A legjobb Bitcoin bányászati ​​medencék 2021 – A bányászati ​​medencék végső listája

BINANCE POOL – A legjobb választás

A Binance a leghitelesebb lehetőségként tűnik ki társai körében. Szolid hitelességgel és a kriptográfia támogatásával a Binance pool mindenképpen megér egy lövést.

KATTINTSON A BINANCE-KÖZÖTT

Új vagy a bányászatban, és érdekelt abban, hogy Bitcoin-bányász legyen? Vagy bányász vagy, és jelenleg új bányamedencét keresel? Ebben a cikkben áttekintettük a legjobb Bitcoin bányászati ​​készleteket, amelyek hasznosak az induláshoz. Ugorjunk bele közvetlenül!

Mi az a Bitcoin bányászati ​​medence?

A Bitcoin bányászok egy olyan „bányászok” csoportja, akik elkényeztetik magukat a fej / jutalom megszerzésére szolgáló blokk megoldásában. A jutalom egyenlően oszlik meg egymás között, a hozzájárult bányászati ​​hash erejüknek megfelelően. A Bitcoin pool egy módja annak, hogy bányásszák erőforrásaikat és megosszák hasító erejüket.


A munkához érvényes igazolást kell bemutatni a jutalom megszerzése érdekében. Kezdetben egy blokk előállítása évekbe tellett a lassabb bányászok számára, majd létrejött a Bitcoin bányászati ​​készlet, ahol a bányászok megkapják a blokkjutalom egy részét, és a blokkok gyorsan előállíthatók. Különböző Bitcoin bányászati ​​medencék vannak, és a legnépszerűbb kiválasztása meglehetősen csábító. Előnyös, ha egy kis Bitcoin-készletet választunk, hogy elkerüljük a hasítóerő potenciálisan káros koncentrációját.

Bitcoin-medencék szerte a világon

Kína uralja a világot abban a tekintetben, hogy rendelkezik a legtöbb Bitcoin-pooldal. A Bitcoin poolok rangsorolása a pool által ellenőrzött hash teljesítmény alapján történik. Itt található egy lista a legnagyobb bányászati ​​medencékből, amelyek hash erejével a Blockchain pool megosztási táblázatának információi alapján készülnek.

A legnagyobb medencétől kezdve a legkisebbel végződik.

AntPool (25,2%), BTC.TOP (11,2%), BTC.com (10,2%), Bixin (8,1%), BTCC készlet (7,3%), F2Pool (5,4%), ViaBTC (5%), BW.COM (5%), BitClub Network (4,8%), Bitcoin.com (3%), SlushPool (2,6%), Ismeretlen (2,3%), GBMiners (2%), BitFury (1,9%), CANOE (1,2%), 1Hash (1,1%), Telco 214 (1,1%), Eligius (1%) BATPOOL (0,9%), Waterhole (0,6%), ConnectBTC (0,6%), Bitcoin India (0,2%), Solo CKPool (0,2%), BitcoinRussia (0,2%).

Mielőtt elkezdené a bányászatot

Különféle bányászati ​​medencék vannak a különféle kriptovaluták számára. A medence méretének növekedésével a kifizetés csökken, mivel sok bányász között meg kell osztani. Különböző jutalomtípusok vannak, amelyekkel tisztában kell lennie a bányászat előtt.

Részvényenkénti fizetés (PPS) – Az összeget minden felhasználónak rögzítik, amelyet fizetnek, ha megosztást nyújtanak be.

Arányos – A felhasználókat az általuk befizetett részesedés arányában ítélik oda.

Pontszám-alapú – Ez a módszer kiemeli az újabb részvényeket, mint a régebbi részvényeket, és a felhasználót arányosan jutalmazzák a részvény benyújtásának időpontja alapján.

Fizetés utolsó N részvényenként (PPLNS) – Ez hasonló az arányos típushoz, de változik az egyes részvények több körös jutalmazásakor.

Teljes részvényenkénti fizetés (FPPS) – Hasonló a PPS-hez, de magában foglalja a tranzakciós illeték felosztását a bányászok között a jutalmakkal együtt. A tranzakciós díjat a bányász hash ereje szerint osztják fel.

Megosztott maximális részvényenkénti fizetés (SMPPS) – Hasonló a részvényenkénti fizetéshez, de kevesebbet fizet neked, amit a pool keres.

Van különbség a bányászati ​​medencék és a felhőbányászat között. A bányászati ​​medencéknél a bányászok egy csoportja osztja meg a jutalmakat a részarányuk szerint, de a felhőbányászat magában foglal egy szolgáltatót, akinek fizetnie kell a bányászatért, és viszont megkapja a jutalmat.

A legjobb 12 legjobb Bitcoin bányászati ​​medence 2021-ben

1. Binance Pool

Binance IoS pénztárca

A PoW-ra (Proof-of-Work) és a PoS-re (Proof-of-Stake) különös hangsúlyt fektetve a Binance egy teljes ökoszisztémát hozott létre kereskedelem, befektetés, cserék és bányászok számára. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen váltsanak a funkciók között anélkül, hogy integrálni kellene a Binance szolgáltatásokat harmadik felekkel.

A bányászati ​​jövedelem javítását célzó elkötelezett elképzeléssel még ingyenes VIP tagságot is kínálnak azoknak, akiknek magas a hash aránya. Ennek igazolására a Binance rendelkezik egy Binance intelligens készlettel, amely az SHA256 algoritmust használja a kivonatolási arányok automatikus váltására, így ugyanaz az algoritmus használható a különböző pénznemek bányászatára..

Az algoritmus automatikusan a magasabb hash arányra vált a BTC, a BCH és a BSV között, hogy minimális jövedelmet garantáljon minden bányászának.

Díjak és fizetés

Jelenleg a fizetés az FPPS elszámolási modellen alapul, és a Szerencseérték automatikusan feltételezi, hogy egyszerűbbé teszi a számításokat a munkavállalók számára. A munkavállalóknak szóló bányajutalásokat és tranzakciós díjakat a kivonási arány alapján osztják szét. Az alkalmazott képlet: „FPPS = az elméleti átlagos napi elszámolási jövedelem * (1 + tranzakciós díj mértéke) * (1 – bányászati ​​készletdíj mértéke)”.

A BTC, valamint az összevont bányászati ​​bevételek egyidejűleg kerülnek odaítélésre, azaz 15: 00-kor Pekingbe.

A szokásos bányászati ​​ráta 2,5% – ez alacsonyabb az átlagosnál, mint a piaci átlag.

Biztonság

A bányászati ​​platform védett a DDoS támadások ellen a Cloudflare segítségével. Ez biztosítja, hogy a hash erő ne veszjen el. Az opcionális 2FA (2-faktoros hitelesítés) elérhető a weboldalon. Ettől eltekintve a Binance teljes ökoszisztémája, a pénztárcájától a kereskedési platformig, fejlett biztonsági intézkedéseket hajt végre. Ez az ökoszisztéma pénzügyi és kereskedelmi gubóként működik, vagyis a felhasználókat a bányászattól kezdve a kereskedelemig és a befektetésig védik.  

Előnyök

  • A keresetek az FPPS kereseti modellen alapulnak, ami azt jelenti, hogy blokkonként körülbelül 5% -kal nő a kereseti százalék.
  • Több algoritmus és pénznem teljes támogatása, fejlett technológiai megvalósítással, például több csomópontos telepítéssel és írás-olvasási elválasztással.
  • 24/7 támogatási szolgáltatások, különleges előnyök és személyre szabott szolgáltatások a VIP ügyfelek számára.
  • Saját központjával, laboratóriumaival, indítópadjával és más platformjaival a Binance egy teljes ökoszisztémát hozott létre, biztosítva ezzel, hogy az ügyfelek számos szolgáltatást kapjanak anélkül, hogy platformot kellene váltaniuk.
  • Az egyesített bányászat támogatása az ELA, a VCash segítségével.

Hátrányok

  • Nem kap fizetést addig, amíg el nem éri az elszámolási küszöböt az elszámolási ciklusokon belül. 

KEZDJE MEG A BINANCE-BABÁT!

2. AntPool

Az AntPool a Kínában található hash erejét tekintve a legnagyobb Bitcoin-készlet. A világ legnagyobb Bitcoin hardvergyártója, a Bitmain Technologies nevű cég üzemelteti. Az AntPool-ban díjfizetés nélkül is létrehozhat fiókot, de szükséges egy Bitcoin-bányászati ​​hardver, valamint a később letölthető bányászati ​​szoftver. A kezelőfelület meglehetősen ergonomikus. Bevételei megtekinthetők az irányítópulton, és percenként, óránként vagy naponta figyelemmel kísérheti a kivonatolási arányt.

Díjak és fizetés

A fiók létrehozása az AntPool szolgáltatásban ingyenes. Nos, megengedett, hogy a hardverével társ-peer bányát válasszon (1% -os díj), vagy választhat a PPLNS (0% -os díj) és a PPS (2,5% -os díj) között. A tranzakció után felszámított díjat rejtik, és az AntPool nem közli. A Bitcoin tranzakciós díja a közelmúltban megemelkedett, és az AntPool 1-2 bitcoinot tart magának minden blokkból összegyűjtve, amelyet nem osztanak meg nagy mennyiségű bányászokkal.

Az AntPool nem rendelkezik kifizetési küszöbértékkel, és minden nap fizet fizet 0,001BTC feletti egyenlegek felett, 10 óra UTC körül. Minden Bitcoin blokkot 12.5BTC jutalmaz az AntPool.

Biztonság

Az AntPool kétfaktoros hitelesítésből, pénztárca zárakból, e-mail riasztásokból áll, mint biztonsági intézkedés. Nos, a medence üzemeltetői fenntartják saját fórumukat, és könnyű és egyszerű dokumentációból állnak a bányászok által a medencében elvégzett fő feladatokhoz..

Előnyök

Az Antpool a legnagyobb és népszerű Bitcoin medence, elegáns felülettel az új bányászok számára. Választhat a PPLNS és a PPS között, ami további bónusz. Sok jó lehetőség áll rendelkezésre, ha a medence mélyére temetik. A kifizetések elég jók. Az AntPool nagyszerű biztonsági intézkedésekkel jár.

Hátrányok

A kifizetéseket csökkenteni kell, mivel ez egy nagy medence. A tranzakciós díjat az AntPool nem közli.

3. Slush Pool

A Slush Pool az első Bitcoin Pool, amelyet 2010-ben indítottak el Bitcoin Pooled Mining Server néven. Az oldal 2012-ben kapta meg első blokkláncát, és azóta több mint 15000 blokkot bányászott ez a webhely. A Slush Poolt a cseh műszaki vállalat, a Satoshi Labs üzemelteti. Az első offline Bitcoin pénztárcát és az első Bitcoin-központú világtérképet a Satoshi Labs hozta létre a többi bányászati ​​medence által használt bányászati ​​rétegprotokoll mellett. A Slush Pool egyedülálló a Score alapú módszer alkalmazásával, ahol a régi részvények kisebb jelentőséget kapnak, mint a hírek a kör elején. Ez a módszer elkerüli annak kockázatát, hogy más bányászok megcsalják, ha egy körön belül medencét cserélnek. Minden új bányász számára bemutató demót biztosítanak, amelyet a tényleges bejelentkezés előtt tesztelni kell. Ez hasznos az új bányászok számára. A felhasználókat rendszeresen frissítik grafikonokkal, információkkal és hírekkel a kiadási megjegyzések vagy a közösségi média fiókjaik révén.

Díjak és fizetés

A szokásos 2% -os tranzakciós illeték rögzített, amelyet megosztanak a bányászokkal. A 0.0002BTC feletti egyenlegre egy küszöböt határoznak meg, és a kifizetéseket rendszeresen teljesítik, amint a felhasználó eléri a küszöböt. A pontszám alapú módszer lehetővé teszi a jutalmak igazságos elosztását a bányászok között.

Biztonság

Slush pool kétfaktoros hitelesítésként, a pénztárca címének zárolása és csak olvasható bejelentkezési token, amelyet a felhasználók biztosítanak, ha valaki más figyelemmel kíséri a Bitcoin bányászatát. A Slush Pool fokozottan védett szervereken fut, amely védi a felhasználó Bitcoin pénztárcáját.

Előnyök

A Slush Pool egy jól bevált legrégebbi bányászati ​​medence. A kezelőfelület sima, a pontszám-alapú módszer egyedülálló jellemzőjével, amely elkerüli a csalás kockázatát.

Hátrányok

A tranzakciós díj kissé magas más webhelyekhez képest. Bár a Pontszám-alapú módszer előny, a felhasználó pontszáma gyorsan csökken, ha a bányászat leállt.

4. F2Pool

Az F2Pool az egyik legnagyobb kínai Bitcoin medence, amelyet 2013-ban indítottak el. A Bitcoin bányászat világában ismertebb nevén Discus Fish bányászati ​​medence. A Bitcoinon kívül itt bányásznak Litecoin, Ethereum és Zcash. A bányászat nehézségi szintje a hash teljesítményen alapul, mivel a helyszín stratum bányászati ​​protokollt és vardiff-et használ. A webhelyhez angol nyelvű felület tartozik, egyszerű és könnyen érthető.

Díjak és fizetés

Az F2Pool a PPS jutalmazási rendszeren működik, és 4% -os díjat számít fel, ami meglehetősen magas. A kifizetéseket minden nap úgy hajtják végre, hogy meghatározzák a visszavonási korlátot, azaz 0,001 BTC.

Biztonság

A webhely HTTPS protokollon működik, és a Bitcoin pénztárca zár funkcióból áll. A regisztráció után nem változtathatja meg az e-mail címét, de a webhely nem használja a kétfaktoros hitelesítést.

Előnyök

Az F2Pool lehetővé teszi a Bitcoin, a Litecoin és a Zcash bányászatát. A kifizetési küszöb valóban alacsony, és rendszeres kifizetéseket kínál.

Hátrányok

Az alkalmazott díj (4%) meglehetősen túlzó a többi poolhoz képest.

5. BTCC készlet

A BTCC Pool egy kínai medence, amelyet 2014-ben indítottak el. Ez egy Bitcoin-alapú vállalat, amely Bitcoin-cserét, pénztárcákat és fizikai bitcoinok nyomtatását is üzemelteti. A webhely egy hivatalos fiókból áll, amelyet WeChat-nak hívnak, ahol a bányászok nyomon követhetik hash-teljesítményüket, pool-hash-teljesítményüket és a hálózatot, részletes statisztikákkal ellátva..

Díjak és fizetés

A BTCC Pool nagyon átlátszó, mivel megosztja a bányászokkal. Az oldal 1-2 BTC értékű tranzakciós díjat is megjutalmaz minden egyes Bitcoin blokkért a medencébe. A kifizetések rendszeresek, és a felhasználó kívánt pénztárcájára kerülnek. A fizetés azonnali a BTCC pénztárcáira, és 30 perc szükséges a többi pénztárca kifizetéséhez. Az oldal PPS modell szerint működik (2% -os díj ellenében) és a rétegbányászati ​​protokollt követi. Az utóbbi időben a BTCC bejelentette, hogy áttér a kriptovaluta bányászat új, FPPS nevű átlátszó modelljére, és azt is bejelentette, hogy 1% -os bányadíjat kínál fel a bitcoin bányászoknak. A BTCC bányászait 12,5 BTC-vel jutalmazza, amely egyenlő arányban oszlik meg egymás között.

Előnyök

A BTCC az egyik legnagyobb bitcoin bányászati ​​medence, saját csere- és pénztárca-szolgáltatásaival együtt. Az oldal az átlátható díjstruktúrából áll, és az FPPS modellt is bevezette a webhelyére. Az oldal által kínált jutalom nagyon jó.

Hátrányok

Azok a felhasználók inaktív fiókjait, akik valamilyen bevétellel rendelkeznek, 90 napos inaktivitás után a webhely felfüggeszt. A bevételt a webhely szerzi meg.

6. Eligius

Az Eligius az egyik legkisebb Bitcoin pool az Egyesült Államokban, amelyet 2011-ben indítottak el. A regisztráció után a felhasználók elég jó statisztikákkal és grafikonokkal rendelkeznek, amelyek ötletet adnak a felhasználóknak a keresetekről. A felhasználók megtekinthetik a többi felhasználó statisztikáját is a ranglistán, amely a felhasználók hash erejét tartalmazza. Ez egy jó funkció az összes bányász számára. A webhely felajánlja a Namecoin bányájának egyesítését is.

Díjak és fizetés

Az oldal PPS (0% -os díj) modellen működik. A Bitcoins megszerzéséhez küszöb van beállítva. A kifizetések megszerzéséhez a felhasználónak legalább 0,04194304 BTC-vel kell rendelkeznie. Miután elérte a küszöbértéket, és amikor a blokk megtalálható, a felhasználó megkapja a kifizetést. Annak ellenére, hogy néhány napra abbahagyja a bányászatot, bevételei hozzáadódnak a kifizetési sorhoz. Ez lehetővé teszi, hogy a kis mennyiségű hash-erővel rendelkező felhasználók is megszerezhessenek valamit a pénztárcájukban.

Biztonság

A végrehajtandó változtatásokhoz a Bitcoin pénztárca címével kell aláírnia, amely egyben a felhasználóneve is. A medencéjük statisztikáinak megvan a saját GitHubjuk.

Előnyök

Könnyedén csatlakozhat ehhez a webhelyhez, mivel regisztráció nem szükséges. Az oldal nulla százalékos díj ellenében működik, és telefonszámot is megad ügyfélszolgálati rendszerként.

Hátrányok

A kifizetésekre való jogosultsághoz el kell érnie egy küszöbértéket. A kezelőfelület meglehetősen diszkrét.

7. BTC.com

A BTC.com az egyik legnagyobb bitcoin bányászati ​​medence, amelynek tulajdonosa a Bitmain, az AntPool készítője. Az oldal a rétegbányászati ​​protokollon és a VarDiff-en dolgozik. A helyszín 2015-ben indult, és saját pénztárcával, valamint bányászati ​​medencével rendelkezik.

Díjak és fizetés

A BTC.com úgy tűnik, hogy átlátható azáltal, hogy megosztja a tranzakciós díjat bányászokkal. Az oldal PPS modell szerint működik, átlagosan 1,5% -os díjjal. 2 órát vesz igénybe, amíg a webhely kifizetést küld a felhasználóknak. Teljesen a Bitcoin hálózattól függ. A BTC.com azonban megpróbálja rövid időn belül elküldeni a bevételeket.

Biztonság

A Cloudflare ezen a webhelyen valósul meg a DDoS támadások elleni védelem érdekében, és biztosítja, hogy az előnyök és a hash energia ne veszjen el.

Előnyök

A BTC.com világszerte működik, és fenntartja az átláthatóságot a bányászokkal szemben. Az oldal jó támogatási rendszert és biztonságot kínál.

Hátrányok

Néha a kifizetések elküldése némi időt igényelhet, mivel ez a Bitcoin hálózattól függ.

8. BW Pool

A BW Pool egy kínai Bitcoin bányászat, felhasználóbarát felülettel. A Bitcoinon kívül a webhely felajánlja a Litecoin és az Ethereum bányászatát. Az oldal a rétegbányászati ​​protokollon és a vardiffen dolgozik.

Díjak és fizetés

Az oldal átláthatóságot kínál azáltal is, hogy megosztja a tranzakciós díjat a bányászokkal. Ez PPLNS, PPS és SOLO fizetési módokat követ, átlagosan 1% -os díjjal. A minimális kifizetés 0,001 BTC.

Előnyök

Az oldal felajánlja a különféle kriptovaluták hosszú bányászatát, egyszerű, goof-biztos felület segítségével. A bányászaton kívül számos más digitális szolgáltatást kínál, és felhőalapú számítástechnikával dolgozik.

Hátrányok

Az oldal nem kínál egyesítési bányászatot.

9. Bixin

A Bixin ismét az egyik legnagyobb bitcoin bányászati ​​medence Kínában. A Bixin pénztárcájával is szolgálja az embereket. A Bixin rendszeres frissítéseket kínál egyszerű felületével, amely megkönnyíti a felhasználók számára annak megtekintését.

Díjak és fizetés

Bixin PPS (4%) modellt használ a jutalmak elosztására. A kifizetések gyorsak és naponta történnek.

Biztonság

A webhely védett a DDoS támadások ellen.

Előnyök

A Bixin ezzel a klassz funkcióval érkezik, ahol a felhasználó előre megjósolhatja a jutalmakat

Hátrányok

A kínai felhasználók előnyben részesítik ezt az oldalt. Az oldal által felszámított díj meglehetősen magas.

10. Bitfury

A Bitfury egy privát medence, Georgia területén. A Bitfury a bányászati ​​hardverek és chipek gyártója. A Bitfury azon dolgozik, hogy a Bitcoin decentralizált legyen. Az összes blokk körülbelül 11% -át bányássza. A Bitfury nulla% -os díjjal működik.

11. ViaBTC Pool

A ViaBTC egy újonnan indított Bitcoin bányászati ​​medence, amely Bitcoin, Litecoin és BitcoinCash bányászati ​​medencéből áll. A ViaBTC a PPS (4% díj) és a PPLNS (2% díj) fizetési módokat követi. A webhely által kínált legkisebb kifizetés 0,0001 BTC. Az oldal a rétegbányászati ​​protokollon és a vardiff-en dolgozik, elegáns felügyeleti rendszer felajánlásával, és egyesítési bányászatot is biztosít.

12. CkPool

A KanoPool néven is ismert, az egyik legkisebb Bitcoin bányászati ​​készlet, amelyet 2014-ben indítottak. A webhely a PPLNS (0,9% -os díj) fizetési módot követi megosztott tranzakciós díjakkal. Nincs küszöbérték, és gyakran kis összegű kifizetéseket kínál. A kétfaktoros hitelesítési biztonság egy védőréteget ad a webhelyhez. A webhelyet gyakran frissíteni kell, és a felhasználói felület elég idegesítő.

Alsó vonal

Mint látható, különféle Bitcoin bányászati ​​medencék kínálnak különböző szolgáltatásokat, különböző jutalmakkal együtt. Az önálló bányászat egyik lehetősége felmerülhet a fejében, mivel megoszthatja a teljes jutalmat anélkül, hogy megosztaná őket, de javasoljuk, hogy csatlakozzon egy medencéhez, ha még nem ismeri ezt a bányászat világát. A bányászati ​​medencék számos előnnyel járnak. Itt az ideje, hogy elkezdje a bányászatot. Nagyon könnyű fiókot létrehozni, hasonlóan ahhoz, hogy regisztráljon bármilyen Bitcoin csereplatformra. A bányászati ​​medence használatának megkezdésének fő kritériuma, hogy rendelkezzen bányászati ​​hardverrel. Ezen követelménytől eltekintve a bányászatot egyszerűvé tették különféle bányászati ​​medencékkel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector