Hogyan vásárolhat Bitcoin-t az Electrum-mal – Electrum Wallet Guide

A Bitcoins vásárlása már nem okoz gondot. Szó szerint több száz lehetőség közül választhatunk. Nem számít, hogy a kriptovalutát vagy a pénztárcát részesíti előnyben, mindenki számára van valami. Ha mondjuk úgy dönt, hogy a Bitcoins-t egy csereszolgáltatáson keresztül vásárolja meg, akkor sokféle lehetősége van, mint például a Coinmama, a Coinbase vagy a CEX.io, amelyek mindegyike egyaránt hatékonyan irányítja pénzeszközeit a megfelelő módon, és a legjobbat nyújtja Önnek szolgálat az erőfeszítéseiért.

Ellenkező esetben, ha úgy gondolja, hogy a pénztárcák jobban szolgálhatnak, egyszerűen válasszon egyet a piacon elérhető legjobb pénztárcák listájáról. Van Electrum, Ledger, Trezor és még sok más közül választhat, amelyek mindegyike egyformán jól felszerelt, hogy a legjobb szolgáltatásokat nyújthassa Önnek a leggazdaságosabb árakon. De melyikért érdemes igazán menni?

Vajon egy pénztárca jövedelmezőbbnek bizonyul-e, és ha igen, akkor melyik a legjobb választás az Ön számára? Az ilyen és még több kérdés megválaszolásához a cikk célja néhány érdekes tény megismertetése és a mai egyik leghatékonyabb és leggazdagabb kriptovaluta pénztárcával, az Electrum pénztárcával történő áttekintés a Bitcoins vásárlásának általános folyamatáról..

Bitcoinek vásárlása az Electrum segítségével

Vásároljon bitcoinot elektrummalAz egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb kriptovaluta pénztárca, az Electrum elég jelentős részesedéssel rendelkezik a piacon. Megalapozott fogyasztói bázissal rendelkezik, amely minden egyes nap bővül, és a meglévő ügyfelek nem lehetnek többé elégedettek az általuk kínált szolgáltatással..

Az Electrum egyike azon kevés Bitcoin pénztárcáknak a piacon, amelyek manapság sikerült egyensúlyt kialakítaniuk a felhasználóbarát és a szakértői funkcionalitás között..


Ez azt jelenti, hogy ez a pénztárca nemcsak a tapasztalt felhasználók számára kiváló, akik fejlett funkciókat és funkciókat keresnek, hanem ugyanolyan jól működik azok számára is, akik újak a kriptovaluta műfajban, és jelenleg megtanulják a kereskedelem fortélyait.

De tudod, hogy az Electrum a Bitcoins vásárlásának csatornájaként is kiválóan működik? Így van, azon kívül, hogy a Bitcoins tárolására használja, akár különböző platformokról is vásárolhatja őket. Ez egy olyan tulajdonság, amelyet nem sok más Bitcoin pénztárca hajlandó felajánlani, és annak az oka, hogy az Electrum pénztárca ilyen nagyszerű.

De ahhoz, hogy megértsük, hogyan kell ezt megtenni, és hogy kihasználhassuk a pénztárca teljes potenciálját, először meg kell értenünk, hogyan működik ez egészen az alapokig, és meg kell vizsgálni a lépésenkénti eljárást, amelyet felhasználhat vásároljon kriptovalutákat magának. Ebben a cikkben pontosan erre törekszünk.

Electrum: Beállítás

Ahhoz, hogy bármely alkalmazás a lehető legjobban működjön, feltétlenül telepítenie kell a legújabb verziót a rendszerére. A fejlesztőknek nehéz dolguk van. Nem arról van szó, hogy elkészítenek egy alkalmazást, és akkor végeznek vele. Ugyanis abban a kiélezett versenyben, amivé piacaink ma váltak, folytatniuk kell önmaguk és termékeik feltalálását. Ilyen a pénztárca is.

Míg az Electrum kezdetben meglehetősen minimális funkciókkal jelent meg, később valóban változó játékfrissítéseket kapott, és a mai alkalmazás lett. Ezért annak érdekében, hogy lépést tudjunk tartani az idővel és kihasználhassuk a pénztárca teljes képességeit, javasoljuk, hogy frissítsen a legújabb verzióra, mielőtt bármivel is kezdene.

Az Electrum nagyszerű tulajdonsága a sokszínűség. Míg egyes alkalmazások vagy pénztárcák csak meghatározott számú felhasználó számára érhetők el, az Electrum fejlesztői azt a célt tűzték ki az Electrum kiadására, hogy szinte minden felhasználó hozzáférjen hozzá és szabadon élvezhesse szolgáltatásait.

Ugyanezeket az érzéseket követve az Electrum mindenféle operációs rendszerhez elérhető, azaz elérhető Mac, Windows és Linux számára is. Csak meg kell találnia a pénztárca verzióját, amely megfelel a használt operációs rendszernek, majd telepítenie kell a rendszerére. Győződjön meg azonban arról, hogy letöltötte a pénztárca legújabb verzióját.

Az Android-felhasználóknak azonban nem kell csalódniuk, mert az Electrum pénztárca az Android platformon is elérhető. Az Electrum mobil verziót ugyanolyan őszintén dolgozták ki, mint az asztali verziót. Szinte az összes funkciót megvalósítja, szolgáltatásaival ugyanolyan gyors és kényelmes.

Most, a program tényleges telepítésének megfelelően, minden a telepített Electrum verziójától és a számítógépén használt operációs rendszertől függ. Ez azonban minden esetben rendkívül egyszerű, és csak a képernyőn megjelenő utasításokat követi. Miután befejezte a telepítési folyamatot, el kell indítania a programot.

Amint ezt megteszi, kap egy üzenetet, amelyben felkéri Önt, hogy válasszon. Vagy létrehozhat egy új pénztárcát, vagy visszaállíthatja a korábbi pénztárcát. Mivel most ismerkedünk a platformmal, egyszerűen válassza az első lehetőséget, amely egy új pénztárca létrehozása, és a következőre kattintva nem zavarja a többi alapértelmezett beállítást.

A következő lépés történetesen elég fontos része a folyamatnak. A következő képernyőn a megjelenő ablakban megjelenik a pénztárca létrehozásának magja. A pénztárca generálás olyan, mint a pénztárcád címe, amelyet neked és neked egyedül tudnod kell. Tizenhárom szóból áll majd, amelyet vagy meg kell jegyeznie, vagy nagyon óvatosan és biztonságosan fel kell jegyeznie valahova.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a karaktersorozat létfontosságú, mert a pénztárca helyreállítására szolgál arra az esetre, ha valamilyen probléma jelentkezne, például súlyos rendszerhiba vagy programhiba, és elveszítené hozzáférését pénztárcájához. Azonban a helyreállítási céloktól eltekintve, ha véletlenül elveszíti pénztárca-generációs vetőmagját, és rossz kezekbe kerül, akkor azt potenciálisan fel lehet használni arra is, hogy pontosan újrateremtse a Bitcoin-pénztárcáját, és ellopja vagy felhasználja az összes benne lévő Bitcoint.

Ezért fontos ügyelni arra, hogy ne veszítse el a magot, és mindig elérhető közelségben kell lennie arra az esetre is, ha vissza akarja szerezni a pénztárcáját.

Miután mindezzel végzett, kap egy üzenetet a jelszó beállítására. Most az Electrum pénztárca jelszava majdnem ugyanolyan fontos, mint az internetbanki jelszava, ezért jobb, ha ugyanolyan körültekintéssel bánik vele. Ügyeljen arra, hogy ne veszítse el és ne felejtse el.

Miután beállította a jelszavát, hivatalosan elkészült. Most egy üres képernyő jelenik meg. Míg a képernyő jelenleg üres, amint tranzakciókat kezd, az adott tranzakciók részletei időrendi sorrendben jelennek meg ezen a képernyőn.

Most meg kell haladnia, és el kell kezdenie a saját tranzakcióit. Ahhoz, hogy bizonyos mennyiségű Bitcoint kapjon a pénztárcájába, először meg kell adnia egy címet. Ez a cím olyan lesz, mint az Ön e-mail címe, azzal a különbséggel, hogy nem lesz egyedi, és Ön rugalmasan változtathatja meg, ahogy szeretné.

Miután rákattintott az Electrum felületen a Fogadás lehetőségre, átirányít egy képernyőre, ahol meg kell adnia egy címet az érmék fogadásához. A fogadás fül alatt hosszú listát talál, amelyek mindegyike számok és karakterek kombinációja lesz. Amit meg kell tennie, akkor válasszon egyet a listából, és ez a listaelem szolgál majd címként, amelyre érméket fog kapni. Egyelőre választhatja az elsőt, és előreléphet.

Hogyan lehet megvásárolni a BTC-t

Most, hogy eljussunk a cikk lényegéhez, vagyis a Bitcoins vásárlásához az Electrum pénztárcáján keresztül. Ez meglepetés lehet a legtöbb olvasónk számára, de a Bitcoins valódi pénzre cseréje, vagy akár fordítva, valójában bonyolult folyamat. Jó néhány kockázattal jár, és nagyon sok mindent figyelembe kell venni. De nem kell aggódnia, mert ebben a cikkben eligazítunk és segítünk megkerülni a folyamat során felmerülő nehézségeket.

A valuta Bitcoinná történő cseréjével szemben az az igazi kérdés, hogy a kicserélt tokenek teljesen névtelenek. Így az ilyen ügyletek általában meglehetősen hajlamosak a csalásokra és a csalásokra. És pontosan ez az oka annak, hogy az ilyen tranzakciókkal foglalkozó vállalatok, akik segítenek az ügyfeleknek pénzért cserébe megvásárolni a Bitcoins-t, annyira különlegesek a felhasználók kilétéről.

Ezenkívül óvakodnia kell azoktól az emberektől, szolgáltatásoktól vagy szervezetektől, amelyek azt állítják, hogy a Bitcoine-ját pénzre cserélik, anélkül, hogy bármilyen azonosító igazolást vagy részletet kérne, például a lakcím igazolását. Gyakran előfordul, hogy az ilyen ajánlatok általában csalások, amelyeket az emberek becsapása céljából rendeznek.

Miután kezdeményezte a tranzakciót egy választott csere szolgáltatással, és kérjük, győződjön meg róla, hogy megadta-e a címet az Electrum pénztárcájának, akkor értesítést kap, amely a függőben lévő tranzakciót mondja. Időbe telhet, de hamarosan a tranzakció állapota függőben lévőről sikeresre változik. Ez megtörténik, amint a Bitcoin hálózat elismeri a tranzakciót.

Amint a befizetett pénzt megtisztítja és megkapja az eladó, változásokat észlel az Electrum pénztárcájában. Először is, a kapott Bitcoin megjelenik elérhetőként a pénztárcán, és az imént végrehajtott tranzakció mostantól a felület első oldalán szerepel.

Most emlékeznie kell arra a címre, amelyet a tőzsdén adott meg, mert az adott cím akkor válik a tranzakció fogadó címévé. Amikor a pénztárca összes címére navigál, láthatja, hogy a fogadó cím egyenlege pontosan ugyanannyi Bitcoint mutat, mint az imént vásárolta.

Bitcoinok küldése

Éppen kitértünk arra, hogyan lehet megvásárolni a bitcoinokat és fogadni a bitcoinokat az Electrum pénztárcáján, de hogy ez a cikk a lehető legátfogóbb és informatívabb legyen az Ön számára; most elmagyarázzuk, hogyan lehet továbbküldeni a Bitcoint az Electrum pénztárcájából másoknak. A folyamat ugyanolyan egyszerű, mint a fogadásé, és nem igényel sok lépést.

De először is tudnia kell azt a címet, amelyre el kell küldenie a Bitcoins-t. Ahogy a vásárláskor megadta a címét, szüksége lesz egy címre, ahova elküldi a Bitcoins-t. Ha megvan a cím, csak el kell navigálnia a megfelelő Electrum pénztárca küldés fülére. Ha ott van, meg kell adnia az elküldeni kívánt Bitcoins számát.

Itt kell megadnia azt a címet is, ahová ezeket az érméket küldi. Fontos megjegyezni, hogy bár bizonyos szolgáltatások alapdíjat számítanak fel Önnek a kriptovaluta tranzakciók végrehajtásáért, egyes szolgáltatások nem. Továbbá, bár egyes szolgáltatások valamivel magasabb díjat számíthatnak, mint mások, érdemes figyelembe vennie azt a fajta szolgáltatást is, amelyet kiszolgáltatnak.

Tehát a Bitcoin pénztárca vagy a pénzváltó szolgáltatás kiválasztása során azt javasoljuk, hogy ne csak nézze meg az általuk felszámított díjat, hanem azt is, hogy milyen szolgáltatásról ismertek. Így képes lesz megalapozott döntést hozni, és a lehető legjobb ajánlatot is megkapja. Az Electrum is kis díjat számít fel a Bitcoin tranzakciókért, és ebben a szakaszban erről megfelelően értesítést kap.

A díjat automatikusan felszámoljuk és megmutatjuk Önnek. Miután elfogadta, és a tranzakció minden egyéb részletét ellenőrizte és ellenőrizte, szabadon megerősítheti, és akkor kész.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector