itBit áttekintés – Legit Crypto Exchange?

Ha annak az újkori digitális világnak a részét képezi, amelynek építése jelenleg folyamatban van, akkor haladéktalanul meg kell ismerkednie a legújabb trükkökkel és funkciókkal, amelyek a valósággá teszik. A digitális növekedés fénysebességgel ment végbe az elmúlt években.

Az okos számítógépek, okostelefonok és az internet megjelenése óta valahogy sikerült elmerülnünk annyi technológiai beavatkozásban, hogy talán nem is jöttünk rá, amikor valóban digitális fajokká váltunk, akik szeretnek élni , dolgozzon és játsszon digitális módon. Minden a telefonunktól kezdve a televíziónkon át, a zenelejátszókon át a fitneszeszközökig minden megtalálható az interneten.

Mindezek a különböző technológiák kölcsönhatásba lépnek és összeérnek, és ami a legfontosabb, hogy együtt dolgozzanak életünk könnyebbé tételében, mint valaha voltak. Valójában elég nehéz elképzelni, hogy mindez legfeljebb az elmúlt évtizedben történt. Ennyi idő kellett ahhoz, hogy a kézírásos levelektől és a lassú telefonos hívásoktól az e-mailekig és az élő közvetített videókig eljussunk.

De ha volt valami, amit valahogy sikerült érintetlenül hagyni mindezen beavatkozásokon az elmúlt néhány évig, az a mi pénzünk volt. Pénznem, valahogy mindig kemény fizikai készpénz- vagy érme számlákra utal, amelyeket fizikailag át kell adni a hordozónak. És mégis, még ez a koncepció is kezdett halványulni.

Azzal a technológiával, amely mindent átvett az életünkből, most gyorsan haladunk, vagy valószínűleg benne vagyunk a digitális valuta világában. A szempillantás alatt végződő pénzátutalások és a virtuális készpénz tárolására szánt digitális pénztárcák mindez fantasztikus összhangban vannak. A digitális valuta rése valójában a valaha volt legnagyobb lendületet a kriptovaluták megjelenésével kapta.

Amint a Bitcoin valósággá vált, majd az eddigi legsikeresebb vállalkozássá vált, az emberek tudták, hogy most sikeresen átálltunk a devizára, amely nem érinthető, hanem tárolható és átvihető.


De az új technológiák megjelenésével új eszközökre van szükség az alkalmazkodásukhoz és használatukhoz. Hasonlóképpen, a kriptopénzek növekedésével felmerült az igény olyan kiterjedt és hatékony platformokra, amelyek könnyedén kezelhetik az összes kriptopénzünket, és segítséget nyújtanak abban, hogy különösebb gond nélkül megvásároljuk és eladjuk őket..

Szükségünk van olyan platformokra, amelyek ésszerű áron lehetővé teszik számunkra a kriptovaluták tárolását, átutalását és vásárlásainkat. És ez az oka annak, hogy őszintén tudatos erőfeszítéseket tesznek új technológiák és platformok kidolgozására, ahol a felhasználók könnyedén létrehozhatnak fiókokat, majd bejelentkezhetnek, hogy egyablakos megoldást kapjanak a kriptovaluta problémáikra..

Az egyik ilyen platform az itBit, amely kriptovaluta-csere szolgáltatásként népszerűsíti magát, amely a mai legnépszerűbb pénznemben, a Bitcoins-ban foglalkozik, és rugalmasságot kínál tranzakciók lebonyolításához, további érmék vásárlásához vagy eladásához, és emellett támogatja az over-the- számláló, vagy OTC szolgáltatás.

itBit: Szerény kezdetek

Az itBit még 2013 novemberében indult, és a műveletek központi bázisa az Amerikai Egyesült Államok New York-ban található. Előfordul, hogy van egy nemzetközi irodája Szingapúrban, és általában azáltal működik, hogy pénzfelvételt és ingyenes betéteket biztosít szingapúri dollárban. Az itBit abban az időben jelent meg, amikor a Coinbase vélhetően erős uralmat szerzett az amerikai régió teljes piaci részesedése felett.

Az itBit vezérigazgatója és társalapítója, Chad Cascarilla úgy kezdte ezt az ambiciózus vállalkozást, hogy összesen lenyűgöző 25 millió dollárt gyűjtött össze, amellyel sok más, akkoriban elterjedt kriptovaluta-szolgáltatás előtt versenyeztek..

Ezután bejelentették, hogy az itBit New York-i bankként fog működni, ami azt jelentette, hogy rugalmasságot kapott számára, hogy szabadon működhessen és tőzsdén alapuló szolgáltatásokat kínálhasson az Amerikai Egyesült Államokban. Az ilyen drasztikus intézkedések közvetlen összefüggést és hatást gyakoroltak a vállalat piaci részesedésére, és az itBit hamarosan elindult, és meghaladta egyik legkeményebb versenytársa, a Coinbase piaci kapitalizációját..

Igazolás

Az egyetlen meghatározó jellemző, amely elválasztja a BitBit-et a tömeg többi részétől, az ellenőrzési folyamata, amelynek célja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy érvényes személyi igazolvánnyal nem rendelkező senki sem használhatja a portált és használhatja szolgáltatásait tisztességtelen módon. Az itBit alaposan betartja az összes ipari szabványt és az általa működtetett előírásokat, nagy hangsúlyt fektet a pénzmosás elleni alapelvekre, és éberen ellenőrzi azokat az embereket, akik illegális vagy fogékony tevékenységet kívánnak folytatni.

Mielőtt regisztrálna a szolgáltatásaira, az itBit megköveteli, hogy nyújtsa be a kormány által kiállított személyi igazolványának egy példányát, amely tartalmazhatja útlevelét vagy vezetői engedélyét. Ha véletlenül benyújtja lakóhelyének igazolását, azt egy törvényes, de nyomon követhető okmánnyal együtt kell benyújtani, amelyen feltüntetik a teljes nevét és címét. A címnek a jelenlegi fizikai lakóhelyének kell lennie, és az említett dokumentumot minden esetben angol nyelven kell kinyomtatni.

Ez az ellenőrzési folyamat nem fejeződik be azonnal, de valójában egy-három munkanapot is igénybe vehet. Ezenkívül előfordulhat, hogy az Amerikai Egyesült Államok állampolgárainak valóban válaszolniuk kell az itBit előre beprogramozott rendszere által felvetett kérdésekre az ellenőrzési folyamat teljes befejezése érdekében.

Támogatott pénznemek

Most már egyetlen szolgáltatás sem teljes, kivéve a kriptovaluta-csere szolgáltatásait, kivéve, ha jó néhány népszerű valutát támogat, legalábbis abból a régióból, amelyben domináns, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tetszés szerint végezzenek tranzakciókat. Szerencsére az ItBit történetesen éppen ezt teszi.

Ténylegesen támogatja az olyan devizákat, mint az USD, az EUR és az SGD. Továbbá; az összes FIAT devizának lehetősége van arra, hogy könnyen kereskedhessen a Bitcoinsszal. Ezen túlmenően a nem ellenőrzött számlákon jelenleg nincsenek kereskedelmi korlátozások.

Elkezdeni

Az első lépés, ha el kell kezdeni a kereskedést az itBit-en, az az, hogy folytassa és ellenőrizze a tranzakciós díjat, amelyről a weboldalon megfelelő tájékoztatást kap. Ezenkívül meg kell adnia nekik a fogadó címet, hogy a tranzakció továbbléphessen. Végül egyszerűen válassza ki a választott pénznemet, és a végső megerősítési lehetőség kiválasztása után hajtsa végre a fizetést.

Szinte azonnal beírják az alkalmazandó érméket a felhasználó pénztárcájába. Fontos megjegyzés: az itBit még kriptovalutákon is kínál betéti vagy hitelkártyás vásárlásokat, bár pusztán a hozzá kapcsolódó túl magas tranzakciós költségek miatt nem túl ajánlott lehetőség.

Így működik

Az itBit úgy lett megtervezve, hogy a felhasználók teljesen otthon érezzék magukat, és egyáltalán ne keverjék őket felesleges információk és bonyolult kifejezések. A weboldalt a legnagyobb gondossággal hoztuk létre, különös hangsúlyt fektetve a pozitív felhasználói élményre és a zökkenőmentes felhasználói felületre.

A programozói és fejlesztői a Bit mögött azzal a szándékkal dolgoztak, hogy a kriptovalutákról elenyésző információkkal vagy háttérismeretekkel rendelkező legalapvetőbb felhasználóknak is képesnek kell lenniük a platform egyszerű kezelésére és felhasználására..

Amint a felhasználó bejelentkezik a weboldalra, az átváltandó pénzmennyiséget be kell vezetni a rendszerbe, ami azt eredményezi, hogy az átváltott pénznem és annak pontos összege megjelenik a képernyőn. Ezen a ponton a felhasználó folytathatja a tranzakciót, vagy még egyszer módosíthatja választásait, ha nem elégedettek meg.

A felhasználó ellenszolgáltatásaként számos részlet, például az átváltási árfolyam, az érkezési idő és a megszerzendő összeg jelenik meg a képernyőn, valamint az a tranzakciós díj, amelyet az ItBit felszámol az adott tranzakcióért, ami a tranzakció körülbelül 0,20% -a. a tranzakció összegét. A tranzakció teljesítéséhez egyszerűen utalja át a szükséges összegeket, és hamarosan kap egy megerősítő e-mailt a regisztrált e-mail címére.

Hátránya, hogy bár a weboldal rendkívül jól megtervezett és felépített, amint azt korábban említettük, még nem támogatja az Android vagy az iOS alkalmazásokat. A felhasználók arról számoltak be, hogy néha tranzakció vagy vásárlás közben a weboldal egyszerűen nem hajlandó reagálni, sőt, annak általános használatát is kissé fájdalmasnak mondják a meglepően lassú működési sebesség miatt..

A kereskedési díjról

Noha néhány felhasználó elfordulhat az itBit használatától az általa felszámított kereskedési díj miatt, jól teheti, ha megérti, hogy ez miért gazdaságos és működik a legjobban több tranzakció esetén. Először is 0% -os készítői díjat élvezhet.

Ezenkívül, ha nagy vásárlásokat végez, például egyszerre több mint 25 BTC-t vásárol, különleges díjat élvezhet, amely sokkal alacsonyabb, mint az általuk felszámított hagyományos díj. Ez az oka annak, hogy az itBit-tel való kereskedelem rendkívül előnyössé válik nagy BTC-vásárlások esetén.

Előnyök & Hátrányok

Az itBit egyike azon kevés váltószolgáltatásoknak, amelyek jelenleg elérhetők és támogatják a fizetési módok és átjárók maximális típusait. Nagy a valószínűsége annak, hogy képes végrehajtani a kívánt tranzakciót, és kiterjeszti a támogatást arra a régióra, ahonnan származik.

És nem csak a sokféleséget kapja meg, mert az itBit egy fantasztikus ügyfélszolgálati csapatot is ad, amely gyorsan megoldja a problémákat és gondoskodik az Ön igényeiről. Ha ez nem elég, 0,2% -os vevői díj mellett az itBit történetesen az egyik leggazdaságosabb szolgáltatás.

Továbbá, az USA-ban székhellyel rendelkező szolgáltatásként az ItBit könnyen elérhető és igénybe vehető szolgáltatások az USA mind az ötven államában, Texas kivételével. Még az Egyesült Államokon kívül is elérhető az itBit a világ legtöbb országában. A dolgok hátránya azonban, hogy az ellenőrzési folyamat meglehetősen hosszú, és akár három teljes munkanapot is igénybe vehet. Azonban még ez is lerövidíthető vagy felgyorsítható az Egyesült Államok lakói számára a tudásalapú hitelesítési vagy KBA rendszer használatával.

Biztonsági aggályok

A BitBit valójában nem veszíti el az alvást, mert olyan drasztikus intézkedéseket hoznak, mint például egy automatikus e-mail elindítása, amely egyértelműen tartalmazza a bejelentkezési időt és az IP-címet, amelyet a bejelentkezéshez használtak, hogy megakadályozzák a nem kívánt hozzáférést vagy a biztonsági megsértéseket.

Ezenkívül az a harmadik féltől származó biztonság, amely többrétegű DDO-védelmet használ, tovább fokozza a biztonsági tűzfalaikat. Ezenkívül az itBit a megbízható és széles körben használt kétfaktoros hitelesítést használja, amikor a felhasználó bejelentkezik, hogy elkerülje a lehetséges biztonsági kockázatokat.

Vevőszolgálat

Mivel a kriptovaluták viszonylag új területet jelentenek, az ügyfelek továbbra is óvakodnak attól, hogy bízzanak bennük, és valóban beléjük fektessék a nehezen megkeresett pénzüket, ezért minden kriptográfiai tőzsdének mindig rendelkeznie kell egy csillagos ügyfélszolgálati csapattal, amely hatékonyan meg tudja győzni az ügyfeleket a befektetés előnyeit, és mihamarabb megoldják problémáikat. Az itBit sem kivétel.

Noha elég ügyes ügyfélszolgálati csapattal büszkélkedhet, a kriptovaluta-cserékhez általában néhány alapvető kérdés fűződik, amelyeket még ki kell gyökerezni. És mint a többiek, az itBit is szenved tőlük. De mindent elmondva, az itBit remek munkát végez az ügyfelek kiszolgálásában, és szinte semmi sincs, amire különösen panaszkodhatna.

Következtetés

Bár nincs egyszerű válasz arra a kérdésre, hogy az itBit a legjobb kripto-csere szolgáltatás, vagy sem, az sem tagadható, hogy hajlandóak mindent elkövetni, és mindent megtesznek, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek. Megfizethető díjaikkal, gördülékeny weboldal-tervezésükkel és kiváló ügyfélszolgálatukkal csak az árrés-kereskedelem hiánya, a mobilalkalmazások hiánya és az útját akadályozó ACH-transzferek hiánya áll fenn. A bit a legkeresettebb játékossá válik a kriptográfia-üzletben.

Kezdje el az ITBIT-tel

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector