Genesis Bányászati ​​Szemle – Őszinte Szemle

Cloud Mining – ‘a világegyetem rejtett zsebe’. Nem egyértelműen megemlítve, hogy pontosan hogyan is kezdődött, hanem, mint a források említették, az ilyen társaságok felemelkedése 2013 végére kezdődött. Gyakori tendencia, hogy a kriptovaluta bányavállalat olyan területeken hoz létre bányatelepeket, amelyek olcsóbb villamos energiát tudnak felhasználni maximalizált hatékonyság. Ilyen például a Genesis Mining cég.

KEZDJE A GENEZIS BÁNYÁZÁST

Mi a Genezis Bányászat?

A 2013-ban alapított, amint említettük, az alapítók ugyanazon a platformon keresztül találkoztak egymással a bitcoin kereskedés és vásárlás során. A barátság kezdete egy olyan ötlet megvalósításához vezetett, amely lehetővé tette a vállalat számára, hogy növekedjen a felhasználói bázissal együtt.

genezis bányászati ​​áttekintés

Áldás az áldás után új bányaüzemeket építettek, és további személyzetet alkalmaztak, amely főként programozókból és mérnökökből állt. A jelenlegi tagok, munkáltatók és alkalmazottak különböző tervezési áramlatokból és tudományos diszciplínákból származnak, ugyanakkor a digitális valutagyártás és a kriptopénzek iránti közös meggyőződésük erősebbé teszi őket az online közösség fejlesztésében.


Hogyan működik?

Egy távoli adatközpont alkalmazásával, amely megosztja az adatfeldolgozási teljesítményt, létrehozza és végrehajtja a bitcoinok bányászatának folyamatát.

A felhasználóknak most nem lenne szükségük drága hardverek vagy „bányászok” megvásárlására a bitcoin bányászatához, hanem inkább ezekre a szolgáltatókra kell bízniuk, akik inkább bányászzák. Összehasonlítja azt az ügynökség fogalmát, amely mindenféle kérdéssel foglalkozik, mielőtt a fogyasztó megkezdi a szolgáltatás használatát.

Ezeket az adatközpontokat / bányászati ​​létesítményeket maga a bányavállalatok birtokolják és ellenőrzik, így a felhasználónak lehetősége van regisztrálni és megvásárolni a bányászati ​​szerződéseket / részvényeket.

Hasonlóképpen, a honlapjukon említett Genesis Mining társaság szolgáltatásokat nyújt a felhasználóknak; ez könnyű megszerezni a hash energiát anélkül, hogy a telepítéshez és vásárláshoz komplex hardverekkel és szoftverekkel kellene foglalkoznia.

A GM vállalat egyik fő célja az, hogy a lehető leghatékonyabb, legeredményesebb és legmegbízhatóbb fúrótornyokat biztosítsa az ügyfelek számára a bérléshez.

Lépések a GM-tapasztalat részeként

  • Regisztráljon a weboldalán, és hozzon létre egy fiókot.
  • Finanszírozza a számlát különböző fizetési módszerekkel a Bitcoin segítségével, azaz: Amazon, Paypal, hitelkártya, átutalás
  • Válassza ki a megfelelő bányászati ​​tervcsomagot.

Jutalmak a GM-tapasztalat részeként

  • Jól ismert és felállított, az adatközpontok empirikusak.
  • Számos kriptovalutához elérhető szerződések.
  • Szolgáltatásainak népszerűsége miatt gyakran elfogyott.
  • A legátláthatóbb felhőbányászati ​​társaság.
  • Regisztrált a SEC-nél, mert pénzeszközöket kaptak a Bitcoin számára.

LOGOS Alap

A GM szerint a társaság az elmúlt két év becslései szerint rengeteg megkeresést kapott. Sok felhasználó különböző hardverek használatával kezdte meg saját bányászatát, és saját műveleteket hajtott végre, azonban ez nem annyira vonzó a professzionális befektetők számára.

Ezért megkezdődött a LOGOS Alap létrehozása. Professzionálisabb megközelítésnek tekintették, amely a gazdag befektetőket célozta meg, akik magas nettó vagyont érnek el. Kezdeményezés volt a befektetők szórakoztatása és a GM márkaimázsának további javítása.

Árazás

Amint azt a honlapjukon keresztül említettük, 6féle kriptovaluta létezik (Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoin és Monero, Zcash), amelyeket a GM a korlátozott értékesítés előtti csomagokkal, például a Starter, Advanced, Professional és Custom tervekkel együtt nyújt..

Bitcoin – a legnépszerűbb kriptovaluta, amely decentralizált és nyitott a felhasználók számára a regisztrációhoz. SHA-256 algoritmus és ASIC szoftver segítségével rugalmasan lehet kereskedni más kriptovalutákkal. A nyújtott szerződések változóak, és leginkább két-három tényező határozza meg őket. Rögzített karbantartási díjat számolunk el, levonva ezzel a BTC napi kifizetéseit.

Gondolatjel – A Digital Cash rövidítése gyors és biztonságos fizetést biztosít online vagy az áruházon keresztül egy nyílt, védett platform segítségével. Az ötletes programozók által írt X-11 algoritmus segítségével lehetővé teszi más kriptovaluták egyidejű bányászatát.

Jellemzője az Autotrading (az adott pillanatban a legjövedelmezőbb érme kitermelése, majd kereskedése); amelyet ezután engedélyeznek más kriptovalutáknál. A szerződések nem számítanak fel karbantartási díjat, és 24 órás intervallumból állnak.

Ethereum – Az eth-hash algoritmus használatával olyan alkalmazásokat futtat, amelyek nem okoznak akadályokat olyan kérdések előtt, mint a csalás, a cenzúra, a bontások vagy bármilyen politikai / harmadik fél beavatkozása. Csakúgy, mint a Bitcoin és a Dash, automatikusan kereskedik és intelligens szerződésekkel fut.

A szerződés időtartamához nem kerül karbantartási díj, és valószínűleg a szerződés 24 hónapig fog fennállni. Bizonyos intézkedéseket fogunk tenni annak érdekében, hogy az adott hardverrel a legjövedelmezőbb érmét a legjobb erőfeszítések alapján bányásszák ki.

Litecoin – A második helyen áll a Bitcoin aranymeseiben, ahol gyors, megbízható és hatékony, amely hatékonyabban működik rövid távú tranzakcióknál és napi bevételi kiadásoknál. A Scrypt algoritmust használja, és az ASIC szoftver segítségével bányász. Az Ethereumhoz hasonlóan nem számít fel karbantartási díjat, és a szerződések akár 24 órára is elérhetők.

Monero – A CryptoNight algoritmusának használatával széles körben felhasználja a gyűrűs aláírást annak biztosítása érdekében, hogy a személyes identitás magánéletben maradjon. A semmiből épül fel, amely biztosítja, hogy 4 tényezőre összpontosítson – a felhasználók választására, alkalmazkodóképességére, magánéletére és decentralizációjára. Karbantartási díjak nem állnak rendelkezésre, és 24 hónapos szerződésekre kerül sor.

Zcash – A szigorúan nem felügyelt és nyitott pénzügyi rendszer alkalmazása automatikus kereskedelmet biztosít az „Equihash” algoritmus nevű szoftver használata közben. A Monero-hoz hasonlóan 24 hónapos időtartamú szerződést biztosít karbantartási költségek nélkül.

A GM révén számos érmét lehet keresni a megvásárolt szerződéstől függően.

Példa: Az X11 szerződésekkel bányászhat olyan érméket, mint a Bitcoin, a Litecoin, a Dogecoin, a Dash, a Peercoin, a Startcoin és a Namecoin. Az SHA-256 szerződésekkel bányászhat olyan érméket, mint a Dash, a Zetacoin és a Darkcoin, valamint a Bitcoin és a Litecoin.

Jövedelmezőség

A jövedelmezőség számos változó tényezőtől függ. Az egyes érmék ára, a hálózati nehézség és a kivonat aránya változik naponta, így nehéz lenne meghatározni a nyereség fenntarthatóságát a hónapokban.

Ugyanakkor egy közönséges felhasználó számára a jövedelmezőség valószínűleg nem érhető el a használt hardver miatt, de mivel a tudomány, az innovációk és a fejlesztések javulni kezdenek, ez növeli az ASIC bányászati ​​hardveren keresztüli jövedelemszerzési esélyeket.

A GM a piaci árban lévő hardverekhez képest olcsóbb hardvert alkalmaz. A karbantartási költségeket figyelembe véve a bányászok raktározása fontos, mivel olcsóbb helyek megtalálása segíti a GM-t a villamos energia költségeinek csökkentésében. A GM fő célja a bányászok elhelyezkedése az olcsó áramellátás megszerzése, vagy a hűtés elkerülése vagy csökkentése.

Gyakran előfordul, hogy a felhasználók fizetnek a saját hardverükért és elkezdik a bányászatot, de mint a kutatás megállapítja, hajlamos elfelejteni néhány fizetendő költséget. A GM célja, hogy jobb élményt nyújtson alacsonyabb költségek mellett.

SHA-256 esetében: 0,37mBTC / 1TH / s kifizetésekre számítanak, 0,25 BTC / 1TH / s költséggel, ezért 650-670 napra becsült megtérülés várható.

X11 esetén: 0,0027mBTC / 1MH / s kifizetésekre számítanak, 13,6mBTC / 1MH / s költséggel, ezért várhatóan 500 napos megtérülésre számítanak.

Láttuk a GM szolgáltatásainak és csomagjainak előnyeit a különböző kriptovaluták felé, de miben különbözik a GM a többi felhőbányászati ​​szolgáltatótól?

A GM-ek sajátossága, hogy az összes szükséges hardvert és szoftvert biztosítja a bányászathoz, az, hogy a felhasználóknak lehetőségük nyílik egy bizonyos hashower megvásárlására, ezért eldönthetik, melyik érmét akarják kibányászni. Így ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy felossza a kapott teljes kivonat teljesítményt és felhasználja különböző érmékhez, ezért rugalmasságot biztosít a befektetésekben.

Genesis Hive

Interaktív webes felület, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen beállítsák, figyelemmel kísérjék a bitcoin és az altcoin bányafarmot. Ez egy végrehajtás a fúrótorony kezelésének terve felé.

Ezt a rendszert korán fejlesztették a potenciális hash energiahatékonyság és energiafelhasználás növelése érdekében. Ezen a rendszeren keresztül az online beállított bányászati ​​műveletek kibővíthetők a fülke digitális műveleteire. Megfelelő felhasználóbarát kezelőfelületet és élményt nyújtva a Genesis Hive kölcsönhatásba lép és felhasználja a felhasználókat a nyereséges Bitcoin-bányászati ​​tapasztalat építése érdekében.

Ezenkívül a Genesis Hive arra a szándékra épült, hogy túlélje a piaci viszonyok rendkívüli fenyegetését, ezzel segíti azokat, akik meg akarják kezdeni a bitcoin keresését, és felügyelőként szolgálnak védelem és útmutatás nyújtásában..

A programozók az összes szükséges funkciót egyetlen műszerfalba építették herculean szűrőkkel és intelligens értesítésekkel. A fejlesztések még folyamatban vannak, remélve, hogy sikeresebbek és eredményesebbek lesznek a GM és az online közösség számára.

Bányászati ​​gazdaságok

Biztonsági célok és fogyasztóvédelem miatt a GM csak a negyedik információt bocsátotta ki a területükhöz kapcsolódóan. A kritikus információk eladása megzavarhatja a Genesis Mining hatósági és adatinformációit.

Enigma Ethereum bánya

Az intelligens szerződéseket támogatva ezeket a gazdaságokat kifejezetten az Ethereum projekt számára tervezték. A Skrypt algoritmus segítségével GPU-n (grafikus kártyák) és beépített szerelvényeken keresztül bányászik, hogy megfeleljen a specifikációknak.

Bitcoin bányászati ​​létesítmény

Speciális hardver használatával úgy tervezték, hogy növelje a bányászati ​​teljesítmény hatékonyságát. Ezzel a valutával a technológia folyamatosan frissül és változik.

Dash Mining Facility

Az X11 algoritmust felhasználva GPU (Graphic Processing Units) bányászati ​​hardverekkel dolgozza fel az adatokat, nem pedig a mai napig használt ASIC eszközöket..

KEZDJE A GENEZIS BÁNYÁZÁST

A Genesis Mining és más Cloud Miners összehasonlítása

Hashing24

Azt állítja, hogy 2012 körül alakult meg, a H.24 2016 körül fedte fel weboldalát. Ennek a vállalatnak különösen nincs bányászati ​​központja vagy adatközpontja, hanem inkább egy ismert BitFury szolgáltatóval állt össze, ahol hashower-t enged a felhasználóknak. Ez bizalmat és jó hírnevet biztosít a felhasználók körében abban, hogy a művelet jogszerű.

A H.24 demó verzió használata segít a felhasználóknak a bányászat megismerésében és annak megismerésében, hogy mennyit lehet keresni, de nem feltétlenül hagyja, hogy a felhasználók nyereséget szerezzenek, de főként tanulási forrásként használják.

Függetlenül a bányaszerződések megvásárlásának módjától, a H.24 0,00033 USD / GH / s szolgáltatási díjat számít fel naponta. Ezenkívül egyszeri bevételi díjat is fizetnek a hash erő megvásárlásáért egy bizonyos gazdagépnél.

Hashflare

A Hashflare felajánlja a hashower megvásárlásának lehetőségét, amely számos SHA-256 és Skrypt érmét biztosít, például Bitcoin és Litecoin, Ethereum és Zcash. A felhasználók szabadságot kapnak arra, hogy saját bányászati ​​készletüket választhassák.

Változó díjak felajánlása, például 0,0035 USD / 10 GH / s SHA-256 érme és 0,005 USD / 1 MH / s Scrypt érme naponta. Ezek a költségek nem kapcsolódnak az Ethereum szerződéseihez, hanem a kifizetéseket a felhasználó által kiválasztott bányászati ​​medencén határozzák meg, és azt, hogy mekkora hash-energiát kell hozzá rendelni.

Korábban a bányászati ​​szerződések korlátlan alapon kötöttek garantált hash árfolyamot, de az ajánlatokat csak a Bitcoin és a Litecoin felé nyújtják. Így akadályt teremtve a felhasználó számára, hogy nyereséget szerezzen az eredeti tőkebefektetésből.

Hashnest

A Bitmain által 2014-ben indított Hashnest bányatelepekkel rendelkezik szerte a világon, kihasználva ezzel az alacsony villamos energia előnyeit. A weboldal PACMiC-t, azaz kifizetési gyorsított felhő bányászati ​​szerződést kínál. Vannak azonban olyan alternatív módszerek, amelyeket a felhasználók választhatnak, mint például a hash teljesítmény megvásárlása az Antminer készülékektől körülbelül 125 TH / s sebességgel, ugyanakkor egy fix karbantartási díj megfizetése körülbelül 0,19 USD / nap.

Eobot

A 2013-ban kifejlesztett és nyilvántartásba vett kétfaktoros hitelesítést biztosít, ahol a felhasználó a jelszavával postai úton elküldött kódon keresztül férhet hozzá fiókjához..

Az Eobot 24 órás és 5 éves időközönként kínál szerződéseket. A weboldal egy becslést kínál, amely kiszámítja a napi nyereséget bizonyos mennyiségű hash-erő megvásárlása után. A karbantartási díjakat napi 0,00021 USD GH / s áron számolják fel, és a szerződések minden típusú kriptovalutához rendelkezésre állnak..

Jó okot szolgáltatva a nyilvánosság számára, a Genesis Mining innovatív módszereket talál arra, hogy szakadékot hozzon létre a csaló csalóhelyek és a törvényes felhőszolgáltatók között.

Az egyik hatékony módszerük az volt, hogy bányászati ​​műveleteik során teljes hozzáférésű képet alkottak a projekt megnevezésével: „Az élet egy Bitcoin-bányában.” Az ilyen kezdeményezések arra ösztönzik a felhasználókat, hogy biztonságban érezzék magukat és biztosak legyenek abban, hogy tudják, ha a legjobb befektetési lehetőséget választják. vagy sem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector