A legjobb Bitcoin hitelezési helyek 2021-ben a Bitcoin-hitelekért

1. BitBond 2. BTCPOP 3. XCoinok
bitbond btcpop xcoins
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

Bitcoin hitelezésAnnak a népszerűségnek és elismerésnek a ellenére, amelyet a Bitcoin jelenleg a világ minden tájáról kap, kissé kimaradtnak érezheti magát, ha még nem vásárolt Bitcoint vagy fektetett be bármilyen kriptovaluta formába. A helyzet az, hogy senki sem számíthatott arra a példátlan népszerűségre, amelyet a Bitcoinnak ilyen rövid idő alatt sikerült megszereznie.

A meglehetősen szerény kezdetektől kezdve a világ egyik legnépszerűbb devizájává válásáig a Bitcoin minden bizonnyal hosszú utat tett meg, méghozzá olyan messzire, hogy a legjobb Bitcoin-hitelezési helyek egy teljesen új sugárútját nyitotta meg. Útközben sikerült is megdöntenie néhány igazán nagy mérföldkövet, és még néhány más iparágat is előremozdított, amelyek talán soha nem tették nagyra, ha maguk hagyták.

Ha úgy gondolja, hogy viccelünk, vegyük példának a kriptopénzipart. Ha a Bitcoin nem maga lett volna kriptopénz, ki gondolta volna, hogy a kriptopénzek ekkora hatalommal bírnak a világon? Jelenleg nem számít, hogy mit vásárol, vagy milyen szolgáltatásokat keres, mindezt megszerezheti a kriptovalutákért cserébe.

Bemutatkozik: Bitcoin hitelezési platformok

De mi van akkor, ha még nem vagy kész befektetni a Bitcoins-ba? Mi van, ha úgy érzi, hogy a Bitcoins mint ipar továbbra is ingatag, és ezért félelmetesnek érzi magát a pénz valutában való elhelyezésével kapcsolatban? Vagy talán csak nem áll olyan pénzügyi szempontból elég stabil helyzetben, hogy valóban extra pénzt gyűjtsön a Bitcoins vásárlásához? Ennek számos oka lehet.

De a végeredmény ugyanaz marad. És ez az, hogy képtelen vagy megszerezni magadnak a Bitcoins-t. Ha hasonló helyzetben van, akkor ne izguljon, mert ebben a cikkben arra törekszünk, hogy életképes megoldást nyújtsunk problémáira. Bemutatjuk Önnek a Bitcoin hitelezési platformjait. Ezek a platformok alapvetően kölcsönszolgáltatások, csakhogy a Bitcoins tekintetében foglalkoznak. Egyszerűen bejelentkezik a webhelyre, létrehoz egy fiókot magának, és miután elvégezte az összes alakiságot, amelyeket minden beállított. Most már készen áll a Bitcoins kölcsönzésére a weboldal megadott feltételei alapján.


Az egész folyamat nagyon korszerű és teljesen átlátható. Ha félelmetesnek érzi magát, és úgy érzi, hogy a gigantikus kölcsönök törlesztésének ördögi körébe kerülhet, amelynek soha nem lesz vége, akkor nyugodjon meg, mert egy ilyen forgatókönyv egyáltalán nem valószínű. Az alábbi webhelyek mindegyikét úgy alakítottuk ki és fogalmaztuk meg, hogy szem előtt tartjuk az ügyfelek kényelmét, és mindaddig, amíg elfogadja a webhely irányelveit és ragaszkodik a fizetési tervhez, teljesen rendben kell lennie.

Van azonban egy kérdés, hogy sok ilyen btc-hitelező társaság vagy webhely valóban kissé árnyékos jellegű és potenciálisan szűk helyzetbe hozhatja Önt. Mindaddig, amíg ragaszkodik a listához, amelyet itt készítünk, addig jól kell lenned. Az a tény, hogy manapság olyan sok ilyen szolgáltatás létezik a piacon, hogy az átlagfogyasztó számára nehéz megkülönböztetni a jót és a rosszat. Míg ezeknek a vállalatoknak a legtöbbje biztonságos és teljesen jogos, létezhetnek olyanok, akik kizárólag abból a célból léteznek, hogy elcsalják Önt a pénzétől. Ezektől kell elkerülnie. Annak érdekében, hogy megóvhassuk Önt az ilyen árnyékos platformok botlásától, végigvizsgáltuk az összes főbb szolgáltatást, és kiválasztottuk a legjobbat. Ezek nyújtanak teljes biztosítékot szolgáltatásaik minőségéről és pénzének biztonságáról. Olvass tovább.

Az 5 legjobb 2021-es Bitcoin-hitelezési hely

1. Bitbond

bitbondA Bitbond befektetéseket és hiteleket egyaránt lehetővé tesz a Bitcoins-on. Az egész folyamat tökéletessé vált, és most teljesen könnyed és nem igényel sok időt sem. Míg a cég már néhány éve létezik, az a siker, amelyet sikerült elérnie ez alatt az idő alatt, egyszerűen elképesztő. A márkát tökéletességre fejlesztették ki, és az ügyfelek a szolgáltatásaikba vetett bizalma nagyobb, mint valaha. Azon kívül, hogy hitelfelvevő, megfelelő platformokkal rendelkezik, hogy hitelező is legyen a platformon. Vagyis abban az esetben, ha van egy jó Bitcoins gyűjteménye az Ön rendelkezésére, vagy más módon szeretne segíteni azoknak, akik Bitcoint keresnek, akkor mindig jelentkezhet hitelezőnek a szolgáltatásban, és amikor csak felveszi a kapcsolatot egy hitelfelvevővel, kölcsönadja a Bitcoins-ját az illetőnek, és még tisztességes pénzt is kereshet közben. Tehát függetlenül attól, hogy alig várja, hogy segítsen az embereknek, vagy érdekel egy kis pénzkeresés, jelentkezhet hitelezőnek a weboldalon. Így sem fog csalódni. Továbbá egyáltalán nincs korlátozva a befektethető pénz mennyisége.

A teljes folyamat működése meglehetősen egyszerű. Bárki, aki rendelkezik a Bitcoins alapismereteivel, választhat a platformon kínált szolgáltatások bármelyike ​​közül. Először is, amint azt korábban említettük, a kölcsönbeadó és a hitelfelvevő között egyeztetés történik. Miután megtalálták a tökéletes mérkőzést, szerződést kezdeményeznek. A szerződés egyértelműen felsorolja a hitelfelvevőnek kölcsönadott Bitcoins mennyiségét vagy számát. A kölcsön futamideje legfeljebb hat hét lehet, és akár hat évig is eltarthat. Továbbá annak biztosítása érdekében, hogy a rendszerben ne történjenek csalások és ne legyenek tisztességtelen emberek, a weboldal szigorú éberséget tart fenn minden felhasználó felett. A hitelfelvevőknek különösen át kell esniük a személyazonosság-ellenőrzésen azáltal, hogy megadják az alapvető személyazonosító adatokat, sőt elküldik az alapvető pénzügyi értékelést. Miután mindezen túl vannak, minősítést kapnak. Ez a minősítés az a végső skála, amelyen a hitelfelvevőket megítélik, miközben elszámolják őket hitelekkel szemben. Minél magasabb a besorolás, annál nagyobb lesz az esélye annak, hogy hiteligényt kapjon. Azok a hitelfelvevők, akiknek még nincs besorolása, nem pályázhatnak hitelre. Az alakiságok elvégzése után a betöltési kérelem akár 14 napot is igénybe vehet a valós eredmények megszerzéséig. A megadott időtartam lejárta és a hitel törlesztése után mind a hitelfelvevő, mind a kölcsönadó olyan visszafizetési ütemtervet kap, amely a kényelemnek megfelelően egyértelműen megjelenik a felhasználói fiók oldalán.

KEZDJE A COINBASE-T

2. BTCPOP

btcpop logóMíg mindenféle hitel igénybe vehető ezen a népszerű szolgáltatáson, a legnépszerűbb Bitcoin-hitelforma, amely véletlenül uralja az összes többi tranzakciót ezen a platformon, a peer-to-peer kölcsön szolgáltatás. A weboldal fejlesztői az ügyfél iránti bizalom kiépítésének intuitív módját vezették be. Ez a nagyszerű mechanizmus magában foglalja az élő csevegést a weboldal különböző tagjai között. Ez az élő csevegőmező a weboldal honlapján található, és lehetővé teszi a tagok számára, hogy megvitassák magának a platformnak számos aspektusát, például a hitelezéssel vagy hitelfelvétellel kapcsolatos kockázatokat, a webhely más konkrét tagjait vagy bármely más témát a napsütésben. Annak biztosítása érdekében, hogy a hitelező soha ne érezze bizonytalanságát az általa kiadott Bitcoins iránt, és hogy a weboldalon lévő bizalom soha ne hagyjon fel, a weboldalon található néhány hitelt fedezet is alátámasztja, amely biztosítja, hogy a hitelező mindig garanciát vállal a tőkeösszeg elvesztése.

KEZDJE A COINBASE-T

3. XCoinok

xcoinsHa rendelkezik Paypal-számlával és hitelkártyával, akkor azt javasoljuk, hogy a bitcoin hiteleknél válassza az XCoins lehetőséget. A szolgáltatás arra specializálódott, hogy ügyfeleinek segítsen megszerezni a Bitcoins-t a Paypal-on keresztül hitelkártyájuk segítségével. Míg a legtöbb ilyen szolgáltatás és platform elkerülte a Paypal-ot, az XCoins aktívan magáévá teszi a platformot, és így nagyszerű hír mindazok számára, akik szívesebben adják át az összes pénzügyi ügyletüket a Paypal-on keresztül. A Bitcoins megszerzésének folyamata meglehetősen egyszerű és alapvető. Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrál vagy regisztrál a szolgáltatásra, eladja azonosító adatait és igazolja személyazonosságát, és letétbe helyezi a kölcsönkérendő Bitcoins USA-dollárnak megfelelő összegét. Lehet, hogy még néhányat is felkérnek egy névleges feldolgozási díj benyújtására, hogy erre is felkészüljenek.

Most a szolgáltatás ugyanolyan nyitva áll a hitelezők előtt, mint a hitelfelvevők előtt. Ha úgy érzi, hogy az Ön érdeke lenne kölcsönözni a Bitcoins egy részét hitelfelvevőknek cserébe a webhely által vállalt bármilyen díj fejében, és gyorsan szeretne pénzt keresni, akkor iratkozzon fel erre a szolgáltatásra. A hitelezők első lépése azonban azzal kezdődik, hogy meghatározzák az összeget, amelyet készek kölcsönadni. Ez a folyamat elengedhetetlen része, mivel éppen ezen információk alapján egyeztetni fogják a hitelfelvevőt és a hitelezőt. Miután megegyeztek az összegben, keresést hajtanak végre, és amikor a hitelfelvevő és a kölcsönadó közötti tökéletes egyezést találják, várhatóan a hitelfelvevő a pénzt a hitelező Paypal-számlájára utalja be. Ami az ügyféltámogatást illeti, bár az XCoins lehetőséget ad arra, hogy a panaszok megoldása érdekében kapcsolatba lépjen a webhely rendszergazdáival vagy a támogató személyzettel, potenciálisan több napig is eltarthat, mire megfelelő és hatékony válasz érkezik.

KEZDJE A COINBASE-T

4. BitLendingClub

BitLendingClub logóEgy másik, a Bitcoins-ra szakosodott peer-to-peer hitelezési platform, a BitLendingClub már néhány éve üzemel, és az évek során jelentős bizalmat sikerült kiépítenie magának. Kölcsönöket kínál hitelfelvevőknek Bitcoins formájában, és ez is elég versenyképes kamatlábakkal, amelyekhez hasonlóakat nem talál könnyen más Bitcoin hitelezési platformokon. Még alacsony tranzakciós illetékkel is büszkélkedhetnek, de a webhely legizgalmasabb és legérdekesebb szempontja az a tény, hogy holland aukciót tartanak, amely platformot kínál a hitelezők számára a versengéshez. A hitelfelvevők sok hitelezőn keresztül tudnak hatékonyan részt venni egy helyen ezen az aukción keresztül, és hatékony döntéseket hoz arról, hogy melyik hitelezőtől kell kölcsönkérni a Bitcoins-t az adott kamatlábak alapján. Ezen a weboldalon a díjak szinte mindig meglehetősen alacsonyak, és egyáltalán nem számítanak fel hitelköltséget addig a pontig, amíg a hitelt kifizetik.

Sajnos a BitLendingClub 2016-ban bezárt.

5. Poloniex

Poloniex-logóA Poloniex egy elég híres csere szolgáltatás, az egyik legjobb Bitcoin hitelezési webhely, és történetesen vitathatatlan vezető szerepet tölt be nagyon sok kriptovaluta-csere webhely vagy szolgáltatás között. Ez a sokszínű platform számos okból híres és rendkívül sikeres. Először is nagyszerű likviditási lehetőségeket kínál számos Altcoins számára, amelyek aztán akár Bitcoins-ra is cserélhetők. A 2014-ben alapított és a kaliforniai San Franciscóból működő Poloniex fejlesztők úgy döntöttek, hogy kampányaik középpontjába az USA lakóit helyezik. Tervezik azonban üzleti tevékenységük bővítését és a közeljövőben más országok támogatásának kiterjesztését.

KEZDJE EL A POLONIEX-T

6. Hiteles barátok

A Credible Friends egy peer to peer Bitcoin hitelezési platform, amely lehetővé teszi a hitelt a barátok felé. A meglévő Bitcoin-hitel ruhákkal ellentétben a Credible Friends nem a hiteleket keresőket célozza meg, hanem a kedvezményes hitelkeretek használatát, hogy az emberek élvezhessék a Bitcoin-t és annak előnyeit.

Ez egy nagyon könnyen használható platform. Miután létrehozott egy fiókot, vagy összekapcsolhatja a közösségi média fiókjait, vagy meghívhat ismerősöket e-mailben. Miután barátai csatlakoznak a Hiteles barátokhoz, felveheti őket azoknak a listájára, akiknek kölcsön adhat.

Amikor valakinek kölcsönadsz Bitcoin-t, kamatot kapsz, amelyből profitot nyerhetsz. A hitelfelvevők 25% -os kamatot számítanak fel, és ennek 60% -át a hitelező kapja. A Hiteles barátok biztosítják, hogy a hitelező a teljes összeget kifizesse. A hitelfelvevő esetében havonta egyszer esedékes minimumfizetésekre kerül sor, amelyek az utolsó elszámolási időszak kamatának és 1% -os elvének megfizetésére vannak beállítva..

Egyes hitelfelvevők nem tudnak időben fizetni, ebben az esetben esedékes díjat számolnak fel. A hitelfelvevő hitelességét a hitelezőnek kell megítélnie személyes kapcsolataik, kölcsönös megértésük, valamint az irántuk érzett bizalom alapján. A hitelfelvevő hitelessége az alkalmazás különböző visszajelzései és véleményei alapján is megítélhető, amelyeket más hitelezők adnak.

Ha azonban valamilyen oknál fogva a hitelt nem térítik vissza, akkor a Hiteles Barátok nem vállalnak felelősséget az esetleges veszteségekért, mivel ez a hitelező és a hitelfelvevő közötti szerződés.

7. Nebeus Crypto Bank

A Nebeus egy Crypto Bank, amelynek székhelye Londonban található. Ez egy kriptovaluta platform, amelyet pénzügyi szolgáltatások és termékek létrehozására és fogyasztására használnak. Két eredményük a Nebeus Crypto betéti kártya bevezetése és a kriptofedezetű hitelek elérhetővé tétele Bitcoinban és Ethereumban.

Mindkét törekvés: kriptofedezetű kölcsönök nyújtása és a „The Nebeus Crypto Debit Cards” bevezetése a kriptopénzeket sokkal hasznosabbá teszi a való világban.

A Nebeus egy lépéssel túllép a többi szokásos kriptovaluta alkalmazáson, mivel lehetővé teszi a kriptopénz Fiat-fé konvertálását. Így szabadon költheti el, anélkül, hogy aggódna a digitális pénznem minden korlátozásával kapcsolatban.

A Nebeus bankkártya a kriptovalutát Fiat-vá is konvertálja. A kártya feltölthető az összes fő kriptovalutával, és közvetlenül felveheti a Fiat pénzét a világ bármely ATM-jéből. Használhatja a kártyát áruk és szolgáltatások kifizetésére is, ami lehetséges anélkül, hogy a kereskedő el is fogadná a kriptovalutát, mivel a betéti kártya automatikusan átváltja a kriptovalutát Fiat pénznemre.

A felhasználó által elvárt minimális profit 12,5%. A kamatlábat a hitelező döntheti el, de ennek 0,01% és 3% között kell lennie.

A Nebeus biztosítja, hogy a kriptovaluta árának piaci változásai ne befolyásolják a hitelt, így az összes visszatérítés és törlesztés Bitcoin-ban történik.

A Nebeus minimális díjat számít fel befektetőitől, amely a profit 10% -a. Ezt a díjat csak azután számoljuk fel, hogy a kölcsönt teljes mértékben visszafizették, és erről az ügyfelet e-mailben értesítették.

Ez a Nebeus bankkártya áthidalja a digitális valuta és az elérhetőség közötti hatalmas szakadékot. Teszi ezt azzal, hogy felajánlja a kriptopénz nagyon egyszerű átváltását Fiat pénznemre, amelyet a világ minden táján széles körben használnak.

Következtetés

A Bitcoin megszerzésének folyamata önmagában jelentős iparággá vált. Számos módja van annak, hogy megszerezzen néhány saját Bitcoint. Vagy megvásárolhatja őket egy olyan pénzváltási szolgáltatásból, amely úgy gondolja, hogy elég jó az elfogadható árfolyam megadásához, vagy vásárolhat magának egy kriptovaluta bányászati ​​rendszert. Mint fentebb felsoroltuk, néhány weboldal a btc-hitelezésről is ismert. 

Ezek a nehézsúlyú gépek eléggé megterhelik az energiafogyasztást, és kissé nehezen kezelhetők is, mivel bekapcsolásukkor sok zajt okoznak. Ennek eredményeként sokan gondoknak tartják őket, és elzárkóznak attól, hogy valóban vásároljanak. Ha mégis sikerül megszereznie, van esély arra, hogy jó pénzt keressen magának, mivel ezeknek a bányászoknak néhány modellje nagyon hatékony és eredményes.

Ezenkívül van még egy kevésbé használt formája a Bitcoins megszerzésének, amellyel nem sokan vannak tisztában. Mindig szerezhet néhány érmét, ha Bitcoin-kereső játékokat játszik az interneten. Ezeket a játékokat gondosan és speciálisan úgy tervezték, hogy szórakoztatóak és kreatívak legyenek, és lehetővé teszik a Bitcoins megszerzését folyamat közben

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector