Antminer L3 / L3 + áttekintés – profitot hozhat Önnek?

Amikor meghallja a bányászat szót, egészen biztosak vagyunk abban, hogy izzadt munkások, néhány termetes megjelenésű mechanikus eszköz és egy gyengén megvilágított földalatti barlang az első olyan dolog, ami eszünkbe jut. Nos, mindez hamarosan megváltozik. Mindezeknek köszönhetően a kriptovalutáknak és a modern világra gyakorolt ​​hatásuknak köszönhetően egy újfajta bányászattal ismerkedhettünk meg; amely nem igényel semmiféle nehéz emelést vagy leszállást a föld alatti barlangokba.

Ez a fajta bányászat technológiai jellegű. Annyira, amire szükséged van ahhoz, hogy szíved szerint kibányászhasd, szükséged van némi háttérismeretre, és egy darab bányászati ​​hardverre, amelyet bányászati ​​berendezésnek hívnak. Még egy dolog, amire azonban feltétlenül szüksége van, az a sok-sok elektromos energia, ezekhez a bányászati ​​berendezésekhez nem lesz olcsó az áram.

A legjobb mégis az a tény, hogy mindent megtehetsz egyedül. Míg léteznek támogató csoportok, ahol a világ különböző részeiről származó, az interneten keresztül összekapcsolt bányászok erőforrásaikat összegyűjtik és erőfeszítéseiket a jobb eredmények elérése érdekében jelentik, korántsem szükségszerű a metaforikus nehézségek gyümölcseinek eléréséhez. munkaerő.

Ezeket a „támogató csoportokat” bányászati ​​medencéknek nevezik, és bár megkövetelik, hogy az egyes bányászok tegyenek be bizonyos medence díjakat annak érdekében, hogy valamiféle csatlakozási díjat számítsanak fel mindenkire, a megszerzett nyereség mértéke nagyon jelentéktelennek tűnik..

Most, ha még nem sejtette, mostanra már egészen biztosak vagyunk benne, hogy azon gondolkodik, hogy mi a célja ennek a bajnak az átélésén. Ha nem egy barlangban bányászunk ékszereket, akkor mi az, amiért bányászunk? A válasz a kriptográfiai érmék. A Bitcoin bányászata vagy bármely más kriptovaluta kitermelése általában az utóbbi időben nagy tendenciává vált.

Jó nyereségtartomány és kissé könnyen beállítható elrendezés mellett az emberek gyorsan rájönnek, hogy a bányászat gyors módja annak, hogy többletpénzt keressen, vagy egyszerűen felhalmozódjon néhány saját kriptovalután..


A kriptovaluták, különösen a Bitcoin által elért hatalmas és leküzdhetetlen népszerűség további kihasználásával a bányászat gyorsan emelkedik a népszerűségi listákon, és eléri a világ minden olyan részét, amelyet korábban a Bitcoin vagy bármely más kriptovaluta érintett..

A Bitmain Antminer L3 áttekintés

Antminer L3 áttekintésAz Antminer L3 kiváló választás azok számára, akik a Litecoins ideális bányászát keresik. Most az L3 a széles körben sikeres L3 utódja, és kiegészít néhány nagyon szükséges funkcióval és néhány fejlesztéssel. Mindezt részletesen megnézzük.

Az L3 elődjéhez hasonlóan a BM1485 chipet használja. Szinte pontosan úgy működik, mint az L3, de néhány kivételtől eltekintve. Először is, az L3 hatalmas lendületet kap hash-arányában, ami majdnem kétszerese a korábbi modellnek. A jó növekedésével azonban a rossz is emelkedett. Az L3 az energia majdnem dupláját fogyasztja, mint az L3, ami azt jelenti, hogy az energiaszámlák csak akkor lesznek magasabbak, ha frissítést tervez.

Kezdje el az L3 ANTMINER-rel

Fontos dolgok

Hash Rate

Mivel a bányászoknál mindig a magas keresési arány volt a legkeresettebb minőség, az Antimer nagy erőfeszítéseket tett annak biztosítására, hogy ügyfeleik ne találjanak okokat az aggodalomra és annál is inkább az ünneplésre. Az L3 kivonatolási aránya csaknem 100% -kal nőtt, ami kétszerese az L3-nak. Míg a régebbi modell 255 MH / s körüli kivonatolási sebességet kínált, az újabb rendkívül lenyűgöző 504 MH / s-ot ért el.

Villamosenergia-fogyasztás

A következő legnagyobb tényező a bányász vásárlásakor az az energiamennyiség, amelyet állítólag el kell fogyasztania. A hash sebességgel ellentétben ez egy nemkívánatos mennyiség, amelyet a minimumra kell korlátozni.

Körülbelül pontos számítások elvégzése után a szakértők kiderítették, hogy az Antminer L3 nagyjából 400 W-os villamosenergia-fogyasztása csak a teljes profitjának 10% -át teszi ki egy évben. Ezek a statisztikák, összehasonlítva az ugyanazon piac többi bányászával, elég jó színben festik az L3-at.

De ami az L3-at illeti, a dolgok kissé trükkössé válnak. Az elődhöz képest megnövekedett és majdnem megduplázott kivonatolási arány miatt az L3 hibás abban is, hogy a villamos energia majdnem kétszeresét használta fel, ami körülbelül 800 W.

Ha azonban belegondolunk, a helyzet nem változott nagy változáson. Mivel mindkét ellentétes mennyiséget ugyanannyival változtattuk, a nettó hatékonyság mindkét modell esetében állandó marad.

Könnyűsúlyú

Az L3 egyértelműen ide viszi a tortát. Csak körülbelül 2,5 kg súlyú, meglepően könnyű és könnyen hordozható. Az L3 viszont nem annyira rugalmas. Súlya jó 6,5 kg, a csomagolással együtt.

Vegye figyelembe, hogy a fúrótorony súlya kritikus fontosságú a szállítás során, mivel a nehezebb cikkek általában magasabb szállítási költséget igényelnek, mint a könnyebbek.

Zajszintek

Egy másik kritikus tényező, amely a bányászokról vagy a bányászati ​​fúrótornyokról beszél, a generált hang. Mivel a legtöbb bányász inkább a lakóházából üzemel, csak akkor van értelme, hogy a fúrótorony a lehető legkevesebb zajt keltse.

A keletkező hangot általában decibelben mérik, és azt kívánják, hogy a lehető legkisebb legyen. Ami az L3-at illeti, egyetlen ventilátort tartalmaz, és legalább 60 dB-t bocsát ki. Ezzel szemben az L3 kettős ventilátorral rendelkezik, és ennek eredményeként 75–95 dB közötti zajkibocsátást sugároz, amikor környezeti hőmérsékleten üzemel.

Összefoglalva: bár az L3 nem elég puha ahhoz, hogy a hálószoba határain belül működtethető legyen, ugyanakkor határozottan nem elég hangos ahhoz, hogy zavart okozzon a szomszédainak.

Méret

Ha bármilyen gépezetről van szó, akkor mindig csak az számít, hogy mekkora. Ha túl terjedelmes, akkor akármennyire is jó vagy hatékony egy hardver, soha nem fogja teljes mértékben kihasználni a lehetőségeit pusztán azért, mert túl nagy gondot jelentene működtetni vagy akár mozgatni körül.

A bányászati ​​fúrótornyok esetében is előfordul, hogy a méret kritikus. Az emberek inkább bányászaik kompaktak és helytakarékosak. Először is, egy viszonylag kicsi bányász nagyon leegyszerűsíti a szállításokat és a csomagolást.

Másodszor, ha a fúróberendezés elég kicsi, akkor talán nem kell sokat gondolkodnia azon, hogy hol állítsa fel. Ha a jelenlegi hely nem működik, egyszerűen áthelyezheti egy új helyre, anélkül, hogy sokat aggódna a kapcsolódó szövődmények miatt.

Ami az L3-at illeti, valójában csak 23 cm-es, 13,5 cm-es és 16 cm-es méretű. Az L3 viszont sokkal nagyobb és 35 cm-es, 13 x 19 cm-es méretű.

Megfizethetőség

Az Antminer L3 szinte minden nagyobb kiskereskedelmi üzletben és e-kereskedelmi platformon kapható, mint például az Amazon, az eBay vagy az AliExpress. Ezenkívül megvásárolhatja egy kriptográfiai bányászati ​​kellékek forgalmazójának külön webhelyén is. Rendkívül körültekintően kell eljárni, amikor az L3-at a fenti webhelyek bármelyikéről rendelik, mivel sok ilyen csalárd program, ahol az eladási ár jóval meghaladja a tényleges piaci értéket..

Alapvetően el kell kerülni a homályos vagy ismeretlen kriptográfiai bányászatokat, mivel ez nagyon gondosan kidolgozott átverés lehet, amelynek kizárólagos célja az ügyfelek becsapása. Az egyetlen hüvelykujj-szabály, amelyet itt be kell tartani, az, hogy mindig jó hírű és jól ismert eladótól rendeljen.

Ami az L3-at illeti, a következő tétel kb. 2000 dollárért lesz elérhető, míg az L3 jelenleg valahol 1500 dollár körül kapható..

Befektetni vagy nem befektetni?

A két modell összehasonlításával könnyen beláthatjuk, hogy annak ellenére, hogy az L3 az L3 hash rate kétszeresével érkezik, a nettó hatékonyság változatlan marad. Ezenkívül az előd számos olyan paraméterben felülmúlja az újabb modellt, mint a súly, a méret és a zajszint. A fentieket figyelembe véve mindenképpen ésszerűbb most L3 módot választani. Magától értetődik azonban, hogy az L3 önmagában is remek választás, és végül a kettő közül választás döntése attól függ, hogy melyik áll rendelkezésre könnyebben és megfizethetőbb áron.

Kezdje el az L3 ANTMINER-rel

Feltételek, amelyeket ismernie kell

Most, hogy a kriptovaluta-bányászat folyamatának mélyrehatóbb tárgyalása érdekében hogyan lehet nyereségessé tenni, milyen kockázatokat rejt magában és mennyit érhet el ebből, meg kell vizsgálnunk néhány kritikus kifejezést az iparágtól és alaposan nézze meg, mi kell ahhoz, hogy sikeres bányász legyen, legyen szó Bitcoins-ról vagy bármely más kriptovalutáról.

Blokk

A blokkok alkotják a kriptovaluta blokkláncot. Azért hívják blokkláncnak, hogy blokkok sorozatából áll, amelyek mindegyike egyedi tranzakciókhoz kapcsolódik. Mivel az új blokkok folyamatosan bekerülnek a blokkláncba, az alsó rétegek biztonsága megduplázódik.

Hűtőtárolás

A hűtőház lehetővé teszi a kriptovaluta-érmék tárolásának bármelyik helyére történő hivatkozást, amely nem csatlakozik az internethez. Erre példa lehet egy hardvertárca. A hűtőraktárakat általában akkor használják, amikor az embereket érdeklik az érmék hackerektől való védelme vagy bármilyen más rosszindulatú lopási kísérlet..

Decentralizált

A kriptovaluta hálózat lényege, hogy decentralizált. A decentralizáció arra a tényre utal, hogy egyetlen kormány, ország vagy szervezet sem jár el szabályozó testületként a Bitcoin tranzakcióknál, és ezeket valójában automatikusan kezelik a blokklánc és a kriptovaluta bányászok együttes erőfeszítései..

A felezés

A Bitcoins kapcsán az a helyzet, hogy korlátozottak. Ellentétben bármely más valutával, amelyet végtelenül lehet előállítani a bejegyzett bankokon keresztül, a Bitcoins csak meghatározott összegig bányászható. Valójában a valaha kibocsátott Bitcoins teljes összege 21 millió. Emiatt, és talán a valuta élettartamának meghosszabbítása érdekében négyévente a felére csökken az egyetlen blokkból kitermelt bitcoinok száma. Ezt a folyamatot felezőnek nevezzük.

Bányászati

A bányászat a blokklánc tranzakcióinak érvényesítésének egyik módja. Komplex matematikai problémák megoldásával működik speciális számítógépes hardverek segítségével. Bármelyik bányász jut el először a megoldáshoz, kap néhány érmét.

Medence

A bányászati ​​medence vagy a bányász csoport olyan bányászok csoportjára utal, akik összejönnek, hogy egyesítsék erőforrásaikat, és együtt dolgoznak azért, hogy gyorsabb eredményeket érjenek el a bányászatban. A végül kiosztott jutalmakat egyenlően osztják el a készlet minden tagja között. A medencében való tartózkodás általában növeli az egyes tagok jövedelmezőségét, bár ehhez társul egy bizonyos pool díja.

Satoshi Nakamoto

Ez a név elég kritikus a Bitcoins története szempontjából, mivel ezt a személyt tartják jóvá a Bitcoins feltalálójának. A név azonban csupán álnév, amelyet egy 2008-ban megjelent tudományos cikkben használtak, felvázolva a Bitcoins koncepcióját és technológiáját.

Bányászati ​​felszerelési paraméterek

Mielőtt közvetlenül belemerülnénk egy fantasztikus bányászati ​​eszköz áttekintésébe, még mindig van néhány kulcsfontosságú kifejezés, amelyet tudnia kell. Alapvetően ezek a legfontosabb tényezők, amelyeket figyelembe kell venniük, mielőtt belépnének egy bányászati ​​berendezés beszerzésébe. Ha a megvásárolt bányász mindezen számlákon jól teljesít, akkor biztos lehet benne, hogy helyesen választott.

Hash Rate

A hash egyetlen matematikai számításra utal, amelyet számítógépének vagy bányászának kell elvégeznie az érmék bányászatához vagy a blokklánc blokkjainak ellenőrzéséhez. A kivágási arány arra vonatkozik, hogy a bányász hány másodperc alatt képes elvégezni a számításokat. A hash-arányokat általában terahashes, megahashes vagy gigahashes másodpercenként képviselik. Minél jobb a bányász kivonatolási aránya, annak működése jobb lesz.

Energia fogyasztás

Az energiafogyasztás, amint azt korábban említettük, kritikus fontosságú a bányász hatékonysága szempontjából. Annak ellenére, hogy nincs közvetlen kapcsolata a hardver teljesítményével, ha a bányász végül sok villamos energiát vagy energiát fogyaszt, akkor elég nagy az esély arra, hogy nem kapja meg a kívánt nettó nyereséget a beruházásaihoz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector