NapBots áttekintés: Autopilot Crypto Trading Bot

Tervezi, hogy megkezdi működését a kriptovilágban, de kevés tapasztalata van ebben? Ebben az esetben meg kell vizsgálnia, hogy mi az automatizált kereskedési robot!

Ez lehetővé teszi a digitális eszközök kereskedelmét anélkül, hogy a számítógépnél kellene pihennie. Ehelyett a bot önállóan fog futni, a mögöttes előre beprogramozott utasítások alapján.

Míg számos kereskedési robotplatformot kínálnak már az interneten, a NapBots-szerűeket általában a legmegbízhatóbbnak tartják..

Ezért, ha fontolóra veszi a NapBots használatát az automatizált botkereskedelemben való részvételhez, akkor először olvassa el áttekintésünket. Áttekintettünk mindent, amit véleményünk szerint fel kell ismerned, például a bot működését, mire képes, arányokat és néhány további információt..

Kezdjük azzal, hogy adunk egy kis intrót arról, hogy mi is a NapBots valójában.

KEZDJE A NAPBOTOKAT!


Mi a NapBots? 

A NapBots egy on-line, felhőalapú rendszer, amely lehetővé teszi az automatizált kereskedési bot teljes körű kihasználását. Ez arra utal, hogy a kereskedéseket az Ön nevében hajtják végre, az Ön által kiválasztott titkosítási stratégiák alapján. A NapBots most indította újra vadonatúj platformját, új funkciókkal, stratégiákkal és funkciókkal.

Amint alább részletesen áttekintjük, a NapBots inkább egy teljesen automatikus robot. Ezzel jelezzük, hogy csak el kell osztania a költségvetését a kiválasztott stratégiák között, és csak figyelnie kell a robot kereskedelmét.

Mint ilyen, nincs garancia arra, hogy a botnak biztosan sikerül állandó bevételeket hoznia. Néhány legrégebbi stratégiájuk, mint pl BTC LO 2 éven keresztül éltek, túlteljesítve az alapját.

A NapBots kompatibilis hét vezető kriptovaluta-tőzsdével. Ide tartozik a Binance, a Bitmex, a Bitfinex, az Okex, a Kraken, a Bitpanda és a Bitstamp. Ez garantálja, hogy automatizált robotja megfelelő szintű likviditással rendelkezik algoritmikus stratégiáinak megvalósításához és végrehajtásához.

A NapBots használatának egyik legjobb előnye az alkalmazkodóképesség, amelyet minden tapasztalattal rendelkező befektető számára biztosít. Például, ha Ön egy tapasztalt kereskedő, akinek tartós teljesítménytörténete van a kriptográfiai kereskedési területen, akkor lehetősége van kikapcsolni a „Csak bot módot”, így kereskedéseket tehet a kereskedési számlájára, és a bot nem ér hozzá.

Végül elengedhetetlen szem előtt tartani, hogy a NapBots fizetős előfizetés. Három különböző árú előfizetés kínálkozik, és az Ön igényeitől függően havi 7–99 euróba kerül. Ez az ár azonban az Ön által forgalmazott mennyiségtől függően emelkedni fog. Jelenleg különleges ajánlatuk van ezüst és arany tervekre.

ELLENŐRIZNI A NAPBOTOK ÁRAK TERVEIT!

Tehát most átadtuk Önnek a NapBots jelentését, útmutatónk következő szakaszában részletesen tisztázni fogjuk az automatizált robotmechanika működését.

Automatizált kereskedés a NapBots-nál: pontosan hogyan működik?

Elsősorban mindenképpen alapvető, hogy megértse, hogyan működik a teljes automatizált kereskedési bot.

Ennek az az oka, hogy az újoncok gyakran tévhitben gondolják, hogy miután elengedték a botot, állandó bevételeket kapnak folyamatosan. Ez a bot nem egy szuper pénzautomata, és rossz kereskedéseket okozhat, de az az ötlet, hogy hosszú távon a.

Valójában azzal, hogy a NapBots kereskedési botját úgy állítja be, hogy a választott stratégiákat az Ön helyén hajtsa végre, nincs szükség arra, hogy időt töltsön a kriptopiacok figyelemmel kísérésével. Valójában automatizált robotja napi 24 órát képes futtatni, lehetővé téve Önnek, hogy teljes egészében kiválassza a választott technikákat, ha szeretné. Ez kiváló példa a NapBots autopilot kriptográfiai kereskedelem előnyeire.

Létfontosságú szem előtt tartani, hogy a számítógépes kereskedési bot minden bizonnyal lehetővé teszi az érzelmi kereskedelem megakadályozását, amikor a piac rendkívül ingatagra fordul. Túl sok befektető teljesít irracionális megrendeléseket, szörnyű veszteségeket okozva; a NapBots-nak köszönhetően eltávolíthatja a félelmet és az érzelmeket a kereskedelemből. 

Hogyan foglal helyet a robot a piacon??

Ha elolvasta a NapBots útmutatónkat, akkor alaposan meg kell ismernie a rendszer által kínáltakat. A választott stratégiától függetlenül elengedhetetlen, hogy megismerje, pontosan hogyan hajtja végre a robot őket.

Ami a legfontosabb, hogy nincs igény bármilyen pénzeszköz befizetésére a NapBots platformra, mivel a robot csak kereskedéseket hajt végre a külső kereskedési számlájáról. Például, ha a robotnak a Binance használatát kívánja felhasználni, akkor meg kell finanszíroznia a Binance számláját.

Mindazonáltal annak érdekében, hogy automatikus botjának megadhassa a szükséges jogosultságot a kereskedéshez az Ön helyén, akkor is össze kell kapcsolnia a kriptográfiai API kulcsokat a NapBots-fiókkal. Ennek eljárása különbözik a csere-cserétől, bár az API részleteit minden esetben a beállítási folyamat során fogja felfedezni.

Végül át kell mennie a NapBots-fiókjába, és be kell illesztenie a szükséges Exchange API-kulcsokat. Miután ezt megtette, a NapBotjai megkezdhetik a kereskedést az Ön helyén.

NapBots kompatibilitás: Cserék és érmék

Az írás idején a NapBots összesen hét kriptotőzsdével dolgozik. Nézze meg az alábbi listát.

Kompatibilis cserék: Binance, Bitfinex, Bitmex, Kraken, Bistamp, Okex, Bitpanda.

Amint a fenti felsorolásból láthatja, a hét támogatott tőzsde képviseli a kriptovaluta kereskedési volumen túlnyomó részét. Következésképpen nem lesz problémája a választott stratégiák likviditásának megtalálásával.

Tekintettel arra, hogy milyen kriptovalutákkal lehet kereskedni a NapBots-on keresztül, a rendszer csak a leglikvidebb kriptovalutákra kínál stratégiákat, és néha ezeket kombinálja is. Ez olyan kriptovalutákból áll, mint a Bitcoin, az Ethereum, a Bitcoin készpénz, a Binance érme, a Ripple, az EOS és a Litecoin.

Napbots Crypto Strategies

NapBots árak

A NapBots rendszer három fő előfizetéssel rendelkezik. Ez alapértelmezés szerint az ezüst stratégia havi 19 euró, az arany terv havi 49 euró és a legfelső szintű platina stratégia, havi 99 euró. Az Ön által kiválasztott végső soron a kereskedési igényeitől függ, és az ár a kereskedni kívánt összegtől függően emelkedni fog.

Példa:

NapBots árak

Először is, az Ezüst Terv lehetővé teszi, hogy heti automatikus jelzéseket kapjon. A legolcsóbb előfizetés korlátozza az automatikus elosztást a kiválasztott stratégiák között, egyenlő elosztással. Ha a fenti mutatók bármelyike ​​nem felel meg Önnek, akkor lehet, hogy gondolkodnia kell az Arany előfizetésen, havi 49 euróért.

Ez a stratégiák könyvtárát a mindennapokra növeli, valamint körülbelül 3000 euróval kereskedhet.

Ha úgy gondolja, hogy sokkal nagyobb rugalmasságra van szüksége a NapBots kereskedési botjával, akkor a Platinum előfizetés havonta 99 euróba kerül, és kiadási tervvel akár 5000 euróig is kereskedhet..

Ezenkívül megszokja az óránkénti stratégiákat, amelyek a legfrissebbek, nagyon jó teljesítményt és nagyfrekvenciás kereskedést kínálnak.

A kiválasztott havi előfizetés kifizetéséhez a Stripe-en vagy kriptovalutákon keresztül fizethet (nyilvánvalóan ez a funkció hamarosan hozzáadódik).

Végül is érdemes megjegyezni, hogy a NapBots Simulator módot biztosít. A szimulátor hamis pénzzel tükrözi a kereskedési robot képességeit, lehetővé téve számodra a platform működésének érzését, mielőtt valódi pénzeddel játszanál.

KEZDJE A NAPBOTOKAT!

Ügyfélszolgálat & Nyilvános vélemények

Ha beszélnie kell a NapBots ügyfélszolgálati csapatának valamely tagjával, lehetősége van az adott személyhez fordulni távirati közösség, vagy e-mailt küld a csapatnak a címen [e-mail védett] Sajnos a chatbot csak nagyon egyszerű feladatokkal működik.

A NapBots nyilvános értékelését tekintve az alapvető konszenzus nagyon kedvező. A rendszer nagyon jó TrustPilot pontszámot kapott, 4,5 / 5, ez 23 értékelésen megy keresztül.

Végül nem kell aggódnia maga a modern technológia miatt. A nyilvánosság igazolni látszik, hogy az autopilóta kereskedő robot kifejezetten azt csinálja, amire utasítást kapott.

Amikor problémák merültek fel, ez általában azokra az emberekre vonatkozik, akik most kezdték el használni a botot, és nem tudják, hogyan működik. Mindazonáltal, amint azt értékelésünk során megjegyeztük, nincs garancia arra, hogy az algoritmikus módszerek bármelyike ​​bevételt jelentene Önnek. Ne feledje, hogy a múltbeli teljesítmény nem garantálja a jövőbeni eredményeket.

NapBots Review: A lényeg?

Ha valóban elolvasta a NapBots áttekintésünket az elejétől a végéig, akkor most már határozottan meg kell értenie, mit kínál, és végül – hogy megfelel-e a kereskedési követelményeinek.

A platform legjobb tulajdonsága, hogy minden befektető számára megfelelő. Például, ha nincs tapasztalata a kereskedésben, de mégis professzionális kriptográfiai stratégiákat szeretne használni, akkor a NapBots kiváló. A csapat nagyon hozzáértő és fantasztikus élményben volt része.

Másrészt, ha nagyon hozzáértő kriptokereskedő vagy, és olyan módszert keresel, amellyel javíthatod kereskedési képességeidet egy 24/7 alapon működő robotral, a NapBots fantasztikus kiegészítője a kereskedésednek.

Szeretjük a rendszer egyszerűségét a költségvetés elosztása és végrehajtása terén. Így nincs szükség semmiféle megértésre a programozással vagy a kódolással kapcsolatban, pontosan annak kell lennie.

Végül az arányokat tekintve úgy gondoljuk, hogy mindhárom előfizetés kiváló értéket kínál. Szintén havi 99 eurós áron, a dolgok nagy rendszerében ez egy megfizethető ár, amelyet nagyon professzionális kriptográfiai stratégiákra vágynak elfogadható áron.

KEZDJE A NAPBOTOKAT!

NapBots profik

 • Könnyű telepítés és egyszerű felület.
 • Otthoni jelek piaca.
 • Kompatibilis a jelentős kriptovaluták cseréjével.
 • Keverheti az összes stratégiát, és létrehozhatja saját kiosztását.
 • Alapjainak teljes ellenőrzése.
 • 24/7 támogatás
 • Támogató közösség.
 • Tapasztalt kereskedők csapata készítette.
 • Felhőalapú platform

NapBots Cons

 • Új platform.
 • Csak szimulátor mód.
 • tőkeáttétel 1,5x-ig.

Fontos NapBots linkek

Weboldal : https://www.NapBots.com

Crypto Trading Bot: https://napbots.com/strategies

Blog: https://blog.NapBots.com

Twitter: https://twitter.com/Napbots

Facebook : https://www.facebook.com/Napbots/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector