A Bitcoin 2021-es hitelkártyával történő vásárlásának legjobb módjai

A

1. Coinmama 2. Coinbase 3. CEX.IO
cex.io-square-logo
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

hitelkártyaTeljesen kezdő vagy a Bitcoin kereskedésben, és megtalálod a befektetési módot a Bitcoin ezen virágzó piacán, de nem tudod, hol kezdjem? Jó helyen landolt. Tudjuk, mennyire zavarba ejtő módon lehet megtalálni a befektetési legjobb módot ezen a virágzó bitcoin piacon. Ebben a cikkben végigvezetjük Önt a legjobb tőzsdéken, ahol bitcoinokat vásárolhat hitelkártyákkal.

A bitcoinok iránti növekvő igény miatt sok platform napról napra fejlődik a bitcoin tranzakciók megkönnyítése érdekében. Ezek a platformok a felhasználó kényelme szerint különféle fizetési módokat tartalmaznak, de nem mindegyik teszi lehetővé a hitelkártyákat a bitcoin vásárlásához. Itt van egy lista a legjobb cserékről, amelyek lehetővé teszik a bitcoinok hitelkártyás vásárlását.

A 14 legjobb módszer a Bitcoin 2021-es hitelkártyával történő vásárlására

1. CoinMama

CoinmamaA CoinMama a hitelkártyával történő tranzakciók végrehajtására összpontosít. Más webhelyektől eltérően a hitelkártyás tranzakciókra nem alkalmaz korlátozást.

A felhasználó igazolás nélkül körülbelül 150 dollár értékű bitcoint vásárolhat, napi szinten pedig körülbelül 5000 dollárt, havi 20000 dollár értékű bitcoin érhető el hitelesített számlákon.


Az ezen oldal által kínált szolgáltatásokért felár fizetendő. A felhasználóknak meg kell adniuk egy bitcoin pénztárca címét, hogy megkapják a bitcoinjukat, mivel ez a webhely nem kínál bitcoin pénztárcát.

Díjak

A CoinMama nem tartalmaz betéti vagy kifizetési díjat, de a bank által felszámított rendszeres díjat tartalmazza. Különféle külön díjak alkalmazása helyett a CoinMama 6,75% -os átalánydíjat számít fel az összes tranzakcióról. Ez az oldal támogatja a különféle bankok hitelkártyáit, és további 5% -os díjat adnak hozzá a hitelkártyák teljes díjához.

A hitelkártya-tranzakciókat a Simplex nevű processzor hajtja végre, és a díj automatikusan befizetésre kerül a számlájára, miután belépett a fizetési módba.

A hitelkártyákra napi 5000 USD / EUR összeghatár vonatkozik. A havi limit 20 000 USD / EUR lenne a hitelkártyára.

Ellenőrzés és biztonság

A Coinmama ellenőrzési folyamata négy szintet foglal magában. A rájuk alkalmazott tranzakciók és korlátozások a felhasználó ellenőrzési szintjén alapulnak.

  • Nulla szint – megköveteli, hogy frissítse telefonszámát, irányítószámát, államát és városát, amellyel akár 150 dollárt is elkölthet a Bitcoin-ra.
  • Egyes szint – megköveteli, hogy frissítsen tiszta fényképeket a személyi igazolvány vagy a vezetői engedély mindkét oldaláról, amellyel akár 10 000 dollárt is elkölthet.
  • Második szint – megköveteli, hogy frissítse a kormány által kiállított személyi igazolást a többi igazolvánnyal együtt. A felhasználók útlevelüket is frissíthetik. Ez az ellenőrzési szint legfeljebb 50 000 USD elköltését teszi lehetővé.
  • Harmadik szint – megköveteli, hogy frissítse a közjegyző vagy ügyvéd által jóváhagyott személyes elismerést. Ez a legmagasabb szintű ellenőrzés, amelyet a magas szintű felhasználókra alkalmaznak. Ez a szint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 1 000 000 dollárt költsenek kriptovalutákra.

A biztonsági rendszer SSL technológiát használ a harmadik felektől és hackerektől származó összes bizalmas információ elfedésére. A tranzakciós adatokat és a személyes adatokat egy adatbázisban tárolják, amelyet jelszavakkal védenek. További biztonsági intézkedéseket alkalmaznak különböző ellenőrzési módszerekkel.

Előnyök

A CoinMama egy egyszerű felhasználói felületet tartalmaz, amelynek fő fizetési módja a hitelkártya. Az ellenőrzési folyamat általában személyi igazolvány benyújtását foglalja magában, de a végrehajtott tranzakciók számának növekedésével változik. A legújabb technológiák és módszerek biztonsági célokra vannak adaptálva. Ez egy népszerű webhely, amely kiváló referral programot is kínál, így pénzt kereshet barátaival.

Hátrányok

A CoinMama hatékony módszereket kínál a bitcoin vásárlására, de nem kínálja fel a felhasználókat arra, hogy eladják őket. A díj viszonylag magas, mint más helyszínek, és a webhelyet gyakrabban kell frissíteni.

Kezdje el az érmemamával

2. Coinbase

Coinbase-GDAX-ETC-Visszavonások-BitcoinA Coinbase a világ legnagyobb bitcoin kereskedési platformja. Különféle fizetési módokat kínál bitcoin vásárlásához, és támogatja a hitelkártyát is, mint fő fizetési módot.

Fejlett biztonsági intézkedéseket kínál alacsony kereskedési díj mellett. Intuitív kezelőfelületet kínál a kezdőknek, valamint különféle komplex platformokat kínál professzionális kereskedők számára extra kereskedési eszközökkel.

Díj

A Coinbase körülbelül 1,49% és 3,99% közötti díjat számol fel, a hitelkártyák díjának enyhe emelkedésével (3,75%). A bitcoinok hitelkártyával történő megvásárlásának korlátozása van. A felhasználók hetente legfeljebb 150 dollár bitcoint vásárolhatnak hitelkártyával. Betéti kártyával történő fizetés is engedélyezett, anélkül, hogy díjat számítanának fel érte.

A hitelkártya fizetéshez való felhasználása előtt a felhasználónak igazolási módszerként be kell nyújtania igazolványát. Az egyes vásárlók vételi és eladási korlátjai megjelennek az ellenőrzési oldalon. Az alkalmazott korlátozások a Coinbase-fiók életkorától, a vásárlási előzmények aktivitásától és a fiók-ellenőrzés szintjétől függenek.

Ellenőrzés és biztonság

Az ügyfelek igazolásához igazolványra van szükség, amelyet a Coinbase javaslatának megfelelően a Google Chrome-on keresztül kell megtenni. Ennek a webhelynek a nagy mennyiségű ügyfeleinek ellenőrzési módszerként üzenetet küldünk a megadott címükre. A bejegyzés tartalmazni fog egy kódot, amelyet be kell írni a címellenőrző oldalon. A felhasználó fiókját addig fenntartjuk, amíg ezt a kódot be nem írják a webhelyre. A kód 14 napig érvényes.

A Coinbase egy másik szinten fenntartja a biztonságot. Az AES-256 titkosítást alkalmazzák az összes kiszolgálón az összes banki szinten tárolt útvonal és számlaszám konfigurálásához. Harmadik fél nem fér hozzá a felhasználói adatokhoz, mivel azokat SSL tanúsítvánnyal (HTTPS protokoll) rejtik el. Ezenkívül a Coinbase multisig tárolóval rendelkezik, amely további háromkulcsos biztonságot nyújt a fiókjához és a Coinbase pénztárcához.

Előnyök

A Coinbase népszerű és megbízható webhely a felhasználók körében, elegáns felülettel. Különböző fizetési módokat kínál a bitcoin kereskedéshez, viszonylag alacsony kereskedési díj mellett. A tranzakciók azonnali és biztonságosak.

Hátrányok

A banki átutalásokkal kapcsolatos tranzakciók némi időt igényelnek. A támogatásra reagálni kell egy ideig, és sok más országot is fel kell venni erre a webhelyre.

KEZDJE A COINBASE-T

(Használja a linkünket, és vásároljon legalább 100 dollár értékű bitcoinot, és 10 dollár értékű bitcoinot kapjon ingyen!)

3. CEX.IO

cex.ioA Cex.io egy népszerű bitcoincsere-platform, amelyet első felhőbányászati ​​szolgáltatóként hoztak létre. Több kriptovalutát kínál, több mint 450 000 felhasználó használja. Elegáns felhasználói felülettel rendelkezik, egyszerű ellenőrzési folyamattal. A biztonsági rendszer szorosan ki van építve a sérülékenység elkerülése érdekében.

Díjak

A Cex.io kissé drága más webhelyekhez képest. 7% -os díjat számít fel a közvetlen kereskedéssel folytatott bitcoin-cserékért. Ez egy készítő-elvevő modellt követ, amely szerint a peer-to-peer kereskedés díját ütemezik. A készítő nem számít fel díjat, míg az átvevő díja csökken a kereskedési volumen növekedése szerint.

Például, ha a mennyiség eléri az 5 BTC-t, akkor 0,20% -os díjat számítunk fel, és ha a mennyiség meghaladja a 6000 BTC-t, akkor 0,10% -os díjat számítunk fel. A befizetési és felvételi díj az átutalt összeg 1,2 és 5 százaléka között változik. A fedezeti ügylet díja fix 0,2% (nyitott díj), 0,01% (áthidalási díj), 0% (zárási díj). A hitelkártya további díjakat és minimális díjakat tartalmaz, és ez különböző pénznemeknél eltérő.

Az oldal különféle csomagokat tartalmaz vásárlási és eladási korlátokhoz. Az alapcsomag lehetővé teszi a Bitcoin, az Ethereum megvásárlását 100 USD, 200 USD, 500 USD és 1000 USD összegért. Ethereum (minimum 0,1 ETH és maximum 200 USD ETH) egyetlen megrendelésre. Bitcoin (minimum 0,01 BTC és maximum 10 BTC) egyetlen megrendelésre. A Bitcoin értékesítésének alapcsomagjai 0,2, 0,5, 1 és 2 Bt-t tartalmaznak, míg az Ethereum értékesítése 10, 20, 50 és 100 ETH-t tartalmaz.

A bitcoinok értékesítésére vonatkozó egyetlen megrendelés maximális és minimális összege ugyanaz marad, mint a vásárlásé. Négyféle számlatípust kínál ez a webhely (Basic, Verified, Verified Plus, Corporate), amely különböző korlátokból áll. Az alapszámla lehetővé teszi napi 300 dollár és havi 1000 dollár befizetését, amely az egyetlen fizetési módot jelenti, azaz a Visa / Master Card kártyát.

Az ellenőrzött számla lehetővé teszi napi 10 000 USD és 100 000 USD / havi befizetését, amely Visa / Master Card, banki átutalás, Crypto Capital fizetéseket fogad el. A Verified Plus és a Corporate számlákon nincsenek korlátozások a napi és havi tranzakciók tekintetében. A fizetési módok között szerepel a Visa / Master Card, a banki átutalás, a Crypto Capital. A felhasználóknak tisztában kell lenniük az egyes fizetési módok további korlátjaival.

Ellenőrzés és biztonság

A felhasználó ellenőrzése létfontosságú lépés, mielőtt pénzeszközöket vesznek fel fiat pénznemben, és a számlájához további fizetési korlátokat kell emelni. Az személyazonosság-ellenőrzés négy lépést tartalmaz, amelyek magukban foglalják a személyazonosító okmány, az alapvető személyes adatok, az állandó és a lakcím megadását, valamint a dokumentumok másolatának beolvasását a felhasználó szelfijével együtt.

Hitelkártyával történő fizetés 4 lépéses igazolást is tartalmaz. Ez magában foglalja a fizetéshez a bejegyzett kártya adatainak megadását, a tulajdonjog igazolását a bejegyzett kártyával ellátott selfie formájában és további fényképeket, ha személyazonosságát nem igazolták. Önnek CVV / CVC számot kell tartalmaznia, az igazolásért fizetendő kis költséggel együtt.

A webhely biztonságát a KYC és az AML szabályai védik. A Cex.io SSL technológiával és kétfaktoros hitelesítéssel, valamint a pénzügyi biztonságot garantáló PCI DSS-szel biztosított. A felhasználók ezen az oldalon megadott személyes adatait csak a Cex.io és a webhelyhez kapcsolódó harmadik felek használják. A webhely szigorú szabályokat követ, amelyek nem engedik a harmadik feleknek és a webhelynek a felhasználói adatok nyilvánosságra hozatalát. Pénzeszközeinek tárolására hűtőház biztosított.

Előnyök

Az oldal felhasználóbarát, kereskedést és bitcoinok cseréjét kínálja. Ez egy népszerű webhely, nagy kereskedelmi forgalommal.

Hátrányok

A webhelyen érintett országok száma meglehetősen kevesebb. Az ellenőrzési folyamat és az árfolyamok túlzóak. A támogatási rendszer nem felel meg a jelölésnek, ami nem kedvez ennek a cserének a növekedésében, de ez ugyanúgy érvényes minden pillanatban (és nagyon reméljük, hogy fokozzák a játékukat).

Kezdje el a CEX.IO-val

4. Switchere

A Switchere a világ egyik legnagyobb platformja a Bitcoins és sok altcoin kereskedésére. Minden hitelkártyával vagy betéti kártyával történő fizetést elfogad. A platform által biztosított biztonsági intézkedések valóban biztonságosak és stabilak.

Ennek a platformnak a felhasználói felülete rendkívül intuitív, megkönnyítve az újoncok számára a probléma megértését és a kereskedés megkezdését.

Még a fejlettebb eszközöket is kínálja a tapasztaltabb kereskedők számára, hogy teljes ellenőrzésük alatt tarthassák az egész folyamatot. Szó szerint hozzáférhet fiókjához a világ bármely pontjáról, mivel az globálisan elérhető és bizalmas.

Díj

A legjobb dolog ebben a Bitcoin Trading platformban az, hogy nem számít fel további díjakat vagy külön díjakat. 

Ellenőrzés és biztonság

A Switchere biztonsági rendszere nagyon robusztus. 2FA és SSL / TLS titkosítást használnak, amely katonai szintű titkosítás, és segít megvédeni az online adatvédelmet. A platform az SHA-256 hash algoritmuson fut, amely egy kriptográfiai hash függvény. Röviden: extra védelmet nyújt az online adatok számára. Ehhez hozzá tartozik még 3D biztonságos protokoll is.

Most, elérve a vásárlási limitet, és hogyan kapcsolódik az Ön KYC állapotához. Ellenőrizetlen felhasználó számára a platform 110 dollár értékű Bitcoin (vagy bármely altcoin) maximális vásárlási limitet kínál. Ha ellenőrzi e-mailjét és telefonját, akkor a maximális vásárlási limit 550 USD-ig emelkedik. És ha személyazonosságát és bankkártyáját igazolja ezzel a platformmal, akkor legfeljebb 1100 USD-t vásárolhat. Tovább igazíthatja vásárlási limitjét 5500 USD-ra, ha igazolja a címét. A végső fokozatosság, amelyet a jövedelemigazolás igazolásával végezhet, korlátlan mennyiségű Bitcoin korlátlan vásárlását teszi lehetővé.

Előnyök

A tranzakciók valóban biztonságosak és gyorsak.

Hátrányok

Ez a platform csak hitel- / betéti kártyákat fogad el, és más fizetési mód nem megengedett.

ITT KEZDJE A KAPCSOLÓT

5. Coinhouse

pénzérmeA Coinhouse egy párizsi székhelyű bitcoin platform. Kezdetben Párizson belüli működésre korlátozták, most azonban egész Európában működik. A tranzakciók és a fizetések azonnali hitelkártyával vagy készpénzzel a Neosurf előre fizetett kártyával, amely a legtöbb európai országban elérhető.

A kezelőfelület erősen ajánlott kezdőknek. Ez az oldal csak két kriptovalutát tartalmaz (Bitcoin és Ethereum). Az ellenőrzési folyamat magában foglalja a felhasználók azonosító igazolását. Más országbeli felhasználó nemzeti igazolását nem fogadják el, de ez a webhely az útlevelet kéri azonosító igazolásként. A bitcoin tranzakciója legfeljebb 10 000 EUR / hó és 2000 EUR / nap összegig korlátozott.

Díjak

Az oldal által alkalmazott kereskedési díj meglehetősen magas, és függ a kereskedési mennyiségtől és a fizetési módoktól. A banki átutalás díja 6-10%, míg a hitelkártya díja 8-10% között van. Minél alacsonyabb a kereskedési volumen, annál magasabb az alkalmazott díj.

Ellenőrzés és biztonság

A Coinhouse csere betartja a KYC (Ismerje meg ügyfelét) és az AML (Pénzmosás Elleni) szabályozásokat. Az ellenőrzési folyamathoz a felhasználói azonosító beolvasott másolata szükséges, az azonosítóval rendelkező felhasználó szelfijével együtt. Az igazolás egyéb adatai a felhasználó telefonszámát és címének igazolását tartalmazzák az adatvédelem és a biztonság érdekében.

A Coinhouse rendelkezik a 3D (3DS) biztonsággal, amelyet a hitel- / betéti kártyákra alkalmaznak annak biztosítására, hogy a fizetés ne forduljon vissza, védve a Coinhouse-t a visszaterhelésektől..

Előnyök

A Coinhouse népszerű kereskedési oldal, sima felhasználói felülettel. Magas kereskedelmi forgalmat és fejlett biztonsági intézkedéseket tartalmaz. Különféle fizetési módokat tartalmaz, amelyek további bónuszt jelentenek, és azonnali szolgáltatásokat is kínál.

Hátrányok

A Coinhouse nem sok országot érint. A különböző országokból származó felhasználók ellenőrzési folyamata meglehetősen elkeserítő. Az oldal által kínált árfolyam meglehetősen magas, és ez a webhely nem kínál semmilyen tőkeáttételt, mint más webhelyek. A bitcoin tranzakciója minden felhasználó számára egy bizonyos összegre korlátozódik.

Kezdje el az érmeházzal

6. Bitpanda

110-bitpanda-logo-pmA Bitpanda osztrák központú kriptovaluta kereskedési platform az utóbbi időben népszerű webhely lett. Az oldal különféle fizetési módokat kínál, hogy vonzza a felhasználókat erre az oldalra.

A mai napig háromféle kriptovalutát kínál (Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash), de hamarosan kibővíti számos más kriptó kínálatával. Ez egy nagyon megbízható webhely, és valószínűleg az európai országokban található. Kizárólag az európai lakosoknak kínál bitcoin vásárlási szolgáltatást, és nem kínálja ezt a szolgáltatást más országokból származó felhasználóknak.

Díjak

A díjszerkezetet itt nem hozzák nyilvánosságra, de úgy tűnik, hogy alacsonyabb árat kínál, amint azt a felhasználó igazolja. A díjat automatikusan alkalmazzák, amikor a felhasználó bármilyen kriptovalutát vásárol. A Bitpanda minden hitelkártya-tranzakció után 5% -os díjat számít fel. A kriptovaluta értékesítése előtt kisebb díjat kell felszámítani.

Ellenőrzés és biztonság

A biztonsági intézkedések kétfaktoros hitelesítést és személyi igazolást tartalmaznak a hitelkártyás fizetés megkönnyítése érdekében. Az ellenőrzési folyamat meglehetősen szigorú, és a biztonsági rendszerből hiányoznak a hierarchikus determinisztikus (HD) és több aláírási módszerek. A tranzakciókra korlátot szabnak a felhasználók által biztosított ellenőrzés típusától függően.

A felhasználó nem vásárolhat bitcoinokat, de naponta körülbelül 1000 euró értékű bitcoinokat adhat el tokenekként és legfeljebb 7500 euró / hó értéket, ellenőrzött e-mailben. A felhasználó bitcoinokat vásárolhat és adhat el bármilyen fizetési mód használatával, kivéve az igazolt telefonszámú hitelkártyát, és akár 50 eurót is vásárolhat naponta. A teljes hitelesítéssel rendelkező felhasználó 350 euró / nap és legfeljebb 10 000 euró / hó értékben vásárolhat kriptovalutát hitelkártyás fizetéssel együtt.

Előnyök

A Bitpanda egy teljesen automatizált platform, amely számos fizetési lehetőséget kínál a felhasználók számára. Elegáns kezelőfelületével sok felhasználót vonz és biztonságát fenntartja..

Hátrányok

A Bitpanda nem nyílt forráskódú, és a kereskedési díjat a nyilvánosság elrejti. A bitcoinokat elsősorban az európai felhasználók veszik igénybe, mások nem. A hierarchikus determinisztikus (HD) és a több aláírással kapcsolatos intézkedéseket biztonsági szempontból nem veszik figyelembe. A korlátokat az ellenőrzési módszer alapján alkalmazzák.

KEZDJE A BITPANDÁT

7. Bitstamp

BitstampA Bitstamp a legrégebbi és legismertebb platform, amely több kriptovalutát kínál. A kezdő felhasználóknak nehéz lehet kezdetben ezzel a platformmal dolgozni. A Bitstamp különféle fizetési módokat támogat, világszerte több mint 50 országot szolgál ki.

Díjak

Bitstamp díjak betétek, felvételek és kereskedés esetén. Általában a betétek és a kifizetések ingyenesen történhetnek, de a BitGo használatával történő kifizetések 0,1% -ot számítanak fel. Noha a SEPA-t használó betétekre nem számítanak fel díjat, ugyanezen módú felszámolások esetén körülbelül 0,90 EUR díjat számítanak fel. Minimális díja 7,5 dollár a betéteknél és 15 dollár a nemzetközi banki átutalásoknál, amelyek 0,05% -kal járnak a befizetéssel és 0,09% -kal a felvételkor.

A kriptók vásárlásakor a hitelkártyára kivetett díj pusztán a tranzakcióban részt vevő összegtől függ. Ennek ára 5% (5000 USD feletti vásárlás), 6% (1000 és 5000 USD közötti vásárlás), 7% (500 és 1000 USD közötti vásárlás), 8% (500 USD alatti vásárlás).

Hitelkártyával történő fizetés esetén 10 USD átalánydíjat számítanak fel az 1000 USD-t meg nem haladó átutalásokra, és az 1000 USD-t meghaladó átutalásokra 2% -os díjat számítanak fel. A kereskedési díj 0,10% és 0,20% között mozog, a kereskedési volumen függvényében.

A magas kereskedési volumen csökkenti az alkalmazott kereskedési díjat. Ezekkel a díjakkal együtt a Bitstamp a szolgáltatásaiért és működéséért – például az elutasított készpénzfelvételért – 0,55 dollárt, havi körülbelül 1,95 dolláros számladíjat és körülbelül 5 dollár demokrácia díjat számít fel..

Ellenőrzés és biztonság

A Bitstamp egy központosított csereplatform. Kétfaktoros hitelesítést (2FA) és jelszavakat foglal magában az alapok elérése érdekében. Abban a pillanatban, amikor regisztrálja fiókját, megerősítés céljából egy e-mailt küldünk, amely felhasználói azonosítót és jelszót tartalmaz. A jelszót azonnal meg kell változtatni a bejelentkezéssel.

Az ellenőrzési folyamat magában foglalja teljes nevét, postacímét és születési dátumát. A hitelesítés céljából fel kell tölteni egy kormány által kiállított személyi igazolványt és három hónapos közüzemi számlát. A webhely három napot vesz igénybe a folyamat befejezéséhez.

Előnyök

A Bitstamp egy nagyon megbízható csereplatform, egyszerű vételi / eladási felülettel, részletes és kissé összetett felülettel a kereskedéshez. Sok országban támogatja a hitelkártyás fizetést. A kereskedési volumen jelentős, ami nagy tőzsdéket ábrázol. Az oldal nagyon hatékony a helyi bitcoin tranzakciókhoz képest.

Hátrányok

A magánkulcsokkal ellátott központosított csere platform sebezhető lehet. A webhely által alkalmazott árfolyam kissé drága. Az ellenőrzési folyamat több mint három napot vehet igénybe, ami a felhasználók többségében nem valószínű.

Kezdje el a BITSTAMP-ot

8. VirWox

virwox_logoA VirWox a virtuális világ cseréjét jelenti. 2007-ben virtuális világszolgáltatások hozták létre, alapvetően Lindensre (SLL) és az online játékokban használt más virtuális pénznemekre szakosodva..

Később, 2011-ben, a VirWox elkezdte elfogadni a bitcoinokat, és bevezette a PayPalt, ahol az emberek vásárolhatnak belőle bitcoinokat. Mivel ez egy Linden Dollar viszonteladóként felhatalmazott hivatalos webhely, amely közvetlenül bitcoinokat is vásárol / ad el, több mint 740 ezer regisztrált felhasználót szerzett. Ez a funkció teszi egyedivé ezt a weboldalt.

Díjak

A befizetési és felvételi díj elsősorban az alkalmazott fizetési módtól függ. A különféle fizetési módok betétdíját ismertették. Ha akkor használja a virtuális közösségi fizetési terminálomat (PayPal), akkor nem számítunk fel díjat, és az átutalások azonnali. hitelkártya / bankkártya további díjat számít fel (0,96 EUR 3,5%, 0,29 GBP 3,5%), a pénzeszközök a fizetés után rendelkezésre állnak.

A PayPal Express Checkout fizetése 0,35 EUR 3,4%, és pénzeszközök azonnal rendelkezésre állnak. A Sofortbanking 2,5% (min. 0,25 EUR) díjba kerül, és az alapok azonnal rendelkezésre állnak. A Paysafecard 20% -os díjba kerül, és az összeg azonnal rendelkezésre áll. A Skrill 0,96 EUR 3,5% -ba, 0,49 USD 3,5% -ba, 0,29 GBP 3,5% -ba fog kerülni, és azonnal rendelkezésre állnak alapok. Az OKPAY ingyenes néhány elérhető pénznemnél, például USD, EUR, GBP, CHF.

A Bitcoin (0,002BTC), a PayPal (1 EUR 2%), a banki átutalás és a Skrill (1 EUR) felmondási díja, amelyet itt minden egyes kifizetéskor alkalmaznak. Ezenkívül 2 USD díjat számítanak fel a felhasználó inaktív számlájáért 12 hónapig. Ezen a webhelyen van kereskedési limit a betétekre (90 USD). A korlátokat biztonsági célokra alkalmazzák.

Ellenőrzés és biztonság

Ez a webhely nem igényel semmilyen igazolást a használatához. A VirWox a HTTP protokollon működik, ami azt jelenti, hogy a felhasználónak az ezen a webhelyen megadott összes adata biztonságos és nem kerül nyilvánosságra harmadik felek számára. Ez a webhely nagyon szigorúan követi az általa követett piros irányelveket, amelyek gyakran sok letiltott és felfüggesztett fiókot eredményeznek.

Előnyök

A VirWox világszerte úgy működik, hogy különféle és egyszerű fizetési módokat kínál. Azonnali átutalást biztosít különböző fizetési módokon keresztül. Ez egy egyedülálló platform, amely nem kér ellenőrzési részleteket.

Hátrányok

Az alkalmazott kereskedési díj kissé magas, és nem alkalmas komoly kriptovaluta kereskedők számára. A támogatási rendszer nem megfelelő, amelyet javítani kell.

Kezdje el a VIRVOX-szal

9. IndaCoin

indacoinAz IndaCoin egy londoni székhelyű Bitcoin csereplatform. Több kriptovalutát kínál, amelyek hitelkártyával vásárolhatók meg, és tárolhatók a webhely által kínált digitális pénztárcában.

Díjak

Az itt alkalmazott díj nem egyforma, de ennek megfelelően változik a betét, a pénzfelvétel és a kereskedés szempontjából. Az oldal három fizetési módot kínál (hitel- / betéti kártya, Payza, BTC-e kód). Említettem a különböző fizetési módok betétdíjait. hitelkártya / bankkártya a tranzakció körülbelül 4% -ának megfelelő díjat számol fel, minimum 2 USD-vel. A Payza a tranzakciójának 2,9% -ába kerül, 0,30 USD-ba. A BTC-e kód nulla költséggel jár.

A Payzán kívül nincs más lehetőség a fiat valuta felvételére, ami magas tranzakció körülbelül 12% -ának megfelelő díjba kerül. Az Ön által végrehajtott tranzakciónként 3% -os piaci díjat számítunk fel (bitcoinok vétele / eladása).

A bitcoin vásárlásának és eladásának korlátozása van. Az első tranzakció során 50 dolláros bitcoinokat vásárolhat vagy adhat el, minimum 15 dollárral. Négy napos szünet szükséges a második, 200 dollárig teljesíthető tranzakcióhoz. Később az első vásárlástól számított hét nap elteltével akár $ 500-ig is vásárolhat vagy adhat el bitcoinokat. Az első hónapra legfeljebb 5000 USD vásárlási limit érvényes.

Ellenőrzés és biztonság

Az ellenőrzési folyamat egyszerű a mobilszám-hitelesítéssel a hitelkártya használatához. A biztonsági rendszer HTTP protokollon működik, amely védi a felhasználói adatokat.

Előnyök

Az IndaCoin több mint 200 országban kínálja szolgáltatásait, a hitelkártya a fő fizetési mód. Nem szükséges fiókot létrehozni, ha bitcoinot vásárol hitelkártyáról. Az eredetileg kevés tranzakciót követően nincs korlátozás a tranzakciókra. Az oldal ingyenes betéteket kínál, kiváló támogatást nyújt felhasználóinak, és azonnali szolgáltatást is kínál.

Hátrányok

Az IndaCoin magas árfolyamokat tartalmaz, amelyek csak amerikai dollárt engednek meg fiat pénznemként. A díj és az árfolyam számításának nincs magyarázata. Nincs lehetőség banki átutalásra, és a felvételi díj meglehetősen magas. Az első tranzakciók vásárlási korlátai bosszanthatnak egyes felhasználókat.

KEZDJE EL AZ INDAKOINT

10. 247Váltás

247VáltásA 247Exchange 2014-ben alakult, és akkorra híres webhelyként nőtt. Olyan szolgáltatásokat kínál, mint a bitcoin vásárlása, eladása és kereskedése a felhasználók számára az egész világon. A bitcoinokat hitelkártyával, azonnali átutalással vagy készpénzbefizetéssel lehet megvásárolni. Az oldal több mint 110 ország vezető fiat pénznemével működik.

Díjak

A webhely által felszámított díjak a helyszíntől, a fizetési módtól és a végrehajtott szolgáltatástól (bitcoinok vétele / eladása) függenek. Az oldal említést tett arról, hogy 1% díjat számítanak fel az azonnali készpénzátutalások esetén. Számítógépet biztosítunk a felhasználók számára, ahol a tranzakció előtt kiszámíthatják a teljes összeget. Az árfolyamok a piaci árfolyamok változásával is változnak. Az első tranzakciónál 500 dolláros limitet alkalmaznak, amely a napok számának növekedése szerint emelkedik.

Ellenőrzés és biztonság

A fiók létrehozása ingyenes, és a webhely nem is kér igazolást. Nem szükséges regisztrálni a 300 dollár vagy annál kisebb összegű tranzakciók végrehajtásához, ami előnyös a felhasználók számára. A webhely nem kér azonosító igazolást a felhasználó által végrehajtott első hitelkártya-tranzakcióhoz.

Az 1500 USD vagy annál kisebb összegű megrendelésekhez a felhasználók igazolását kell benyújtani bármely kormányzati igazolás benyújtásával. 1500 USD feletti megrendelés esetén a felhasználók igazolásához cím igazolás szükséges. Továbbá szelfit, személyi igazolványának beolvasott másolatát és telefonszámát kérjük ellenőrzésre.

A webhely HTTPS protokollon működik, amely nem szivárogtatja ki a felhasználók adatait harmadik feleknek, és érvényes SSL tanúsítványokat használ.

Előnyök

A 247Exchange több mint 110 országot kínál helyi fizetési módokkal, gyors szolgáltatásával. Több kriptovalutát kínál, és kiváló támogatási rendszerrel is rendelkezik a felhasználók számára. Alacsony árfolyama van.

Hátrányok

A webhely nem annyira felhasználóbarát, és némi fejlesztést igényel. Néhány évvel ezelőtt hirtelen felfüggesztették az oldalt banki ügyek miatt, és sok részlet eltűnt.

Kezdje el a 247 cserével

11. Bitcoin.com

bitcoin_com_png_logoA Bitcoin.com egy bevált webhely, amely Bitcoin vásárlási szolgáltatást, felhő bányászati ​​szolgáltatásokat kínál a bitcoinok számára. Ennek az oldalnak a működése meglehetősen eltér a többi oldaltól, céljuk, hogy minden Bitcoin számára egyablakos ügyintézés legyenek.

Tervek és szerződések tekintetében felajánlja az enyémet. A szerződések kizárólag a felhasználóéig terjednek, amíg az nyereséget nem termel. Ha a szerződés fenntartásáért felszámított napi díj meghaladja a felhasználó nyereségét, a szerződés megszűnik. Az élettartam-tervek három típusba sorolhatók (12 hónapos terv, élettartam-terv, életre szóló előrendelés1 terv). Jelenleg ez az oldal Bitcoin és Bitcoin Cash bányászatot kínál.

Díjak

Az élettervek díja a nyereségtől függ. Amikor a hasrátja nem lesz nyereséges, a bitcoin bányászata megszűnik. A 12 hónapos terv 2 TH / s-nál kezdődik, és az alkalmazott díj 398 USD kezdeti költség 0,56 USD napi díj (199 USD per TH / s). Az élettartam-terv 2 TH / s-nál kezdődik, és 598 USD kezdeti költség,% 0,56 napi díj (299 USD / TH / s). A TH / s költsége mindig rögzített.

A felszámított díjon kívül a hitelkártya használata külön díjat (5%) és szolgáltatási díjat (2,5%) jelent. Az árfolyamok 1,5% körül alakulnak, ami valamivel magasabb, mint a Bitstamp és a Coinbase árfolyama. Az összes hitelkártya-tranzakciót a Simplex dolgozza fel, amely lehetővé teszi, hogy bitcoinokat vásároljon közvetlenül a webhelyről.

Ellenőrzés és biztonság

A webhely biztonságát SSL tanúsítvánnyal biztosítják, vagyis a webhely HTTPS protokollon dolgozik, amely titkosított és elrejti a felhasználók adatait. Ezenkívül kétfaktoros hitelesítést állítanak be, amely további réteget ad a biztonsági rendszerhez.

Előnyök

A Bitcoin.com egyszerű módon működik a felhőbányászat biztosításával. Szerződésekből és a bitcoin cseréjére és más tranzakciókra vonatkozó élettartam-tervekből áll.

Hátrányok

A Bitcoin.com nem kínál hatékony támogatási rendszert. Különböző lépéseket kell végrehajtani annak érdekében, hogy bármilyen kérdéssel kapcsolatba lépjünk a céggel. Az oldal valamivel magasabb árfolyamokkal rendelkezik.

Kezdje el a bitcoinokkal

12. LocalBitcoins

LocalBitcoinsA Local Bitcoins 2012-ben alakult. Eredetileg Finnországban található, de világszerte elérhető. Peer-to-peer cseréből áll, ahol a kereskedelem csak a vevők és az eladók között folyik.

Itt nincs platform, és az oldal közvetlen kereskedelmet kínál. Ez a webhely hasonlít egy társkereső oldalra. Az eladónak és a vevőnek is létre kell hoznia egy fiókot ezen a webhelyen. Az eladónak fel kell sorolnia az eladni kívánt bitcoinok adatait.

A vevő megtekintheti a bitcoinokat kínáló eladók listáját az általuk meghatározott áraknak megfelelően. A vevő üzenet eldobásával léphet kapcsolatba az eladóval, és a vevő kívánságának megfelelően bármelyik eladóval lebonyolíthatja a tranzakciót. Az oldal többféle fizetési módot támogat, és az egyik a hitelkártya.

Díjak

Az oldal nagyon egyszerű díjstruktúrát határozott meg. Az eladó hirdetésének megjelenítéséhez a webhely 1% -os jutalékot számít fel. Egyébként az eladó szabadon testre szabhatja a díjat. Az alkalmazott díj az alkalmazott fizetési módtól is függ. A helyi Bitcoin felhasználók pénztárcájával történő tranzakció ingyenes, és a többi bitcoin pénztárcával történő tranzakció díjat számol fel a bitcoin hálózattól függően.

A helyi bitcoin pénztárcába történő befizetések némi díjba kerülnek, amelyet automatikusan alkalmaznak és levonnak. Ha a betét összege kisebb, mint a betéti díj, akkor az összeg nem kerül letétbe és a tranzakció sikertelen lesz. A kereskedői számlázási szolgáltatás igénybevétele esetén az egyes számlák kifizetett számlaösszegéből 0,5% -os díjat vonnak le. Továbbá a bitcoin hálózati díjat levonják a számla összegéből, ha a számlát külső tranzakcióból fizetik ki.

Az ügylet korlátait a vevő és az eladó kölcsönösen állapítja meg megállapodással.

Ellenőrzés és biztonság

A webhely nem igényel személyazonosító igazolást, csak érvényes e-mail címet a regisztrációhoz. Egyes vevők vagy eladók azonban ellenőrzést kérhetnek. A webhelyet letét védi. Amikor a kereskedelem megkezdődött, az eladó pénztárcájában lévő bitcoinokat letéti foglalás automatikusan lefoglalja, ami azt jelenti, hogy az eladó nem csalhatja meg a vevőt azzal, hogy elfogadja az alapot, és nem adja el nekik a bitcoinokat.

Eközben az eladó soha ne engedje el a letéti letétet, mielőtt megerősíti a vevő által kapott fizetést. A helyi kereskedelem nem okoz problémát, de óvatosnak kell lennie egy másik személlyel folytatott kereskedés során, hogy megvédje magát a spamektől.

Előnyök

Az oldal világszerte elérhető a felhasználók számára, és átlátható díjstruktúrával rendelkezik. Az oldal közvetlen kereskedelmet kínál a vevő és az eladó között. A díjat és a korlátokat a vevő és az eladó személyre szabja. Az oldal felhasználóbarát és számos fizetési lehetőséget támogat a felhasználók számára. A letéti szolgáltatás engedélyezése garantált védelmet nyújt.

Hátrányok

A felhasználónak ügyelnie kell a spamelésre kereskedés közben. A díjat az eladó teljesen meghatározza, és néha magas díjat számíthat fel. Egyes fizetési módok kockázatosak lehetnek. A tranzakciók végrehajtása előtt tisztában kell lenni minden dologgal.

KEZDJE A LOCALBITCOINOKAT

13. Changelly

Changelly-reviewA Changelly egy nemrégiben létrehozott webhely, amely különböző kriptovaluták kereskedelmét kínálja. Ez egy automatikus robotból áll, amely licitál és kéri a megfelelő tőzsdéket a kereskedési párok elérhető árfolyamáról. Az oldal különféle legnagyobb kereskedelmi platformokkal, így a Poloniex-szel és a Bittrex-szel dezegregálódik. Changelly már több mint 700 000 felhasználót szerzett. Az oldal azonnali vásárlást kínál.

Díjak

Az oldal megemlíti a statikus kereskedési díjat. Körülbelül 5% -os díjat számítanak fel az összes kereskedésre. Közvetlenül a piaci kereskedési platformokon végzett munka olcsóbb díjat jelent. A Changelly azonban olcsóbbnak tűnik, amikor az altcoinokat mozgatni szeretné, különösen kis mennyiségben.

Az itt alkalmazott díjat nem lehet megjósolni. Például a fiat devizákkal folytatott kereskedelem 0,5% -os díjat követel, de nem marad ugyanaz. Előfordulhat, hogy egy rossz napon akár 40% is hatalmas költségekkel jár. A Changelly harmadik féltől származó szolgáltatást igényel, amely felárat számíthat fel Önnek. Ezért az árfolyam itt kiszámíthatatlan.

Ellenőrzés és biztonság

A Changelly nem kényszerít fiókot létrehozni egy kisebb tranzakcióra. A létrehozott fiókot kétfaktoros hitelesítés védi. A webhely HTTPS-en működik, nem szükséges megerősítenie az e-mail címét, és az összegeket közvetlenül a pénztárcájában tárolja. A changelly funkcióinak ötlete az, hogy ha szeretnél kereskedni a legfontosabb bitcoin kereskedési platformokon, de nem szeretnél ott fiókot létrehozni, akkor dolgozhatsz a Changelly-n.

Előnyök

Az oldal gyors és egyszerű bitcoin és egyéb kriptovaluta cserét kínál. A Fiat pénznemei könnyen válthatók kriptókra hitelkártyával. Intuitív felületet biztosít a felhasználók számára.

Hátrányok

Javítani kell az ügyfélszolgálatot a felhasználók jobb megértése érdekében. A kriptovaluták cseréjével nincs lehetőség fiat pénznemek megszerzésére.

Kezdje el a váltást

14. Spektrocoin

Spektrumérme-logóA Spectrocoin egy londoni székhelyű vállalat, amelyet 2013-ban alapítottak. Főleg az európai piacra koncentrál a betét / kivonás tekintetében. Négy fő szolgáltatást kínál, mint például a bitcoin csere, az előre fizetett betéti kártya, a bitcoin pénztárca és a kereskedői eszközök. A betéti kártya fizetésre való felajánlása valami új dolog, amelyet sok más központ nem kínál. A betéti kártyát használat előtt össze kell kapcsolni a bitcoin pénztárcával.

Díjak

Changelly a betétek díjának bizonyos százalékát számolja fel, amely teljes mértékben a betétforrástól függ. A hitelkártya / bankkártya díja legfeljebb 5,5%. A banki átutalások a nulla díjtól a körülbelül 4% -os díjig változnak. Az online pénzátutalási díj 5% és 20% között változhat. A visszavonás során 5% -os díjat számolnak fel, amely néha még alacsonyabb is lehet.

A betétek korlátja fizetési módonként változik. Betéti / hitelkártyák esetében a határ 1000 EUR / nap, 3500 EUR / hét, 6000 EUR / hó és 15000 EUR / év. A bankok napi limitje 200 és 1000 EUR / nap között van, de nincsenek heti, havi vagy éves limitjeik.

Az online pénzátutalások szintén nem járnak heti, havi vagy éves korlátozásokkal, de napi 100-4000 EUR / nap korlátozással járnak. A Spectrocoin közvetlen pénzfelvételének lehetősége eurorientált online pénzátutalási szolgáltatásokra vagy különféle európai banki szolgáltatások használatára korlátozódik..

Ellenőrzés és biztonság

A Spectrocoin fiókot érvényes e-mail címen lehet létrehozni. A bitcoinok hitelkártya vagy banki átutalás útján történő vásárlásához vagy eladásához a felhasználót arra kérik, hogy igazolja a számlát egy személyazonosító okmány fényképének bemutatásával, vagy útlevéllel a nem uniós lakosok számára, és kormány által kiadott személyi igazolvánnyal az uniós lakosok számára. Az igazolási folyamat akár három munkanapot is igénybe vehet.

A biztonsági beállítás kétfaktoros hitelesítésből áll SMS-ben, e-mailben vagy a Google Authenticator segítségével. Ezen felül a felhasználót felkérik, hogy állítson be biztonsági kérdést / választ a további védelem érdekében. Az oldal azt is állítja, hogy a felhasználó bitcoinjainak tárolását hideg tárolóban, azaz kemény pénztárcában vagy papír pénztárcában kínálja.

Előnyök

Ez a webhely nagyon előnyösnek bizonyul az uniós lakosok számára, mivel jó ajánlatot kínál betétekre és felvételekre, néha alacsonyabb díjbetétekkel. Ha egy felhasználó bankkártya formájában szeretne bitcoinokat költeni, akkor ezt a webhelyet érdemes használni. A kereskedői eszközök szolgáltatása kedvezőbb a leendő kereskedők számára, akik a bitcoinok használatára várnak. A felajánlott támogatási rendszer igazságos az élő csevegéssel és e-mail válaszadással.

Hátrányok

Az ezen a webhelyen található árfolyamok valamivel magasabbak más webhelyekhez képest. A betétekre / kifizetésekre alkalmazott díj nem alkalmas az EU-n kívüli lakosok számára. Számos fizetési lehetőség létezik az EU-ban lakókkal szemben, míg a nem uniós lakosok nehézségekkel szembesülhetnek a Spectrocoin használatakor.

KEZDJE A SPEKTROKOINT

Következtetés

A Bitcoin vásárlása még mindig nagyon hasonlít a szerencsejátékra, a bitcoinok ingatag piacával. A Bitcoin hatalmas hasznot és egyben hatalmas kockázatot is biztosít. Csábító nagy összegű befektetés, hogy kétszeresen szivárogjon be, mint a befektetett. Ez nem mindig lesz így. Ha a bitcoin értéke alacsonyra süllyed vagy stagnál. Előfordulhat, hogy pénzzel tartozol, mint megszerezed.

Nos, most, hogy az emberek hozzászoknak ehhez a blockchain és bitcoin technológiához, napról napra számos platform fejlődik, hogy többféle módon segítse az embereket. Kezdetben korlátozott és bonyolult módszerek voltak a bitcoinok fizetésére. Ma a digitális fizetési módok növekedésével még a hitelkártyák is jelentőségre tettek szert a bitcoin-kereskedelem világában. Nos, egyáltalán nem bonyolult hitelkártyát használni a bitcoinok tranzakcióihoz, mivel a különféle webhelyek a felhasználó kényelme szerint különféle funkciókat kínálnak. A további következmények elkerülése érdekében a felhasználónak teljes ismeretekkel kell rendelkeznie a bitcoin kereskedelemről.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector