Changelly Review – Miben különbözik az Alakváltástól

Changelly – „a legjobb árfolyam keresése a kriptovaluta tőzsdék között”.

Ebben a Changelly-beszámolóban mélyrehatóan belemerülünk Changelly különböző területeibe, és ajánlásokat, előnyöket, hátrányokat adunk és javaslatot teszünk arra, hogy ez megfelel-e Önnek.

Kezdje el a váltást

Changelly háttere

A Changelly a kriptovaluta platformja, ahol célja a szokásos kereskedési platformok összetett akadályainak lebontása.

Changelly-review


A társaság egy kis bányászati ​​medence mellett indult 2013-ban, és működése 2015 folyamán kezdődött, ahol a bázisa a cseh Prágában található. A nyújtott szolgáltatás összeállt a Minergrate csapatával, bár a Changellyben található források szerint ez a két vállalat teljesen különbözik egymástól.

Ami a Changellyt illeti, olyan automatikus kereskedési robotokba fektettek be, amelyek egyesülnek a legnagyobb kereskedési tőzsdék, köztük a Poloniex és a Bittrex között. A kereskedés folyamata ajánlattételi ajánlatot tesz, majd felkéri a különböző tőzsdéket, hogy ajánlják a kereskedési párokban elérhető legjobb árfolyamokat.

A Shapeshift-rel összehasonlítva ezek a nyújtott szolgáltatások meglehetősen hasonlóak. Egyszerűbben fogalmazva: a Changelly lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutával kereskedjenek anélkül, hogy el kellene regisztrációra vagy regisztrációra jelentkezniük, vagy ilyen ellenőrzéseket kellene nyújtaniuk.

Hogyan regisztrálhatok a Changellyre?

1. lépés: Döntse el, mely érmékkel kereskedjen, miközben különféle lehetőségeket kínál, például Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin stb.

2. lépés: Az említett tranzakciós díjakat különféle fizetési módokon kell ellenőrizni.

3. lépés: A tranzakció továbbviteléhez a felhasználónak meg kell említenie a fogadó címet.

4. lépés: A felhasználóknak végleges igazolást kell tenniük, és az általuk kiválasztott pénznemben kell fizetniük.

A tranzakció befejezése után a felhasználó megszerzi a kért érméket a pénztárcájába.

Changelly javaslata az, hogy szinte mindenféle kriptovalutában elfogadja a vásárlásokat, és más kriptovalutákban is fogadhat kifizetéseket.

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára érmék vásárlását betéti / hitelkártyák használatával, de ez nem ajánlott és megfelelő megoldás, mivel az ilyen kártyák aránya nagyon magas és drága.

Hogyan működik

A Changelly programozói és fejlesztői egy egyszerű és egyszerű felületet hoztak létre, amely egyszerre vonja be és irányítja a felhasználókat az eszközök viszonzásának különböző folyamatain keresztül. Sőt, támogatják felhasználóikat azáltal, hogy elegendő és világos utasításokat adnak meg, amelyek lehetővé teszik, hogy a legfiatalabb befektető is kellemesnek és kellemesnek érezze magát a platform használatakor..

A felhasználó azonnal két legördülő menüt kap, amelyekben a felhasználók választhatnak, hogy két pénznem közül választhatnak-e cserére. Miután a felhasználó megadta a pénz / pénznem összegét, amelyből át akar váltani, Changelly megjeleníti a pénznem hozzávetőleges összegét, amelyben a felhasználók megkapják.

Ezt követően a felhasználó megváltoztathatja és végül megerősítheti az előzőleg megadott összeget. Az átváltási árfolyam, a felhasználó által megszerzett összeg és az érkezés várható ideje szintén egyértelműen megjelenik. Ezenkívül a Changelly kiszámítja és megmutatja a tranzakciós díjat, amely 0,5% -ot jelent, így elkerülhető a zavartság, miközben a felhasználók végigmennek a folyamaton.

A következő lépésekkel a folyamat majdnem elkészült. A felhasználónak meg kell erősítenie az előző weboldalakon említett összes információt, és hitelesítenie kell, hogy helyes-e. Erősen ajánlott figyelemmel kísérni az átadott információkat, és ellenőrizni, hogy minden pontos-e. Miután az összegeket átutalták a Changelly pénztárcájába, nincs lehetőség az információk megváltoztatására.

Végül az utolsó lépéshez a felhasználóknak át kell utalniuk a pénznem alapjait arra a pénztárcára, amelyben a Changelly biztosítja. A felhasználók dönthetnek úgy, hogy megismétlik a felsorolt ​​pénztárca címet, vagy beolvasják a QR-kódot.

Miután Changelly megszerezte a felhasználók pénzeszközeit, e-mailt küldenek a megerősítésről. A különböző cserepárosítások körülbelül 5-30 percig tartanak, és a felhasználók számíthatnak arra, hogy a végső pénznemet a pénztárcájukban határidőn belül elérik.

Másrészt, annak ellenére, hogy a weboldal jól megtervezett és könnyen használható, néhányszor összeomlott, és több gomb sem működött jól. Ha a Changelly csapata megoldja ezeket a kicsi, mégis érzékeny problémákat, kidolgozottak lesznek, a felhasználói élmény szempontjából magasan értékelt platform lesz.

Kereskedési díjak

A Changelly egyedülálló jellemzője az általa nyújtott szolgáltatás statikus díjai. Minden kereskedés biztosítja a 0,5% -os díjat, de általában meglehetősen versenyképes. Bár olcsóbb kamatokat találunk, ha közvetlenül a piaci kereskedési platformokon dolgozunk. Ha a felhasználók többféle kereskedést végeznek az altcoinok áthelyezéséhez, akkor van esély arra, hogy a Changelly valóban olcsóbb megoldássá váljon, különösen kisebb összegek esetén.

A 0% -os visszavonás és a jutalékok továbbra is megtalálhatók, így a felhasználók nem fognak rejtett díjakat látni. Hatalmas figyelmeztetést kell itt megemlíteni: a fiat devizával (azaz dollárral, euróval stb.) Folytatott kereskedések azt állítják, hogy tartják a 0,5% -os díjat, de a valóságban ez nem pontos. Minden az arányoktól függ, mivel változnak ezzel a módszerrel. A felhasználók nagy valószínűséggel nagy költségszinten, akár 40% -ig kereskednek egy adott napon.

Bár Changelly biztosítja, hogy figyelmeztesse Önt a magas díjakra, és a csapat megerősíti, hogy ez rajtuk kívül áll. Ezen tranzakciók feldolgozásához Changelly harmadik fél fizetési szolgáltatást igényel, amely nagymértékben változtatja az árfolyamot (jelenleg Indacoin).

Ez biztosan dühítő, de annál is inkább annak bizonyítása, hogy miért van ígéretes jövője a kriptovalutáknak: lehetővé teszik a világ számára az eszközcserét anélkül, hogy egy harmadik fél növelné a díjakat, de inkább minimális szinten tartja a díjakat.

Ha a felhasználók az érméket a szokásosnál alacsonyabb árfolyamon fogadják el, a Changelly megfelelő megoldás a gyors és hatékony elérés érdekében.

Érvek és ellenérvek

 • A támogatott érmék nagy listája így változatosságot teremt a felhasználók számára.
 • Jó ügyfélszolgálati segítség azokhoz a kérdésekhez, amelyeket 24 órán belül gyorsan megoldanak a megfigyelő szakértők.
 • Olcsó árak más tőzsdékhez képest, a fiat kivételével.
 • A Changelly tulajdonosai névtelenek és nem egyértelműek a nyilvánosság számára, ami a bizalom hiányának érzetét kelti a nyilvánosság részéről.
 • A díjak extrém szintig drágák, ha átalakítják őket a fiat cseréből.

Támogatott kriptovaluták

 • Basic Attention Token (BAT)
 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Gondolatjel
 • EOS
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Factom
 • Gólem
 • Litecoin
 • Monero
 • NEO
 • Fodrozódás
 • TenX

Ez csak egy számozott lista, 58 típusú érme van hátra. Ha egy bizonyos érme nem található, ne aggódjon, azt a közeljövőben hozzáadják és megtalálják.

A támogatott kriptovaluta kereskedési párok sokfélesége meglehetősen vonzóvá és érdekessé teszi a platformot. A csere lehetõséget teremt a két valuta cseréjére, minimális konfliktusok nélkül. A szokásos kriptovaluta-kereskedési platformok általában a kereskedési párokra korlátozódnak, értelmezve, hogy egyidejűleg a felhasználóknak több tranzakciót kell végrehajtaniuk a kívánt kriptopénz megszerzéséhez..

A Changelly használatával a felhasználók képesek lesznek saját kereskedési párjaikat használni egy tranzakcióval, ezért hagyja, hogy a szoftver végre vigyázzon a kereskedésekre.

Például: „a felhasználók ügyesen tudják kereskedni a DOGE-t Steem ellen egy tranzakcióban. Az utóbbi időben a fiat pénznem támogatását integrálták a Changellybe, a betéti és hitelkártyás vásárlások beillesztésével. Ez örvendetes kiegészítőt jelent az új felhasználók számára, annak ellenére, hogy a fiat és a crypto közötti változtatással vagy átalakítással kapcsolatos problémák merülnek fel. Nyilvánvaló, hogy figyelni kell a szolgáltatás díjaira.

Átadási korlátok

Changelly szándékosan korlátozza a felhasználó által cserélhető fiat pénznem mennyiségét, azonban ez csak ideiglenes, mivel csak a kereskedés első hetében korlátozott. Az amerikai, kanadai és ausztrál állampolgárok az első tranzakciójuk során 50 dollárral kereskedhetnek.

Ez a limit azonban 100 dollárra emelkedik a következő kereskedés esetén, amely 4 napon belül megtörténik. Egyetlen hét alatt a limit ismét 500 dollárra nő. Ezt követően már nem számítanak fel több limitet a kereskedésekre.

Ami a korlátokat illeti, nincsenek ellenőrzések és korlátozások a kriptovaluta mennyiségére vonatkozóan, amelyben a felhasználó képes cserélni. A felhasználóknak azonban teljes mértékben tisztában kell lenniük az egyes érmék minimális betéteivel. Ha a befizetés nem elegendő a hálózati díjak megfizetéséhez az alapok átutalása érdekében, nagy a valószínűsége annak, hogy a betét elvész és nem cserélnek érméket..

Changelly biztonsága

Biztonsági politikájuk részleteiről nem sok információt nyújtanak, bár a pénzeszközök biztosításánál nem sokat kell izgulni. A felhasználók összes pénzét nem tárolják a platformon. Másrészt az eszközöket a tranzakció lebonyolítása és az eszközök cseréje után gyorsan elküldik a pénztárcába. A fiók további védelme érdekében a biztonsági szint növelése érdekében Changelly elfogadta a kétfaktoros hitelesítést a bejelentkezéshez..

Vevőszolgálat

Teljesen világos, hogy az egész iparág úgy tűnik, hogy támogatja a hatékony és megbízható ügyfélszolgálatot. A legtöbb vállalat hipotetikus startup, amely hatalmas mértékben bővíti felhasználói bázisát. A fogzási problémák általában megtalálhatók és észrevehetőek maradnak mindenhol, beleértve magát Changellyt is. Úgy tűnik, hogy Changelly a lehető legnagyobb mértékben hatékony és megtisztelő munkát végez.

A csoport tagjai képzettek és készek válaszolni a kérdésekre néhány órán belül, és sok olyan eset és eset volt, amikor a problémákat 24 órán belül megoldották / megoldották. A weboldal tiszta és könnyen érthető felhasználói felületet kínál, ezért a felhasználóknak nincs szükségük sok oktatásra, mint olyanra, hogy altcoinokkal kereskedjenek.

Ezenkívül a részletes GYIK segít a felhasználóknak abban is, hogy megtanulják magukat az alapvető kriptovaluta-kereskedelmek átfogó és mély részéről. A támogatást és támogatást a weboldalon található e-mail űrlapon keresztül nyújtják. Ügyfél telefonvonalának meglétét nagyra értékelné a Changelly, de ez jelenleg vagy más versenytárs platformon nem létezik, beleértve a Spaceshiftet.

Egyéb Changelly vélemények

Különböző vélemények és Changelly-vélemények felfordulása létezik, és ez egy kicsit kaotikus problémához vezet a platform számára. A merész díjkövetelések továbbra is pusztítást okoznak a felhasználók számára. Az interneten egycsillagos vélemények vannak a drága fiat-kriptovaluta kereskedésekről.

Amint azt korábban elmondtuk, Changelly 0,5% -os díjakkal rendelkezik, de a valóságban ez valójában drágább az USD és az euró tranzakcióknál. A csapat azonban megalapozott magyarázatot ad az ésszerűtlen költségekre, de a felhasználók nem hajlandók hallgatni, de még mindig elég gyorsak ahhoz, hogy hangot adjanak csalódottságuknak.

Másrészt a legtöbb felhasználó biztonságos tapasztalattal rendelkezik a csere terén. Nem használnak csalárd lopásokat, érvénytelen számlákat vagy limitemeléseket, ezért ezzel kapcsolatban nincs panasz. A felhasználóknak továbbra is meg kell adniuk e-mail címüket, azonban nincs szükség semmilyen ellenőrzésre, így a felhasználók inkognitóban maradhatnak.

Azok a felhasználók, akik számos problémát és hibát követnek el pénztárcájukkal és a blockchain választásaival kapcsolatban, megemlítik, hogy problémáikat lehetőség szerint gyorsan módosítják.

Van egy érdekes, mégis furcsa áttekintés, amely azt jelzi, hogy az alapok vagy hiányoznak, vagy a tranzakciók befagynak a rendszerben, de ez nem különösebb vagy újabb az iparban, mivel a kriptovaluta műveletek még mindig fejlődnek és átlépik a technikai határokat.

Ha a felhasználók továbbra is óvatosak a díjak és a pénztárca címek megerősítésében és ellenőrzésében, akkor valószínűbb, hogy a felhasználók nagyon könnyen átélhetik a Changellyt.

Következtetés

Az igazi kérdést feltenni kell, hogy vajon Changelly jó-e vagy sem? Amint azt Changelly elmondta: „A felhasználók gyorsan és egyszerűen kereskedhetnek az altcoinokkal az igényeiknek megfelelően. A 0,5% -os kriptovaluta-kereskedési díj nem zsaroló – valójában meglehetősen olcsó egy ilyen kényelmes terméknél. “

Annak ellenére, hogy világos formáját mutatja, maga a vállalat nem olyan áttetsző, mint lehet. A Minergate-hez hasonlóan a tulajdonosok sem állnak közvetlen közelben, sem magabiztosan mutatják be valódi kilétüket, ami mindig kissé megterhelő, mivel senki sem lenne hajlandó vállalni a hibát vagy felelősséget, ha bármilyen borzalmas kérdés merülne fel. Ezt a gondolatot szem előtt tartva, Changelly nem tárolja az érméket egy számlán, mivel pénzeket fizet ki nagy tőzsdei platformokra, mielőtt közvetlenül a tisztelt pénztárcába fizetne be.

Szubjektív kérdésben semmilyen szélsőséges problémára nem találtak jeleket a Changelly használata során. Technikai kérdéseket találtak, de a Changelly csapata gyorsan és szellemesen reagált, mivel felkészültek az ilyen problémák kezelésére. Azoknál az altcoin kereskedéseknél, amelyekhez makulátlan és egyszerű, egyértelmű megoldás szükséges, a Changelly ajánlott választás.

Kezdje el a váltást

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector