Trezor Wallet Review – Biztonságos pénztárca a Crypto tárolásához?

Elmúltak azok az idők, amikor a pénztárcában lévő kövér készpénz pontos mércéje volt a vagyonának. Manapság a kövér készpénzeket zsíros pénzmennyiségek váltották fel a Bitcoin pénztárcájában. Ez a technológia és az innováció kora. Már senki sem szeret túl sok készpénzt cipelni. Ha valami, akkor inkább tehernek, mint kiváltságnak számít.

Amióta megismertük a bankok és a betéti kártyák fogalmát, az emberek olyan mértékben alkalmazkodtak önmagukhoz, hogy most szinte minden vásárlás készpénz nélküli módon lehetséges. Mindössze annyit kell tennie, hogy magánál van a betéti vagy hitelkártyája, és szinte bármit megvásárolhat a világon, amelyre korábban felhasználta volna készpénzét.

TREZOR pénztárca: Betekintés

Itt ugyanebben segítünk azáltal, hogy áttekintjük a piacon elérhető egyik legkiemelkedőbb, legnépszerűbb és legmegbízhatóbb pénztárcát, a TREZOR pénztárcát. Először adunk egy kis bevezetőt ugyanerről, majd egy mélyreható elemzést követünk arról, hogy mi teszi a TREZOR-t a legjobb választás a kriptotárolási igényeihez.

A TREZOR a világ legelső hardveres pénztárcájaként a Bitcoins számára forgalmazza magát. Abban az értelemben egyedülálló, hogy egyesíti mind a meleg, mind a hideg pénztárca jellemzőit, így ideális választás azok számára, akiknek még mindig nem sikerült kihozniuk magukat a kettő közötti választás dilemmájából.

Míg a TREZOR kiváló és biztonságos hideg offline tárolási funkciót kínál, ugyanakkor rugalmasságot biztosít a zsetonok útközbeni kiadására ugyanolyan könnyedén, mint egy hideg pénztárcában találna.


A TREZOR abban az értelemben is nagyszerű, hogy több pénznemű pénztárca, ami azt jelenti, hogy egyszerre több kriptovaluta tárolására is használható. Az általa támogatott pénznemek változatosak és változatosak, a teljes lista a következők: – Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Zcash, Expanse, Bitcoin Gold, Namecoin, UBIQ, NEM, Dogecoin és az összes ERC20 tokenek.

A TREZOR még 2014 augusztusában, a premier kriptovaluta-cég, a SatoshiLabs által indított vállalkozás, elindulása óta hosszú utat tett meg. Rendszeres frissítések hozzáadásával programjaikba és izgalmas új funkciók bevezetésével hatalmas vásárlói vonzerővel sikerült elhagyniuk versenyük nagy részét, és ma már vitathatatlanul az egyik legsikeresebb és legszélesebb körben használt kriptovaluta pénztárca..

Kezdje el a TREZOR pénztárcával

Méret

Az egyik legnagyobb dolog Trezo-ban az, hogy ilyen kompakt. Csodálatos dizájnnal rendelkezik, és szinte olyan, mint egy autó kulcsa. A számítógéphez való csatlakoztatáshoz csak egy egyszerű USB-kábel szükséges. Itt érdemes megemlíteni, hogy a Trezo pénztárca biztonságosan csatlakoztatható bármely számítógéphez, méghozzá olyanhoz is, amely rosszindulatú programmal fertőzött. A pénztárca saját tűzfalai és biztonsági intézkedései elegendőek ahhoz, hogy ellenálljanak és megakadályozzák az esetleges biztonsági megsértéseket.

Közvélemény

Ebben a részben rengeteg áttekintést állítottunk össze a TREZOR pénztárcáján, amelyet lebegve találtunk az interneten, és összefoglaltunk néhány kulcsfontosságú pontot mindegyikből. Az alábbiakban említett alábbi pontok általános konszenzusnak tűntek, mivel ezekről több ilyen áttekintésben is szó esett róluk, és lehetővé teszik, hogy jól megismerje, milyen tényezők miatt érdemes pénztárcát vásárolni, és melyek a rendszer hátrányai. óvatosnak kell lennie a vásárlás előtt.

Teljes jegyek az alapvető funkcionalitásért – Ami a kriptotárca alapvető funkcióit illeti; a TREZOR pénztárca képes megnyerni az összes díjat. Tökéletesen működik a tárolandó kriptopénzek egyablakos célállomásaként, és megtesz minden szükséges intézkedést a biztonságuk érdekében.

Nehézség a beállításban – Voltak azonban negatív vélemények, amelyek a rendszer felállításának egyszerűségéről szóltak, ami kissé negatív oldalon látszik. A kezdeti indulás némileg zavaró és elsöprő volt, amint azt a felhasználók jó része megjegyezte.

Építés minősége – Néhány felhasználó még arra is panaszkodott, hogy a sarkokat elvágják, amikor a készülék felépítési minőségéről van szó. Úgy tűnik, hogy a fizikai eszköz nem az előírt minőségi előírások betartása mellett épül, és úgy tűnik, hogy alacsony minőségű műanyagból készül.

Felhasználói felület

A TREZOR pénztárca felhasználói felületéhez való hozzáféréshez bejelentkezhet a wallet.trezor.io webhelyre, vagy hozzáférhet a Google Chrome-on vagy a TREZOR Bridge-en keresztül. A TREZOR pénztárca azonnal és automatikusan a fizikai hardvereszközzel, így könnyedén kezelheti érméit, megtekintheti az egyenlegeket, sőt tranzakciókat is végezhet. Ezenkívül annyi nyilvános címet kell generálnia, amennyit csak akar, más felhasználóktól történő fizetéshez vagy fogadáshoz.

A biztonság javítása érdekében az egyetlen funkció, amelyet használhat, a jelszó, amely nem más, mint egy jelszó, amelyet az érmék biztonságának további erősítése érdekében állíthat be. Ezt azonban körültekintően kell tennie, mivel ha véletlenül elveszíti vagy elfelejti a jelszavát, akkor semmilyen módon nem lehet újra hozzáférni fiókjához vagy érméihez, amelyek aztán örökre elvesznek, amint azt a hivatalos honlap is említi..

Biztonság

Mivel a pénztárca sikere szempontjából a biztonság a legfontosabb, a TREZOR nem hagyott szóközt annak biztosításában, hogy a legbiztonságosabb szolgáltatásokat kínálják ügyfeleiknek. Mivel túlnyomórészt hideg pénztárca, érméit offline állapotban tárolják, ami teljesen kiküszöböli az internetről érkező fenyegetések vagy vírustámadások kockázatát.

Továbbá, ha még mindig nem biztos az érméinek biztonságában, mindössze annyit kell tennie, hogy az összes érmét a pénztárcába helyezi, majd fizikailag valahol biztonságos helyen tartja. Így senki sem kerülhet közel a hozzájuk való hozzáféréshez az Ön engedélye nélkül.

Megközelíthetőség

Kereskedés vagy tranzakció céljából a pénztárcát számítógéphez kell csatlakoztatnia. Nagy sebességű USB-kábellel csatlakoztassa a pénztárcát a számítógéphez. Mivel a TREZOR korlátozott USB-kapcsolatot kínál, ez azt jelenti, hogy még a rosszindulatú programokkal esetlegesen sújtott számítógépeket is összekapcsolhatja a pénztárcával, mivel az érmék mindig biztonságban maradnak az egyoldalú kapcsolat másik végén.

A kapcsolat sikeres létrehozása után fel kell indítania a TREZOR pénztárca felületét a wallet.trezor.io címen, és ennyi. Minden készen áll az egyenleg megtekintésére, annyi cím létrehozására, amennyit csak akar, érmék küldésére vagy fogadására vagy egyéb alapvető funkciók végrehajtására.

Ítélet

A TREZOR, a vállalat elég régóta létezik ahhoz, hogy jelentős fogyasztói bázissal és népszerűséggel bírjon. Van egy bizonyos szintű bizalom is, amelyet a vállalatnak sikerült az évek során kiépítenie magának. Ezenkívül magát a pénztárcát is nagyon gondosan tervezték, és mindenre és mindenre meg van töltve, amit egy kriptopénz rajongó kérhet.

Kezdje el a TREZOR pénztárcával

Pénztárcák a bankszámlák felett

De vajon a bankok és a bankkártyák jelentik-e az innováció legnagyobb mértékét? A válasz határozott nem. Valójában hosszú utat tettünk meg az egyszerű bankszámláktól és az ATM-tranzakcióktól. Valójában most aktívan haladunk az e-pénztárcák kora felé. Ezek a pénztárcák egyszerűbbek, gyorsabbak és néha biztonságosabbak, mint a bankszámlák. Lehetővé teszik, hogy útközben pénzt adjon hozzá, majd tetszés szerint elkölthesse azokat, nagyon zökkenőmentesen.

Míg a banki tranzakciók megkövetelik, hogy magánál legyen a bankszámla-kártyája, az összes e-pénztárca azt kéri, hogy személyesen rendelkezzen saját okostelefonnal és stabil internetkapcsolattal. Ha teljesíti a fenti követelményeket, akkor minden készen áll arra, hogy mindenféle tranzakciót hajtson végre, sőt, könnyedén végezzen pénzátutalásokat a nemzetközi határokon át.

Mindezen lehetőségek és előnyök miatt nem csoda, hogy a világ egészét lenyűgözi e digitális pénztárcák ereje és rugalmassága. De itt fel kell tenni a kérdést, hogy az e-pénztárcák csak a valós valuták esetében léteznek-e, vagy ugyanolyan jól működnek-e a digitális valuták kissé homályosabb vagy újabb formái, például a kriptovaluták esetében? Valójában igen.

Ezzel eljutottunk a cikk következő tárgyalási pontjához. A cikk későbbi részében megpróbálunk mindent megtenni, hogy minden betekintést nyújtsunk arról, hogy mitől jó egy kriptovaluta pénztárca, és milyeneket talál általában a piacon.

De a probléma abban rejlik, hogy olyan sok közülük elérhetőek, hogy az átlagos felhasználó általában kissé összezavarodik, mielőtt vásárol vagy regisztrál egy szolgáltatásra, és ennek eredményeként gyakran rossz döntést hoz. A probléma csak úgy oldható meg, ha valóban időt szán a különféle elérhető pénztárcák megvizsgálására, és összehasonlítja az egyes által kínált egyedi szolgáltatásokat. Nézze meg alaposan a specifikációikat, majd alaposan döntsön a pénztárcájának kiválasztásáról, amely a legjobban megfelel a költségvetésének és az Ön igényeinek.

Kriptovaluta pénztárcák: szükség

A világ minden táján a kriptopénzek területének puszta népszerűsége és fenomenális válasza miatt valóban képesek voltunk kifejleszteni ezeket a speciális e-pénztárcákat, amelyek csak a kriptopénzeknél működnek, és általában sokkal biztonságosabb, könnyebb és gyorsabb módszert kínálnak a tárolásra , küldjön vagy fogadjon kriptopénzeket.

Valójában az ilyen pénztárcák iránti igény a Bitcoin sikerével merült fel, amely a pénzügyi szektor jelentős játékváltójának bizonyult. Amint ilyen magas árfolyammal diadalmasan visszatért a piacra, a fejlesztők szerte a világon arra törekedtek, hogy gyors és egyszerű megoldásokat hozzanak létre a Bitcoin tárolásában és visszakeresésében gyakran tapasztalt problémákra..

Ezek az erőfeszítések a Bitcoin e-pénztárca létrehozásához vezettek, amelyet tovább módosítottak és módosítottak, így mostantól egyenként még más kriptovalutákat is tárolhat..

A kategóriák: Forró & Hideg

Most, mielőtt minden izgatott lesz, és kilép, hogy kriptovaluta pénztárcát szerezzen magának, néhány dolgot tudnia kell. Először is meg fogja találni, hogy a kriptovaluta pénztárcák kétféle formában állnak rendelkezésre. Vagy szoftveres, vagy hardveres lehet.

Ami a szoftveres pénztárcákat illeti, azok csak programként léteznek, és a pénztárca fizikai megvalósítását soha nem adják át neked. Általában megad egy felhasználónevet és egy jelszót, amelyek segítségével bejelentkezhet fiókjába és hozzáférhet az összes érméhez.

Továbbá lehetősége van arra, hogy az érméit átküldje egy másik hasonló számlára, több érmét kapjon, vagy egyszerűen tranzakciókat hajtson végre az aktuális érmemérlegével. Nyilvánvaló, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak a teljes mértéke nagymértékben függ az Ön által választott pénztárcától, mivel ma már több ilyen is elérhető a piacon.

Másrészt a hardvertárcák fizikai hardvereszközként léteznek, amelyek biztonságosabbak, mint a szoftveres pénztárcák, és általában jobbnak tekinthetők, mint a szoftveres pénztárcák. Valójában számos oka van ennek. Először is, a hardvertárcák teljes immunitást biztosítanak a számítógépes vírusok és a rosszindulatú programok támadásaival szemben, amelyekre általában a szoftver pénztárcák hajlamosak. Ezenkívül sokkal interaktívabbnak tekintik őket, mint a szoftveres pénztárcák.

A kategóriák: Hardver & Szoftver

Most egy újabb, de kritikus besoroláshoz jutunk, amikor a kriptovaluta pénztárcákról van szó, nevezetesen a meleg pénztárcákról és a hideg pénztárcákról. A legfontosabb különbség abban rejlik, hogy ezek a pénztárcák csatlakoznak-e az internethez. Míg a forró pénztárcák állandó hálózati kapcsolatot élveznek, a hideg pénztárcáknál nincs ilyen funkció.

Míg a forró pénztárcákat általában sokkal kevésbé biztonságosnak tekintik, mint a hideg pénztárcákat, a hideg pénztárcák megváltják magukat, amikor felhasználóbarátak és egyszerűen kezelhetők. Az ok, amiért a forró pénztárcákat nem biztonságosnak tekintik, az az, hogy az internet a potenciális vírustámadások és a biztonsági megsértések melegágya, míg a valóságos páncélszekrény vagy a biztonságos, például a hideg pénztárcák megvalósítása teljesen könnyen használható és üzemeltethető..

A használati területnek megfelelően a forró pénztárcákat általában előnyben részesítik a rövid távú befektetések és részesedések, például a napi tranzakciók esetében. A hideg pénztárcák viszont inkább hosszú távú tárolásra alkalmasak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector