BitPanda Review – Őszinte értékelés

Hacsak nem élt egy szikla alatt az elmúlt pár évben, semmiképpen sem hallottál volna arról a fenomenális dühről, amivé a Bitcoins vált. Miután az egész világot lesöpörte a lábáról, a Bitcoins jelenleg szépen a legnépszerűbb dolgok listáján ül. Legyen szó pénzügyi cégekről vagy pénzügyi szakértőkről, mindenki megőrül, felsorolva azt a sok mérföldkövet, amelyet a Bitcoinnak sikerült ledöntenie olyan rövid idő alatt.

2009-ben debütált, amikor egy titokzatos személyiség, aki a Satoshi Nakamoto álnéven járt, feltalálta őket, a Bitcoins hosszú utat tett meg. Legyen szó folyamatosan, de biztosan felkapaszkodva a devizadiagramokra, vagy dicséretre tett szert a világ leghíresebb személyiségeitől, a Bitcoins-nak sikerült mindent stílusosan elérnie.

És most, hogy könnyedén megszilárdították a világ egyik leghatalmasabb pénznemeként elfoglalt pozíciójukat, most elengedhetetlen, hogy az egész világ élvezhesse előnyeit és élvezhesse az elért sikert, és ezt is a legnagyobb kényelem és könnyedség.

KEZDJE A BITPANDÁT

Annak szükségességét

Ehhez pedig a legfontosabb dolog, amire a világnak szüksége van, egy olyan platform, amellyel bárki vásárolhat, eladhat vagy tranzakciót folytathat Bitcoins-szal. Léteznie kell egy olyan platformnak, amely nemcsak az általa kínált szolgáltatásokban variálható, hanem kellemesen könnyen használható és bonyolult az átlagfogyasztó számára.


Az egyik első dolog, amit az emberek keresni fognak egy ilyen szolgáltatásban, az, hogy a kereskedés megkezdéséhez rendelkeznie kell-e szakmai tapasztalattal vagy sem, ezért minél egyszerűbb a felület, annál szélesebb lesz a közönség, amelyet a szolgáltatás vonz. Ennek a Bitcoin kereskedési portálnak szintén rendelkeznie kell egy csillagos ügyfélszolgálati csapattal, a temperamentummal és a problémák legkorábbi megoldási képességeivel együtt, mivel minden új technológiához hasonlóan az embereknek is biztosan sok kérdése lesz, és kell, hogy legyen valaki hogy válaszoljak rájuk.

Ezenkívül egyetlen szolgáltatás sem teljes, kivéve, ha hiányzik belőlük a megfizethetőség, ezért ennek a Bitcoin szolgáltatásnak biztosítania kell, hogy bármi legyen is az általa kínált szolgáltatás, mindig a gazdaságilag megbízható és megfizethető fizetési tervek keretein belül kell maradnia..

A válasz: BitPanda

bitpanda áttekintésHa a fent felsoroltakhoz hasonló funkciókat keres, akkor nem kell messzire keresnie. A BitPanda egy olyan csere szolgáltatás, amely különösen a Bitcoins számára szolgál, és hatékony közegként szolgálhat a Bitcoins vásárlásához, eladásához és tranzakcióihoz..

Míg korábban Coinimal néven ismerték, később BitPanda névre váltott, és azóta a vállalat az egész európai régióban uralkodik a Bitcoin tőzsdék felett. A 2014-ben alapított vállalat soha nem zárkózott el attól, hogy újra feltalálja magát, és időről időre átértékelje szolgáltatásaikat, ezzel Európa egyik legsikeresebb kriptovaluta-szolgáltatójának pozíciójává vált..

Költségek és egyebek

Ha egy dolgot külön meg kell említenünk a BitPanda szolgáltatásáról, az az, hogy árfolyamuk kismértékben magasabb, mint sok más csere szolgáltatás. Ez azonban korántsem elkeserítő, mert a kissé megemelkedett árakért cserébe a BitPanda a visszaterhelés további funkcióját nyújtja.

A BitPanda által felszámított alapár valójában két kisebb elemre bontható, a piaci kamatértékre, minimális felárral együtt. Az az összeg, amelyet végül fizetni fog a megrendelésért, nagyban függ a választott fizetési módtól. Rövid ötlet, hogy az e-pénztárcák, mint például a Neteller, díjat számolnak fel Önnek, ami a drága oldalon valamivel nagyobb lehet, a Giropay, a SEPA, a Sofort és az EPS sokkal alacsonyabb és megfizethetőbb díjat számít fel.

Ezenkívül, a hozzávetőlegesen 2,1% -os prémiumon kívül, még egy kiegészítő díjat is fizethet a választott fizetési módtól függően. A hitelkártyák vagy a SOFORT átutalások körülbelül 2% -os külön díjat vonnak maguk után, míg az SKRILL-t használó ügyfeleknek hozzávetőlegesen 3,77% -ot kell fizetniük. A dolgok perspektívájának szemléltetése érdekében a legolcsóbb lehetőségek a Bitcoins vásárlására vagy a BitPanda fizetésére a Giropay-n keresztül vagy egy utalvány beváltásával lehetséges..

Felhasználói ellenőrzés

Mivel ezek kriptovaluták, amelyekkel itt foglalkozunk, minden csere szolgáltatás működésének kritikus szempontjának kell lennie annak az ellenőrzési szintnek, amelyet a felhasználóktól kér. Noha egyes felhasználók inkább a névtelenek maradnak a tranzakció során, és pénzügyi ügyleteik nagy részét is titokban tartják, a felhasználók egy külön kategóriája is lesz, akik nem sokat foglalkoznak azzal, hogy milyen ellenőrzést kell végezniük annak biztosítása érdekében hogy pénzük biztonságos tűzfalak és kiterjedt biztonságos azonosítási szintek mögött rejtve marad.

Nyilvánvaló, hogy bármely BTC-csere szolgáltatás egyszerre csak a két ügyfélkategória egyikét tudja teljes mértékben kiszolgálni. Ami a BitPanda-t illeti, lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy eldöntse, mi a legjobb számukra és pénzük számára. Többszintű ellenőrzési rendszerek esetén a hitelesítési szint kiválasztásának vagy megválasztásának lehetősége a fogyasztót terheli. Alacsonyabb hitelesítéssel megmentheti magát a személyes adatok felfedésétől a portálon, míg a magasabb szintű ellenőrzés megadja az erőt a nagyra értékelt tranzakciók lebonyolításához.

A BitPanda csak a legalapvetőbb felhasználói ellenőrzést kéri, mielőtt engedélyezi a vásárlást. A legalacsonyabb szintű ellenőrzésük egyszerűen a telefonszámot kéri, és semmi mást. Miután hozzáférést kapott ehhez az ellenőrzési szinthez, havonta összesen 50 euróig és összesen 600 euróig lehet tranzakciókat végrehajtani..

Ha úgy dönt, hogy fokoz egy szintet, és az igazolás második szintjére lép, akkor kormány által kiadott személyi igazolványra lesz szüksége. Miután elvégezték a szükséges alakiságokat, a tranzakciós limit további, rendszeresen 2500 euróra növekszik, és ez is csak a hitelkártyával történő fizetés esetén. Más fizetési módok esetében a limit akár 10 000 eurót is elérhet naponta.

Weboldal tervezés

Most a következő dolog, ami igazán fontos egy ilyen szolgáltatás szempontjából, az a fajta felhasználói felület, amellyel sikerült felszerelniük weboldalukat. Mivel a kriptovaluták viszonylag új területet jelentenek, az emberek még mindig haboznak a szolgáltatásra való feliratkozás vagy a pénzük bármelyikébe történő befektetés során.

És ha az első dolog, amit a weboldalon látnak, egy bonyolult szakzsargon, amelynek nincs sok értelme számukra, az csak súlyosbítja a területtel kapcsolatos kételyeiket. Emiatt a kriptográfiai szolgáltatásnak felhasználóbarát környezettel és valóban folyékony felhasználói felülettel kell rendelkeznie, amelyet a legegyszerűbb elmék könnyen használhatnak. A BitPanda történetesen éppen ilyen.

A BitPanda webhely felépítése és kialakítása elég egyszerű ahhoz, hogy bárki megértse, és a fogalmak nagy részét maga a weboldal is alaposan elmagyarázta. Hogy tovább segítsék ügyüket, a BitPanda nemrég, 2016 második felében díjat is nyert, amiért kiemelkedően teljesített a legújabb startupok és új üzleti vállalkozások között..

Magánélet

A kriptovalutákról szólva a befektetéseknek van egy másik sokat emlegetett és döntő aspektusa, amelyhez még nem nyúltunk hozzá, ez pedig a magánélet. A kriptopénzek sok felhasználója nagyon érdekelt abban, hogy minden tranzakcióját titokban tartsa, és ne kelljen megadnia személyes adatait bármilyen nyilvános platformon.

Míg egyes tőzsdék kínálnak ilyen szolgáltatást, sokuk lényegében megköveteli néhány személyes adat megadását a vásárlás előtt. Sajnos a BitPanda véletlenül az utóbbi kategóriába tartozik. A BitPandánál először be kell küldenie személyi igazolványát, mielőtt folytathatja a Bitcoins vásárlását vagy tranzakciókat folytathat velük.

Ez nyilvánvalóan kérdőjelet tesz a BitPanda által fenntartott adatvédelem szintjén, és hátrányosan befolyásolja a fogyasztók számát, mivel közülük jó néhány magánélet kedvelő, akik nem tudnak kompromisszumot kötni személyes adataikkal..

Sebesség

Ezen a területen egyáltalán nincs panasz. A BitPanda véletlenül az egyik leggyorsabb pénzváltási szolgáltatást kínálja, így az Ön által vásárolt bármilyen mennyiségű Bitcoint szinte azonnal jóváírják a pénztárcájában.

A sebesség valójában a kriptovaluta-tranzakciók egyik legkívánatosabb tényezője. Éppen ezért a Bitcoin nagyon sok más alternatív kripto-pénznem miatt éles versenyben van. Valójában a Bitcoin egyik alapvető hibája, hogy másodpercenként csak néhány tranzakciót képes kezelni. Ezzel szemben a piacon lévő néhány más kriptovaluta, például az Altcoins sokkal többet képes kezelni.

Hírnév

Mint korábban említettük, a BitPanda-t még 2014 októberében alapították. Ezután a Coinimal nevet kapta, és valójában az egyik legelső kriptográfiai szolgáltatás, amelyet elindítottak. Hatalmas tapasztalattal rendelkezik, képes hatékonyan kezelni mindenféle vásárlói problémát, és szinte soha nem teljesíti az ígérteket.

Követelésük további megalapozása érdekében egy díjat kaptak a startupok terén elért kiemelkedő eredményekért, amelyet a BitPanda 2016 októberében zsebelt be. Ilyen mérföldkövek, valamint az ügyfelek óriási hitével együtt támogatják őket, hogy a BitPanda az egyik leginkább jó hírű és bankképes szolgáltatások. Ha úgy dönt, hogy pénzét velük fekteti be, akkor biztos lehet benne, hogy az nem megy sehova.

Támogatott országok

A BitPanda történetesen a legelterjedtebb az európai országokban, és szinte vitathatatlanul uralkodik a régióban. Minden európai ország könnyen elérheti, és véletlenül megragadja az ottani piaci részesedés több mint felét.

Azonban egy szolgáltatás, amely történetesen annyira sikeres és minden vásárló által dicséretes, valahogy nem tudott sokat bővíteni. A BItPanda még mindig nem támogatott az Amerikai Egyesült Államokban. Hacsak a BitPanda nem hajt végre néhány jelentős bővítési tervet az elkövetkező jövőben, ez történetesen az egyik legnagyobb hiba a rendszerükben.

Záró megjegyzések

Titkosítási szolgáltatásként nem merülhetnek fel kérdések a BitPanda által kínált szolgáltatások hitelességével és hatékonyságával kapcsolatban. Ez mindenképpen az egyik leghatékonyabb szolgáltatás. Egy olyan szolgáltatás esetében, amely kizárólag Bitcoins-ügyletekkel foglalkozik, a BitPanda elég gyors, és a legtöbb tranzakció kezelése legfeljebb pár napot vesz igénybe.

Elképesztően jól tapasztalt, és történetesen ma jó pozíciót tölt be a piacon, sziklaszilárd hírnévvel együtt. Rendkívül ésszerű és megfizethető fizetési terveket ad, ha hitel- vagy betéti kártyával tervezi megvásárolni a Bitcoins-t. Noha kissé megemelkedett árfolyamuk van, a visszaterhelés egyedülálló tulajdonsága, amelyet véletlenül biztosítani tudnak, többet jelent, mint ami pótolja.

És mit érhet egy szolgáltatás, ha nem változik az ügyfeleknek nyújtott lehetőségek száma? Szerencsére a BitPanda ebben a tekintetben nem okoz csalódást, mivel valójában a fizetési lehetőségek és a fizetési átjárók meglehetősen kimerítő listáját kínálja, amelyek mindegyike, bár eltérő és változó átváltási árfolyammal, de szolgáltatásukban egyaránt hatékony és költséghatékony.

Hozzáfűzött megjegyzésként azonban a BitPanda fenntart egy bizonyos nyilvánosságra hozatalt abban az értelemben, hogy soha nem mutatják be nyíltan az ügyfelek előtt a díjat, amelyet végül felszámolnak, hanem egyszerűen megadják a teljes árat euróban, amelyet az ügyfélnek fizetnie kell..

Mint minden más szolgáltatás esetében, a BitPanda sem tökéletes, és előfordulhat, hogy bizonyos módosításokra és változtatásokra van szükség a tervezésében és a funkcionalitásában, mielőtt valóban tökéletes és nem esendő szolgáltatásnak lehetne nevezni. A BitPanda azonban még jelenlegi kapacitásában is az egyik legjobb és leginkább bankképes szolgáltatás marad, amely körül valóban megérdemli a bizalmát, és nem fog kudarcot vallani, ha véletlenül belefekteti a pénzét.

KEZDJE A BITPANDÁT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector