Spondoolies-Tech SP20 Jackson áttekintés

Tegyük fel, hogy előrelépett és megvásárolt néhány saját Bitcoint, és most arra vár, hogy az ár jelentős számú dollárral megugorjon, mielőtt Ön versenyezne és eladná őket, és valószínűleg nagy nyereséget termelne közben. Ha bármit is csinálsz, akkor nem vagy egyedül.

A Bitcoins példa nélküli globális dühével világszerte emberek milliói iratkoztak be a Bitcoin kereskedelmébe és marketingjébe. És mivel a jelenség egyáltalán nem mutat lassulási jeleket, erősen feltételezik, hogy az érintett kereskedők száma csak a közeljövőben fog megduplázódni vagy megháromszorozódni.

De van-e több a bitcoin kereskedésben, mint amennyire látni lehet? Folyamatban vannak-e a függönyök mögött olyan folyamatok, amelyek még nagyobb nyereséghez és magasabb bevételekhez vezethetnek? Mint kiderült, vannak.

A Spondoolies SP20 áttekintése

Spondoolies-Tech SP20 Jackson ASIC Bitcoin MinerEz a kis nyertes a Spondoolies Tech-től kissé kitérő a szokásos felállástól. Mérete meglehetősen kicsi, és lenyűgöző 1,7 TH / s hasítóerővel rendelkezik. A Spondoolies korábbi teljesítményét tekintve azt tapasztaltuk, hogy korábbi modelljeik, nevezetesen az SP10 és SP30, bár erőteljesek voltak, de túl hangosak otthoni használatra is.

Az általuk létrehozott túlzott mértékű rongálás lehetetlenné tette lakóövezetben való használatukat, de az SP20 bevezetésével mindez megváltozik. Ennek a legújabb modellnek a zajszintje mindössze 51 dB 4 láb távolságra, így optimális választás otthoni használatra.


Kezdje el a SPONDOOLIES TECH SP20 alkalmazást

Felhasználói felület

Ha van egy olyan dolog, ami mindenféle elektronikus eszközben elterjedt, és a legalapvetőbb egyes számadatokat is megköveteli, az az, hogy mindegyiküknek jól megtervezett és kivitelezett felhasználói felületre van szüksége. A hardvert és szoftvert támogató megfelelő felhasználói felület nélkül az egész rendszer, bármilyen fejlett is, komor és érdektelenül néz ki.

Szerencsére az SP20 intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, amely nem csak elég egyszerű a használatához, hanem biztosítja, hogy a képernyő rendetlen és bonyolult maradjon. A fő panelen az összes statisztika rendezett módon jelenik meg, míg a beállítások képernyőn játszhat az összes lehetőséggel, például a feszültséggel és a teljesítmény beállításokkal.

Aztán ott van az ASIC stats képernyő, amely lehetővé teszi az összes chip és azok teljesítményének megtekintését, és akár letiltását is, ha úgy kívánja.

Minden jó cucc

Az 1,7 TH / s hashrate minden bizonnyal ennek a bányásznak az egyik legvonzóbb tulajdonsága, mert ez adja az SP20-nak a legszükségesebb előnyt legközelebbi riválisához képest, amely történetesen az AntMiner S5. Legyen fontos a könnyű hozzáférhetőség szempontjából, és nyertesnek bizonyult. Végül az a tény, hogy ilyen csendes, nagy támogatást nyújt ügyének. Körülbelül 52 dB zajszint mellett 4 láb távolságonként néha észre sem veszi, hogy ott van.

Néhány a rossz dolgok közül

Ha van valami, ami kissé kocka az SP20 megvásárlásában, az az, hogy a Spondoolies Co. hivatalosan bezárta magát, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nem fog sok ügyfélszolgálatot és segítséget kapni magától a vállalattól. Egy másik dolog, amire figyelni kell, hogy az eszköz hajlamos igazán felmelegedni, ha nagyobb sebességgel fut.

Végül a hatékonysági osztályon felülmúlja az S5, amely 0,25 W / GH-val működik, összehasonlítva az S20 0,9 W / GH-val..

Jövedelmezőség

Ha a jövedelmezőségről beszélünk, akkor a hír nem jó. Valójában meglehetősen elrugaszkodottnak tűnik elképzelni, hogy valaha vissza tudja keresni a vásárláskor felhasznált pénzt, az SP20 tényleges használatától a Bitcoins bányászatáig. Ez azért van, mert az SP20 rengeteg villamos energiát felhasznál, ami azt jelenti, hogy ha kevesebb mint egy BTC bányászatára használja fel egy év alatt, akkor valószínűleg veszteséges az energiaszámlája. fogadó.

Tehát mi is pontosan a Bitcoin Mining?

A bitcoin bányászat a Bitcoin műveletek kevésbé ismert formája, amely kizárólag az új bitcoinok kezeléséért, kezeléséért, sőt létrehozásáért felelős. A folyamat meglehetősen bonyolult a legtöbb ember számára, hogy megértse, de ha megfelelő időt és energiát kap, meglehetősen jövedelmező vállalkozás lehet belőle.

A bányászat az a folyamat, amelyen keresztül a milliónyi Bitcoin tranzakciót nyomon követik világszerte. A bitcoinok végül is decentralizált pénznem. Nem egy adott állami kormány tulajdonában vannak, amely felelősségre vonható az összes működésének felügyeletéért, és annak biztosításáért, hogy minden törvényesen történjen, és a tranzakciók gondtalanok maradjanak.

Ez az oka annak, hogy a Bitcoin bányászait kinevezik arra a feladatra, hogy a világ bármely pontján lebonyolított tranzakciókat hozzáadják a nyilvános főkönyvhöz. Ez megakadályozza az embereket abban, hogy ugyanazokat az érméket ténylegesen újra és újra használják különböző tranzakciókhoz.

Ezenkívül érdekes módon a bányászat is az a folyamat, amely felelős az új Bitcoins bevezetéséért a világba. Rövid és egyszerű megfogalmazása érdekében a bányászok alapvetően néhány nagyon bonyolult számítási feladatot és matematikai problémát kapnak, amelyeket meg kell oldaniuk továbbfejlesztett számítógépeik és számítási eszközeik segítségével, és amelyik bányász először a helyes megoldáshoz jut, néhány Bitcoins rangos jutalmát kapja.

Igaz, ez egy bonyolult folyamat, és értékes időt és energiát igényel, de miután elsajátította, valóban jelentős sikerre késztetheti Önt, ezért a fantasztikus Spondoolies-Tech SP20 Jackson mindent átfogó áttekintésévé válunk. A Spondoolies-Tech SP20 Jackson egy Bitcoin-bányász, aki az utóbbi időben minden megfelelő hangot elüt és megfelelő hangokat ad ki.

Az ítélet

Uralkodása csúcsán az SP20 minden bizonnyal félelmetes eszköz volt, amely megérdemelte a kapott figyelmet. A jelenlegi trendek mentén azonban ez nem más, mint a pénzpazarlás. Az alacsony energiahatékonysági problémák által súlyosan elrontott teljesítmény miatt úgy tűnik, hogy az AntMiner S5 sokkal jobb megoldás, ha bányászvásárlást tervez. Bár megpróbálhatja felvenni valamilyen hardver moddal, attól tartunk, hogy még mindig nem fedezi azokat a költségeket, amelyeket végül belefektetne.

Kezdje el a SPONDOOLIES TECH SP20 használatát

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector