3 legjobb módszer a Bitcoin vásárlására ACH Transfer segítségével

Utolsó írásunkban arról beszéltünk, hogyan lehet Bitcoin-ot vásárolni bankszámlával / banki átutalással.

Ez az oktatóanyag ugyanarról a témáról szól, de teljes mértékben a Bitcoin vásárlására összpontosít ACH transzferrel. Át fogjuk vizsgálni, hogy mit érdemes figyelembe venni egy csere kiválasztásakor, megadjuk az ACH használatának előnyeit és hátrányait, majd természetesen megmutatjuk a legjobb lehetőségeket, amikor Bitcoin-t akar vásárolni ACH átutalással. Menjünk bele, ugye?

Mit kell figyelembe venni a csere kiválasztásakor

Díjak

A díjak valószínűleg a legfontosabb szempontok, amelyeket figyelembe kell venni a tőzsde kiválasztásakor.

Támogatás

A jó támogatás elengedhetetlen! Mindegyik tőzsdén lesz néhány kibocsájtás, vagy valamilyen problémával kell szembesülnie, függetlenül attól, hogy milyen tőzsdét választasz, ez valamilyen módon elkerülhetetlen (ugyanez érvényes más típusú tőzsdékre és szolgáltatásokra is, tehát semmi sem egyedi a kriptovaluta piacon). Mivel ez elkerülhetetlen, fontos, hogy ők, a csereprogramok, nagyon vigyázzanak a problémára, és segítsenek a megoldásában. Valamint a lehetséges kérdések megválaszolása.


A listán szereplő minden csere jó támogatást nyújt (mivel mindegyikhez fordultunk anélkül, hogy megemlítettük volna hülye, de releváns kérdések feltevésének célját). Annak ellenére, hogy egyeseknél néhány napba telhet a visszaszerzés, ez várható, mivel a legtöbb cserében a felhasználók száma jelenleg megugrott.

Egyszerű használat

2020-ban járunk, nem akarunk olyan szolgáltatásokat igénybe venni, amelyek nem könnyűek és egyértelműek. Úgy gondoljuk, hogy a Bitcoin vásárlásának egyszerűnek kell lennie, ezért véleményünk szerint ez nagy. Azonban egy terjedelmes / lassú platform súlyozható, ha a tőzsde alacsony díjakat, magas korlátokat vagy nagy támogatást kínál. Beszélünk arról, hogy az egyes tőzsdék milyen egyszerűen használhatók, hogy tudják, hogy még akkor is, ha nem vagy a legjobban hozzáértő a technikához, könnyedén navigálhatsz a tőzsdén.

Határértékek

Szerencséjére az ACH transzferek általában a legmagasabb határértékekkel rendelkeznek, ha arról van szó, hogy mennyi pénzt tölthet le hetente vagy évente. A korlátozások azonban csak azokra vonatkoznak, akik komoly pénzeket fektetnek a kriptovalutába, mivel a legtöbb tőzsde elfogadja a heti 1000 dollár feletti betéteket. De ha ezen túl akarsz lépni, akkor át kell esned egy azonosítási folyamaton azáltal, hogy elküldöd az igazolványodat, és rendelkezned kell egy éves fiókkal, hogy tudják, hogy megbízható vagy.

Előnyök az ACH transzfer használatáról a Bitcoin vásárlásához

A korlátok sokkal magasabbak, ha az ACH átutalást pénzeszközök betétbe történő befizetésére használják.

Alacsonyabb díjak, mint például a PayPal, a hitelkártya stb.

Ez biztonságos, mivel a legmegbízhatóbb tőzsdék elfogadják az ACH átutalást fizetési módként.

Nagyon könnyű pénzt befizetni ACH átutalással.

Az ACH transzfer használatának hátrányai

Mivel egy bank használatával jár, néhány napba telik (1-5 nap).

Ehhez be kell nyújtania egy személyi igazolványt, ami nem magánjellegűvé teszi.

 

Összességében valóban azt gondoljuk, hogy a BTC vásárlása ACH átutalással nagyszerű választás a tőzsdék széles választéka, az alacsony díjak és a piac legjobb tőzsdéinek felhasználása miatt.

Most úgy gondoljuk, itt az ideje annak, amire mindannyian vártatok – a legjobb cserék listájára az ACH transzferrel.

Ugorjunk közvetlenül átfogó kutatásaink eredményeibe!

A legjobb 3 legjobb módszer a Bitcoin vásárlására ACH transzferekkel

1. Coinbase

A Coinbase piacvezető, és ez jó okkal. Ők felelősek azért, hogy a tömeg könnyedén csatlakozzon a kriptovaluta piachoz. Könnyen használható kezelőfelületükkel és nagyszerű pénztárca-integrációjukkal véleményünk szerint az első számú választás az ACH-transzferekhez. Díjaikat viszonylag magasnak tartják, de a díjakat könnyű leküzdeni, mivel ilyen remek megoldást kínálnak a Bitcoins vásárlásához, tárolásához és értékesítéséhez – mindez egy platformon!

Még egy alkalmazásuk is van, amellyel bármikor hozzáférhet a pénzváltóhoz és a pénztárcához, abban az esetben, ha gyorsan el akarja adni a Bitcoine-okat, vagy felhasználja őket személyes áruvásárláshoz (egyre több üzlet fogadja el a Bitcoin-ot fizetési módként, de valószínűleg még egy-két évbe telik, mire ez a szabvány). Támogatásuk csúcsminőségű, ami szintén nagyszerű lehetőség, ha először vásárolsz Bitcoin-t.

Nagyon ajánljuk a Coinbase-t minden olyan olvasónknak, aki Bitcoin-t szeretne vásárolni ACH átutalással, betéti vagy hitelkártyás fizetéssel!

Itt regisztrálhat a Coinbase-re!

 

2. GDAX

Véleményünk szerint a következő legjobb megoldás szorosan kapcsolódik a Coinbase-hez – ez a testvérpiacuk, a GDAX. A GDAX-ban az a legjobb, hogy nincsenek befizetési vagy kifizetési díjaik az ACH átutalásáért. Igen, jól olvastad, NINCS DÍJ! A befizetett összeg az az összeg, amely a számlájára kerül. A GDAX, vagyis a Global Digital Asset Exchange, célja, hogy könnyedén kereskedjen az USD-vel Bitcoin, Litecoin és Ethereum ellen, és fordítva.

Az egyetlen probléma, amelyet a GDAX-szal kapcsolatban látunk, tehát a második helyre helyezzük, az az, hogy a felhasználói felületüket eleinte kissé nehéz megérteni. Azt hiszem, hogy a Coinbase az újoncoknak szól, és a GDAX inkább a tapasztaltabb kereskedők / felhasználók felé irányul. Ha azonban kezdő vagy, és el akarod számolni a 0% -os díjakat, akkor a GDAX-ben való tanulás valóban megéri.

Nem fogja megtalálni, hogy olyan tőzsdék kínálnának olyan alacsony díjakat, mint a GDAX, ezért kiváló választás azok számára, akik a lehető legnagyobb mértékben szeretnék maximalizálni a profitjukat.

Iratkozzon fel a GDAX-re itt!

 

3. Ikrek

Utolsó, de nem utolsósorban az Ikrek. A Gemini kínálja a legalacsonyabb díjakat Kanadában és az USA-ban, ami életképes lehetőséget kínál azok számára, akik alacsony díjakat keresnek (a GDAX mégis a legalacsonyabb díjakat kínálja az ACH transzferekért).

A Gemini platformját, akárcsak a GDAX-et, nem olyan könnyű megérteni, mint a Coinbase-et, ami nem jó, ha kezdő vagy (de mint mindenhez, hozzászoksz hozzá). Egyelőre még nem állnak rendelkezésre az Egyesült Államok összes államában, így ez csak akkor életképes lehetőség, ha Ön olyan államban tartózkodik, ahol működnek.

Most úgy tűnhet, hogy elpusztítjuk az Ikreket, ez egyáltalán nem a mi célunk. De őszintén úgy gondoljuk, hogy ez a csere nincs esély a Coinbase és a GDAX ellen, mivel nem kínál semmi újat, míg a GDAX ingyenes díjakat kínál, a Coinbase pedig rendkívül egyszerűen használható. Érdemes azonban emlékeztetni arra, hogy valóban a harmadik legjobb megoldás, és nyertek az összes többi cserével szemben, amelyek nem is kerültek fel erre a listára.

Iratkozzon fel itt az Ikrekre!

 

Következtetés

Véleményünk szerint ez a három legjobb lehetőség, ha BTC-t akar vásárolni ACH transzferrel. A Coinbase azért jó, mert még a kezdők számára is könnyű elindulni és megérteni a folyamatot. A GDAX nagyszerű lehetőség, ha elsősorban alacsony díjakat keres. A Gemini nagyszerű, mivel könnyen kezelhető és nagyszerű támogatást nyújt. Most rajtad múlik a döntés, sok sikert!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector