Legjobb kriptokereskedési botok 2021 – # 1 nem akarsz hiányozni!

 

1. Cryptohopper 2. Pionex 3. Zignaly
Zignaly
FOGJ NEKI! FOGJ NEKI! FOGJ NEKI!

Remegve indult, de a kriptovaluták itt maradnak. Az új valutaforma szkeptikusai békét kötöttek vele, és befektetni szeretnének. Mivel ezt olvassa, nyugodtan mondhatjuk, hogy Ön is felugrott a kocsira.

Bármelyikkel is kereskedjen, a bitcoinokkal vagy altcoinokkal, biztos, hogy jelentős többletjövedelemhez jut – és ki nem. A probléma az, hogy Ön még nem ismeri ezt, és nem rendelkezik azzal a készséggel, hogy hatékonyan elemezze a kriptovaluta kereskedési diagramokat, hogy jó pénzt keressen – amilyen guruk dicsekednek.

De mielőtt feladnád, van megoldás a problémádra. Ahogy végigmész a tanulási görbén, továbbra is pénzt kereshet a kriptovaluta kereskedelemben bitcoin kereskedési robotok segítségével.

Most egy kereskedési bot alapvetően egy szoftver, amelyet a kriptovaluta-piac kereskedési adatainak elemzésére fejlesztettek ki. Miután megszerezte, meg kell szabnia a saját igényei szerint. Ezután a szoftver elemzi az Ön nevében a piacot, és automatikusan kereskedni fog. Ebben a cikkben áttekintjük az elérhető legjobb Bitcoin Trading botokat.

A legjobb kriptográfiai botok 2021

1. Cryptohopper


Cryptohopper újonc az automatikus kereskedelem színterén, de népszerűsége több okból is gyorsan növekszik. Egyrészt ők az egyetlen felhőalapú kriptovaluta bot a piacon, vagyis botjuk folytatja a kereskedést, ha a számítógép ki van kapcsolva.

Botjukat az új felhasználók számára is nagyon könnyű felvenni, annak a ténynek köszönhető, hogy ők az egyetlen kereskedési botok, amelyek külső jelzőket ágyaznak be, lehetővé téve a tapasztalatlan kereskedők számára, hogy robotjaikat autopiloton engedjék kereskedni e jelzők szakértelme alapján. A nagyobb tapasztalattal rendelkező kereskedők kézi megközelítést is alkalmazhatnak, több értékesítési mutató alapján konfigurálva az értékesítést.

Ezután a Cryptohopper felajánlja a tesztelését, a veszteséget (beleértve azokat a funkciókat, amelyek lehetővé teszik, hogy botja csak nyereséggel áruljon), a kereskedést több tőzsdén és egy általában kellemes felhasználói felületet kínál.

A Cryptohopper az egyetlen bot, amely egy hónapig ingyenes próbaverziót kínál, és képes frissíteni Nyuszira (19 dollár / m), Nyúlra (49 dollár / m) és Kengurura (99 dollár / m), ha a felhasználók ragaszkodnak hozzá körül.

KEZDJE EL A CRYPTOHOPPER-T!

2. Pionex

Pionex a világ egyik első tőzsdéje beépített kereskedési botokkal. Összesíti a Binance és a Huobi Global likviditását, és az egyik legnagyobb Binance bróker. A mély likviditás mellett a Pionex 12 ingyenes kereskedési botot biztosít, amelyekkel a felhasználók a nap 24 órájában automatizálhatják a kereskedést anélkül, hogy mindig ellenőriznék a piacokat.

Jellemzők:

 1. A Pionex 12 ingyenes kereskedési botot biztosít a lakossági befektetők számára.
 2. A kereskedési díj a legalacsonyabb a legtöbb nagy tőzsdéhez képest. A Pionex kereskedési díja 0,05% a készítő és a felvevő számára.
 3. Az egyik legnagyobb Binance brókerként a Pionex mély likviditást biztosít, amely összesíti a Binance és a Huobi Global likviditását.
 4. A Grid Trading Bot az egyik legnépszerűbb kereskedési bot a Pionex-en. Lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy alacsony árakat és magas árakat adjanak el egy adott árkategóriában.
 5. A tőkeáttételes rácsbot akár ötszörös tőkeáttételt biztosít.
 6. A Spot-Futures Arbitrage bot segít a befektetőknek abban, hogy alacsony kockázatú passzív jövedelemhez jussanak. A stratégia becsült hozama 15 ~ 50% THM.
 7. A Smart Trade terminál lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy stop-loss-t hozzanak létre, nyereséget vegyenek fel, és egy kereskedelemben haladjanak.
 8. A Pionex kiadta az egyik legjobb tőkeáttételes tokent a kriptopiacon.
 9. A Pionex-et az Egyesült Államok FinCEN MSB (Money Services Business) licence adta.

Ár: Ingyenes

Cserék: Binance, Huobi globális, Pionex

KEZDJE A PIONEX-et!

3. 3Commas

3commas

A legtöbb kripto kereskedési bot képes arra, amire konfigurálta őket. Ugyanakkor egy olyan ingatag piacon, mint a kriptopiac, készen kell állni az alkalmazkodásra a piaci feltételek hirtelen változásához. Itt lenne szükség egy intelligens kereskedési botra, mint a 3Commas kereskedési bot.

Azt gondolhatja, hogy egyetlen kereskedő bot sem lehet elég okos ahhoz, hogy alkalmazkodjon a változó piaci körülményekhez. A 3Commas bot azonban egyedülálló funkcióval rendelkezik, amelyet a veszteség és a nyereség elnevezésűnek neveznek. Bármely más kereskedési bot használatakor állíthat be stop veszteségeket az általános veszteség elkerülése érdekében, és profitot vehet fel a megszerzett profit biztosításához. Ha azonban az érme jobban teljesít, miután a bot eladta az Ön pozícióját, akkor nincs visszaút.

A 3Commas bot által kínált utólagos funkció pontosan ezt segíti elő. A bot elemzi a piaci viszonyokat, és gondoskodik arról, hogy a megfelelő időben eladja érméit. Így biztosítva a befektetés maximális megtérülését. Ez a funkció, amely lehetővé teszi a bot számára, hogy gyorsan reagáljon a változó piaci körülményekre, különlegessé teszi a botot.

Ettől eltekintve a 3Commas bot biztosítja az összes olyan funkciót, amelyet egy normál kereskedési boton láthat, például stop loss, profit take, automatikus kereskedelem stb. A botot online tárolják, így mindig elérhetővé válik. A botot bármely internethez csatlakoztatott eszközről elérheti, ha meglátogatja fiókját a webhelyen.

A bot párosítható 13 legnépszerűbb kriptotőzsdével, beleértve a Binance, Kucoin, Bittrex stb. A bot három különböző csomagot kínál, amelyek közül a legolcsóbb havi 22 dollárba, a legdrágább csomag pedig havi 75 dollárba kerül. Ugyanakkor ingyen használhatja a bot szolgáltatásait, ha rendelkezik fiókkal a Huboi tőzsdén.

Tekintettel a kriptográfia jelenlegi bearish trendjére, Önnek bárki nagyon nehéz pénzt keresni. Tehát miért nem próbálja ki a 3Commas botot, és nézze meg, hogyan segíthet jövedelemszerzésben még medvepiacon is.

KEZDJE A 3 KOMMÁT!

4. Zignaly

ZignalyBár a kriptovaluta kereskedési botok még mindig a kezdeti fejlődési szakaszban vannak, a kereskedési botok ingyenes béta verziója használható. Annak ellenére, hogy meglehetősen új a piacon, az emberek könnyedén választották a Zignaly botot. Az elkészült verzió felár ellenében áll a felhasználók rendelkezésére.

A Zignaly kereskedési bot egyik csodálatos tulajdonsága, hogy zökkenőmentesen integrálható a TradingView-val. Annak ellenére, hogy a bot a fejlesztés béta stádiumában van, a felhasználók nem találtak problémát a fent említett integrációval kapcsolatban, ami azt jelenti, hogy a fejlesztők a szoftvert úgy gondolták, hogy szem előtt tartják a felhasználók könnyű hozzáférését.

A TradingView API-val rendelkezik, amely a Binance kereskedési tőzsdén működik. Így a Zignaly bot felhasználható a különféle kereskedési stratégiák közvetlen végrehajtására a Binance-on. Míg a béta verzió cseréjének jelenlegi támogatottsága csak a Binance-t terheli, a közeljövőben tervezik más cserék bevonását is.

A fejlesztők szerint tervezik olyan cserediákok felvételét, mint a KuCoin, a Bittrex, a Poloniex és a CoinBase Pro a támogatott cserék listájába a Zignaly bot API-integrációjához..

Van néhány egyedi funkció, amelyet a fejlesztők beépítettek a kereskedési botba. Ezek nem tartalmazzák az operálható párok korlátozását és a pozíciók szerkesztésének lehetőségét, amikor és amikor választja. Ezek meglehetősen megkönnyítették a kereskedést, mivel nem szükséges frissíteni egyetlen Pro verzióra sem, hogy élvezhessük a fent említett funkciókat.

A Zignaly bot az átláthatósággal is büszke. A Zignaly kriptovaluta kereskedési bot hivatalos honlapján részletes információk találhatók az alapítókról és a csapat többi tagjáról, valamint a különböző közösségi média profiljaikról, hogy a felhasználók közvetlenül kapcsolatba léphessenek velük..

A fejlesztő csapat célja, hogy a felhasználók számára szerte a világon olyan kereskedési botot biztosítson, amely minden fontosabb tőzsdén elérhető. A fejlesztők egy felhasználóbarát ökoszisztémát hoztak létre a boton, amely rengeteg funkciót kínál a béta verziókban, és sokkal többet hoz a teljes verzióban.

KEZDJE A ZIGNALIÁT!

5. Napbots

A NapBots.com egy AI alapú felhőalapú platform, amely a kereskedési technikákat demokratizálja, korábban hedge fundok számára fenntartva.

Kínálnak algoritmikus kriptokereskedési botokat, amelyeket támogatnak a főbb Cryptocurrency tőzsdék, például Binance, Bitmex, Kraken, Bitfinex, Bitstamp, Okex, Bitpanda stb..

A botnak szuper felhasználóbarát felülete van, és felhasználóink ​​imádják ezt az egyszerűséget. Ez megkönnyíti a kezdők számára az indulást.

Soha nem volt még ilyen könnyű kereskedni, mint egy profi, a NapBots segítségével azonnali kriptobotokat már 3 lépésben készen áll a kereskedésre..

1. lépés: Csatlakozzon kedvenc kriptográfiájához

2. lépés: Válassza ki a stratégiákat a könyvtárukból

3. lépés: Ülj, figyelj & hagyja az Autopilot elvégezni a nehéz munkát

Ez az egyetlen bot a piacon, amely lehetővé teszi a stratégiák saját kombinációjának elkészítését, amely lehetővé teszi a megtakarítások kezelését. Kipróbálhatja kereskedési botját okostelefonjáról, és teljes szabadságon megváltoztathatja a költségvetés elosztását.

A NapBots bizonyította teljesítményét; legrégebbi stratégiája, a BTC LO 2017 óta él, és most készül elérni az új ATH-t. Ezenkívül a BTC / ETH / USD AR kiemelt stratégia 2018-ban indult, és 12 hónapos teljesítménye 200%.

A nagyfrekvenciás kereskedéshez óránként stratégiákat dolgoztak ki, amelyek nagyon ígéretesek, a közelmúltbeli baleset során hihetetlenül reagált.

Ennél is fontosabb, hogy a pénze soha ne hagyja el a pénztárcáját. Ennél biztonságosabb nem lehet! Csak meg kell csatlakoztatnia a botot az API-n keresztül, amely engedélyt ad a tőzsdén való kereskedésre. Ez az újkori kereskedési bot mindenképpen megér egy próbát mind a hozzáértő, mind az új kripto kereskedők számára.

KEZDJE A NAPBOTOKAT!

6. Gunbot

fegyverbolt

Ez a Gunbot sok beépített stratégiát tartalmaz, amelyek közé tartozik a Bollinger Band, a Ping Pong és a Step Gain. A legtöbb felhasználó úgy gondolja, hogy a BB stratégia a legjobb, és hatalmas profitot fog elérni számukra.

Ehhez a kereskedési bothoz azonban 3 csomagcsomag tartozik, amelyek ára eltérő. Az árak 0,1 Bitcoins és 0,3 Bitcoins között mozognak (vegye figyelembe, hogy ezek az árak változhatnak).

A Gunbot számos kriptovaluta tőzsdén vesz részt, beleértve a Poloniex, Kraken, Bittrex és Cryptopia.

Ennek a kereskedési botnak a használatakor javasoljuk, hogy fokozott figyelmet fordítson kereskedelmére. Miért? Nos, a kereskedési bot úgy van konfigurálva, hogy kezelje a piaci volatilitást. Volatilitási csúcsok esetén kapcsolja ki.

A Gunbot a mi kereskedési botunk, és biztosan a legjobb bitcoin kereskedési bot!

KEZDJE A GUNBOTOT!

7. Gekko

gekkoGekko mindig a lista élén áll. Messze a legnépszerűbb – valószínűleg azért, mert ez egy ingyenes Bitcoin kereskedési bot. Letölthető a GitHub platformról (pihenjen, a platformon való navigáláshoz nem kell technikai guru lenni. De ha segítségre van szüksége, számos YouTube-videó bemutatja, hogyan kell eljárni).

A Gekko egy nyílt forráskódú szoftver, amelyet tehetséges fejlesztők folyamatosan fejlesztenek a világ minden tájáról. Ezt a kereskedési botot a legtöbb kriptovaluta-tőzsde támogatja, beleértve a Bitstamp, a Poloniex és a Bitfinex.

A Gekko könnyen kezelhető, teljesen automatizált és egyszerű. A bitcoin-ipar újoncai számára a kereskedési bot csínját-bínját megtanulva a legkevesebb aggodalomra ad okot. A szoftver alapvető kereskedési funkciókkal rendelkezik. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a webes felületet, amely a kereskedési stratégiák és adatok figyelemmel kísérésére szolgál. Ezenkívül a bot képes futtatni néhány utólag tesztelt adatot, és segít megjeleníteni a kereskedési eredményeket.

A botot úgy tervezték, hogy a legtöbb főbb operációs rendszeren fusson, beleértve a macOS-t, a Linuxot és a Windows-ot is. A bot táviraton, e-mailen és más közösségi platformokon keresztül is naprakészen tarthatja Önt. Ne feledje azonban, hogy a Gekko nem nagyfrekvenciás kereskedési bot, és mint ilyen, nem hajtja végre az úgynevezett arbitrázs kereskedéseket.

Kezdje el a GEKKO-val!

8. Zenbot

zenbotEz egy újabb ingyenes bitcoin kereskedési bot. Gekkóhoz hasonlóan ez is egy nyílt forráskódú bot. Ez elérhető az összes főbb operációs rendszeren való használatra, és módosítható, hogy megfeleljen minden felhasználó preferenciájának. A Zenbot mesterséges intelligencia felhasználásával jött létre. Mint ilyen, Gekkóval ellentétben, kiaknázhatja az arbitrázs lehetőségeit és végrehajthatja a nagyfrekvenciás ügyleteket. Ezenkívül (és ez egy hatalmas plusz ennél a kereskedési botnál) a szoftver egyszerre több kriptovaluta kereskedést is képes végrehajtani.

A kereskedési botot a Bitcoin tőzsdék támogatják, mint például a Kraken, a Gemini, a GDAX, a Bittrex, a Quadriga és a Poloniex. A kereskedési bot fejlesztői fenntartják, hogy még mindig dolgoznak a bot fejlesztésén, és a jövőben minden elérhető tőzsdén támogatni fogják.

KEZDJE A ZENBOTOT!

9. Haasbot

haasbotEz egy kereskedési bot, amelyet a HaasOnline hozott létre még 2014 elején. A kereskedési botot sok Bitcoin-tőzsde támogatja, beleértve a Bitfinex, Poloniex, BTCC, Huobi, Kraken, Gemini és GDAX. Nemcsak Bitcoin-nal kereskedik, hanem altcoinokkal is, a különféle tőzsdéken.

Bár ez a kereskedési bot célja a piaci információk elemzése az Ön nevében, némi hozzájárulást igényel a kereskedés végrehajtásához. A bot testreszabható és fel van szerelve néhány technikai indikátor eszközzel. Ezekkel az eszközökkel a Haasbot „megjósolhatja” azokat a trendmintákat, amelyek felbecsülhetetlen értékűnek bizonyulhatnak a Bitcoin kereskedési sikeréhez.

A legjobb eredmény elérése érdekében mindazokat, akik a Haasbot használata mellett döntenek, teljes mértékben el kell kötelezniük a tanfolyamra. Ez a kereskedési bot 3 havonta körülbelül 0,32 bitcoinba kerül.

HASZNÁLJA HAASBOT-tal!

10. Crypto Trader

cryptotrader botEz messze az egyik legnépszerűbb Bitcoin kereskedési bot a kereskedők körében. Nagyrészt felhőalapú, ami azt jelenti, hogy nem igényel telepítést fizikai számítógépre, és a felhasználó módosíthatja a bőséges és kifizetődő eredmények érdekében. Algoritmikus kereskedési módosítások néhány perc alatt elvégezhetők a boton. A módosítások egyszerűen elvégezhetők, és minden újonc kis útmutatással feltörheti a folyamatot.

Érdemes kiemelni, hogy a Crypto Trader stratégiai piaci funkcióval rendelkezik. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy stratégiákat folytasson más kereskedőkkel. Egy másik hűvös szolgáltatás egy olyan backtesting eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teszteljék a kereskedési stratégiákat a backtested adatokkal, valamint az uralkodó piaci viszonyokkal szemben. A Crypto Tradert olyan tőzsdék támogatják, mint a Bitstamp, a BTCC és a Coinbase.

Kezdje el a CRYPTO TRADER-t!

11. BTC robot

btc robotEz volt az iparág legelső Bitcoin kereskedési robotjai között. Az úttörő kereskedelmi botok közé tartozik. A bot letölthető a főbb operációs rendszerekről, de minden platformon változó áron elérhető. Általában arra kell számítani, hogy többet kell fizetnie érte egy MacO-n, mint Windows operációs rendszeren.

A kereskedési bot könnyen telepíthető és használható. Egyes személyek azonban nyilvántartásba vették, hogy kijelentik, vannak olyan technikai bitek, amelyek megfogása nehézkesnek bizonyul. Ennek ellenére a legtöbbnek sikerült jelentős nyereséget elérnie. A BTC robot egy próbaidőszakot tartalmaz, 60 napos visszatérítési politikával – ez mennyire klassz?

KEZDJE A BTC ROBOTOT!

12. LeonArdo

MarginTradingOnPoloniexEz egy új kereskedési bot, amelyet a Huobi, az OKCoin, a Bitfinex, a Bittrex és a Poloniex támogat. Fejlesztői folyamatosan változtatják a kereskedési botot, és számolnia kell azzal, hogy a jövőben több más tőzsde is támogatja..

Ennek a botnak két kereskedési stratégiája van, köztük a Margin Maker és a Ping Pong. Eddig a Leonardo a legjobban kinéző kereskedési bot a tervezés és a grafika terén. Ez is teljesen testreszabható.

Kezdetben a bot havonta kb. 0,5BTC-ba került. Most azonban körülbelül 129 dollárért kapható (egy életre szóló licenc).

KEZDJE LEONARDO-val!

13. Autonio

Amikor kereskedési botokról beszélünk, csak kevesen tudják azt állítani, hogy decentralizált platformra épültek, mint például az általuk forgalmazott különféle digitális eszközök. Az Autonio fejlesztői megbizonyosodtak arról, hogy a kereskedési bot egyike a kevésnek hogy felkerüljön a listára.

A teljes infrastruktúra egy decentralizált platformra épül, vagyis egyetlen egység sem ellenőrzi az összes tevékenységét. A felhasználók szabadon ellenőrizhetik a program átláthatóságát, és egyetlen intézmény sem vonható felelősségre a kudarcaiért. Az Ethereum blokklánc felhasználói problémamentes és zökkenőmentes élményben is részesülnek.

A kiskereskedők és a hivatásos kereskedők számára egyaránt forgalmazott Autonio kriptovaluta kereskedési bot beépített funkciókkal rendelkezik a különféle kereskedési jelek létrehozásához, amelyek a beépített kereskedési stratégiákon alapulnak. Teljes hozzáférés van a technikai mutatókhoz, és a kereskedők a legtöbbet kihozhatják belőlük az Autonio kereskedési bot révén.

Van egy Autonio piactér, ahol a felhasználók láthatják a többi felhasználót, akik megosztják a különféle kereskedési stratégiákat és algoritmusokat, amelyek segítették őket a profitszerzésben. Ha még nem ismeri a saját algoritmusának a bot használatával történő beállítását, kiválaszthat egyet a piacról, és már az első naptól elkezdheti a kereskedést.

Van egy házon belüli token NIO néven, amelyet az Autonio kereskedési bot használ. Ez a token az Ethereum blokkláncon alapul, és az ERC-20 algoritmust használja. Ez a token megvásárolható minden fontosabb tőzsdén, mint a Bittrex és az Ethfinex. A teljes Autonio platform a NIO tokenek hasznossága körül forog, és ugyanúgy felhasználhatók, mint bármely más token egy decentralizált alkalmazáshoz.

Az Autonio kereskedési bot nem ingyenes. Mérsékelt meghatározott áron jár. Az Autonio kereskedési bot átlagos ára havonta körülbelül 50 dollárba kerül, és a felhasználók letölthetik az összes főbb operációs rendszerhez, például a Windows, a Linux és a MacOS számítógépekhez / laptopokhoz, sőt a mobil operációs rendszerek Android-jához is..

14. CoinBot

Nyílt forráskódú kódra épülő CoinBot kriptovaluta kereskedési bot egy olyan bérleti szolgáltatás, amely segíti a kereskedőket a napi kereskedések automatikus végrehajtásában. A robot webhelyén található hivatalos algoritmusok teljes leírása megtalálható a hivatalos webhelyen, valamint egy link a bot Github oldalára..

A CoinBot számos funkcióval rendelkezik, ezért az egyik legszélesebb körben használt kereskedési bot. Többszintű jutalékprogramja van, amely a világ egyik legjövedelmezőbb bérleti szolgáltatásává teszi. Van egy hivatkozási program is, ami azt jelenti, hogy azok a felhasználók, akik terjesztik a hírt a botról, személyre szabott linket kapnak, és bárki, aki csatlakozik a linkjükön keresztül, lehetőséget biztosít számukra, hogy visszarúgást szerezzenek..

A teljes platform felhőből származik, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak egyetlen eszközre sem kell telepíteniük a programot. Az átláthatóság szintén nagy jelentőséget kapott. A csapattal, a programmal és az egész projekttel kapcsolatos teljes információk a projekt hivatalos honlapján találhatók, és nem hagynak kétségeket a botot használó emberek fejében..

A program kódja a Github oldalon elérhető nyílt forráskódú kód révén magasabb hozamot biztosíthat. A beutalórendszer akár 50% jutalékot is biztosít, ez a marketing hatékony módja. A webhelyen elérhető botok típusai diverzifikálódnak, agresszív, kiegyensúlyozott és konzervatív kereskedési stratégiákkal.

Lehetőség van további szolgáltatások megvásárlására a bérleti programon keresztül. A felhasználók csak azért fizettek külön, hogy megszerezzék a három további funkciót, amelyek közé tartozik a Telegram Assistant, az Arbitration bot és a Social Analyzer.

E három kiegészítő szolgáltatás mindegyikének megvan a maga felhasználása, és megéri a plusz pénzt megszerezni. A bot automatikusan riasztást küld a felhasználónak, amikor a veszteség eléri a kereskedés 10% -át. Segít a felhasználóknak tudni, mikor van ideje dönteni a kereskedés törléséről.

15. Kryll.io

A kriptovaluta piacon nagy a volatilitás, ami megnehezíti a befektetéshez szükséges idő előrejelzését. A Kryll.io egy automatizált kereskedési bot, amely segít megtalálni a problémát.

2018-ban egy Luca Benevelo, Philippe Longere és Paul Collorafi alkotta csapat indította el a kereskedési stratégia elkészítésének legfejlettebb funkcióit, amelyeket előzetes programozási tapasztalat nélküli emberek is használhatnak. A platform egyszerű és hatékony eszközöket nyújt Önnek, amelyek fokozzák kreativitását. Nagyon rugalmas szerkesztő, Végtelen lehetőségek!

Fogd és vidd feltétel vagy indikátor blokkokat, kösd össze őket, és hozz létre alapvető vagy speciális automatizált stratégiákat. Mindez bármilyen kódsor nélkül létrehozható!

A Kryll.io különféle összekapcsolható blokkokat kínál; például logikai operátorok, piaci mutatók, értékindító tényezők, továbbfejlesztett technikai elemzések, információk és értesítési blokkok. A platform fejlődésével új funkcionalitások kerülnek hozzáadásra, például kockázatelemző eszközök és új blokkok, amelyek némelyike ​​a mesterséges intelligencián alapul, mint például a hangulatelemzés és a mély tanulás trendjóslása..

1 perc gyertyákkal tesztelheti stratégiáit a kriptovaluták teljes történelmében akár 4 évig, és néhány kattintással javíthatja őket.

Használhatja a piactért is, ha nem akar stratégiákat készíteni.

A piactér összeköti a platform alkotóit és felhasználóit. Egyszerűen válassza ki az Önnek megfelelő stratégiát a kereskedni kívánt pár alapján, és hagyja, hogy elvégezze az Ön számára a munkát!

Néhány előny

 • Visual Strategy Editor, nem kell megtanulni kódolni. Egyszerű és hatékony Drag & Dobd el a szerkesztőt olyan legfontosabb mutatókkal, mint (MACD, RSI, ICHIMOKU, SMA…). A szerkesztő a TradingView diagramokat is tartalmazza az összes rendelkezésre álló technikai eszközzel.
 • Ingyenes és korlátlan utólagos tesztelés több mint 4 éves múltra egy 1 perces gyertya mellett. Ez lehetővé teszi a kereskedő számára, hogy tesztelje stratégiáját egy pár különböző történetein, és a lehető legtöbbet hozza ki belőle.
 • Alacsony díjak. A stratégiai kezdőtőke havi 1% -a, plusz egy olyan Holding program, amely akár 95% -kal is csökkentheti ezt a költséget. (azaz: 500 dolláros stratégiai tőke 5 dollár / hó vagy 0,5 dollár / hó kerül a holding programmal)
 •  API-kulcsainak nincs szükségük befizetési vagy visszavételi engedélyekre.
 • Partnerprogram. A felhasználók hivatkozhatnak ismerőseikre, és akár 45% jutalékot is kereshetnek a platformhoz kapcsolódó díjaikból.
 • Kiadói mód. A felhasználók közzétehetik stratégiáikat a Kryll piacon, és jelentős passzív bevételeket kaphatnak.

Kezdje el a KRYLL.IO-val!

16. Margin.de

Amikor a BTC-E tőzsdét 2018-ban megszüntették, az egyik legnépszerűbb kripto kereskedési robot eltűnt az internetről. Ez volt a leonArdo kereskedési bot. Ezt azonban felváltotta a Margin kriptovaluta kereskedési bot, amely megadta a felhasználóknak azt a folytatást, amelyet a már olyan kényelmesen használt interfésztől megköveteltek.

Margin átvette a leonArdo kereskedési botot, és további saját funkciókat adott hozzá, hogy átfogóan jobb kriptovaluta kereskedési botot kapjon a felhasználók számára. Az elrendezést megtisztították, és még hatékonyabb kereskedési stratégiákat vezettek be az ökoszisztémába, erősebb biztonsággal, hogy megvédjék a felhasználók pénzügyeit.

Számos tőzsde támogatott a Margin kriptovaluta kereskedési boton, beleértve a Huobipro, Bitstamp, Bitfinex, Bittrex, Poloniex, OKcoin, HitBTC, Binance, Kraken, Coinbase Pro és Bleutrade. Kezdetben a leonArdo kereskedési botot az egyik legnagyobb prémium kereskedési botnak tekintették, mivel használatának ára 0,5 BTC volt..

Amióta azonban a botot Margin megszerezte, az ára csökkent, és a felhasználók nem is lehettek boldogabbak. A bot alapterve most egyszeri 89 dolláros befizetésből indul. Ez a csomag azonban csak 10 000 dollárra korlátozódik egy tőzsdén. Ha több összeget szeretne tartani, akkor frissítenie kell a tervet egy magasabb árú csomagra.

Van egy Standard csomag, amelynek ára 169 dollár, korlátlan botokkal, valamint a rendszer által biztosított összes műszaki mutatóval rendelkezik. Ugyanakkor ez is csak korlátozott mennyiségű pénzt tud tartani bármely cserén, ezúttal a pénz 100 000 dollárra korlátozódik.

Az utolsó a Professional terv, amely 1999 dollárba kerül, de több API-val rendelkezik a támogatott tőzsdéken, minden műszaki mutatóval, korlátlan botokkal, és semmilyen tőzsdén nincs korlátozva a tartási összeg. A felhasználók ezt a díjat többféle módon fizethetik, beleértve a Visa, MasterCard, PayPal és BitPay szolgáltatásokat.

Vannak online oktatóanyagok, amelyeket minden terv tartalmaz. Ez segít a felhasználóknak megérteni, hogy a különböző stratégiák hogyan működnek, és hogyan lesznek hasznosak a nyereség megszerzésében.

17. CWE

Ez az egyik legjobban teljesítő robot odakinn. A Crypto World Evolution bebizonyította, hogy a világ egyik legjobban tervezett és legjövedelmezőbb robotja. A robot tervét többszintű marketing útján forgalmazzák, ami azt jelenti, hogy a robotnak van egy további pénzügyi aspektusa is, az automatikus kereskedési értékén kívül. Nem szükséges azonban, hogy a felhasználók ezt a világban forgalmazzák, hogy használni tudják.

Az egyik legjobb dolog a Crypto World Evolution botban, hogy nem adja át a pénzét a bot algoritmusának. Ehelyett API-hozzáférés van beépítve a botba, amely segíti a hozzáférést a tőzsdék számláin lévő pénzhez.

Lehetőség van arra, hogy a bot önállóan vegye fel a pénzt. Ezt a funkciót ki lehet kapcsolni, ha megtagadjuk a hozzáférést a fiókjában tárolt kriptovalutákhoz. A Binance API-val együtt használva lehetőség van a kriptovaluták párosításának kiválasztására a tőzsde összes altcoinjának felhasználásával. A Binance mellett a Bittrex, az Okex és a Hitbtc is támogatott.

A bot bitcoinokkal kereskedik. Így hozzá kell adnia az alapot a BTC-ben a számláihoz. Ezt követően azonban kiválaszthatja azokat az érméket, amelyekkel a botot kereskedni kívánja. Kiválaszthat akár 15 altcoint is, amelyeket a bot elég könnyen kezelni fog.

Ön teljes mértékben ellenőrizheti a botok egyidejűleg végrehajtható kereskedések számát. Vagy manuálisan eladhatja a kereskedést, vagy beállíthat egy bázist, amely után a bot automatikusan eladja a kereskedést. A múltbeli feljegyzések azt mutatják, hogy vannak olyan esetek, amikor a bot elég sok kereskedést bezárhat egy napon belül, és vannak olyan esetek, amikor még egyetlen futam sem történik ugyanazon a napon.

Ez azért van, mert a piac túl ingatag, és az algoritmus kódolt, hogy maximális profitot biztosítson Önnek. Átlagosan a bot a kereskedelem nyereségének közel 2% -át biztosítja.

 

A sok napos Bitcoin kereskedési botok rendelkezésre állása esetén ijesztő feladat lehet egy újdonsült iparág számára kiválasztani a legjobb kriptográfiai botot. Mint ilyen, fontos, hogy tisztában legyen néhány olyan tényezővel, amelyet figyelembe kell vennie az egyik kiválasztása során.

Mit kell figyelembe venni a kriptokereskedési bot kiválasztásakor

1) Megbízhatóság

Ez a lista legfelső részén található, mert mint minden online vállalkozás esetében, a bizalom is a siker kulcseleme. A kereskedési botnak olyan vállalatnak kell lennie, amelyben megbízható lehet. A felülvizsgálati lista olyan vállalatokat tartalmaz, amelyek fejlett, bevált kereskedési botokkal kapcsolatos stratégiákat kínálnak. A listán szereplő vállalatok többsége elég régóta dolgozik az iparban, és elégedett ügyfelekkel rendelkezik, akik magasan beszélnek szakértelmükről és szolgáltatási szintjükről.

2) Átláthatóság

Nem lenne szerencsés, ha árnyékos társaságba keveredne. Készen áll arra, hogy a nehezen megkeresett pénzét befektesse a Bitcoin kereskedési vállalkozásba, de ez nem jelenti azt, hogy hajlandó lenne megtérülés nélkül kidobni a pénzét. A kapcsolattartás nem olyan kockázat, amelyet hajlandó vállalni. A felülvizsgálati részben felsorolt ​​vállalatok bonyolult részleteket adnak üzleti tevékenységük folytatásáról.

Lehetőséget nyújtanak arra, hogy gyorsan előrelépjen a kereskedési stratégiákról és a Bitcoin botokról szóló tanulási görbe előtt, mielőtt feliratkozna azok szolgáltatásaira. Ezen kívül egyesek még ingyenes próbaverziókat is kínálnak. Az ingyenes próbaverziók lehetővé teszik, hogy kipróbálja szolgáltatásaikat, mielőtt elköltenék egy fillért a nehezen megkeresett pénzből.

3) Nyereségesség

Az átláthatóság és a megbízhatóság mellett a vállalat jövedelmezőségére is ügyelnie kell. Értelmetlen, ha egy vállalat megbízható, de nem biztosítja a lehető legnagyobb hozamot. Az egész vállalkozás nem fogja megérni az időt. Biztos, hogy a Bitcoin piaca ingatag (bár növelte stabilitását az elmúlt években), de nem zárkózik el a befektetési lehetőségektől; üzleti kapcsolatban kell állnia egy olyan céggel, amely a legjobb stratégiákkal és bitcoin kereskedési robotokkal rendelkezik.

4) Általános tapasztalat

Az általános tapasztalat meghatározása érdekében egy lépéssel tovább mentünk, és megvizsgáltuk a platformok által kínált extra szolgáltatásokat, és belefoglaltuk a különféle vállalatok és testreszabható robotok által biztosított stratégiákat. Ez egy jó kereskedési stratégia elengedhetetlen. De az is fontos, hogy ezeket a stratégiákat a megfelelő platformra alkalmazzák.

5) Könnyű használat

Most az igazat megvallva, nem csak a programozási szakértők és az informatikai guruk érdeklik a Bitcoin kereskedését. Mint ilyen, ha nem rendelkezik magasan képzettséggel az informatikában, olyan Bitcoin kereskedési botra lesz szüksége, amely könnyen használható és megkönnyíti az életet. Az összes felsorolt ​​vállalat rendelkezik kereskedési botokkal, amelyeket szabad használni. Alkalmasak a Bitcoin kereskedés kezdőinek, és ugyanezt tapasztalták.

6) Biztonság

A Bitcoin meglehetősen biztonságos kriptovaluta. De ez nem akadályozza meg az embereket abban, hogy kreatív és technológiai alapú lopásokat próbálkozzanak. Mint ilyen, meg kell fontolnia a kereskedési bot biztonságát, mielőtt felhasználná. Az általunk áttekintett vállalatok magas szintű biztonsággal rendelkeznek.

Következtetés

A kriptopénz jelenleg a dolog, és belátható időn belül az lesz. A Bitcoin kereskedést szó szerint bárki megteheti, akinek felkeltette az érdeklődését. Először zavaró lehet az újoncok számára, de hamar megértik a dolgokat. Tekintettel sok kereskedési bot jelenlétére, elengedhetetlen, hogy elvégezze a kellő gondosságot. Tegye meg a kutatását és olvassa el az értékeléseket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megbízható és megbízható kereskedési botokkal és cégekkel van-e kapcsolatban.

Valósok-e az ingyenes Bitcoin kereskedési botok?

Noha a legtöbben, köztük, szkeptikusak lehetnek, amikor olyan ingyenes dolgokról hallanak, amelyek profitot generálhatnak, van egy maroknyi nyílt forráskódú bitcoin kereskedési bot, amelyek valóban ingyenes bitcoin kereskedési botok közé sorolhatók. Zenbot és Gekko, mivel a felkínált ingyenes kriptográfiai kereskedési robotok közül a két kedvenc, biztosan remekek. Ehhez azonban bizonyos technikai készségekre van szükség a beállításukhoz és használatukhoz, ezért inkább javasoljuk, hogy próbálkozzon a Cryptohopper ingyenes hónapja, mivel kezdőbarát, mégis megfelel a haladó kereskedőnek, és felhőalapú, vagyis nem kell állandóan futó gépe (számítógépe vagy VPS) rendelkeznie ahhoz, hogy naponta kereskedhessen. Kétségtelen, hogy miért érdemelte ki a helyet, mint listánk legjobb kriptográfiai botja. És mivel ingyenes próbaverziót kínál, miért nem regisztrál és kipróbálja magát?

Hogyan működnek a Bitcoin kereskedési botok?

Könnyű. Mindegyik bot tartalmaz egy sor olyan paramétert és mutatót, amelyek mindegyikük összehangolása jelezni fogja a botnak, hogy adjon el vagy vásároljon az Ön által preferált tőzsdén. Legtöbbször a Bitcoin kereskedési botjai egy adott időszakra vannak hangolva. Ez az alkotó művelt találgatása arról, hogy a piac hogyan fog viselkedni és működni a jövőben.

A kereskedési botok népszerűsége növekszik, mivel a Bitcoin népszerűsége a tetőn keresztül szárnyal. A Bitcoin kereskedési botjaitól függően ennyien vannak, egyre több fejlesztő állít elő csaló szoftvereket, hogy megcsalja a naiv Bitcoin befektetőket nehezen megkeresett pénzükről. A fenti választási tényezők és az alábbi legjobb és legmegbízhatóbb Bitcoin kereskedési botok áttekintése alapján megfelelő felszereltséggel rendelkezik a rendelkezésre álló legjobb kriptográfiai bot kiválasztásához..

A Bitcoin Trading Bots előnyei

Javított hatékonyság

A kriptovaluta kereskedési botok fokozottabb használatával az emberi hibák megszűnnek vagy minimalizálódnak, ami javítja a pontosságot. A kereskedési botok állandó interakciót kínálnak a piaccal, ami azt jelenti, hogy lefeküdhet vagy el tudja tölteni a napját, és elvégezheti az összes munkát az Ön számára. Nem csak, de beállíthatja úgy is, hogy több különböző eszközt figyeljen, elemezzen és kereskedjen a különböző piacokon.

Ezek a botok annyi kriptót elemezhetnek, amennyit az algoritmusaikban megjelöl, és dolgozhatnak azzal a cserék számával, amelyeket lefedni akarnak. Röviden, a kereskedési botok maximalizálják a profitpotenciált azáltal, hogy olyan mechanizmust alkalmaznak, amely reagál a piaci változásokra éjjel-nappal.

Megnövelt sebesség

Míg az ember akár néhány percet is igénybe vehet a különféle képletek kiszámításához és helyreállításához, egy bot sokkal gyorsabban, néha akár nanoszekundumokkal is képes pontos eredményekkel számolni. Ez a szolgáltatás nagy hasznát veszi, ha a pénznem ára gyakran változik. Az automatizált rendszerek képesek megrendeléseket generálni, amint a kereskedelmi kritériumok teljesülnek.

Néha az árak változása nagyon gyors, mivel az árak folyamatosan ingadoznak, és a befektetők gyakran nem képesek hatékonyan kezelni ezeket a változásokat. A botok előnye, hogy huszonnégyhet dolgozhatnak, és sokkal gyorsabbá tehetik ezt, miközben a kereskedőnek órákat kellene töltenie egyedül a kereskedéshez.

Érzelemmentes

Az automatizált kereskedési rendszerek minimalizálják, vagy néha teljesen felszámolják az érzelmeket, mivel a botok emberekkel ellentétben nem rendelkeznek semmilyen érzelmekkel. Az érzelmek kordában tartásával a kereskedőknek alapvetően könnyebb a tervhez ragaszkodniuk. Ezenkívül a kereskedelmi megbízásokat közvetlenül a kereskedelmi szabályok betartása után hajtják végre, így a kereskedők nem vonhatják vissza és nem kérdőjelezhetik meg a kereskedelmet érzelmek alapján.

A botoknak semmi kétségük vagy kérdésük nem lehet – nem tapasztalnak frusztrációt, ezért lényegében jobbak a kereskedéshez. Az automatizált kereskedés abban is segít, hogy bizonyos mértékű fegyelmet tartsanak fenn a kereskedési terv tökéletes betartása érdekében.

A Bitcoin Trading Bots hátrányai

Nem alkalmas kezdő kereskedőknek

Amikor a kereskedők elindulnak, sok hibát követnek el. Tanulnak azonban ezekből a hibákból, és a megszerzett tapasztalatok révén jobbá teszik magukat. Az automatizált kereskedési botokat használó kezdő kereskedők azonban nem hibáznak, és így nem tanulnak újat. Az egyetlen dolog, amit tudnak, hogy hogyan állítsák be robotjaikat, ami nem megfelelő, mivel egy bot nem képes jó hasznot hozni képzett kereskedő nélkül.

Ezenkívül ezek a botok nagyon drágák. Az egyszerűek havonta több mint 10 dollárba kerülnek, az Arbitrage pedig még drágábbak.

Emberi megfigyelést igényel

Ideális esetben mondhatnánk, hogy ezek a botok egész nap működhetnek emberi beavatkozás nélkül. Ez azonban nem igaz. A valóságban előfordulhat mechanikus meghibásodás, például kapcsolódási problémák, áramkimaradás vagy számítógépes összeomlás. Ezek károsak lehetnek, mert néha gyenge az internetkapcsolat, ami megrendelés elvesztéséhez vezethet.

Biztonsági problémák

A Crypto botok kezelése biztonsági kérdések miatt néha veszélyes lehet, például:

 • Botokat lehetne feltörni.
 • A botok lemásolhatják egy személy fontos fiókadatait, és elküldhetik azokat harmadik félnek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector