Antminer T9 áttekintés – Olvassa el, mielőtt megvásárolja!

A bányászat az aranyhoz és más nemesfémekhez kapcsolódik, és talán mindig is. De eljött az idő, amikor egy teljesen új kiegészítés lesz a listán. Elég hamar, amikor az emberek bányászatról beszélnek, akkor nemcsak aranyról, ezüstről vagy gyémántról, hanem valami egészen új és izgalmas dologról beszélnek. De mi lehet ez? Volt-e úttörő felfedezés, valami új korú metal, amely ennyi év alatt rejtve maradt a szemünk előtt? Vagy valami most létrehozott? A válasz inkább az utóbbi felé hajlik.

Az egész 2009-ben kezdődött, amikor a világ megismerkedett a kriptovaluták birodalmával. A Bitcoin megjelenésével a pénzügyi szektor mindent megváltoztatott. Az emberek azt gondolták, hogy a Bitcoin hamarosan a világ egyetlen központi pénznemévé válik, amelyet a világ szinte minden részén használnak és lebonyolítanak. Sajnos a hype elég hamar elhallgatott.

A visszatérés

A Bitcoin olyan gyorsan abbahagyta a főcímek készítését, amint felkapta a népszerűségi listákat. De ez korántsem jelentette azt, hogy teljesen a nemlétre fakult. A Bitcoin túlélte, némán elrejtve az idejét, egészen a legutóbbi időkig, amikor 2015-ben hatalmas visszatérést hozott. Elég hamarosan a világ még egyszer beszélt róla. A sapkában a legnagyobb toll történetesen az volt, hogy egyetlen Bitcoin esetében közel 20 000 dollár értéket sikerült megérintenie.

Ilyen ígéretes bravúrokkal a világ hamarosan ismét mélyen érdeklődött iránta. A befektetések beindultak, és hamarosan a Bitcoin volt az egyetlen, amiről az egész világon beszéltek. De tegyünk néhány lépést hátra, és merüljünk fel ismét a kriptovaluták birodalmában.

Bemutatkozás


Miután a Bitcoin sikeres lett, az emberek egy kicsit kíváncsiak lettek a kriptovaluták teljes fogalmára, és néhányan tovább kezdték felfedezni. Ebben az időben fedezte fel a világ a kriptovaluta bányászatot.

A kriptovaluta-tranzakciók biztonságos és átlátható megőrzésének eszközeként a Bitcoin bányászat az új tranzakciók hozzáadását a blokklánchoz, így nem lehet csalás vagy hamisítás. Bizonyos értelemben felelős új bitcoinok létrehozásáért és a Bitcoin főkönyvbe történő felvételéért is, szinte pontosan ugyanúgy, mint a valós bányászatban.

A hasonlóságok azonban éppen ott érnek véget, ugyanis a kriptográfia és a valós bányászat ugyanolyan különbözik egymástól, ahogyan kapják. Míg a valós bányászathoz nehéz mechanikai felszerelések szállítására van szükség, a kriptovaluták bányászatához nincs szükség ilyesmire. Amire azonban szükséged van, az egy megfelelő bányászati ​​fúrótorony, személy szerint az igényeidhez igazítva, és rengeteg erő a futtatásához.

Bitmain Antminer T9 áttekintés

antminer-t9-áttekintésA T9 elsődleges értékesítési pontjai az, hogy megfizethető és hatékony. A fejlesztők nagy gondot fordítottak arra, hogy elkerüljék az előző modell, az Antminer S9 által megfogalmazott korlátozásokat. A Bitmain, a gyártó cég történetesen az egyik legnagyobb szereplő a BTC bányászok területén, és a teljes piaci részesedés meglehetősen lenyűgöző 70% -ával rendelkezik.

Talán a Bitmain mögött álló emberek terveik szerint tovább bővítik üzleti tevékenységüket, ami megmagyarázná hardverük hirtelen megugrását, amikor összehasonlítjuk az S9-et és a T9-et..

A T9 azzal büszkélkedhet, hogy a világ első BTC-bányásza, amely 16 nm-es folyamatkóddal működik. A rendkívül hatékony BM1387 chip birtokában a T9 nem hagy aggodalomra okot adó problémát, mivel összesen 171 ilyen chip tölti be a kapacitását. Ezenkívül a T9 arról is ismert, hogy bevezette a szükséges stabilitást a bitcoin bányászat területén.

Ha van egy olyan paraméter, amelyen a T9 elmarad az S9-től, akkor ez a legkeresettebb kivonatolási arány 11,5 TH / s, összehasonlítva az S9 14 TH / s értékével..

Kezdje el a T9 ANTMINER-t

Jövedelmezőség

Talán az egyetlen dolog, ami igazán fontos, amikor árut vásárolni megy, az a kapcsolódó nyereségesség. A befektetés csak addig marad eredményes, amíg a fogyasztó számára tisztességes hasznot nem hoz. Amint a nyereség megromlik, az áru ugyanolyan jó, mint elavult. Ezért a bányászati ​​fúrótornyok gyártói és fejlesztői nagy erőfeszítéseket tesznek annak biztosítására, hogy javasolt modelljük mindenféle jövedelmezőségmérőn jól teljesítsen, és élete jó részében eredményes maradjon. Ami az Antminer T9-et illeti, előfordul, hogy átlagosan 0,09 BTC-t produkál egy hónap alatt, ami nagyon jó hozam, ha összehasonlítjuk őket a piac hasonló modelljeivel.

Energiafogyasztás

Egy másik paraméter, amely középpontba kerül, ha bányászati ​​felszerelést kell vásárolnia, az energiafogyasztás. Nyilvánvaló, hogy minél alacsonyabb az érintett modell energiafogyasztása, annál magasabb lesz a modell nettó jövedelmezősége. Ha végül túl sok pénzt költ egyszerűen az áram- és villanyszámlájára, jó eséllyel több pénzt veszítene, mint amit keres.

Ennek köszönhetően az Antminer T9-et úgy tervezték, hogy elektromosan optimalizálható legyen, és a lehető legkevesebb energiát használja fel. Míg a T9 energiafogyasztási besorolása 0,126 J / GH, az S9 energiahatékonyabbá vált, csupán 0,098 J / GH-ra..

Hőfok

A nehézgépek gyakran hajlamosak felmelegedni. Még a saját okostelefonjaink és laptopjaink is hajlamosak felmelegedni, ha tápegységhez vannak kapcsolva, vagy hosszabb ideig túlzottan használják őket. Természetes, hogy a bányászati ​​berendezések hasonló problémákat tapasztalnak. Szerencsére a készítők erre a célra külön kijelölt rajongókat vezettek be. A megnövekedett hő hatására azonban a ventilátorok energiafogyasztása is nő, mivel hajlamosak több energiát meríteni a jobb hűtés érdekében.

A T9 két számítógép által vezérelt ventilátorral rendelkezik, amelyek alumínium házba vannak zárva. Rendelkeznek további, személyre szabott hűtőbordákkal is, amelyek vezetési és konvekciós technológiákat alkalmaznak az egység hűtésére.

Felállítása

Az Antminer T9 beállítása szó szerint gyerekjáték. Valójában olyan egyszerű, mint bármely más Bitmain hardver használata. Csak az egység bekapcsolására és a böngésző elindítására van szükség, hogy a folyamat elindulhasson. Ezután el kell navigálnia a hivatalos Bitmain webhelyre, hogy hozzáférjen a bányász IP-címéhez.

Ami a kezelőpanelt illeti, ez magától értetődő, és csak egy pénztárcát igényel, amely megkönnyíti az ásni kívánt érmék könnyű tárolását. Ezenkívül meg kell adnia egy jelszót, amely tovább védi Önt vagy fiókját a nem kívánt megsértések vagy biztonsági szivárgások ellen.

Egyszerű használat

Mint minden új technológiánál, a bányászati ​​berendezések sikerének egyik legkritikusabb szempontja az a fajta felhasználói felület, amelyet végül az eszközükre telepítenek. Ahhoz, hogy a lehető legtöbb vásárlót vonzza, és vonzóvá váljon a legnagyobb tömeg számára, el kell indítania egy olyan felhasználói felületet, amely nemcsak egyszerű és egyszerű, hanem útmutatóként szolgál az új felhasználók vagy azok számára is, akik szeretnének megtanulni néhány szakmát. Átfogó és hasznos felhasználói felület nélkül a technológia sokkal nehezebben kezelhető, és összességében gondot jelent a munka.

Ami a T9-et illeti, egy bonyolult felhasználói felülettel büszkélkedhet, amely végigvezeti a felhasználót, és az új felhasználók számára rendkívül egyszerűvé teszi a különböző menük közötti navigációt. Ezenkívül egyszerű testreszabást tesz lehetővé, amelyek általában megfelelnek a felhasználó preferenciáinak, így az eszköz általános használata meglehetősen élvezetes és problémamentes..

Ár

Végső soron mindez ebben áll. Nem számít, milyen jól készül egy eszköz, vagy milyen őrült funkciókat építettek bele, az nem képes nagy hatást gyakorolni a piacra, ha nem rendelkezik tisztességes árcédulával. Szerencsére az Antminer T9 nem szenved ettől a problémától. Jelenleg mérsékelt áron, 12350 dolláron van. Ami a termék elérhetőségét illeti, jelenleg bármelyik vezető e-kereskedelmi platformról megvásárolható. Néhány közülük, például az Amazon vagy az eBay, még tisztességes üzletet és kedvezményes árakat kínálhat Önnek a fúrótoronyon.

Ha egy kriptovaluta-bányászatba akarja bocsátkozni magát, akkor néhány dologra ügyelnie kell, és a lehető legjobban gondoskodnia kell róla. Próbáljuk meg jól megnézni, hogy mik is azok.

Kezdje el a T9 ANTMINER-t

Várható dolgok

Először győződjön meg arról, hogy felkészült-e néhány veszteség elszenvedésére. Őszintén szólva a kriptovaluta-bányászat nem minden szempontból nyereséges üzlet. Persze elképesztő lehetőség van sok pénz megszerzésére, ha elkötelezett vagy elég okos, de még nagyobb esély van a kudarcra. Ennek elsődleges oka az a tény, hogy a bányászat sok beruházást igényel.

Végül is a bányászgépek, amelyekről korábban beszéltünk, nem éppen olcsók. Ezenkívül a futtatáshoz nagyon megemelt energiaszámlákat kell fizetnie, ami tovább növeli a vállalkozás összes költségét. És mindehhez képest a profit esélye nem más, mint csekély.

Ezután rendelkeznie kell egy külön területtel a bányászati ​​tevékenységeihez. Ez most nem azt jelenti, hogy barlangot kell építenie magának, ha kriptóérméket szeretne bányászni otthonából, de mivel a bányászfúrótornyok általában nagy zajt adnak ki, akkor olyan helyet is kereshet, amely egy kicsit elszigetelt, és nem fogja akadályozni másokat a házban vagy a lakótelepen.

Hogyan válasszunk magadnak modellt

Ezenkívül a bányászati ​​berendezés kiválasztása önmagában is feladat. Olyan sok márka és modell érhető el a piacon, amelyek ugyanazok, hogy időnként az ügyfelek általában összezavarodnak, és gyakran rosszul döntenek. Jobb próbálkozás, és kerülje el az ilyen helyzetet. Mindössze annyit kell tennie, hogy felmérje saját helyzetét, keresse meg az Ön számára fontos dolgokat és ragaszkodjon hozzájuk.

Például, ha a zaj aggodalomra ad okot, talán jobb, ha olyan bányászt vásárol, amelyik a legkevesebb zajt produkálja. Ellenkező esetben, ha a megemelt energiaszámlák aggodalomra adnak okot, akkor válassza a piac legenergiahatékonyabb modelljét. Az ilyen tényeket, jellemzőket és értékeléseket egyértelműen megemlítik a modellen vagy annak csomagolásán. A vásárlás előtt feltétlenül nézze meg őket.

A hash egy összetett problémának nevezik, amelyet egy bányászat segítségével lehet megoldani. Az ilyen bonyolult problémák megoldásával és matematikai algoritmusokkal a bányászok átássák a blokkláncot, és az enyémeket érmékért keresik.

Most a bányászok mindig rendelkeznek ezzel a hash rate-nek nevezett besorolással, ami nem más, mint a bányászok által másodpercenként hatékonyan megoldható problémák száma. Nyilvánvaló, hogy minél magasabb a hash arány, annál jobb lesz maga a bányász. Ezért mindenképpen vegye figyelembe ezt a tényezőt.

Végül, amint azt korábban említettük, győződjön meg arról, hogy készen áll arra, hogy néhány hétig elköltsön egy kis plusz pénzt olyan dolgokra, mint például a villanyszámlák, legalábbis addig, amíg sikerül tisztességesen keresnie a bányászati ​​vállalkozásán.

Következtetés

Most, hogy mindezt megértették és elfogadták, itt az ideje továbblépni a kérdés lényegére. Megígértük, hogy segítünk Önnek egy Bitcoin-bányász megvásárlásában, áttekintve a piac egyik legmegvalósíthatóbb és legeredetibb lehetőségét, az Antminer T9-et. Először adtunk egy kis áttekintést a termékről, majd a mellékelt specifikációk részletes leírását, majd most egy kis betekintést mutatunk be arról, hogy ez izgalmas vásárlási lehetőség lehet-e. Tehát itt van az ítéletünk:

Azoknál az embereknél, akik hozzászoktak az S9-hez, és kedvelik annak működését, nem lehet jobb választás, mint a T9, amely többé-kevésbé frissítés, és fantasztikusan működne egy elkötelezett bányász kezében, aki néhányat szeretne készíteni tisztességes nyereség.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector