Antminer S9 áttekintés – Olvassa el, mielőtt megvásárolja!

A legtöbb ismert Bitcoin-bányász egyre nagyobb nehézségekkel szembesül a bányászatban és az egészséges nyereségben. Az a hatalmas növekedés, amely a Bitcoin iparágat ösztönözte, növelte a jobb jövedelmezőség iránti igényt az azonnali kielégítést kereső bányászok körében is. Úgy tűnik, hogy a nyereség felhalmozódik Kínában, ahol a bányászat a legésszerűbb, és észrevesszük, hogy a kínai versenyelőny több profitfüggő bányász kivonását eredményezte a piacról. A fenntarthatóság növelése érdekében a legtöbb otthoni bányász a jövedelmezőség növelésének leghatékonyabb lehetőségeit keresi.

A bányász közösség megkönnyebbülésére a közelmúltban egy rendkívül hatékony és nagy teljesítményű bányász került piacra – az Antminer S9. Az Antminer S9 az évek során pozitív befektetési megtérülést hozott létre, és a kisebb és hobbibányászok számára is játékváltónak bizonyult. Ez lett a legkeresettebb ASIC bányász a Bitcoin iparban.

Az Antminer S9 háttere

antminer-s9-áttekintésNem is olyan régen a Bitcoin bányászata csak játék GPU-k segítségével volt lehetséges. A bányászok és a bányaüzemek gyors növekedésével a bányaállomány telített volt, ezáltal csökkentve az otthoni bányászat lehetőségét, mert egyetlen GPU sem tudta biztosítani a szükséges Bitcoin hashrátot.

Ilyenkor Bitmain, egy kínai székhelyű vállalat lépett be, és kiadott egy sor ASIC-et, amelyek nemcsak a bányász számára hozzáférhetők, hanem megfelelő megtérülést is biztosítanak, lehetővé téve a hobbibányászok és az egyszerű emberek számára, hogy újra megtalálják a helyüket.

Népszerű termékeik a Antminer R4 és S7, azonban a legújabb S9 egyablakos megoldás minden Bitcoin-bányászati ​​nehézségre. A csúcskategóriás ASIC bányász, amely 16 nm-es chip technológiát használ, az S9 kiváló hashrátot biztosít, így azonnal népszerűvé válik a bányász közösségben.


Ellenőrizze az S9 antminer legolcsóbb árát!

Tudnivalók az Antminer S9-ről

A legerősebb bányász a piacon

12,93 TH / s hash sebesség mellett az S9 a piac egyik legerősebb bányászának számít. Ez havonta körülbelül 330 dollár bevételt biztosít, ami azt jelenti, hogy havonta körülbelül 0,33 Bitcoint generálhat, bár az árfolyamok mindig állandó bizonytalanságban vannak.

A fogyasztott energia szempontjából nagyon hatékony, és a piacon lévő összes többi bányász között a legkevesebb energiát / energiát pazarolja el. Azonban vegye figyelembe, hogy az összes áramköltség az Ön tartózkodási helyére jellemző, és a bányászati ​​medence díjait és a hardver költségeket nem tartalmazza.

A legdrágább bányász a piacon

Fantasztikus bányászati ​​képességeinek köszönhetően az Antminer S9 az egyik legdrágább bányász a piacon 2100 dolláros áron, és elérhető az eBay-en. A maximális nyereség megszerzéséhez minimum 10 hónapos bányászati ​​időszakra van szükség, szem előtt tartva a további villamosenergia-költségeket is.

Az említett időszakban sok olyan tényező ingadozhat, mint a bányászati ​​nehézségek és az árfolyamok, ami megnehezíti a pontos időtartam előrejelzését, mielőtt a beruházás megtérülésére számíthatunk. Az ár azonban várhatóan csökken a kisebb bányászati ​​gyártók piaci versenye miatt, amelynek célja a bányászok alacsonyabb áron történő értékesítése és hasonló jellemzők.

Tápegység

Az Antminer nem támogatja a plug-ineket, és olyan PSU-t (tápegységet) kell vásárolnia, amely további 150 dollárba kerülhet. Az APW3-12 1600 W-ot az Antminers gyártója (Bitmain) ajánlja, amely nemcsak a hivatalos honlapján található, hanem online kiskereskedőktől is megvásárolható, például az Amazon vagy az eBay.

Használhat egy régi bányász PSU-ját is, például az EVGA SuperNOVA 1300 W. egy pénzzúzás.

90 napos garancia, ha a Bitmain-től vásárolja

A Bitmain 90 napos garanciát nyújt ügyfeleinek, amely bizonyos feltételekkel jár. A garancia nem érvényes, ha a bányászát túlhúzza, vagyis a tervezettnél és a maximálisnál nagyobb sebességgel üzemelteti, vagy nem megfelelő áramforrást használ..

Az eBay a bányászoknak is jó ajánlatot vállal a szavatosságról.

Több S7 egy S9 helyett

A bányászok figyelembe veszik az S7 modellt, mivel az S9 hasítási teljesítményének közel 33% -a rendelkezik, és jóval alacsonyabb áron kapható. A várható hash arány S7-re 4,37 TH / s, de ha egy bányász három ilyen eszköz használatát fontolgatja, akkor az S9 ekvivalens hash-sebessége elérhető. A régebbi modell alacsonyabb áron van, és nem is túl keresett, ezért könnyen elérhető.

Az Antminer S7 azonban kevésbé energiatakarékos, mint egy S9, így csak megbízható és olcsó áramforrásokkal rendelkező bányászok számára életképes lehetőség.

Energiafogyasztás

Az Antminer az egyik leghatékonyabb bányászati ​​eszköz a piacon. Az S9 és külön tápellátása 220 V-os villamos energián működik. Gigahash-ra közel 0,1 Joule-t használ fel, és a teljes energiafogyasztás várhatóan 1350 W körül lesz. Az Antminer S9 sok hőt fog termelni, ezért fontos, hogy külön helyre tegye.

Nem minden S9 készül egyformán

A Bitmain Bitcoin bányászait egyedi tételekben adja el, és mindegyik tétel különbözik a másiktól, ezért nagyon lehetséges, hogy az ügyfél a biztosított 12,93 TH / s helyett csak 11,85 TH / s hash sebességgel bányászokat szerezhet be. Ezért elengedhetetlen, hogy minden vásárlónak ismernie kell a bányász pontos specifikációját, mielőtt megvásárolja őket.

A nagyobb teljesítményű tételek valószínűleg gyorsan elfogynak, ezért a legtöbb webhelyen csak 11,85 TH / s bányász vásárolható meg. Az online kereskedési platformokon, például az eBay-n azonban lesznek emberek, akik el akarják adni a régebbi és erősebb modellt. A magasabb árak átverésének esélye nagyon valószínűtlen, mivel a 11,85 TH / s verzió ára jóval alacsonyabb, mint a nagyobb teljesítményű verzió.

16 chipes nanométeres technológia

A 28 nm-es kialakítás jelentős fejlesztése az S9 gyártásához használt 16 nm-es gyártási folyamat, amely a jobb teljesítmény további előnyét nyújtja. 10 nm-es tervezés folyik, így a félvezetők miniatürizálásának folyamatos tendenciája a számítástechnikai teljesítmény és az energia hatékony felhasználásának javításaként.

Zaj és hűtés

Az S9 bányász rendkívül érzékeny a hőmérsékletre és sok hűtést igényel a stabilitás fenntartása érdekében. A 16 nm-es chipek könnyű kimerülésének megakadályozása érdekében ajánlott a bányászt külön helyiségben vagy bányatelepen elhelyezni. Az S9 is meglehetősen zajos, két nagy méretű, nagy fordulatszámú ventilátor kíséri őket, amelyek közel 77-80 dB zajt produkálnak.

Az S9 szellőző és tágas helyeken elég jól teljesít. A rendszer léghűtéses és felépítése önálló, ezért könnyebb karbantartani és szervizelni.

S9 beállítása

A bányász telepítése viszonylag egyszerű. Fedélzeti webasszisztense egyszerűsített és könnyű segítséget nyújt a telepítési folyamathoz. A termék beszerzésekor ellenőrizze, hogy nincsenek-e laza hűtőbordák a szállítás során, és végezzen alapos ellenőrzést. Az S9 9 csatlakozóval rendelkezik a bányászhoz és egy a táblához, így először csatlakoztassa az alaplap tápkábelét a hash kártya kábeléhez.

A következő lépés a PSU tápkábel csatlakoztatása a vezérlő Antminer PCI-e csatlakozójához. Folytassa és illessze be az ETH kábelt a beállítás befejezéséhez. Az interfész viszonylag egyszerű, és a Bitcoin csomópontokhoz való kapcsolódás ugyanolyan egyszerű folyamat.

A pénztárca és a bányászati ​​medence konfigurálása

A bányász saját IP-címét állítja elő, amint csatlakozik az internethez. A bányász konfigurálásához be kell jelentkeznie az adott IP-címbe. Győződjön meg arról, hogy a számítógépén fut az Antminer IP, és ezzel másolja az Antminer IP-t a webböngészőbe. A bányász állapotát, hash gyakoriságát, hőmérsékletét és egyéb statisztikákat most ellenőrizni lehet.

A felhasználó a Bitmain felhasználói hitelesítő adataival bejelentkezhet az Antpoolba. Az Antminer felhasználói felületet a könnyű használat érdekében alakították ki. A felhasználónak csak a bányászat előtt kell megadnia a pénztárca címét és a bányászati ​​készlet állapotát. Testreszabható és frissíthető új kiadásokkal is.

Hatékonyság és megtérülés

Az S9 egy rendkívül erős Bitcoin bányász, amely 14TH / s kimenetet képes adni. Ez hozzávetőlegesen 4,5 – 5,8 USD értékű Bitcoin-nyereséget eredményez minden nap, a további villamosenergia-költségek függvényében. Az átlagos villamosenergia-költség 0,1 USD / KWH, a becsült éves jövedelem 2100 USD. A bányásznak 1,6 W tápegységre lenne szüksége, mindent összevetve, az S9 áramellátását is beleszámítva az átlagos ára 1500 USD körül van, ami megközelíti az évi becsült jövedelem felét.

A bányászoknak azonban mindig figyelembe kell venniük a bányászat megnövekedett nehézségeit annak függvényében, hogy egyidejűleg hány ember bányászik ezen a ponton. Az érme ára szintén emelkedett a bitcoin bányászat szintjének növekedésével, amely a jövedelem állandó stabilitását mutatja a növekvő bitcoin bányászati ​​nehézségek, a globális trendek és a hashrate ellenére..

Hobbibányászat az S9-gyel?

A legtöbb bányász az S9-re és más fejlett hardverekre frissít, ezáltal növelve a nehézségeket és károsítva a jövedelmezőség esélyét. Az S9 kiváló hardver, bár drága, de bevált a bányászat sokoldalú területén. Nagyobb valószínűséggel marad nyereséges, mint a korábbi ASIC bányászok, bár a Bitcoin bányászat volatilitása miatt a nyereség fenntartása nagyon kiszámíthatatlan.

Az S9 alternatívája

A Bitmain és más kriptovaluta hardvergyártó vállalatok jövőbeli kiadásai jó alternatívák az S9-nek. Egy másik alternatíva az S7 verzió, amely saját előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik. Az S7 azonban megfizethetőbb, mint utóbbi, erősebb változata.

Az Antminer S9 előnyei

Az Antminer hatalmas hasítási képessége ragyogó teljesítményt nyújt. Megfelelő bányászati ​​medencékkel és minimalista áramköltségekkel az S9 a legkívánatosabb és legjövedelmezőbb bányász, akit bármilyen hobbi szerezhet. Az elődökhöz képest ez a gép nagy megtérüléssel járhat. A Bitmain fejlett technológiájának köszönhetően az S9 rendkívül energiatakarékos, és összehasonlítva az S7-hez és az előtte kiadott egyéb hardverekhez.

Az S9-ek egyszerűsítettek és alacsony karbantartást igényelnek. Tehát akár önálló bányász vagy akár hobbi, hardverének minősége óriási szükséglet, annak ellenére, hogy ez magasabb költségekkel járhat. Mivel az S9 önálló egység, egy másik számítógépre van szüksége a Bitcoin csomópontok eléréséhez, mivel a gép beépített porttal van ellátva a webkezeléshez.

Előnyök

A legmagasabb rögzített kivonatolási arány 14 MH / s, és rendkívül energiatakarékos, csupán 0,1 Joule / GH / s felhasználásával. A bányászok önmagukban jól megépített és masszív gépek, és nagyon kevés mozgó alkatrésszel rendelkeznek. Mindegyikben három hashboard található. A BitMains mérnökcsapata minden részlet fontosságát figyelembe vette, miközben a világ legerősebb bányászává vált. Integrálták az Antminers vezérlőpanelt a gyors Dual ARM Cortex A9 mikroprocesszorral, CoreSight-tal.

Támogatja a Gigabit Ethernet-t is annak biztosítása érdekében, hogy a bányászott blokkokat azonnal benyújtják. Az S9 minden chipje egy jó minőségű alumíniumötvözetből készült hűtőbordához van rögzítve. Az S9 háza is ugyanabból az anyagból készül. A felszabadult forró levegőt a két végén elhelyezett számítógép által vezérelt ventilátorok segítségével gyorsan hűvösebb levegővel helyettesítik.

Hátrányok

Ez drága, ára 2100 dollár, és a felhasználónak külön tápegységet kell igénybe vennie, amelyet külön értékesítenek.

Ellenőrizze az S9 antminer legolcsóbb árát!

Következtetés

Az Antminer életképes és keresett lehetőség, számos tényezőtől függően, például az Ön tartózkodási helyétől, a költeni fordítható költségvetéstől és a nyereség garantálásának követelményétől stb. Megfontolás után az Antminer a legalkalmasabb és legbiztonságosabb megoldás a Bitcoin bányászatához, és jövedelmezőbb módja annak, hogy valutáit Bitcoin-ba változtassa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector