Érmék falának áttekintése – Hogyan állnak ki

Ha a legkisebb mértékben is érdekli a potenciális pénzügyi befektetési konstrukciók figyelemmel kísérése, vagy akár az az általános szokása, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri a világ összes jelenlegi eljárását, nincs egyetlen esélye sem annak, hogy kihagyhatta volna a dicsőséges és hirtelen a Bitcoins által tapasztalt népszerűség.

A Bitcoin, amelyet széles körben kriptovalutának tekintenek, 2009-ben kezdett hullámozni, amikor az online tranzakciók egyszerűsítésének eszközeként indították útjára, és az általánosan elfogadott valutaként emlegették, hogy forradalmasítsa az online tranzakciók működését..

Sajnos, ez nem igazán felelt meg minden felhajtásnak, és hamarosan névtelenné vált. De a Bitcoins története még nem ért véget. Csaknem egy évtizeddel később a Bitcoins látványosan megtérült. Miközben lopva másztak a valutalétrán, szinte észre sem vették a lakosságot, 2017-ben minden rekordot megdöntöttek, amikor minden idők legmagasabb szintjét, 19 783,06 dollárt érték el..

Mivel a befektetők őrületbe keveredtek, és bizonyos magánszemélyek, akiknek volt olyan szerencséjük, hogy még 2009 és 2010 között befektettek a valutába, hatalmas okokat találtak az ünneplésre, a világ látta, milyen példátlan hatalomnak bizonyultak a Bitcoins.

Ebben az érmék falának áttekintésében mélyebbre fogunk mélyedni abban, hogy mi az érmék fal, és hogyan emelkednek ki, de először egy tájékoztató!

Érmék falának áttekintése: Tájékoztató


wallofcoins áttekintésA Bitcoins erejének növekedésével felmerült a hatékony platformok iránti igény, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a világ minden tájáról a Bitcoins üzletkötést, és ténylegesen felhasználják őket tranzakciók lebonyolítására. Természetes, hogy számos ilyen platform és alkalmazás fel van tüntetve, az egyik az Érmék Wallja.

A Wall of Coins olyan csere szolgáltatás, amely csak a Bitcoins szolgáltatásait szolgálja ki, és lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy közvetlenül a másik féllel összekapcsolva vásárolják és adják el a kriptovalutát. A Wall of Coins által használt csatornákat teljes körűen biztonságosnak és megbízhatónak tartották, miközben maga a szolgáltatás kényelmes és könnyen használható.

Az érmék falának néhány elsődleges jellemzője, hogy nulla százalékos tranzakciós díj, webes API, és végül az a tény, hogy hűtőházi tartalékaik vannak az érmék tárolására.

Nem számít, hogy Ön tapasztalt vevő-e a kriptovalutáknak, vagy éppen az első vásárlás előtt áll. Az érmék falán mindenki megtalálható. Ha Ön valóban tapasztalt vevő, akkor azt tapasztalja, hogy rengeteg lehetősége van felfedezésre, és számos fizetési lehetőség kínálkozik tranzakcióinak ösztönzésére.

Azok számára, akik teljesen újak az egész folyamatban, az Érmék Wall tulajdonképpen valami nagyszerű dolgot tartogat. Van egy SMS-rendszerük, amely önmagában is egyedülálló, és az első alkalommal végigvezeti a vevőt a vásárláshoz szükséges mindennel, és hasznos ajánlásokat is ad, amelyeket követhet, hogy a lehető legjobb szolgáltatást és terméket szerezze meg a pénzéért. Pontosan ez az oka annak, hogy az érmék fal nagyszerű választás az első olyan vásárlók számára, akik készpénzüket Bitcoins-ra akarják költeni.

Mit kell keresni

Először is, még mielőtt elkezdenénk mélyreható elemzést adni arról, hogy miről szól az Érmék Wallja, és hogyan sikerül elvégeznie azt, amit csinál, nagy szükség van arra, hogy megértsük, mi az, ami egy rendszeres régi csere szolgáltatást eggyé tesz. azok közül a csúcsminőségű és hatékony, de egyszerűsített eszközök közül, amelyekről úgy tűnik, mindenki beszél. Alapvetően meg kell értenünk, mi teszi a nagyszerű kriptovaluta-szolgáltatást.

Először is, mint minden nagyszerű szolgáltatás esetében, elengedhetetlen a könnyű használat. Végül is mire jó az a szolgáltatás, amely a legfrissebb szolgáltatásokkal és bármilyen őrült funkcióval rendelkezik, ha csak gondolni lehet, ha nem is engedi az ügyfeleknek, hogy nagyobb gond nélkül hozzáférjenek hozzájuk?

Másodszor, a jó kriptovaluta-váltási szolgáltatáshoz képesnek kell lennie arra, hogy a fizetési módok sokféle közül válogasson. Nem mindenki kényelmesen hajlandó fizetni hitelkártyával, vagy például közvetlen átutalással. Kivéve, ha jó fizetési lehetőségekkel rendelkezik, a fogyasztói bázis jó része elégedetlen marad.

Ezenkívül egy jó csere szolgáltatásnak megfizethető fizetési tervvel kell rendelkeznie, vagyis elfogadható árakat kell kínálnia mindenféle fizetési lehetőségre és kriptovalutára. Végül nem beszélhet egy jó szolgáltatásról anélkül, hogy megemlítené a csillagos ügyfélszolgálati csapat szükségességét. Hacsak az ügyfelek panaszait nem kezelik leghamarabb, nincs ok arra, hogy folyamatosan visszatérjenek az érintett portálra.

Kifizetések és vásárlások

Az érmék Wallja elég rugalmas abban az értelemben, hogy teljes szabadságot ad az eladónak, hogy elfogadja a kívánt fizetési módot. A vásárlóknak viszont meg kell vizsgálniuk a rendelkezésre álló rendelési könyvet, hogy ellenőrizzék, elfogadható fizetési módjuk elfogadható-e az eladó számára.

Az, ami az érmék falát nagyszerűvé teszi, az az, hogy az eladónak sokféle fizetési lehetőség közül választhat. Vagy fogadhatnak el készpénzes betétekkel történő fizetést, vagy hitel- vagy betéti kártyás fizetést kérhetnek. Még a közvetlen átutalás is lehetőség. Miután azonban az eladó meghatározta a fizetési módot, a vevőnek ezt figyelembe kell vennie és csak az eladó által meghatározott módon kell fizetnie..

Statisztikailag az eladók általában inkább egy egyszerű készpénzes befizetést választanak, amely a vásárlók számára is a legelőnyösebb fizetési módnak tűnik. Ezek a készpénzbetétek azt jelentik, hogy a vevőnek fizikailag a bankba kell mennie, és az elfogadott összegért befizetnie kell az eladó számláján.

Miután az eladó megkapta az összeget a számláján, vissza kell térnie a portálra, és vissza kell igazolnia a fizetés teljesítését. Az igazolás kézhezvétele után csak ezután írják jóvá a szükséges számú Bitcoint a vevő számláján.

Ahol áll

Ha összehasonlítja a Wall of Coins-t a piacon lévő más népszerű csereszolgáltatásokkal, akkor azt tapasztalhatja, hogy valójában számos területen drága az ára. Míg más pénzváltási szolgáltatások, például a BitQuick és a LibertyX 2% -ot, illetve 1,5-8% -ot számítanak fel a szolgáltatásaik használatával végzett minden cseréért, az érmék Wall csak 1% -ot számít fel minden tranzakció esetén.

Egy másik fantasztikus tulajdonság, amely az érmék falát remek választássá teszi, az a tény, hogy nincs szükség személyi igazolványra a tranzakcióhoz, míg az összes többi vezető csere szolgáltatás megköveteli, hogy ügyfeleik személyi igazolványt nyújtsanak be. Míg a BitQuick és a LibertyX nem engedi meg, hogy azonosító nélkül végezzen tranzakciókat, a LocalBitcoins bizonyos esetekben megkövetelheti személyazonosító okmány benyújtását is. Ez a funkció azonban az érmék falát is érzékeny csalások célpontjává teszi, és ideális platformká teszi az illegális tranzakciók lebonyolításához.

Ami a szolgáltatás elérhetőségét illeti, jelenleg összesen 12 országban működik és működik, köztük az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Brazília, Németország, Mexikó és Lengyelország. Összehasonlítva ezt más népszerű cserékkel, azt tapasztalja, hogy bár a LocalBitcoins elérhető az egész világon, és szinte minden más országra kiterjeszti a támogatást, a BitQuick és a LibertyX csak az Amerikai Egyesült Államok keretein belül érhető el és működik..

A korlátok megértése és a magánélet védelme

Az Érmék Wall hivatalosan nem szab korlátozást a Bitcoin tranzakciókra fordítható pénzmennyiségre. Megvásárolhatja őket olyan magas áron, amennyit csak akar, vagy olyan alacsony áron, amennyit csak akar. És mégis, itt az a megfogás, hogy az óriási befektetéshez és a nagy vásárlásokhoz az eladónak először bele kell egyeznie egy nagy eladásba, amely általában nem a platformon történik.

Tehát bizonyos szempontból a vevőket korlátozzák az eladók által rájuk adott lehetőségek. Ha egy eladó felajánlja azt az összeget, amelyet várakozással tekint a vásárlásra, akkor meg tudja vásárolni. Ellenkező esetben egyszerűen meg kell várniuk a megfelelő ajánlat megjelenését.

Úgy tűnik, hogy az adatvédelem meglehetősen csúcsminőségű az érmék falán, mivel a tranzakcióhoz csak egy telefonszámra van szükség. Bár más pénzváltási szolgáltatások kérhetnek intimebb részleteket, például személyi igazolványának másolatát, elérhetőségeit és még sok mást, az Érmék Wall nem követi ezt az irányelvet.

Nem is igénylik kifejezetten az Ön címét, hanem csak kérik, mivel szomszédos bankokat kell keresniük. Valójában ahelyett, hogy hozzáférést biztosítana számukra az Ön tartózkodási helyéhez, akár azt is eldöntheti, hogy egyszerűen beírja-e a terület irányítószámát manuálisan, hogy minimalizálja az információ megsértésének vagy a magánélet behatolásának esélyét..

Gyorsaság

Az az érmék falán végzett tranzakciók működési sebessége nem hagy panaszt. A tranzakciók szinte azonnaliak, és amint a vevő teljesíti a fizetést, átlagosan legfeljebb 15 percet vesz igénybe, amíg az érmék visszatükröződnek a számlájukon.

A vevő fizetésének megerősítésére vonatkozó hatáskör azonban az eladóé, ezért bizonyos ügyletekhez hosszabb időre lehet szükség. Mint korábban kifejtettük, a Wall of Coins csak akkor engedi fel a megfelelő számú érmét a vevő számlájára, ha megbizonyosodtak arról, hogy a fizetés teljes egészében megtörtént és az eladó megkapta.

És csak akkor tudhatják ezt, ha az eladó maga is elismeri a vevő által a portálon teljesített fizetést.

Átláthatóság

Nem számít, milyen nagyszerű szolgáltatás vagy termék, az ügyfél továbbra is habozik, hogy pénzt költ rá, kivéve, ha tisztában van a terméket értékesítő társaság természetével vagy akár a vállalat mögött álló emberekkel. Pontosan ez az oka annak, hogy a nagy márkák több pénzt keresnek, mint a kisebbek, mert az emberek tudatosabbak és képesek jobban azonosítani magukat a piac nagy neveivel.

Ami az érmék falát illeti, ez a kérdés soha nem jelentett problémát, mert meglehetősen átláthatóak voltak szolgáltatásaikban, és soha nem próbálták visszatartani az ügyfelektől az információkat. Valójában a szolgáltatással kapcsolatos információk nagy részét, valamint a tulajdonosok nevét és elérhetőségét megfelelően megemlítik a weboldalon, hogy bárki olvashassa és átnézhesse.

Kérdések megoldása

Mindezek a fent leírt funkciók semmit sem jelentenének, ha az Érmék Walljának nem lenne kielégítő ügyfélszolgálati csapata, amely mindezt alátámasztaná. Szerencsére megteszik.

Kérdések kielégítéséhez, visszajelzések elfogadásához vagy bármilyen más általános segítségért a szolgáltatás minden ügyfele szabadon hívhatja ingyenes telefonszámát, vagy akár kapcsolatba léphet velük egy élő csevegő boxon keresztül, amely bármikor elérhető a weboldalon..

Ezenkívül egy egyedi és átfogó SMS-szolgáltatás ígéri az új vásárlókat, amint vásárolnak, amint feliratkoznak a weboldalra.

Az ítélet

Ha a Bitcoins továbbra is előtérbe kerül, akkor az ilyen csere szolgáltatások és tranzakciós platformok is. És nem csak a Bitcoins gyorsan gyarapítja a sztárság új szintjét, a kriptopénzek világa általában úgy tűnik, hogy bővíteni és szélesíteni fogja látókörét.

A katalizátorként működő Bitcoins sikerével számos más kriptopénz elkezdett mesés módon lekötni a közvélemény figyelmét. És mivel mindegyikük nagyobb jelentőségre törekszik, mint a másik, az egyik, ami biztosan csak egyre nagyobb lesz, az ilyen érmék-fal felülvizsgálatának szükségessége.

Bár az átlagos befektető számára zavaró lehet, hogy a rendelkezésre álló lehetőségek közül jó szolgáltatást választ, az Érmék Wall bizonyosan méltó alternatívának és remek megoldásnak bizonyult azok számára, akik átfogó, de kényelmes platformot keresnek kriptovaluta ügyletek.

A kezdők és a tapasztalt kereskedők egyaránt feliratkozhatnak a szolgáltatásra, és egyszerűen hagyhatják, hogy maga a szolgáltatás vezesse Önt, miközben többször nézi a bevételeit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector