A legjobb Bitcoin bányász szoftver 2021 – Helyezze hardverét a szteroidokra!

szoftverHa van egy tény, amely világszerte igaz az egész világra, az az, hogy ezen a világon minden ember nyereséget akar keresni magának, bizonyos mértékig vagy a másikban. A profit jellege eltérhet, és ennek összege is, de ettől függetlenül a nyereségszerzés vágya állandó marad. És éppen ebből a célból rengeteg vállalkozást, szakmát és munkahelyet fogalmaztunk meg és építettünk fel, amelyek mindegyike hasznos munka elvégzéséért cserébe ösztönzőket kínál a munkavállalónak cserébe.

Vannak olyan üzletembereink, akik szép számmal alkalmaznak munkavállalókat, hatalmas gyárakat, iparokat vagy gyártóüzemeket hoznak létre, és általában egyetlen termékkel foglalkoznak, hogy profitot szerezzenek és bővítsék működési bázisukat. Hasonlóképpen vannak olyan emberek, akik másokért dolgoznak, legyen az pénzért vagy más kompenzációért, és így különböző kapacitásokban képesek megfelelő megélhetést fenntartani maguknak és családjuknak.

Van azonban néhány finomabb ügylet is, amelyek nem annyira ismertek, ugyanakkor elég erősek és hatékonyak ahhoz, hogy komoly tisztességgel tisztességes nyereséget adjanak. A szabadúszók például egy hét vagy egy hónap rövid szerződéssel dolgoznak, amelynek során egy adott személynél dolgoznak, aki szolgáltatásaikért cserébe pénzt fizet nekik. Ezek a szabadúszók bármit megtehetnek az írástól a programozáson át a menedzselésig.

Tartalomjegyzék

 • Beruházások & Bányászati
 • Bányászati ​​szoftver: Feladatok
 • Hálózati szabályok
 • Pénztárca szoftver
 • A legjobb 4 legjobb Bitcoin bányász szoftver Windows, Linux és Mac OSX 2021-hez
 • 1. Bányabéka
 • 2. EasyMiner
 • 3. BFGMiner
 • 4. CGMiner
 • További Bitcoin bányászati ​​alkalmazások
 • Bitcoin Cloud Mining szoftver
  • Hashflare
  • Genezis bányászat
  • Hashing24
  • Minex
  • Beruházások & Bányászati

   Az önálló munkavégzés egy másik formája beruházásokat jelent. A beruházások elég egyszerű elven működnek; kihasználja az esélyeit, és pénzét árucikkbe teszi, és ha az áru ára emelkedik, akkor a jövedelme is emelkedni fog. Jelenleg nem lehet beruházásokról beszélni anélkül, hogy megemlítenénk a kriptovalutákat. A Bitcoin, valamint még sok más kriptovaluta, például a Litecoins és a Dash, a világ minden táján eredményesen megváltoztatta a pénzügyi szektor forgatókönyvét. Azok az emberek, akik egykor féltek a befektetéstől, most maguk adnak tippeket a devizákra, amelyekbe be kell fektetni. És ez mind lehetséges volt, mert a Bitcoin szinte minden rekordot megdönthetett, amikor fel kellett mászni a devizadiagramokra és át kellett venni a cserét. mérték.

   De a kriptovalutákba történő befektetések témája egy másik, kissé kevésbé tárgyalt szemponthoz is elvezet minket, amely szintén csodálatosan funkcionál jó profit megszerzésének eszközeként. A kriptovaluta-bányászat, amely ugyan nem olyan népszerű, mint a Bitcoin-befektetések, de mégis megfelelően képes hatalmas megtérülést elérni, ha megfelelően végezzük, most is gyorsan népszerűvé válik a kriptovaluta-rajongók körében. Ez magában foglalja a blokkok ellenőrzését a kriptovaluta blokkláncon, amelyet csak komplex algoritmusok és problémák megoldása tesz lehetővé. A kriptovaluta bányászat felelős az új érmék hozzáadásáért is a főkönyvbe, ami azt jelenti, hogy ha minden bányászati ​​tevékenység leállna, hamarosan elfogynának a Bitcoins-ok, amelyekkel tranzakciókat folytathatnánk. Mint a Bitcoins esetében, nálunk is vannak bányászati ​​berendezések, amelyek képesek más kriptovaluták bányászatára is. Bányászok vannak, akiket kizárólag Litecoins, vagy többek között a Dash bányászatára építenek. Ezeknek a bányászati ​​berendezéseknek a célja meglehetősen egyszerű. Léteznek azért, hogy elvégezhessék számunkra a tényleges bányászati ​​folyamatot. Különböző neves márkák hosszú sor kriptovaluta bányászokkal álltak elő, mindegyik egyedi sajátosságokkal és változó hatékonyságú.


   Bányászati ​​szoftver: Feladatok

   De nem azért vagyunk itt, hogy megvitassuk a kriptovaluta bányászokat, hanem azért, hogy megvitassuk, mi folyik beléjük. Az a tény, hogy mint minden más hardverhez, a bányászoknak is szükségük van valamilyen szoftverre a futtatáshoz. A legjobb bitcoin bányász szoftver megfelelő felszerelésű darabja nélkül a fúrótorony olyan jó, mint egy darab ócskavas. Gondoljon asztali számítógépre. Tegyük fel, hogy vásárolt egyet, és hazahozta, de nem tudta feltölteni operációs rendszerrel. Csakúgy, mint egy ilyen számítógép elég haszontalan lenne, egy bányászati ​​berendezés anélkül, hogy bányászati ​​szoftver biztonsági másolatot készítene róla, egyáltalán nem szolgálna célt.

   A bányászati ​​szoftverekkel kapcsolatos felelősségek számosak. Felelős azért, hogy összekapcsolja a szerelékét a blokklánccal. Mivel minden bányászati ​​tevékenység a blokkláncon zajlik, ez nyilvánvalóan egy nagyon kritikus funkció, amelyet a szoftver végrehajt. Továbbá, ha Ön egy bányászati ​​medence része, amely nem más, mint egy bányászcsoport, akik úgy tűnik, hogy azért jöttek össze, hogy egyesítsék erőforrásaikat és erőfeszítéseiket annak érdekében, hogy együttesen bányásszanak és jobb eredményeket érjenek el, a bányász szoftver felelős amiért összeköt téged is azzal. Valahányszor munkát keres, és bármilyen bányászati ​​megbízásra van szüksége a munkához, a bányászati ​​szoftver munkával látja el, és az elvégzett munkát a blokkláncba is visszaveszi. Még tájékoztatja a bányászati ​​medencéjét az elvégzett munkáról, és folyamatosan szinkronizálja velük. Így nyomon tudja követni, hogy mi minden munkát végzett, és a blokklánc megfelelő jutalmat kap az erőfeszítéseiért.

   A bányászszoftverben az a legjobb, hogy nem kérnek kifejezetten egy adott platform futtatását. Elég rugalmasak abban az értelemben, hogy futtathatnák őket Windowson, OSX-en vagy akár Linuxon is. Ezenkívül megfigyelték, hogy a szoftver futtatható egy megfelelően módosított Raspberry Pi rendszeren is. Az egyetlen változtatás, amelyet el kell végeznie, a rendszer illesztőprogramjain lesz, és egyetért az Ön előre beállított bányászati ​​beállításával.

   Ezenkívül a bányászati ​​szoftver néhány más paraméter mellett is jól teljesít. Például nagyszerű betekintést nyújt abba, hogy a bányász hardvere mennyire teljesít, és milyen specifikációkkal működhet. Figyelheti és követheti az általános statisztikákat, például a bányász hőmérsékletét, a hash sebességet, amelyen működik, és a rajongók forgási sebességét, valamint a bányász átlagos sebességét..

   Mielőtt azonban rátalálna az ilyen szoftverek által kínált szolgáltatások széles skálájára, és kilépne valamelyik megvásárlásához, szem előtt kell tartania, hogy valójában többféle is elérhető a piacon. Mindegyikhez nyilvánvalóan egyedi előnyök és hátrányok társulnak, ezért lehet a legjobb, ha a vásárlás előtt elvégez egy kis saját kutatást..

   Hálózati szabályok

   Mielőtt elkezdené a bányászatot, néhány dologra ügyelnie kell. Minden attól függ, hogy a bányászati ​​medencéhez csatlakozott-e. Ha van, akkor először el kell végeznie minden lehetséges háttérellenőrzést, és meg kell győződnie arról, hogy a medence által alkalmazott bányászati ​​politika összhangban van-e az Ön személyes álláspontjával a munka felé.

   Abban az esetben, ha önálló bányász, akkor egy dologban biztosnak kell lennie abban, hogy csatlakozik a Bitcoin hálózathoz. Most ennek többféle módja van, de javasoljuk a hivatalos Bitcore kliens használatát, amely meglehetősen gyors, egyszerű és biztonságos.

   Az adatmennyiség szerint a bányászati ​​tevékenységei el fogják fogyasztani, vagy a rájuk fordított sávszélesség mennyisége változik az Ön választása szerint, ha csatlakozik egy medencéhez vagy repül egyedül. Ha egy csoportba tartozik, akkor az adatköltségek elhanyagolhatóak és napi 10 megabájt körüliek lesznek. Ezenkívül elég gyors és megbízható kapcsolatot kell biztosítania, mert mindig csatlakoznia kell a bányászati ​​medence hálózatához. Ne hagyjon ki semmiféle frissítést, mivel ez potenciálisan kritikus információkat tartalmazhat, például a munkahelyi házirend változásait, vagy a munka mennyiségének vagy jellegének bármilyen frissítését. Továbbá annak biztosítása érdekében, hogy a bányászati ​​medence hálózata ne érvényesítsen olyan nem kívánt vagy kedvezőtlen szabályokat, amelyekkel problémája lehet, ellenőriznie kell a bányászati ​​medencére irányított bányászati ​​erőt.

   Pénztárca szoftver

   Az emberek csak azért keresnek bitcoinokat vagy bármilyen más kriptovalutát, mert többet akarnak keresni belőlük, és fokozatosan annyi felhalmozódnak, hogy eladják és nyereséget keressenek. De ahhoz, hogy ez megtörténjen, először meg kell gondolnia egy helyet, ahol tárolhatja az összes érmét. Nyilvánvaló, hogy itt egyetlen bankszámla sem fog működni, mivel a kriptovaluták nagyon különböznek a valós pénznemektől. Kezdetnek nincs fizikai formájuk. Ezért csak akkor van értelme, hogy a terület sok szakértőjének együttes erőfeszítéseivel olyan új korú e-pénztárcákat fejlesztettek ki, amelyek könnyen tároló motorként szolgálhatnak minden kriptovalutában. Számos ilyen pénztárca érhető el a piacon, és mindegyik néhány sajátossággal büszkélkedhet, eltekintve az alapvető funkcióktól, amelyekre felépült.

   Kétféle ilyen ma kapható pénztárcával találkozhat. Először is vannak olyanok, amelyek tárolt pénztárcaként funkcionálnak, másodszor pedig azok, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy saját magánkulcsokat tartson. Javasoljuk az utóbbi lehetőség használatát, mivel általában biztonságosabbak, és könnyen elérhetők és megvásárolhatók a vezető üzletekből. Néhány legfontosabb példa az ilyen pénztárcákra a Breadwallet és a Copay, amelyek sima és gördülékeny felhasználói felületükről, könnyű használatukról és a felhasználók elégedettségére való általános hajlamról ismertek. Másrészt van nálunk az Armory, amely, ahogy a neve is sugallja, inkább egy biztonságra összpontosító pénztárca, amely tűzfalak széles választékával és biztonságosan fejlesztett biztonsági javításokkal rendelkezik, hogy biztosítsák a kriptográfiai érmék legbiztonságosabb tárhelyét.

   Miután megvásárolta a Bitcoins-ját, és előre ment, és egy biztonságos pénztárcában tárolta, tovább kell keresnie a szolgáltatásokat a vételtől, eladástól vagy tranzakciók lebonyolításától kezdve. Az egyszer megvásárolt és tárolt kriptovaluták valóban felhasználhatók bizonyos cuccok online vásárlására, vagy alternatív módon más Altcoins-ra is cserélhetők. De először is, a kriptóérmékkel való kereskedés vagy tranzakciók feldolgozásához meg kell keresnie egy tisztességes Bitcoin kereskedési platformot, amely hatékonyan szolgálhat egyablakos megoldásként minden Bitcoin tranzakcióhoz..

   A Bitcoins kereskedési platformjainak elsődleges példái a Kraken és a LocalBitcoins. Míg a Kraken Európa legnagyobb Bitcoin-tőzsdéjeként hirdeti magát, a LocalBitcoins hasonlóan a társadalmi hálózathoz, amely lehetővé teszi a földrajzi elhelyezkedésed révén kapcsolatba lépését a körülötted lévő emberekkel, akiket szintén érdekelhet a Bitcoin-kereskedelem. Miután létrehozta az alapvető kommunikációt, a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy beszéljen az illetővel, és megállapodjon az eladási vagy vételárban. Eljuthat közvetlenül a közösségén belül Bitcoinsban kereskedő hasonló gondolkodású emberek kereséseihez. Van azonban egy kötelezően olvasható felelősségbiztosítási nyilatkozat is, amely mindig megőrzi a biztonságérzetet az ilyen tranzakciók során, mivel ahol valóban érdekelt felek vannak, előfordulhatnak csaló rendszerek is, amelyeknek egyetlen célja az, hogy megtévesszék titkosítási érmeit vagy pénz. Óvatosan kell eljárnia az ilyen csalásokkal szemben, és kerülnie kell a kritikus információk eladását az Ön által érintett felhasználók bármelyikének, mivel ez potenciálisan személyes adatainak megsértéséhez vagy akár lopáshoz vezethet. Visszatérve Krakenbe, az egyetlen különlegesség, amelyet aznap kínálnak, a SEPA. Az avatatlanok számára a SEPA az Egységes Eurofizetési Térségre utal, amely kezdeményezés az Európai Unió fizetési integrációjára az euróban végrehajtott egyszerűsített banki átutalások céljából..

   A legjobb 4 legjobb Bitcoin bányász szoftver Windows, Linux és Mac OSX 2020-hoz

   1. Bányabéka

   A MinePeon nagyszerű abban az értelemben, hogy nyílt forráskódú, ami azt jelenti, hogy ingyenesen letölthető, és az összes forráskód könnyen elérhető az interneten. Szüksége lehet azonban a WinDisk32Imager zökkenőmentes futtatásához.

   2. EasyMiner

   Az EasyMiner egy nagyszerű bányászati ​​szoftver, amely kompatibilis a Windows, Linux és Mac gépekkel. Ez egy grafikus felhasználói felületen alapuló bányász, ami azt jelenti, hogy a különböző menük és az oldalak közötti váltás csaknem olyan zökkenőmentes, amennyire csak lehet. Ha a CG vagy a BFGMiner szoftver telepítve van a rendszereire, akkor az EasyMiner elég hatékony csomagoló programként működhet mindkettőjük számára. Végezze el a Bitcoin bányászállomásainak egyszerű konfigurálását, és nézzen meg még statisztikai grafikonokat is, például teljesítmény diagramokat és egyebeket, amelyek segítségével nyomon követheti az előrehaladást és kimutathatja a kriptovaluta vagy a Bitcoin bányászati ​​tevékenységének gyenge pontjait..

   3. BFGMiner

   A BFGMiner egy másik fantasztikus bányászati ​​szoftver a Bitcoin bányászállomásához. C nyelven írták, és moduláris FPGA, CPU, GPU és ASIC bányászként forgalmazza magát. Ez egy platformon átívelő bányász, amely jól működik Windows, Mac és Linux eszközökön, sőt kiterjeszti az OpenWrt-képes routerek támogatását.

   4. CGMiner

   A CGMiner azzal büszkélkedhet, hogy többszálú és többkészletes GPU, ASIC és FPGA bányász. Tele van ATI GPU monitorozással és tuningolással, valamint ventilátorsebesség-támogatással a Bitcoin és származékos érmék számára.

   További Bitcoin bányászati ​​alkalmazások

   Először is van egy 50Miner, amely egy bányász, amely jól működik Windows rendszeren (DiabloMiner, Poclbm, Phoenix). A kezelőfelület grafikus felhasználói felületből áll, így rendkívül felhasználóbarát és könnyen használható.

   A BTCMiner viszont egy Bitcoin bányász, amely elsősorban a ZTEX FPGA tábláknál működik.

   Ezután következik a BitMoose, amely abban az értelemben egyedülálló, hogy bányászokat futtat a számítógépén Windows Services formájában.

   A Poclbm történetesen a Python programozási nyelvre van programozva, és OpenCL GPU bányászként szerepel. A Poclbm-mod egyszerűen az eredeti változat további kiterjesztése vagy módosítása, amely ugyanúgy működik, mint a Poclbm hatékonyabb verziója.

   A Diablo történetesen a Java programozási nyelvre van programozva, és OpenCL GPU bányászként szerepel.

   Az RPCMiner, amint a neve is mutatja, távoli RPC bányász.

   A Phoenix Miner-t még 2011-ben adták ki, és azóta hatékonyan sikerült felkelteni a megérdemelt közvélemény figyelmét. Teljesen ingyenes és nyílt forráskódú is, ami azt jelenti, hogy az összes forráskód könnyen elérhető az interneten.

   A CPU Miner egy másik bányászati ​​szoftver, amely egy tisztességes bányászati ​​hardverrel vagy bányászati ​​berendezéssel együtt használható. A CPU Miner egyedülálló tulajdonsága, hogy mindkét bányász számára jól működik, vagyis azoknak, akik inkább bányászatban bányásznak, valamint azoknak, akik inkább bányásznak egyedül.

   Az Ufasoft Miner bányászati ​​medencében történő bányászatra szolgál, és gyakorlatilag haszontalan az egyedüli bányászok számára. A Windows platformon működik, és általában CPU vagy GPU bányászként kerül forgalomba.

   A Pyminer szintén körülbelül ugyanabban az időben jelent meg, mint a Phoenix Miner, még 2011-ben. Ez a CPU bányász kliens kiválóan működik egyszerű bányászati ​​alkalmazásokhoz, és jól működik az összes bányászati ​​berendezésnél.

   A Remote Miner egy másik nyílt forráskódú bányász, ami azt jelenti, hogy bárki, aki kíváncsi a program tényleges forráskódjára, szabadon megteheti. Ez egy Bitcoin-bányász, és medencés bányászként emlegetik, ami azt jelenti, hogy továbbra is csak azoknak a bányászoknak hasznos, akik érdekeltek a bányászati ​​medencében. Ezenkívül jól működik az RPC Minerrel.

   A nyílt forráskódú FPGA Bitcoin Miner szintén ugyanabban az időben indult el, mint a Pyminer vagy a Phoenix Miner, még 2011-ben, és történetesen elég egyedülálló bányász szoftver abban az értelemben, hogy kompatibilis FPGA kártyát használ, és elég rugalmas ahhoz, hogy mind a medencéhez, mind a szóló bányászat.

   Bitcoin Cloud Mining szoftver

   Most, hogy jó bevezetést adtunk a Windows, Linux vagy Mac platformokhoz használt, általánosan használt és széles körben használt Bitcoin bányászati ​​szoftverekről, feltétlenül meg kell említeni azt is, hogy néhány bányászati ​​szoftver teljes egészében a felhőn létezik, és bárhonnan könnyen elérhető. Az a tény, hogy a felhőben vannak, megadja nekik azt a tulajdonságot, hogy a platformokon keresztül dolgoznak, és ezért sokkal változatosabbá teszik őket. A felhőalapú bányászati ​​szoftverek azonban abban az értelemben is veszélyesek, hogy általában egy kicsit kevésbé biztonságosak, mint a hagyományos szoftverek, mivel felhő szervereken léteznek, és ezért hajlamosabbak a biztonsági megsértésekre..

   Hashflare

   Az első szoftver, amelyről beszélni fogunk, a Hashflare, amely SHA-256 bányaszerződéseket kínál felhasználóinak, és általában sokkal jövedelmezőbbnek bizonyul, mivel az SHA-256 érméket könnyen ki lehet bányászni, még akkor is, ha az automatikus kifizetéseket Bitcoins-ban végzik. A rendszer egyetlen hátránya, hogy az ügyfeleknek minimum 10 GH / s értéket kell vásárolniuk.

   Genezis bányászat

   Ami a felhőbányászati ​​szolgáltatókat illeti, a Genesis Mining történetesen a Bitcoins legnagyobb szereplője. Az általa kínált szolgáltatások meglehetősen változatosak abban az értelemben, hogy három fizetési tervet kínál, amelyek mind meglehetősen ésszerűek és valódi árúak. Ezenkívül a Zcash bányaszerződések is könnyen elérhetők a felhasználók számára.

   Hashing24

   A Hashing 24 még 2012-ben kriptovalutákkal és bitcoinokkal indult. Azóta számos olyan szolgáltatást indítottak, amelyek a kriptovaluták körül forognak, és a felhőbányászati ​​szoftverek véletlenül az egyikük. Műveleti bázisuk két helyen található, amelyek Izland és Grúzia. A műveleteknek megfelelően hajlamosak a BitFury által gyártott modern ASIC chipeket használni, amelyek lehetővé teszik számukra a rendelkezésre álló maximális hatékonyság és teljesítmény elérését..

   Minex

   A Minex meglehetősen egyedülálló, és a szolgáltatás történetesen teljesen egyforma, és széles körű vonzerejének és folyékony szervereinek köszönhetően számos felhasználót sikerült magához vonzania. A blokklánc köré összpontosuló projektek összesítőjeként működik, és később gazdasági szimulációként kialakított játékformátumban mutatja be őket. A bejelentkező felhasználóknak Cloudpackeket kell vásárolniuk, amelyek felhasználásával indexet hozhatnak létre előre kiválasztott farmok, kaszinók, lottók, valós piacok és még sok más közül..

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
   Adblock
   detector