Az Electrum megbízható és ott lesz, amikor szüksége van rá. Nagyon biztonságos, mivel csak az asztalon működik, és csak Ön férhet hozzá a magánkulcshoz, amelyet a pénztárca megnyitásakor hoztak létre..

Hátrányok

Amikor a Bitcoins-t tárolja az Electrum pénztárcáján, akkor az mBTC-re lesz konvertálva. Időbe fog telni, amíg megszokja, de az elején furcsán fog kinézni, és néhányszor a tizedesjegyet kell mozgatnia a fejében, hogy megérezhesse, mennyi érme van a BTC-ben..

Nincs nagyon sok a szoftver. Ez akkor jó, ha csak azt akarja, hogy tárolja és továbbítsa a Bitcoin-ot, de ha az online pénztárcákhoz, például a Coinbase-hez tartozó funkciók egy részét szeretné, itt nem fogja megkapni.

KEZDJE EL AZ ELEKTROMOT

17. Papír pénztárca (hűtőtároló)

bitcoinpaperwallet.com logóEhhez nincs szükség semmilyen eszközre, csak Önre és egy darab papírra. Ha kinyomtatja vagy kiírja a magánkulcsokat és a QR-kódokat, megóvhatja pénztárcáját azzal, hogy az összes információt néhány papíron tárolja..

Előnyök

Egy hacker sem fogja tudni ellopni az adatait. Hacsak nem tartják fegyverrel és nem parancsolják, hogy adja át papírpénztárcáját a széfből, senki sem férhet hozzá a pénztárcájához.

Nem kell aggódnia a megbízhatóság és a rejtett díjak miatt sem, mert senki sem érinthet meg és nem vonhat le semmit a pénztárcájából, hacsak nem közvetlenül maga teszi meg.

Hátrányok

Ezeket a papírokat sokkal könnyebb elveszíteni, és nem lehet őket helyreállítani, ha leégnek, elvesznek vagy tintával borítják, ezért tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen, ha ezt az utat választja..

Sokkal zavaróbb, ha papír pénztárcát készít az online vagy hardveres pénztárcához képest, így ha nem vagy olyan hozzáértő, ez az út kissé nehéz lehet számodra.

Kezdje el a papírpénztárcával

18. Bitcoin pénztárca – Bitcoin.com

bitcoin_com_png_logoHa egy egyszerű módszert keres a Bitcoin küldésére és fogadására, valamint a telefonon történő tárolására, akkor ez az androidos alkalmazás jó alternatíva a fenti lehetőségekhez.

Előnyök

Az alkalmazás nagyon kényelmes és könnyen használható, különösen azok számára, akik még soha nem használtak Bitcoin pénztárcát. Felhasználóbarát, ami azt jelenti, hogy vannak olyan korlátozások, amelyekkel általában nem kell szembenéznie a bonyolult pénztárcákkal.

A Bitcoins-t közvetlenül az alkalmazásból is megvásárolhatja, ami kényelmes, ha nem akarja megtanulni a Bitcoin vásárlásának módjait.

Hátrányok

Ez nem a legbiztonságosabb pénztárca odakinn. Az operációs rendszer sérülékenysége van, és akkor lehet megsérteni, ha a hacker elég jó, és ha az eszközén nincs elegendő biztonsági intézkedés, például 2FA.

Ha Bitcoins-t vásárol közvetlenül az alkalmazásból, vegye figyelembe, hogy díjaik jóval magasabbak a tőzsdéhez képest, ezért érmék vásárlása másutt, majd az alkalmazásba történő átvitel jobb választás lehet.

Kezdje el a bitcoin pénztárcával

19. Bitcoin fegyvertár

fegyvertárca logóEz a pénztárca egy régi, elismert asztali pénztárca, amellyel megvédheti pénztárcáját az online hackerektől.

Előnyök

Mivel a pénztárca hűtőként is beállítható, a pénztárca sokkal biztonságosabb és nem olyan sebezhető, mint az online pénztárca. Ha sok érme hosszú távú tárolását tervezi, akkor jó választás az asztali pénztárcák, mint a Bitcoin Armory.

Mivel ezt a pénztárcát először régen építették, és évekig tesztelték is, biztos lehet benne, hogy a pénztárca megbízhatóan használható lesz, és hajlamos a hibákra vagy a sebezhetőségekre az újabb pénztárcákhoz képest.

Hátrányok

Mivel régi, kissé lassú és régimódi lesz. Azonban az esztétika utoljára a pénztárca funkcionalitása a legfontosabb, ezért ne hagyja, hogy ez egy olyan csaló, amely megakadályozza, hogy használja ezt a pénztárcát.

KEZDJE A BITCOIN ARMORY-T

20. Bitcoin Core

bitcoin mag logóEz egy másik régi és jó hírű pénztárca, amelyet anélkül használhat, hogy aggódna a megbízhatósági problémák miatt.

Előnyök

Ezt a pénztárcát egyaránt ajánlják a Bitcoin hivatalos webhelyén a Bitcoin.org oldalon, és sok évvel ezelőtt hozták létre. Ez azt jelenti, hogy a pénztárca elég biztonságos és megbízható ahhoz, hogy hivatalos forrás javasolja, tehát ha valamelyik hivatalosan ajánlott pénztárcát szeretné használni, akkor ez az Ön számára.

Hátrányok

A Bitcoin Armory-hoz hasonlóan a pénztárca is kissé elavult, és a kezelőfelület nem tűnik olyan szépnek, mint az új és a közelgő pénztárcák. Azonban továbbra is úgy működik, ahogy kell, és továbbra is ajánljuk azoknak, akik biztonságos, asztali pénztárcát keresnek.

KEZDJE A BITCOIN CORE-T

21. Copay

copay logóAz egyik legnagyobb Bitcoin fizetési szolgáltató, a Bitpay hozta létre, a Copay nagyszerű, biztonságos alternatíva a bitcoinok tárolásához.

Előnyök

A Copay egy multisig pénztárca, ami azt jelenti, hogy egy tranzakció sikeres elküldéséhez több aláírás szükséges. Ez növeli fiókja biztonságát, és megakadályozza, hogy a rosszindulatú tranzakciók az Ön tudta nélkül történjenek.

A pénztárca kódja nyílt forráskódú, ezért ha valaha is bele akarsz ásni a kódba, hogy megnézhesd, van-e olyan kód, amely ellopná a Bitcoineidat a sorban, akkor ezt megteheted szabadon.

Hátrányok

Az egész szolgáltatás a központi ellenőrzés körül forog. Ha nem foglalkozik ilyen jellegű ellenőrzéssel, ahol a tranzakciók küldésekor központi számla van, akkor a Copay nem az Ön számára.

Ez a pénztárca egy kicsit nehezen használható kezdőknek is a multisig koncepció miatt, ezért ha új vagy, javasoljuk a fentiekben elérhető néhány egyéb lehetőséget, amelyek kezdőbarátabbak.

Kezdje el a COPAY-vel

22. Xapo

xapoHa olyan kezdő vagy, aki nem érti teljesen a Bitcoin fogalmát és használatát, akkor a Xapo használata sokkal világosabbá teszi számodra.

Előnyök

Ha lehetővé teszi, hogy a Bitcoin egyenlegét devizákkal cserélje fel díjak nélkül, akkor megtapasztalhatja a Bitcoin valódi lehetőségeit és egyedi felhasználásait.

Xapo megtartja a magánkulcsait. Ez lehet akár profi, akár csaló, de ennek az az előnye, hogy ha feltörnek, a pénztárcád biztonságban marad, mivel nem a tiéd, hanem a Xapo szerverein tárolják.

Hátrányok

Mivel az Xapo birtokolja az Ön személyes kulcsait, ha a szerverüket feltörik, elbúcsúzhat a pénztárcájától, mivel nem lehet hozzáférni a magánkulcsaihoz, miután ellopták őket..

A Xapo nem minden államban / országban érhető el, így ha Ön nem egy népszerű államban / országban van, akkor a webhelyhez való hozzáférés nem a legkönnyebb.

Kezdje el az XAPO-val

23. Erős érme

erős érme pénztárca logóEz a pénztárca kissé egyedi, mivel hibrid pénztárca; mind Ön, mind a szerver fogja tartani a titkosított magánkulcsokat, amelyek lehetővé teszik a pénztárcához való hozzáférést.

Előnyök

Ha véletlenül megtisztítja számítógépét, akkor is hozzáférhet pénztárcájához, mivel a titkosított magánkulcsokat az Strong Coin szerverein tárolják.

A pénztárca számos funkciót kínál, például az átlátszóság érdekében PDF-dokumentumot ad a pénztárcán végzett összes tranzakcióról.

Hátrányok

A fő szerver feltörése továbbra is sebezhetőség, ezért ne feledje ezt, amikor olyan pénztárcát választ, amely bármilyen módon, formában vagy formában kapcsolódik az internethez.

KEZDJE EL AZ ERŐS ÉRMÉT

24. Bitcoin Vault (fekete)

Bitcoin Vault (fekete)Ha mégis úgy dönt, hogy a papír pénztárca útvonalát választja, akkor ezt a terméket érdemes megnéznie.

Előnyök

Papírtárcáját biztonságos, biztonságos helyen tárolja, amely csak a zár megoldásával érhető el. Az 5 betűs kombináció biztonságban tartja papírpénztárcáját, különösen, ha ezt a terméket is széfbe helyezik.

A nehéz öntött fém megakadályozza, hogy a burkolat megtörjön a szerszámok ütközésekor.

Hátrányok

Mivel a kombináció csak 5 betű, könnyen feltörhető és feltörhető.

Nehéz szerszám használatával az öntött fém is feltörhető, ezért javasoljuk ennek használatát, ha szórakoztató lehetőséget keres a papír tárcája tárolására!

KEZDJE A BITCOIN VAULT-ot

25. Cryptosteel MNEMONIC

Cryptosteel MNEMONIC hűtőtárcaEz egy másik lehetőség, ha azt tervezi, hogy a papír pénztárca útvonalán halad.

Előnyök

Ez a termék szinte elpusztíthatatlan, mivel akár 2100 F-ot is képes ellenállni, és túléli a fegyverek és szerszámok hatalmas nyomását.

Hátrányok

Ez a drága oldalon áll, és hacsak nem akarsz hihetetlenül biztonságban lenni a Bitcoinsoddal, a hardvertárcával való együttlét olcsóbb, kezdőbarátabb megoldás lehet.

KEZDJE EL A CRYPTOSTEEL MNEMONIC-T

26. ArcBit

arcbit logóBár elavult, ez a pénztárca továbbra is el tudja látni a bitcoinok tárolásának, küldésének és fogadásának kötelezettségét.

Előnyök

Használata nagyon egyszerű, és a legtöbb kezdő is néhány perc alatt megtanulja a pénztárca használatát.

Csak egy Chrome böngészőre van szüksége, hogy használni tudja ezt a pénztárcát, mivel az beépül a böngészőbe kiegészítőként.

Hátrányok

Ha elveszíti hozzáférését a számítógépéhez, akkor nehéz lesz hozzáférnie a pénztárcájához, hacsak nincs magánál kulcsa és egyéb szükséges információ.

A pénztárca tisztességesen elavult, és nem fog kinézni olyan nagyszerűen, mint a többi pénztárca. A funkcionalitás nem olyan jó, mint más pénztárcáknál, így ha szép megjelenésű pénztárcára vágyik, akkor nem találja meg itt.

Kezdje el a számvitelt

27. Blockchain

blockchain logóBár ennek az online pénztárcának vannak sebezhetőségei, számos előnye van, mivel ez az első számú online pénztárca, amelyet most használhat. Egyszerű kezelőfelületével és tesztelt sérülékenységeivel a legjobb, amit online pénztárcákkal kaphat.

Előnyök

Maga az oldal újoncokat szem előtt tartva készül. Még ha nincs is annyi tapasztalata a Bitcoin pénztárcákkal kapcsolatban, képes lesz navigálni a webhelyen.

Hátrányok

A Blockchain.info hírhedt a magas díjakról és a lassú tranzakciókról, ezért ha ezt nem szeretné tapasztalni, akkor azt javasoljuk, hogy ne használja ezt a webhelyet.

Az oldal az internetes pénztárca miatt is nagyon sérülékeny a hackeléssel szemben. Amint már hallottátok a híreket, az online pénztárcákat sokkal könnyebb feltörni, mint a hardveres pénztárcákat, mivel több a sebezhetőség. Tehát, ha ilyen online pénztárca használatát fontolgatja, vegye figyelembe ezeket a sérülékenységeket.

KEZDJE A BLOKKLÁNCOT

Következtetés

Rengeteg Bitcoin pénztárca áll rendelkezésre, legyen az online, hardveres, papír vagy hibrid. Bármelyiket is választja, győződjön meg arról, hogy biztonságos és hajlamos a legtöbb már ismert biztonsági résre. Ha a pénztárca sebezhető az ismert vírusok és rosszindulatú programok ellen, az azt jelenti, hogy a kiadó nem hajt végre változtatásokat. Ügyeljen arra, hogy megbízható pénztárcákat is használjon, hogy szükség esetén hozzáférhessen pénztárcájához.

A Bitcoin a jövő pénzneme, ezért válasszon egy biztonságos pénztárcát, és ma ugorjon fel a vonatra!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector