9 legjobb módszer a Bitcoin készpénzzel történő megvásárlására 2021 – A végső útmutató

1. LocalBitcoins 2. BitQuick 3. Érmék fala
LocalBitcoins.com-logo bitquick logó Érmék fala
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

Igen! Jól olvastad. Bitcoinot készpénzzel vásárolhat. Tudjuk, hogy nagyon nehéz megérteni a Bitcoin kereskedési és csereplatformjait, különösen, ha kezdő felhasználó vagy. Egyes webhelyek hitel- / betéti kártyás fizetéseket kínálnak, de mégis türelemre van szükség ahhoz, hogy folyamatosan megvárják a Bitcoins kézbesítését. Ezenkívül a cserehelyek számos személyes adatot kérnek, ami bizonytalanságot okozhat a felhasználók körében. A felhasználók többsége inkább a magánszférát részesíti előnyben a Bitcoin tranzakciók tekintetében.

Ha Ön olyan ember, aki megbetegedett ezekben a csereplatformokban, vagy egy kezdő felhasználó, aki egyszerű módon szeretne Bitcoint vásárolni, akkor ezt a cikket érdemes elolvasni. Részletes magyarázatot adtunk azokról a módszerekről és helyekről, ahol Bitcoins-t vásárolhat készpénzzel (bármilyen fiat pénznemben).

Milyen előnyei vannak a Bitcoin készpénzzel történő megvásárlásának?

Sok Bitcoin-csereoldaltól eltérően elkerülik a dokumentumok és a személyes adatok megosztásával kapcsolatos kockázatok veszélyeztetettségének szükségességét. Nehéz megérteni egyes tőzsdei oldalak vásárlási folyamatát, amely különböző fizetési módokat használ az első vásárlók számára. A Bitcoin készpénzzel történő vásárlása egyszerű és gyorsabb, mint például a banki átutalás. A Bitcoins vásárlásához nincs szükség ellenőrzésre, és kevesebb mint 3 órán belül átkerül a pénztárcájába.

5 módszer a Bitcoins vásárlására készpénzzel

Peer-to-peer csereprogramok

Vannak olyan webhelyek (amelyeket alább áttekintünk) lehetővé teszik a személyes kereskedelmet, de letéti szolgáltatásként működnek. Ebben a módszerben a vásárlók találkozhatnak a webhelyen kiválasztott konkrét eladókkal, és folytathatják a további tranzakciókat. Itt a webhely letéti rendszerként működik, ahol az eladótól származó összes Bitcoint az oldal tartja és kiadja a vevőnek, amint az eladó megerősíti a Bitcoin fizetését.


Bitcoin ATM-ek

Jelenleg sok ATM található, amelyek Bitcoins kínálására szolgálnak, készpénz befizetésével. A felhasználó bitcoinokat szerezhet egy adott Bitcoin pénztárcában, ha készpénzt helyez el ezekben a gépekben. A folyamat egyszerű és azonnali.

Vásároljon Bitcoin-t személyesen készpénzzel

Bármely közösségi oldalakon vagy fórumokon keresztül felveheti a kapcsolatot az eladóval, és dönthet úgy, hogy személyesen találkozik. Később Bitcoins-t vásárolhat az eladótól, közös megegyezéssel. Ebben az esetben ügyelnie kell arra, hogy átverjék vagy kirabolják. Javaslatunk bármilyen személyes Bitcoin tranzakcióra, hogy találkozzunk egy bankban vagy egy nyilvános helyen (kávézóban, bevásárlóközpontban vagy más helyeken, ahol más emberek vannak).

Készpénz befizetéssel

Néhány platform rendelkezik ezzel a lehetőséggel, ahol a vevő készpénzt helyezhet el az eladó bankszámlájára a Bitcoins vásárlásához. Egyes platformokon bankok vannak összekapcsolva, ahol készpénzt helyez el a webhely által javasolt bankban.

Készpénzzel e-mailben

Ez a módszer nem ajánlott. Használható azonban kisebb átutalásokhoz.

Miért részesítik előnyben leginkább a peer-to-peer cserét??

Peer-to-peer cseréje vagy más néven decentralizált központ, amelyet szoftverek működtetnek és tartanak fenn. A peer-to-peer cserék lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy kölcsönös kereskedelmet folytassanak harmadik felek beavatkozása nélkül. Nos, vannak olyan webhelyek, amelyek letéti szolgáltatásként működnek a kereskedők között, és profitot termelnek azáltal, hogy további biztonságot nyújtanak a kereskedők számára (ami nagyon ajánlott). Mindkét fél (vevő és eladó) közötti interakció azonban platformon keresztül zajlik, és az ügyletben más fél nem vesz részt. Ennek a módszernek számos előnye van.

A peer-to-peer cserék / piacok előnyei

A peer-to-peer csererendszerek alacsony átváltási árfolyamokat kínálnak, könnyen használhatók, privátak és biztonságosak, és szigorúan ellenzik a tranzakciók cenzúráját. Ez a rendszer személyes adatok megadása nélkül fenntartja a felhasználó magánéletét. Az egyszer végrehajtott készpénzátutalások egyáltalán nem visszafordíthatók, ami elkerüli az eladó megcsalását. A peer-to-peer cserét magában foglaló oldalak által kínált biztonsági rendszer kiváló. Ezenkívül egyes P2P tőzsdék alacsony árfolyamokat kínálnak, és a felhasználó kényelme érdekében különböző fizetési módokat is támogatnak.

A legjobb 9 legjobb tőzsde a Bitcoin készpénzzel történő megvásárlásához

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logoA LocalBitcoins egy egyedülálló platform, amely peer-to-peer szolgáltatást kínál, ahol a kereskedők találkoznak és kereskednek az online tranzakciókkal együtt. Ez a népszerű webhely 2012-ben indult. Ez a finn székhelyű webhely általában nem egy Bitcoin tőzsde, de ez egy olyan platform, ahol a kereskedők bemutatkoznak és személyesen (vagy készpénzbetétek, PayPal, sőt ajándékkártyák révén) kereskednek. a kereskedési szabályok betartása. A LocalBitcoins letétként működik a kereskedők számára. Amikor létrehoz egy fiókot ezen a webhelyen, és vásárlóként lép be, láthatja az eladók listáját, akik készek különböző árfolyamokkal és ajánlatokként hirdetni a Bitcoins eladását. Kapcsolatba léphet egy választott eladóval egy üzenet eldobásával, és a kereskedelem befejezése után a Bitcoins-t a LocalBitcoins pénztárcájába helyezheti..

Igazolás

A LocalBitcoins nem igényel semmilyen személyazonosító igazolást vagy személyes adatait. Csak be kell jelentkeznie az e-mail címével. Néhány eladó, akikkel kereskedik, kérheti az Ön személyi igazolványát és néhány személyes adatot. A LocalBitcoins globálisan működik, de ez az Ön országában működő kereskedők likviditásától függ. Kereskedhet a fiat pénznemével azzal a kereskedővel, aki kész elfogadni.

Biztonság

A LocalBitcoins nagyobb hosszúságú, hogy fenntartsa a kompakt biztonsági beállítást. A webhely kétfaktoros hitelesítéssel rendelkezik, a HTTPS titkosítással és a Login Guard szolgáltatással együtt. A biztonságkutatók imádni fogják ezt az oldalt, mivel nagyszerű white hat programmal is rendelkezik, amely más platformokon nem található meg. Ezekkel a biztonsági intézkedésekkel együtt a felhasználók SMS-t és e-mailt kapnak. Az eladó kiválasztásakor a kereskedési előzmények és a kereskedők visszajelzései jelennek meg, amelyek segítenek a vásárlóknak a bölcs döntésben.

Díjak és korlátok

A vásárlók nem fizethetnek semmilyen díjat az oldalért. Az árfolyamok azonban attól függenek, hogy az eladó milyen áron rögzítette a Bitcoins eladását. Egyes eladók kissé magas díjat számítanak fel, hogy fedezzék a webhely által számított 1% -os tranzakciós díjat. A tranzakciók mennyiségére nincs korlátozás, mivel ez a platform a peer-to-peer kommunikáción működik.

Vevőszolgálat

Az oldal által kínált ügyfélszolgálat nagyon jó. Különféle lehetőségek vannak az adathalászat, az elveszett kétfaktoros hitelesítés vagy jelszó bejelentésére. A GYIK oldal megoldja a legtöbb kérdést, de kapcsolatba léphet velük személyesen e-mailben, ahol 24-48 órán belül választ kap, de általában ennél kevesebbet.

Előnyök

A LocalBitcoins egy privát webhely, anélkül, hogy a felhasználó személyes adatait megadná. Bitcoint vásárolhat a helyi fiat pénznemekkel. Gyors és megbízható.

Hátrányok

Egyes eladók magas árfolyamot számíthatnak fel. Mivel P2P kommunikációról van szó, kereskedés előtt elég óvatosnak kell lennie.

KEZDJE A LOCALBITCOINOKAT

2. BitQuick

bitquick logóA BitQuick 2013-ban indult, és az Egyesült Államok mintegy 49 országát szolgálja. A BitQuick egy egyszerű Bitcoin csereplatform, amely készpénzt és SEPA átutalást kínál a Bitcoins vásárlásához. A BitQuick letéti szolgáltatásként működik. Egyszerű folyamat Bitcoins vásárlása a BitQuick-on keresztül. A vevőnek a készpénzt egy bankon keresztül kell befizetnie az eladó számlájára, és igazolásként el kell küldenie a nyugta képét. Az eladó a fizetés beérkezése után felszabadítja a Bitcoins-t a letéti szolgáltatásból.

Igazolás

Más webhelyekkel ellentétben a BitQuick nem privát. A Bitcoins ezen a webhelyen történő megvásárlásához személyi igazolvány szükséges.

Biztonság

A webhelyet sok felhasználó kijelenti, hogy biztonságos. Ezenkívül a BitQuick a BitGo több aláírással ellátott pénztárca-infrastruktúráját használja, amely biztosítja a Bitcoin befizetését 250 000 dollárig. A letéti bankban tartott bitcoinok számát a tartalékképesség ellenőrzési rendszer fogja megjeleníteni, amely feltárja a tőzsdén folyó ügyleteket..

Díjak és korlátok

Más webhelyektől eltérően ez a csere 2% -os díjat vet fel a vevőre, mint az eladóra. Ezenkívül az árfolyamokat az eladó határozza meg, és ezért egyes bankok további díjakat is felszámíthatnak. A BitQuick visszavonása során nem számítanak fel díjat. Mivel ez a tőzsde letétként működik és bevezeti a kereskedőket, nem szab semmilyen korlátot a tranzakcióra. A kereskedők feladata azonban, hogy korlátot szabjanak a tranzakciókra. A BitQuick legfeljebb 3 órát vesz igénybe, hogy a bitcoinokat eljuttassa a vevő pénztárcájába.

Vevőszolgálat

A BitQuick jó támogatási rendszert kínál. Bármikor felveheti velük a kapcsolatot kérdéseivel e-mailben vagy online űrlapjukon keresztül.

Előnyök

A BitQuick egy gyors, egyszerű és rendkívül megbízható platform. Ez egy megbízható webhely a felhasználók körében. A Bitcoinokat a letéti bankban tartják, ezzel elkerülhető az átverés veszélye.

Hátrányok

A vevőre kivetett díj kissé magas, ami növeli az egyes eladók által felszámított magas árfolyamokat. A szolgáltatás az Egyesült Államokban érhető el, és csak néhány fiat pénznemet fogad el (amerikai dollár, kanadai dollár, euró).

ELKEZDJE A BICKET

3. Érmék fala

Érmék falaAz érmék fal egy újonnan létrehozott Bitcoin-tőzsde, amelynek székhelye Floridában található. Leegyszerűsíti a Bitcoins adásvételi és eladási folyamatát azáltal, hogy kiemelkedik társ-csereprogramként, amely csak készpénzt fogad el fizetési módként. Az érmék falát támogató országokban az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Argentína, Ausztrália, Brazília, Kanada, Németország, Lettország, Mexikó, Lengyelország, Fülöp-szigetek és Románia vesz részt..

Igazolás

Az érmék fala nem kér igazolást. Valójában nem is szükséges vevőként fiókot létrehozni. Vásárlóként meg kell adnia telefonszámát, és meg kell adnia azt az összeget, amelyet készen áll a Bitcoins-ra költenie, és az összeget egy közeli bankban vagy az érmék falán felsorolt ​​bankok bármelyikében kell befizetnie. A folyamat egyszerű az alapok letétbe helyezéséhez. Miután befizette a pénzt az eladó számlájára, meg kell adnia az érmék falát. Ezután az eladó ellenőrzi a tranzakciót, és felszabadítja a Bitcoins-t az Ön által megadott Bitcoin-címre.

Eladóként össze kell kapcsolnia bankszámláját az érmék falával, és a telefonszáma lesz a neve. A webhely Bitcoin címet ad az eladónak, hogy Bitcoins-t adjon hozzá az eladáshoz.

Biztonság

Az érmék fala hűtőtárolót kínál az összes bitcoin biztosításához. Van egy beépített AI (mesterséges intelligencia) rendszer, amely megakadályozza a csalárd tranzakciók bekövetkezését. Miután a Bitcoins-t elküldte a webhelyre, soha nem vonhatja vissza automatikusan. Ha vissza akarja vonni a Bitcoine-okat, akkor kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálat vezetőjével.

Díjak és korlátok

Az érmék fala általában nem hozza nyilvánosságra a díjat. A díj azonban meglehetősen alacsony (1-2%), és további banki díjak merülhetnek fel az alapok befizetése közben. 5 dolláros korlátozás érvényes a Bitcoins vásárlására ezen a webhelyen. Az egyéb korlátokat a vevő és az eladó beleegyezésével határozzák meg. A tranzakció elég gyors a Wall érmékkel. A bitcoinokat 15 percen belül kézbesítjük a vevő címére, ha a vevő elküldi a megfelelő ellenőrző kódot a webhelyre, és ha az eladó azonnal reagál és ellenőriz..

Vevőszolgálat

Az érmék falának van egy GYIK oldala, amely megválaszolja a legtöbb kérdést. Elérheti őket e-mailben, ingyenes telefonszámon vagy az élő chat funkción keresztül.

Előnyök

Az érmék fala egyszerű módszert kínál a bitcoinok adásvételére. Az oldal megbízható és rendkívül megbízható, és alacsony árfolyamokat is kínál. A webhely nem igényel igazolást az ellenőrzéshez, és megőrzi a felhasználók magánéletét.

Hátrányok

A tranzakció után felszámított díj nem jelenik meg nyilvánosan. A Bitcoins vevőnek történő eljuttatásához szükséges idő teljesen az eladó visszaigazolásától függ, és egyes eladók nem lesznek hajlandók nagyszámú Bitcoint eladni. Jelenleg az oldal csak 12 országnak kínálja szolgáltatásait.

KEZDJE MEG AZ érmék falát

4. LibertyX

liberty x logóEl tudod képzelni, hogy a Bitcoins vásárlása ugyanolyan egyszerű, mint élelmiszert vásárolni egy szállítótól! Nos, a LibertyX egy olyan hely, ahol Bitcoint vásárolhat a helyi gyártóktól készpénz fejében. A LibertyX úttörő szerepet játszott a világ első Bitcoin-bankautomatáinak piacra dobásában, ahol az emberek fizikai kioszkokban valójában készpénzt cserélhetnek Bitcoins-ra. Később a LibertyX felfújta azáltal, hogy kapcsolatba lépett és partneri viszonyban állt az Egyesült Államokban működő helyi szállítókkal azáltal, hogy a Bitcoins cserepontjaivá tette őket. A LibertyX webhelyként érhető el, saját alkalmazással együtt. Az alkalmazáson belül megtalálhatja a „bolt kereső” lehetőséget, ahol megtalálhatja a közelben lévő helyi eladókat.

Igazolás

A LibertyX kéri az Ön személyazonosító igazolását, vagy bizonyos esetekben.

Biztonság

A LibertyX az SSL titkosítást az ügyfelek közötti összes kommunikációhoz és a weboldalon is adaptálta. Titkosított merevlemezt használnak az összes ügyféladat tárolására. Ezenkívül a webhely csak készpénzt fogad el azzal, hogy kiküszöböli a bankszámla összekapcsolásának kockázatát és az azzal kapcsolatos tranzakciókat.

Díjak és korlátok

Minden vásárlás esetén 1% -os általános díjat számítanak fel. Sőt, az eladó külön fizethet. A fiók létrehozása és a LibertyX alkalmazás használata ingyenes. 1000 dollár értékű Bitcoint vásárolhat az eladótól. A LibertyX nem fizet díjat az első 1000 dollárért, ha regisztrál a Facebook-fiókjával. A LibertyX emellett PIN / ajándékkártya lehetőséget is kínál. A PIN kiválasztásával korlátozott mennyiségben vásárolhat Bitcoins-t fix címletben (5 USD, 10 USD, 20 USD, 50 USD stb.).

Előnyök

A LibertyX egyedülálló funkciója a Bitcoins vásárlása egy helyi gyártótól. A felhasználók segítése érdekében a webhely kompatibilis az Android és az iOS rendszerrel is. A LibertyX alkalmazás segítségével megtalálhatja a közelében lévő helyi gyártókat. A felhasználók megengedhetik, hogy Bitcoineikat az általuk választott pénztárcába tegyék. A webhely készpénzzel együtt kuponokat is kínál, amelyek ajánlatokat tartalmaznak és beválthatók. Az oldal által alkalmazott díj meglehetősen alacsony, és nem kérünk semmilyen bankszámla összekapcsolását.

Hátrányok

Mivel a LibertyX helyi üzleteket is bevon a Bitcoins vásárlásához, előfordulhat, hogy nem találja őket bőségesen. Bizonyos dokumentumok benyújtásával igazolnia kell fiókját. Egyes helyi gyártók felárat számíthatnak fel tranzakciós díjként. A Facebookra való regisztráció ronthatja a felhasználó magánéletét.

Vevőszolgálat

A webhely jó támogatást nyújt e-mailben.

Kezdje el a LIBERTYX-et

5. Bitit

BititA Bitit egy párizsi központú Bitcoin csereplatform, amely 3D biztonságos hitel- / betéti kártyát és készpénzt kínál fizetési módként Neosurf, Flexepin és Cashlib előre fizetett utalványokkal. Csakúgy, mint a LibertyX, a Bitit is felajánlja a felhasználóknak, hogy az utalványok segítségével készpénzzel vásárolhatnak Bitcoins-t a helyi üzletekben (Neosurf, Flexepin, Cashlib).

Igazolás

Fiók létrehozása után, bármiféle ellenőrzés nélkül, könnyen vásárolhat 25 dollár értékű Bitcoins-t. Szükséges ellenőrizni a fiókját úgy, hogy személyazonosító okmányt ad meg több Bitcoins vásárlásához.

Biztonság

A Bitit titkosított webhely. Fenntartja a biztonság szintjét, amelyet minden olyan hitelkártya-tranzakcióval rendelkező webhely megtesz. A Bitit számos üzlettel rendelkezik Franciaországban, és aktív közösségi média-jelenlétet tart fenn, ami bizonyítja, hogy a webhely jogszerű.

Díjak és korlátok

Az átváltási árfolyamok a fizetési módtól függenek. 3,9% -os díjat kell fizetnie minden hitel- / betéti kártyával történő online tranzakció esetén, és 8,9% és 10% közötti díjat kell felszámítani a Neosurf, Flexepin és Cashlib utalványok használatával történő készpénzes vásárlásokért. Ezenkívül felárat számolhat fel az üzletek utalványainak megvásárlása és a devizadíj hitelkártyákon. 50 napig vásárolhat Bitcoins-t 7 napig, ellenőrzés nélkül, az előrendelési korlátokkal 25 és 250 euró között. A megrendelések számának azonban nincs korlátozása. Percekbe telik a Bitcoins átvitele felhasználói fiókba. Sőt, a Bitcoins fogadásához szükséges idő a Bitcoin hálózattól függ.

Vevőszolgálat

A Bitit online kapcsolatba léphet a webhelyükön vagy a közösségi oldalukon. A webhelyen van egy Tudásbázis és e-mail támogatási rendszer is.

Előnyök

A webhely magas likviditást és mennyiséget kínál, valamint gyors és egyszerű módszereket kínál a Bitcoins vásárlásához. 25 euróig terjedő átutalások esetén nem kell igazolnia a számláját.

Hátrányok

Az árfolyamok meglehetősen túlzóak, és az oldalon korlátok vannak a tranzakciókra.

KEZDJE A BITITET

6. Fájdalmas

fájdalmas áttekintésA Paxful egy 2015-ben létrehozott Peer-to-peer Bitcoin csereoldal. A készpénzbetétekkel együtt a Paxful bevezeti az ajándékkártyák új lehetőségét a Bitcoins vásárlásának egyik módjaként. Ez a csere hasonló a LocalBitcoins-hoz, ahol találkozhat az eladóval és személyesen kereskedhet, miközben a webhely letétként működik..

Igazolás

Létrehozhat fiókot, amikor belép a webhelyre, vagy először kiválaszthatja a kívánt eladót, majd létrehozhatja fiókját a kereskedelem megkezdéséhez. A regisztráció után üdvözlő e-mailt kapunk, amely tartalmaz egy linket az e-mail cím ellenőrzéséhez, valamint egy másik linket a fiók kétfaktoros hitelesítéssel történő biztosításához. A kétfaktoros hitelesítés SMS-ben és a Google Authenticator segítségével történhet.

Biztonság

A biztonsági rendszer magában foglalja a kétfaktoros hitelesítést és az eladóval kapcsolatos visszajelzéseket, amelyek segítenek a vásárlóknak jobbat választani. Ezenkívül a webhelyet a Comodo biztosítja, ami azt jelenti, hogy a webhelyet 256 bites SSL technológiával titkosítják. A webhely a PCI biztonsági rés szabványait is követi, hogy biztonságos környezetet teremtsen felhasználóinak.

Díjak és korlátok

A Paxful nem számít fel díjat a vásárlókra, de az eladók körülbelül 1% -os díjat számítanak fel. Az eladó azonban megterhelheti az ajándékkártyák készpénzre történő átalakítását. A LocalBitcoins-hoz hasonlóan az Ön Bitcoins-jait is a letéti letétben tartják, amelyet a fizetés megerősítését követően kapunk meg. A Bitcoins kiszállításához szükséges idő a fizetési módtól függ. A webhely nem korlátozza a tranzakciót. A korlátok azonban a kereskedőktől függenek.

Vevőszolgálat

E-mailben vagy csevegési lehetőséggel léphet kapcsolatba a Paxful ügyfélképviselőivel, amely elérhető a képernyő alján. Van még egy ingyenes telefonszám is, amely munkaidőben aktív. A webhely saját Facebook-oldallal rendelkezik, ahol felveheti velük a kapcsolatot kérdéseivel. A válasz néhány órát vehet igénybe az e-mail és a csevegési lehetőségek tekintetében.

Előnyök

A Paxful rendelkezik az ajándékkártyák új funkciójával, ami nagyon klassz. Az oldal alacsony díjat kínál, és visszajelzési rendszerrel is rendelkezik, hogy megakadályozza a vásárlók átverését. A felhasználók egyszerűen kezükbe vehetik ezt az oldalt az egyszerű kezelőfelületükkel.

Hátrányok

A vevők óvatosak, hogy az eladók ne csalják őket.

KEZDJE FOGADÓSÁGAINAK

7. Cancoin

cancoin logóA Cancoin egy peer-to-peer Bitcoin csereplatform, egyszerű, felhasználóbarát felülettel. A webhely elsődleges célja a felhasználó adatvédelme és biztonsága. A Cancoin különféle fizetési módokat kínál felhasználóinak

Igazolás

A fiók létrehozása egyszerű az e-mail cím és a jelszó megadásával. A Cancoin rendelkezik minden felhasználóra jellemző, több aláírással ellátott pénztárcával, amelyet a Bitcoins vásárlása vagy eladása előtt kell létrehozni. A pénztárca előállítása közben létrejön egy egyedi, biztonságos memória alap mondat, amelyet főkulcsként használunk a fiókjához. Nem szabad elveszítenie ezt a kifejezést, ha egyszer létrejött. Választhat egy választott eladót, és kapcsolatba léphet az eladóval a webhely által biztosított biztonságos csevegési lehetőségen keresztül. Miután leadta a megrendelést, az eladónak el kell küldenie a bitcoinokat a biztonságos tranzakcióban, amelyet a webhely a tranzakció céljából készített, és a pénztárca megjelenik a blokkláncon, hogy ellenőrizze a tranzakciót. Később be kell utalnia a pénzt az eladó bankszámlájára vagy az eladó által meghatározott más fizetési módra. Miután az eladó megerősítette a fizetést, a webhely letéti pénztárcája felszabadítja a Bitcoins-t az Ön személyes Cancoin-pénztárcájába.

Biztonság

A Cancoin a biztonsági beállításait tekintve kiemelkedik. A felhasználók a privát kulcsaik teljes ellenőrzése alatt állnak. Többoldalú pénztárcával együtt a webhely titkosított PGP-képes csevegőrendszerrel rendelkezik. A felhasználói adatokat az AES-256 CTR fájl titkosításával védjük. Egyedülálló, biztonságos memória-mondat kiterjeszti a pénztárca biztonságát. Az e-mail és SMS riasztások biztonsági intézkedésként is engedélyezve vannak.

Díjak és korlátok

A Cancoin fenntartja az átlátható díjstruktúrát, amely megjelenik a blokkláncon. Nos, a vásárlók nem fizetnek semmilyen díjat, de az eladók 1% -os díjat számolnak fel, bizonyos díjakkal, a Bitcoin hálózattól függően.

Vevőszolgálat

A webhelyen van egy Tudásbázis és közösségi fórumok, amelyek segítik a felhasználókat a kérdéseikben. Cancoin a közösségi oldalakon keresztül is elérhető.

Előnyök

A Cancoin többet tesz meg annak érdekében, hogy fejlett biztonsági intézkedésekkel biztosítsa felhasználójának biztonságát. A webhely több fizetési módot és egyszerű felhasználói felületet támogat. A Cancoin fenntartja tranzakcióinak átláthatóságát.

Hátrányok

Az oldal nem kínál magas likviditást.

KEZDJE A KANKINT

8. Bitcoin ATM-ek

Bitcoin atmA Bitcoins vásárlása még egyszerűbb ezekkel a különböző helyeken található Bitcoin ATM-ekkel. Megkérheti a Bitcoin ATM térképét, hogy mutassa meg a környékén elérhető Bitcoin ATM-eket. Több mint 30 Bitcoin bankautomata, több mint 20 különböző gyártóval a piacon. A Bitcoin ATM-ek legnépszerűbb gyártói közé tartozik a Genesis machine1 (a Genesis érméből), a Satoshi1 vagy Satoshi2 gép (a Genesis érméből), Lamassu, General Bytes BATMTwo (egyirányú), General Bytes BATMThree (kétirányú), BitAccess, Skyhook (nincs használatban) és Robocoin (nincs használatban).

Van egy egyszerű folyamat a Bitcoins megvásárlására ezeken a Bitcoin ATM-eken keresztül. Meg kell adnia egy Bitcoin címet, ahova megkapja a Bitcoins-t. Ezután be kell fizetnie a készpénzt, és meg kell erősítenie a folyamatot. Ez általános folyamat. Nos, lehet, hogy a folyamat nem azonos a különböző gyártókkal. Néhány ATM is kérhet igazolást.

A gyártó Genesis érme által gyártott ATM-gépek (Genesis machine1, Satoshi1 vagy Satoshi2 gépek) mobilszámának ellenőrzését kéri azáltal, hogy generál egy kódot, amelyet be kell írnia a gépbe, az ujjlenyomatok beolvasásával együtt. A Lamassu a második legnagyobb, amely a Bitcoin ATM-gépet telepítette a Genesis érme után. Ez a gép nem kér ellenőrzést, és nincs beépítve kamera, és a folyamat mindössze 15 másodpercet vesz igénybe. Ezután a General Bytes ATM névtelen és regisztrált felhasználókat egyaránt kiszolgál. Ujjlenyomat-vizsgálat szükséges. A gép nem nyújt nyomtatott nyugtát, de lehetősége van egy újonnan létrehozott cím titkosított titkos kulcsainak megadására egy levélben. A levél kézhezvétele után további tranzakciókat hajthat végre. A BitAccess gép jól képviselteti magát az Egyesült Államokban, Kanadában és az európai országokban. Ez a készülék kéri a mobilszám igazolását, és nyomtatott nyugtát is ad.

Az ATM-ek akár 5% és 10% közötti díjat is felszámíthatnak, de a felhasználók készek annyit fizetni a magánéletért. A tranzakció korlátai ATM-től ATM-ig változnak, amelyet a különböző gyártók határoznak meg.

Előnyök

Egyszerű és azonnali módja a Bitcoin térkép megvásárlásának megkönnyítésével, könnyen felkutatható gépekkel.

Hátrányok

A felszámított díj meglehetősen magas.

KEZDJE A BITCOIN ATM-T

9. Mycelium Wallet Local Trader

micéliumHogy kitűnjön a többi pénztárcától, a Mycelium új funkcióval bővítette a „helyi kereskedő” nevet, amely közvetlen kereskedelmet kínál a felhasználók között. A felhasználók hirdetést tehetnek közzé a Bitcoins eladási ajánlataikkal együtt. A vevő a tartózkodási helyük alapján megkeresheti a közeli eladókat, vagy kereshet az alkalmazásban megjelenített eladók között. Az üzenet elhagyásával felveheti a kapcsolatot a választott megfelelő eladóval, és személyesen találkozva hajthatja végre a további tranzakciót, valamint átadhatja a készpénzt az eladónak a Bitcoins felszabadítása érdekében. A bitcoinokat a pénztárcában tartják, és az eladó a fizetés visszaigazolását követően felszabadítja őket.

A kezdés előtt ellenőriznie kell a személyazonosságát a webhelyen. A vevő és az eladó összes beszélgetése titkosítva van.

Kezdje el a myceliummal

Alsó vonal

A Bitcoin növekedése arra kényszerítette az embereket, hogy könnyű és megbízható módszereket dolgozzanak ki a Bitcoin tranzakciókhoz. Nem ugyanaz volt néhány évvel ezelőtt. A készpénz bevezetése a Bitcoins vásárlási lehetőségeként utat nyitott az egyszerű emberek számára, hogy felfedezzék a Bitcoins ezen világát. A peer-to-peer webhelyek fejlett biztonsági intézkedéseket kínálnak alacsony árfolyammal, ami szintén csökkenti a közvetlen személyes kereskedelem kockázatát a közösségi média platformokhoz képest. A Bitcoin ATM-gépek teljes magánéletet biztosítanak azonnali transzferekkel. Mielőtt eladná magát az eladóval folytatott kereskedelemben, javasoljuk, hogy vessen egy pillantást az eladó kereskedési előzményeire és a többi felhasználó által nyújtott visszajelzésekre. A kockázatok elkerülése érdekében mindig jó nyilvános helyen találkozni eladókkal és vásárlókkal. Lehet, hogy a cikk elolvasása után összegyűjtött minden információt a Bitcoins egyszerű és megbízható vásárlásával kapcsolatban. Ezért itt az ideje, hogy elkezdje a Bitcoins használatát.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector