7 legjobb ASIC Miners 2021: Kipróbált és tesztelt véleményekkel

1. Bitmain Antminer S5 2. Bitmain Antminer S7 3.

Bitmain Antminer S9

Bitmain Antminer S5 Bitmain Antminer S7 Bitmain Antminer S9
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

A kriptovaluta vitathatatlanul a 21. század legjobb ajándéka. Kissé remegve indult, de az idő múlásával egyre stabilabbá vált.

Jövője, pénzügyi jövője érdekében bölcs dolog, ha elkezd gondolkodni a Bitcoins felhalmozásáról. Ehhez először meg kell értenie, hogyan működnek, hogyan kell tranzakciókat folytatni a Bitcoins-ban és mindenekelőtt azt, hogy hogyan kell kibányászni. A Bitcoin bányászat elmélete és folyamata bonyolult lehet. A nagy elmék azonban olyan technológiát fejlesztettek ki, amely csak a Bitcoin alapjainak megértését igényli, és az összes összetett folyamatot a háttérben futtatja.

Ennek az új technológiának része a Bitcoin bányászati ​​hardver. Csak a legjobb asic bányászok révén kerülnek a pénztárcájába Bitcoins (hacsak nem bitcoinokat vásárol). A különböző Bitcoin bányászati ​​hardverek különböző teljesítményszintekkel rendelkeznek. És a Bitcoin bányászati ​​számítások egyre növekvő összetettségével a legjobb asic bányászra lesz szüksége.


Ebben a cikkben áttekintjük a legjobb Bitcoin bányászati ​​hardvereket, és rávilágítunk néhány olyan tényezőre, amelyet figyelembe kell venni a legjobb bányászati ​​hardver keresésekor.

ASIC Bányászok: Mi a fene ez?

Rövid távon az alkalmazás-specifikus integrált áramkör számára az ASIC egy áramkör, amelyet általában egy adott felhasználásra készítenek, nem pedig általában. Az ASIC-bányászatban részt vevő bányászok fejlettebbek és kifinomultabbak, ha összehasonlítjuk a CPU-t, GPU-t és más alkatrészeket használó hagyományos bányászokkal. Van néhány ritka Bitcoin ASIC bányászati ​​chip, és ezek a közösekkel együtt önmagukban is használhatók, amikor a Bitcoin bányászatáról van szó..

A nagyobb sebességű bányászat terén az ASIC bányászok óriási szerepet játszanak, és eredményesebbek és költséghatékonyabbak, mint a hagyományos bitcoin bányászok. A bitcoin bányászat csak akkor hatékony, ha a termelékenység és az alacsony üzemeltetési költségek szempontjából nettó előny származik. Nagy az energiafogyasztásuk, és vannak olyan felhasználók, akik gyakran kombinálják a fúrótornyokat és az ASIC chipeket, hogy a költségek még alacsonyabbak legyenek.

Az ASIC bányászokat úgy tervezték, hogy alapvetően működjenek, és együtt legyenek összekapcsolva a bányászati ​​berendezésekkel. Az ASIC chipek hozzáadásának az az előnye, hogy a bányászati ​​berendezésekhez sokkal hatékonyabbá teszi az érmék bányászatát. Az ASIC chipek minden nap felülmúlhatnak egy halom GPU-t. Ha egymással szembesülnek, az ASIC chipek 100-szor gyorsabban hasítják el a tranzakciókat, mint egy tipikus GPU-verem.

Ennek oka, hogy az ASIC chipek a következő lépés a technológia útjában, emellett energiahatékonyabbak, kevesebb energiát fogyasztanak, mint a GPU-k. Elemzők azt jósolják, hogy a következő években az ASIC chipek életképességét látni fogják, mivel nincsenek olyan tervek vagy technológiák, amelyek helyettesíthetnék a chipeket az energia keretben.

Az egyik legnagyobb előnye annak, hogy ASIC chip van egy tipikus bányász helyett, hogy míg más bányászok elfoglaltak a tranzakciók feldolgozására várakozással, az érméket sokkal nagyobb sebességgel bányászod, ami stratégiai előnyt jelent velük szemben..

Az az egyik dolog, ami kissé felizgathat, az az, hogy mivel a chipek meglehetősen feladatspecifikusak, és kizárólag a bitcoinok bányászatára készülnek, az elkészítésük költsége meglehetősen magas lehet. Bár azt szeretné, hogy az érmék hasításának sebessége nagy legyen, a feladat-specifikus funkcionalitáshoz szükséges mikrochip elkészítéséhez elég sok idő szükséges. Az első ASIC chip segítségével bocsátott bányászt a Bitmain készítette 2016 májusában Kínában.

Annak ellenére, hogy a bitcoin bányászatára készült, voltak más SHA-256 érmék, amelyeket ki lehetett bányászni vele. Egészen élénken bebizonyosodott, hogy az ASIC chipek jobbak, mint az FPGA-k, GPU-k és CPU-kombinációk, ha a bányászat sebességéről és a kivonatolási sebességről van szó..

ASIC Miner: Közös és népszerű márkák

Sok olyan vállalat gyárt ASIC bányászokat, amelyek a mikrochipeket ugyanazon technológiák alapján készítik. Egy kisebb aprócska ide-oda megkülönbözteti a márkákat egymástól, és mindegyiknek megvan a maga ára és jellemzői. Íme néhány közülük, amelyek elég magas besorolásúak, és amelyeket a bányászok világszerte gyakran használnak:

 • Bitmain: Ami a különböző Bitcoin bányászati ​​eszközöket illeti, nincs olyan név, amely jobban visszhangozna, mint a Bitmain. Ez a vállalat volt a felelős az Antminerért, és az évek során a legnagyobb szállítójává vált az összes bányászati ​​eszköznek, amelyet az emberek a világ minden táján használnak. Annak ellenére, hogy a vállalat tömege most állítja elő az ASIC bányászokat, az ár nem volt elérhető árú. A Bitmain tipikus bitcoin bányászának ára körülbelül 1100 dollár. A Bitmain bányászok egyik érdekessége, hogy három hónapos garanciával rendelkeznek. A választott modelltől függően a bányász kivonatolási aránya 8 és 14 TH / s között változik. Minden modellnek megvan a maga hatékonysága, és ettől függően az ASIC bányászok jövedelmezősége is változik. Voltak olyan jelentések, ahol a bányászok egyes tételeiből származó felhasználók azt állították, hogy a bányászok elég instabilak voltak.
 • Halong bányászat: Ez egy ASIC bányászati ​​startupként indult, senki sem mondhatta, hogy a Halong Mining felszereltsége a világ egyik legjobbja lehet. Az indítás megalapítása után a Halong Mining elindította a Dragonmint T16 bányászt. Ez meglehetősen sok elismerést hozott a vállalat számára, és az emberek elkezdték hinni, hogy ez a közelgő startup lesz a legjobb dolog, ami valaha történt az ASIC bányász közösséggel.A halongi bányász versenyezni kezdett a Bitmain úttörővel, és fej-fej mellett haladva versenyeztek az első helyért. A Halong Mining hirdetési kampányba kezdett, hogy rávilágítson az általuk készített ASIC bányász előnyeire. A reklámokkal a vállalat arra törekedett, hogy megteremtse az ügyfelekkel szembeni bizalmat és a hitelességet. A vállalat szerint dollármilliók fordultak a Dragonmint T16 fejlesztésére. Az első tétel a bányász számára 2020 márciusában került kiszállításra, azóta sem volt panasz. A 220 V és 240 V feszültség között futó bányász 0,075 J / GH-t fogyaszt, és a hash sebessége körülbelül 16 TH / s.
 • Canaan Creative: Ha a legstabilabb bitcoin bányászokról van szó, nincs olyan név, amely annyira elismert lenne, mint a Kánaán Kreatív neve. A bányászon belül van egy Avalon vezérlő, amely akár 4 bányászt is csatlakoztathat egyetlen hálózathoz. Míg a bányász költsége meglehetősen prémium, körülbelül 700 dollárba kerül, vannak olyan felhasználók, akik azt állították, hogy a Canaan Creative bányászata bányász nem olyan hatékony, mint a Bitmain bányászé. Ha elhihetjük a jelentéseket és észrevételeket, a Canaan Creative által a bányász átlagos hash aránya körülbelül 7,3 TH / s.
 • Bajkál: A Baikal egy név, amelyet mindenki ismer, munkájáért, amelyet 2008 óta végez a technológia és a mikrochipek kutatásában és fejlesztésében. Ez volt az a cég, amely még 2013-ban létrehozta az SHA-256 algoritmus chipeket. sok tapasztalat a fent említett chipek fejlesztésében, és az említett tapasztalatokat beépítették a jövőbeni technológiákba, amelyeket fejleszteni kezdtek. A Bajkálból négy olyan termékcsalád található, amelyek meglehetősen sok, a technológiával kapcsolatos terméket kínálnak. Ezek az óriás B, N, x10 és plusz. A cégnek vannak más termékei is, amelyek segítenek a bányászati ​​folyamatban. Ide tartoznak a bányászati ​​oktatóanyagok, az ügyfélszolgálat és a termékek értékesítése utáni támogatás, a szolgáltatások hosszú sora között.
 • Ebang: A hatékonyságot és a stabilitást ötvözve az Ebang hozza az ASIC bányászati ​​chipeket 700 és 1100 dollár közötti áron, attól függően, hogy melyik modellt választja. Az Ebang által gyártott bányászati ​​chipek a 14 nm-es technológiát használják, és ez segíti a chipeket a 6.3 és 9 TH / s közötti hash sebesség kiszorításában..
 • GekkoScience: Az Amerikai Egyesült Államokban volt egy kis bányavállalat, amely arról álmodozott, hogy nagy legyen. Tették ezt a ma GekkoScience néven ismert céggel. A vállalat most gyárt USB mikrobányászokat, amelyek beépítették a meglévő ASIC chipeket saját terveikbe. A végeredmények azonban nem mindig nyereségesek, amint azt a GekkoScience 2 PAC is látja.

Sok izgalom tapasztalható a MyRig tweetje miatt, amely egy ostyát mutat, és azt állítja, hogy a Samsung technológiai óriás gyártotta. Az állítás igazságát még nem erősítették meg, de ha szilárd alapokon alapulónak tekintik, akkor sorra kerül a lemészárlás, amely megváltoztatja az egész iparágat. Egy másik pletyka szerint a Samsung több mint egy éve gyártja a chipeket.

A chip vásárlója azonban még mindig ismeretlen, bár vannak olyan emberek, akik úgy vélik, hogy a chipeket a Halong Miningnek adják el a Dragonmint T1 bányász gyártására. Ha a Samsung csatlakozik a játékhoz, akkor az ASIC bányászati ​​chipek legnagyobb gyártójává válhat, mivel jelentős erőforrások állnak rendelkezésére, és az ár is kismértékű csökkenést tapasztalhat, mivel a chipeket meglehetősen nagy mennyiségben gyártják a kereslet kielégítése érdekében..

ASIC Bányászok: Hogyan működnek?

Az ASIC bányászok gyártásának kétféle módja van. Vagy elő lehet gyártani, hogy egy adott alkalmazással működjenek, vagy gyártani, majd integrálni egy egyedi alkalmazással.

Az ASIC bányászok tipikus részei a bányászat szoftverei, az ASIC chip, egy áramforrás és a ventilátorok, hogy a rendszer hűvös maradjon. A teljes berendezés a ventilátorokból, az ASIC chipekből és a fő alkatrészek közé tartozó processzorokból áll.

Ha meg akarja érteni az ASIC bányász munkáját, akkor nem kell felesleges pénzt költenie arra, hogy bányászati ​​szakértővé váljon. Ehelyett felkeresheti az interneten elérhető olcsó oktatóanyagokat. Egy másik lehetőség, amelyet választhat, az USB bányászok használata. Bár meglehetősen olcsóak, a hash arányuk meglehetősen alacsony. Ez érthető, mivel azt kapja, amiért fizet.

Egy tipikus, körülbelül 30 dollárba kerülő USB-bányászon átlagosan 330 MH / s hash sebességet kap. Az ilyen típusú bányászok befektetésének megtérülése általában havonta 1% körül mozog. Akkor érdemes befektetnie egy ASIC bányászba, ha prémium bitcoin bányászati ​​hardver építését tervezi.

Ha a legjobb ASIC bányászokat keresi, akkor érdemes az Antminer S9-hez csatlakozni, 14 TH / s hash sebességgel. Ez a bányász elég sok energiát használ, és ezért szüksége lesz olyan áramforrásra, amely több mint 1275 wattot szolgáltat. A kétféle lehetőség közül választhat, a választott energia típusától függően:

 • 110 V-os PSU-k, mint az arany névleges 1000 wattos PSU, ill
 • 650 wattos energiával működik az ASIC Miner

Csak három egyszerű lépést kell követnie a kezdéshez. Ezek a következők:

 1. A PCIe kábelek segítségével csatlakoztassa a PSU-t az Antminer S9-hez. Ez automatikusan összeköti a bányászt az Ethernet kábellel.
 2. Ezt követően be kell kapcsolnia a PSU-t, biztosítva, hogy a bányász elkezdett dolgozni.
 3. Az utolsó lépés az, hogy csatlakoztassa a számítógépét ugyanahhoz a hálózathoz, mint a bányász, és kész.

ASIC Bányászok: Első lépések

Mielőtt elkezdené fejleszteni a hardvert a bitcoin bányászatához, néhány dolgot figyelembe kell vennie. Vannak emberek, akik szívesebben telepítik a bányászati ​​fúrótornyokat otthonaikba, de ha jelentős profitra gondolsz, akkor megfelelő beállításra van szükséged, amely otthon nem megvalósítható.

Kemény számításokat kell végrehajtania, és meg kell szereznie a választ arra, hogy mit akar a nyereségben. Beletehet több ezer dollárt, és akkor nem profitálhat, ha nem a megfelelő felszereléssel rendelkezik. Ez csak az erőfeszítések és a pénz pazarlása lesz, és végül megbánja, hogy valaha is a bitcoin bányászatra fordítja a fejét.

Ha csatlakozni szeretne az iparhoz és profitot szeretne elérni, akkor vagy fel kell építenie egy olyan hardvert, amely képes profitot termelni Önnek, vagy meg kell vásárolnia a piacon kapható előre gyártott fúrótornyok egyikét..

Van néhány dolog, amire szükséged van, amikor bitcoinokat akarsz kibányászni. Ezek tartalmazzák:

 1. ASIC bányász,
 2. Olyan szoftver, amely kompatibilis lesz a bányászokkal, például a BFGMiner vagy a CGMiner,
 3. Egy bitcoin bányász kalkulátor, amely segít meghatározni a kitermelt altcoinok számát. Ez a szám cahoots lesz az Ön rendelkezésére álló ASIC bányászati ​​modulok erejével.
 4. Az alkatrészek jobb hűtéséhez további ventilátort is használhat.
 5. Bitcoin pénztárca. Ez lesz az a pénztárca, ahol tárolja az összes érmét, amelyet a telepítése bányászott.
 6. A latyakos medencét is használhatja medencebányászati ​​számlaként.

A bányászat folyamata meglehetősen könnyen érthető, és miután megismerte, bármikor elindíthatja a folyamatot, miután beállította a hardvert.

 1. Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy csatlakoztassa az ASIC bányász modult a számítógépéhez.
 2. Ezt követően a bitcoin bányász kalkulátor segítségével kiszámíthatja a bevételt a bitcoin eredmények formájában.
 3. Ha még nem rendelkezik pool bányászati ​​számlával, regisztráljon egy slush pool fiókot. Csatlakoztatnia kell az ASIC bányászt a medence bányafiókhoz.
 4. A következő lépés a pool bányászszámla konfigurációjának beállítása. Ehhez a lépéshez általában a kiszolgáló portjának és a készletnek a címére van szükség.
 5. Ezt követően be kell indítania a bitcoin bányász szoftverét, mint például a CGMiner vagy a BFGMiner.
 6. Ezután a szoftver megkéri, hogy adja meg a címkészletet, a portot, a felhasználónevet és a jelszót.
 7. Indítsa el a bányászati ​​folyamatot, és ennek megfelelően bányássza a bitcoinot.

Hogyan válasszuk ki a legjobb bányászati ​​hardvert

Hash Rate

A hasítási arány a hardver által másodpercenként elvégezhető összetett számítások számára utal. A hash arány kritikus tényező, mivel a magas hash arány növeli az esélyét a Bitcoin jutalomként történő megszerzéséhez szükséges komplex matematikai számítások megoldásának.

A Bitcoin-bányászatban konkrét megoldást keres. Hash algoritmusokkal a hasonló matematikai feladatok mindig hasonló megoldásokat adnak. Úgy tervezték őket, hogy kiszámíthatatlanul működjenek. Mint ilyen, a konkrét megoldás helyes elérésének egyetlen legjobb módja az, ha sokfélét (véletlenszerűen) kipróbál. Emellett meg kell jegyeznie, hogy a bányászat versenyképes. Mivel az összes tranzakciós kérelmet továbbítják a peer hálózatra. Tehát az a bányász kapja meg a jutalmat, akinek előbb rendbe jön. Ezen okok miatt a magas hash arány elengedhetetlen a nyereséges bányászathoz.

A hasítás mértékét másodpercenként megahashes, gigahashes vagy terahashes értékben mérik. A legelső bányászati ​​hardverek aránya 336 MH / s és 14 000 000 MH / s között volt.

Energia fogyasztás

Ne feledje, hogy a bitcoin bányászat befektetés. Tekintettel arra, hogy a Bitcoin bányászati ​​folyamat fenntartása érdekében bizonyos költségeket kell viselnie. Az egyik költség, amelyet ki kell elégítenie, az energiaköltség.

Minél erősebb hardvert használ, az az áram, amelyet várhatóan el kell fogyasztania. Mint ilyen, mielőtt bármilyen bányászati ​​hardvert vásárolna, meg kell fontolnia az áramfogyasztás mértékét wattban. Ennek ismerete segít meghatározni az egység által felhasznált energia költségeit. Ez segít meghatározni a Bitcoin bányászat életképességét az említett hardver segítségével. Ha a számítások szerint a BTC bányászatból származó bevétel kisebb, mint a későbbi energiaszámlák, akkor a vállalkozás nem érdemes.

Az energiafogyasztás és a hash rate számok felhasználásával meghatározhatja, hogy a bányászati ​​hardveren keresztül áramló villamos energia minden wattjából hány hash nyerhető ki. A számítás elvégzéséhez ossza el a kivonatolási arányt a hardver wattfogyasztásával.

Például, ha 4500 MH / s hardveres kivonatolási sebessége van, és körülbelül 32 watt energiát igényel, akkor elvárhatja, hogy a bányászati ​​hardver minden watt villamos energiára hozzávetőlegesen 140 625 MH / s-ot biztosítson. A minden héten, hónapban vagy évben elvárható energiaszámla kiszámításához használja az online Bitcoin bányászati ​​energia kalkulátorokat.

Ugyanezek a számítások érvényesek egy laptop használatakor, elgondolkodhat? Nos, igen. A laptopok fogyasztási energiát és hash arányt is tartalmaznak. Az energiaköltségek kiszámításához kövesse a fenti képletet.

Ár

A bányászati ​​hardver ára is elengedhetetlen. Ne felejtsük el, hogy az olcsó bányászati ​​hardverek többsége néhány Bitcoint fog be. A drága Bitcoin bányászati ​​hardver egyedülálló, gyors és hatékony. Vagyonszerzésre a bitcoin bányászatból készen áll a befektetésre. Célozzon értéket és minőséget a vásárlás során.

Ha van ötlete a keresendő tényezőkről, amint azt fentebb említettük, megkezdődik a legjobb bitcoin bányászathoz szükséges hardver keresése. Hogy megkönnyítsük az Ön számára, már betartottuk a legjobb bányászok listáját. Ez segít meghatározni a legjobb bitcoin bányász hardvert, és maga is elkezdheti bányászni a bitcoint.

A legjobb 7 legjobb ASIC-bányász 2021-ben

1. Bitmain Antminer S5

Bitmain Antminer S5Lehet, hogy az Antminer S5 nem a legújabb Bitcoin-bányász hardver (más modellek, például az S7 és S9 is jöttek utána), de még mindig használatban van, hatékonysága és működése példaértékű.

A Bitmain Antminer S5 115 V-os tápegységgel rendelkezik, amely körülbelül 560 W-ot vesz le. Alacsony energiaigény és energiafogyasztás mellett az Antminer S5-hez hasonlóan az asztali számítógépeket futtató kicsi tápellátás is elfér.

Ami a hatékonyságot illeti, az egység körülbelül 1 GH / s-t produkál minden elfogyasztott 0,51 wattra. Ami 0,51 J / GH-t jelent. Elődjéhez, az S3-hoz képest az S5 hatékonysága javult. Mindezek az integrált funkciók a jelenlegi piac legerősebb bitcoin bányászává teszik.

Ami a súlyt illeti, az S5 súlya 2,5 kg. Csökkentett súlya könnyű anyagának és annak a ténynek köszönhető, hogy felülről lefelé nyitott. A beállítás nem rakétatudomány, és nem igényel előzetes technológiai tapasztalatokat. Mindezek a tulajdonságok teszik a legjobb antminerré a jelenlegi piacon.

Kezdje el az S5 BITMAIN ANTMINER-t

2. Bitmain Antminer S7

Bitmain Antminer S7A Bitmain Antminer S7 2015-ben került piacra. Azóta az egyik legnépszerűbb Bitcoin hardver bányász lett, és uralja a piacot az S5-hez képest alacsony energiafogyasztásának jóvoltából..

Az S7 használatához ajánlott tápegység az 1600 wattos APW3. Ez a tápegység messze az egyik legjobb a piacon. Pontosan Bitcoin bányászatra tervezték.

A bányász még a legerősebb bányászati ​​hardvert is képes futtatni – az Antminer S9-et. Működéséhez azonban legalább 205 Volt szükséges. Az optimális energiafogyasztás teszi a leghatékonyabb bitcoin bányászká.

Az S7 hatékonysága az alkalmazott áramellátás hatékonyságától és a környezeti hőmérséklettől függ. Körülbelül 25 Celsius fokos szobahőmérsékleten az S7 körülbelül 1300 wattot termel. Ezen a ponton meg kell jegyeznünk, hogy az Antminer minden generációja közel kétszer hatékonyabb, mint elődje.

Súlya 7,5 font, és strapabíró fém burkolattal rendelkezik, amelyben horony és nyelvrendszer van beépítve. Mivel az egység zajos, nem ideális, ha otthon van. Ezenkívül feltétlenül gondoskodjon arról, hogy hűvös környezetbe helyezze, hogy kevesebb energiát fordítson a hűtésre, miközben bányászik.

Kezdje el az S7 BITMAIN ANTMINER-t

3. Bitmain Antminer S9

Bitmain Antminer S9A Bitmain Antminer S9 jelenleg a piacon elérhető legjobb Bitcoin bányászati ​​hardver. A legmagasabb, körülbelül 14 TH / sec hash-sebességgel rendelkezik, és messze a lehető leghatékonyabb bányászati ​​hardver.

Ez a magas hash arány 3 áramköri kártya jóvoltából lehetséges, amelyek összesen 189 chipet tartalmaznak. Mindazért, amit az S9 kínál, számíthat arra, hogy szép fillért fizet érte.

Az Antminer S9 hatékonyan használható az Antminer 1600 Wattos tápegységgel. Ha a hatékonyságról beszélünk, akkor az S9 a leghatékonyabb bányászati ​​hardver. És bár 300 wattal többet fogyaszt az S7-hez képest, kétszer hatékonyabb, körülbelül 0,1 joule / gigahash.

Az egység stabil kialakítású és 10,4 fontot nyom. A masszív kialakítás jól jön, ha egy bányásznak el kell helyeznie a több bányászt egy polcon. Az S9 használatával legjobban garázsban vagy raktárban van. A keletkező zaj elviselhetetlen egy otthon számára.

Kezdje el az S9 BITMAIN ANTMINER-t

4. Antminer T9

antminer-t9-áttekintésA T9 egy másik kiváló Bitcoin bitcoin bányász 2020-ban. Meg kell azonban jegyezni, hogy kissé a magasabb árkategóriába tartozik. Ami a T9 és az S9 összehasonlítását illeti, a bányászok megosztottak, ami jobb. Az alábbiakban bemutatjuk a T9 rövid áttekintését, amely lehetővé teszi a kettő közül a könnyű választást.

A T9 körülbelül 1450 wattot fogyaszt, körülbelül 11,5 TH / s sebességgel a 23. tételhez. Hatékonysága 0,126 J / GH. Ezekkel a számokkal haladva az S9 jobb, mint a T9. De mielőtt döntene, vegye figyelembe, hogy az S9-ben lévő minőségi chipek valamivel rosszabb minőségűek voltak, ami csökkent stabilitásukhoz vezet. A T9 Miner megoldotta ezt a problémát.

A T9 részt vett az S9 bányásznál elterjedt auto-freq előtti kérdésben is.

Kezdje el a T9 ANTMINER-t

5. AvalonMiner 741

avalonminer 741 áttekintésHa kiváló bitcoin bányászt keres, megfizethető áron, akkor ez az Ön számára. Ez a termék a Canaan vállalat legújabb kiegészítése az iparban. Jó hash sebességet (kb. 7,3 TH / s) biztosít, és egy légképző hűtőrendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy 88 chip egyetlen egységként kiválóan működjön. Ez is segít abban, hogy a bányász folyamatosan működjön.

Az egység hatékonysága 0,16 J / GH. Ez a hatékonysági osztály sokkal jobb az árkategóriájában szereplő összes többi termékhez képest.

KEZDJE MEG AZ AVALON MINER 741 / su_button] KEZDŐLAPOT az L3 ANTMINER-mel

7. Bitmain Antminer D3

Bitmain Antminer D3Ezt a bányászati ​​hardvert 2018-ban vezették be a piacra. Ha a Dash ASIC bányászokról beszélünk, meg kell említenünk az Antminer D3-at, mivel az a legjobbak közé tartozik..

A legtöbb bányász ezt a hardvert használja arra, hogy először kitermelje a kötőjeles érméket, amelyeket később bitcoinokká alakítanak át, és hatalmas nyereséget termelnek a folyamat során. Az Antminer D3 15 GH / s hash sebességet biztosít, és körülbelül 1200 wattot használ fel.

Összességében 320x130x190mm méretű, amely lehetővé teszi a rendezett elrendezést több bányász egyidejű futtatásakor.

Kezdje el a D3 BITMAIN ANTMINER-t

Hogyan változtatták meg az ASIC Miner a kriptovaluta-bányászat világát

Amikor a bitcoin és a bitcoin bányászat ötlete még új volt, a bányászat megkezdéséhez csak egy normál számítógépre volt szükséged, normál CPU-val és GPU-val. Amikor azonban az ötlet népszerűvé vált, a hagyományos berendezések nem tudták elérni a kívánt kivonatolási arányt. Ekkor kezdték meg az előrelépéseket. Előzetesen tudták, hogy amikor a bitcoin iránti kereslet emelkedni fog, jobb hardvert kell fejleszteni, hogy lépést tudjon tartani a kereslettel..

Amikor a hagyományos CPU hatástalannak bizonyult, a GPU-kat hozzáadták a rendszerhez. Ez egy darabig tartotta a hash arányt. A kereslet exponenciális növekedése azonban azt jelentette, hogy szükség van egy jobb hardverre, hogy lépést tartson a piaccal.

Ekkor a GPU-k fejlettebbek lettek, és halmukat kezdték használni a nagyobb hash-arány eléréséhez. A villamos energia költségei azonban az egeken keresztül kezdtek ugrani, és a grafikus processzorok halmozott érmék bányászata sem volt megvalósítható.

Amint és amikor a bányászok száma növekszik, csökken a hash arány, ha ugyanazt a berendezést használja. Ekkor merült fel egy jobb technológia iránti igény, és létrejöttek az ASIC chipek.

Mint mára elég jól tudjuk, az ASIC chipeket kizárólag bányászat céljából tervezték, és meglehetősen hatékonyak a GPU-khoz képest, alacsonyabb villamosenergia-fogyasztás mellett magasabb hash-sebességet produkálva. Ez a speciális technológia csodákat tett, és a vállalatok és magánszemélyek szerte a világon beindították saját bányaüzemüket az ASIC chipek megjelenése után.

Mivel ezt a technológiát kizárólag a bányászat céljából fejlesztették ki, és máshol nem használható, a költségeket csak a bányászat ügyfeleinek kell viselnie. Éppen ezért a világ legjobb ASIC bányászai közül néhány dollárba kerülhet havonta.

Elég sok hő keletkezik, amikor az ASIC bányászok dolgoznak. Ez az egyetlen oka annak, hogy a világon számos vállalat nehezen keresi a megfelelő helyet bányafarmjainak felállításához. Hatalmas helyigény van az összes berendezés elhelyezésére, és az áramnak is olcsónak kell lennie. Sok helyet foglalnak el a ventilátorok, amelyek a berendezés hűtésére szolgálnak.

Másrészt vannak olyan vállalatok, amelyeknek nincs gondja ezzel a megállapodással, és hatalmas bányaüzemeket hoztak létre. Ez oda vezetett, hogy a bitcoin bányászata és a blokklánc validálása inkább centralizált folyamat lett, mivel a bányászat nagy részét ez a néhány vállalat végzi.

Bányászhatunk ASIC bányászok nélkül? IGEN!

Annak ellenére, hogy a világon mindenki azt javasolja, hogy fektessen be egy ASIC-bányászba, van néhány más módja annak, hogy bányássza a bitcoinot és más altcoinokat. Ezek tartalmazzák:

 • Bányakészletek: Ez az a folyamat, amikor együttműködünk másokkal a készletben, és egyesítjük mindenki számítási erejét egy blokk létrehozásához. Ennek a blokknak a hasznát ezután megosztják a pool összes tagja között, azzal a számítási teljesítménnyel arányosan, amellyel hozzájárultak.
 • USB bányászok: Ez az egyik legegyszerűbb bányászati ​​módszer; az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, az USB Miner csatlakoztatása a számítógéphez. Ez azonban meglehetősen nem hatékony, és általában idő és pénz pazarlásának számít.
 • CPU: Ez lesz a bányászat egyik legegyszerűbb módja; az egyetlen követelmény az erős processzorral rendelkező CPU. Ez egy évtizeddel ezelőtt eredményes volt, de most nem fog eredményt hozni.

A legjobb ASIC bányász kiválasztása: Mi a választása?

Végül az a döntés, hogy a Bitcoin bányászat-e vagy sem, neked szól. Ha azonban a legjobb bányászati ​​hardverre van szüksége, hogy nyereségessé tegye bányászati ​​vállalkozását, akkor a fentiekben felsoroljuk a legjobb asic bányászokat. Mielőtt kiválasztaná a legjobb asic bányászt, vegye figyelembe a fent felsorolt ​​tényezőket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector