4 módszer a Bitcoin vásárlására a Skrill segítségével (2021-es verzió)

A Bitcoin vásárlása a Skrill segítségével sokan szeretnének, de sajnos kevés a lehetőség. Ebben az oktatóanyagban a Skrill segítségével megvizsgáljuk a Bitcoin megvásárlásának 4 legjobb módját. Összehasonlítjuk a Skrill-t fizetési módként kínáló különféle oldalakat díjaik, ügyfélszolgálatuk és egyszerű használatuk alapján.

Mielőtt a Skrill segítségével megvizsgálnánk a Bitcoin vásárlásának különböző módszereit, át fogjuk nézni, hogy a PayPal és a Skrill miért nehezíti meg annyira a Bitcoin vásárlását a szolgáltatásaikkal. Ugorjunk bele egyenesen!

Miért van olyan kevés lehetőség, amikor a Skrill-rel vásárol Bitcoin-t??

Az egyszerű válasz a következő: a szolgáltatások, mint például PayPal és Skrill visszafordítható lehet, míg a bitcoin tranzakciók nem. Ez annak a problémának köszönhető, hogy így könnyen átverhetik.

Tegyük fel, hogy valakinek eladta a Bitcoins-ját, és miután megkapta a Bitcoins-on keresztül elküldött fizetést. Most a vevő visszavonhatja tranzakcióját (vitás eljárás benyújtásával és potenciális megnyerésével, mivel nincs bizonyítéka áruk vagy szolgáltatások szállítására). A vevő visszakapja a pénzét, és megkapja az Ön Bitcoine-jait. Megkapják a tortát és meg is eszik. És üres kézzel maradsz.

A PayPal messze a legszigorúbb, és megtiltja bárkinek, hogy a PayPal használatával Bitcoins-t adjon el vagy vásároljon (van néhány megoldás, itt olvashat róluk), míg a Skrill lehetővé teszi a cserék számára annak használatát. A Skrill-t elfogadó tőzsdék azonban általában magasabb díjat számolnak fel a csalás kockázatának fedezésére.


A legjobb 4 legjobb módszer a Bitcoin vásárlására a Skrill segítségével

1. BitPanda

Az első alternatíva, amelyen keresztül megyünk, a BitPanda. A BitPanda egy online Bitcoin tőzsde, amely lehetővé teszi a Skrill használatával történő fizetést. Iratkozzon fel fiókot ott, kattintson a „vásárlás” gombra, és a kezdéshez válassza a Skrill fizetési módot. A díjak el vannak rejtve a Bitcoins árában, ezért ne essen pánikba, ha az meghaladja a jelenlegi piaci árat – ez a prémium díj hozzáadja az árat.

A díj 4% körüli a Skrill-fizetésekért a BitPanda-n, ami a piacon a legalacsonyabb (Skrill használatakor). Ha azonban kereskedni fog, akkor nem javasoljuk a Skrill használatát fizetéshez, mivel az meg fogja enni a nyereségét. A BitPanda sajnos csak Európában érhető el. Azonban az Egyesült Államokban a BitPanda segítségével kriptovalutákat adhat el.

A BitPanda egy megbízható és felhasználóbarát csere, amelyet minden európai olvasónknak nagyon ajánlunk.

KEZDJE A BITPANDÁT!

2. VirWox

A VirWox, más néven a Virtuális Világtőzsde, egy másik életképes módszer a Bitcoin vásárlására a Skrill segítségével. Ez azért egy kicsit nagyobb gondot jelent. A VirWox segítségével megvásárolhatja a Second Life Lindens-t, amelyet a világ legnagyobb virtuális világában, a Second Life-ban használnak. Kezdje azzal feliratkozás a VirWox-ra. Miután megszerezte a fiókját, a „Second Life” oldalon meg kell adnia az avatar nevét, hagyja úgy, ahogy a „No Avatar” -nál van.

Itt az ideje a VirWox számla finanszírozásának. Görgessen le a „Betét” lehetőségig, és írja be a befizetni kívánt USD vagy EUR összeget. Kattintson a Skrill (MoneyBookers) ikonra, hogy átirányítson egy fizetési oldalra, ahol a Skrill segítségével fizethet.

Miután a fizetés megtörtént, itt az ideje, hogy vásároljon egy kis SSL-t (Second Life Lindens). Látni fogja az SSL-k jelenlegi arányát a VirWoxon, és a lehető legtöbbet vásárolhatja a befizetett összeggel.

Most, hogy van egy kis SSL a fiókjában, itt az ideje kicserélni őket Bitcoins-ra. Lépjen az SSL / BTC csereoldalra. Adja meg a megvásárolni kívánt Bitcoin mennyiségét, majd kattintson a „Tovább” gombra. Ne feledje, hogy a VirWox akár 48 órával is késleltetheti a cserét.

Miután sikeresen kicserélte az SLL-t Bitcoins-ra, most visszavonhatja őket a Bitcoin pénztárcájába. Illessze be nyilvános Bitcoin címét, és töltse ki, hogy mennyit szeretne visszavonni, és a Bitcoins átkerül Önhöz. Voálá!

Bár ez egy kicsit bonyolultabb, ez egy nagyszerű módja a Bitcoins vásárlásának a Skrill segítségével – főleg, hogy a díjak nem túl magasak, valamint elérhetőek az Egyesült Államokban.

Kezdje el a VIRWOX-szal!

3. LocalBitcoins

A LocalBitcoins egy Bitcoin piac, ahol a Bitcoin eladói és vásárlói találkozhatnak és kicserélhetik egymással (gondolhatunk eBay-re, de Bitcoins-ra). A LocalBitcoins világszerte elérhető, bárhol, ahol vannak eladók. Itt találhat olyan eladókat, akik fizetési módként kínálják a Skrill szolgáltatást, feltétlenül nézzék meg hírnevüket, mivel ebben az esetben nem nagy tőzsdével van dolgunk, hanem egyénivel és az átverés kockázata kissé nagyobb.

Ne feledje, hogy az eladó által igényelt ár valamivel magasabb lehet, ha elfogadják a Skrill-et, mivel óriási kockázat áll fenn számukra. De ez ugyanaz a módszerrel, amelyet ebben a cikkben áttekintettünk (kivéve a VirWox módszert).

Összességében ezt a módszert ajánljuk azoknak, akik a Skrill használatával akarják a Bitcoint vásárolni az Egyesült Államokban, mivel ez sokkal kevesebb gondot okoz, mint a VirWoxon keresztül. Mint mindig, a Skrill használatával fizetendő ár magas, de ha Skrill-et kell használnia, ez remek lehetőség.

KEZDJE A LOCALBITCOINOKAT!

4. Fájdalmas

A Paxful pontosan ugyanaz, mint a LocalBitcoins, a Bitcoins-t magánszemélyektől vásárolja, nem pedig a vállalatoktól. Ehhez meg kell vizsgálnia azokat az eladókat, akikben megbízik, elolvasva a véleményeket és általános értékelésüket, hogy rájöjhessen, hogy mások mit tapasztalnak velük.

A szolgáltatás / termék (jelen esetben a Bitcoin) piacon történő kínálásával az a helyzet, hogy egy negatív értékelés teljesen lebonthatja vállalkozását. Így az eladóknak mindig meg kell győződniük arról, hogy ügyfeleik elégedettek-e, és hogy általános minősítésük magas-e. Ez nagyszerű helyzetbe hoz minket, a vevőket, mivel ha átvernek minket, akkor nemcsak üzletünket veszítik el, hanem sok más üzletet is.

A Paxful remek piactér az eladókkal való kapcsolattartáshoz, és sokkal jobb alternatíva, mint a Facebook-csoportok vagy az eBay-en történő vásárlás / eladás. A díjak mindig magasabbak, mint amikor hitelkártyával vagy bankszámlával fizet, de ha megéri neked – folytassa.

KEZDJE MEG A FEJLESZTŐT!

Következtetés

A Bitcoin vásárlása a Skrill használatával kissé fájdalmat okoz a szamárságnak, de miután megtalált egy jó eladót a Paxful vagy a LocalBitcoins oldalon, vagy megtette néhányszor a BitPanda vagy a VirWox segítségével, akkor meg fog állni. Annak ellenére, hogy nem feltétlenül javasoljuk a Bitcoin vásárlását a Skrill-lel, nyilván muszáj, és ez a 4 lehetőség a legjobb módszer erre.

Sok szerencsét!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector