Bitmain Antminer R4 áttekintés – Olvassa el, mielőtt megvásárolná!

A bányászat olyan tevékenység, amelyet mindig hatalmas eszközökkel és ugyanolyan hatalmas férfiakkal hajtottak végre. A bányák mindig az erősekkel és a bátrakkal társulnak, eleve elég ijesztő helyek. A bányaként funkcionáló nedves, sötét és gyengén megvilágított barlangok szinte mindig bizonyos nyugtalanságot okoznak, és gyakran a bányászat feladata a szakértőkre, magukra a tapasztalt bányászokra marad..

És mégis, az idők változnak. Ez a technika kora, a régi normák lebontásának és új, megfelelőbb egyezmények építésének kora. Ez a változás korszaka. És mint bármi mást, a bányaipart is érintette mindez. A bányászat már nem jár egyszerűen fizikai erővel és háttörő munkával. Valójában most valami egészen más és maximalizálható. Ez a kriptovaluta bányászat kora.

A világ még mindig nem épült fel teljesen a hatalmas világméretű jelenségből, aminek a Bitcoin kiderült. Azóta rengeteg más hasonló valutával ismerkedtünk meg, amelyek mindegyike saját egyedi tulajdonságokkal és nyereséggel járt. És most, amikor az egész világ többé-kevésbé el van ragadtatva a kriptovalutákban rejlő lehetőségektől, megismerkedtünk a következő forradalommal, amely a pénzügyi szektor újabb hullámzásának ígéretét ígéri, a kriptovaluta-bányászatét.

Csakúgy, mint a szokásos bányászok nemesfémekért, például aranyért, ezüstért és gyémántokért, úgy ezek az újkori bányászok kriptopénzekért bányásznak. Bitcoins, Litecoins, Dash, Ethereum és sok más kriptopénz bányászható, és mindegyikük nem kevésbé értékes, mint a másik.

Hogyan működik?

Mélyen a kriptovaluták bányászata valójában elég bonyolult tevékenység. Ez magában foglalja a tranzakciók ellenőrzését a blokkláncon úgy, hogy a lehető legnagyobb átláthatóság maradjon fenn, és ne történjen hamisítás. Ez biztosítja annak biztosítását, hogy a Bitcoin vagy bármely más kriptovaluta decentralizált maradjon, és egyetlen szubjektum vagy szervezet sem kapja meg a jogot arra, hogy szabályozó testületként működjön.


Ami a bányász munkáját illeti, bonyolult számítási problémák és matematikai algoritmusok megoldására valamilyen bonyolult hardvert használnak, amelyeket leggyakrabban bányászgépnek hívnak. Mivel sok bányász van szétszórva a világon, ez hasonlít egy versenyre, és aki először jut a megoldáshoz, megtarthat magának bizonyos mennyiségű érmét az adott pénznemben.

Felszíni szinten mindazonáltal a megfelelő bányászati ​​felszerelés kiválasztása a saját számára, az igények megértése és a megfelelő vásárlás. Ha valahogy rosszul választasz, és olyan bányászt vásárolsz, amely nem egészen felel meg az igényeidnek, elég nagy az esély arra, hogy a bányászkarriered szokatlanul rövid életű lesz. A bányász ugyanolyan kritikus fontosságú a vállalkozás sikere szempontjából, mint az autó üzemanyaga. A bányászatodat támogató megfelelő fúrótorony-modell nélkül egyszerűen nem fogsz sokat haladni.

A fenti tényeket szem előtt tartva folytatjuk a cikk lényegét. Célunk, hogy egy elég átfogó és felhasználóbarát áttekintést nyújtsunk a Bitcoin bányászok hosszú láncának egyik legújabb modelljéről. A kriptográfiai bányászat egyik legerősebb szereplője, nevezetesen az Antminer indította el, ez a modell azt ígéri, hogy mindent megad Önnek, amit esetleg kereshet, és még sok más.

Bitmain Antminer R4 áttekintés

Bitmain Antminer R4 áttekintésAz R4 elsődleges értékesítési pontja, hogy teljesen otthoni használatra optimalizálták. Gyakran, amikor egy ember bányászt vásárol, végül csak korlátozottan kell felhasználnia ugyanezt, pusztán a vele együtt csomagolt túlzott baj miatt.

Amint a bányász bekapcsol, szokatlan mennyiségű zajt generál, amely korántsem eléggé egészséges lakossági használatra. A hosszabb ideig tartó aktiválódás akár súlyos problémákat is okozhat a lakóhely, vagy bármely közvetlen környező település lakóival.

Az ilyen problémák elkerülése érdekében a bányásznak megfelelően elhelyezett korlátozó sapkával kell rendelkeznie a gép által keltett hangra. Míg néhány bányász és gyártó követi ezt a gyakorlatot, és nagy erőfeszítéseket tesz annak biztosítására, hogy a bányász a lakossági használatra előírt zajszinteken belül maradjon, sok más gyártó nem képes erre, egyszerűen azért, mert a kapcsolódó hardveres komplikációk nem teszik lehetővé egy ilyen változás.

Szerencsére az Antminer R4-et éppen erre a célra tervezték. Az R4-ben elhelyezett ventilátorok, amelyek bármely más eszköz esetében az elsődleges zajforrások, sokkal zajtalanul működnek, ami a kapcsolódó zavarok súlyos bukásához vezet..

Az Antminer R4 másik nagy eladási pontja, hogy történetesen az egyik leghatékonyabb bányász, aki valaha piacra került.

Kezdje el az R4 BITMAIN ANTMINER-t

Hash Rate

Amint azt fentebb kifejtettük, az R4 egyik legnagyobb tulajdonsága a kiemelkedő hatékonyság. Mivel a hatékonyság a bányászok hash arányának közvetlen szorzata, természetesnek tűnik, hogy az R4 a piacon elérhető összes bányász között a második legmagasabb hash aránygal büszkélkedhet. Tiszta hatékonyságát tekintve az R4 csak az Antminer S9 mögött áll, és megelőzi az Antminer S7-et.

Az R4 8,6 TH / s hash arányt ad, ami nagyon elképesztő, ha belegondol. Az ilyen bámulatos hash arány egy bányászon súlyosan befolyásolja a fúrótoronyhoz kapcsolódó jövedelmezőséget, és a piac szinte minden más versenyét felülmúlja..

Elektromos hatékonyság

A termék hatékonyságának másik közvetlen mérője, a bányászok vagy más módon, a fogyasztott elektromos energia mennyisége. Lehet, hogy egy termék minden tulajdonságában felülmúlhat, és egyszerűen a legint intuitívabb funkciókkal rendelkezik, amelyeket valaha is megvalósítottak, de ha történetesen elég ésszerűtlen energiafogyasztási igények merülnek fel, akkor valamilyen módon nem jobb, mint a többi termék eltérések a piacon, mivel a nettó felhasználói elégedettség semmilyen módon nem tapasztal emelkedést.

Az R4 által fogyasztott energia mennyisége 0,098 J / GH. Ez pontosan megegyezik azzal, amit az S9 kínál, és amely szintén vitathatatlanul a leghatékonyabb bányász a piacon. A Bitmain R4 tartalmazza a BM1387 chipet, amelyet a TSMC által kínált 16 nm-es FinFET technológia felhasználásával gyártanak. A rekordszámú, 0,098 J / GH energiaértékelés könnyen a valaha eladott energiahatékony bányászává teszi. Ami ezt a 16 nm-es chipet illeti, amely az R4 által kínált szinte hihetetlen hatékonyság mozgatórugója, előbb a BitFury gyártotta, majd később a TSMC kínálta.

Egy másik megjegyzés, hogy bár külön-külön is megtalálhatók a magas kivonatolási arányok és a nagy energiaértékek az eszközökön, valójában elég ritka olyan készüléket találni, amely nemcsak elképesztően magas kivonatolási arányt kínál, hanem erősen korlátozza az energia mennyiségét is. eszköz végül fogyaszt. A funkciók ilyen kombinációját talán még soha nem látták egyetlen fúrógépben, így az R4 minden bizonnyal az egyik legjobb eszköz, amelyet valaha is piacra dobtak.

Ár

Az Antminer R4 nem éppen olcsó. Ha azonban belegondol, mi a jó, ami valaha olcsóbb lett? Az R4-hez mellékelt funkciók csodálatos sokaságával és a kínált jellemzők hihetetlenül magas értékével nem meglepő, hogy az R4 a piaci átlagnál magasabb árral rendelkezik.

Szilárd meggyőződésünk, hogy még a súlyosbított árcédula sem elegendő ahhoz, hogy igazolja mindazt, amit az R4 kínál, ami azt jelenti, hogy még ha véletlenül is a jelenlegi áron vásárolná meg, akkor csillagos üzletet kapna és regisztrál egy csodálatos eszközre.

Az enyhén magas 1000 dolláros áron az R4 minden bizonnyal drágább, mint sok más eszköz, de olcsóbb is, mint jó sok kevésbé teljesítő fúrótorony. A termék költségei azonban minden bizonnyal kiszorítják az R4-et az átlagos hobbibányászok köréből, különösen azok, akik csak a bányászat vizét akarják először tesztelni.

A dedikált bányászok viszont nagy hasznot húzhatnak ebből az eszközből, még a megnövekedett ár mellett is.

Használat

Az R4-et egyetlen egyszerű céllal tervezték, a felhasználók kielégítésére. Az intuitív felhasználói felülettel és a csillagos weboldal felépítésével ez mindenképpen a felhasználói elégedettséget helyezi előtérbe. A portált nagy gonddal tervezték, és a menük és panelek felépítése elég sima és gördülékeny navigációt tesz lehetővé az oldalak között.

Ezenkívül a bányászat megkezdéséhez csak be kell állítania a pénztárcáját, és meg kell adnia annak címét. Ezután testre kell szabnia és el kell mentenie a bányászati ​​medence beállításait, ami fantasztikus és személyre szabott munkatapasztalathoz vezet. Néhány olyan egyedi tulajdonság, amelyet más generikus bányászok nem találnak könnyen, az a lehetőség, hogy ellenőrizzék vagy szabályozzák az olyan szempontokat, mint a ventilátor sebessége vagy akár a frekvencia.

Jövedelmezőség

Mint már kifejtettük, az R4 a piacon a második legnépszerűbb bányász. Csak az S9 után áll, és ennek következtében szintén nagyon jövedelmező. A bányász jövedelmezősége ugyanis a hash arányának közvetlen következménye.

Mivel a legtöbb hobbi bányász csak a nyereség megszerzésében és a bányászott érmékből való pénzszerzésben érdekelt, az R4-et úgy alakították ki, hogy az APW5 PSU tápegységgel körülbelül 845 wattos energiafogyasztást érjen el. Ami ezt az energiaigényt illeti, nem kell sokat aggódnia, mivel a legtöbb otthonban lesz egy konnektor, amely megfelel az ilyen rendű elektromos követelményeknek. Nem tagadható azonban, hogy a bányász használatának megkezdése során hamarosan az energiaszámlák és az áramfogyasztás súlyos emelkedése tapasztalható.

Ha úgy gondolja, hogy a teljes befektetése 1000 dollár a bányásznak és körülbelül 240 dollár az áramellátásnak, akkor a bányászati ​​kalkulátor szerint hozzávetőlegesen 527 napra lenne szükség, hogy megtérüljön befektetése, és elkezdjen valódi profitot keresni. A fenti információk azonban attól függenek, hogy az energiaszámlái féken maradnak, és mindig a 0,10 USD / KwH felső határ alatt kell maradniuk..

Ez azt jelenti Önnek, hogy ha véletlenül vásárol egy Antminer R4-et, akkor előbb vagy utóbb nyereséget fog szerezni, valószínűleg a fent említett napok száma után, de a mi részünkről mindig az a nagy feltételezés van, amelyet minden érintett tényezők állandóak maradnak.

A Bitcoins világában, ahol a dollár ár szinte mindig ingadozik és gyorsan emelkedik vagy csökken, egy ilyen feltételezés vadul nincs helyén. Összefoglalva: mindenképpen kockáztat, ha a bányász megvásárlását tervezi, és nem lehet garancia arra, hogy mennyi időbe telik, mire a bányász végre tisztességes nyereséget kezd el szánni.

Alacsony hang

A bányászokkal kapcsolatos egyik nagy tényező az általuk generált hang mennyisége. Bár látható volt, hogy a hatékonyabb bányászok általában több hangot adnak ki, a területen mindig zajlanak olyan újítások, amelyek ma már nagyon hatékony, de ugyanakkor viszonylag zajtalan eszközökhöz vezetnek, amelyek semmilyen módon nem okoznak ruckus a felhasználó számára. Az egyik ilyen új korú eszköz az Antminer R4.

Az R4 azért működik ilyen nagyszerűen, mert a bányászoknál gyakran használt hagyományos ventilátor rendszert egy forgókéses rendszer váltotta fel. Az osztott klímaberendezés hűtőrendszere és ventilátorai ihlették, amely általában nem használ, az R4-nek pedig 50% -kal sikerült csökkentenie a bányászat zaját..

A pontos mennyiséget csak 51 dB-ben mérték, ami nagyon rendes, ha összehasonlítjuk az R4 néhány kortársával. Ezenkívül a fúrótorony ventilátor sebessége automatikus vezérlésen van, ami azt jelenti, hogy a keletkező zaj mindig szabályozott és szabályozott.

Kezdje el az R4 BITMAIN ANTMINER-t

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector