A Bitcoin vásárlásának legjobb módjai a Google Wallet 2021 szolgáltatással

1. LocalBitcoins 2. Fájdalmas
LocalBitcoins.com-logo fájdalmas
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

Ha rajongsz a kriptovalutákért, akkor nagy eséllyel mindig azon töprengsz, hogy honnan vásárolhatod őket. Nyilvánvalóan nem panaszkodhatunk a lehetőségek hiányára a számunkra, mivel szó szerint több száz csatorna létezik a kriptovalutára, és főleg a Bitcoin vásárlásokra. Vásárolhatta őket tőzsdéken, Bitcoin pénztárcákból és még sok minden mást.

Még az érmék kifizetésének is sokféle lehetősége van. Például, míg egyesek inkább valódi pénzt fizetnek érméikért cserébe, vannak, akik egyszerűen cserélik a tulajdonukban lévő más kriptovaluta formákat a kívánt pénznemre. Akár használhatja hitel- vagy betéti kártyáját, vagy közvetlenül a bankszámlájáról fizethet.

Még mindig nem elégedett? Nos, akár a nagy online vagy offline kiskereskedők bármelyik ajándékkártyáját is felhasználhatja a Bitcoins fizetéséért. Hogy van ez a sokszínűség és a kényelem érdekében? Valóban, a Bitcoins-nak olyan módon sikerült megragadnia a piacokat, mint korábban szinte egyetlen más árucikknek sem sikerült. Ez az egész kampány a kriptopénzért nemcsak a pénzügyi ipar, hanem a világ egésze számára is megváltoztatta a játékot. Megismertünk egy valutát, amely a közeljövőben potenciálisan a világ egyetlen központi pénznemévé válhat.

Google pénztárcák: A Google átfogja a Bitcoin-t?

Gondolkodott már azon, vajon mi történne, ha a világ két legnagyobb őrületét ötvözné egyszerre? Nyilvánvaló, hogy az eredmények fantasztikusak lennének. És pontosan ez történt, amikor a technológiai óriás úgy döntött, hogy belép a kriptovaluta játékba. Most a Google pénztárcáját használhatja Bitcoins vásárlásához. A kriptovaluta domain féktelen népszerűségével és a Google egyre növekvő befolyásával a világra biztos lehet benne, hogy nagyon sokat kap a folyamat során. Meg kell jegyezni, hogy a Google nem tagadta meg és nem fogadta el kifejezetten a Bitcoin fizetéseket a platformjukon, de aktívan lépnek be a peer-to-peer fizetési arénába, és csak úgy történik, hogy a Bitcoin máris nagy része az ilyen fizetéseknek.

Most itt áll, az Ön figyelmébe néhány apróság, hogy mit kell keresni egy olyan cserében, amely lehetővé teszi a Bitcoins vásárlását, mert ezt fogjuk megvitatni a következő.


Kriptopénzcserék: Az alapvető dolgok

A tőzsdék alapvetően olyan platformok, ahol számos vevő és eladó saját személyes fiókot hoz létre, és ettől kezdve a weboldal minden és mindenféle kereskedelmet szabályoz, amely közöttük történik. Ha például Bitcoin-eladó, akkor miután létrehoz egy fiókot a webhelyen, automatikusan összekapcsolódik egy hatalmas vásárlói listával, akik mind megtekinthetik az eladási részleteket, és további kapcsolatba léphetnek Önnel, ha érdekeltek. Ezt követően az eladó kötelessége válaszolni arra, hogy melyik ajánlat felel meg a legjobban, és folytassa a tranzakciót. Hasonlóképpen, a vásárlók számára azonnal hozzáférhet annyi különféle eladókhoz és saját megfelelő ajánlataikhoz. Vásárlóként ki kell választania azt az eladót, amelyet a legjobban talál, majd folytassa a fizetést, hogy hozzáférjen a megvásárolt Bitcoinshoz.

De a probléma abban rejlik, hogy a piacon csak annyi különféle tőzsde van jelen, hogy az átlagos vevő számára valóban eléggé feladata válasszon egyet. Lehet, hogy nem tudja, melyik szolgáltatást választja, egyszerűen azért, mert még nem tapasztalta meg mindet. Míg egyikük felajánlhatja a keresett díjakat, egy másik vita esetén csak a megfelelő típusú ügyfélszolgálattal csábíthatja. De az Ön felelőssége abban áll, hogy olyan paramétert válasszon, amely hű mindezekhez a paraméterekhez, és az ilyen paraméterek jó tartományában kiválóságot ér el.

Szüksége van egy csere szolgáltatásra, amely a legalacsonyabb díjakat nyújtja Önnek, mivel ezeknek a szolgáltatásoknak szinte mindegyike általában tranzakciós díjat számít fel szolgáltatásaikért. A díj mértéke szolgáltatásonként változhat, de általában a teljes tranzakció összegének 0-5% -a körül mozog.

Ezután nem akar elakadni egy olyan tőzsdén, amely teljesen elhagyja ügyfeleit, miután regisztráltak. Ezért feltétlenül jelentkezzen be egy olyan szolgáltatásra, amely kivételes ügyfélszolgálatot nyújt. Ez azért van így, mert amikor kriptovalutákkal dolgozik, néhány probléma merül fel az úton, mielőtt teljesen megértené a folyamatot. És ahhoz, hogy megkerülhesse ezeket a problémákat, jól felszerelt és képzett ügyfélszolgálati csapattal kell rendelkeznie a hátán.

Ha azonban egy dologra igazán figyelni kell, különösen azért, mert ezek a kriptovaluták, amelyekről beszélünk, az a biztonság. Akár tetszik, akár nem, a kriptovaluták általában nagyobb eséllyel digitálisan lopják el. A hackerek megúsznak néhány igazán ötletes módszert, amelyekkel olykor még a legbiztonságosabb cserékben is feltörhetnek. Ha elég megbízik egy szolgáltatásban ahhoz, hogy feltegye a Bitcoins-ját, akkor mindenképpen olvassa el előtte egy kicsit a biztonsági protokolljaikat, csak azért, hogy tudja, mibe keveredik. Soha ne bízzon olyan webhelyekben, amelyek a múltban biztonsági megsértéseket szenvedtek, vagy amelyek nem alkalmaznak megfelelő biztonsági intézkedéseket.

Végül, és ami talán a legfontosabb, győződjön meg arról, hogy a regisztrált tőzsdén van-e a Google Wallets-nak megfelelő fizetési lehetőség. Bár nem minden cserében találkozik ezzel a fizetési móddal, a jók mindenképpen, és ezekre kell keresni.

De ne izguljon, lehet, hogy kissé túlterheltnek érzi magát, miután megnézi ezeket a követelményeket, ezért vagyunk itt, hogy segítsünk. Folytattuk és szűkítettük a keresést a tétel két legjobb választására, és most könnyedén kiválaszthatja a kettő közül azt, amelyik úgy érzi, hogy a legjobban megfelel.

A legjobb két legjobb módszer a BTC vásárlására a Google Wallet segítségével

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logoÖnmagában piactérként és kevésbé tőzsdén a LocalBitcoins az egyik legjobb módszer az átlagos vevő számára, amely ma kriptovaluta-vásárlásokról szól. Különös hangsúlyt kell fektetni csodálatos szolgáltatásaikra, amikor Bitcoins-t vásárolnak a Google Wallet segítségével. A 2012-ben alapított LocalBitcoins egyedülálló abban az értelemben, hogy rendkívül privát, vagyis nem kell sok adatot megosztania ahhoz, hogy tranzakciót hajtson végre a platformon..

A LocalBitcoins népszerűsége meglehetősen nyilvánvaló abban, hogy jó néhány országban ez a csere az egyetlen csatorna a Bitcoins vásárlásához. A különféle fizetési módok rugalmas használatával, amelyek közül az egyik véletlenül a Google Wallet, egyszerűen nem hibázhat ezzel. A tőzsde nem korlátozza az egyszerre vásárolható vagy eladható érmék számát. Egy másik szolgáltatás, amelyet akkor kap, amikor regisztrál a LocalBitcoins szolgáltatásra, az a személyes készpénzes kereskedelem. Ezek a kereskedések történetesen elég jól szervezettek, és általában gyorsan és mindenféle szóváltás nélkül zajlanak.

Az egyetlen probléma, amit erre a finnországi szolgáltatásra gondolhatunk, az a tény, hogy egy kis extra összeget számítanak fel, ha készpénzzel fizetnek, és hogy a tranzakció sebessége nem mindig éri el a jelet, mert ez mindig attól függ, hogy milyen típusú fizetési módot választotta.

KEZDJE A LOCALBITCOINOKAT!

2. Fájdalmas

fájdalmasA következő csere, amelyről beszélni fogunk, a Paxful. Ez a peer-to-peer Bitcoin csereplatform abban az értelemben nagyszerű, hogy nemcsak a Google Wallet-ot fogadja el fizetési módként, hanem kiterjeszti a támogatást mintegy 300 fizetési módhoz, és világszerte is. Ezek nagyon elképesztő specifikációk egy kriptovaluta-csere számára.

Az egyesült államokbeli Delaware-ből származó Paxful a LocalBitcoins-hoz hasonlóan nem kér azonosítót tranzakciók lebonyolításakor. A szolgáltatás teljesen privát, és soha nem fordult elő, hogy az ügyfelek adatai sérülnének. Gyors és egyszerű tranzakciókkal, amelyek meglehetősen kényelmesen és gyorsan teljesülnek, a Paxful nagyszerű tulajdonsága, hogy egyáltalán nem számít fel díjat a platformon vásárlók számára. Korábbi nyilvántartások egyértelműen megmutatták, hogy a megvásárolt Bitcoins a fizetés teljesítése után szinte azonnal megjelenik a vevő kriptotárcájában..

Ezenkívül a szolgáltatás szinte az egész világon aktív, és a vállalat jó hírneve, amelyet az évek során sikerült megszereznie magának, tovább növeli hitelességüket. Ha még mindig nem biztos benne, egyszerűen bejelentkezhet a weboldalukra, és megnézheti a tulajdonosok nevét és adatait. Mindezeket az információkat tudatosan átláthatóan tartották, hogy megerősítsék az ügyfél bizalmát a cserében.

KEZDJE MEG A FEJLESZTŐT!

Következtetés

Ez az összes információ, amelyet tudnia kell ahhoz, hogy megalapozott döntést hozzon a kívánt kriptovaluta-cseréről. Ügyeljen arra, hogy kövesse irányelveinket, és mindig keresse meg a fent leírt jellemzőket, és száz százalékig biztosak vagyunk abban, hogy nem fog hibázni. De ne felejtsd el, hogy bár a Google Wallet egyszerűen a sok módszer közül választhat, minden bizonnyal ez ragyog ki.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector