AvalonMiner 741 áttekintés – Minden, amit tudnia kell

A kriptovaluták nem új keletűek. A Bitcoin sikerével jöttek keresztül, és azóta is trendek. Míg a befektetés egyszerű folyamatával kezdődött, majd arra várt, hogy a befektetései meghozzák gyümölcsét, manapság sokkal több lehetőséggel játszhatsz.

Olyan sokféle lehetőség merült fel és szilárdan megalapozta magát a kriptovaluta piacon, hogy úgy tűnik, a világ lakosságának fele most zsonglőrködik velük, és közben elég jelentős profitra tesz szert. A létrehozott rés nem kevésbé jövedelmező, mint bármely más vezető üzleti vállalkozás, és manapság az egyik leggyorsabb pénzkereseti mód.

Ha azonban úgy gondolja, hogy a beruházásokról van szó, akkor nem tévedhet jobban. Elmúltak azok az idők, amikor a kriptovalutákba történő befektetés volt az egyetlen módja annak, hogy belemerüljön a kedvenc Altcoins-ba, manapság egy újabb fantasztikus lehetőséget kapott.

Természetesen a kriptovaluta-bányászatról beszélünk, a kriptovaluta-kereskedelem egy új formájáról, amely lehetővé teszi Önnek, hogy saját maga bányássza a Bitcoins-t, miközben kizárólag Ön felel a megszerzett nyereségért és a kiadásokért.

Itt, ebben a cikkben bemutatjuk Önnek az AvalonMiner 741 áttekintést, amely az egyik legnépszerűbb és a közelmúltban piacra dobott bányász. Ezt a hardvert alaposan elemezzük, alaposan megvizsgálva annak specifikációit és egyedi jellemzőit, az előnyökkel és hátrányokkal együtt..

Az AvalonMiner 741 áttekintés


AvalonMiner 741 áttekintésKánaán egyike a sok Bitcoin és kriptovaluta bányásznak a piacon. A vállalat az évek során gyors növekedést mutatott, és jelentős nyereséget tudott elérni, miközben fantasztikus gépeket tervezett.

Ügyfeleik továbbra is nagyrészt elégedettek, és jó hírű társaságként biztos lehetsz benne, hogy pénzed megfelelő kezekbe kerül, ha bármelyik termékükbe befektetsz..

A Kánaán legújabb modellje, az Avalon 741 jelentős fejlesztésként szerepel a korábbi és ugyanolyan sikeres Avalon 721-es modelljükhöz képest. Míg az Avalon 721 tisztességes hash arányt mutat, a 741 egy lépéssel előrébb lépett és javította ezt az értéket.

Első ránézésre & Szállítás

A sok dolog közül, amely megkülönbözteti a bányászokat a többiektől, az a mód, ahogy megérkezik az ügyfélhez. Természetesen ez nagyban függ attól a helytől, ahonnan valójában a termék vásárlását választja, de sok minden a tényleges géptől is függ.

Ami az Avalon 741-et illeti, tisztességes csomagolásban és egy egyedi dobozban érkezik, hogy tovább védje az esetleges közlekedési balesetek és sérülések ellen. Mindez biztosítja, hogy még akkor is, ha a szállítás közben a menet durva és göröngyös lesz, a tényleges egység biztonságban marad benne, és a hardvert nem súrolja karcolás vagy laza alkatrész..

Ami azt a tartozékot illeti, amelyhez szállítják, megkapja az összekötőkábelt, amely elengedhetetlen a bányász és a rendszer közötti kapcsolat létrehozásához, valamint egy USB-kulcsot az egységgel. Van azonban egy kis kellemetlenség, mivel Kánaán nem szállítja a vezérlőt az Avalon 741-gyel együtt. A vezérlőt külön értékesítik.

A kriptovaluta bányász teljesítményértékeléseként használt sok dolog közül az egyik legfontosabb, hogy a bányász rendelkezik-e hatékony hűtőrendszerrel vagy sem. Az a tény, hogy ezeknek a bányászoknak gyakran sok nehéz megemelésre van szükségük. Ők felelősek a blokklánc ásásáért és a tranzakciók ellenőrzéséért, és közben még kriptóérméket is halásznak ki az Ön számára.

Természetesen mindezek a folyamatok megterhelik a gépet és hajlamosak felforrósodni, ezért ezekre az eszközökre speciális hűtőrendszereket telepítenek, amelyek hűtés alatt tartják őket működés közben. Ezek a rendszerek egy alapventilátorból állnak, szám szerint egy vagy kettőből, valamint néhány szerkezeti módosításból, amelyek megakadályozzák a hőt.

Ami az Avalon 741-et illeti, az egység ventilátorához rögzített burkolattal van ellátva, amelynek célja a levegő csatornázása és jobb irányítása az egység hátuljáról. Ez tulajdonképpen örvendetes változás a szokásos normál ventilátorokhoz képest, amelyeket más bányászati ​​berendezésekre telepítenek.

Az ilyen szokásos ventilátorokat egyszerűen felcsavarozták a bányász mindkét oldalára, de az Avalon 741-ben bevezetett rendszer sokkal hatékonyabbnak bizonyulhat az egység lehűtésében és gyorsabb ütemben. Ezenkívül, hogy tovább megszabaduljon a felesleges hőtől, van egy dedikált hűtőbordája, amely az összes hőt egy helyre gyűjtve igyekszik ártalmatlanítani. Meg fogja találni ezt a hűtőbordát a természetben kontúrozott formában, és az elülső rácsra kell telepíteni a NYÁK-táblák tetején.

Beállítás és használat

Mint minden új eszköz esetében, az egyetlen tényező, amely a vásárlókat leginkább félteti, az általános beállítás és a könnyű használat. Ha egy eszköz működése általában túl bonyolult, akkor valószínű, hogy nem lesz nagy a piacon, míg a viszonylag egyszerűbb működésű és nagyon könnyű használatú eszközök általában könnyebben szereznek maguknak nevet.

Ami az Avalon 741-et illeti, szerencsére a beállítás a lehető legegyszerűbb. A bányász üzemeltetésének és a Bitcoins bányászatának megkezdéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy letölti a készülék firmware-jét, és a képet a megfelelő micro SD vagy SD kártyára írja. Miután ezt megtette, nem marad más hátra, mint egyszerűen csatlakoztatni a vezérlőt az előbb említett USB-kulcshoz, és csatlakoztatni a kábeleket az Avalon 741 rig-hez.

Kapcsolja be a bekapcsológombot, a vezérlőt, valamint a rendszert. Ezután rugalmasan használhatja bármelyik kívánt IP-kereső eszközt az IP-cím megkereséséhez. Javasoljuk az AngryIP használatát, de szabadon használhat olyan szolgáltatásokat, amelyek a legjobban megfelelnek Önnek. Ezután zökkenőmentesen hajózik, mivel akkor rendelkezik a nagyon ismerős és barátságos Kánaán szoftverrel, amely végigvezeti Önt.

Ami a bányász kezelőfelületét illeti, történetesen meglehetősen zavartalan és meglehetősen egyszerű felismerni és megérteni. Az Avalon felhasználói azonnal felismerik, és még ha nem is, ez a grafikus felület gyorsan rád fog nőni.

A medence adatainak megadásához, vagyis abban az esetben, ha egy bányászati ​​medence része vagy, és inkább bányászati ​​tevékenységeidet csoportos légkörben tartod, először be kell lépned a konfigurációs fülre, amelyet meglehetősen könnyen megtalálsz. A részletek megadása után egyszerűen kattintson a Mentés gombra, és rájön, hogy a fúrótorony életre kelt és elkezdett bányászni.    

Finomabb részletekért és speciális funkciókért lépjen a Speciális fülre. Itt konfigurálhatja a nyitott WRT paneleket. Ha nem tudod, hogy mik ezek, és fogalmad sincs, mit kezdj velük, akkor a legjobb, ha egyszerűen hagyod ezt az opciót, ahogy van, és a legcsekélyebb módon sem keveredsz vele..

Összefoglalva tehát: a Canaan egy nagyon jól megtervezett, robusztus és egyszerű felhasználói felületet biztosított Önnek, amely mindenki számára érthető, ugyanakkor elég árnyalt ahhoz, hogy ne lehessen funkcióhiányosnak nevezni.

Légforma hűtéstechnika

Az Avalon 741 eredendően egyszerűen az Avalon 721 frissítése. Természetesen nem számítottak arra, hogy túl sokat ingadozna az Avalon 721 által elfogadott eredeti jellemzőktől. Úgy tűnik azonban, hogy a 741-es teljesen más úton halad. Sikerült egyedülálló teret teremteni magának a piacon, és gyorsan felkapaszkodik a népszerűségi listákon.

Míg az Avalon 721 72 zsetonkészletet használt, addig az Avalon 741 erőteljes és lyukasztottan 88 zsetonnal rendelkezik. A felhasznált chipek mennyiségének hatalmas növekedése azonban rejtett hátránnyal is járhat. Az a tény, hogy több chipnek arányosan nagyobb hűtésre van szüksége.

Ezért úgy gondolták, hogy a 741-nek robusztusabb és erősebb hűtési mechanizmusokra van szüksége, amelyek nagy energiát fogyasztanak. De az egységnek elég hatékonyan sikerült utat találnia ezen is. Az új modellben bevezetett hűtési mechanizmus az új Airform technológiához tartozik. Ennek a megvalósításnak megfelelően az egység áramló kialakítása biztosítja, hogy a levegő az egész egységben tölcséres legyen.

A csatornázott levegő valójában sokkal nagyobb méretet ölt, ha olyan területekről van szó, amelyek hajlamosak a másoknál gyorsabban melegedni. Ez sokkal simább és jobb hőleadó rendszert eredményez. Ami a NYÁK-t illeti, annak mindkét oldalán hűtőbordák vannak felszerelve, és a burkolat is hatékonyan tölti felettük a levegőt.

Az új hűtési kialakításnak megfelelően a hűtőbordákat kúpos jellegűnek tervezték. Szűken indulnak a bemenetnél, és egyre szélesednek, ahogy haladunk a táblára szerelt forgácsok felé. Ezenkívül annak érdekében, hogy a felületet kiszélesítsük úgy, hogy a hő nagyobb területté váljon, az uszonyokat hornyokkal láttuk el..

Az elülső rész is sokkal nyitottabbá vált, ami hatékonyan lehetővé teszi a nagyobb légmennyiség bejutását a rendszerbe és nagy sebességgel haladást, mielőtt kijönne az egység hátsó oldaláról. A 741 tényleges ventilátorának megfelelően valamivel hangosabb, mint a 721-es, bár nem sokkal. 4 dB távolságból 56 dB-nél még mindig elég puha ahhoz, hogy a házában működjön, bár nem pontosan javasoljuk a nappali elrendezését.

Stabilitás

Most, hogy az egység stabilitásáról beszéljünk, ez ismét elég kívánatos frissítés a 721-eshez képest. Az összes kriptovaluta bányász előnyben részesíti, hogy stabil legyen. Mivel hajlamosak sok nehéz műveletet végrehajtani, biztosítani kell, hogy rendszereik stabilak és zökkenőmentesen működjenek csuklás nélkül.

Futtattunk néhány tesztet a 741-es gépen, és kiderült, hogy az egység átlagosan 7,7–7,8 TH / s hash arányok között mozog. Ezeket a teszteket a BTC.com és a Kano bányászati ​​medencékkel futtattuk. A kapott eredmény nem volt túl meglepő, figyelembe véve az AvalonMiners szilárd hírnevét a piacon.

A 741, csakúgy, mint a legtöbb más modell előtt, meglehetősen sziklaszilárd, ha a stabilitásról van szó. Ha komoly bányász vagy, és egyszerre nem egy, hanem sok bányászt üzemeltetsz, akkor ténylegesen bányászfarmot vezetsz.

Az ilyen bányászok számára az Avalon 741 elbűvölő gépnek bizonyul, mivel valójában képes arra, hogy öt vagy még többet összekapcsoljon, mint az Avalon 741, egyetlen vezérlőn. Bár az alkalmi bányászok nem ismerik fel, de ez valójában egy meglehetősen figyelemre méltó tulajdonság, amely a bányafarmok kezelését igazán kényelmessé és könnyebbé teszi az átlagos kemény bányászok számára.

Most vegye figyelembe, hogy bár nem lehetséges különböző modellekből származó bányászok összekapcsolása, például az Avalon 721 és az Avalon 741, de az azonos modellű bányászok láncolása nagyon jól működik.

A tesztelési szakaszban az Avalon 741 néhány figyelemre méltó tulajdonságot mutatott, például 1050 wattos energiafogyasztást és 5400 fordulat / perc sebességű ventilátort, ami elégséges volt ahhoz, hogy az egység nagyon simán működjön és hűvös legyen..

Az Avalon 741 abban az értelemben nagyszerű, hogy nagy teljesítményt nyújt és emellett nem sokat tér el a megadott tényleges teljesítménytől. Elég simán kezeli a környezeti hőmérsékleteket, például a 78 F-ot, és csuklás vagy probléma nélkül fut.

A csodálatos építési minőség és a munka fantasztikus teljesítménye mellett nem tévedhet az Avalon 741. Ez is hosszabb ideig tart, és bebizonyosodott, hogy méltó kiegészítője a legtöbb adatközpontnak vagy otthoni bányászati ​​rendszernek.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector