A legjobb Bitcoin Cloud Mining szerződések 2021 – Vélemények és vásárlási útmutató

1. Eobot 2. HashFlare 3. Genezis bányászat
eobot logó hashflare genezis bányászat
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

Érdekel a bitcoin bányászata, de nem szeretne drága felszereléseket vásárolni, beállítani és magának bányászni a bitcoinot? Akkor a felhőbányászat neked szól. A felhőbányászattal vagy a felhőalapú hash-val, ahogy más néven hívják, hagyja, hogy mások (adatközpontok) bányásszák az Ön számára a Bitcoine-kat azáltal, hogy bérlik a felszerelésüket és fizetnek nekik, hogy biztosan működjenek zökkenőmentesen (szolgáltatási díjak).

Ebben a cikkben pontosan át fogjuk nézni, mi is az, miért adják ki az adatközpontok, ahelyett, hogy maguk a berendezéseket kihasználnák, és természetesen felsoroljuk a legjobb felhőbányászati ​​szerződéseket a Bitcoin felhő bányászati ​​áttekintéseinkben. Ugorjunk bele egyenesen!

Miért adják ki az adatközpontok a bányászati ​​berendezéseket??

A válasz nagyon egyszerű. Míg üzleti modelljük egy módon a Bitcoinra támaszkodik, nem az egész üzleti modellt a Bitcoin árára építik, mivel az ár erősen ingadozó. Alapjában véve lapátokat és csákányokat nyújtanak aranymozgásban. Ez egy Pick-and-Shovel Play. Ez a kaliforniai aranymosás során történt, és most, a Bitcoinnal történik.

Annak érdekében, hogy túlságosan támaszkodjanak a Bitcoin árára, megtérülnek a befektetések. Ha a Bitcoin 0 dollárra zuhanna, akkor tőkéjük 0 dollárt érne, ha kitermelték volna a Bitcoin-ot és maguk is megtartanák azt. Biztonságosabb üzleti tevékenység a berendezések bérbeadásával, legalábbis mostanáig.

Mivel azonban a Bitcoin ára folyamatosan emelkedik, felhasználóik egyre nagyobb profitra tesznek szert szolgáltatásukból. Tehát ez egy win-win helyzet; a felhasználónak nem kell befektetnie bitcoin bányászati ​​hardverbe és fizetnie az áramért (a bányász ára 3000 dollár lehet, és a villanyszámlák gyorsan összeadódhatnak). Az adatközpont pedig nem támaszkodik teljes mértékben a Bitcoin árára.


Milyen előnyei vannak a felhőbányászatnak

  • Nincs szükség a fenntartásra, az áramköltségekre, a szoftver telepítésére vagy a drága hardverekre
  • Nem kell egész nap vadul rohangáló rajongókat hallgatni
  • Bármikor kiléphet, ha / amikor a Bitcoin bányászata veszteségessé válik
  • A forró berendezéshez nincs szükség szellőzésre
  • Nem kell várni a bitcoin bányászatának megkezdéséhez
  • Nincs készleten lévő berendezés, amelyre várni kell az utánpótlásra

A felhő hasítás hátrányai

  • Sok átverés: Sok felbukkant vállalat, amely kihasználja az újoncokat, így nehéz megbízható szolgáltatót találni
  • A kezed a szolgáltató döntéseihez kötődik. Ön nem tudja frissíteni a felszerelést.
  • Alacsonyabb profit hosszú távon
  • Ön támaszkodik egy felhőbányászati ​​szolgáltatóra, amely bármikor bezárhat, ha a Bitcoin ára túl alacsony

Ezek a felhő hasításának előnyei és hátrányai, ezek segítségével meggondolhatja, melyik módszer a legjobb. Bár a legtöbb ember számára, aki nem olyan hozzáértő technikához, vagy van pénze drága hardverek letételére, a felhőbányászati ​​szerződések a legjobb választás.

Most, hogy tudja, miért működnek, és a felhőbányászat előnyeivel / hátrányaival, ideje megbizonyosodni arról, hogy a megfelelő szerződést választottuk-e. Íme néhány irányelv, amelyet javasoljuk, hogy kövesse a szolgáltató kiválasztásakor.

Figyelni kell a felhőbányászati ​​szerződés kiválasztásakor

Hírnév

Fontos a felhőbányászati ​​szerződés hírneve. Meg kell győződnie arról, hogy a műveleteket gond nélkül végzik, és hogy a vállalat nem próbálja kihasználni a „bitcoin boomot”, és lényegében letépi Önt.

Javasoljuk, hogy művelt döntés meghozatala érdekében mindig olvassa el a különféle forrásokból származó véleményeket. Ne aggódjon, ennek a szakasznak a után felsoroljuk az összes legjobb Bitcoin felhőalapú hash-szerződést, hogy ne kelljen magának elvégeznie a kiterjedt kutatást.

Ár

Fontos a műveletek ára. A legtöbb vállalat azt mondja, hogy egy bizonyos hónapra megtérül. Kiválaszthatja, hogy melyik gépet szeretné bérelni, és hányat, így tényleg annyi pénzt tud belefoglalni, amennyit csak akar – a minimum havonta 10-20 dollár körül mozog.

A legjobb Bitcoin Cloud Hashing Services 2021

1. Eobot

eobot logóEz messze a legjobb felhőbányászati ​​megoldás. Eobot a másikkal ellentétben kínál megoldást. Az Eobot Cloud Mining alkalmazással felhőalapú példányok töredékeit vásárolhatja meg. Fizessen PayPal-nal vagy kriptovalutákkal, és bányásszon sokféle kriptovalutát, például LiteCoin, Ethereum, Bitcoin Cash, DogeCoin, Ripple, Dash, Golem és Ethereum Classic, hogy csak néhányat említsünk..

Minden SHA-256-ot futtató felhőpéldányért másodpercenként 1,0 gigahashet kap. Ez a Bitcoin számára előnyben részesített nehézségi szintje miatt. A Cloud Scrypt másodpercenként 1,0 megahashet kap, amely jobban megfelel a LiteCoin és más alacsonyabb nehézségű érméknek.

Mivel kicsiben is indulhat, ez nagyszerű választás egy kezdő számára, aki csak a Bitcoin bányászat dzsungelébe akarja mártani a lábujját. Könnyű elkezdeni, és már 10 dollárral is kezdhet. 60 másodpercenként bányászati ​​frissítéseket kap, amelyek megkönnyítik a nyereség nyomon követését. Számológépet is kínálnak a weboldalukon, így könnyedén kiszámolhatja a felhőalapú kereseteket.

Kezdje el az EOBOT-ot

2. Hashflare

hashflareA Hashflare egy jól ismert felhőbányászati ​​szolgáltató, amely 2014 óta működik. Testreszabható medencebányászati ​​megoldást kínálnak, eldöntheti, melyik medencékbe kíván bányászni, hogy a lehető legtöbb pénzt keresse. Átlátható díjakkal és jutalékokkal mindig nyomon követheti, hogy ténylegesen mennyit keresett, a díjakkal együtt.

Ők, mint a többi Bitcoin felhő bányász szolgáltató, ők is kétféle bányászatot kínálnak; Scrypt és SHA-256. Speciális csomagokat is kínálnak azok számára, akik érdekesek az Ethereum, a ZCash és a Dash bányászatában. Az árképzés könnyen érthető és versenyképes.

Az első kifizetést 24 órán belül megkapja. Ez nagyszerű, mivel gyorsan láthatja, hogy befektetése lassan, de biztosan megtérül.

KEZDJE A HASHFLARE-t

3. Genezis bányászat

genezis bányászatEgyszerűen használható felületével és a Bitcoins bányászatának megkezdésének egyszerű módjával a Genesis Mining remek versenyző, mint a legjobb felhőbányászati ​​szolgáltató. A Genesis Mining az egyik legrégebbi felhőbányászati ​​szolgáltató, és ezért sok tapasztalattal rendelkeznek a területen. Ők a legnagyobb felhő bitcoin bányászati ​​vállalat is, amely bizonyítja, hogy rengeteg mennyiséget képesek kezelni, és még mindig jól csinálják.

Kioszthatja a tulajdonában lévő haspot, hogy egyszerre bányássza a különböző érméket. Ezért használhat egy példányt számos kriptovaluta számára. Ez nemcsak szórakoztató és rendkívül könnyen megvalósítható, hanem diverzifikálja a befektetés kockázatát is.

A Genesis Mining különböző árazási csomagokat kínál annak alapján, hogy milyen érme (ke) t érdekel a bányászat, valamint a kívánt hashower mennyiséget. Kicsit drágábbak, mint mások a szakterületen, de támogatásuk és tapasztalatuk ehhez súlyt jelent.

KEZDJE A GENEZIS BÁNYÁZÁST

4. Hashing24

hash 24A Hashing24 jól megalapozott felhőbányászati ​​vállalat, mivel 2012 óta működnek és azóta több ezer elégedett ügyfelet szolgálnak ki. A Bitfury modern ASIC-jeivel megbizonyosodnak arról, hogy valóban a lehető leghatékonyabb és legerősebb hardvert használják. Emellett garantálják a 100% -os üzemidőt, soha nem kell éjszakai alvást vesztenie állásidő vagy hibák miatt, ezek nem így működnek.

Adatközpontjaik Grúziában és Izlandon találhatók. Nagyon megkönnyítik a várható ROI időkeret kiszámítását azáltal, hogy előre megmutatják az összes számot. Ne feledje, bár, mint minden felhőbányászatnál, ők sem ígérhetnek semmit. De ha minden a tervek szerint alakul, akkor a számítás a becsült eredmény.

A Hashing24 erősen ajánlott szolgáltatás. Tudják, mit csinálnak, és folyamatosan tájékoztatják a felhasználót a benne foglalt díjakról. Tényleg nincs semmi rossz mondani róluk.

KEZDJE HASZNÁLATÁT24

5. Minergate

minergát logóA Minergate nem csak felhőbányászatot kínál, hanem bányászati ​​szoftvereket is, így könnyedén kibányászhatja a kriptovalutákat számítógépe segítségével. A korábban említett szolgáltatásokhoz hasonlóan a Minergate is világosan megmutatja az összes költséget és a potenciális profit számítását.

20.000 boldog felhasználó és tiszta felhasználói felület (felhasználói felület) révén a Minergate remek választás egy kezdő számára. Könnyen beállíthatja a befektetni kívánt összeget naponta, és voilá, belépett a kriptobányászat világába. Lehetővé teszik a Bitcoin, az Ethereum és a Monero bányászatát.

KEZDJE A MINERGÁTUT

7. Hashnest

hashnest logóAz Antminer vonal mögött álló Bitmain által üzemeltetett Hashnet kiváló felhőbányászati ​​szerződéseket kínál. Jelenleg több mint 600 Antminer S7-et adhatnak ki, és mivel a Bitmain tulajdonában van, gyorsan készletezhetnek, ha kifogynak.

Külön szerződésük van PACMiC V5 néven. A PACMiC a „megtérülési gyorsított felhő-bányászati ​​szerződés” rövidítése, ami azt jelenti, hogy célja a megtérülési időkeret jelentős csökkentése. Javasoljuk, hogy használja, mivel a PACMIC V5 használatával gyorsabban megtérül a beruházások megtérülése, mint a hagyományos felhőbányászati ​​szerződéseknél.

KEZDJE A HASHNEST-sel

8. Bitcoin Cloud Mining

Jelenleg nincs raktáron.

9. NiceHash

nicehash logóEz inkább piactér, mint felhőbányászatot árusító cég. Itt találkozhat bányakapacitású eladókkal, vagy ha el szeretné adni a kapacitást, itt kapcsolatba léphet vevőivel. Ennek az az előnye, hogy bármikor lemondhat lemondási díj nélkül (nincs szerződve a szerződésben), és hogy itt az árak valamivel olcsóbbak lehetnek, mint ha az adatközpontok bérelnek helyet és karbantartási szolgáltatást. A NiceHash hátránya, hogy mostantól csak Bitcoinban vagy fiatban lehet fizetni és fizetni.

KEZDJE A NICEHASH-szal

A felhőbányászat nyereséges?

Igen, jelenleg az. A jelenlegi bányászati ​​hardver bizonyos idő után nyereségessé teszi. Felvettük, hogy az egyes vállalatok milyen gyorsan állítják, hogy megtérül (és utána mindez nyereség), de valahol a 12-16 hónap mentén szokott lenni. Ez hosszú időnek tűnhet, de ha belegondolsz – minden vállalkozás, amely 12 hónapon belül is szétesik, valamit jól csinál.

Ez nagymértékben függ a Bitcoin árától is. Ha a Bitcoin ára emelkedik, akkor a teljes bevételünk is növekedni fog. A felhőbányászat szempontjából az is lényeges, hogy egy kis pénzt kell fektetnie ahhoz, hogy valóban megtérüljön, minél többet tud havonta befektetni, annál több pénzt kap vissza. Annak ellenére, hogy ugyanazt a megtérülést kapja havi 10 dollárral, mint 100 dollár / hó, ez utóbbi a pénzösszeg tízszeresét eredményezi. Az utóbbi felhasználásával azonban sokkal többet fektetett be.

Az emberek többsége számára a Bitcoin vásárlása és más altcoinokkal való kereskedése, vagy csak a hódolás jövedelmezőbb lesz, mint a bányászat (hacsak nincs szabad hozzáférése az áramhoz és jó tárhely).

Bitcoin Cloud Mining csalások története

Sajnos nagyon sok csalás van a bitcoin felhőbányászat területén. Hogy kérdezheted, nos, nagyon egyszerű manapság létrehozni egy weboldalt, és azt állítani, hogy a felhasználók X-et, Y-t és Z-t kapnak. A valóságban előfordulhat, hogy nincs semmilyen létesítményük vagy bármilyen hardverük.

A felhőbányászati ​​átverések két nagy esete HashOcean és a Bitcoin Cloud Services, amelyet 500 000 dolláros Bitcoin Mining Ponzi-rendszer működtetésével vádoltak meg és azóta bezárták.

Cloud Mining vírusok

Elég sok olyan vírus jár körbe, amelyek megfertőzik a számítógépeket és bányászzák a Bitcoint erről az eszközről. Ha attól tart, hogy ez történt veled, ha nem biztonságos programokat vagy Torrenteket töltött le, akkor futtasson egy víruskeresést a számítógépén. A bányászat a háttérben végezhető, és nem található meg a számítógép elülső oldalán. A bányászat nemcsak lassítja a számítógépet (sok CPU használatával), hanem sokba fog kerülni a magas villanyszámla miatt.

Győződjön meg róla, hogy hetente vagy havonta futtat víruskeresést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egy vírus nem érinti Önt. Ez akkor is fontos, ha van online pénztárcád, és nem akarsz feltörés veszélye alatt futni.

Vannak ingyenes felhő bányászati ​​kísérletek?

Nem. Bármely cég, amely ingyenes próbaverziókat kínál, minden bizonnyal megpróbálja átverni. Senki nem hajlandó csak ingyen készpénzt adni át a semmiért, főleg nem üzleti vállalkozásért. Azt javasoljuk mindenkinek és édesanyjuknak, hogy maradjanak távol az ingyenes próbaidőszakot kínáló felhő-keverő vállalatoktól.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector