A legjobb Bitcoin pénztárcák az Android 2021-hez – A végső útmutató

androidMivel a kriptovaluta piaca virágzik, tudnia kell, hogyan kell megfelelően tárolni a kriptovalutákat. Ebben a cikkben áttekintjük, hogyan tárolhatja a Bitcoint az Android használatával, és megmutatjuk, melyek az Android legjobb Bitcoin tárcái.

Nagyon tájékozottak vagyunk arról, hogy mennyire zavaró lehet a legjobb Android bitcoin pénztárca kiválasztásában, ezért átfogó kutatást végeztünk az Android különböző pénztárcáin, hogy segítsünk a megfelelő pénztárca kiválasztásában..

A Bitcoin pénztárca megértése

Röviden: a Bitcoin pénztárca egy online szoftver, amely a dedikált felhasználó számláján tárolt digitális pénznemeket tárolja. Ilyen pénztárca nélkül nem lehet bitcoinokat fogadni, ezért szükséges létrehozni, megvásárolni vagy letölteni egy bitcoin pénztárcát.

A folyamat hasonló az e-mail fiókhoz. A bitcoinok fogadásához meg kell adnia egy személyes címet, csakúgy, mint egy e-mail címet, ahol bármely felhasználó láthatja és bitcoinokat küldhet rá, azaz Bitcoin címre.

E-mail program létezik a bitcoin számára, és bitcoin kliens néven ismert, ahol a felhasználónak be kell jelentkeznie egy bitcoin cím és egy magánkulcs használatával, amely ugyanúgy működik, mint egy e-mail cím jelszava. Teljesen szükséges, hogy a felhasználó biztonságban tartsa bitcoin címét és magánkulcsát az ilyen csalárd kérdések elkerülése érdekében, csakúgy, mint a saját e-mail fiókjának biztonságát. Az ilyen információk tárolásának bizonyos módjai vannak:


 • Írás papírra (még mindig nem ajánlott)
 • Titkosított fájlban tárolja
 • Tárolása olyan webhelyeken, amelyek titkosítják és tárolják az információkat / privát és nyilvános kulcsokat a kívánt felhasználók számára.

Bárhol, ahol ezt a két információt tárolják, bitcoin pénztárcának fogják nevezni. Ha a felhasználó képes megjegyezni a bitcoin címet és a magánkulcsot, az elme egy bitcoin pénztárca. Szó szerint.

Vannak online programok, amelyek célja a bitcoin cím és a privát kulcs együttes tárolása.

Mire kell figyelni, amikor pénztárcát válogat

Pénztárca, amelyben a felhasználó vezérelheti saját privát kulcsait

Bármely hitelesített tranzakciót, amely érvényes aláírást támogat, a Bitcoin hálózat elfogadja. Egyidejűleg bármely személy, aki rendelkezik magánkulccsal, lehetővé teheti az érvényes tranzakció lebonyolítását. E két tény kombinálása egyszerűen azt jelenti, hogy egy másik harmadik fél felhasználó; aki megszerzi egy adott felhasználó magánkulcsát, ellophat tőle bármilyen információt. Számos út nyílik a digitális tolvajok előtt, akik magánkulcsokat szednek. A két legnépszerűbb útvonal az adathordozók és a kommunikációs csatornák. Éppen ezért rendkívüli elgondolkodást kell biztosítani minden alkalommal, amikor magánkulcsokat küldenek vagy tárolnak.

A „Pénztárca fájl” magánkulcsokat tartalmaz, amelyekben a szoftveres pénztárcák a fő merevlemezen tárolják. Az ilyen típusú fájlokat gyakran egy szokásos és jól ismert archívumban tárolják, így tökéletes célpontja a bitcoinhoz kapcsolódó rosszindulatú programoknak. Az ilyen fenyegetés leküzdése érdekében a szoftveres pénztárcák megfelelő lehetőséget kínálnak a pénztárca fájl titkosítására. Ezért annak a támadónak, aki hozzáférést kap a pénztárca fájljához, meg kell fejtenie azt. A felhasznált jelszavak erősségétől vagy az alkalmazott titkosítási technikák nehézségi szintjétől függően a hackerek időigényesnek és nehéznek találják a kódok feltörését. A pénztárca fájlok sok szoftver pénztárcán titkosíthatók egyszerűen erős összetett szerkezetű jelszó hozzáadásával.

Kulcsok és különböző PIN kódok biztonsági mentésének biztosítása

“Ha felfedi a kulcsait, elveszíti a bitcoinjait.” A postafiók fogalmának összehasonlítása, ahonnan az emberek megkapnák a levelüket; megkülönböztető és határozott számmal (címmel) rendelkezik. Ha egy bizonyos levelet egy adott házhoz kellett volna kézbesíteni, akkor kötelező, hogy vagy a PIN-kóddal és egyéb kapcsolódó információkkal elegendő és világos részleteket adjon meg az otthoni vagy lakcímről. És mivel az illető el szeretné érni a levelet, elengedhetetlen egy privát kulcs megléte és használata, amelyhez senki sem férhet hozzá, csak maga a kulcs tulajdonosa. Ésszerű mindig gondoskodni a kulcsról, és nem tönkretenni a postaláda tartalmát.

Ehhez az esethez hasonlóan, mivel egy személy képes megtekinteni az otthon nyilvános címét, minden olyan felhasználó, aki kereskedik a Bitcoin tőzsdén, megtekintheti a nyilvános címet bitcoinok küldése / eladása céljából. Ezenkívül a bitcoinok feloldásához a kijelölt felhasználónak a postafiók kulcsaihoz hasonlóan a magánkulcsot kell használnia, amelyért teljes felelősséget kell vállalni. A csalárd kérdések elkerülése érdekében fontos, hogy oktassák ezt a kérdést.

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat a gyorsan válaszoló kérdések megválaszolásában lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megismerjék és elégedettek legyenek a pénztárca használatakor nyújtott szolgáltatásokkal, miközben az emberek befektetéseikkel foglalkoznak. Minőségi szakértelem hiányában a platformnak rossz hírneve lesz, és a márkanév károsíthatja a márka identitását is. A meglévő felhasználók megnyerése és az új felhasználók vonzása érdekében elengedhetetlen az intelligens és gyorsan reagáló személyzet biztosítása, ahol logikusan és gyorsan reagál.

Felhasználóbarát élmény és könnyen küldhető Bitcoin

Megfelelő felhasználói felület / UX tapasztalat vonzó látványt nyújt a felhasználók számára, ezért ismét vonzza őket a szolgáltatások visszatérésére és használatára. A webhelyen / alkalmazáson keresztüli keresés egyszerű folyamata vonzza a felhasználót. Egyszerűsített technikák és világos színsémák használata egyetlen gombnyomással a felhasználók könnyedén használhatják pénztárcájukat, és egyéb célokra is akadályok nélkül..

Több / különböző operációs rendszerrel összhangban:

A használt pénztárcáknak kompatibilis operációs rendszerekkel kell rendelkezniük a napi tranzakciók feldolgozásához és kezeléséhez. Hatékony és hatékony operációs rendszer nélkül a felhasználók nehezen tudnák kezelni a kereskedést, mivel előfordulhatnak olyan esetek, amikor néha „késés” vagy bizonyos hiba jelentkezhet.

Tudva azt a tényt, hogy sok módszer létezik a bitcoin vásárlására, sok módszer létezik azok tárolására is.

Ezt a témát figyelembe véve vizsgáljuk meg az Android számára elérhető különféle pénztárcákat:

Szoftvertárcák: Ezek pénztárcaprogramok / alkalmazások, amelyeket számítógépre, táblagépre vagy telefonra töltenek le. Azok számára, akik napi Bitcoin kereskedéssel foglalkoznak, bizonyos üzletekben vásárolnak termékeket vagy peer-to-peer ügyleteket, mindenképpen szoftveres pénztárca az opció. amelyek tartalmazzák a magánkulcsok tárolására szolgáló funkciókat, és hozzáférést biztosítanak az online fizetéshez / kereskedelemhez közvetlenül a készülékről.

Ezenkívül vannak olyan innovatív alkalmazások, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy telefonjaikat a terepi kommunikáció során használják, ami azt jelenti, hogy telefonjukat az olvasó telefonja mellé helyezhetik anélkül, hogy bármilyen bizalmas adatot adnának meg. Kihasználja a Blockchain Ledger, amelyhez bármely BTC kliensnek hozzáférése szükséges, ezért elengedhetetlen szükséglet gigabájtos adattárolásra. Ezért ezek a pénztárcák kihasználják az SPV technológia – egyszerűsített fizetésellenőrzési technológia – előnyeit. Ez az intelligens technológia csak a Blockchain kis részeivel foglalkozik, ahol a hálózat megbízható csomópontjaira támaszkodik a pontos információk megszerzése érdekében..

Bármennyire is előnyösnek tűnik, könnyen kész megoldásnak tűnik, ezek a pénztárcák hajlamosak hacker- és kibertámadásokra. Ezenkívül nagy valószínűséggel elveszíti a pénztárca tekintélyét, ha egy harmadik fél hozzáférést biztosít a felhasználó mobileszközéhez. Az online piac számos olyan alkalmazást kínál, amelyek Androidon és iOS-en is futnak, azonban ismert volt, hogy az Apple 2014 februárjában kitiltotta ezeket a pénztárcákat az alkalmazásboltjukból, de a döntést később törölték, és néhány hónap után visszahozták az alkalmazásokat. Ilyen alkalmazások: Mycelium, Breadwallet, Airbitz, Greenbits, Bitcoin Wallet, Jaxx és Copay.

A legjobb 6 legjobb Android Bitcoin pénztárca 2021

1. micélium

micéliumA legnépszerűbb a többi Android-alkalmazás közül, ahol könnyű használni, fogadni és teljesíteni a fizetéseket. Ezenkívül felhasználóbarát módszert kínál a telepítésre és a biztonsági mentésre vonatkozó utasítások megadásához. 2014-ben elnyerte a Blockchain.info kiemelkedő „Legjobb mobilalkalmazás” díját, amely banki szintű biztonságot nyújtott; a pénztárca támogatja és lehetőséget nyújt bitcoinok küldésére és fogadására.

Különböző típusú számlák:

HD: A hierarchikus determinisztikus pénztárcák azok a pénztárcák, amelyek „magvető” segítségével minden jövőbeni bitcoin címet szekvenciális sorrendben generálnak, és elengedhetetlen az azonnali biztonsági mentés..

BIT azonosító: Ez a nyílt eljárás és protokoll lehetővé teszi a biztonságos hitelesítést és ellenőrzést. A szokásos jelszófolyamat fenntartása nem hajlandó annak hajlamos állapota miatt, ahol könnyű betörni a számlákra.

Egycímes számlák: Nagyon hagyományos számlatípus, amely lehetővé teszi nagy mennyiségű érme rögzítését és tárolását / tárolását, amelyekben a magánkulcsot törlik az eszközről, és később szükség esetén visszahozza őket.

Csak nézett fiókok: Ezek olyan fiókok, ahol a címeket a pénztárca tárolja ugyanazon egyedi magánkulcs nélkül, amely lehetővé teszi a pénztárca számára a kimenetek ellenőrzését és vezérlését, de nem folyósítja azokat.

Hardver: Ezek a fiókok offline hardvereszközök céljából jönnek létre.

Előnyök

 • Hierarchikus determinisztikus: Ahol, amint azt korábban említettük, a pénztárcák, ahol „magmagot” tartalmaznak, és végtelen új Bitcoin címek előállítására szekvenciális és hierarchikus sorrendben jönnek létre.
 • Nyílt forráskód: ahol a felhasználók hozzáférhetnek a webhelyhez, és a Myceliumot nyílt hozzáférésű platformként használhatják.

Hátrányok

 • Nem több aláírás: nem ajánlja fel a felhasználókat csoportok kezdeményezésére és több aláírással, ezért vita nélkül a források felszabadulnak. A több aláírással rendelkező funkció lehetővé teszi a bizalom és a biztonság egy formáját a tagok között is.
 • 2-faktoros hitelesítés: a felhasználók nem kapnak biztosítékot az ezzel a funkcióval rendelkező alapok felé. Ezenkívül növeli a pénztárca általános biztonságát, mivel olyan egyedi kódokat biztosít, amelyekhez csak a felhasználó férhet hozzá, amikor generálták.

A Mycelium Wallet a gyakorlottabb bitcoin felhasználók számára készült – különböző érmevezérlő funkciókat biztosít a többi pénztárcához képest.

A pénztárcát számos innovatív projekt és egy fejlesztőcsapat támogatja, amely folyamatosan fejleszt és ötletes alkotásokat hoz létre.

A fejlesztőcsoport hideg pénztárca előre fizetett kártyát hozott létre, míg az Android Mobile a központi platform, amely hűtőházat jelenthet.

Egyéb micélium-szolgáltatások:

 • Mycelium Gear: A Mycelium sebességváltóval lehetősége van: Kezdje el ingyen megszerezni a Bitcoin fizetéseket egy kifinomult API segítségével. Ezenkívül a Gear nem tartja meg a pénzt, de valójában a felhasználók pénztárcájához megy.
 • A Közös Letéti szolgáltatás lehetővé tenné a biztonság és a biztonság biztosítását a felhasználó ügyleteivel és a világ bármely más felhasználójával szemben, függetlenül a hatóságtól..
 • Automatizálja a bérszámfejtési folyamatot, és havonta legfeljebb 30 másodpercet fordítson kifizetések küldésére, függetlenül a szervezet méretétől.
 • Mycelium Swish: a felhasználók robotizálhatják / automatizálhatják a különböző éttermekben és bárokban folytatott kereskedési folyamatokat (megrendelés és vásárlás). A Mycelium Swish segítséget nyújt a különböző bevételi költségek, például a személyzet költségeinek megtakarításában, és elégedettséget is jelent az ügyfél számára.
 • Micélium kártya: A micélium kártya alapvetően egy konténer az érmék számára, de valójában nem hozzáférési engedély vagy kulcs egy fiókhoz. A kártya a felhasználói felület és a POS terminál kombinációjával rendelkezik. Ezenkívül kijelzővel és billentyűzettel van ellátva. Az autókat akkumulátorral működtetik, és lehetővé teszik a teljes automatikus működést. A Mycelium kártya egy Mycelium olvasón keresztül csatlakozik a számítógéphez, amely lehetővé teszi az akkumulátor töltését és a különböző tranzakciós rekordokhoz való hozzáférést egy nagy méretű interfésszel. A felhasználó körülbelül száz fizetési megbízást / tranzakciót tudna teljesíteni egyetlen terhelési cikluson belül.
 • Mycelium entrópia: kicsi méretű USB eszköz, amely hardver alapú entrópiát használ, amely nyomtatható Bitcoin papír pénztárcákat hoz létre. A papír pénztárcákat két lépésben lehet előállítani:
 • Nyomtatóval helyezze be a micélium entrópiát, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy különböző képeket nyomtasson flash meghajtóval.
 • Válassza a nyomtató opcióját.

Kezdje el a myceliummal

2. Kenyérfal

kenyér app logóAndroidon és Apple-n egyaránt elérhető; Különösen ez a pénztárca az egyik legkönnyebben használható kereskedés során. A zökkenőmentesen futó és veleszületett kialakítás révén a folyamat gyors és közvetlen a bejelentkezés, a fiók létrehozása és a bitcoinos tranzakciók végrehajtása szempontjából. Ezen túlmenően az alkalmazást kifejezetten a személyes adatok és a magánélet védelmének biztosítására is tervezték. A Breadwallet a kényelem és a biztonság kombinációját használja, így kiválóan alkalmas azoknak a felhasználóknak, akik most kezdték el a bitcoin útját, és technikai felhasználóknak is. Ennek megfelelően biztosítja a felhasználó számára a magánkulcsok ellenőrzését, a kódkód-támogatást és a felhasználóbarát felületet is.

Díjak:

A kenyér ingyenesen kapható. Amikor azonban a felhasználók bitcoin tranzakciókat választanak, akkor bizonyos összegű díjakat kell fizetniük a bitcoin hálózatnak. Nemrégiben frissítéseket tettek az alkalmazáshoz, amelyek magukban foglalják a tranzakciós díjak bizonyos összegének az elsőbbség alapján történő szabályozásának lehetőségét, lehetőséget biztosítva a felhasználóknak arra, hogy többet vásároljanak a gyorsabb tranzakciók végrehajtása érdekében..

Amikor a felhasználó Bitcoin-t vásárol a kenyéralkalmazáson keresztül, bizonyos összegű díjakat számolhat fel, amelyeket vagy a bank és / vagy a számlához használt harmadik fél szolgáltatása terhel a kijelölt pénztárcára..

Előnyök:

 • Egyszerű használat
 • Díjmentesen
 • Nincs alapvető követelmény az aláíráshoz vagy a regisztrációhoz
 • A Wallet közvetlenül csatlakozik a Bitcoin hálózathoz
 • Touch-ID bejelentkezést biztosít
 • Beépített ügyfélszolgálat
 • A felhasználókkal kapcsolatban semmilyen információt nem vesznek fel
 • Alkalmasság Bitcoin közvetlen vásárlására kenyéralkalmazáson keresztül
 • Az adatvédelem és a biztonság fejlett, mivel a bitcoin cím automatikusan generálódik

Hátrányok:

 • Nincs támpillér altcoinokhoz
 • Néhány használt funkcióhoz harmadik féltől származó szolgáltatások engedélye szükséges.
 • Nem támogatja a több aláírást
 • Nem támogatja a kétfaktoros engedélyezést
 • Számos panasz érkezett az alkalmazás lefagyása miatt.
 • Indításkor időigényes a szinkronizálás a bitcoin hálózattal

A Bread következő hírei:

 • Frissítés Androidra: Az iOS alkalmazás legújabb frissítésének nyomon követése után a Bread a közeljövőben az Android új verziójának új verziójának terjesztését tervezték. Az Android felhasználói várhatóan olyan izgalmas új funkciókat keresnek, amelyek magukban foglalják a tranzakciós díjak javítását bizonyos fontosság / prioritás alapján, a mérleg kijelzőjének előválasztási beállításait, valamint a „Memo” -ok hozzáadását minden egyeshez. tranzakció.
 • Egyéb kriptográfiai eszközök támogatása: Mivel a Breadwallet jelenleg csak a bitcoint támogatja, a vállalat maga is kijelentette, hogy a jövőben más kriptovalutáknak nyújt támogatást.
 • További pénzügyi szolgáltatások: A Bread cég megemlítette, hogy további terjeszkedést tervez és igyekszik kínálni a felhasználóinak, ami meghaladja a bitcoin megszerzésének és küldésének szokásos vagy hagyományos pénztárca funkcióit.

Kezdje el a kenyérrel

3. Airbitz

airbitz logóAndroidon és Apple-n egyaránt elérhető; kényelmes élményt nyújt a felhasználók számára a bitcoin használatához. Ezenkívül érdekes funkciót kínál az automatikus biztonsági mentések végrehajtásához. Egy pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mobiltelefonon keresztül megvásárolják, tárolják és biztonságosan tárolják a bitcoinokat. Ezenkívül a HD és a kétfaktoros hitelesítési funkciókon túl az Airbitz biztosítja a felhasználók pénzeszközeinek és a harmadik felektől eltérő adattranzakciók védelmét..

Ez azt jelenti, hogy egyetlen felhasználó sem férhet hozzá az Airbitz pénztárca adataihoz. A felhasználói élmény volt az egyik legfontosabb cél. A QR-kódok beolvasása szempontjából a pénztárca biztosítja az alacsony energiafelhasználású Bluetooth-t (BLE) a pénzátutaláshoz. A fiókhoz való regisztráció egyszerű és gyors anélkül, hogy megkockáztatná a biztonsággal kapcsolatos fontos funkciók feláldozásának szükségességét.

Az Airbitz teljesen egyedivé az a tény, hogy az Üzleti Könyvtárban található, amely támogatja a közelben lévő összes bitcoin elfogadó szervezet térképét. Ez az Airbitz népszerű közönség szintjére emeli az egyedülálló bitcoinokat.

Díjak

Az Airbitz alkalmazás online elérhető és ingyenesen letölthető az okostelefonról. Ezeket a tranzakciós díjakat a bitcoin hálózat határozza meg, amelyet olyan dolgok is inspirálnak, mint az elnyomás és a tranzakció nagysága az adatok bájtjaiban.

Előnyök:

 • Nyílt forráskódú
 • Hozzáférés a gyors bitcoin szállításhoz
 • Biztonságos funkciók, például a kétfaktoros engedélyezés
 • Decentralizált szerverek, amelyekben a pénztárca a kiszolgálók leállása ellenére is működik.

Hátrányok:

 • A felhasználói és a webes felület hiánya
 • A márka még nincs jól megalapozva online

Az Airbitz legújabb nézetei:

A könnyen használható alkalmazás gyors tranzakciókhoz az Airbitz egy ingyenes alkalmazás, ahol jó tesztalanynak kell lennie, mielőtt belevetik magukat a ténylegesen kereskedő bitcoinokba. Az alkalmazás innovatív és ösztönös, mivel megérti a felhasználók véleményét.

Azok a felhasználók, akik technikailag fejlettek a bitcoinban, értékelni fogják az aktív könyvtárat. Tehát, ami a bitcoin kereskedését illeti, önmagában ez a funkció változtat.

Kezdje el az AIRBITZ-szel

4. GreenBits

logó-zöld címA Green Address korábbi verziója, ahol egy több aláírással ellátott pénztárca segíti a hardveres pénztárcákat, például a TREZOR és a Ledger Nano S.

Díjak:

A Greenbits pénztárca ára 50 uBTC / KB, de a teljes információ nem derül ki.

Előnyök:

 • Egy ilyen alkalmazás egyik egyedülálló tulajdonsága, hogy biztosítja a biztonságot a Ledger nevű legmegalapozottabb és legmegbízhatóbb biztonsági alkalmazással, ezért egyetlen felhasználó sem függhet teljesen a pénztárcától. A gyors, vékony és egyszerű használat jellemzőit ötvözve az alkalmazás készítői kiadták a kliens forráskódját.

Hátrányok:

 • Az iOS és az asztali verziók még nem jelentek meg.

Egyéb vélemények:

Az SPV ellenőrzés és a biztonsági partner kombinációját használja. A kezdők számára ez az alkalmazás népszerű felhasználóbarát felületének tűnik.

KEZDJE A ZÖLDKÖNYVEKET

5. Zebpay

zebpay logóA Zebpay volt az első pénztárca Indiában, ahol útja 2014-ben kezdődött. Ezenkívül gyors, biztonságos platformot kínál a bitcoinok kereskedelméhez. Sőt, biztosítják, hogy a legjobb árakat kínálják a felhasználóknak bitcoinokkal kereskedve.

Előnyök:

 • Felhasználóbarát alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezzék a készpénz nélküli gyors tranzakciók előnyeit.

Hátrányok:

 • Bizonyos készpénzes tranzakcióktól eltérően a bitcoinok mennyisége másodpercek alatt kereskedhet bármely más felhasználóval.
 • A Bitcoin ára viszonylag magas, összehasonlítva a többi bitcoin csere webhelyével.
 • Ezen platform használatával a felhasználók profitálhatnak a profitból, mivel elemezhető a bitcoin ára.
 • Frissíti a felhasználókat az új értesítésekről, ha a bitcoin árai változnak.
 • Annak ellenére, hogy a bitcoin és hálózata decentralizált, a felhasználóknak továbbra is be kell tartaniuk az informatikai kormány által biztosított szabályokat.
 • Az új felhasználóknak kockáztatniuk kell a befektetéseket, mivel mindig van esély a bitcoin árfolyamának csökkenésére.

Korlátozások:

 1. A pénztárca használatához elengedhetetlen, hogy a felhasználó PAN-kártyát és bankszámlát használjon, ahol a PAN-kártyának és a bankszámlaszámnak egyaránt meg kell egyeznie..
 2. A felhasználók három hónap elteltével nem tárolhatnak rúpiákat a számlán, ha egyetlen tranzakciót sem hajtanak végre. Tehát ennek elkerülése érdekében a felhasználóknak ennek megfelelően kell megtervezniük a szükségtelen, automatikusan automatizált tranzakciók elkerülése érdekében.
 3. Más platformokkal ellentétben a felhasználóknak tranzakciókorlátozással kell szembenézniük éves napon és havonta. A felhasználók csak tranzakciónként legalább 1000, havonta legfeljebb 10000000 rúpiával fektethetnek be vagy vásárolhatnak.

KEZDJE A ZEBPAY-T

6. Másolás

copay logóEgy androidos alkalmazás, ahol a Bitpay által létrehozott nyílt multisig forrásról van szó. Ebben az esetben a pénzeszközök csak akkor kerülnek felszabadításra, ha bizonyos számú ember lehetővé teszi, hogy egy tranzakció megtörténjen, mielőtt az végrehajtásra / végrehajtásra kerülne, amely hasonlít egy közös pénztárcához. Ez egy nagyszerű módszer a biztonságra, de bizonyos esetekben problémát jelent.

Jellemzők:

 • Több platform: Elérhető mobil (iOS, Android, Windows) és asztali (Mac, Linux, Windows).
 • Több fiók: Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző fiókokat hozzanak létre ugyanazon pénztárca alatt, ahol a felhasználók különböző fiókokat használhatnak különböző célokra, azaz üzleti és személyes.
 • Nyílt forráskód: A pénztárca és a szerverkód nyilvánosságra kerül. Ez lehetővé teszi a harmadik felek számára, hogy figyelemmel kísérjék, megvizsgálják, felülvizsgálják és megtalálják a kód javításának módszereit, amelyek biztonságosabb és megbízhatóbb pénztárcát eredményeznek, mint a zárt forrású pénztárcák.
 • Tiszta és egyszerű felhasználói felület: A felhasználók kihasználhatják a sima felhasználói felület és az intelligens rendszer előnyeit, ahol 150 pénznemet mutat és sok nyelvet támogat.

Hátrányok:

A dizájn szempontjából a Copay tűnik a helyes választásnak. Bizonyos politikája miatt, mivel Copay szerencsétlen erőfeszítései a Bitcoin politikájába nagy károkat okoztak a pénztárcát érintő bizalomban. A Copay-t eltávolították a Bitcoin.org megbízható pénztárcák listájáról, hogy támogassák a BTC1 keményvillát „igazi Bitcoinként”. A BTC1 villája azonban politikai és technikai okokból hamarosan megbukott. A BitPay megemlítette a felhasználóikat, hogy váltsanak át egy rohanóbb, bizonyítatlan kódra, amely végül kudarchoz vezet.

Mások véleményei:

Ha csak a funkciókkal foglalkoznának, a Copay remekül választana. Vannak azonban olyan alternatívák, ahol a hasonló tulajdonságokat ráadásul a piszkos politika keze nélkül biztosítják; mindaddig, amíg a hiányzó pénzeszközök / befektetések nem oldódnak meg, a felhasználónak nem lenne tanácsos a Copay-t használni.

Ezek a kérdések a közeljövőben megoldódnak, de addig a Copay-t kis összegeknél használják a kockázat elkerülése érdekében.

Kezdje el a COPAY-vel

Milyen típusú pénztárcák felelnek meg Önnek?

Miután elolvastuk ezeket az információkat, az elménk bizonyára sokat fizetett, de milyen típusú pénztárcákat választunk? Íme néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni:

 • Ponttól-pontig: Ha a felhasználó úgy dönt, hogy személyesen teljesíti a befizetéseket, akkor javasoljuk, hogy mobil pénztárcát használjon, és ne olyan online pénztárcát, mint a Mycelium, a Copay vagy akár a Breadwallet..
 • A fizetések szabályszerűsége: Ha a felhasználó végül rendszeresen fizet, akkor asztali vagy mobil pénztárca megfelelő, mivel alkalmasabb lenne gyorsan hozzáférhető és egyszerű pénztárcák használatára.
 • Befektetett / megtérült összegek: A nagy mennyiségű bitcoinnal foglalkozó felhasználóknak biztonságosabb pénztárcával kell rendelkezniük az online támadások elkerülése érdekében. Ezért ajánlott olyan hardvertárcákat használni, amelyeket biztonságos offline tárcák tárolására és rögzítésére vagy akár használatára terveztek, mint például az Armory.
 • Többszörös használat és hozzáférhetőség: Különböző pénztárcák használata különféle előnyök biztosítása érdekében egyszerre biztosíthatja a biztonságot és a könnyű használatot, de a felhasználóknak körültekintően kell dönteniük a felhasznált pénztárcákról, és ne is keveredjenek össze. Ilyen esetekben hardveres pénztárcákat használnak megtakarítási számlákhoz, míg a mobil pénztárcákat ellenőrző számlákként.

Több biztonságos pénztárca szerepel az interneten. De a tökéletes pénztárca megszerzéséhez a tranzakciók (BTC-BTC tranzakciók) és a meg nem sértett biztonságon alapuló kevesebb díj függ..

Milyen típusú pénztárca a legbiztonságosabb?

A biztonság szempontjából olvassa el alább, hogy megtudja, melyik a jobb:

 • Forró pénztárcák: Ezek a pénztárcák típusai a zsebtáska koncepciója alapján. Ezenkívül ezek a pénztárcák internethez csatlakoztatott eszközökön, például számítógépen / táblagépen / telefonon futnak, ahol nagyobb a lopás veszélye. Visszatérve a zsebtáskák koncepciójára, az emberek nem teszik meg minden megtakarításukat a zsebükbe, és sétálnak.
 • Hűtőtárcák: A takarékpénztárhoz képest az ilyen típusú pénztárcák biztonságot nyújtanak, ahol nincs lopásveszély, így biztonságos. Hideg tárolás akkor érhető el, amikor a privát Bitcoin kulcsokat generálják és offline módon tárolják a hálózatról. A hackerek nem tudnák megsérteni a magánkulcsokat, mivel az összes kulcsot offline állapotban tárolják.

Bevált módszerek a bitcoinok védelmére:

 • Privát kulcsok vezérlése: Javasoljuk, hogy vigyázzon a saját bitcoinjaira. Az alapok teljes irányításának kezelése és attól, hogy nem függ harmadik személytől vagy féltől, biztonságosabb megközelítést fog teremteni.
 • A magánélet védelme: Minden alkalommal, amikor blokklánc-adatokat kér a pénztárcájától, a szerver összekötheti az IP-címet a kért címmel, így ez elmondja nekünk, hogy az egyes pénztárcák miként kérnek adatokat egymástól. Egy olyan pénztárca használata, amely képes letölteni az egész blokkláncot, például a Bitcoin Core vagy az Armory, lehetővé teszi a felhasználók magánéletét.
 • Kerülje a címek ismételt / újrafelhasználását: A biztonságos rendszerek frissítésével minden tranzakció címe minden alkalommal automatikusan megváltozik. A Bitcoin tranzakciókat nyilvánosan nézik meg, így összesíti azokat a tranzakciókat, amelyek során a különböző felhasználók könnyen megérthetik, hogy a tranzakciókat egy azonosítható felhasználóhoz kötik-e..
 • A mennyiségtől függően használjon különböző pénztárcákat: Különböző bitcoin pénztárcák használhatók a különböző megtakarított vagy átutalt összegektől függően. Mint említettük, hardveres vagy papír pénztárcák felhasználásával digitálisan „pénztárcaként” tárolhatók, míg a mobil, asztali pénztárcák „kiadótárcaként” használhatók..
 • Biztosítsa a többszörös biztonsági mentést: Erősen ajánlott, hogy a felhasználóknak biztonsági másolatot készítsenek tárcájukról, és biztonságos, biztonságos helyen tartsák őket, amelyek nem károsítják az adatokat. Példa: A papírtárcákat laminálni lehet a károsodás elkerülése érdekében.

Tárolás és biztonság:

4 különböző típusú pénztárca egyszerűsödik tovább biztonsági típusokká, valamint tárolókká.

 • Forró pénztárcák: Az ilyen típusú pénztárcák online csatlakoztatott eszközökön futnak, ezért megnő a kibertámadások vagy lopások kockázata. Ez a típusú pénztárca ajánlott a napi kis kiadásokhoz, a fennmaradó összegeket pedig hűtőházban zárják.
 • Őrzési szolgáltatások: A felhasználók magánkulcsait és digitális készpénzét külső felek tartják, ezért nincs ellenőrzésük a pénzük felett. Ez elsőre biztonságosnak tűnhet, de a készpénz tárolása más ellenőrzése alatt mindig növelheti ennek kockázatát.
 • Hűtőtárolás: A magánkulcsok offline állapotban vannak biztonságban, így csökken a hackerek áttörésének kockázata és esélye. Úgy tűnik, hogy ezek hatékonyak lesznek azoknak a felhasználóknak, akik nem költenék el, és biztosítják a bitcoinokat.
 • Többjelű pénztárcák: Hozzáadva az offline biztonság és a hűtőtárolás funkcióit, a multisig pénztárcák bitcoinokkal rendelkeznek, amelyeket a különböző felek egyenlően osztanak meg. A pénzeszközök felszabadításához a feleknek meg kell állapodniuk és alá kell írniuk a tranzakciókat a felszabadításuk előtt. Vannak példák, például egy 2-2 vagy 2-3 pénztárca, ahol a három társjelölt közül 2 tagnak alá kell írnia, mielőtt felszabadítaná az alapokat. Ez könnyen kiterjeszthet akár 5-9 aláírást is, ahol a 9 aláírásból 5 aláírás.
 • Armory Multisig: Egyedülálló funkció: Lockbox funkció, amely akár 7 társaláíróig akármennyi embert igényel az aláíráshoz, és lehetővé teszi a pénzeszközök felszabadítását. Alapvetően ennek a szolgáltatásnak az alkalmazásával az egyik fél társ-aláíróként különféle nyilvános kulcsokkal rendelkező partnereket jelöl ki. A biztonság és a kényelem kombinációját kínálja akár személyes használatra, akár különböző vállalatok számára. Az Armory Multisig pénztárca másik jellemzője, hogy biztonsági másolatot nyújt, ahol ahelyett, hogy egyetlen ügyhez több aláírást érne el, csak biztonsági másolatokhoz használnák. Ha rendelkezik egy speciális biztonsági másolattal az Armory pénztárcához, csökken a bitcoin pénztárcák feltörési esélye. Annak érdekében, hogy ez működjön, meg kell beszélni a helyeket a teljes, teljes mentés elérése érdekében.

Pénztárcák és biztonság:

Bitcoin nehézségek:

 1. Rosszindulatú programokra hajlamos. A felhasznált szoftver tartalmazhat rosszindulatú programokat, amelyek viszont beolvashatják a magánkulcsokat, és néhány pillanattal később az összes bitcoin eltűnik.
 2. A felhasználók kiszolgáltatottabbak a telefonok vagy laptopok elvesztése miatt, ezért elveszítik az összes beléjük fektetett pénztárcát.
 3. A „trójai” fájlok titkosítására használható. Miután megtudta a pénztárcában lévő pénz mennyiségét, a sérült program ugyanannyi bitcoinot parancsol / igényel a fájlok megfejtése érdekében.
 4. A virtuális csere mindig olyan csalárd problémákhoz vezethet, amelyekben más felhasználók / hackerek lophatnak bitcoinokat.

TLDR; a biztonsági tanácsadásról

 1. Célszerű hideg tárolási módszereket használni, nem pedig internethez csatlakoztatott eszközöket.
 2. Készülj fel a csalásokra, és mindig kétszer vagy többször korrektúrázzon annak biztosítására, hogy a megfelelő forrásból származzon. Ha helytelen forráson engedélyezik, akkor az összes bitcoin eloszlik.

Következtetés

Összességében meg kell tudni, hogy mely pénztárcákat használja, a lebonyolított mennyiségektől és a tárolástól függően. Hatékonyabb, ha a felhasználók különféle típusú pénztárcákat használnak annak érdekében, hogy kihasználhassák az egyes előnyöket, de ugyanakkor meglehetősen drága és egyes esetekben lényegtelen.

Figyelmeztetni kell a felhasználókat bizonyos cégekre, amelyek különböző rosszindulatú programok segítségével megpróbálják átverni és kicsalni a bitcoinokat a felhasználóktól, ami megnehezíti a visszakeresést. Javasoljuk biztonsági másolatok készítését. Biztonságos helyen tartva a kriptovaluta pénztárca megmentheti a felhasználókat a több hardveres meghibásodástól és sok emberi hibától.

Ezenkívül helyreállítja a pénztárcát, ha egy személyi számítógépet vagy telefont ellopnak vagy megsérülnek. Az adatok titkosításának engedélyezése korlátozza a hackerek számára a jelszavak elérését és a bitcoinok megszerzését. Bár biztonságosnak tűnhet a hackerek korlátozása, ez nem teheti meg a pontot a kulcstagolók által okozott rosszindulatú programok támadásainak, ezért telepíteni és frissíteni kell a vezető víruskereső és kártevőirtó eredményeket.

Fontolja meg a különféle decentralizált cserék elemzését. A különbség a decentralizált és a centralizált tőzsde között az, hogy nem biztosítja és nem tárolja az alapokat. Önön kívül senki sem jogosult a pénzeszközök igénylésére vagy megszerzésére.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector