Switchere Review – A legkönnyebb platform a Crypto vásárlásához?

A mai digitális világban a kriptovaluta-kereskedelem népszerű gyakorlattá vált. Számos kriptográf tőzsde létezik, amelyek segítséget nyújtanak és eligazítanak a kereskedési vállalkozásban. A Switchere egy ilyen kereskedési platform.

Mi az a Switchere?

A Switchere az egyik legújabb kriptovaluta-kereskedési platform, amelyről ismert, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kártyáikkal kriptovalutát vásároljanak. Felszabadítja a felhasználókat a kriptográfia átlátható megvásárlásában, anélkül, hogy át kellene menniük a szokásos eljárásokon, amelyek előfeltételei más cseréknek.

A Switchere kereskedési bot székhelye észt Tallinnban található. A Switchere fő célja, hogy egyszerű felületet biztosítson a felhasználók számára, amely kezdőbarát. A Switchere nem őrizet alatt álló csere. Az érmék megtartása helyett a Switchere az Ön által megadott offline pénztárca címre továbbítja őket.

A Switchere főleg három dolog miatt vált népszerűvé. Először is, átlátható munkafolyamata van. Másodszor szigorú biztonsági politikákat és előírásokat követ. Végül a jogszabályoknak is megfelel. A Switchere egyik legnagyobb problémája azonban az, hogy nem fogadja el az összes ország kártyáit. Közülük néhány az Amerikai Egyesült Államok és Kanada.

Kezdje el a kapcsolóval!


Switchere Review: Jellemzők, amelyekre figyelni kell

1) A Switchere biztonsága

A Switchere egy viszonylag új kereskedési platform. Ezért az első kérdés, ami eszünkbe jut, a Switchere biztonságáról szól. Vessünk egy pillantást a Switchere szabályozására és biztonsági politikájára.

Szabályozás

Az észt hatóságok szigorú előírásait követi. Teljesen új koncepció, hogy a kriptovaluta-csere saját szabályozási kerettel rendelkezik. A Switchere két engedéllyel rendelkezik, amelyeket e szabályozók adtak ki. Ezek a „Virtuális pénztárca szolgáltatás” szolgáltatói licenc és a „Virtuális pénzváltás” licencek.

Ez a két licenc bizonyítja, hogy az észt hatóságok a Switchere-t megbízható cserének tekintik. Ezek az engedélyek kötelezővé teszik a vállalat minden igazgatójának a kiterjedt KYC elvégzését is.

Exchange biztonság

Mivel a Switchere letétkezelő csere, nem kell aggódnia az érmék tárolása miatt. A kommunikációval kapcsolatos biztonság esetén a Switchere teljes SSL és TLS titkosítást tartalmaz a weboldalán. 

Az SSL és a TLS titkosítás biztosítja, hogy az összes online kommunikációt privát módon folytassák, és az SHA 256 kivonattal kódolják. Ez azt jelenti, hogy a hacker nem fogja tudni ellopni az Ön személyes adatait. 

A Switchere megnyitásakor biztonságos lakatot talál a böngészőben. Ez az egyik legjobb intézkedés a hackelés megakadályozására. Kártyabiztonság esetén a Switchere a 3D biztonságos protokollt alkalmazza.

Felhasználói biztonság

A Switchere számos felhasználói biztonsági funkciót kínál a hackelés és más adathalász kísérletek megakadályozására. Ez 2FA-t biztosít a számlatulajdonosok számára, ami azt jelenti, hogy minden bejelentkezés előtt engedélyeznie kell. Ez megakadályozza, hogy a hackerek feltörjék az Ön fiókját, még akkor is, ha ismerik a jelszavát.

Van egy másik funkciója az automatikus kijelentkezésnek a Switchere-ben, amely biztonsági okokból automatikusan kijelentkezik. Kiválaszthatja azt az időtartamot is, hogy mennyi ideig szeretne bejelentkezni.

2) Érme támogatás

Jelenleg csak három érme vásárolható meg a Switchere-ben. A három érme a Litecoin (LTC), az Ethereum (ETH) és a Bitcoin (BTC). Bár az érmék száma korlátozott a többi cseréhez képest, a jövőben több kriptográfia lesz megvásárolható.

3) Kapcsoló díjak

Switchere kereskedési díjak

Más platformokkal ellentétben a Switchere nem engedélyezi a kereskedést a különböző érmék között. Lehetővé teszi a felhasználó számára az ETH, LTC vagy BTC vásárlását a VISA vagy a MasterCard segítségével. A Switchere a szokásosnál valamivel magasabb vételárat mutatja.

Elállási díjak

A Switchere hivatalos weboldalán nincsenek említve ilyen visszavonási díjak. Platformján nem hozza nyilvánosságra a díjakat.

A Switchere átlátszóságáról ismert. Nem számolnak fel külön díjakat, kivéve a pénztárban feltüntetett díjakat. Az összes költséget a végleges ár tartalmazza, és látni fogja, hogy mennyi érmét kap az adott összegért.

4) Ellenőrzés

A Switchere-ben nem szükséges fiókot létrehozni, vagy hitelesíteni kell az utazás megkezdéséhez a kriptovaluta kereskedelemben. Ha az összeg kevesebb, mint 100 €, akkor közvetlenül fizethet, és csak az Ön e-mail címe és offline bitcoin címe szükséges.

Ha az érintett összeg több, akkor a kereskedés megkezdése előtt néhány egyszerű ellenőrzési lépést kell végrehajtania. Az ezen a platformon végzett ellenőrzés négy szintje a következő:

E-mail és telefonos ellenőrzés

Miután megadta e-mail azonosítóját és telefonszámát, kap egy e-mailt és egy szöveget a fiók igazolásához. Ez egyszerre 500 eurós vásárláshoz szükséges.

Személyazonosság és bankkártya

Abban az esetben, ha az összeg 1000 euróra emelkedik, igazolnia kell személyazonosságát és bankkártyáját. Ezek igazolásához el kell küldenie személyi és banki dokumentumai másolatát.

A cím ellenőrizve

Ha egyszerre legfeljebb 5000 eurót szeretne vásárolni, akkor igazolnia kell a címét. Ennek ellenőrzéséhez be kell nyújtania néhány dokumentum másolatát, például közüzemi számlát vagy bankszámlakivonatot, rajta a címmel.

Jövedelem bizonyítéka

Ha be tudja mutatni nekik a jövedelemigazolását, akkor minden korlátot feloldanak az Ön számára.

5) Ügyfélszolgálat

A Switchere másik legfontosabb jellemzője az ügyfélszolgálati csapat. A támogató csapat a nap 24 órájában rendelkezésre áll, hogy minden típusú segítséget nyújtson a nap bármely szakában. Gyors és hasznos tanácsokat adnak az online chat funkción keresztül. 

Számos módon léphet kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. Elküldheti őket a következő címre: [e-mail védett] és felhívhatja őket a 3726104250-es telefonszámon is.

Kezdje el a kapcsolóval!

Következtetés

Összességében a Switchere lenyűgöző kereskedési platform. Az egyik legegyszerűbb interfésszel rendelkezik, és nem őrizetbe vett csere; az érmékkel nincsenek kockázatok. Ezenkívül hatékony ügyfélszolgálati csapata van, amely végigvezeti Önt a kereskedési útján. Bár különféle hátrányokkal rendelkezik, a kezdők számára még mindig az egyik legjobb kereskedési platform.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector