A Bitcoin vásárlásának legjobb módjai a Venmo 2021 szolgáltatással

1. LocalBitcoins 2. Fájdalmas
LocalBitcoins.com-logo fájdalmas
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

Az egyetlen dolog, amiben a világ általában még mindig nem világos, az az, hogy miként folytassák a Bitcoins megszerzését maguknak. Persze, sokféleképpen hirdetik, és a kriptovaluta-csere szolgáltatások jó része felkeltette a közvélemény figyelmét, és ennek ellenére úgy tűnik, hogy nincs világos megközelítés az ügyben.

Most, amint azt korábban említettük, egyszerűen választhatja a kriptovaluta bányászatot, amely az előzőekben részletezettek szerint a Bitcoins és más Altcoins megjelenésével került reflektorfénybe. Mielőtt azonban időt és pénzt fektetne be a kereskedelembe, fontos megjegyeznie, hogy a mezőny nem olyan jövedelmező, mint amilyennek látszik. Noha lehetővé teszi a Bitcoins megszerzését anélkül, hogy meg kellene vásárolnia őket, az egyetlen probléma az, hogy a bányászat folyamata önmagában elég erőforrásigényes.

A fúrótorony felgyújtásához sok villamos energiára lesz szüksége, ami súlyosan befolyásolja a villanyszámlákat, és több veszteséget okoz, mint összességében a nyereség. Egy másik alternatíva, ami ezért marad, az az, hogy azonnal megvásárolja a Bitcoins-ját. De itt is egy olyan problémával szembesülsz, amely végzetesnek bizonyulhat a Bitcoin-vállalkozásaid számára, ha nem foglalkoznak vele gondosan.

A piac tele van lehetőségekkel. Megtalál mindenféle pénzváltási szolgáltatást, pénztárcát és még sok más készen áll felajánlani Önnek Bitcoint vagy akár más kriptovalutát a pénzéért cserébe. Az átlagfogyasztó számára ez egy igazán zavaró helyzet, mivel nem igazán lehet megkülönböztetni a jót és a rosszat, és gyakran a rossz alternatívát választja a Bitcoins vásárlásához. Ez további magas tranzakciós díjakhoz, fedezetlen fizetési csatornákhoz és még több ilyen problémához vezet, amelyek általában az ilyen tranzakciókhoz kapcsolódnak.

De ezeknek a problémáknak a megnyugtatásához csak egy tisztességes útmutatási csatornára van szükség, amely azonnal a helyes döntések felé tereli Önt. És ez a cikk éppen ez a célja. Tervezzük, hogy egyenként foglalkozzunk a Bitcoins megszerzésének ezen módszereivel, és gondosan elemezzük előnyeiket és hátrányaikat, hogy kiderítsük a tétel legjobbjait. Ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogy hogyan lehet megvásárolni a Bitcoins-t a Venmo-val, és célja, hogy eligazítsuk a legjobb módszereket erre.

A 3 legjobb módszer a Bitcoin vásárlására a Venmo 2021 szolgáltatással

1. LocalBitcoins


Localbitcoins Venmo Bitcoins

A LocalBitcoins vitathatatlanul a legnépszerűbb és legszélesebb körben használt kereskedési platform a Bitcoins számára. Ez a peer-to-peer platform finnországi székhelyű, és a helyi pénznemben történő tőzsdén kívüli ügyletekre vagy kereskedésekre specializálódott. Körülbelül öt évvel ezelőtt a LocalBitcoins úgy döntött, hogy integrálja a Venmo-t a rendszerébe, és a Venmo platformon történő Bitcoin-vásárlások eredményeként a LocalBitcoins éppen a legjobb fogadás.

Lépésről lépésre

A legelső dolgok, amelyeket meg kell tennie, bejelentkeznie kell a LocalBitcoins platform hivatalos webhelyére, majd azonnal létre kell hoznia egy fiókot magának, ha még nem létezik. Miután bejelentkezett a fiókjába, ki kell választania az országot, majd ki kell választania a fizetési módot, amely ebben az esetben nyilvánvalóan a Venmo lesz, bár időt szánhat más fizetési lehetőségek feltárására is, ha szeretné.

Miután végzett, kattintson a Keresés gombra, és azonnal kap egy eredményoldalt. Itt ki kell választania az ideális eladót a rendelkezésre álló lehetőségek közül, és további kapcsolatot kell létesítenie a személlyel. Miután ez megtörtént, kattintson a Küldési kérelem küldése gombra, miután kiválasztotta a használni kívánt összeget. Amint az összege eléri az eladó számláját, azonnal felszabadítja a megfelelő Bitcoins-t a pénztárcájába.

KEZDJE A LOCALBITCOINOKAT!

2. Fájdalmas

fájdalmas venmo bitcoinok

Lehet, hogy úgy gondolja a Paxfulot, mint a LocalBitcoins újabb, de kisebb verzióját. Azzal a szándékkal hozták létre, hogy javítsák a kriptovaluta óriás problémáit, és még új funkciókat is bevezessenek.

A LocalBitcoins által már elkészített modellre építve a Paxful exkluzív kereskedelmet, vételt és eladást tesz lehetővé a Bitcoins-ban. Emellett, hasonlóan a LocalBitcoins-hoz és még más tőzsdékhez, a Paxful jelenleg is súlyos kereskedőkhiánnyal küzd, akik hajlandók elfogadni a Venmót fizetési módként.

Ez ismét annak köszönhető, hogy a Venmo tranzakciói nem biztonságos jellegűek, és bebizonyosodott, hogy csalásokra és csalásokra hajlamos, amint azt korábban részleteztük. Valójában néhány évvel ezelőtt a közösségi mikroblog és a rendkívül népszerű Reddit weboldal beáramló panaszokat kapott a felhasználóktól, és arra összpontosítottak, hogy egyre több csalás történt a Venmon. Ez tovább bátortalanította az eladókat és kereskedőket, hogy Venmo-t elfogadható fizetési módnak tartsák.

A közelmúltban azonban a Venmo mögött álló emberek jelentkeztek, hogy foglalkozzanak ezzel a kérdéssel, és kiderült, hogy a Venmo jobb ellenőrzési eljárásokon és biztonságuk megerősítésén dolgozik. Ez tehát a Venmo fizetésként történő elfogadásához rendelkezésre álló kereskedők számának növekedéséhez vezethet.

Lépésről lépésre

Jelentkezzen be a Paxful.com webhelyre, és válassza ki a Buy Bitcoin szót. Most attól függően, hogy regisztrált-e már a szolgáltatásra, létre kell hoznia egy fiókot a webhelyen. A regisztráció folyamata meglehetősen egyszerű, és miután ezt megtette, ki kell választania a pénznemet, a kívánt fizetési módot, ami ebben az esetben nyilvánvalóan a Venmo, majd további kattintásokkal a keresés gombra. Ismét egy keresési eredményoldal üdvözli Önt, ahol meg kell keresnie az ideális eladót, és miután megtalálta az eladót, akiben megbízhat, egyszerűen kattintson a Vásárlás gombra, miután kiválasztotta a kívánt összeget a vásárláshoz. Végül csak annyit kell tennie, hogy megvárja, amíg az érmék az eladó számlájáról egyenesen a Bitcoin pénztárcájába kerülnek.

KEZDJE MEG A FEJLESZTŐT!

3. LocalCryptos

Helyi Cryptos bitcoin venmo

Azok számára, akik Bitcoins-t akarnak vásárolni a Venmo-val, a LocalCryptos nagyszerű platformot kínál, elfogadható kereskedési díjakkal és jó felhasználói felülettel.. 

Ez a peer-to-peer piactér lehetővé teszi a vevőknek és az eladóknak, hogy a legtöbb fizetési mód biztonságos titkosítását továbbítsák. Több betéti módszer létezik, és ez nagyszerű bevezetést jelenthet az újonnan érkezők számára, hogy előrelépjenek és befektessenek a digitális eszközökbe. 

Hogyan vásárolhat bitcoinokat a Venmo használatával

A LocalCryptos keresőmezőt kínál, ahol kiválaszthatja a kriptovalutát, a régiót és a fizetési módot, amely ebben az esetben a Venmo.

Miután kiválasztotta a keresési feltételeket, futtassa ezt a keresést a lehetséges kereskedések felsorolásához. 

Olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, és válasszon egy kereskedést, amely megfelel a számlájának. Vegyen részt benne, és fizessen az eladónak úgy, hogy az átvigye a Bitcoint a pénztárcájába. 

A LocalCryptos jellemzői 

A LocalCryptos néhány népszerű funkció miatt meglehetősen népszerű

  • Remek, könnyen használható felhasználói felületrel rendelkezik
  • Nagyszerű újonnan érkezőknek és tapasztalt kereskedőknek egyaránt
  • 24/7 ügyfélszolgálat 
  • A betéti és kifizetési lehetőségek átfogó listája
  • Több fizetési lehetőség is támogatott. 

KEZDJE EL A LOCALCRYPTOSZT!

Venmo: Digitális pénztárca

venmo logó nagyA Venmo digitális pénztárcaként mutogatja magát. Ez a pénztárca mindenféle pénznemben használható, és elsősorban a barátoktól és a családtól történő fizetésre és pénzkérésre szolgál. A Venmo közvetlenül a bankszámlájához kapcsolódik, és felhasználható pénz hozzáadására vagy a bankszámlájára történő elküldésére, miközben kényelmes módja a vacsorák, fülkék, filmek és egyebek kifizetésének. A felhasználóknak csak akkor kell megtenniük a számlát a Venmo-nál, amikor meghatározzák a fizetési mód választását. Például, míg egyesek inkább a Venmo egyenlegük felhasználásával vásárolnak dolgokat, mások inkább a hitel- vagy betéti kártyájukat. Az is lehetséges, hogy az emberek közvetlenül a bankszámláról fizessenek, amint azt korábban kifejtettük. Ez a szolgáltatás azonban csak az Egyesült Államok bankszámlatulajdonosaira vonatkozik. A következő dolog, amit meg kell tennie, hogy összekapcsolja bankszámláját a Venmo számlájával. Így könnyedén kezelheti a bankszámlájára és onnan érkező tranzakciókat és átutalásokat.

A Venmo elsősorban a Paypal tulajdonában van, és történetesen egy mobil alapú alkalmazás, amely könnyedén képes helyet biztosítani a gyors digitális módú fizetéseknek, de kisebb összegekben. A Venmo mint szolgáltatás kissé rövidlátó jellegű, vagyis általában nem használható nagy összegű könyv szerinti átutalásokra, vagy akár vállalati jellegű átutalásokra. Még a nemzetközi transzferek sem alkalmasak a platformra, de inkább helyi csereplatformként kell használniuk a baráti kapcsolatokat ápoló felhasználók között. Éppen ezért néhány ma alkalmazott legbefolyásosabb kriptovaluta-szolgáltatás, nevezetesen a Coinbase és a Binance egyenesen nem hajlandó elfogadni a Venmót a Bitcoins fizetési módjaként.

Venmo: A szövődmények

A Venmo-t eredetileg olyan platformnak tervezték, amelyet csak rövid távú és kis összegű átutalásokhoz használnak. Ezért csak olyan emberek használják, akik már bíznak egymásban, és ennek eredményeként a Venmo illikviditást okoz a piacon.

A Venmo fizetési rendszerét úgy alakították ki, hogy felhasználóközpontú legyen, és mindkét érintett fél számára elég kényelmes legyen. Pontosan ezért beépítették a könnyű visszafordítás jellemzőjét, ami azt jelenti, hogy a párt könnyen visszaküldheti a kapott pénzeszközöket, és ezt is azonnal. Ez utat enged a platformon elkövetett könnyű csalásoknak és csalásoknak, ezáltal rossz választás lehet sok pénzeszköz kezelésére.

A venmói ellenőrzési rendszer enyhén szólva is gyenge. Nem is kérik a legalapvetőbb ellenőrzést, és alapvetően lehetővé teszik, hogy bárki tranzakciókat hajtson végre az alkalmazáson. Ez természetesen összhangban áll az ügyfélközpontú politikájukkal, de ezeknek az ügyfeleknek a pénzét nagy kockázattal fenyegetik ellopásuk. A regisztrációhoz a Venmo csak az Ön nevét vagy Facebook-profilját és jelszavát kéri, ha ezt választja. És mivel a Facebook mindenki számára nyitott, aki fiókot szeretne létrehozni rajta, a Venmo viszont meglehetősen sebezhetővé válik. Még az e-mail azonosítókat vagy telefonszámokat sem kérik a teljes eljárás során.

Bitcoins vásárlása a Venmo segítségével

Ha hajlandó professzionális jellegű befizetést teljesíteni, akkor minden bizonnyal nehezen talál olyan kereskedőt, aki hajlandó elfogadni a fizetést a Venmo platformon, egyszerűen a biztonsági funkciók hiánya miatt, amihez társul. Még akkor is, ha véletlenül elfogadnak fizetést a platformon, nagy valószínűséggel ezt egy nagyon kicsi összegért teszik meg, ami körülbelül 20 USD alatt van..

Következtetés

Ha úgy gondolja, hogy a Bitcoin a jövő pénzneme, akkor biztosan nem téved. Valójában ugyanazokat az érzéseket osztják meg milliárdok szerte a világon. De az igazán fontos, hogy sok ilyen ember meglehetősen befolyásos, és a Bitcoin-ról alkotott meggyőződésük, a körülöttük lévő általános konszenzussal párosulva oda vezetett, hogy a Bitcoin a világ egyik legerősebb és legszélesebb körben használt pénznemévé vált. Szinte lehetetlennek tűnik azt gondolni, hogy valami, ami még egy évtizede sem létezett, ma a világ egyik legjövedelmezőbb kereskedelmének középpontjában áll. Bár korábban kudarcnak bizonyult, a Bitcoin nem volt itt, hogy elengedjen olyan dolgokat, amelyek könnyen és hamarosan felemelkedtek, és a világ egyik leggyorsabban növekvő devizájává váltak. Olyan népszerű, mint kényelmes. Míg a más valutákkal folytatott tranzakciók sérthetik a magánéletét, mivel nem igazán tudja, ki figyeli az említett tranzakciókat, a Bitcoinszal végrehajtott tranzakciók garantálják, hogy teljesen biztonságosak és mentesek a kíváncsiskodóktól. A kriptovalutát kifejezetten teljesen decentralizálásra tervezték, vagyis a világ egyetlen egyetlen kormányának vagy tekintélyt adó szervének sincs hatalma a Bitcoin tranzakciók szabályozására, így ideális azok számára, akik szeretnék, ha ügyleteik privátak maradnának.

Volt idő, amikor egyetlen Bitcoin közel húszezer dollárt ért. Megdöbbentő azt gondolni, hogy egy ilyen bravúr elérhető volt, de a Bitcoinnak sikerült előrelépnie és megtenni. Ennek eredményeként számos pénzügyi szervezet és befektetési szakértő szerte a világon elkezdte figyelemmel kísérni a Bitcoin ingadozásait. A befektetések beindultak, és az emberek aktív érdeklődést mutattak a kriptovaluta domain iránt. Ma a Bitcoin birtokolja a piaci részesedés nagy részét, és szó szerint képes önmaga több millió dolláros iparágak létrehozására. Ennek kiváló példája a kriptovaluta-ipar, amely viszonylag névtelen maradt, amíg a Bitcoin fel nem állt a kihívásig, és szó szerint minden korábbi rekordot áttépett, hogy visszavezesse a rivaldafénybe. A kriptovaluta-bányászat is csak a kriptopénzek népszerűségének hirtelen növekedése miatt kezdte meg gyors emelkedését a hírnév felé. Egy olyan területet, amelyet korábban csak a legritkább kriptopénz-rajongók ismertek, ma már a világ minden részén erősen felismerik, és az emberek valóban érdeklődnek az érmék bányászata iránt..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector