5 legjobb USB Bitcoin Miners 2021 – Vélemények és vásárlási útmutató

1. ASIC Bitcoin Miner USB 2. Gekkoscience Compac USB 3. Avalon Nano 3
ASIC Bitcoin Miner USB gekko usb bot Avalon nano 3
ÁR ELLENŐRZÉSE! ÁR ELLENŐRZÉSE! ÁR ELLENŐRZÉSE!

usbA bitcoinokat a bányászatnak nevezett folyamat segítségével állítják elő. Ha a számítógépe összetett matematikai problémát kap megoldásra, akkor a cél egy 64 jegyű szám. Ha a bányász képes megoldani az algoritmus problémáját, gratulálunk; most büszke tulajdonosa vagy az új blokknak, és jutalomban részesülsz a Bitcoins-szal.

A hálózat automatikusan úgy állítja be a bányászat nehézségeit, hogy nagyjából 10 percenként keletkezzenek bitcoinok. Azért hívják bányászatnak, hogy van egy meghatározott számú bitcoin, amelyet valaha is ki lehet bányászni a rendszerben. Csak 21 millió bitcoin létezik, amelyek valaha is létrehozhatók a rendszerben. Kiásod a rendszerből, mint valami matematikai bánya nemesfémjeit.

A Bitcoin felhasználók a hálózaton keresztül kapcsolódnak, és együtt létrehoznak egy hálózatot, amely az összes bitcoin tranzakciót feldolgozza és ellenőrzi a blockchain nevű nyilvános főkönyvben, így megszűnik a központi bank szükségessége, mivel az összes felhasználó együtt a bank. Így csökken a bankigény.

Ezért megkezdődött a GPU létrehozása, de ahogy a Bitcoin egyre népszerűbbé vált, egyre több felhasználó kezdett beiratkozni a hálózatba, ezáltal nehézségeket okozva a bitcoin megszerzésében. Ez vezetett az ASIC chipek feltalálásához, amely az alkalmazás-specifikus integrált áramkört jelenti, és amelyet kifejezetten a Bitcoin algoritmusának megszakítására vagy megoldására terveztek, amely az SHA-256 algoritmus. Tehát alapvetően ezeket a chipeket nem lehet másra használni, például játékokra stb., Hanem az algoritmus leghatékonyabb megoldására használják..

Ezért megkezdődött a GPU létrehozása, de ahogy a Bitcoin egyre népszerűbbé vált, egyre több felhasználó kezdett beiratkozni a hálózatba, ezáltal nehézségeket okozva a bitcoin megszerzésében. Ez vezetett az ASIC chipek feltalálásához, amely az alkalmazás-specifikus integrált áramkört jelenti, és amelyet kifejezetten a Bitcoin algoritmusának megszakítására vagy megoldására terveztek, amely az SHA-256 algoritmus. Tehát alapvetően ezeket a chipeket nem lehet másra használni, például játékokra stb., Hanem az algoritmus leghatékonyabb megoldására használják..

USB Bitcoin Mining nyereségesség 2021-ben


A fent felsorolt ​​USB bányászok többsége nem áll rendelkezésre, ez azért van, mert az USB bitcoin bányászata több tényező miatt leállt jövedelmezőségében. Az USB bányászok megkönnyítették a bitcoin bányászatának megkezdését, azonban a növekvő elfogadás, a bitcoin feleződése és egyéb tényezők miatt a jövedelmezőség elapadt.

Ha valóban komolyan gondolja a bányászatot és szívesen végzi hosszú távon, akkor fontolja meg az ASIC Bitcoin Mining Hardware-t

Az 5 legjobb 2021-es USB Bitcoin bányász

1. ASIC Bitcoin Miner USB

ASIC Bitcoin Miner USBA Sapphire Block Erupters volt az első bányász, akit létrehoztak. Felszabadítva a 330Mh / s hash teljesítmény erejét, a felhasználó nem kevesebb, mint 0,01 USD / hó, így nem elegendő a jövedelmezőség megszerzéséhez.

Az ASIC bitcoin bányász USB-hez viszonyítva 25 gigahash / másodperc teljesítményt termel, ami manapság; szinte semmi, de nem annyira a Bitcoins megszerzésének nehézségei miatt. Az eszköznek aktív hűtésre lesz szüksége, mivel a hűtőborda feldolgozása, vagyis 80 fokos feldolgozása miatt felmelegszik. Tehát hogyan működik?

 • Először helyezze be az eszközt a számítógépbe, töltse le az illesztőprogramokat, töltse le a bányászati ​​szoftvert, amely a CG-kiskorú.
 • Tájékoztassa a szoftvert egy kötegfájllal a BTC címen, ahová el kell küldenie a befizetést, vagy akár önálló, akár medencés bányászat elvégzésére, valamint a futtatásának gyakoriságának beállítására attól függően, hogy nagyobb frekvencián kap nagyobb hash arányt nagyobb energiával alacsonyabb hash arány alacsony energiafogyasztás mellett.
 • Akkor készen áll az enyémre.

ÁR ELLENŐRZÉSE AMAZONBAN!

2. Gekkoscience Compac USB-meghajtó

gekko usb botA GekkoScience bányászok valamivel jobbak, mint a Sapphire Block Erupters. Körülbelül 0,8 uncia tömegű, 0,33 W / Gh teljesítményhatékonysággal; bányakapacitása 9,5 Gh / s. Ha havonta 0,15 USD-t keres, a felhasználó évente több mint egy dollárt ér el. Ez egy csendes eszköz, egyetlen USB-porttal.

A hardver használata közben akár 15GH / s sebességet is képes végrehajtani, ahol a teljesítménye megnőhet, ha túlhúzza. A megtermelt villamos energia körülbelül 3 wattot fog igénybe venni, ami kisebb, mint a LED-es izzóké, ezért havi centekkel vagy még alacsonyabbak lesznek, így gyakorlatilag szabadon üzemeltethető, ráadásul van esély arra, hogy nyereséget lehet elérni, azaz dollár plusz 10 cent / hó. Tehát hogyan működik ?:

 • Csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez, és futtassa a szoftvert
 • Futtatás előtt töltse le az online elérhető CG Minor terméket.
 • Miután letöltötte, lépjen a slushpool.com oldalra
 • Hozzon létre egy felhasználónevet és saját munkavállalói azonosítót
 • Nyissa meg a szoftvert, módosítsa a. DAT fájlt kifejezetten a slush pool címre a felhasználói azonosítóval és az alfelhasználóval, amely a munkavállaló neve
 • Ha végzett, állítsa be a frekvenciát, vagyis 140-150 fok a szokásos frekvencia, vagy ha túl meleg, csökkentse a hőmérsékletet. A hűvös környezettől függ, amelyen dolgozik, így túlhúzza azt
 • Indítsa el a szoftvert, és csatlakoztassa az USB-t.
 • Regisztráljon egy bányászati ​​medencébe, változtassa meg a beállítást saját medencéjére
 • Kezdje a bányászatot.

ÁR ELLENŐRZÉSE AMAZONBAN!

3. Avalon Nano 3

Avalon nano 3Mivel 3,6 GH / s bányász, sajátosságai nem elegendők a magas nyereséghez, inkább csak annyit keresnek, hogy fedezzék a hálózati költségeket.

A lépések meglehetősen egyszerűek a többi korábban említett eszközhöz képest, mivel az USB-t csak a számítógéphez kell csatlakoztatni, de az egyetlen probléma egy dollár keresése lenne évente. Az emberek nem lennének türelmesek ahhoz, hogy minden nap üljenek és egy éven keresztül dollárt keressenek.

Ennek az eszköznek az az előnye, hogy ventilátor használata nem szükséges, így azt jelzi, hogy nem melegszik fel annyira, mint egy ASIC vagy Gekko eszköz, másrészt viszont időigényes a kereset. Ez azonban jó gyakorlat a bitcoin megszerzése szempontjából, de ennél többet nem lehet használni.

ÁR ELLENŐRZÉSE AMAZONBAN!

4. Bitmain Antrouter R1 Wifi Solo Bitcoin Miner

Bitmain Antrouter R1 Wifi Solo Bitcoin MinerNem igazán hasonlíthatjuk össze ezt az eszközt egy bányászral, de hasonló hozzá. Az egyik előny az lenne, hogy alacsony költségű, és alacsony GH / s-val, 5,5 GH / s sebességgel, egy év alatt több mint egy dollár nyereséget tudna termelni. Ez sokkal hasznosabb az Avalon Nano 3-hoz képest.

Plusz oldal, hogy vezeték nélküli útválasztóként működik, így bányászhat, miközben internetet biztosít az összes eszközéhez. A hálózat nem fogja blokkolni a más eszközök lefedettségét, ezért rendelkezésre állást biztosít, és nem okoz kellemetlenséget.

Ez az eszköz csak Bitcoin szkript használatával bányászhat, vagyis Ön sokkal nagyobb beállítású bányatárakkal versenyez. Ha komolyan gondolja, hogy pénzt keres a Bitcoin, nem engedheti meg magának, hogy egy bányász 2 TH / s alatt dolgozzon. Ezért tökéletes a Bitmain Antrouter R1 azok számára, akik kicsit komolyabban foglalkoznak bányászatukkal.

ÁR ELLENŐRZÉSE AMAZONBAN!

5. 21 Bitcoin számítógép

21 Bitcoin számítógépA 21 Bitcoin számítógép nem tekinthető Bitcoin bányásznak, azonban USB-n keresztül csatlakozik a számítógéphez. A $ / hash arányát tekintve ez nem túl jó választás.

Ennek a lehetőségnek a használata nem olyan népszerű, mint maga, mivel a Bitcoin csak az első években volt nyereséges, mielőtt a verseny az évek során növekedett. A kemény hardverbe történő befektetés vagy a bitcoin vásárlása megfelelőbb.

Először is, kétlem, valójában, hogy ez a gép megtéríti a kezdeti költségekre és a működési kiadásokra fordított beruházásokat. Másodszor, nem arra a válaszra törekszünk, amibe befektetni szeretnénk, hogy nagy pénzeket keressünk, hanem inkább csak a hálózat támogatásához, de annál is inkább érdekes koncepció. Azoknak a felhasználóknak, akiknek nincsenek ismereteik a használatról és a beállításról, világos oktatóanyagok vannak, amelyeket megtanítanak annak érdekében, hogy a felhasználók tudják, hogyan kell használni az eszközt, különösen azok számára, akiknek nincs tapasztalata a kódolásban.

ÁR ELLENŐRZÉSE AMAZONBAN!

Következtetés

Miközben megérti az egyes eszközöket, azok előnyeit és hátrányait, azt javaslom, hogy az ajánlott eszköz vagy a legjobb USB bitcoin bányász a Gekkoscience Compac USB stick bitcoin bányász lenne, mivel ezek az eszközök gyorsak az USB stick bányászok számára. Akárcsak, 20 GH / s (hangolással) gyorsan. Rengeteg támogatást kaphat a fórumukon, és még néhány példát is fel tudnak használni. Ésszerű ár, összehasonlítva az egyéb források inflációjával. Más eszközök a maguk módján hasznosnak tűnnek, de általában az az eszköz, amely alacsonyabb költségekkel működik, könnyen beállítható és jó kimenetet hoz vissza.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector