Legjobb Bitcoin tőzsdék 2021-es napi kereskedéshez – Kezdje a napi kereskedést a legjobbakkal!

1. CEX.IO 2. Binance 3. Coinbase
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

Tudjuk, hogy a bitcoin értéke nem stagnál, és folyamatosan változik. Nyereséget elérni ezzel a változékony árral nagy kihívás. Ön olyan ember, aki rendelkezik bitcoinokkal, és fogalma sincs arról, hogyan lehet ebből profitot keresni? Ez egy mód, amely segít maximalizálni a profitot. A Bitcoin napi kereskedés az egyik módja annak, hogy növelje nyereségét a bitcoinon, kereskedve más kriptovalutákkal tőzsdén..

Mi a Bitcoin Day Trading?

A nappali kereskedés megkezdése előtt tisztában kell lennie és ismernie kell a bitcoin kereskedés minden szempontját. A napi kereskedés történhet pénzügyi tőkeáttétellel, de lehet mind nyereséges, mind veszteséges, ezért ismernie kell az összes szempontot, mielőtt belekezdenénk. A napi kereskedés sok brókert és tőzsdét von maga után, amelyek segítenek a kereskedésben. Két fő módszer segíti a mai kereskedelmet egy napon belül. A két módszer a következőket tartalmazza:

1. CFD kereskedés

Ha kereskedő vagy, és nem akarsz bekapcsolódni a blokklánc technikai oldalába, akkor a CFD a megfelelő lehetőség az Ön számára. A CFD-vel ugyanúgy vásárolhat és adhat el bitcoinokat, mint a bitcoin-csere, de annak az előnye, hogy nem várja meg a blokklánc megerősítését, ami időigényes. A napi kereskedésben a sok idő fogyasztása nem lenne hatékony. A CFD sokkal jobb a bitcoinok normál vételéhez és eladásához képest.

2. Kereskedés rendszeres Bitcoin tőzsdéken


A második lehetőség azoknak szól, akik meg akarják tartani magukkal a bitcoinokat, és közvetlenül bitcoin tőzsdéken keresztül kereskednek velük. Számos olyan platform létezik, amely magában foglalja a bitcoin cseréket, de ezek a platformok bizonyos díjat számítanak fel a tranzakciókért. Jobb, ha az összes webhelyet ellenőrizzük és összehasonlítjuk a kereskedelem megkezdése előtt (amit meg is tettünk). Itt érdemes figyelni a magas díjakra, mivel ezek gyorsan összeadhatják és felemészthetik a nyereséget.

Vannak olyan platformok, amelyek extra szolgáltatásokat kínálnak alacsony díjak mellett a használatukért (ami tökéletes a nappali kereskedelemhez). Itt van egy lista a bitcoin-csere legjobb webhelyeiről, amelyeket figyelembe vehet a napi kereskedés során.

A 2021-es napi kereskedés legjobb 7 tőzsdéje

1. CEX.IO

Több mint 2 000 000 ügyfélből álló felhasználói bázissal rendelkezik, és a CEX.IO kriptovalutával kereskedhet számos fiat opcióval – USD, EUR, GBP, RUB. A CEX.IO két célt szolgál:

1) hagyományos kriptovaluta-csere szolgáltatás – lehetővé teszi a fiat számára történő kriptovaluta adásvételét azonnal;

2) fejlett kriptovaluta-kereskedési platform – a felhasználók piacra adhatnak és korlátozhatnak megbízásokat, részt vehetnek fedezeti kereskedésben (legfeljebb 1: 3 tőkeáttétel) és API-megoldásokat használhatnak az automatizált kereskedéshez.

A CEX.IO-val könnyű elindítani. A platformra történő regisztráció egyszerű és nem igényel sok időt. A CEX.IO teljes körű felhasználásához azonban ellenőrizni kell az ügyfeleket. A tőzsde hitelkártyával vagy banki átutalással támogatja a betéteket és a felvételeket. A betétek bármilyen fiat pénznemben teljesíthetők, mivel azután automatikusan átváltják a platformon elérhetővé.

A kereskedési díjakról az összes pár havi kereskedési volumene függ. A CEX.IO díjtáblázata szerint a kereskedőknek 0% -0,25% -ot kell fizetniük. A piaci döntéshozók számára a díj 0% -0,16%, a felvevők esetében 0,1% -0,25%. Az árrés-kereskedési díjak különböznek, és tartalmaznak nyitott díjat (0,2%), átengedési díjat (0,01%) és zárási díjat (0%)..

Ami az automatizált kereskedés API-megoldásait illeti, a CEX.IO számos lehetőséget kínál teljes kereskedési funkcióval – REST API, WebSocket API, FIX API. Egyéneknek és intézményeknek egyaránt megfelelnek.

A kereskedések kezeléséhez és a piaci adatok nyomon követéséhez az ügyfelek a CEX.IO által kifejlesztett mobilalkalmazást is használhatják.

Kezdje el a CEX.IO-val

2. Binance

Binance IoS pénztárca

A Binance támogatja a különféle kriptovalutákat. Kétféle bitcoin-cserét kínál, vagyis alap és haladó. A felhasználó preferenciája alapján ez a két lehetőség kevés és részletes információt mutat a kereskedésről. A diagram adatai a „gyertyatartó” és a „mélység” között módosíthatók, a felhasználó választása szerint.

Ez a tőzsde ingyenes betéteket kínál és 0,1% kereskedési díj ellenében működik. Magas likviditást kínál. A kezdőknek nehéz lehet a munka ezzel a weboldallal, mivel a felület meglehetősen összetett. A weboldal nem késik, ami előnyt jelent a napi kereskedők számára.

KEZDJE A BINANCE-T

3. Coinbase

Coinbase napi kereskedés

A nagyon kevés tőzsde egyikeként, ahol kriptot vásárolhat fiat pénznemek használatával, a világ legnagyobb és legnépszerűbb napi kereskedési platformjai közé sorolják. Bár még nem érhető el minden országban és sok kisebb kriptovalutát nem támogat, olyan funkciókkal és biztonsági szempontokkal büszkélkedhet, amelyeket a piac legjobbjainak tartanak.

A 20 milliárd USD feletti vagyonnal rendelkező Coinbase nemcsak egy csereplatform, hanem integrált pénztárcát is biztosít a felhasználók számára. Alaptermékeik a GDAX nevű kereskedési platformjuk és egy brókertőzsde. A kereskedéshez meg kell győződnie arról, hogy a vételi és eladási szolgáltatások elérhetők-e az Ön országában. Jelenleg a világ 32 fejlett országában elérhető ez a funkció.

A Coinbase csak BTC, Litecoin, Ethereum és Bitcoin Cash vásárlását teszi lehetővé, és általában nem támogatja a lehetséges biztonsági vagy részvény-kriptovalutákat. A kezdők számára a könnyen használható kezelőfelület és a könnyű navigáció rengeteg várakozási lehetőséget kínál.

A Coinbase legnagyobb előnye, hogy lehetővé teszi a fiat pénznemek kriptovalutákra való cseréjét (jelenleg elfogadja az eurót, a GBP-t és az USD-t). Ettől eltekintve olyan funkciókkal rendelkezik, amelyeket a legfejlettebb felhasználók szeretnek, mint például azonnali csere, Shift Card és ingyenes GDAX frissítés a gyakori kereskedők számára.

Biztonsági szempontból a Coinbase eszközeinek 99% -át offline állapotban tárolják, míg a fennmaradó 1% -ot online tárolják lopás vagy bármilyen veszteség ellen. Egy másik fontos biztonsági jellemző, hogy a Coinbase nem használható névtelenül. Ezért minden kereskedő nyomon követhető, ami azt jelenti, hogy ezen a platformon csak ellenőrzött, törvényes felhasználók kereskedhetnek. 

KEZDJE A COINBASE-T

4. BitMEX

bitmex-áttekintésA BitMEX felajánlja a bitcoin és más kriptovaluták kereskedelmét. Itt kereskedhet és betéti alapokat használhat, és nyereséget nyerhet bitcoinban. A társaságot 2014 novemberében alapították. Ennek az oldalnak a pénzügyi szakemberei több mint 40 éves tapasztalattal rendelkeznek. Ez a webhely csak bitcoinokkal és más pénznemekkel fogadja el és hajtja végre tranzakcióit. A jövőbeni szerződések és a csereügyletek a kereskedelem két fő típusát kínálják ezen az oldalon.

Ez az oldal nem számít fel díjat a bitcoin befizetéséért és kifizetéséért. Csak egy típusú fiók van az összes felhasználó számára, és nincs hely speciális számlák számára. Egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, de a felhasználók, akik még nem ismerik ezt a platformot, kezdetben nehezen tudják használni. A webhely biztonsági szintje nagyon magas. 0,025% -os visszatérítést kínál készítői díjakként, és készítő-vásárlói kereskedési díjakat alkalmaz.

Kezdje el a BITMEX-et

5. Whaleclub

bálnaklubA Whaleclub kereskedők ezreit szolgálja ki naponta. Csak a digitális valutával fogadja el és dolgozza fel tranzakcióit. Alacsony felárakat kínál, ügyleteinek nulla tranzakciós díjjal. A bitcoin befizetésével és a számlatevékenységgel nem számolnak fel díjat, de igen, bizonyos díjakat számít fel a visszavonás során. A vételi és eladási politikát követi. A visszavonást a kérés benyújtását követően egy órán belül végrehajtják. Biztonsági okokból a legtöbbször manuálisan történik. Ez az oldal támogatja az ajánlati könyv kereskedését. Mivel az oldal árrés-kereskedést kínál, az itt folyó kereskedés kicsit specifikus. Könnyű felhasználói felületet kínál, és összehasonlításképpen gyors.

Kezdje el a bálna klubbal

6. Bitfinex

A Bitfinex azonnali kereskedést kínál az összes főbb kriptovaluta számára. Könnyű és magas likviditást kínál a Bitcoin segítségével. Fedezeti kereskedelmet kínál, és 3,3-szoros tőkeáttételt tesz lehetővé a kereskedéshez azáltal, hogy finanszírozást szerez a peer to peer margin finanszírozási platformtól. Azáltal, hogy finanszírozást biztosít a kereskedőknek, akik tőkeáttétellel akarnak kereskedni, a fedezetfinanszírozási piac lehetőséget nyújt arra, hogy nyereséget szerezzen a bitcoinon és más kriptovalutákon. A felhasználók a megrendelés megadásával kölcsönözhetik a kívánt összeget az általuk választott árfolyamon és időtartamra.

Ez a tőzsde rengeteg rendeléstípust kínál a kereskedők számára, ami nagyon hasznos a nappali kereskedők számára. Még fiat devizákat is elfogad és foglalkozik velük. Ez magában foglalja a készítő-átvevő díjait, a díjak 0,1% -kal, illetve 0,2% -kal. A felhasználói felület egyszerű, és kezdőknek is alkalmas. Testreszabott felhasználói felületet kínál, amely egyedülálló funkció. Ez a webhely speciális biztonsági intézkedéseket tartalmaz.

KEZDJE A BITFINEX-et

7. Cryptopia [ZÁRVA]

cryptopia logóA Cryptopia különféle típusú kriptopénzeket kínál. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kriptopénzért cserébe bármit eladhassanak szerte a világon. A kereskedési díj a bitcoinok teljes mennyiségének 0,20% -a. A betétekért nem számít fel díjat. Egy új „arbitrázs” elnevezésű funkciót használnak, amely összehasonlítja az Ön számára a vételi és eladási árat vagy a más piacoktól származó árkülönbséget. Ez a webhely néhány kattintással tájékoztatást nyújt a piaci különbségekről.

KEZDJE EL A CRYPTOPIÁT

Következtetés

A bitcoin iránti kereslet növekszik, ezért növekszik a vágy, hogy profitot szerezzen a bitcoinból. A fent említett oldalak mind az újoncok, mind a tapasztalt szakemberek számára elősegítik a nyereség megszerzését a napi kereskedéssel. A kereskedés közbeni akadályok elkerülése érdekében ismernie kell a bitcoin kereskedés minden szempontját, mielőtt beleugrik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector