Hogyan vásárolhatunk Bitcoin-ot bankszámla nélkül (a 6 legjobb módszer)

Nem meglepő, hogy a digitális fizetőeszköznek a bitcoin néven saját, független rendszere hogyan érte el a siker magaslatát. Hallottunk erről a jelenségről, de vajon a hozzánk hasonló köznépek vásárolhatnak-e bitcoinokat bankszámla nélkül??

Felélesztve reményeit, a válasz igen, és örömének növelése érdekében összesen 6 módszer létezik. Az alábbiakban bitcoinokat vásárolunk bankszámla nélkül, és áttanulmányozzuk, hogyan teheti meg ugyanezt. Felsoroljuk az egyes termékek előnyeit és hátrányait, hogy könnyedén megtalálhassa az Ön és az Ön igényeinek megfelelőt. Mielőtt a legjobb módszereket folytatnánk, röviden át fogjuk nézni, mit gondolunk figyelembe venni a csere kiválasztásakor.

Mit kell figyelembe venni az Exchange kiválasztásakor

Díjak

A díjak az első prioritásunk, amikor eldöntjük, hogy melyiket soroljuk fel először. Olyan sok embert látunk naponta, hogy a prémium árakat kínáló tőzsdék lerombolják a kényelmetlen élményt (még egy „prémium élménynek” sem szabad prémium árakat kínálnia). A bitcoinokat a lehető legalacsonyabban szeretnénk vásárolni, hogy 1) megkönnyítsük a nyereséget és 2) hogy később több terméket / szolgáltatást vásárolhassunk, amikor a bitcoinjaink megérik a bazilliókat.

Biztonság

A BTC vásárlásának biztonsága is fontos. Nem akarunk végül azok közé az emberek közé tartozni, akiket később átvernek vagy feltörnek. Csak azokat a tőzsdéket soroljuk fel, amelyek jelentős összegeket fektettek a biztonságukba, és jó támogatást nyújtanak a Bitcoin első vásárlásának útján. Ha a csere visszakapja a rendetlenséget, akkor hűségesek maradunk, és az elkövetkező évek során továbbra is igénybe vesszük szolgáltatásaikat – úgy tűnik, ezt csak cserék kérdése éri.


Határértékek

Ez egy kicsit bonyolult, ha Bitcoin-ot vásárolunk banki acc nélkül, mivel a legtöbb tőzsde peer-to-peer, ami azt jelenti, hogy olyan emberekkel van dolga, akik saját bitcoinjukat adják el – nem nagy cég. Miután a bitcoinjaik véglegesek, meg kell találnia egy másik eladót. Ez nem jelent problémát, mivel sok eladó kínál készpénzbefizetést vagy más fizetési módot.

Most, hogy tudja, mire kell figyelnie, az alábbiakban felsoroljuk a legjobb cseréket.

Legjobb 6 módszer a Bitcoin vásárlására bankszámla nélkül 2021

1. LocalBitcoins

A LocalBitcoins letéti szolgáltatást nyújt, és számos fizetési módot kínál bitcoin vásárlásához bankszámla nélkül. Készpénzbetét, Amazon ajándékkártya stb. Számos más fizetési mód mellett elérhető.

Előnyök:

 • Úgy tűnik, hogy ennek a módszernek az alkalmazása kevésbé időigényes, mivel ez magántulajdonban van, ami azt jelzi, hogy gyorsan és egyszerűen használható, így előnyhöz juttatja az ügyfelet. A megállapodás megkötése után a felhasználó készpénzes befizetést végezhet és megszerezheti a bitcoinot.

Hátrányok:

 • A felhasználókat figyelmeztetni kell a csalókra, mivel őket semmilyen dokumentum nem köti, a Localbitcoins csak olyan piacként működik, amely összeköti a vásárlókat az eladókkal.
 • A felhasználók számára kínált magánélet miatt lényegesen magasabb díjat számítana fel a rendszeres cserékhez képest. Ez további költséget jelenthet.
 • Az ezen a módszeren keresztül nyújtott személyes szolgáltatások miatt nehezebb nagy mennyiségű bitcoint vásárolni, mint a nagy tőzsdéknél, ahol bankszámlájáról vásárolhat.

KEZDJE A LOCALBITCOINOKAT!

2. BitQuick

A BitQuick letéti lehetőséget biztosít a vevők és az eladók között. A kifizetéseket készpénzbefizetéssel teljesítik az Egyesült Államok bankjain, és az EU-ban SEPA átutalással. Érméit általában kevesebb, mint két órán belül kézbesítik, ha a befizetést készpénz befizetéssel teljesítették.

Előnyök:

 • Az egyik leggyorsabb módja a bitcoin vásárlásának, mivel a vevők és az eladók az Egyesült Államok bankjain keresztül kötnek megállapodást, és ha Európán belül vannak, akkor a SEPA átutalásokat alkalmazzák..
 • Ezenkívül biztonságosabb a többi készpénzes fizetési módhoz képest, mivel az ember pénzt fizet a bank pénztárának.

Hátrányok:

 • A 2% -os díjak „költséges kiadásként” jelenhetnek meg a készpénzkereskedelemnél.
 • Az árak változnak, és jóval magasabbak lehetnek, mint a jelenlegi Bitcoin ár. Még egyszer, egy extra, amelyet esetleg el kell viselnie, ha bankszámla nélkül szeretne bitcoinot vásárolni.

ELKEZDJE A BICKET!

3. Érmék fala

Az érmék Wall egy peer to peer csereprogram, az általuk kínált számos fizetési lehetőség között a készpénz befizetés a legkiemelkedőbb lehetőség. Az Egyesült Államokban több mint 100 000 betéthely áll rendelkezésre. Más helyszínek között szerepel Kanada, Németország, Lengyelország, Argentína, Lettország, Lengyelország és a Fülöp-szigetek. A készpénzbefizetés után 15 perc múlva számíthat bitcoinjaira.

Előnyök:

 • Könnyű módja a bitcoin vásárlásának
 • A folyamat problémamentes és nem igényel sok személyes adatot. Akkor jó, ha a tranzakció előtt megadja nekik telefonszámát.

Hátrányok:

 • Jelenleg 12 országra korlátozódik
 • Nehéz megtalálni a nagy mennyiségű eladókat.

KEZDJE MEG AZ érmék falát!

4. Szabadság X

A Liberty X segítségével Bitcoin-t vásárolhat készpénzzel az Egyesült Államok számos kiskereskedelmi üzletében. Vásárlás előtt igazolnia kell személyazonosságát, így kevésbé privát, mint néhány más lehetőség. A Liberty Xdaily használatával akár 1000 dollár értékű bitcoin is vásárolható.

Előnyök:

 • Könnyű és gyors módja a bitcoinok készpénzzel történő megvásárlásának
 • Alacsony 1,5% (plusz bolti díj) készpénzes vásárlási módszer
 • A napi 1000 dolláros limit meglehetősen magas egy kényelmi szolgáltatás esetén

Hátrányok:

 • A résztvevő üzletek saját változó díjat adnak hozzá
 • Bizonyos igazolásokra van szükség, amelyek csökkentik a készpénz-vásárlás várható adatvédelmi szintjét
 • A közösségi médiafiókok csatolása tovább rontja az adatvédelmet

Kezdje el a LIBERTYX-et!

5. Bitcoin ATM

Érme ATM radar segít megtalálni a környékén lévő Bitcoin ATM-eket, ahol készpénzzel és bankszámla nélkül vásárolhat bitcoinokat.

Előnyök:

 • Műholdas navigációs rendszerek használata a közeli Bitcoin ATM-ek megkereséséhez.

Hátrányok:

 • A Bitcoin ATM-ek vásárlásonként gyakran 5-10% -os díjat számítanak fel, ezért növeli a vásárlás költségeit.

KEZDJE A BITCOIN ATM-T!

6. Mycelium Local Trader

A micélium egy Bitcoin pénztárca iOS és Android rendszerhez. Az alkalmazás Android-verziójának van egy „helyi kereskedő” funkciója, amely segít kapcsolatba lépni a Bitcoint értékesítő helyiekkel. Megbeszélhet személyes találkozást és bitcoin vásárlását készpénzzel (vagy bármilyen más fizetési móddal, amelyben mindketten egyetértenek).

Előnyök:

 • Könnyű és olcsó mód a bitcoinok készpénzzel történő megvásárlására
 • A bitcoinok vásárlásának privát módja, a mobilszámon túl nincs szükség személyes adatokra.

Hátrányok:

 • A rendkívül lakott területeken a felhasználóknak nehézségeik lesznek eladókat találni

Kezdje el a myceliummal!

Következtetés

Összességében számos más módszer is létezik, mint például Paxwell, Bitcoin-OTC, BitQuick; országától függően megvizsgálhatja a fent felsorolt ​​lehetőségeket. Biztosítjuk Önt, hogy ezek a lehetőségek nem fognak csalódást okozni Önnek, és megtalálja a legjobb módszert a bitcoin vásárlására bankszámla nélkül, függetlenül attól, hogy milyen igényei vannak. Sok szerencsét!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector