A Bitcoin vásárlásának legjobb módjai az American Express 2021-tel

1. Paxul 2. LocalBitcoins 3. Abra
fájdalmas LocalBitcoins.com-logo
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

Ön azok közé tartozik, akik úgy gondolják, hogy a Bitcoin a jövő pénzneme? Ha igen, akkor biztosan jó úton jársz, és nem vagy egyedül. Ezeket az érzéseket emberek milliárdjai osztják meg szerte a világon, amelyek közül sok valóban nagy pozíciókat tölt be néhány igazán nagy cégben és intézményben. Ezért nem meglepő, hogy a Bitcoin ma a világ egyik legerősebb devizája.

Míg korábban kudarcnak bizonyult, mégis sikerült egy főnixet vonzania a világra, és szó szerint a saját hamujából emelkedett fel, hogy elérjen néhány egészen lenyűgöző és játékot megváltoztató értéket. Volt idő, amikor egyetlen Bitcoin közel húszezer dollárt ért. Ilyen bravúr még soha nem volt, és elég volt a pénzügyi szektor megrendítéséhez, és hatalmas nemzetközi és helyi cégek felültetéséhez és figyelem felkeltéséhez.

Ma a Bitcoin a piaci részesedés nagy többségét birtokolja, és szó szerint képes egymagában több millió dolláros iparágakat létrehozni. Például elmondhatja, hogy a kriptovaluta domain megkapta az általa végrehajtott lökést, és csak azért hajtotta magát erre a hirtelen népszerűségre, mert a Bitcoinnak sikerült ilyen hírnévmagasságokat szereznie. Még a kriptovaluta-bányászat is virágzik, mivel egyre több ember kész befektetni Bitcoin-bányászokba és kriptaérméket bányászni maguknak.

Ebben a cikkben azonban megvizsgáljuk a legjobb módszert a Bitcoin vásárlására az AMEX segítségével. Ugorjunk bele közvetlenül!

American Express: A lehetőségek

Általánosságban elmondható, hogy a Bitcoins hitel- vagy betéti kártyával történő megvásárlása meglehetősen zavaros lehet. Ha azonban megfelelő módon végezzük, akkor ez valóban elég gyorsnak és az egyik legjobb módszernek bizonyulhat. Először is ki kell választani egy tisztességes csere szolgáltatást, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kártyájával fizessen. Ezenkívül meg kell keresnie néhány nagyon vágyott jellemzőt az érintett tőzsdén, például megfizethető csere díjakat, gyors szolgáltatást és jó eredményeket a Bitcoin transzferek kezelésében..


Hogy egy kis hátteret kapjak, miközben az érmék hitel- vagy betéti kártyával történő vásárlása korábban bonyolult folyamat volt, a technológiai módosítások, valamint a Coinbase és a CoinMama olyan vállalatok őszinte erőfeszítései biztosították, hogy az egész folyamat ma már sokkal korszerűbb és működőképesebb legyen elég simán.

Az alábbi cikk néhány figyelemre méltó csere szolgáltatást mutat be Önnek, amely hatékonynak bizonyult, amikor hitelkártyákkal, különösen az American Express kártyával fizet a Bitcoinsért. Mielőtt elkezdené vásárolni a Bitcoins-t, vagy akár be szeretne jelentkezni ezen szolgáltatások bármelyikébe, jól járhat, ha valóban feliratkozik egy pénztárca-szolgáltatásra, amely elég jó ahhoz, hogy minden érméjét könnyedén megtartsa, és nem jelent kompromisszumot a biztonságuk szempontjából. Miután ezt megtette, jó, ha folytatja a kriptovaluta-szolgáltató választását.

Az 5 legjobb módszer a Bitcoin vásárlására az American Express-szel

1. Fájdalmas

fájdalmas

A Paxful egy másik nagy rejtjelcsere-platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az American Express szolgáltatással fizessenek. A Paxful Tether cseréket is kínál a bitcoin mellett. Kétségtelenül az egyik legbiztonságosabb bitcoincsere-platform.

A platformon keresztül zajló összes csere teljesen biztonságos. Az ilyen jelek levonása valóban hosszú időt vehet igénybe.

A Paxful rendelkezik egy élő csevegőfelülettel is, amely a lehetséges vevőkkel és eladókkal beszélget. Egy csomó kifizetési módot is kínál. Vagy kereskedhet készpénzzel privát szállítóval, vagy nincs eladó. Ha azonban tömegesen szeretne vásárolni, akkor a legjobb, ha az online átutalási módszert használja.

Az általa kínált számos vételi és eladási módszer a Paxful-ot az igazi üzletgé tette. Az érméket ajándékkártyákra, közvetlen kifizetésekre, más digitális pénznemekre, valamint árukra és szolgáltatásokra is kicserélheti.

A legfrissebb biztonsági funkciókkal is rendelkezik. Ha a vevő vagy az eladó a pénztranzakció végrehajtása után lemond, a Paxful gondoskodik erről. Miután egy tranzakcióban megállapodtak és megkezdődött, az érmék elhagyják az eladó számláját. Ugyanakkor a vevő számlájára sem mennek. A további vizsgálatok befejezéséig a térben maradnak, így az érmék teljesen haszontalanná válnak.

Az Escrow-nak nagy, mintegy 4,8 millió ügyféllel rendelkező ügyfélköre van, ami megnehezíti az új funkciók lépést tartását. 

A bitcoin vásárlásával és eladásával együtt Bitcoin-kereskedővé is válhat. Sikereinek egyetlen oka a könnyen kezelhető felület, az intuitív felhasználói felület és a tiszta felhasználói felület. A Paxful a kriptokereskedelmet a lehető legsimábbá teszi.

Az összes kereskedési jellemző a Paxful ajánlatai és az ésszerű jutalékráta teszi a Paxfulot fantasztikus kriptotőzsdei platformká.

KEZDJE MEG A FEJLESZTŐT!

2. Abra.com

abra.comAz Abra egy újkori alkalmazás, amely lehetővé teszi különféle kriptovaluták és fiat pénznemek tárolását, vásárlását és befektetését egy helyen. Ez egy bitcoin pénztárca alkalmazás, amelyet mind az Android, mind az iOS felhasználók használhatnak. Ez lehetővé teszi a felhasználóknak akár 50 fiat pénznem és 28 kriptovaluta cseréjét is 100% -os peer-to-peer technológián keresztül, és büszke erre a szolgáltatásra. Biztosítja, hogy Ön legyen az, aki teljes mértékben ellenőrzi a pénzét.

Az Abra emellett felajánlja, hogy finanszírozhatja számláját banki átutalással, hitel- vagy betéti kártyával, litecoin bitcoin vagy bitcoin készpénzzel, majd elkezdhet befektetni kriptovalutákba..

Az Abra az egész folyamatot gyorsan és egyszerűen befektethetővé teszi, megkerülve a több szolgáltatás kezelésének összetettségét. Felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, és lehetővé teszi az aktuális árak ellenőrzését, az előrehaladás nyomon követését, valamint a kriptovaluta-befektetések egyetlen helyen történő elérését. A kriptovalutákat bármikor cserélheti, és a folyamat szinte azonnal befejeződik.

Az Abra lehetővé teszi a bitcoin kereskedelmét bármely más kriptovaluta ellen a platformjukon. Az Abra decentralizált megközelítést alkalmaz, ami azt jelenti, hogy az Abra nem őrzi ügyfelei eszközeit – így az ügyfelek pénze kevésbé sérülékeny a hackeléssel szemben, és felmenti Abrát a pénzátutalási előírások alól is.

Ellentétben a legtöbb kriptovaluta-tőzsdével, Abra teljes mértékben integrálódott az Egyesült Államok és Fülöp-szigetek bankrendszereibe, mivel Abra itt indult először. Az American Express lehetővé teszi, hogy az amerikai kártyabirtokosok az Abra alkalmazáson keresztül fizessenek a betétekért.

Azonban az a mód, ahogyan Abra valutát tárol egy Litecoin pénztárcában, és bevételre tesz szert a devizakereskedésekből, megzavarja az első használókat, mivel ismeretlen pénzügyi fogalmak, például Forex spreadek vagy tőzsdén kereskedett alapok.

Érvek és ellenérvek

Az Abra közvetlen banki átutalásokat kínál, bár ez a szolgáltatás csak az Egyesült Államokban és Fülöp-szigeteken érhető el. Ez lehetővé teszi az American Express-nál az Egyesült Államokban történő betétek finanszírozását is.

Abra a fiat pénznemek és kriptovaluták széles választékát kínálja, amelyek közül választhat, így szó szerint elkényeztetve marad a választás. A mobilalkalmazások használata szintén meglehetősen egyszerű, és biztosítják az átutalások költségeinek csökkenését.

Abra is van némi kudarc. Nem kínál platformokon keresztüli hozzáférést, és nem állnak rendelkezésre fejlett eszközök a nagyfrekvenciás kereskedelemhez. A szintetikus valutarendszert meglehetősen nehéz megérteni, és nem utolsósorban az átutalási rendszer csak a Fülöp-szigeteken áll rendelkezésre.

Kezdje el az ABRA.COM-mal

3. Coinbase

érme alapA Coinbase az egyik legnagyobb és legjobban működő kriptovaluta-szolgáltató a világon. Számos országra kiterjeszti működését, és általában kiváló szolgáltatásnak tekinthető a kriptovaluta tranzakciók lebonyolításában, függetlenül attól, hogy milyen típusú valuta érdekli. Különösen a Bitcoins esetében a Coinbase lehetővé teszi, hogy akár 150 USD értékben vásároljon érméket hetente, American Express hitelkártyával.

Mint minden más szolgáltatás esetében, a legelső dolog, amelyet figyelembe kell venni, a díj. Sajnos minden fogyasztónak ára van a Bitcoins-nal való kereskedésnek ezen tőzsdék bármelyikén. Gyakran előfordul egy ár, amely nagyjából a teljes tranzakciós érték 0-5% -a. Konkrétan a hitelkártyák, például a jelenleg érdekelt American Express kártya esetében ezt a díjat a Coinbase 3,99% -ban állapította meg. Az elsődleges ok, amiért ilyen nagy, az az, hogy az amerikai vagy európai felhasználók számára az összes általuk választott szolgáltatás közül a Coinbase díja a legkevésbé egyik.

Lépésről-lépésre útmutató

A Coinbase-re való regisztráció és az Amex hitelkártyával történő vásárlás nem túl bonyolult folyamat. Kezdetnek egyszerűen be kell jelentkeznie a webhelyre, és létre kell hoznia egy fiókot. Miután ezt megtette, meg kell győződnie arról, hogy hitelkártyája csatlakozik-e fiókjához. Ennek egyetlen módja az, ha megadja néhány hitelkártya adatait. Miután eladta az információkat, a kártya felkerül és hozzáadódik a Coinbase profiljához. A következő lépés magában foglalja az imént létrehozott fiók igazolását az ellenőrző linkre kattintva. Végül csak annyit kell tennie, hogy megkezdi a vásárlást, és rájön, hogy a Bitcoins vásárlása Amex kártyákkal könnyebb, mint valaha.

Előnyök & Hátrányok

Míg a Coinbase magas likviditási és vásárlási korlátokat kínál, abban az értelemben korlátozza Önt, hogy minden banki átutalással végrehajtott vásárlás akár öt napig is eltarthat. Mivel a Bitcoin eredendően gyors és zökkenőmentes kialakítású, a legtöbb felhasználó számára csuklásként jelentkezik, hogy a szolgáltatás ennyi időt vehet igénybe egyetlen tranzakció feldolgozása során. Ami az újonnan érkezőket vagy olyan embereket illeti, akik most csatlakoztak a platformhoz, vagy akár azokat, akik újak a kriptovaluta domainben, a Coinbase remekül működik, mivel lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén megszerezzék a Bitcoins-t. Ez tovább ösztönzi az újonnan érkezőket, hogy több Bitcoint használjanak, és valójában megkönnyíti a domain általános fejlesztését. Másrészről, mivel a Bitcoins-t azért hozták létre, hogy a pénzügyi ügyleteket privátban tartsák, és bizonyos személyeket és érdekelt feleket segítsenek tranzakcióik megtartásában, bizonyos értelemben ez az érmék célját veti fel, ha egy szervezet nyomon követi ezeket a tranzakciókat. vagy akár távolról is figyeli őket. Ami a Coinbase-t illeti, beszámoltak arról, hogy a szolgáltatás valóban figyeli az Ön által vásárolt érméket, és nyomon követheti az érintett érmékkel végrehajtott kiadásait és vásárlásait. Van egy másik nagy előnye az Amex felhasználók számára, hogy élnek az Instant Buy opcióval, amely lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén és gyorsan vásárolhassanak érméket.

KEZDJE A COINBASE-T!

4. CEX.io

A CEX.io, mint valaha az egyik legrégebben működő Bitcoin-csere szolgáltatás, megérdemli a helyet ebben a listában, egyszerűen a rengeteg tapasztalat miatt. Működik az Egyesült Államokban, Európában, sőt Dél-Amerika néhány országában. Egy olyan régóta létező szolgáltatással biztos lehet benne, hogy a legjobb szolgáltatásokat nyújtja. A CEX egyetlen problémája azonban az, hogy elég hosszú ellenőrzési folyamattal jár, amelynek elkészítése akár fél órát is igénybe vehet.

Előnyök & Hátrányok

Először is meg kell dicsérni a platform puszta elérését, mivel sok országban és régióban elérhető. Másodszor, a CEX.io által felszámított, mindössze 0,2% -os ár az egyik legalacsonyabb a kriptovaluta-kereskedelemben. Végül, amint azt korábban részleteztük, a CEX.io meglehetősen régóta létezik, így eléggé bevált és megbízható. Most, hogy a hátrányokról beszéljünk, az ellenőrzési folyamat mindenképpen egy kis fájdalmat okoz, mivel senki sem akar fél órát üldögélni, csak hogy ellenőrizzék. Ezenkívül sok személyes információt kér, például fényképeket. Emellett a platform GBP piacán nincs likviditás.

Kezdje el a CEX.IO-val!

5. BitPanda

bitpandaA BitPanda Ausztriából működik, mivel a szolgáltatás központi központja ott található. Jelenleg csak az európai kontinens lakói számára áll rendelkezésre, bár terveik vannak a jövőbeni további bővítésére. A szolgáltatással kapcsolatban az első dolog jut eszembe, hogy mekkora díjat hajlandók felszámítani, és a BitPanda a teljes tranzakciós díj 3-4% -a között számol fel. A BItPanda szolgáltatásainak bizonyos anomáliája az, hogy a díjat valójában nem nyilvánosan jelenítik meg a webhelyükön, hanem a végső vételárban jelenik meg, amikor folytatja a vásárlást..

Előnyök & Hátrányok

Ami az Amex fizetéseket illeti, a BitPanda az egyik legalacsonyabb tranzakciós díjat kínálja az üzleti életben, és a CoinMamához hasonlóan nekik is megbízhatósági és bizalmi tényezőjük van. Az egyetlen gyanú, amelyet találtunk, az már korábban említett, a vevőt kissé sötétben tartják a díj tekintetében, mivel csak a vásárlás befejezésekor láthatja.

KEZDJE A BITPANDÁT!

Következtetés

Bármi köze a Bitcoins-hoz, és hogy valóban érdemes legyen valami, például egy üzleti lehetőség, az első lépés az, hogy folytassa és megszerezze ezeket az érméket. Most, amint azt korábban említettük, megteheti kriptovaluta bányászattal, amely manapság kialakulóban lévő terület. Van azonban néhány hiányossága a kereskedelemmel kapcsolatban, amelyekről tisztában kell lennie. Először is, a kriptovaluta bányászata nem mindig jövedelmező. Valójában valójában jó sok körültekintő tervezés és kivitelezés szükséges ahhoz, hogy a dolgok rendben legyenek és jelentős nyereséget szerezzenek a Bitcoin bányászatával.

Kezdetnek ezek a bányászatban elengedhetetlen bányászati ​​berendezések gyakran sok villamos energiát fogyasztanak, ami azt jelenti, hogy a megszerzett nyereség jó része kompenzálja a megemelkedett energiaszámlákat. Ez az Ön vállalkozása számára azt jelenti, hogy többet fog költeni, mint amennyit keres, ami nyilvánvalóan nem túl okos választás. A másik biztonságosabb és leggyakrabban használt lehetőség az érmék közvetlen vásárlása. Az egyetlen probléma az, hogy az emberek gyakran összezavarodnak és elvesznek azon, hogy hogyan tudják megvásárolni ezeket az érméket, amikor szó szerint több száz lehetőség és több száz lehetőség áll rendelkezésre számukra. Nagyon nehéz megmondani, hogy melyik fizetési módot válassza és melyik szolgáltatást vegye igénybe, különösen azok számára, akik újak a szakmában és nem ismerik túlzottan a szabványokat.

De az ilyen problémák kiküszöbölése érdekében úgy gondoljuk, hogy a legjobb, ha egy-egy módszerrel kezeljük a problémát, vagyis időt szánunk rá, és jól megvizsgáljuk ezeket a fizetési módokat egyenként, miközben felsoroljuk a legjobb szolgáltatásokat is. hogy felhasználható a célra. És ez a cikk pontosan ezt kívánja megtenni. Reméljük, hogy útmutatónk a Bitcoins vásárlásához, és segít megalapozott döntés meghozatalában, amikor az American Express-szel vásárol Bitcoins-t.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector