A legjobb Bitcoin asztali pénztárcák Mac, Windows és Linux 2021-hez

számítógépA kriptovaluták területén hatalmas ugrás volt tapasztalható az elmúlt néhány évben. Az elmúlt évtizedben a Bitcoin gyors emelkedését és zuhanását, majd későbbi emelkedését tapasztaltuk, amely tovább szülte azokat a jelenségeket, amelyek a jelek szerint ma a kriptopénzek váltak. Úgy tűnik, a beruházásoktól a bányászatig szinte mindenhol nyomot hagytak. Míg eleinte csak alternatív eszközként kezdték a pénzünk tárolását, manapság tetemes részesedést képviselnek a világ legnagyobb pénzügyi piacain. Ezenkívül az ipar látszólag olyan nagy és befolyásos lett, és önmagában bizonyos piacokat és kisiparokat eredményezett, amelyek mindegyike úgy tűnik, hogy jó üzletet folytat és jelentős nyereséget arat.

A bányaipar például szükségessé tette a bányászati ​​berendezések piacának kialakítását. Ezek a fúrótornyok nagy teljesítményűek és működnek, és ha működnek, borsos energiaköltségeket és áramszámlákat igényelnek. Ésszerű és hatékony módon történő végrehajtása esetén azonban a kriptovaluta bányászat rendkívül jövedelmező kereskedelemmé válhat a felhasználó számára, és a vártnál nagyobb profitot hozhat létre kriptopénzek formájában. Ezért nem meglepő, hogy a bányaipar virágzik, és a bányászati ​​fúrótornyok területén folytatott folyamatos innovációk és fejlesztések biztosították, hogy a bányászat önmagában tevékenységként mindig nyereséges maradjon az abban részt vevő emberek számára.

Hasonlóképpen, úgy tűnik, hogy egy másik iparág, amely a kriptopénzek és népszerűségük miatt alakult ki, a Bitcoin pénztárcák ipara. Amikor a bányászatra gondol, a legtöbb fiókban azon gondolkodik, hogyan szerezze be őket, vagy hogyan vásárolja meg őket különféle csatornákon. Míg egyesek inkább egyszerűen fizetnek értük bizonyos kereskedési platformokon, mások szerint az érmék bányászata jobb megoldás. De bármi legyen is az a közeg, amelyen keresztül beszerzi őket, egy tény továbbra is általános. Keressen egy helyet, ahol tárolhatja őket, és amely biztonságot nyújtva semmilyen követ nem hagy maga után. A kriptográfiai érmék birtoklása nem csak arra korlátozódik, hogy helyet találjanak egyszerre, hanem valójában egy olyan közeg keresését jelenti, amely igyekszik betartani az összes olyan minőségi és biztonsági előírást, amelyek kritikusak az érmék titkosságának és megőrzésének, biztonság.

Szerencsére nem kell messzire keresnünk, mert a nap megmentése érdekében itt vannak a kriptovaluta pénztárcák. Ezek a kifejezetten kriptovaluták tárolására tervezett pénztárcák gyorsak, egyszerűek és biztonságosak. Amellett, hogy könnyű platformot biztosítunk mindenféle kriptovaluta tárolására, a biztonságuk megőrzéséért is teljes mértékben felelősek. Miután az érmék egy részét tárcában tárolja, mindenféle tűzfalat és biztonsági protokollt alkalmaznak, hogy megvédjék őket a szabotázs külső kísérleteitől. Ezenkívül, ha továbbra is kétségei vannak afelől, hogy ez elegendő-e, bármikor választhatja az offline pénztárcát, amely mindig le van választva az internetről, és ezáltal automatikusan megvédi érméit a külső támadásoktól.

Most, hogy átéltük a kriptovaluta-üzlet alapvető csínját-bínját, itt az ideje továbblépni az ügy lényegére, amely a Bitcoins legfantasztikusabb asztali pénztárcáinak áttekintése, amelyeket valószínűleg megtalál a mai piac. Folytattuk a kutatást, hogy ne kelljen. Ha alig várja, hogy kriptovalutákban indítson vállalkozást, akkor nagy valószínűséggel egy jól működő, de biztonságos pénztárcára lesz szüksége, amely gondoskodik az összes tárolási követelményről. A piacon ma elérhető rengeteg modell révén a vevő megzavarodhat, miközben az igényeinek megfelelő illeszkedést keres. Ha hasonló problémával küzd, akkor olvassa tovább, mert itt összeállítottuk a legjobban megtervezett és megvalósított asztali pénztárcák listáját a Bitcoins számára, amelyek valaha piacra kerültek.

Asztali Bitcoin pénztárcák


Az asztali pénztárcák abban az értelemben remekek, hogy teljesen problémamentesek és nevetségesen könnyen használhatók. Azok számára, akiknek Bitcoin-ban kell fizetniük, vagy gyakran kell Bitcoin-tranzakciókat végrehajtaniuk, az asztali pénztárcák a megfelelő út. Sima felületük és folyékony navigációs rendszereik révén elég nagy felhasználói élményt és fantasztikus szolgáltatást nyújtanak. Míg a hardveres pénztárcák megkövetelik, hogy a fizikai eszközt mindig magával vigye, ha használni szeretné, az asztali pénztárcák ilyet nem kérnek, bárhol és bármikor használhatók.

Egy szempontot azonban szem előtt kell tartani, mielőtt tovább folytatnánk. Bár az asztali pénztárcák remekek, még mindig felelősek azért, hogy kiszolgáltatottak legyenek a külső támadásoknak vagy számítógépes lopásoknak. Mivel folyamatosan kapcsolódnak az internethez, rendkívül érzékenyek a hackerek rosszindulatú kísérleteire vagy a fiókjába történő nem kívánt behatolásokra. A hardveres pénztárcák viszont, bár kissé kevésbé kielégítőek a felhasználói élmény terén, mégis képesek biztonságban tartani pénzüket számos biztonsági protokoll és tűzfal mögött. Úgy tűnik, jobban működnek a biztonság szempontjából pusztán azért, mert nem kell csatlakozniuk az internethez, ami automatikus mentességet biztosít számukra a hackelési kísérletek és a számítógépes lopások ellen..

A legjobb 5 legjobb Bitcoin asztali pénztárca 2021

1. Electrum

Az Electrum vitathatatlanul a legnépszerűbb asztali Bitcoin pénztárca a piacon. Fejlett funkciókkal, intuitív kezelőfelülettel és nagy elkötelezettséggel rendelkezik az ügyfelek elégedettségének elérése érdekében. Ennek a sikeres pénztárcának az elsődleges értékesítési pontja az, hogy elképesztően könnyen használható és könnyen kezelhető azok számára is, akik teljesen újdonságok a kriptovaluták és a Bitcoin-befektetések terén.

Néhány fejlett funkció, amelyet ebben az egységben találna, a hűtőtároló és a TOR, amelyeket ritkán talál meg más asztali pénztárcákban.

2011 decemberében jött létre, és tudja, hogy egy márka akkor jó, ha már ilyen régóta létezik. Az Electrum könnyű pénztárcaként forgalmazza magát, és rugalmas abban az értelemben, hogy könnyen kezelhető Mac, Windows és akár Linux gépeken is. Az asztali vagy szoftveres pénztárcáknak gyakran együtt kell működniük a hardveres pénztárcákkal, hogy a felhasználó teljes élményt nyújtson, és az Electrum asztali pénztárca lehetővé teszi ezt. Támogatja a Trezor, a Ledger Nano és a HW1 integrációját. Ezenkívül hozzáférést kap egy biztonságos és biztonságos hűtőtárolóhoz egy offline számítógépen keresztül, és még decentralizált ellenőrzést is élvezhet az SPV segítségével.

  • Electrum: Biztonság

Az Electrumot akár forró pénztárcaként is használhatja, amely véletlenül mindig csatlakozik az internethez, vagy hűtőtárolóként, amely továbbra sem működik, és biztonságban tartja az érméket a számítógépes lopásokkal szemben. A pénztárca konfigurációjától függetlenül mindig létre kell hoznia egy 12 szóból álló magot vagy kulcsot annak érdekében, hogy hozzáférhessen pénzeszközeihez, és olyan alapvető funkciókat hajtson végre, mint az adatok biztonsági mentése és az egész pénztárca és a kulcsok visszaállítása..

Ha a tárcáját hűtőtároló módban futtatja, akkor a magot egy bankképes offline számítógépes rendszeren kell létrehozni, majd a felhasználónak fel kell jegyeznie a későbbi felhasználásra. A mag használatával ezt követően létrejön egy nyilvános fő kulcs, amelyet tovább importálnak az általános számítógépes rendszerre telepített Electrum külön verziójába.

Mindezen intézkedések lehetővé teszik a pénztárca egyenlegének egyszerű ellenőrzését, a kifizetések elfogadását vagy küldését, sőt új címeket is létrehozhatnak anélkül, hogy kockáztatnák a pénz elrablását a számítógéptől. A maximális biztonság érdekében minden tranzakciót az offline számítógépen kell aláírni.

Ami a biztonsági kulcsokat illeti, mindegyikük magánjellegű, és soha nem is hagyja el a számítógépes rendszerét, így esélye sincs ellopni.

  • Electrum: Adatvédelem

Az Electrum úgy működik, hogy a felhasználók által létrehozott szervereket használja az egyenleg- és tranzakciós információk lekérésére. Mivel ezek a szerverek többnyire véletlenszerűek, nincs lehetőségük megismerni a személyes adatait, például a nevét, de hozzáférnek az Ön IP-címéhez, egyenlegéhez és még a pénztárca címéhez is.

A proxy szolgáltatások, mint például a Tor, hatékonyan védik az Ön IP-címét olyan külső szolgáltatásokból, mint például az Electrum által alkalmazott szerverek. Ennek azonban van korlátja. Tor nem akadályozhatja meg a szervert abban, hogy megtudja, hogy a címek listája egyetlen egyedhez tartozik. Míg egyes szerverek kifejezetten kijelentik, hogy nem a gyakorlatban vannak, és nem tárolják vagy naplózzák az Ön személyes adatait, valójában lehetetlen meghatározni a nyilatkozat pontosságát anélkül, hogy maga létrehozná az Electrum szervert.

Mivel az Electrum azt állítja, hogy HD pénztárca, valójában új címeket hoz létre minden új tranzakcióhoz, és semmilyen körülmények között nem használja fel újra a régi címeket. Ez nagy visszatartó erőként szolgál a kémkedési technikák, valamint a pénzeszközökre és a befizetésekre tett kísérletek ellen.

Az Open Bitcoin Privacy Project 2015. tavaszi jelentésének megfelelően az Electrum 100-ból 46 pontot kapott.

2. Multibit

A Multibit egy asztali pénztárca a Bitcoins számára, amelyet már jó ideje használnak. A funkciók széles skálájával rendelkezik, gyors és könnyű. A szolgáltatás egyik fő hátránya, hogy már nem fejlesztették ki, és maguk a fejlesztők is teljesen elvetették. Ez jelentős akadályt okozott az egyébként jól teljesítő pénztárca számára, és gyakorlatilag gátat szabott az eladásoknak és a nyereségnek. Azt javasoljuk a felhasználóknak, hogy csak addig válasszanak Multibit-t, amíg és amíg ez a probléma nem oldódik meg, és inkább az Electrumot válasszák. Azoknak a felhasználóknak, akik már megvették a pénztárcát, vagy már használják, olvassák tovább.

A KeepKey üzemelteti, amely történetesen önmagában is nagyszerű hardver pénztárca. A Multibit kizárólag a Bitcoins asztali pénztárcájaként működik. Még 2011-ben dobták piacra, így jó és viszonylag sikeres futásnak örvendett. Ez az egyik legrégebbi, még mindig használt Bitcoin pénztárca, ezért rengeteg tapasztalattal és évek óta tartó folyamatos frissítéssel jár. A MultiBit elsődleges jellemzői, amelyek vonzóvá teszik az ügyfeleket, az a tény, hogy a hozzá társított márka történetesen magas hírű, és hogy a program forráskódja nyilvános, ami azt jelenti, hogy bárki bejelentkezhet a webhelyére és megnézheti forráskódjukat, vagy akár fejlesztéseket javasolnak.

Ezenkívül a könnyű használat egy másik paraméter, amelyen a Multibit kiemelkedő. A fizetések küldésének vagy fogadásának, valamint a fiók létrehozásának folyamata nagyon leegyszerűsödött, és nagyszerű felhasználói élményt nyújt.

  • MultiBit: Hogyan kell használni

Az első lépés a Multibit használatának megkezdéséhez az, ha bejelentkezel a Multibit hivatalos weboldalára, és letöltöd a pénztárcát a rendszeredre. Miután ezt megtette, telepítenie kell a programot a számítógépére. Az erre vonatkozó utasítások rendszerenként változhatnak. De miután átélted ezt, és az indításhoz kattints duplán az alkalmazás ikonjára, kapsz egy üzenetet, amelyben arra kéred, hogy válaszd ki a felület nyelvét.

Ezután ki kell választania a pénztárca típusát. Miután áttekintette az összes lehetőséget, és mérlegelte mindegyikük előnyeit és hátrányait, válassza ki és kattintson a következő gombra. Olvassa tovább a képernyőn megjelenő utasításokat. Egy ponton ki kell választania azt a műveletet, amely megfelel az új pénztárca létrehozásának, és erre irányul át.

Ezenkívül véglegesítenie kell a pénztárca biztonsági mentésének rendeltetési helyét is. Győződjön meg róla, hogy ezt rendkívül biztonságos, de hozzáférhető helyen teszi, mivel a pénztárca biztonsági másolata rendkívül fontosnak bizonyul valamilyen baleset vagy vészhelyzet esetén. Ezek a biztonsági másolatok felelősek a fizetések és a kapcsolattartók védelméért, ha számítógépe megsérült vagy ellopták, amint azt maga a telepítővarázsló is elmagyarázta.

Miután végigvette a biztonságos hely kiválasztását, tovább lép, és végül létrehozza a pénztárca helyreállítási mondatát. Ez a kifejezés hasonló egy biztonsági kérdéshez, amely akkor lép fel, amikor egy személy elveszíti a fiókjához tartozó jelszót, vagy más okból nem tud bejelentkezni a fiókba. Ezt a helyreállítási mondatot nagyon körültekintően kell kezelni. Ne próbáld meg megosztani senkivel, csak azokkal az emberekkel, akikben a legjobban megbízol, és gondosan írd le őket is egy papírra, ha esetleg elfelejted őket. Nem javasoljuk a kifejezés digitális vagy elektronikus eszközön történő tárolását, mivel ezek manapság könnyen feltörhetők vagy feltörhetők. Miután újra megadta pénztárca helyreállítási mondatát és dátumbélyegzőjét, megerősíti a pénztárca biztonsági mentését.

Ha mindezen túl van, látnia kell egy „ellenőrzött” jelet az alkalmazás párbeszédpaneljén, amely általában a bal oldalon jelenik meg a kilépés gomb felett és felett. Ha nem jelenik meg ez a gomb, érdemes újra elvégeznie az ellenőrzési folyamatot, mivel ez azt jelenti, hogy hibát követett el a szavak beírásakor.

A következő lépés a fiókhoz tartozó jelszó létrehozását jelenti. Ez döntő fontosságú, mert mi van akkor, ha valaki más használja a számítógépét? Nem akarja, hogy ez a másik megnézze a kriptovaluta egyenlegét, vagy pénzt küldjön és fogadjon a számlájáról, ezért védi fiókját jelszóval, hogy ha valaki más véletlenül is használja a számítógépét, ő nyerjen Nem tud bejutni a Multibit-fiókjába. Most írja be újra a jelszót, és ha ezt megtette, a pénztárca fel lesz oldva.

  • Multibit: Megközelítés

Most, hogy a pénztárca beállítása befejeződött, szabadon felfedezheti és megnézheti a funkciókat. A bal felső sarokban látható az egyenleg, míg a bal oldalon található egy panel, amely felsorolja a fizetési lehetőséget. A Fizetések lapon könnyedén megtekintheti az összes tranzakciót, legyen szó pénzeszközök küldéséről vagy fogadásáról. Ugyanezen az oldalsávon megtalálja a Küldés / kérés opciót, amelyet nyilvánvalóan a fizetés tényleges kezdeményezésére vagy kérésére használnak. Miután rákattintott a Küldés gombra, egy másik felugró ablakban találja magát, amely megkéri, hogy sorolja fel a címzettet, akinek el kell küldenie az érméket, és az összeget is. A kérelem szolgáltatás szinte hasonló módon működik. Van még egy lehetőség, hogy a QR-kód módszert választja, és valóban megtekintheti a saját címe QR-kódját, ha a kérelem lapon található megjegyzés gombra kattint..

  • Multibit: Alapok hozzáadása

Az alapok hozzáadása a Multibit használatával nagyon egyszerű, és nem igényel komplex tudást. Valójában a Multibit most integrálódott a Gildera-val, ami azt jelenti, hogy ma már valóban lehet pénztárcából vásárolni a Bitcoins-t. Ez önmagában nagyszerű szolgáltatás, amelyet nem talál könnyen más Bitcoin asztali pénztárcákban.

Ha azonban a Gildera nem az Ön csésze teája, vagy van valamilyen más szolgáltatás, amelyet jobban szeret, akkor ezt mindig felhasználhatja a Bitcoins kiszervezésére a Multibit szolgáltatásra. Néhány ilyen Bitcoin-váltó szolgáltatás a Coinbase, amely az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában, Szingapúrban és az Egyesült Királyságban működik, a Bitstamp, amely licencelt és szabályozott tőzsdeként működik Európában és világszerte, amely egy webhely, amely Bitcoins értékesítésére szakosodott.

  • Multibit: Díj

A Multibit csekély díjat számít fel Önnek a fizetés során. Ez a díj azonban nem igazán magának a Multibit pénztárcának jár, hanem valójában a Bitcoin hálózat által felszámított díj. Nincs pontosan rögzített összeg a díjért, amelyet végül a hálózatnak fizet, de valójában ez egy változó, amely leginkább attól függ, hogy a fizetés napjának melyik napján és mennyi pénzt fog küldeni.

Bár ez volt az elsődleges lehetőség a Bitcoin asztali pénztárcák esetében, vannak más, ugyanolyan robusztus és képes alternatívák is, amelyek jövedelmezőbbek és előnyösebbek lehetnek az Ön számára. Az asztali pénztárca kiválasztása kockázatos üzlet, mert ha vásárlás előtt nem veszi figyelembe saját igényeit és igényeit, és egyszerűen beszerzi azt a pénztárcát, amely a közös piaci vélemények szerint a legjobb, akkor van esély arra, hogy a lehető legjobb ár-érték arányt kapja meg pénzéért vagy a lehető legjobb szolgáltatásért. Az ilyen buktatók és gyakori hibák elkerülése érdekében a legjobb, ha egy kicsit átolvassa ezeket a különböző modelleket, majd válassza ki azt, amelyik a legjobban érzi magát.

3. Atomtáska

Atom egy nem őrizetben levő Bitcoin több pénztárca, amely lehetővé teszi, hogy több mint 500 egyéb érmét és zsetont kezelj az alkalmazásban. Sima, jól védett felületen vásárolhat, biztosíthat és cserélhet kriptot. A privát kulcsaidat memóriából generálják. Alapjainak biztonsága teljes egészében az Ön kezében van.

Az összes fő operációs rendszer támogatott

A hivatalos weboldalon elérhető Atomic Wallet verziók Windows, macOS, Linux és Android számára. Az iOS verziót 2021 negyedik negyedévére kell kiadni.

Névtelenség és biztonság

Mivel az Atomic Wallet nem gyűjt felhasználóinak személyes adatait, csak Ön rendelkezik teljes hozzáféréssel az alapjaihoz. A beállított jelszóval és egy 12 szóból álló mnemonikus mondattal a magánéletét jól védjük. 

Több pénznem

Az Atomic Wallet jelenleg több mint 500 érmével és zsetonnal működik. A felhasználók teljesen biztonságos módon kezelhetik és kezelhetik őket, a Simplex, a Changelly, a Shapeshift és a ChangeNOW által biztosított beépített szolgáltatások révén kriptográfiai eszközöket cserélhetnek és vásárolhatnak. Sőt, az Atomic programban néhány másodperc alatt hozzáadhat bármilyen ERC20 tokent.

Nulla díjak

Az Atomic Wallet telepítése vagy az egyedi pénztárca cím létrehozása nem számít fel semmit. Csak a szükséges hálózati díjakat kell fizetnie (pl. Kriptot cserébe adva). 

Azonnali csere és Buy-in Crypto opció

Az Atomic Wallet lehetővé teszi 60 kriptovaluta cseréjét. A szolgáltatást a Shapeshift, a Changelly és a Changenow üzemelteti.

A Simplex által működtetett beépített vásárlási opció lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt megvásárolhassa bankkártyájával a kriptot, mint például a Bitcoin, az Ethereum, az XRP, a Bitcoin Cash és az LTC.. 

24/7 támogatás

Az Atomic Wallet törődik a felhasználóival. A kisegítő személyzet a nap 24 órájában dolgozik, és mindig készen áll segíteni abban az esetben, ha valami baj történik.

Kezdje el az ATOM-pénztárcával

4. Bitcoin fegyvertár

A Bitcoin Armory egy másik nagyon régi asztali pénztárca, amelyet hosszú ideje használnak, és nagyon jól működik az összes asztali platformon. Nem számít, hogy Windows, Mac vagy Linux rendszert használ-e, mert a Bitcoin Armory platform zökkenőmentesen működik mindhármukon. Az idős időzítők, akik mostanra már megértették a pénztárcát, valóban képesek ezt a tapasztalt egységet hűtőházként használni, így az érmék automatikus mentességet nyújtanak a hackerek vagy az internetes lopások ellen az internetről való lekapcsolás miatt. Ennek a pénztárcának kipróbált jellege jó választás lehet bizonyos ügyfelek számára, és a jövőben is így lesz.

5. Bitcoin Core

A Bitcoin mag egy Bitcoin teljes csomópontú pénztárca. A Bitcoin teljes csomópont olyan program, amely teljes mértékben ellenőrzi és ellenőrzi a tranzakciókat és a blokkokat a blokkláncból. Egyszerűbben kifejezve, ez azt jelenti, hogy a Bitcoin Core alapvetően az egész blokkláncot tölti le a rendszerére, ezáltal nehezebb alkalmazás futtatásához és működtetéséhez. Mivel ez kissé bonyolult jellegű, összehasonlítva más, ugyanabba a kategóriába tartozó asztali pénztárcákkal, sokkal hosszabb ideig tart a telepítése, és türelmet igényel a felhasználótól. Miután azonban minden készen áll, készen áll, a piac legbiztosabb Bitcoin pénztárcájaként működik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector