A Bitcoin megvásárlásának legjobb módjai a Western Union (WU) 2021-ben

1. Paxul 2. LocalBitcoins 3. LocalCryptos
fájdalmas LocalBitcoins.com-logo
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

A Bitcoin olyan erő, amellyel számolni kell. Ilyen érmék elérhetősége és széles körű használata, amelyet szinte minden ország és régió egyaránt érintett. Azok az emberek, akik soha nem hittek a befektetésekben, most elkezdtek befektetni kriptovalutákba, mert a Bitcoin megmutatta a világnak, mennyire nyereséges lehet.

A bitcoinok egyre növekvő népszerűsége tulajdonképpen egy nagyon szükséges lökést adott a kriptopénziparnak is, amelyet korábban a legtöbb ember hallott, ám most történetesen a világ egyik leggyorsabban növekvő és legjövedelmezőbb üzleti vállalkozása..

Hasonló a helyzet a bitcoin bányaiparral is, amelynek népszerűsége ma már lassan, de folyamatosan növekszik, mivel egyre többen nyitják meg magukat a kriptopénzek kitermelésének lehetősége előtt..

De a Bitcoins körül forog egy tényező a mai napig állandó. Az igazat megvallva a világ még mindig nem teljesen biztos abban, hogy hol lehet megvásárolni a Bitcoine-jukat. Nyilvánvaló, hogy a piacon elérhető hatalmas pénzváltók és pénztárcák némileg megkönnyítették az átlagfogyasztó dolgát, de még ez is sok zavart okozott pusztán a rendelkezésre álló lehetőségek rengeteg száma miatt.

Ebben a cikkben arra törekszünk, hogy tisztázzuk ezt a zavart a Bitcoins adás-vételével kapcsolatban, átfogó és világos áttekintést nyújtva a Western Union átutalásokkal rendelkező Bitcoins vásárlásának csatornáiról. Először elmélyülünk azokban az okokban, amelyek miatt a Western Union jó alternatíva az Ön rendelkezésére álló számos alternatívával szemben, és tovább soroljuk a szolgáltatások előnyeit és hátrányait. Vessen egy pillantást azokra a módszerekre, amelyeket említünk valahol ezek közül, amelyek a legjobban megfelelnek a Bitcoin vásárlási igényeinek.

Western Union: Miért nagyszerű


A West Union véletlenül a pénzátutalások globális vezetője. A világ szinte minden részén elterjedt, és az ugyanolyan népszerű Paypalhoz hasonló szolgáltatásokat kínál. Míg azonban a Paypal korlátozásokat szab azokra az emberekre, akik Bitcoint vásárolnak a platformjukról, és lényegében nem engedi meg, hogy ilyen vásárlások történjenek, a Western Union sokkal nyitottabb megközelítést alkalmaz..

Valójában aktívan támogatják a Bitcoins adás-vételét platformjukon keresztül. Ez nagyszerű, mivel nem sok pénzügyi szolgáltató cég kezdett nyíltan kereskedni a Bitcoins-ban, és a Western Union úgy tűnik, hogy megelőzi a görbét.

Ennél is fantasztikusabb tulajdonság, hogy az Amerikai Egyesült Államok lakói valóban rugalmasan használhatják bármelyik hitelkártyájukat fizetéshez. Ez lényegében azt jelenti, hogy a Western Union bármilyen hitelkártyán keresztül lehetővé teszi a Bitcoin vásárlását, ezt a funkciót ritkán találja meg más platformokon.

A legjobb 3 legjobb módszer a Bitcoin vásárlására a Western Union 2021-szel

1. Fájdalmas

A Paxful egyszerű és biztonságos eszközt kínál a Bitcoin megvásárlásához és gondozás nélkül. Kínálja a Western Union-t, miközben Bitcoin-ot vásárol, mivel ez az előnyben részesített módszer a kriptopénz megvásárlásához. Mélyítsük el a Western Union használatát a Bitcoin vásárlásához.

Hogyan vásárolhatunk BTC-t a Western Union céggel

Hozzon létre egy fiókot a Paxfulon. Hozzáférhet a Bitcoin pénztárcájához. Miután ez megtörtént, kereshet Bitcoin-t vásárolhat a kívánt helyen. Válassza a Western Union fizetési módot, és folytassa a kereskedelmet. 

A Paxful jellemzői

A Paxful nagyszerű árakat, jó rugalmasságot és nagyobb ellenőrzést kínál kereskedelme felett. A nagy felhasználói felület és a 24/7 támogatás csodálatos platformot kínál a BTC kereskedésére. Néhány további jellemző:

 • Gyors tranzakciók
 • Kezdőbarát
 • Könnyű felhasználói felület
 • Globálisan elérhető
 • Remek támogatási fórum

Ez nagyszerű választás a Paxful számára!

KEZDJE FOGADÓSÁGAINAK

2. LocalBitcoins

Localbitcoins

Használhatja a LocalBitcoins platformot Bitcoin vásárlásához a Western Union-nál. A LocalBitcoins az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb peer-to-peer piac, ahol a Bitcoin vásárolható. Nagyon könnyű kereskedni a Bitcoins-szal, és a LocalBitcoins biztonságos letéti védett piacot kínál a kriptokereskedők számára. Lássuk tehát, miért népszerű a LocalBitcoins.

A Bitcoin vásárlásának előnyei a LocalBitcoins webhelyen

 • A LocalBitcoins rendkívül biztonságos és privát. Bizonyos országokban ez az egyetlen módja a Bitcoins beszerzésének.
 • Többféle fizetési módot támogat, beleértve a Western Union szolgáltatást is.
 • A LocalBitcoins minimális vételi és eladási korlátokkal rendelkezik.
 • Ez az egyik legrégebbi Bitcoin tőzsde.
 • Csak egy százalékot igényel díjakként.
 • Nagyszerű ügyfélszolgálat. 
 • Nagyszerű támogató fórumok, amelyek segítséget nyújtanak a felhasználóknak, amikor és amikor szükségük van rájuk.

Vásároljon Bitcoin-ot a Western Union LocalBitcoins-on

Mielőtt Bitcoins-t vásárolna a Western Union számára, szüksége van egy fiókra a LocalBitcoins-on, de ez az egyetlen követelmény. Igazolt számlával választhat, hogy Bitcoin-ügyleteket keres, amelyek hajlandóak eladni őket egy összegért a Western Union-on keresztül. A LocalBitcoin nagyszerű platformot kínál a kívánt kereskedelem megtalálásához. 

KEZDJE A LOCALBITCOINOKAT

3. LocalCryptos

A Localcryptos az egyik legnépszerűbb platform a Bitcoins kereskedelmére. Azok számára, akik valójában nem más tokennel kereskednek, a LocalCryptos lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Western Union segítségével vásárolják meg a Bitcoins-t. 

Miért nagyszerű platform a LocalCryptos?

 • A LocalCryptos egy biztonságos platform letéti védelemmel a vevők és az eladók számára. 
 • Könnyen használható még az újonnan érkezők és azok számára is, akik még nem ismerik a kriptográfia cseréjét és működését. 
 • Névleges díjat vesznek fel a kereskedésekért, és biztosítják a biztonságot.
 • Ez egy könnyen használható platform, többféle betéti módszerrel.

Hogyan segít a LocalCryptos bitcoinokat vásárolni a WU-val

A LocalCryptos hozzáférést biztosít egy pénztárcához. Miután úgy döntött, hogy a számláján keresztül kereskedik, a Bitcoins a pénztárcájába kerül, amikor végrehajtja a kereskedést. A Western Union egy könnyen használható fizetési mód a LocalCryptosban, így ez a preferált platform az ilyen típusú kereskedelem számára sokak számára, akik befektetni akarnak a kriptotérbe. 

KEZDJE EL A LOCALCRYPTOSZT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector