A legjobb Bitcoin pénztárcák iOS-re (iPhone és iPad) 2021

1. CEX.IO 2. Binance 3. Coinbase
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

okostelefon

Mindannyian ismerjük a bitcoinokat és azok tranzakcióit. Amikor ezeket a kriptovalutákat bevezették, korlátozottak voltak a vásárlási és tárolási lehetőségek. Ma különböző platformokat találhat, amelyek támogatják a bitcoint, és lehetővé teszik azok tárolását és birtoklását. Kezdetben nehéz feladat volt megérteni a kriptovaluta és a blokklánc világát. A technológia megjelenésével a kriptovalutával kapcsolatos összes kérdés megoldódik, és egyszerű módon elmagyarázzák és bemutatják őket.

Megszoktuk az okostelefonokat, és szinte minden elérhető kéznél van. Akkor hogyan lehetne kihagyni ezt a technológiát az okostelefonok világába való betörésből? Ezt a technológiát Bitcoin pénztárcaként vezetik be, amelyek mobilalkalmazásokként érhetők el a Play Áruházban és az App Store-ban az Android, illetve az iOS számára.

A legjobb 8 legjobb Bitcoin pénztárca iPhone és iPad 2021 készülékekhez

1. CEX.IO

A CEX az egyik legjobb pénztárca, amely támogatja a fejlett rendeléseket és olyan szolgáltatásokat, mint az azonnali csere a kripto- és a fiat-pénznem között. Az alkalmazás jelenleg támogatja a kereskedelmet és az átutalást több mint 30 kriptovaluta között, és azon dolgozik, hogy kiegészítse ezt a listát.


Díjak

Választhat, hogy fizet-e akár fiatot, akár bármelyik elérhető kriptovalutát a kereskedési díjakért, ellentétben más pénztárcákkal, ahol a BTC-t vagy a kriptovalutát választja. Ez kevesebb kereskedést jelent, ami végül azt jelenti, hogy kevesebbet fizet. A kereskedési volumen alapján a díjak 0,5% -nál kezdődnek kevesebb mint 5 BTC-nél és 0,1% -nál végződnek több mint 6000 BTC-nél. A veterán kereskedők választhatnak a margin kereskedési lehetőséget is, ahol kölcsönzött pénz felhasználásával kereskednek – mindezt az alkalmazáson belül.

Biztonság

A CEX.IO egyike azon kevés kriptovaluta pénztárcáknak, amelyek a felhasználók számára egy második szintű DSS tanúsítványt nyújtanak. Ez biztosítja, hogy a vállalat bebizonyította a kormány és a hatóságok számára, hogy megbízható az adatok tárolása, feldolgozása és továbbítása a felhasználók magánéletének veszélyeztetése nélkül. A Pénzügyi Bűnözés Elleni Hálózatnál is regisztrálták őket, így bízhat abban, hogy a biztonság szempontjából az Ön érdekei állnak a szívében.

Előnyök

Az alkalmazás biztonságos és megbízható, és a valutapárok felsorolása és vásárlása nagyon egyszerűen használható. A felhasználói felület intuitív, és egy kezdő könnyen megértheti. A nap 24 órájában elérhető támogatásuk rendkívül reagál, bár nem sokan érezték úgy, hogy kapcsolatba kellene lépniük a támogatással. Tekintettel az alkalmazás által biztosított funkciókra, erősen ajánlott lenne a haladó kereskedőknek.

Hátrányok

Hacsak nem az a kriptovaluta, amelyet piaci részesedését tekintve a legjobb 20 vagy 30 tulajdonsággal kereskedne, a CEX-szel támogatott pénznemek listája meglehetősen kicsi a versenytársaival szemben. A jutalékok magasak lehetnek a kezdők számára is. 

ELKEZDÉS CEX.IO!

2. Binance

Binance IoS pénztárca

Ha a nagy volumenű kereskedés a te dolgod, vagy ha kezdő vagy, aki a volumen kereskedelemre helyezte a hangsúlyt, a Binance az Ön számára a legjobb lehetőséget nyújtja. Az iOS Binance alkalmazás ingyenesen letölthető, és 10 nyelven érhető el.

A Binance segítségével a felhasználók kereskedési tapasztalatuktól függetlenül több mint 200 devizában kereskedhetnek. Az alkalmazás egyszerű kialakítású, alapvető funkciókkal rendelkezik a kezdők számára, és egyetlen csapolással eljuthat a pro verzióhoz, amely fejlett funkciókkal rendelkezik.

Díjak

Ingyenesen letölthető, az 50 BTC-nél kisebb kereskedések 0,1% -kal kerülnek felszámolásra, és a díjak csökkennek a mennyiség növekedésével. Testre szabott szolgáltatásokat is nyújtanak VIP ügyfeleknek. Tehát, ha profi vagy speciális követelmények mellett, akkor szívesen segítenek neked. Minden zseton / érme feletti betétek költségmentesek, és többségüknek a kifizetési díj is. Fontos, hogy a tranzakciós díjak alacsonyabbak, ha BNB-t fizet.

Biztonság

Nagyon komolyan veszik a biztonságot. A Binance hírneve az egyik legbiztonságosabb pénztárca. Nem csak, hogy a vállalat nagyon átlátható arról, hogy milyen felhasználói adatokat és hogyan használ, és nem temeti el ezeket a részleteket hosszú távú felhasználás során, amelyeket ritkán olvasnak el. Az alkalmazás támogatja a 2FA (2 faktoros hitelesítés) és az U2F (univerzális 2. tényező hitelesítés) funkciókat is.

Előnyök

Nagyon felhasználóbarát, a legalacsonyabb tranzakciós díjakkal rendelkezik, és nagy figyelmet fordít a felhasználói biztonságra és az adatvédelemre. Jelenleg napi 24 órás ügyfélszolgálatot nyújtanak nyolc nyelven, de bővítik elérhetőségüket és együttműködnek a fordítókkal más nyelvek bevonásával.

Hátrányok

A Binance jelenleg nem támogatja a hagyományos fizetési módok, például hitel- / betéti kártyák vagy digitális módszerek, például a PayPal használatával történő alapbetéteket.

KEZDJE EL A BINANCE-T!

3. Coinbase

Coinbase-áttekintésA Coinbase egy online pénztárca, amely hasonlóan működik, mint egy bank. Ez a kriptovaluták legnagyobb kereskedési platformja. A Coinbase könnyen elérhető iPhone-ján és iPadjén, amely ingyenesen letölthető az App Store-ból.

A Coinbase rendkívül korszerű felületű, kezdőknek jól használható. Ez a platform rendkívül biztonságos és maximális felhasználókat von be. A Coinbase komplex kereskedési felületet is tartalmaz, néhány további funkcióval, amelyek azoknak a felhasználóknak szólnak, akik jártasak a bitcoin kereskedésben.

Díjak

A Coinbase különböző kereskedési díjakat tartalmaz, különböző módszerektől függően. Általában ez a platform magában foglal egy egyszerű vásárlási folyamatot, amelynek díja körülbelül 1,49% és 3,99% között van, és ez nem mindig ugyanaz. Lehet, hogy ezt a platformot költségei és díjai miatt kissé drágábbnak találja, mint más platformokat, de ez a legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb platform a többi pénztárcához képest.

Biztonság

A Coinbase egy erősen ajánlott platform a felhasználók számára, és rendkívül biztonságos platform is. A biztonsági intézkedések magukban foglalják a magánkulcsok külön részekre bontását, és mind a papír, mind az offline tároló kombinációjára történő kiterjesztését, kiterjedt biztonsági másolattal, különböző helyeken. Ehhez hozzáadva a Coinbase kétfaktoros hitelesítést tesz lehetővé, és bevezette a „Vault” nevű papír pénztárcát. A Vault rendszer még biztonságosabb, mint egy normál pénztárca. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy n-of-m rendszert állítson be a kivételek kezelésére. Például, ha baráti társaság vagy üzleti vállalkozás, ez a funkció lehetővé teszi, hogy Ön vagy a csoport minden felhasználója megadhassa engedélyét, amelyhez mások nem férhetnek hozzá az Ön jóváhagyása nélkül. Ez a szolgáltatás extra védelmi réteget ad a rendszerhez.

Előnyök

A Coinbase egy intuitív kezelőfelülettel a kezdők számára egy rendkívül biztonságos platform. Támogatja a többségi felhasználókat, és különféle kereskedési eszközöket és komplex platformokat biztosít a kereskedőknek. Magas likviditást és mennyiséget kínál a legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptovaluták bevonásával. A biztonságot a fejlett biztonsági intézkedések alkalmazásával nagyon figyelembe veszik. A kriptók fizetéseit és tranzakcióit különféle módszerekkel kínálják. Rendkívül megbízható és népszerű platform az egész világon.

Hátrányok

A banki átutalásokkal járó érmebázis némi extra időt igényelhet.

KEZDJE A COINBASE-T

4. Airbitz

airbitz logóAz Airbitz iPhone-hoz és iPad-hez tervezett felhasználóbarát bitcoin alkalmazás szabadon elérhető az Apple alkalmazásboltjában. Fejlett biztonsági funkcióival és letisztult felhasználói felületével az Airbitz egyedülálló bitcoin pénztárca-alkalmazásként tűnik ki.

Az átfogó könyvtár bevezetésének új funkciója a közelben lévő bitcoin üzlet elfogadásához vonzza a felhasználókat. Az első lépések a biztonság veszélyeztetése nélkül egyszerűek. Néhány további funkció, például a QR-kódok beolvasása és a Bluetooth Low Energy támogatása az átutaláshoz, előnyt jelent a felhasználók számára, hogy könnyedén hajtsanak végre tranzakciókat.

Díjak

Ez az alkalmazás ingyenes, és könnyen elérhető az iOS áruházban. A tranzakciós díjat itt a bitcoin hálózat határozza meg, és olyan tényezők befolyásolják, mint a tranzakció nagysága az adat bájtjaiban és a torlódások.

Biztonság

Az Airbitz automatikusan biztonsági másolatot készít a pénztárcádról, elkerülve a szorongást, ha elveszik a telefonod. Fejlett biztonsági szintet épített ki azáltal, hogy hierarchikus determinisztikus (HD) és kétfaktoros hitelesítési szolgáltatásokat (2FA) biztosított. Az adatok rejtve vannak harmadik felek elől, megakadályozva, hogy hozzáférjenek hozzájuk. A tranzakciókat biztonságosan hajtják végre mobileszközén.

Előnyök

Az Airbitz egy nyílt forráskódú, biztonságos platform. Egyedülálló funkcióival és intuitív kezelőfelületével segíti a kezdőket a hatékony megértésben és működésben. Decentralizált szerverek bevonásával az Airbitz akkor is jól működik, ha a szerverek nem működnek. A bitcoin mellett támogatja a Bitcoin Cash (BCH) és más kriptovalutákat is. Hozzátéve, hogy az Airbitz támogatja az ajándékkártyákat használó tranzakciókat, és elsődleges tényezőként tartja fenn a biztonságot.

Hátrányok

Az Airbitz egy új platform, és még nincs jól megalapozva. Hiányzik a webes felületről.

Kezdje el az AIRBITZ-szel

5. Kenyér

kenyér app logóKorábban BreadWallet néven is ismert, egy digitális Bitcoin pénztárca, amely mobil alkalmazásként érhető el iPhone és iPad készülékekhez. Az intuitív kezelőfelület lehetővé teszi a kezdőknek és a nem technikai felhasználóknak, hogy jelentősen működjenek. A felhasználók biztonságát fő tényezőnek tekintik, és a Bread nem veszélyezteti.

Díjak

A kenyér szabadon elérhető az Apple alkalmazásboltjában. A bitcoin tranzakciókért azonban bizonyos összegű díjat kell fizetni. Az alkalmazott díj a tranzakciók prioritása szerint változik, ezt a lehetőséget nemrégiben frissítették. Például, ha azt szeretné, hogy a tranzakciói gyorsabbak legyenek, akkor külön kell fizetnie. Nemcsak tranzakciók esetén, hanem díjat is felszámítanak a bitcoinok pénztárcából történő megvásárlásáért. Ezt a bankja vagy egy harmadik fél szolgáltatása használja, amely összekapcsolja fiókját a pénztárcájával.

Biztonság

A kenyér lehetővé teszi a közvetlen kapcsolatot a felhasználók és a bitcoin hálózat között, biztosítva a felhasználók magánéletét, mint fő tényezőt. Ez a közvetlen kapcsolat elkerüli, hogy a Bread szervere bevonja az információkat, ami egyedülálló tulajdonság, amelyet más bitcoin pénztárcák hiányoznak. A felhasználókat nem érinti sebezhetőség, mivel a Bread nem tárol magánkulcsokat a szerverein, és a felhasználók az alapjuk egyedüli tulajdonosai. A kétfaktoros hitelesítés olyan jellemző, amelyet a Bread nem vesz figyelembe, mint a többi pénztárca. Ez nem fontos kérdés, mivel további és eltérő biztonsági intézkedéseket biztosít, amelyek hiányoznak a többi pénztárcától.

Előnyök

A kenyér felhasználóbarát alkalmazás kiválóan alkalmas kezdőknek és nem technikai felhasználóknak. Az első lépések és a fiók létrehozása nagyon egyszerű anélkül, hogy további ellenőrzésre lenne szükség. Egy egyedülálló biztonsági intézkedés elkerüli ezt az alkalmazást a sérülékenységektől és fenntartja a felhasználók adatait. Az ügyfélszolgálat biztosításával együtt ez az alkalmazás lehetővé teszi a bitcoinok közvetlen vásárlását, ami további bónusz.

Hátrányok

A Bread alkalmazás elsősorban a bitcoinokra összpontosít, és nem támogatja az altkoinokat vagy más kriptovalutákat. Ez az alkalmazás nem tartalmaz kétfaktoros hitelesítést és többszörös aláírási tranzakciókat, és bitcoinok vásárlásához néhány harmadik féltől származó szolgáltatást igényel.

Kezdje el a kenyérrel

6. Másolás

copay logóA Copay az egyik vezető bitcoin pénztárca, amelyet a BitPay fejlesztett ki. Úgy fejlesztették ki, hogy a BitPay pénzeszközeit elegáns, sok felhasználót vonzó kezelőfelülettel biztosítsa. Ez egy hierarchikus determinisztikus (HD) bitcoin pénztárca, amelynek elsődleges gondja a biztonság. A felhasználók hozzáférhetnek pénztárcájukhoz az internetről, az asztali számítógépről vagy a mobilról, mivel az több eszközön is elérhető.

Díjak

A tranzakciók díja hasonló a többi bitcoin pénztárcához, a bitcoin hálózat által meghatározott tranzakció nagyságától függően. Szabadon elérhető mobilalkalmazásként az alkalmazásboltban.

Biztonság

A biztonság a legjelentősebb tényező. A Copay, mivel a HD pénztárca fejlett biztonsági intézkedéseket vezetett be. Többszörös aláírási tranzakciókkal jár, ami azt jelenti, hogy mind a vevő, mind az eladó aláírása szükséges. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az üzleti vállalkozások számára a több aláírással járó felhasználást, több felhasználó bevezetésével egyetlen pénztárcához. Ez az egyik első bitcoin pénztárca, amely teljes Bitcoin Payment protokollon működik. Ez azt jelenti, hogy a Copay nyomon követi a fizetést, és ellenőrzi, hogy a fizetést megkapta-e a fizető protokoll szerint dolgozó felhasználó.

Előnyök

A Copay jól bevált és vezető bitcoin pénztárca, könnyű felhasználói felülettel. A biztonsági szint előrehaladott, több aláírással és teljes idejű Bitcoin Payment protokollal. Ez egy nyílt forráskódú és rendkívül megbízható bitcoin pénztárca iOS-hez.

Hátrányok

A Copay egy központi ellenőrzési módszert alkalmaz, amely sok bitcoin felhasználót bosszantana.

Kezdje el a COPAY-vel

7. Blockchain

blockchain logóA luxemburgi székhelyű szoftverfejlesztő cég által kifejlesztett Blockchain állítólag a nagyon elfogadott bitcoin pénztárca. Felhasználóbarát felülettel támogatja a Bitcoin és az Ethereum kriptovalutákat. A pénztárca által kínált további szolgáltatások közé tartozik a biztonsági központ, a megbízható cserékkel folytatott partnerség, a tranzakciós díjak kiigazításának rugalmassága.

Díjak

A Blockchain pénztárca teljesen ingyenes, és könnyen elérhető az App Store-ban. Kis összegű díjat számítunk fel, amikor a bitcoinok be- és kikerülnek a pénztárcába. A tranzakciós díj a bitcoin hálózaton alapul, és a tranzakció nagyságától függ. A díjat azonban automatikusan levonják a pénztárcájáról, a hálózat méretétől függően. A „testreszabott díj” beállításban felszámolhat egy díjat, amely rugalmasan állítja be a díjat a prioritásoknak megfelelően.

Biztonság

A blockchain a biztonságot tekinti elsődleges tényezőnek. Annak érdekében, hogy a felhasználók könnyebben láthassák a rendszer biztonságát, a Blockchain szinteken nyújt biztonságot.

Az első szint magában foglalja az ellenőrzést és a jelszó beállításait, amelyek magukban foglalják az e-mail ellenőrzést (ellenőrzést), a jelszót (a fiók visszaállítását), a jelszó tippet (a jelszó helyreállítását).

A második szint magában foglalja a kétlépcsős azonosítást, egy jelszót, amelyet a pénztárca küld minden egyes bejelentkezéskor. Kapcsolja be mobiltelefonszámát, hogy egyszeri bejelentkezést küldjön, ha valaki rossz jelszó megadásával próbál hozzáférni a fiókjához..

A harmadik szint magában foglalja a Blokk Tor kérését. Blokkolja az esetleges kéréseket. A hackerek a Tor kéréseket használják a fiókok eléréséhez.

Előnyök

A Blockchain kriptovalutákat kínál közvetlenül pénztárcákból. Könnyen használható módon van kialakítva a magas szintű biztonság fenntartásával. A pénztárca minden tranzakció után automatikusan létrehoz egy új pénztárcát adatvédelmi intézkedésként. QR-beolvasó rendszer áll rendelkezésre a webes fiók mobilhoz kapcsolásához, és a pénztárca egyenlegét a helyi pénznemben is megjeleníti.

Hátrányok

A blockchain egy hosszú ellenőrzési folyamatból áll, amely sok felhasználó számára idegesítő lehet. Csak kétféle kriptovalutát támogat (Bitcoin és Ethereum), és nem engedélyezi a fiat valutákat a tranzakcióhoz.

KEZDJE A BLOKKLÁNCOT

8. Jaxx

jaxx mobilalkalmazásA Jaxx egy új digitális pénztárca, amelynek célja a blokklánc-technológia egyszerűsítése a felhasználók számára. Ez egy intuitív platform, amely különféle kriptovalutákat tartalmaz. A Jaxx különféle új funkciókkal állt elő, mint például a platformok közötti párosítás, a ShapeShift, egy erőteljes platform a különféle kriptovaluták támogatására..

Ez a platform az újoncok szem előtt tartásával épül, zökkenőmentes élményt nyújtva. A Jaxx egy többláncú pénztárcát kínál, amely 7 különböző kriptovaluta eszközt támogat. A Jaxx lehetővé teszi a világ legnagyobb kriptovalutáinak piaci sapkával történő elérését.

Díjak

A Jaxx ingyenesen letölthető és könnyen elérhető az App Store-ban. A webhely által kínált tranzakciós díj hasonló a többi bitcoin pénztárcához, a bitcoin hálózattól függően. Például minden szokásos Ethereum tranzakcióra körülbelül 0,000441ETH díjat számítanak fel, ami hasonló a bitcoin és más devizák esetében is. A tranzakciós díj teljes mértékben a bitcoin hálózat változásától függ, és Jaxx nem tartja fenn a felszámított díjat.

Biztonság

Jaxx számára a biztonság a legnagyobb aggodalomra ad okot. Engedély nélküli bejegyzés érhető el fiókja kriptovalutájának eléréséhez, mivel a regisztráció során nem kér semmilyen ellenőrzést. A Jaxx létrehozza az összes kriptovaluta kulcsot, és elérhetővé teszi a helyi eszközön, amely feltörhető. A biztonsági funkciót egyetlen mestermagon keresztül vezetik be, amely véletlenszerű szavak rögzítését foglalja magában, ami elősegítené az érmék helyreállítását.

Előnyök

A Jaxx elegáns felhasználói felületet kínál, amely nyílt forráskódú digitális pénztárca alkalmazásként érhető el, amely támogatja a különböző kriptovalutákat. Ez a pénztárca könnyen elérhető különböző eszközökkel, és könnyen párosítható különböző platformokkal.

Hátrányok

A Jaxx pénztárca rendkívül hajlamos a hackelésre és a fejlett biztonsági intézkedések hiányára.

Kezdje el a JAXX-szel

Következtetés

Ezek a digitális mobil pénztárcák teret teremtettek a kriptopénz egyszerű tranzakcióinak lebonyolításához. Ha ezeket a pénztárcákat nem fejlesztették ki, akkor minden tranzakcióhoz több száz karaktert kellett volna beírnunk. Nemcsak a tranzakciókat teszik egyszerűvé, hanem különféle módszereket és funkciókat kínálnak ezek a pénztárcák a felhasználók számára. A magánkulcsok ezekben a pénztárcákban vannak tárolva, amelyek nem más, mint alkalmazások, amelyek jelszóként működnek a pénzére. Nem tudja elképzelni, hogy mindenhol cipeli az asztalt, ha ezeket a pénztárcákat nem vezették be. Annak ellenére, hogy ezek a pénztárcák fejlett biztonsági intézkedéseket és további funkciókat kínálnak, mindig ajánlott nagy mennyiségű bitcoin tárolására egy kemény pénztárcában.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector