Ki fogadja el a Bitcoin-ot? – TELJES vállalatok listája, akik elfogadják a bitcoinokat

Aki még távolról is ismeri a legújabb eseményeket szerte a világon, nem kerülheti el a dühöt, amivé a Bitcoins vált. Szinte mindenhol vannak, a helyi piacainktól kezdve a nagy bankintézetekig és egyebekig. Eredményesen elterjedtek az egész világon, és sikerült hatalmas mértékben meghódítaniuk a pénzügyi piacokat.

Amit az elmúlt pár évben láthattunk, nem más, mint az uralom, és az a tény, hogy a jelenség közel sem látszik lassulni, még félelmetesebbé teszi. De bár a Bitcoins megjelenése jelentős esemény volt a pénzügyi szakértők és a teljes munkaidős befektetők számára, sok más embert is érdekeltté tett..

Attól kezdve, hogy számos olyan iparágat sikerült felépítenie és létrehoznia, mint a mostani kriptopénzipar, a gyakorlatilag minden nagykereskedő elfogadható fizetési listájára való belépésig, megdöbbentő megjegyezni mindazt, amit a Bitcoin ilyen rövid idő alatt elért.

a bitcoint elfogadó cégekHa elfogadható kifizetésekről beszélünk, akkor valóban meglepődne, ha ismeri a kereskedők rengeteg számát, akik készek most foglalkozni a Bitcoins-ban. Szinte minden más termék megvásárolható Bitcoins-jaival, ráadásul akár más kriptovalutákra is cserélheti őket. Amikor korábban azt reklámozták, hogy ez a jövő egyetlen központi pénzneme, az emberek, akik ezt mondták, nem viccelődtek.

Most, mint a legszélesebb körben használt kriptovaluta, a Bitcoin biztosan jó részt tulajdonít az online és az offline piacon. Vásárlóként és fogyasztóként nem árt, ha megismeri az összes lehetséges üzletet, üzletet vagy vállalatot, akik szívesen elfogadják a Bitcoine-okat fizetési módként.

Pontosan ezért a cikkben található összes ilyen üzlet és márka feltárására törekszünk. Megpróbálunk minden információt megadni neked arról, hogy hol töltheti el a nehezen megszerzett Bitcoine-okat, valamint betekintést nyújtunk a marketing stratégiákba, amelyek a legjobban megfelelnek.


Ki fogadja el a bitcoinokat

Étel

A KFC Canada elfogadja a bitcoinokat, ezért ha éhes a csirke, és nincs kedve készpénzzel fizetni, vagy egyszerűen elfogy, használhatja a bitcoinjait.

Metró, a szendvics üzlet szívesen elfogadja a Bitcoins-t, és így remek megoldást kínál arra az esetre, amikor kevés a készpénz, de mindenképpen szüksége van egy szendvicsre.

További helyi üzletekbe érkezve a londoni híres kocsma, a Pembury Tavern elfogadja a Bitcoins-t is, így az Old Fitzroy és a The Pink Cow is, amelyek egy kocsma Sydney-ben, Ausztráliában és étkező Japánban, Tokióban.

Másrészt a PizzaforCoins.com egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi pizza online megrendelését. Mindkét szolgáltatás Bitcoin fizetéssel foglalkozik.

A Whole Foods, amint a neve is mutatja, bioboltokkal foglalkozó üzlet, míg a BitcoinCoffee.com egy online portál, amelynek célja, hogy a felhasználók könnyedén megrendelhessék és testre szabhassák a kávéikat. Mindkét szolgáltatás a Bitcoins-t használja a fizetések elfogadásához.

Ezeken kívül van egy Helen’s Pizza, Jersey City híres pizzázója, ahol könnyedén kaphat egyetlen szelet pizzát, akár 0,00339 Bitcoin-ért..

A Curryupnow.com, amely alapvetően tizenkét étteremből áll, amelyek a San Francisco-öböl körzetében találhatók, szívesen fogadja a Bitcoins-t.

Utazás & Foglalási szolgáltatások

A Virgin Galactic egyfajta takaró vagy anyavállalat, amely magában foglalja a Virgin Mobile és a Virgin Airline vállalatokat. Most a Virgin Galactic egyike azoknak a szervezeteknek, amelyek elfogadják a Bitcoin fizetéseket, így a telefonszámlák és az utazási költségek sokkal könnyebbek és kényelmesebbek.

A CheapAir.com és az Expedia.com, amelyek mindketten utazási foglalási webhelyek, szintén lehetővé teszik a fizetéseket a Bitcoins-ban, így a légi utazások és az utazási szálláshelyek sokkal egyszerűbbek, mint korábban.

A Bitcoin.travel nem meglepő ezen a listán, mivel maga a név adja el a cselekményt. Alapvetően ez egy utazási weboldal, amely lehetővé teszi, hogy szállásokat, bárokat vagy akár szépségszalonokat foglaljon bárhol a világon.

A Newark repülőtéren a pick and drop szolgáltatásokra szakosodott Class Limousine lehetővé teszi a Bitcoins használatát a foglaláshoz.

A LOT Polish Airlines egy lengyelországi székhelyű légitársaság, míg a Movietickets.com nyilvánvalóan online platform a mozijegyek kényelmes és gyors foglalására. Mindkettő elfogadja a Bitcoin fizetéseket.

A One Shot Hotels egy népszerű szállodalánc Spanyolországban, míg a Coupa Café egy elég jól látogatott kávézó Palo Alto-ban. Mindkét hely elfogadja a Bitcoin fizetéseket.

E-kereskedelem

Hallottál már az overstock.com-ról? Ez valójában egy egyedülálló változatosság nagyszerű szolgáltatása. Alapvetően nagyjegyű termékeket árul, amelyeket általában nagyon drága áron talál, sokkal megfizethetőbb és olcsóbb árakon. És az egyetlen ok, amiért képesek erre, az az, hogy hajlamosak a túltölteni a cuccokat. Most, ha meg kell vásárolnia bármelyik túllépett holmiját, egyszerűen használja a Bitcoins-ját.

A Gyft egy online portál, amelynek segítségével ajándékokat vásárolhat szeretteinek. És a legjobb az, hogy elfogadják a Bitcoins-t, ami azt jelenti, hogy már nem kell nagy mennyiségű készpénzt kivennie, hogy megajándékozhassa szeretteit. Ezenkívül a Newegg.com egy online portál, amely lehetővé teszi elektronikus kütyük és felszerelések vásárlását. Ez a weboldal lehetővé teszi a Bitcoin fizetését is.

A Fancy.com viszont egy online portál minden divatos dologhoz, valamint új és csodálatos dolgok felfedezéséhez, amelyek méltók vásárolni. Ez a csodálatos szolgáltatás könnyen elfogadja a Bitcoins-t fizetésként.

Az i-Pmart online kiskereskedő, amely elektronikai alkatrészekkel és mobiltelefon-alkatrészekkel foglalkozik. Ez a malajziai székhelyű szolgáltatás elfogadja a Bitcoins szolgáltatást.

A Shopjoy egy Ausztráliából származó online kiskereskedő, aki újdonság-ajándékozással foglalkozik, míg az Lv.net egy LA-alapú internetes szolgáltató társaság. Mindkettő könnyen elfogadja a Bitcoins-t fizetésként.

A Rakutan, amely alapvetően az Amazon japán verziója, és történetesen e-kereskedelmi óriás, a Bitcoins-t is elfogadja.

Weboldalak / Könyvek & Magazinok

Ha Ön Microsoft felhasználó, akkor nagyon jó hírünk van az Ön számára. A Bill Gates által alapított technológiai óriás örömmel fogadja el a Bitcoin fizetéseket Xbox és Windows áruháza platformjaikon. Tehát, ha például érdekli, hogy hozzáférjen egy fizetős alkalmazáshoz, akkor könnyedén befizetheti a szükséges összeget Bitcoins-ban.

A Playboy, a világ egyik legnépszerűbb felnőtt szórakoztató vállalata is elfogadja a Bitcoin fizetéseket. Tehát, ha hamarosan elfogy a magazinra vonatkozó előfizetésed, mindig megújíthatod a Bitcoins használatával.

A Reddit, amely mikroblog-webhelyként hirdeti magát, akárcsak a Twitter, de sokkal koncentráltabb és elkötelezettebb követéssel fogadja el a fizetéseket Bitcoin-ban is, ha a felhasználó érdekli a webhely prémium funkcióinak elérését..

A Wikipédia rendkívül népszerű, és szinte mindenki ismeri azt is. De tudta-e, hogy az online enciklopédia könnyen elfogadja a Bitcoins-t, ha azt mondja, hogy bármilyen módon hozzá szeretne járulni, vagy szolgáltatásra szeretne feliratkozni?

Az Alza, amely cseh online kiskereskedő, az Internet Archívummal együtt, amely, amint a neve is mutatja, az Internet dokumentációs vállalata, szintén elfogadja a Bitcoins-t fizetésként.

A 4Chan.org, amely a Reddithez hasonló mikroblog webhely, könnyen elfogadja a Bitcoins-t, hogy hozzáférjen prémium funkcióihoz, míg az EZTV, a torrenteket használó online tévéműsor-szolgáltató ugyanezt teszi.

Ami az online szolgáltatásokat illeti, a The Pirate Bay, amely egy torrentletöltő szolgáltatás, és a Zynga, amely egy online játékplatform, szintén elfogad fizetéseket a Bitcoins-ban.

A Lumfile egy teljes mértékben a felhőn alapuló fájlszerver, amely a fájlok egyszerű tárolására és karbantartására használható.

A SEOclerks.com, amely – amint a neve is sugallja – lehetővé teszi, hogy könnyebben felépítse webhelye követéseit a SEO-besorolás növelésével, és elfogadja a Bitcoin-fizetéseket is.

A Bloomberg.com, amely hatalmas népszerűsége miatt szinte nem igényel bevezetést, egy online újság a HumbleBundle.com-mal együtt, amely egy indie játékoldal elfogadja a Bitcoin fizetéseket.

Egy másik játékwebhely, a BigFishGames.com, amely szinte minden platformra, például Androidra, Windowsra és még Macre is otthont ad, valamint a Suntimes.com, amely egy másik online újságportál, amely Chicagóban található, szintén elfogadja a Bitcoin fizetéseket.

Az ExpressVPN.com, amely ugyanúgy sugallja, egy online VPN-szolgáltatás, amely nagy sebességű és virtuális magánhálózatokat biztosít azoknak a felhasználóknak, akik meg akarják őrizni névtelenségüket az interneten..

A Grooveshark, a Braintree és az MIT Groove Store, amelyek zenei streaming szolgáltatás az interneten, fizetési processzor és MIT alapú hallgatói könyvesbolt, szintén elfogadják a Bitcoin fizetéseket.

Randevú

Ezenkívül az OkCupid társkereső szolgáltatás és a Namecheap domain név-regisztráló cég is könnyedén elfogadja a Bitcoins-t fizetésként, ha prémium számlát szeretne fizetni, vagy weboldalt szeretne vásárolni az interneten..

A Dream Lover, amely véletlenül online kapcsolat és társkereső szolgáltatás, szintén nem okoz gondot a Bitcoins fizetésként történő elfogadásával.

A Badoo, egy online társkereső portál, amely kiválóan alkalmas kapcsolatok kialakítására, valamint a T-Mobile Poland, amely egy mobil alapú szolgáltatásoknak, például mobil feltöltéseknek vagy feltöltéseknek szentelt lengyel szolgáltatás, szintén elfogadja a Bitcoins-szal végrehajtott fizetéseket.

Mások

Néhány további helyi üzletben van egy Grass Hill Alpacas, amely egy helyi farm Haydenville-ben és a Jeffersons Store-ban, amely egy meglehetősen híres ruhaüzlet Bergenfieldben, amely szintén elfogadja a Bitcoin fizetéseket.

A Mint.com, egy pénzügyi szolgáltató társaság, könnyedén kezelheti az összes bankszámláját úgy, hogy mindet egy helyen tartja. Így jobban nyomon követheti pénzeszközeit és beállíthatja a költségvetéseket.

A San Jose-i földrengések, amelyek a közhiedelemmel ellentétben nem a földrengések finanszírozási platformja, hanem a San Jose és a California Professional Soccer Club, valamint a Crowdtilt.com által elfogadott név, amely nagyszerű módja a források összegyűjtésének barátaival vagy családtagja nyaralásra vagy bármilyen más nagy vállalkozásra, elfogadja a Bitcoin fizetéseket is.

Az Etsy Vendors történetesen egy nagyon híres ékszer- és műgyűjtemény-üzlet által elnevezett név, valamint a tengerparti kanyarban található múzeum, a texasi Victoria állomáson is elfogad Bitcoin fizetéseket.

A Dish Network, amint a neve is mutatja, közvetlen műholdas műsorszolgáltatás, a Libertarian Party pedig egyszerűen az Egyesült Államok politikai pártja. Mindkettő elfogadja a fizetéseket a Bitcoins-ban, így a Yacht-base.com is, amely alapvetően jachtbérlési szolgáltatásokat nyújt és Horvátországból származik.

A fentieken kívül rendelkezik az Euro Pacific, a CEX, a Straub Auto Repair, a PSP Mollie és az Intuit szolgáltatásokkal, amelyek jelenleg elfogadják a Bitcoins szolgáltatást.

A SimplePay, az SFU könyvesbolt, az Állami Köztársasági Párt, az mspinc.com, a shopify.com és a Naughty America csak néhány egyéb online és offline kiskereskedelmi szolgáltatás, amelyek könnyen elfogadják az Ön Bitcoine-jait fizetési módként.

Könnyen felismerheti a Lionsgate Films nevet. Végül is éppen ez a filmstúdió felelős az olyan drágakövekért, mint az Éhezők viadala-trilógia és a Holnapután. Örömmel fogja tudni, hogy ez a stúdió Bitcoins-nal is foglalkozik.

A Stripe egy San Franciscó-i székhelyű cég, amely fizetésekkel és pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozik, míg a WebJet történetesen egy online portál, amely utazásokra és túrákra összpontosít. Mindkét szolgáltatás elfogadja a Bitcoin fizetéseket, így a Green Man Gaming a Save the Children és az NCR Silver mellett.

A bitcoinok itt maradnak. Nem is telt el több mint egy évtized az érkezésük óta, és kevesebb, mint öt év az újjáéledésük óta, és máris látványos módon átvették a világot. Már nem az a késztetés, hogy valódi készpénzt vagy akár hitel- vagy betéti kártyáinkat hordozzuk, mivel sok kiskereskedelmi üzletünk, márkánk és üzletünk boldogan fogadja el a Bitcoin fizetését. A lista minden egyes nap ugrásszerűen növekszik, miközben egyre több marketingszakember ismeri fel a kriptovaluta erejét és elérhetõségét. Hamarosan, ha ezek a tendenciák továbbra is úgy működnek, ahogy vannak, akkor a jövő tanúi lehetünk, amikor minden egyes árucikk, amelyet fogyasztóként érdekelhetünk, megvásárolhatók lesznek a Bitcoins-on keresztül. És ha hinni kell az ipar szakértőinek, akkor az a nap hamarabb itt lesz, mint gondolná.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector