Coinmama Review – Őszinte Szemle

Az emberiség felhatalmazása, egy-egy ember”. A Coinmama pénzügyi szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsabb, biztonságosabb és interaktívabb módon tapasztalhassák meg a kriptovaluta nemzetközi szintű vásárlását. Ebben a Coinmama áttekintésben megvizsgáljuk a Coinmama szempontjait, és kitaláljuk, hogy nagyszerű-e az Ön számára.

Kizárólag abban a hitben reménykedve, ahol a pénz jövőbeni betekintését nem más, mint maguk az emberek irányítják megfelelő módon. Ami magában foglalja a „közvetítők, finom nyomtatás és rejtett díjak”.

Olyan világ megteremtése, amelyben nincsenek nyelvi akadályok, hatékony ügyfélszolgálattal, amelyet a felhasználók megérthetnek és attól függhetnek.

Kezdje el a COINMAMA-val! Háttér a Coinmama

Egy 2013-ban alakult kriptovaluta-tőzsde, amely Szlovákiában volt bejegyezve, de a New Bit Ventures Limited tulajdonában volt, amelynek központja Izraelben található. A műveletek világszerte 217 országban működnek, és jelenleg az Egyesült Államok 24 államában találhatók. A felhasználók megvásárolhatják a Bitcoin és az Ethereum betéti és hitelkártyákat, vagy akár a Western Union-on keresztül is.


Meg kell azonban jegyezni, hogy a Coinmama nem teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy kriptovalutákat értékesítsenek vagy kereskedjenek, ehelyett a felhasználók által végrehajtott összes vásárlást a vállalat saját tőkéjéből és eszközeiből küldik / utalják át, így a tranzakciók stabilabbak és ingatagabbak lehetnek, mint a versenytársai.

Coinmama kiáltja, hogy kitűnik az egyik leggyorsabb és legkönnyebb módszerként bitcoinokat vagy Ethereumot vásárolni betéti vagy hitelkártyával. Ez egyedülálló, mivel a legtöbb tőzsde nem kínál ilyen funkciót.

Regisztráció a Coinmamánál

A Coinmama csak weboldalként jelenik meg, bár nincs mobil alkalmazás. Ezenkívül a Coinmama nem adott ki olyan alkalmazásprogram-interfészt (API), amely lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy olyan kereskedelmi alkalmazásokat hozzanak létre, amelyek párhuzamosak vagy egybevágnak a platformmal. Világszerte elérhetősége mellett az egyik legérdekesebb és legvonzóbb funkció, amelyet a Coinmama nyújt a felhasználóknak, lehetősége van 150 dollárig terjedő kriptopénz megszerzésére anélkül, hogy bármilyen bizalmas információt szolgáltatna, amely igazolja személyazonosságukat. Ez sok más versenyző között nem elérhető.

E határon való túllépéshez azonban a felhasználóknak KYC és AML okokból hivatalos kormány által kiadott személyi igazolvánnyal (általában útlevél, nemzeti személyi igazolvány vagy vezetői engedély) kell igazolniuk személyazonosságukat, beleértve az ellenőrző űrlapok hozzáadását, például teljes nevüket, beillesztésük dátumát születési, nemi, lakcím- és hitel- vagy betéti kártya száma. A számlák hitelesítéséhez be kell nyújtani a dokumentumok mindkét oldalát, ahol a Coinmamának meg kell győződnie arról, hogy a megadott dokumentumok:

 • Teljesen vagy összesítve mutatják be;
 • Kiváló minőségű képek (színes képek, amelyek 300 dpi vagy nagyobbak);
 • Érvényes dokumentumok, a lejárati idő egyértelműen látható;
 • A fájl maximális mérete 4 MB lehet.

Minden, a Coinmama részére ellenőrzésre küldött dokumentumot néhány órán belül feldolgozunk, munkaidőben, meghosszabbított feldolgozási idővel pedig esténként és hétvégén. Bár a Coinmama biztosítja, hogy az ügyfélszolgálat munkatársai lehetővé teszik a gyors feldolgozást, amely segíti a felhasználókat az ellenőrzésükben.

A kezdeti szakaszban az igazolás általában kevesebb, mint 10 percet vesz igénybe. Ezt a fázist követően a felhasználók folytathatják azonnali kriptovaluta megvásárlását, amelyben a megrendelések leadása után a megrendelések leszállítása néhány percen belül megtörténik. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihasználják a mozgó ármozgásokat. Nem fog elakadni, ha nem tud rendelni, amikor a piac bika.

A megrendelések befogadása után a vásárlás idején érvényes árfolyam zárolódik, amely értelmezi, hogy a felhasználók ugyanannyi kriptovalutát kapnak, mint amennyit megrendeltek, függetlenül a megrendelés időpontja és a vásárlás közötti esetleges változásoktól. a kriptovaluta átadásának ideje.

Amint azt a fejlesztői államok kutatják, ennek fő oka az a szkepticizmus és tévhit, amelyet akkor hoztak létre, amikor a megbízásokat a piaci árfolyamhoz rögzítették, általában akkor, amikor a fogyasztók a vártnál kevesebb devizát érnek el. Ha volt esély a megrendelés törlésére, a Coinmama rendszere automatikusan törli a tranzakciót és visszatéríti az összeget a felhasználó bankszámlájára.

A regisztráció lépései:

 • Regisztráljon egy fiókhoz.
 • Válassza ki a megvásárolni kívánt Bitcoin mennyiségét, és kattintson a „Vásárlás most” gombra..
 • Válassza ki a fizetési módot.
 • Töltse ki az űrlapot a fizetéssel kapcsolatban, pl .: készpénz vagy Western Union.
 • Erősítse meg a fizetést.
 • Erősítse meg a pénztárca címét.
 • Miután a Coinmama megkapta és ellenőrizte, az érméket a tisztelt pénztárcába szállítják.

Kezdje el a COINMAMA-val!

Hogyan vásárolhatunk Bitcoin-t a Coinmama-on?

A Bitcoin hitel- vagy betéti kártya használatával történő megvásárlásához a Coinmama nem követeli meg a felhasználóktól, hogy betéti vagy hitelkártyájukon keresztül regisztráljanak, hogy kriptovalutát vásárolhassanak a tőzsdén, hanem a Bitcoin vásárlásához hitel- vagy betéti kártyával, a Coinmama nem követeli meg a felhasználókat, hogy regisztrálja hitel- vagy betéti kártyáját, hogy kriptovalutát vásárolhasson a tőzsdén.

Alternatív megoldásként az eljárás kimondja, hogy miután a felhasználók felírtak, függetlenül attól, hogy igazolják-e személyazonosságukat, a megrendelés előállításához folytatják a vásárláshoz szükséges összeg kiválasztásával, a pénztárca címének megadásával és végül a kártya kitöltésével. részletek a pénztár oldalon. Meg kell jegyezni, hogy ha a felhasználók már megerősítették személyazonosságukat, hitelkártya-címüknek meg kell egyeznie az ügyfélszámla-címével.

A Coinmama szerverek nem tárolják az ügyfél hitel- vagy bankkártyájának adatait. A fizetés befejezése után a tranzakciót a hitelkártya-feldolgozó feldolgozza, legfeljebb 20 perces időtartammal, mielőtt átutalnák az ügyfél pénztárcájába. A fizetési és pénztárca cím visszaigazolása után a kriptovaluta átkerül a felhasználóhoz. A felhasználók minimálisan 60 USD-t vásárolnak (ekvivalens EUR-ban) a Coinmama-on, azonban ez a Bitcoin árától függ (a tényleges alacsony vásárlás függetlenül attól, hogy 0,1 Bitcoin bejegyzett ára milyen)..

Más versenytársak ellenére a Coinmama nem kínál online pénztárcát a felhasználók számára, hogy a tőzsdén kriptovalutájukban tároljanak. Így a vásárlás után a felhasználóknak el kell dönteniük és létre kell hozniuk a megfelelő pénztárcát, hogy elküldjék az összeget, miután megvásárolták. A pénztárca címeit meg kell erősíteni, és ennek érdekében a felhasználóknak e-mail linket kell kapniuk a Coinmamától annak érdekében, hogy megerősítsék a cím jogszerűségét vagy sem. Ezen érvényesítési protokoll miatt a felhasználók nem vásárolhatnak kriptovalutát mások nevében vagy mások nevében. Azoknak a felhasználóknak, akik pénznemet szeretnének átutalni egy másik személy pénztárcájába, fontolóra kell venniük a protokollt, hogy ezt saját pénztárcájuk szolgáltatóján keresztül tegyék meg..

Díjak

A Coinmama vetélytársaival összehasonlítva a tranzakciós díjak viszonylag magasak, az egyes tranzakciókért 5,5% -ot fizetnek a Coinmama-nak. A díj mértéke már benne lesz a Bitcoin vagy az Ethereum kamatában, amely egyértelműen megjelenik a Coinmama weboldalán. Ezenkívül minden betéti és hitelkártya-tranzakció után további 5% -os díjat számítunk fel. A felhasználók megkapják a díjat, miután kiválasztják a fizetési módot. Ezen túlmenően, attól függően, hogy a pénzintézet „tranzakciónak” tekintené-e a tranzakciókat, a felhasználó bankja vagy kártyakibocsátója készpénz-előleg díjat számol fel. A kutatás kimondja, hogy a felhasználóknak további 10% -ba kell fektetniük a díjakba, amikor a Coinmama-on keresztül végeznek tranzakciókat.

Kezdje el a COINMAMA-val!

Vásárlási korlátok

A Coinmama segítségével a felhasználók kihasználhatják a magas vételi limiteket, különös tekintettel a hitelkártya-tranzakciókra. A Coinmamánál regisztrált felhasználók napi 5000 dollárt vásárolhatnak, ebben havonta maximum 20 000 dollár havonta. Napi szinten a limitek 24 óráig tartanak, amíg el nem érik a limitet, míg a havi limit az előző 30 nap összesített összege. Jelenleg USD és EUR árfolyamokat jelenít meg, de a közeljövőben más pénznemeket is hozzáadnak . A platform azonban különböző megrendeléseket fogad el minden pénznemben, ahol meg kell jegyezni, hogy az átváltási díjak felszámításra kerülnek és alkalmazhatók az USD vagy EUR kivételével..

Bizonyos mennyiségű kriptovaluta megvásárlása attól függ, hogy az ellenőrzés mely szakaszban érte el a felhasználók a platformot. Nagyobb összegek vásárlásához a felhasználóknak sok dokumentációt kell benyújtaniuk. Minél több dokumentáció található, a felhasználók jogosultak lesznek a szokásosnál több pénznem vásárlására. Másrészt a felhasználók továbbra is kötelesek lesznek betartani azokat a szabályokat, amelyekben napi és havi korlátokat számítanak fel, függetlenül attól, hogy a felhasználók milyen szakaszban érték el az ellenőrzésüket. Az alábbi pontok a korlátok és követelmények egyszerűsített változatát mutatják be:

 • 1. szint: Ezen a szinten keresztül a felhasználók 10 000 USD-ig vásárolhatnak a szolgáltatás használatával. Ez a szakasz csak a hatóság által kiállított igazolvány benyújtását követeli meg a felhasználóktól (a fentiek szerint)
 • 2. szint: Ez a szint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 50 000 USD értékű kriptovalutát fizessenek. Ahhoz, hogy a felhasználók hozzáférhessenek a szinthez, elengedhetetlen, hogy a felhasználók két érvényes, állam által kiállított személyi igazolványt nyújtsanak be, beleértve olyan dokumentumokat is, mint például a közüzemi számlák vagy az önképek, azaz a felhasználó szelfije, azonosítójukkal együtt.
 • 3. szint: Ez a Coinmama engedélyezésének és ellenőrzésének legfőbb szintje vagy szakasza, és hozzáférést biztosít a felhasználók számára, hogy akár 1 millió USD-t vásárolhassanak kriptovalutában. A felhasználók megszerezhetik ezt a jogosultsági szintet egy rövid űrlap kitöltésével és e-mailben elküldhetik a Coinmamának a kapcsolattartó segítségével: [e-mail védett] vagy postai úton.

Támogatott országok és államok

Mint már fentebb említettük, a Coinmama kölcsönös támogatást nyújt számos ország számára, valószínűleg a legszélesebb körben elterjedt a kriptovaluta-tőzsdék között, nevezetesen több, mint a legtöbb közvetlen versenye, mint például a Coinbase és a Bitstamp. Azok az országok, amelyekben a Coinmama nincs bejegyezve és működőképes, valóban jóváhagyott országok. A Coinmamától való vásárláshoz a nem jóváhagyott országok felhasználóinak be kell nyújtaniuk az ilyen országokban kiállított VISA vagy MasterCard kártyát. Ezenkívül a Coinmama elérhető a felsorolt ​​amerikai államokban:

 • Arizona
 • Kalifornia
 • Colorado
 • Florida
 • Illinois
 • Indiana
 • Kansas
 • Kentucky
 • Louisiana
 • Massachusetts
 • Maryland
 • Michigan
 • Missouri
 • Montana
 • Nevada
 • New Jersey
 • Új-Mexikó
 • Észak-Karolina
 • Pennsylvania
 • dél Karolina
 • Tennessee
 • Texas
 • Virginia
 • Wisconsin

Ezen túlmenően, mivel a tranzakciókat a Western Unionon keresztül dolgozzák fel, a Coinmama egyfajta webhely, ahol a felhasználók kriptovalutát vásárolhatnak „készpénz” betétek révén.

Biztonság & Vevőszolgálat

Annak ellenére, hogy a Coinmama arányosan kicsi marad a kriptovaluta élő hálózatának és ökoszisztémájának cseréjeként, még mindig ki vannak téve minden ismert kibertámadásnak és biztonsági megsértésnek, de folyamatosan és lassan növelik piaci részesedésüket és bevételeiket. Bármennyire is pompázónak tűnik, a Coinmama a verseny alatt van, mivel havonta átlagosan 600 000 látogató látogat el, ehhez képest a Coinbase havonta 34 millió látogatást regisztrál online, míg a Poloniex óriási mennyiségű látogatást, azaz 44 millió látogatót ér el ugyanabban az időszakban.

A Coinmama kapcsolatot létesített a Pénzügyi Bűnözés Elleni Hálózattal (FinCEN), ahol pénzszolgáltatóként regisztrálták. Másrészt meg kell jegyezni, hogy a Coinmama nem rendelkezik kriptovalutával a felhasználók nevében, ami kevésbé hajlamos a számítógépes és hacker támadásokra a többi cseréhez képest. Azonban megőrzi a felhasználók hitelkártya-információinak dokumentációját, bár a Coinmama honlapja kimondja, hogy a hitel- és betéti kártya adatait nem menti a csere szerver.

Az ügyfélszolgálatot és a GYIK átfogó listáját levélben lehet elérni. Összességében többnyire az összes kriptovaluta-tőzsde a felhasználói válaszok internetes áttekintését teszi közzé. Meggyőződésünk azonban, hogy ez nem okoz problémát a válaszidőkkel kapcsolatban, mivel a legtöbb kérdésre 24 órán belül válaszolunk, de hosszú válaszok érkeznek hétvégén vagy munkaszüneti napokon. Normál munkaideje vasárnaptól csütörtökig – 11 és 7 óra között csendes-óceáni idő szerint.

Megszüntetés

Annak ellenére, hogy a Coinmama különféle juttatásokat kínál a felhasználóinak, beleértve az egész világon elérhető hozzáférést, a Western Union-on keresztüli különböző készpénzfizetési módokat, az azonnali hozzáférést az Ethereumhoz és a Bitcoin-hoz hitel- és betéti kártya vásárlásával, valamint napi magas limitekkel rendelkező érmék vásárlásával, sok hátránya is van. Például:

 • A Coinmama csak a megrendeléseket engedélyezi a felhasználók számára. A legtöbb tőzsde lehetővé teszi a felhasználók számára a kereskedést / eladást, így ennek a platformnak a hatékonysága a többi tőzsdéhez képest meglehetősen egyszerű. Ezenkívül a Coinmama nem fogja megtartani a megvásárolt valutát, így bármikor, amikor a felhasználó el akarja adni kriptóját, ennek érdekében egy másik tőzsdén kell regisztrálnia..
 • Mint ismeretes, a Coinmama hitel- és betéti kártyás fizetéseket kap a világ legtöbb országától, azonban más választási lehetőségeket nem kínál, mivel az átutalásos vagy a SEPA-fizetések képtelenek, ami végül hátráltatja őket verseny riválisaikkal.
 • A Coinmama mindeddig csak a Bitcoin-ot és az Ethereumot támogatja. Ezenkívül a fejlesztők kijelentették, hogy a jövőben más kriptovaluták hozzáadására is törekszenek, azonban Coinmama kevés érdeklődést mutat az azonnali tervek iránt, hogy megvalósítsa az álmot más valuták támogatásában. Ez egy perc a többi platform által világszerte kínált részvények szempontjából. Példa: A Poloniex több mint 70 különböző kriptovalutát biztosít a felhasználóknak, amelyekkel kereskedni lehet. A Poloniex például több mint 70 különböző kriptovalutát támogat.
 • A Coinmama nem rendelkezik mobilalkalmazással, ahol nem szerencsés azok a felhasználók, akik gyorsan vagy útközben szeretnének kriptovalutát vásárolni, és ellenőriznek más kérdéseket, például az egyenleg követését.

A hátrányokkal összehasonlítva a Coinmama egyik kiemelkedő előnye, hogy biztosítja, hogy a felhasználókat befolyásolják a biztonságos és biztonságos digitális pénztárca felállítása. A Coinmama weboldala erős pártfogója annak biztosításában, hogy a felhasználók ne hagyják devizájukat a tőzsdén, mivel hajlamosak a hackerekre és más olyan kibertámadásokra, amelyekben ez jó lehetőség, mivel az összeg eléri a felhasználók pénztárcáját. Mivel a kriptovaluta nem a felhasználó számláján vagy nevén alapul, a Coinmama elég hatékony ahhoz, hogy a felhasználók legyenek óvatosak és szorosabbra zárhassák digitális pénztárcájukat (vagy másik lehetőségként vásárolhassanak hardveres pénztárcát)..

Következtetés

A Coinmama biztonságos, megbízható és őszinte brókerként erős pozícióval vagy pozícióval rendelkezik a kriptovaluta online közösségében. Bár a Coinmamával való kapcsolattartás során drága lehet a kereskedelem, és nem rendelkezik minden olyan további funkcióval, amelyet a többi tőzsde a szolgáltatás szempontjából tesz, a fogyasztói etika és a kereskedelem biztonsága biztonságos, megbízható és hatékony.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector