PrimeBit Review 2021: Jellemzők, vélemények és egyebek

Legtöbbünk már ismeri a kriptovaluták cseréjét, ahol kereskedhetünk ezekkel a kriptovalutákkal. Olyan sok kriptovaluta-csere van ott, ahol kereskedni lehet kriptovalutákkal. Azonban nincs sok olyan tőzsde, amely lehetővé tenné felhasználóinak a kriptovaluta-származékok kereskedelmét.

Szerencsére a PrimeBit fokozta ezt az űrt az űrben. Bár lehet, hogy ez nem az első tőzsde, amely támogatja a kriptovaluta származékokat, a legelső tőzsde támogatja a kriptovaluta származékok p2p kereskedését. Nézzük meg most közelebbről ezt a tőzsdét, és értsük meg, hogyan segít a kriptovaluta kereskedőknek szerte a világon.

Mi a PrimeBit?

Legtöbben szoktunk kriptovalutákkal kereskedni olyan népszerű kriptovaluták tőzsdéin, mint a Binance, Coinbase, Bittrex stb..

Pontosan ezt teheti meg a PrimeBit tőzsdén. Azonban a többi kriptovaluta-tőzsdével ellentétben, amelyek kriptovaluta-derivatívákat kínálnak kereskedésre, a PrimeBit platformként működik, ahol a kereskedők p2p módon kereskednek. 

Számos érdekes kriptovaluta kereskedési eszközzel, valamint egy egyszerű p2p kereskedési rendszerrel, amely lehetővé teszi a tőkeáttételes ügyleteket, a PrimeBit tőzsde funkciócsomagolt tőzsde. Folytassuk tovább, hogy megértsük, milyen előnyök származhatnak mindannyiunk számára egy olyan p2p kriptovaluta származékos platformról, mint a PrimeBit.


KEZDJE EL A PRIMEBIT-et!

PrimeBit Review 2021: Jellemzők 

Már elmondtuk, hogy a PrimeBit egy funkciókban gazdag kriptovaluta származékos tőzsde. Vessünk egy pillantást néhány olyan szolgáltatásra, amelyet ez a csereplatform kínál a felhasználóinak.

  • Tőkeáttételi lehetőség: A PrimeBit az egyetlen tőzsde, amely hatalmas tőkeáttételi lehetőséget kínál. A felhasználók akár 200% -os tőkeáttételt is elérhetnek ezen a platformon, ami a legmagasabb az egész iparágban.
  • Nincs minimális betét: A PrimeBit fiók használatához csak egy e-mail címre lesz szüksége. A minimális betétösszeggel rendelkező más platformoktól eltérően a PrimeBit lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen összeget befizessenek. 
  • MetaTrader eszköz: A legtöbb tőzsde általában nem kínál olyan hatékony kereskedési eszközt, amelyet az asztali számítógépen és a mobileszközökön használhat. A PrimeBit lefedte ezen a fronton. A nagy teljesítményű MetaTrader 5 kereskedési eszközzel teljes mértékben kézben tarthatja kereskedéseit a platformon.
  • Felajánlott szerződések: Az írás idején a PrimeBit három különböző típusú szerződést kínál felhasználóinak. A BTC-USD, az ETH-USD és az LTC-USD azok a szerződések, amelyek jelenleg elérhetőek a platformon. Valószínűleg azonban még több párt fogunk látni ehhez a listához, mivel a csereplatform egyre nagyobb és idősebb lesz.
  • Tisztességes ár jelölés: Ez egy olyan tulajdonság, amely nagyon jól jön a nagy volatilitás idején. Biztosítja az összes ügylet zökkenőmentes feldolgozását, még a nagyon nagy volatilitás idején is.

Hogyan kezdjük el a PrimeBit-et?

Most, hogy ismeri a PrimeBit által a felhasználóknak kínált szolgáltatásokat, engedje meg, hogy megértsük a Platform működését. A platformon regisztráló kereskedők alkotják a tőzsde központi részét.

Miután regisztrált a tőzsdére, a kezdéshez be kell fizetnie a fiók pénztárcáját. Pénztárcáját csak Bitcoin segítségével finanszírozhatja. Miután finanszírozta pénztárcáját, folytathatja és megvásárolhatja a tőzsdéből a háromféle örökös szerződés (BTC-USD, ETH-USD vagy LTC-USD) bármelyikét.

Az egész folyamat során a tőzsde csak akkor kap tranzakciós díjat, ha a kereskedést a platformon hajtják végre. Tehát az összes nyereséget vagy veszteséget a kereskedők viselik.

Mi teszi a PrimeBit egyedivé?

Ha korábban már kereskedett kriptovaluta származékokkal, akkor ismerheti a BitMex tőzsdét. Míg a BitMex és a PrimeBit egyaránt megkönnyíti a felhasználókat a kriptovaluta származékok kereskedelmében, ennek módja teljesen más.

A BitMex tőzsdén minden származék tokenek formájában van ábrázolva. A PrimeBit esetében nem ez a helyzet. Ezen a funkciókkal teli tőzsdén a kereskedők olyan szerződésekkel kereskedhetnek, amelyek értékét olyan kriptopénzekből nyerik, mint a BTC, az ETH és az LTC.

Minimális betét nélkül a felhasználók nagyon egyszerűen regisztrálhatnak a platformon, és elkezdhetik a kriptovaluta származékos termékek kereskedelmét. A tőzsde a felhasználók számára egy teljes funkcionalitású demo-fiókot is biztosít. 

Nagyon hasznos lehet, ha valaki új ismeri a kriptovaluta származékos ügyletek kereskedését. Miután kísérletet tett a bemutató számlán, folytathatja a kereskedést a valódi számláján. Ez biztosítja, hogy van tapasztalata a tőkeáttételes kereskedelemben anélkül, hogy el kellene veszítenie a nehezen megkeresett pénzét.

KEZDJE EL A PRIMEBIT-et!

Hogyan jobb a Peer-to-Peer?

Peer-to-peer környezetben a kereskedési platform csak a kereskedelem elősegítőjeként működik. Ha a tényleges kereskedők meghatározzák az árat, ilyen környezetben nem lehet manipuláció.

Amikor a tőzsde piacképesként és partnerként is működik, előfordulhat olyan pillanat, amikor a tőzsde a javukra manipulálhatja a kriptovaluta származékos ügyletek árait.

P2p környezetben a tőzsde csak akkor kapja meg a díjakat, ha kereskedés történt a platformon. A PrimeBit csereplatformért csak azért fizetnek fizetést, ha a felhasználóknak hatékony platformot biztosítanak a kereskedelemhez.

Előnyök

A PrimeBit kriptovaluta-derivatívák cseréjeként történő használatának néhány előnye:

  • Bemutató számla: A kripto világ korábbi napjaiban valódi pénz felhasználásával kellett kísérletezni, hogy megértsék a tőkeáttétes kereskedés működését. A PrimeBit esetében ez már nem így van. Most már használhatja a bemutató számlát, és megszokhatja a platformot, valamint a kereskedést anélkül, hogy el kellene veszítenie a nehezen megkeresett pénzét.
  • Nincs minimális kaució: Minden ottani tőzsde megköveteli a felhasználóktól, hogy minimális összeget utaljanak számlájukra a platformon való kereskedés megkezdéséhez. A PrimeBit-en nincs korlátozás a betét összegére.
  • Villámgyors betétek: Az ottani tőzsdék nagy része legalább 5 csomópont-megerősítést vár, mielőtt az összeg megjelenik a számláján. A PrimeBit viszont csak egyet igényel. Így a betétek nagyon gyors.

Következtetés

A PrimeBit egy funkciókban gazdag tőzsdei platform, amely bevezeti a peer-to-peer környezetet a kereskedelmi struktúrába. Ha a bróker csak akkor keresi a pénzt, amikor a kereskedések befejeződtek, biztos lehet benne, hogy az árat nem befolyásolja. 

Ezenkívül az olyan hatékony eszközökkel, mint a MetaTrader 5 eszköz és a demo számla mód, képes lesz teljes irányítást átvenni, valamint jobban megérteni a kriptovaluta származékos termékek kereskedelmét. Tehát, ha új vagy a helyszínen, vagy akár egy tapasztalt kereskedő keres változást, a PrimeBit olyan funkciókat kínál, amelyekre érdemes ránézni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector