A legjobb Bitcoin podcastok – Tudjon meg többet a Crypto Podcastokkal!

Szeretne többet megtudni a Bitcoinról és a kriptovalutáról? Szeretné megtenni a munkába menet vagy az étel főzése közben? Nem kell aggódni, mélyen ásni és többet megtudni a kriptovalutáról podcastok segítségével érhető el. De valószínűleg ezt már tudja, ezért van itt, hogy megtudja, melyik a legjobb bitcoin podcast!

Ebben a cikkben felsoroljuk véleményünk szerint a legjobb kripto podcastokat. És mivel a podcastok nagyon szubjektív ügyek (néha a hangjuk csak ingerli belőled az élő f * -t, vagy olyan tartalomra van szükséged, amely kihívást jelent a gondolkodásra és a további tanulásra, nem pedig a már megértett fogalmak magyarázatára).

Ugorjunk bele közvetlenül.

(A lista nincs külön sorrendben, egyszerűen csak rendezetlen lista)

A legjobb 6 legjobb kriptovaluta / Bitcoin podcast

1) Fektessen be, mint a legjobb – A legjobb Bitcoin Podcast kezdőknek


Ha egy kicsit befektetni szeretne, valószínűleg hallott már erről a podcastról. És bár a műsorvezető, Patrick O’Shaughnessy nem csak a Bitcoin vagy a kriptovaluta befektetésekre koncentrál, egy 3 részes dokumentumfilmet készített, amely tökéletesen megfelel egy kezdőnek Hashpower néven.

Ebben a három részes dokumentumfilmben a következő három pontot tanulhatjuk meg:

  • Mi a blokklánc
  • Kriptopénz befektetés
  • A Bitcoin és más kriptók jövője

A dokumentumfilm tökéletesen működik, hogy megértsük, mi is a Bitcoin, a mögöttes technológia és hogyan lehet befektetni rá. Interjút készít a blokklánc-terület vezetőivel, hogy ne csak az ő véleményére és gondolataira támaszkodjanak.

A dokumentumfilm lehet itt található ingyen hallgatni.

2) Lánc nélkül

Bár nincs pontos statisztikánk a következő követelésünkről, meglehetősen biztosak vagyunk abban, hogy ebben igazunk van: Az Unchained a legnépszerűbb kriptovaluta podcast, és nem csodálkozunk. Laura Shin, a Forbes vezető szerkesztőjének vezetésével mélyrehatóan belemerülünk a blockchain és a cryptocurrency mező kulcsembereivel készült interjúkba..

Laura kihasználta pozícióját, hogy egyszerűen megfogalmazva legyőzze a versenyt. Helyzetéből adódóan az elején nagy nevekkel interjút készíthetett, mint például a MyEtherWallet társalapítója. Miután az emberek eljutottak a podcastjához, rájöttek, hogy milyen jó házigazda, és feliratkoztak rá.

Csak akkor javasoljuk, hogy próbálja ki ezt, ha 48 órája van arra, hogy elzárkózzon a világtól, és csak meghallgassa az egyes epizódokat. A vicceket félretéve, az Unchained podcast nagyszerű módja annak, hogy mélyebben belemélyedjünk a szakterület szakértőinek elméjébe, és új gondolatokat szerezzünk arról, hogyan lehetne felhasználni a kriptovalutát és milyen ambícióik vannak.

Hallgasd ingyen a podcastot itt!

3) Tim Ferriss Show

Lehet, hogy elolvasta a könyvét a 4 órás munkahéten, láthatta műsorát a tévében, vagy egyáltalán nem hallott róla. A Tim Ferriss Show nem más, mint csodálatos. Bár ez a podcast nem rendelkezik kriptovalutával, mivel ez a fő téma vagy a gyakran lefedett téma, mégis készített egy epizódot a kriptovalutáról.

Ebben az epizódban leül és beszélget Nick Szabóval – a jogtudóssal, informatikussal és kriptográfussal -, aki az intelligens szerződések és a kriptovaluta kutatásáról ismert. Egyesek még arról is feltételeznek, hogy ő Satoshi Nakamoto.

Ez egy újabb remek podcast a kezdők számára. Van valami abban, ahogy Tim Ferriss megmagyarázza azokat a dolgokat, amelyek komplex ötleteket és gondolatokat képesek könnyen megérteni egy átlagos Joe számára.

Hallgasd meg a podcastot itt!

4) Érme elsajátítás

A Coin Mastery olyan, mint egy hírközpont minden kriptovalutához kapcsolódóan. Bár a Bitcoin kereskedésnek van egy átfogó témája, Carter Thomas óta, a fogadó befektető, még mindig sok dolgot meg kell tanulni a napi epizódokból, még akkor is, ha nem érdekli annyira a kereskedés.

Tetszik nekünk, hogy könnyű elkapni a friss híreket, mivel az összes különféle hír egy napra kiadott epizódba van összesítve. A legtöbb kriptovaluta híroldal tele van a nap minden órájában érkező új dolgokkal, ami megnehezíti, hogy mindig naprakész legyünk, és ne hagyj ki semmi fontosat.

Az érme mesterkedés inkább azokra irányul, akik valamivel többet foglalkoznak a kriptovalutával, de miután meghallgatta a háromrészes dokumentumfilmet és Tim Ferriss podcastot, jónak kell lenned, ha megérted a legtöbb körül dobott kifejezést.

Hallgasd meg a legújabb epizódot itt!

5) Bitcoin cenzúrázatlan

Annak ellenére, hogy ez a podcast duó 2017-ben felbomlott, az információ vezető ereje volt a blokklánc területén. Bár nem nagyon várhatod a következő epizódot, még mindig rengeteg értékes információ áll rendelkezésre a Bitcoin Uncensored számára.

Egyesek számára a házigazdák meglehetősen kellemetlennek tűnhetnek, sok káromkodással, pimaszsággal és összességében bocsánatkéréssel. Borzalmasan bántak egy vendéggel, arra a pontra emiatt jogi lépések elé álltak, rámutatva, hogy milyen kevés ismerete van a blokkláncról és a kriptovalutáról.

Bármit is gondol erről a helyzetről vagy a házigazdákról összességében, a lemaradásban még mindig sok gyöngyszem áll készen arra, hogy lehajoljon.

Hallgasd meg az összes részt itt!

6) A Bitcoin Podcast

Több mint 140 epizód élvezhető, a Bitcoin Podcast valóban aranybánya a Bitcoin ismereteihez. Ez az egyik eredeti podcast, és örökké tart, és nincs beállított házigazda. A podcastot az üzleti tanácsadóktól a matematikusokig minden irányítja.

Amit valójában tettek, az a Bitcoin Podcast kiszélesítése, hogy a The Bitcoin Podcast Network legyen, amely az általuk készített podcastok hálózata – mindezt különféle gazdagépek vezetik, és heti epizódokat tesznek közzé. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy ebből az egy podcastból 10 másik is felbukkant. 10 az 1-ben csomag!

Az összes podcastjuk megtekintése itt!

Következtetés

És megvan, a 6 legjobb bitcoin-podcast kezdőknek, valamint középszintű kriptovaluta rajongóknak. Próbálkozzon mindegyikkel, lehet, hogy nem tetszik a házigazdák hangja, vagy talán mind beleszeret, akárhogy is, boldog hallgatást!

Psst… Sajnáljuk, hogy a „Bitcoin” -t a „cryptocurrency” kifejezésként használtuk. Szeretnénk elérni az összes kezdőt ezzel a cikkel, és kereséseik általában azon alapulnak, hogy a bitcoin az egyetlen kriptovaluta. Remélhetőleg, miután meghallgatta ezeket a podcastokat, egy kicsit többet fognak megérteni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector