4 legjobb módszer a Bitcoin vásárlására a Neteller 2021-tel

Az 1999-ben alapított NETELLER egy e-pénztárca szolgáltatás, ahol pénzt tárolhat és utalhat át. Ebben a cikkben áttekintjük azokat a lehetőségeket, amelyek megvannak, amikor a Bitcoint akarja vásárolni a Neteller segítségével. Bár vannak olyan cserék, amelyek elfogadják a NETELLER-t, ez nem gyakori, ami kissé megnehezíti a legjobb cserék megtalálását.

Ám átfogó kutatást végeztünk (hogy ne kelljen), hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy végül a legjobb cserét használja a BTC megvásárlásához a Netellernél.

Kezdjük el!

A 4 legjobb módszer a Bitcoin vásárlására a Neteller 2021 segítségével

1. BitPanda

A BitPanda egy jól bevált tőzsde, amelynek székhelye Bécs, Ausztria. A BitPanda jelenleg csak Európában érhető el, ami miatt ez az opció életképtelen az Egyesült Államokban vagy Európán kívül élő emberek számára. De az Európában lakók számára ez az egyetlen legjobb megoldás. Mindössze 10 másodperces feldolgozási idővel, valamint egy automatikusan beépített Bitcoin pénztárcával a Bitcoins BitPanda tárolására, ez egy gyors módja annak, hogy Bitcoins-t vásároljon a Neteller-rel.

A Netellerrel történő fizetés díját kissé nehéz kiszámítani, de valamivel alacsonyabb, mint a Skrillel történő fizetés díja, 3,8%. Ezután hozzá kell adnia a piaci árhoz képest 2% -ot az árhoz. Ez automatikusan megtörténik, így a képernyőn megjelenő ár teljes, a díjakat is beleértve. A BitPanda lehetővé teszi egyéb kriptovaluták, például Litecoin, Dash és Ethereum vásárlását is.


Összességében nagyon ajánljuk a BitPanda-t, mivel ez egy egyszerű módszer a Bitcoin Neteller-rel történő megvásárlására. A díjak kissé magasak, de ez várható, amikor a Neteller használatával próbálják megvásárolni a Bitcoin-t.

KEZDJE A BITPANDÁT!

2. CoinCorner

A CoinCorner a következő legjobb megoldás, ha nem akarja megvásárolni a Bitcoins-t egy magánszemélytől az alábbi Bitcoin-piacok egyikén. A CoinCorner 2014 óta működik azzal a egyértelmű küldetéssel, hogy megkönnyítse a Bitcoin vásárlását – és ezt biztosan teljesítették.

A hitelkártya vagy betéti kártya (vagy esetünkben a Neteller kártya) gyors és egyszerű használatával ezeket össze kell hasonlítani a piacvezető Coinbase-szel (a Coinbase azonban nem kínál azonos számú fizetési módot). ). A felület könnyen használható, és hozzáférést kap saját mobiltárcájához (elérhető Apple, Windows és Android telefonokon), így útközben ellenőrizheti egyenlegét és átviheti a Bitcoins-t.!

A Neteller díja 5%, ugyanez a betéti / hitelkártya esetében is. Visszavonásához fix EUR-t kell fizetnie a SEPA átutalásokért, vagy SWIFT-en keresztül, 30 EUR-ért. Viszont nem utalhatja vissza a pénzt a NETELLER-hez (ez minden tőzsdén ugyanaz, tehát semmi sem ijesztgethető el).

Könnyű használatuk és a meghatározott díjak teszik a CoinCornert ilyen remek lehetőségsé. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, és a Netellerrel szeretne egy Bitcoinra cserélni, akkor a CoinCorner a legjobb megoldás az Ön számára.

KEZDJE A COINCORNER-T!

3. LocalBitcoins

A LocalBitcoins egy széles körben használt Bitcoin piac, amely kiemeli a két korábbi lehetőség közül. A LocalBitcoins nem maga értékesíti a Bitcoins-t, inkább közvetítőként jár el, aki összeköti a Bitcoin-vásárlókat a Bitcoin-eladókkal. Kis díjat számítanak fel ezért, hogy biztosítsák az egyes ügyletek megfelelő lebonyolítását, és mindkét fél megkapja, amit kért.

A LocalBitcoins esetében az a helyzet, hogy a Neteller nem mindig elérhető fizetési módként, attól függ, hogy van-e eladó, aki hajlandó elfogadni a Netellert. Ez egy kicsit kevésbé megbízható, mint a CoinCorner vagy a BitPanda, de ha eladónak találja magát, és bizalmat ébreszt velük, akkor megbízható eladója lesz, aki elfogadja a Netellert.

KEZDJE A LOCALBITCOINOKAT!

4. Fájdalmas

Végül, de nem utolsósorban egy másik Bitcoin piac. A LocalBitcoins hasonlóan vételi / eladási pajzsként működnek az ügyletben szereplő mindkét fél számára. Miben különbözik a Paxful a LocalBitcoins-tól? Nem igazán, hogy őszinte legyek, de mivel a Bitcoin vásárlásának módját keressük a Neteller segítségével, ezért mindenhol megnézhetjük.

Ha nem talált olyan eladót, aki elfogadta a Netellert a LocalBitcoins-on, nem árt, ha megnézi a Paxfulot is. A Paxful valóban könnyen használható, és nagy segítséget nyújt minden vita vagy hiba esetén. Nagyon ajánljuk a Paxfulot, és bár kevesebb eladót kapott, mint a LocalBitcoins, ez még mindig életképes lehetőség lehet.

KEZDJE MEG A FEJLESZTŐT!

Következtetés

Tehát, most, hogy átestünk a legjobb módszerek listáján, rajtad a sor. Most rajtad múlik, hogy melyik felel meg legjobban az igényeidnek. Ha Európából származik, akkor a BitPanda a helyes választás, ha Európán kívül tartózkodik, akkor a CoinCorner a legjobb választás. A LocalBitcoins és a Paxful életképes lehetőség is lehet, függetlenül attól, hogy hol laksz – de neked némi szerencsével kell rendelkezned ahhoz, hogy megtaláld a Netellert ott elfogadó eladókat.

Reméljük, hogy ez az oktatóanyag rávilágított a BTC Neteller-nél történő vásárlásakor elérhető opciókra, és úgy érzi, hogy mostantól képzettebben választhat a tőzsde (vagy a piactér) mellett..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector