Bitcoin vásárlása Indiában – 7 legjobb indiai Bitcoin webhely 2021

Az indiai Bitcoin vásárlása iránti érdeklődés növekedése megugrott, mióta ismét legális. Indiában a Bitcoin vásárlásának folyamata azonban még mindig meglehetősen zavaró. Ezért készítettünk egy végső listát a legjobb indiai Bitcoin tőzsdékről, hogy Ön könnyedén elkezdhessen befektetni Bitcoins-ba és / vagy használni.

Hogyan fektethetek be Indiába a Bitcoin-ba??

Ezt a kérdést sokan felteszik nekünk, és így összeállítottuk a 7 legjobb tőzsde listáját az indiai Bitcoin vásárlásához. És itt van!

Ebben az útmutatóban megtalálja a legjobb indiai bitcoin webhelyeket. Felsoroljuk az egyes cserék előnyeit és hátrányait, hogy művelt döntést hozhasson, amelyik leginkább megfelel az Ön igényeinek. Akár érdekelne a Bitcoin vásárlása, eladása vagy kereskedése Indiában, a legjobb 7 választásunk egyike megfelel az Ön igényeinek.

A legjobb 7 legjobb indiai Bitcoin Exchange webhely 2021

1. Coinome


Ez egy új csere, amelyet a BillDesk, a legrégebbi és legnépszerűbb befizetési beszedési fizetés mögött álló csapat hajt végre. A Coinome-ban az tűnik ki, hogy E-KYC hitelesítéssel rendelkeznek, pontosan úgy, mint az indiai távközlési vállalatok. Ez megkönnyíti a cseréhez szükséges információk kitöltését.

A Coinome jelenleg támogatja a Bitcoint és a Litecoin-t – a két legnagyobb kriptovalutát. 24/7 kereskedhet, és a csere hibátlanul működik a mobilon is. Ez nagyszerű, ha úton van, és alig várja, hogy további bitcoinokat adjon el vagy vásároljon. Ezt a platformot igazán kezdő barátságosnak találtuk, ami nagy plusz.

Itt van egy bemutatkozó videó a platformról:

IRATKOZZON INGYEN COINOME-ra ITT!

2. Coindelta

A Coindelta egy többszörös kriptovaluta-csere, ami azt jelenti, hogy támogatja a Bitcoin, a Bitcoin Cash (BCH), az Ethereum (ETH), a Litecoin (LTC), az OmiseGo (OMG), a Qtum (QTUM) és a Ripple (XRP) szolgáltatásokat. Ez a kriptovaluták legszélesebb skálája, amelyet láttunk az indiai kriptopénz-tőzsdék kínálatában, sőt, valójában ez az első indiai bitcoin-tőzsde, amely ezt felajánlotta (később láthatunk néhány más tőzsdét, amelyek ezt adaptálják).

Díjaik a legalacsonyabbak Indiában, ami nagyszerű jelöltté teszi az indiai bitcoin piac meghódítását. 24/7 támogatást is kínálnak, amely hiba esetén megmentheti a napot. Elfogadják a NEFT, IMPS, RTGS és a Payment Gateway szolgáltatásokat.

50 megrendelést tesznek lehetővé másodpercenként, és úgy méretezik működésüket, hogy 2020 negyedik negyedévében akár 500 megrendelést is képesek legyenek engedélyezni másodpercenként. Nemcsak az a jó, hogy növekszik a másodpercenként elvégezhető megrendelések száma, hanem azt is, hogy A Coindelta egy olyan tőzsde, amely törődik ügyfeleivel és arra törekszik, hogy a legjobb legyen. Nagyon ajánljuk a Coindeltát, mivel ők törekednek arra, hogy a legjobb indiai Bitcoin tőzsdévé váljanak, és könyveinkben jelenleg a második helyen szerepel.

IRATKOZZON INGYEN COINDELTA ITT!

3. Biztonságos

A CoinSecure az egyik legnépszerűbb Bitcoin-tőzsde Indiában – jó okkal. Ez egy indiai tőzsde, valamint egy kereskedési platform. A díjak alacsonyak, mindössze 0,3% adás-vételenként. Az alacsony díj különösen jó azok számára, akik érdeklődnek a kereskedés iránt, mivel a teljes vétel és eladás csak 0,6% -ba kerülne. Az alacsony díjakra a legtöbb ember keres.

El kell végeznie egy KYC-ellenőrzést, amely a „Know Your Client” -ellenőrzés, amelyet a kormány minden cserére előír. Enélkül nincsenek cserék, és ha véletlenül belebotlik – maradjon távol, valószínűleg átverés. Ne féljen azonban a KYC-ellenőrzéstől, hívást fog kapni – válaszoljon néhány egyszerű kérdésre, és voilá, hozzáférhet a cseréhez.

Az irányítópult speciális adatokat és opciókat mutat, amelyek elsőre meglehetősen zavaróak lehetnek. Kezdőként teljesen javasoljuk, hogy töltsön el néhány percet a végignézéssel a YouTube-csatornájukon ahol oktatóik vannak a kezdőknek. A fejlett adatok és opciók azonban nagyszerűek a haladó bitcoin játékosok számára, ami azt jelenti, hogy növekedhetsz a cserével – és nem kell váltanod, miután feljavítottad a kriptojátékodat.

Van egy Android-alkalmazásuk, amely megkönnyíti a Bitcoin-kereskedések végrehajtását útközben, azonnal. Ez jó lehet, ha nincs hozzáférése számítógéphez, és valamilyen okból el akarja adni a Bitcoins egy részét.

IRATKOZZON INGYEN COINBIZTONSÁGRA ITT!

4. Zebpay

Ha érdekel a Bitcoin kereskedése a mobiljával, akkor a Zebpay a választás az Ön számára. Korábban BuySellBitco néven ismert Zebpay csak alkalmazásokat használó csere. Lehetővé teszik olyan szolgáltatások vásárlását is a Bitcoin segítségével, mint az Amazon ajándékkártyák, a Cafe Coffee Day, a Flipkart és a PizzaHut. A Bitcoin segítségével fizethet a mobiltelefon, a DTH és az adatkártya feltöltése érdekében. Hamarosan hozzáadják a vezetékes vezetékes szélessávú fizetési lehetőséget & villanyszámlák.

Ez a csere teljesen eltér a listában szereplő többi cserétől. Ez egy nagyszerű csere azoknak, akik nem csak kereskedni szeretnének a bitcoinjaikkal, másrészt azok számára, akik Indiában akarnak bitcoinot vásárolni mobiljukkal.

Felhasználóbarát, és egy kezdőnek könnyű azonnal elindulnia. Csak le kell töltenie az alkalmazást, regisztrálnia magát, feltölteni a PAN-kártya képét és a voilá-t, megkezdheti a Bitcoin adásvételét – közvetlenül a mobiltelefonjáról.

Javasoljuk, hogy használja ezt az alkalmazást, amely mind Android, mind iOS rendszeren elérhető, ha olyan cserét szeretne, amely lehetővé teszi a megvásárolt bitcoin tényleges használatát. (P.s. feltétlenül használja a hivatkozási kódunkat x INGYEN INR 100 INR-t kap!).

Íme egy magyarázó videó a Zebpay használatáról és arról, hogy mi ez:

Töltse le az ingyenes alkalmazást ITT!

Szerezzen 100 ₹ értékű bitcoinokat ingyen az első bitcoin vásárlásakor vagy eladásához a „REF61972611” hivatkozási kóddal.

5. Koinex

Indiában a legjobb kriptovaluta-tőzsdék listáján a következő a Koinex. A kínált kriptovaluták széles körével (azonban nem annyival, mint a Coindelta) ez remek jelölt az első helyre. Lehetővé teszik a BTC, a BCH (Bitcoin Cash), az Ethereum, a Ripple és a Litecoin kereskedését. A csere legjobb része az az idő, amely az INR letétbe helyezéséhez szükséges – mivel automatizálták a rendszert, a letétbe helyezés előtt nem kell átmennie az embereken – ami nagyban felgyorsítja a folyamatot (mivel a gépek éjjel-nappal működhetnek) . A normál KYC-ellenőrzés körülbelül 24-48 órát vesz igénybe, ami elsőre soknak tűnhet, de ha elfogadják, nincs várakozási idő. A Koinex új szolgáltatásokat indított el, amelyek lehetővé teszik a kriptográfia kereskedelmét Indiában.

INGYENES KOINEX SZÁMLÁT ITT!

6. Unocoin

Az Unocoin-t gyakran emlegetik a kezdőbarátabbak közül, és ebben egyetértünk. Az első lépések egyszerűek, és rengeteg funkciót kínálnak, és következetesen további szolgáltatásokat kínálnak. Ha SIP-ként (szisztematikus befektetési terv) kívánja használni a Bitcoin szolgáltatást, akkor az Unocoin az érme az Ön számára. Beállíthat napi, heti és havi költségkeretet a Bitcoin vásárlásához.

Ezt mondja az Unocoin a SIP funkciójukról:

„A szisztematikus befektetési terv egy új és izgalmas módszer a Bitcoin megszerzésére – az első a maga nemében, amelyet az Unocoin vezet be. Ez konzervatívabb megközelítés a bitcoinba történő befektetéshez, mint az összes pénz egyszerre történő elköltése a Bitcoin-ra. Ez a technika lehetővé teszi, hogy rögzített INR összegre kötelezzen el a Bitcoin rendszeres ütemtervén, az ártól függetlenül. […] Ez a szolgáltatás segíti a pénzügyi fegyelmet azáltal, hogy átlagolja költségeit és ezáltal csökkenti a kockázatokat, amelyek jobb megtérülést eredményeznek. ”

Jelenleg 50 000 INR-t fektethet be napi, heti vagy havi alapon.

Egyéb funkciók, amelyek az Unocoin-t kiváló Bitcoin-cserévé teszik:

  • Tőzsdén kívüli kereskedés (OTC Bitcoin kereskedés)
  • A Bitcoin automatikus eladása (állítson be szabályt, mikor és mikor fog eladni – még akkor is, ha alszik)
  • Netki: megkönnyíti az ember számára olvasható cím létrehozását a Bitcoins számára
  • Erőteljes API: Egy hatékony API-val az Unocoin segítségével integrálhatja a Bitcoin fizetési módként az alkalmazásába vagy az üzleti vállalkozásba
  • Kétlépcsős hitelesítés, hogy mindig biztos legyen a fiók biztonságában

Mint korábban említettük, az Unocoin rendelkezik Android és iOS alkalmazással, amely megkönnyíti a Bitcoin kereskedelmét akkor is, ha útközben van. Ez jó, ha a bitcoinról szóló híreket eldobják, és az ár zuhan (így több BTC-t vásárolhat a dip-ben).

ITT INGYENES UNOCOIN SZÁMLÁT kap!

7. LocalBitcoins

A LocalBitcoins egy peer-to-peer csereprogram, amely világszerte elérhető. Ez önmagában nem tőzsde, inkább egy piactér, ahol azok, akik bitcoinot akarnak vásárolni, kapcsolatba lépnek azokkal, akik el akarják adni. Számos fizetési módot találhat, például készpénzt, PayPal, WesternUnion, Amazon ajándékkódokat, hogy csak néhányat említsünk..

Sokan megvizsgálják a Bitcoin vásárlását Indiában a PayPal segítségével, és azok számára a LocalBitcoins az eddigi legjobb választás. Kétlépcsős hitelesítéssel rendelkeznek minden egyes bejelentkezéskor, és még egy hitelesítéssel, ha új eszközről jelentkeznek be.

Az egyetlen hátrány ebben a cserében az ára. A Bitcoin gyakran túlértékesíthető a LocalBitcoins-on, vagy a piaci árnál magasabb áron. Ez megéri, ha névtelenül akarja megvásárolni a Bitcoin-t, de ha hosszú távon szeretné megvásárolni és tartani, válasszon alacsonyabb árat (díjat).

A Bitcoin készpénzzel történő vásárlása fizikai tranzakciót igényel. Ügyeljen arra, hogy nyilvános helyen tegye meg a körülötted lévő emberekkel, nehogy kirabolják.

INGYENES LOKALBITKINOK SZÁMLÁJA ITT!

Következtetés

Most, hogy áttekintettük a legjobb indiai Bitcoin-cserealkatrészeket, itt az ideje, hogy kitalálja, melyik működik a legjobban. Ha névtelenül akarja megvásárolni a Bitcoint, akkor a LocalBitcoins a legjobb választás. Ha a lehető legolcsóbb bitcoinokat szeretné vásárolni, akkor a Coindelta az Ön számára. Nem mondhatjuk egyszerűen, hogy melyik a legjobb mindenki számára, mivel az emberek megkapják saját preferenciáikat és tényezőiket, amelyeket a legjobban értékelnek.

Reméljük, megvilágítottuk, hogyan lehet Indiában megvásárolni a Bitcoin-t. Sok szerencsét!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector