Antminer S7 áttekintés – Olvassa el, mielőtt megvásárolja!

A világ folyamatosan változik. És ahhoz, hogy lépést tudjon tartani e változással, naprakészen kell tartania magát, és fel kell szereznie a legfrissebb ismeretekkel arról, hogy mi a trend és miről beszél a világ bármikor. És ha van egy dolog, amiről a világ jelenleg beszél, az a kriptovaluták.

Miután a Bitcoins hirtelen, de határozott uralmával kezdtük a befektetési piacot, ma úgy tűnik, szinte mindenkit elkapott a láz. Azok az emberek, akik soha életükben nem fektettek be egyetlen befektetést sem, most eszeveszetten keresik a kiváló portálokat és a Bitcoinsban kereskedő csere szolgáltatásokat. Mindenki ki akarja aknázni a Bitcoin teljes képességeit, és minél többet nyerjen ki magának.

És nemcsak Bitcoins. Sok más kriptovaluta tapasztalja jelenleg azt, amit csak hatalmas népszerűség-hullámként lehet leírni. Mindazok számára, akik úgy gondolják, hogy a Bitcoin túl általános, még sok hasonló lehetőség áll rendelkezésre. Az olyan opciók, mint a Litecoin, a Dash és az Ethereum, csak néhány a jelenleg nyereséges és érdekes árucikkek hosszú listájából, amelyekbe befektetni lehet. De hol kezdődött mindez?

Egyesek azt mondanák, hogy még 2009-ben történt, amikor Satoshi Nakamoto „feltalálta” a Bitcoin valutát. Bár a Bitcoins rövid idő után megszűnt népszerű lenni, és hamarosan eljött az az időszak, amikor szinte senki sem beszélt róluk, néhány évvel ezelőtt visszavágó visszatérést hoztak, amikor árfolyamaik szó szerint a tetőn tépték át az összeset – szinte hihetetlennek tűnő idő.

Most a Bitcoins sikere szélesre tárta a kriptovaluták teljes tartományát. Elég hamar az emberek aktívan érdeklődtek mindenféle ilyen valuta iránt, és szívesen tették bele a pénzüket. Vállalkozásokat hoztak létre, induló vállalkozásokat hoztak létre, sőt a pénzügyi szektor jelenlegi óriásai is áttértek a tanfolyamokra annak érdekében, hogy a kriptovalutákat integrálják szolgáltatásaikba és termékeikbe..

De itt az a kérdés, hogy a beruházások az egyetlen lehetséges módja annak, hogy részese lehessen ennek a nagyszerű rendszernek? Szükséges-e megvásárolni a Bitcoins-t, hogy valóban birtokolja őket? A válasz nem. Akár bányászattal is birtokolhatja őket, ebben az S7 antminer áttekintésben egy ilyen bányászról fogunk beszélni, amely lehetővé teszi.


Antminer S7: Az első lépések

antminer s7 áttekintés

Most, hogy megkönnyítsük a bányászok keresését, áttekintjük a cikkben sokat emlegetett Antminer S7-et. Az Antminer egy márkanév, meglehetősen népszerű a kriptovaluta bányászat világában, amely kifejezetten a Bitcoin bányászat ASIC hardverére szolgál.

Az S7 történetesen az Antminer által elindított bányászati ​​berendezések sorának egyike, amelyek mindegyike saját egyedi specifikációval rendelkezik, és tulajdonságai és jellemzői alapján különböző típusú közönségnek szolgál.

Ez az egyik legnépszerűbb készlet, amelyet a vállalat valaha is piacra dobott, és annak ellenére, hogy még 2015-ben dobták piacra, egyedi tulajdonságainak és tömeges vonzerejének köszönhetően továbbra is vonzza az ügyfeleket.

Az egyik oka annak, hogy az S7 ugyanolyan népszerű, mint jelenleg, és jelenleg a 19. gyártási sorozatba lép, mert meglehetősen magas hash arányt kínál az elfogyasztott energiamennyiség szerint. Bármely más hasonló hash-sebességű gép esetében az elfogyasztott teljesítmény valószínűleg sokkal nagyobb lesz, és az S7 mégis gazdaságosan csinálja. A megfizethető árképzés és az erős teljesítmény vezérelte működés még két olyan áhított tényező, amelyek úgy tűnik, hogy előnyt jelentenek az S7-nek a többiekkel szemben.

A 28 nm-es BM1385 ASIC chip működteti az S7-et 135 olyan hálózati chipből áll, amelyek három különböző táblán vannak elosztva, és a hőmérsékletet a rendszer belsejében elhelyezett kettős ventilátorral szabályozzák. A fémburkolat egyszerű nyelv- és horonyrendszere lehetővé teszi több bányász kifogástalanul ügyes és szervezett elrendezését.

Kezdje el az S7 antimetert

Tápegység

Az Antminer S7 tápegységéhez a legalkalmasabb lehet a Bitmain 1600 Wattos APW3 tápegysége. Ezt az egységet kifejezetten a bitcoin bányászok együttes működéséhez és áramellátásához tervezték. Az egyik legfigyelemreméltóbb jellemzője az, hogy rendkívül energiatakarékos, mivel a bányász és az árusítóhely közötti teljesítménynek csak marginális 7% -át veszíti el..

A követelményeknek megfelelően a teljes kapacitású működéshez legalább 205 Voltra van szükség, és valójában nem a 16A-os tápkábellel van ellátva, amely a műveletek elvégzéséhez szükséges. Bár az APW3 egyáltalán nem megfizethető egység, valójában gazdaságos üzletnek bizonyulhat, mivel mindig támogatni fogja a bányászán végrehajtani kívánt jövőbeni frissítéseket. Például könnyen támogatni fogja a sokat emlegetett, teljesítményvezérelt, de energiára éhes eszközt ugyanabból a felállásból, az S9-et.

Ha nem az APW3, akkor bármely ATX PSU-t használhat, feltéve, hogy elegendő teljesítményű legyen, az Antminer S7 futtatásához.

Ár

Míg az S7 már jó ideje a boltokban van, az évek során jelentős árcsökkenés társult hozzá. Kezdetben jó 2000 dollárral dobták piacra, hasonlóan a jelenlegi üteméhez az S9-hez. Ma azonban az S7 ára lényegesen 440 dollárra esett vissza a Bitmainnél, a szállítási díjak nélkül. Ettől eltekintve 545 vagy 500 dollárért kapható az eBay-től, attól függően, hogy az új vagy a használt modellt választja-e.

Az S7-LN szerint, kivéve a szállítást, és az eBay-en 439 dollárt az új, illetve a használt modellekhez. Mivel az új modellek folyamatosan lépnek a piacra, és az olyan eszközök, mint az S9, új tömegkedvencnek bizonyulnak, az S7 árai várhatóan még lejjebb esnek.

Jövedelmezőség

Ha egy Bitcoin bányászgépnek van egy olyan aspektusa, amely történetesen a legfontosabb, akkor ez a termék jövedelmezősége. A bányászati ​​fúrótorony működtetése rengeteg erőforrást igényel. Először is, a fúrótorony költségei vannak, másrészt a bányász által felhasznált túlzott energia, amely az energiaszámlák és a fogyasztás megugrásához vezethet.

Most egy átlagos háztartás esetében 2,5% -os medenciadíjat, 15 cent / kWh áramköltséget és 12,5 BTC jutalmat bányásztunk blokkonként. Most a fenti specifikációkkal kapcsolatban havi 18 dollárt és évente körülbelül 223 dollárt veszítene. Ha alaposan szemügyre veszi a számításokat, akkor azt tapasztalhatja, hogy aki normál áron fizet az energiáért, valójában nem lesz gazdagabb, ha véletlenül az S7-et használja. Kedvezményes villamosenergia-tarifával rendelkező emberek számára ez jó megoldásnak tűnhet.

Energiafogyasztás

A teljesítmény szempontjai szerint az S7 szobahőmérsékleten tisztességes 1293 W teljesítményt vesz fel. A hőmérséklet valószínűleg szerepet játszik ebben, mivel minél melegebb lesz a környező környezet, annál több lesz a ventilátorok által elfogyasztott energia, hogy az egységet elég hűvösen tartsa. Az S5-höz képest az S7 kétszer hatékonyabb az energiaosztályon, és csak egy tisztességes 0,25 J teljesítményt kér Gigahash-onként.

Ami a Lite verziót, vagy az S7-LN-t illeti, körülbelül 700 W-ot vesz fel és 0,25 J / GH körül fogyaszt..

Hőfok

A BTC bányász üzemeltetése során fenn kell tartani a környezeti hőmérsékletet. Abban az esetben, ha a készülék sokkal melegebb lesz, mint az előírt hőmérséklet, a ventilátorok egyre nehezebbé teszik az egység hűvös tartását, és ennek következtében az energiafogyasztás drasztikusan megnő a teljesítményproblémák növekedésével együtt.

Mivel az S7 normál és a lite verzióját hasonló kettős 12038 ventilátorok hűtötték, valójában van értelme, hogy mindkettőjüknek kb. Ugyanazt a 40 ^ C-70 ^ C-ot kell teljes kapacitással és csuklás nélkül működni.

Ítélet

Azok számára, akik nagyon vágynak a vásárlásra, és alig várják, hogy az S9 árcsökkenést tapasztaljon, valószínűleg az S7 a legjobb megoldás a tisztességes méretű nyereséghez. Bár az eredeti verzió nem felel meg az Ön elvárásainak, de ha olcsóbb energiához jut, és készen áll az eszköz intelligens és jól megtervezett módosítására, akkor az S7-et valóban sokkal jövedelmezőbb és megfelelő bányászfúróvá alakíthatja magadért.

Kezdje el az S7 antimetert

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector